Nieuws

Tickets!

donderdag 26 augustus 2021

Popronde 2021 gaat door!

 

Popronde trekt komend najaar 'gewoon' door het land, met een paar kleine aanpassinkjes om het allemaal volgens de laatste coronamaatregelen te doen. Een van die aanpassingen is dat jij als bezoeker een passe partout van 5,- koopt en daarna van locatie naar locatie langs al je favoriete acts kunt.

 

Kaartverkoop

We verkopen dus kaarten dit jaar. Dit omdat we als Popwaarts alle gages van de spelende acts betalen. Dat doen we om de podia tegemoet te komen, en de acts ervan te verzekeren dat ze hun vraagprijs betaald krijgen. De prijs blijft laagdrempelig: voor 5 euro koop je een passe partout en mag je alle locaties bezoeken die je wilt. 

 

Kaartjes koop je via onderstaande links.

  

 

Leeuwarden

Woerden

 

Wageningen

Eindhoven

Almere

Almelo

 

Groningen

Den Bosch

Haarlem

 

Assen

 

 

Popronde & Corona

Tijdens de persconferentie van 14 september werden er nieuwe maatregelen en versoepelingen aangekondigd. Goed nieuws voor Popronde, want dit betekent dat we nu ook weer shows kunnen organiseren in horeca-gelegenheden, kledingwinkels, kapperszaken en alle andere toffe locaties, en dat bezoekers niet van te voren hun stoel hoeven te reserveren. We hebben de belangrijkste veranderingen voor je op een rijtje gezet > ga naar artikel

 

Tien weken lang, tussen 11 september en 27 november, vindt er elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een uniek programma. De programma's vind je op www.popronde.nl/

 

Voorpret!
Wil jij voorbereid de ‘betonnen festivalweide’ intrekken, luister de Popronde 2021 playlist en check de acts uit de selectie op www.popronde.nl om te ontdekken wie jouw must-sees zijn, check het programma in jouw stad en stippel je route uit.  

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen