Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 31102022

maandag 31 oktober 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!
 

Daar zijn we weer met een gloednieuwe New Music Monday. We hebben een gezellig weekend erop zitten met shows in Tilburg, Arnhem, Sittard en Hoorn. Zoals iedere week schotelen we de nieuwste tracks uit Popronde-land aan je voor. Dat betekent dat we de nieuwe releases van zowel oud-Popronde acts met je doornemen als die van de nieuwe selectie. aankomend weekend zijn we in Emmen, Zwolle, Rotterdam en Venray. Maar nu eerst, net als iedere maandag, alle nieuwe releases voor je op een rijtje. Met muziek van onder andere Fred Goverde, Philine en The Visual. Dus lees snel verder!

 

Wil je iedere week op de hoogte zijn van alle nieuwe releases van Popronde deelnemers van dit jaar en voorgaande jaren? Volg dan onze New Music Monday Spotify playlist!

 

 

Fred Goverde - Popronde 2022 - JE MAG BEST WETEN DAT IK NOOIT AAN JE DENK

Van dit nieuwste nummer van Fred Goverde hoef je maar twee refreintjes te horen voordat het in je hoofd blijft plakken. En dat is misschien ook wel het handelsmerk van deze Groningse artiest, want ook IN 1X GOED en HUISMUS STRAATKAT KUTWIJF hebben zo’n effect. Fred Goverde blijft de mensen boeien met zijn energieke en eigenwijze performance en menig publiek zingt de woorden al vrolijk mee tijdens de Popronde optredens. Het nummer werd opgenomen in de thuisstudio van toetsenist Rob Stefano om zo de tijd te kunnen nemen om de sound van het nummer echt uit te werken.

“Het nummer gaat over mensen van vroeger. Mensen uit de kerk, die ik gewoon niks meer te zeggen heb.

Ik heb weleens gelezen dat niet haat, maar onverschilligheid het tegenovergestelde is van liefde. 

Daar gaat ‘JE MAG BEST WETEN DAT IK NOOIT AAN JE DENK’ over.”

 

 

Philine - Popronde 2022 - all we got

Single all we got is de eerste van een verzameling van vijf nummers die in het voorjaar van 2023 uitkomen en samen haar tweede EP vormen.

Na haar eerste EP Somewhere Else nam Philine de tijd voor het schrijven van nieuwe muziek en het zoeken naar de volgende stap in haar sound. “Het schrijven van de EP was voor mij dé uitlaatklep om te verwerken wat ik meemaakte in die periode, en all we got was het begin daarvan”. Philine zoende voor de grap met haar beste vriendin en werd per ongeluk verliefd op haar. Hierdoor kwam ze erachter dat ze op meisjes valt.

“Het nummer gaat over in het moment zelf zo bang te zijn dat degene met wie je het moment deelt, de dag erna zal zeggen dat het niks voorstelde. En op hopen dat je allebei hetzelfde voelt” vertelt Philine.

Met haar heldere stem en oprechte teksten trekt de 23-jarige zangeres uit Rotterdam al snel je aandacht. Ze opende al shows voor artiesten als Froukje, We Three en Matt Simons. Al vroeg in haar leven kwam Philine in aanraking met songwriting. “Mijn moeder schreef altijd haar eigen liedjes, ze verzon bijvoorbeeld slaapliedjes voor mijn zussen en mij, voor als we gingen slapen. Ik denk dat dat de reden is waarom het schrijven van liedjes al op zeer jonge leeftijd iets heel natuurlijks voor me werd.” Hoe ouder Philine werd, hoe sterker haar liefde voor zingen en schrijven werd. Ze leerde piano spelen en besteedde het grootste deel van haar tijd aan het schrijven van liedjes over alles wat haar inspireerde. Bijna alles Philine schrijft is gebaseerd op persoonlijke ervaringen. En zo ook all we got.

Aankomend weekend speelt Philine in maar liefst 3 Popronde steden! Check hier waar.

 

 

JOLENE - Popronde 2022 - EP: 5 stages of love 

Zoals de titel misschien al verraadt, neemt JOLENE je in haar nummers mee door de vijf liefdes stadia. Van de onzekerheid in het begin (Pretty), het ongeloof hoe perfect iemand voor je is (Like A Dream), de angst om die persoon te verliezen (Losing My Mind), moeten toegeven dat de persoon niet degene is (Emotionally Damaged) om pijnlijk achtergelaten te worden na te zijn bedrogen (You Are My Worst Goodbye).

Als zesjarig meisje begon de indie-pop zangeres en songwriter met het maken van muziek. Eerst leerde ze piano spelen en zingen. Enkele jaren later ontdekt JOLENE de gitaar waar ze haar muzikale grenzen verder verkent. Niet veel later volgen zelf geschreven songs. Gecombineerd met de nieuwe sound die JOLENE heeft gevonden, creëert ze sterke, pakkende pop melodieën en dus keigoede songs. En met die muzikaliteit en haar talent weet ze ook nog eens in haar teksten haar gevoelens universeel én oprecht te laten klinken. 

 

 

Throwing Bricks - Popronde 2021 - Album: The Burden

Debuutalbum What Will Be Lost bewees dat het Utrechtse Throwing Bricks niet bang is om nieuwe geluiden en invloeden uit te proberen en een eigen pad te creëren. Tweede album The Burden duwt dit idee nog verder. Producer Tim de Gieter (Amenra, Doodseskader) hielp Throwing Bricks om het meeste uit hun muziek te halen door te experimenteren met geluiden, songstructuren en het bekijken van rare YouTube-video's.

In de 9 nummers op The Burden, serveert Throwing Bricks opnieuw hun kenmerkende mix van sludge, hardcore en black metal. Dit keer echter met een moderner geluid, zoals te horen is op album opener Bricks of Grace bijvoorbeeld. Tracks als Hall Of Mirrors en False Promises neigen naar een meer post-hardcore geluid. Sommige elementen zullen de luisteraars zeker verrassen, zoals extra spoken word-performances van de Utrechtse kunstenaar Shira van der Wouden. 

Throwing Bricks is een meester in het maken van muziek in combinatie van hoop en verdriet. The Burden is een perfect totaalplaatje; van artwork tot muziek. 

 

 

YVES - Popronde 2021 - Ineens

De deelname van YVES en GINGE aan de Popronde vorig jaar, liep synchroon want beiden deden mee en deelden ook nog eens het podium regelmatig wanneer GINGE het podium betrad als achtergrondzangeres bij YVES. Vandaag verlopen hun releases ook synchroon want beiden hebben muziek uitgebracht. YVES releast single Ineens, een samenwerking met Ruskey, een laid back hiphop track die door de emotie die YVES erin legt voelt alsof hij een persoonlijke ervaring met ons deelt. “zelfs rozen komen met brandnetels” en “trips naar jouw place voelen niet meer de same” klinken als de pijn die je voelt wanneer een relatie vastloopt. 

 

 

GINGE - Popronde 2021 - EP: Bummer 

Zoals we net al zeiden was GINGE vorig jaar niet alleen met haar solo act te zien tijdens Popronde maar stond ze ook regelmatig op het podium met YVES. 

Sinds haar deelname aan Popronde vorig jaar is GINGE keihard doorgegaan met het delen en maken van haar muziek. Zo verscheen vorig jaar al album Belly, en nu, iets meer dan een jaar later brengt ze alweer een nieuwe uit. Haar songs werden al in meerdere Spotify playlists opgenomen zoals New Music Friday. Single Jewels in the Night is sinds de release in juni al meer dan een half miljoen keer gestreamd op Spotify. En dat bewijst maar dat de oldskool R&B sound van GINGE de weg weet te vinden naar heel veel luisteraars. 

