Podcast

Podcast
KINK & Popronde Podcast 08032023 // In deze aflevering blikken Tessa, Chris en Bas vooruit op wat nu komen gaat - het selecteren, de selectiecommissie, de bekendmaking en de Popronde in het najaar. En omdat het Internationale Vrouwendag is hoor je enkel en alleen muziek van vrouwelijke Popronde artiesten
Podcast
KINK Popronde Podcast 21 december 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde nieuwtjes en wordt er enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Podcast
KINK Popronde Podcast 14 december 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde nieuwtjes, de programma's van de steden en wordt er enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Podcast
KINK Popronde Podcast 30 november 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde nieuwtjes, de programma's van de steden en wordt er enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Podcast
KINK Popronde Podcast 23 november 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde nieuwtjes, de programma's van de steden en wordt er enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Podcast
KINK Popronde Podcast 16 november 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj (als vervanging van Bas van Dalen) Jasper Leijdens, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en wordt er enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Podcast
KINK Popronde Podcast 9 november 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en word en enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Podcast
KINK Popronde Podcast 2 november 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en word en enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Podcast
KINK Popronde Podcast 26 oktober 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en word en enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Podcast
KINK Popronde Podcast 19 oktober 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en word en enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Podcast
KINK Popronde Podcast 12 oktober 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en word en enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Podcast
KINK Popronde Podcast - 5 oktober 2022 // Iedere woensdagavond om 21.00 uur hoor je op KINK indie Popronde Radio. In deze radioshow, die later als Podcast terug te luisteren is bespreken KINK dj Bas van Dalen, Rico Neeter en Chris Moorman de laatste Popronde Nieuwtjes, de programma's van de steden en word en enkel en alleen maar muziek gedraaid van (oud-) Popronde deelnemers.
Podcast
KINK Popronde Podcast - 28 september 2022 // Ieder week hoor je op woensdagavond Popronde Radio op KINK indie. Bas van Dalen neemt samen met studiogasten Chris Moorman en Rico Neeter de programma's van de Popronde steden door en je hoort uiteraard enkel en alleen muziek van de huidige Popronde selectie en van acts die ooit aan Popronde deelnamen.