 

 

puntjudith - Popronde 2021 - EP: Lawines

puntjudith maakte vorig jaar indruk op ons tijdens haar deelname aan Popronde. Aan haar repertoire voegt ze nu 6 nummers toe met EP Lawines. Eerder maakten we al kennis met singles Parels, Paradijs en Lawines. En nu ook met de rest van deze ijzersterke plaat. De verrassende tempowisselingen in Ademloos geven net even een andere energie halverwege de EP. Verder wordt de hele plaat gekenmerkt door diepe bassynths, blazers, arpeggiators en de prachtige melodieën die daaroverheen dansen en de diepte en rauwheid van Judiths stem die ons de ene keer toezingt en dan weer toespreekt. puntjudith klinkt precies zoals 3voor12 het omschreef: op het raakvlak van S10, Eefje de Visser, Froukje en Wende. 

De titels op de plaat geven eigenlijk een mooi voorzetje voor hoe wij de plaat beleven: iets wat je over je heen moet laten komen als ‘Lawines', en die keihard binnenkomt als ie binnenkomt - als een ‘Buldozer’ over je heen rolt, als een trip waar je 'ademloos' in belandt, een luister 'parel' als je het ons vraagt. 

 

 

Cashmyra - Popronde 2021 - Los Vast

In Los Vast bezingt Cashmyra het gevoel te willen voldoen aan het beeld van anderen; “Ik wil mijzelf weggeven aan een ander zodat diegene kan bepalen wat er met mijn vorm, met mijn menszijn moet gebeuren. Maar uiteindelijk gaat dat toch nét niet lukken. Ik kan nooit zijn zoals jij verwacht dat ik ben.” 

Los Vast is het eerste nummer dat het licht ziet van de te verschijnen EP Privé, die in het voorjaar van volgend jaar uitkomt. Het duistere wat ook op de vorige plaat klonk klinkt nog steeds op de komende plaat en ook in Los Vast doorklinkt iets onheilspellends en duisters. Precies zoals we dat van Cashmyra gewend zijn. Dit keer is er ook een extra rol weggelegd voor drummer Djai Mae Wolthof, wiens stem we in het nummer horen!

Er wordt ruimte gegeven aan de verhalende tekst en langzaam bouwt het nummer op tot een ontploffing van het opgekropte en drukkende gevoel dat in het nummer voelbaar is. En als het eenmaal explodeert bij Cashmyra, dan knalt het goed uit elkaar en wordt er met scherpe punt ook even flink buiten de lijntjes gekleurd, of eigenlijk: gekrast.

 

 

Suzy V - Popronde 2019 - New Moon 

Handen en voeten gereed, it’s flamengo time! Als je New Moon aanzet weet je meteen wat we bedoelen. Veel van de flamengo elementen hoor je namelijk terug in het nummer: het geklap, het ritme, de achtergrondzangers, de hey’s en ho’s, de trompetten. We horen "let’s celebrate cause we’re alive", en dat is precies wat doorklinkt in dit liedje: het is een feestje!

 

 

The Visual - Popronde 2017 - Flying Angels 

De inmiddels in Antwerpen gevestigde Amor van Rij, de stem van The Visual, blijft ons intrigeren. Wederom in de nieuwste van de band: Flying Angels. Een nummer dat langzaam opbouwt en waarin geleidelijk instrumenten en accenten toegevoegd worden. Beginnend met de gitaar strum, Amors stem die eroverheen zingt, in lichtere klanken dan we gewend zijn. Vervolgens blijft het wat meer bovengronds dan voorgaande nummers. De altijd in melancholie gedrenkte muziek van The Visual heeft een hoge ‘zuigkracht’: het eindigt veelal in een melancholische trip waarin je opgezogen wordt. Maar Flying Angels staat op zichzelf als een meer lichtvoetige song waarin de liefde bezongen wordt met woorden als “Love is a waste if you don’t have faith” het stukje “all I want all I see is a change for you and me”, klinkt alsof het uit een 80’s ballad is overgelopen naar dit nummer. Inspiratie voor het nummer was dan ook ABBA en Marvin Gaye, wat niet direct terug te horen is in Flying Angels, maar wat zeker een interessant gegeven is die uitnodigt om nog een keer te luisteren. 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! 🎤 Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🫶🏼 Sta jij deze week mee te blèren met @maryncharlie_ ‘s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? ☀️ Check de complete agenda via de link in bio 🔗 @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! 💃🏼🕺🏻 Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) 🎶🎧 en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases ✨ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van oud Popronde-acts 🎶 en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie 🫶🏼 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Dit zijn de laatste 14 namen 🙌🏼 en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend ✨ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl 👀 @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 We zijn bijnaaaaa compleet! 😱 Hierna nog één batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 💃🏼 @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Hoppa, weer een nieuwe batch! 🎉 Hebben jullie kersvers Poprondetalent @irisjeanmusic net ook zien schitteren in de livebox bij @npo3fm? 😍 @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Op de helft van het totaal aantal acts… 👀 en je hoort straks nog twee nieuwe Popronde-acts vanuit de @npo3fm livebox 🫣 @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Weer 14 nieuwe namen 👀 en we zijn nog lang niet klaar… 🙆🏼‍♀️ Blijf gezellig meeluisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 🫶🏼 @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ ✨ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 We zijn (weer) los! 🔥 Het bekendmakingsfeest gaat door bij @npo3fm ✨ De eerste batch acts die mogen meetouren tijdens #Popronde2024 zijn: @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders ✨ #Popronde #Popronde2024
3 mei 2024
popronde Na vanavond weten we welke 101 acts dit najaar meetouren tijdens de Popronde 😱 Luister vanaf 21:00 naar @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman voor de bekendmaking van de volledige selectie 🎶 en misschien ook nog wat andere verrassingen… 👀 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
3 mei 2024
popronde Het bekendmakingsfeestje gaat nog even door 🎉Morgen maken we de Poprondeselectie van 2024 compleet met nog 84 namen! 🤩 Tune vanaf 21.00 in bij @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman, en ontdek welke acts jij dit najaar in 41 steden door heel Nederland kan gaan komen checken 🎶 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
2 mei 2024
popronde Het is mei, de zon schijnt, de lente is eindelijk echt begonnen ☀️ en dus is het weer tijd voor de eerste echte Festival Fri… Thursday 🫣 Aanstaande 5 mei zie je op bijna elk bevrijdingsfestival wel een oud Popronde-act! 👀 En ook de rest van de maand is de agenda goed gevuld 👉🏼 Swipe om te zien wie er in mei allemaal op de festivalpodia te zien zijn! Deze maand met o.a. @neomi.music @rommygabay @babsopdebeat @primaatband @johncoffeymusic @janetlivv @thecoolquest @fayvriens @indigopastelband @iknownoa @thames.band @droomdit @themocksofficial @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @bowl.band @kaboutertje_putlucht @staatseinde @meetthetambles @cocoboloband @_richiedagger_ @magneticspacemen @komatsurock @tricklebolt @anothernowband @veerlefiep @moneyandtheman @froknroll @wearethevices @theindien 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024 #FestivalFriday
2 mei 2024
popronde En nog 11 acts die dit najaar 3 maanden lang mogen meetouren door heel Nederland 🥳 De laatste 84 namen hoor je over twee dagen bij @3voor12 Radio op @npo3fm 👀 @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024
1 mei 2024
popronde De eerste 6 acts van de Popronde selectie 2024 zijn een feit! 💥 Blijf luisteren naar KINK IN TOUCH voor nog meer namen en verassingen 👀 @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc 🎶 #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Wie mogen er dit najaar 3 maanden lang meetouren langs 41 steden? 🎸🥁🎤🎹🎶 Volg vanavond de bekendmaking van de allereerste namen vanaf 19:00 bij KINK IN TOUCH met @jasperleijdens 👀 @kinkpuntnl #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Nog heel even geduld... 🕖 Tune morgenavond om 19.00 in bij KINK in Touch met @jasperleijdens voor de eerste lading namen die dit najaar mogen meetouren tijdens de Popronde 🎶 en misschien nog wel wat andere leuke verrassingen... 👀 #Popronde2024 #Popronde #KINK @kinkpuntnl
30 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen