Nieuws

ALLSTARS #2: Olivier de Jong

dinsdag 12 januari 2021

Olivier de Jong

Olivier de Jong a.k.a Ollie, muzikale duizendpoot, heeft er genoeg van en staat op het punt om zijn biezen te pakken en de komende tijd in de buitenlucht van Portugal door te brengen. En geef hem eens ongelijk. Van spelen met meerdere bands tegelijk, staat nu zo’n beetje alles op pauze en worden plannen steeds opnieuw uitgesteld. Maar in Ollie's geval heeft hem dat juist ook weer tot heel veel inzichten gebracht en ondanks het wegvallen van optredens is hij nog steeds volop bezig met projecten. We praten met hem over Popronde chaos, zijn plannen voor de toekomst en over in opstand komen tegen het beleid. 

 

 

Hey Ollie! Je bent een bekend gezicht bij Popronde, je deed met heel veel bands mee. Hoe heb jij je deelname aan Popronde ervaren?

“Popronde was insane. ik heb zoveel gekke, veel te gezellige avonden gehad. Het hele weekend spelen en dan weer de hele week naar school. Continu switchen tussen dagleven en nachtleven. De eerste keer dat ik meedeed met Popronde deed ik met twee bands mee en de tweede keer met drie bands. Soms had ik wel 10 shows in een weekend. Spullen brengen bij de ene band, dan weer door naar de andere band en daarna nog door om ‘s nachts NOG een keer te spelen met Fata Boom. Dat was wel chaos, maar juist die chaos vind ik eigenlijk wel leuk.”

 

 

Wat heb je de afgelopen jaren zoal gedaan in de muziek?

“Ik heb met heel veel bands samen gespeeld en veel met mensen samen geschreven. Veel met Fata Boom en Benjamin Fro, Diede, Alaska Pollock, Rilan & The Bombadiers. Van alles echt. Veel spelen, veel festivals waaronder Wildenburg, DTRH, Paaspop, Zwarte Cross, Oerol, Great Escape en Noorderslag."

 

 

Voor veel muzikanten is het een droom om op zulke grote podia te staan. Hoe heb jij dat ervaren? En is er eentje die er voor jou uitspringt?

“Op Appelpop met Fata Boom speelden we voor een crowd van 10.000 man, echt een zee van mensen. Dat heeft wel indruk gemaakt. Terwijl het eigenlijk veel spannender is om voor 10 mensen te spelen dan voor 10.000 man. Grote dingen zijn wel vet, omdat alles voor je wordt geregeld en je hebt een geluidsman, maar omdat alles is gepland wordt alles ook meer een soort routine. Het is spannender om voor een zaal te spelen waar ik 10 mensen ken die heel dichtbij komen, dan voor 10.000 man waar ik niemand van ken. Het heeft ook wel iets om ergens aan te komen waar het nog niet zo goed geregeld is en dat je moet improviseren om dingen aan te passen. Dan speel je met een open blik en ben je meer aanwezig in het moment.

In de grote zaal van Paradiso spelen springt er wel uit voor mij. Ik heb daar zelf zoveel toffe bands gezien en dan sta je daar opeens zelf op het podium…. Dat is gewoon heel vet.”

 

 

Raad jij Popronde weleens aan bij andere muzikanten?

"Het is een mooi concept! In mijn beleving moet je wel al het een en ander voor elkaar hebben om echt impact te maken en daarna te kunnen doorstromen, maar het is een leerzame ervaring, en goed om op veel plekken te spelen en je gezicht te laten zien. Voor heel veel bands is het natuurlijk wel dé manier om te proeven van het tourleven en om in een flow van veel spelen terecht te komen.

Leuk, nu ik erover nadenk was het eigenlijk heel fijn om zo’n continue flow te hebben in het spelen. Ik had zo vaak een instrument in mijn hand en ik was er zoveel mee bezig, daardoor groeide ik heel snel in het spelen en in het switchen tussen bands. Het heeft me heel goed gemaakt denk ik om alles heel snel en chaotisch te doen. 

De situatie nu is veel minder stressvol…"

 

 

Het is inderdaad wel een groot contrast in vergelijking met nu…

Hoe kom jij deze periode door?

“Toen corona kwam werden ineens alle optredens gecanceld. Sindsdien ben ik veel bezig geweest met mijn eigen muziek. Ik heb voor het eerst een eigen album gereleased onder de naam Kunuku. Daarnaast schrijf ik veel met andere mensen zoals Yana Liza en Maddy Moreah. Dat heeft me uiteindelijk wel heel goed gedaan. Het heeft me doen realiseren wat ik eigenlijk wil doen.”

 

 Ollie_Ricker_de_Visser_ClickRick_Photography_Emmen2017.jpg

 

 

En wat is dat dan?

“Ik heb 1,5 jaar geleden besloten om meer muziek voor mezelf te maken en voor de mensen om me heen. Ik ben heel gericht gaan kijken wat voor projecten ik wil doen. Ik vind het gewoon leuker om muziek te maken met mensen die dichtbij voelen. Als je elkaar persoonlijk goed kent en een goede connectie hebt en dan samen gaat werken, maakt dat muziek zoveel krachtiger.”

 

 

Heb je het gevoel dat dat dan bijdraagt aan de kwaliteit van de muziek of alleen aan hoe jij je muziek op dat moment beleeft?

“Aan de kwaliteit. Heel erg eigenlijk. Muziek is als het ware een soort therapie. Muziek is een uiting van hoe jij je voelt. Dat is ook de essentie van muziek maken: uiting geven aan je emotie, vertaald in muziek. Het is een heel mooi persoonlijk proces. Je deelt iets van jezelf. Als je dat doet met mensen waar je je echt verbonden mee voelt, dan klinkt dat door in je muziek. Als je muziek maakt met mensen waar je veel mee speelt maar die je eigenlijk niet heel goed kent, dan is er een disconnectie op die level. Je kunt wel goed muziek maken maar het blijft aan de oppervlakte. 

Het is raar dat live-muziek nu wegvalt door Corona. Muziek is zo belangrijk voor mental health. Je hebt gewoon een keer in de zoveel tijd sociaal contact nodig, samen dansen onder de mensen zijn, een biertje drinken, even naar een feestje gaan. Maar dat mag dan nu niet. Ik ben van plan om binnenkort voor langere tijd naar Portugal te gaan. Toen ik vorig jaar aan het rondreizen was en in Lissabon kwam, voelde ik me daar meteen zo goed. De vibe daar is heel anders dan hier in Nederland." 

 

 

Dat klinkt als een wild plan! Wat is er zo anders aan Portugal in vergelijking met Nederland?

“In Nederland blijft iedereen best wel braaf thuis. In Lissabon is er nog veel meer te beleven. Ondanks corona wordt er nog wel op straat gespeeld en iedereen is ook happy om bij te dragen daaraan. Iedereen heeft wel cash op zak. Dus als je op straat speelt verdien je nog best wel wat geld en je speelt op fucking mooie plekken! Dus dan zit je daar gewoon te jammen en muziek te maken met mooie mensen om je heen. Het is veel vrijer dan hier in Nederland. Daar zeggen ze gewoon ‘"yo pak je gitaar en join". In Nederland is dat heel anders en daarbij worden we beperkt door regeltjes om op zo’n open manier muziek te maken. Om in Nederland op straat te mogen spelen moet je bijvoorbeeld een vergunning aanvragen. Je mag niet gewoon maar je ding doen."

 

 

"Protesteren in Nederland lijkt meer op een bijeenkomst om boos te zijn"

 

Het zou mooi zijn als muziek meer zou leven op straat, ja. Eigenlijk zouden we hiervoor in opstand moeten komen...

“Ik ben er sterk van overtuigd dat we in opstand moeten komen. En dan niet op de huidige manier: Tussen de lijntjes gaan staan?! Je bent aan het protesteren dus je wilt juist buiten de lijntjes! Je wil impact maken. Protesteren in Nederland is dubieus, zelfs dat gaat via regels, dan is het eigenlijk gewoon niet meer dan een bijeenkomst om boos te zijn.”

 

 

Dus dan maar naar Lissabon! Wat is je plan als je daar eenmaal bent?

“Ik ben van plan om daar een studio’tje te bouwen en zowel lokale muzikanten als mensen uit Amsterdam uit te nodigen om daar muziek te komen maken. Met mooie mensen samen schrijven, that’s my vibe at the moment. Daar haal ik heel veel creativiteit uit. 

Ik heb al twee dingen staan waarmee ik veel kan opnemen en schrijven, ook in het Portugees, ik versta er geen reet van, maar het is mooi!

Mijn eigen ding gaat gewoon iets doorlopends worden. Mijn project Kunuku is meer een soort uitlaatklep voor me. Ik hoef dat niet actief te verkopen. Ik maak beats en sample oude muziek en dan zet ik die online en zorg ik dat ze in playlists komen.”

 

 

Heb je ook een meerjarenplan of plannen voor de lange termijn?

“Zeker, ik heb super veel goede plannen voor de toekomst. Veel breder dan alleen maar muziek ook. Yana Liza is mijn baby nu. Ik produceer alles voor haar. Ik hoop dat dit de aankomende paar jaren gaat opbloeien als een goede Nederlandse act. Zij is echt te gek. Het plan is om in 2021 een EP uit te brengen.”

 

 

Maar nu eerst Portugal...

"Yes, even iets anders, even op avontuur. Mijn pad gaat die kant op en het voelt goed om nu die kant op te gaan." 

 

 

 

Heb je een tip voor de redactie? laat het ons weten! Mail naar online@popronde.nl

Instagram

popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023
popronde Morgen mogen we!✨️🎆 En als het aan @femmefugazi ligt dan verandert de Oude zaal van @melkwegamsterdam morgennacht om 2.00 uur in één grote moshpit💥💥💥 Verwacht scherpe punk, explosieve songs en een kolkende zaal. Scoor nog snel je ticket voordat ze erdoorheen zijn gevlogen🚀 Tot morgen?! Check het complete programma en koop je kaartje🎫 op www.popronde.nl/steden/amsterdam (Link in de bio)
24 nov. 2023
popronde Bij welke show sta jij linksvoor?👀 Check het programma van morgen alvast in de slides en stippel je route uit. Morgen duiken we weer @melkwegamsterdam in voor de Popronde afsluiter van het jaar - Het Eindfeest💯🥳🕺 Eventjes weg van de buitenwereld, dansen we ons samen in het zweet, dromen weg, genieten en ontdekken! Zien we je daar?🤩 Nog geen ticket? 👉www.popronde.nl (link in bio) @poprondeamsterdam
24 nov. 2023
popronde Heb jij je ticket voor zaterdag al?✨️ Een band die in de afgelopen weken diepe indruk maakte op Popronde bezoekers is @droomdit Met hun Nederlandstalige melancholische en dromerige liedjes wisten ze het publiek te raken en bewegen! 🕺 Zaterdag staan ze om 0.00 uur in de Oude zaal van @melkwegamsterdam te schitteren✨️💫 Ben jij erbij?👀 Tickets: 👉www.popronde.nl (link in bio) 🎶 Droom Dit
23 nov. 2023
popronde Kom samen, vier de kunst, de cultuur, de muziek en het talent. Sinds gisteren lijkt Nederland een stuk kouder en killer geworden, maar daar gaan wij niet in mee. Het Eindfeest is voor iedereen, Popronde is voor iedereen en Melkweg Amsterdam is voor iedereen❤️ Zolang er een podium is blijven wij er talent op zetten! 💪 Zaterdagavond ontsnappen we voor even, samen, aan de realiteit en duiken we @melkwegamsterdam in voor het Popronde Eindfeest. Zien we je daar? 🫶 💫tickets & info: www.popronde.nl / link in bio
23 nov. 2023
popronde What a ride🚀❤️‍🔥💥🚂💫 Dit was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023. De tour is bijna afgelopen, de cirkel bijna rond. Nog eentje te gaan, deze zaterdag, Het Eindfeest van @poprondeamsterdam in @melkwegamsterdam Dans je nog één keer mee?🙏🕺 Dankjewel aan iedereen die er afgelopen weekend bij was! En SO naar @poprondebreda ✨️ @popronde_enschede ✨️ @poprondedenhaag en ✨️ @poprondebergenopzoom 🙏🙏🙏 Tot zaterdag?!🤩 🎶@keenanmundane - 2DIE4
21 nov. 2023
popronde 🚗🎤 Get ready for a Popronde X Slinger Carpool Karaoke! We saved you a seat on a very special and musical ride 🎶🌟 Watch as these four Pop(ronde) stars - @inge.lamboo - @janetlivv - @maartje_cs and @laurasjinmusic hit the road to @popronderotterdam answering questions from Laura Sjin's friend book and unleashing their vocals in a carpool karaoke session (with some cool classics👀)🤩✨ in the name of promoting 'Slinger,' the app that makes event carpooling a breeze. 🚗So if you're searching for a ride to the Popronde Amsterdam Eindfeest Nov 25th? Or perhaps got a spare seat in your car? Check out the #Slinger widget on popronde.nl and you might carpool karaoke your way to @melkwegamsterdam this Saturday! 🚀 🎉 Janet Livv and Laura Sjin will perform at Het Eindfeest, the closing party of Popronde. So get your tickets (link in bio)! But first things first: check out the roadtrip adventures of these ladies and make sure to support them on their future musical journeys💙 🎥&📸: @reneemeijer 🎶: Laura Sjin - buikpijn Laura Sjin - als het weer weggaat #Popronde #CarpoolKaraoke #SlingerApp #PoprondeAmsterdam 🎵✨
21 nov. 2023
popronde Het was herfstachtig fris buiten, maar binnen was het warm en zat de sfeer er goed in bij @poprondebreda ❤️‍🔥 We zagen fans die de teksten al uit volle borst meezongen, dansend en springend publiek, en geboeide muisstille luisteraars. BREDA BEDANKT!!🙏 Wat was jullie hoogtepunt van Popronde Breda?🤩 📸 @jessie_kamp ✨️✨️✨️✨️ Afgelopen weekend was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023🤯 Aanstaande zaterdag vieren we nog één laatste Popronde feestje - @poprondeamsterdam Het Eindfeest in @melkwegamsterdam Kom jij ook?🧡 Tickets en info ✨️popronde.nl / link in de bio
20 nov. 2023
popronde Dit was popronde voor ons @321astronaut 🚀 Wat een rit! 24 steden en telkens bomvol enthousiaste mensen. Bedankt voor het luisteren en het kopen van onze merch! Wij zijn pas net op stoom want 25 brengen wij ons debuutalbum uit in @ekko.nl kaartjes zijn nu te koop. Dank popronde en dank @3voor12 dit waren fijne vleugels 🪽Shout out naar alle crewleden van Popronde en shout naar mijn mede-astronauten! Xx Pelle
19 nov. 2023
popronde Heyaaa! Wij van @thereyougo_band doen vandaag een Popronde Takeover bij onze allerallerallerlaatste Popronde show in Den Haag!❤️‍🔥🌼 Houd vooral de stories van Popronde in de gaten voor leuke feitjes over Den Haag en hoe onze gig vanavond gaat. Zien we jullie om 20:30 in @thesocialhub.thehague ? 🌻💃
18 nov. 2023
popronde Popronde X Ioana Iorgu - As our Popronde tour is slowly coming to an end, here’s some of our favourite moments. Tonight we’ll be in Enschede (22:45, Café Rocks) and tomorrow in Den Haag (22:15, De Zwarte Ruiter). We had a blast, Popronde! ❤️Alongside these awesome shows, I’m also working on recording my 4th album, so keep an ear out! ⚡️ • 📸 @veerledevos20
17 nov. 2023
popronde Welke acts blazen jou tijdens 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 nog méer uit je sokken?👀 Deze acts voegen we toe aan de line-up van het laatste Popronde feestje van het jaar, @poprondeamsterdam : ✨@JanetLivv ✨ ✨️ @Toverberg_ ✨ ✨️ @laurasjinmusic ✨️ ✨ @iknownoa ✨ ✨️ @Sheymarochdi ✨ ✨️ @Jespfur ✨ ✨️ @silkeveld ✨ Check de video slides voor een muzikale impressie👉 Gisteravond tijdens #KINKinTouch op @kinkpuntnl maakte @jasperleijdens bekend dat ook ✨️ @themocksofficial ✨️ en ✨️ @bowl.band ✨️ erbij zijn! Nóg twee shows waarbij je je in het zweet kan dansen dus. De early birds zijn al gevlogen🕊️ Grijp niet mis en koop je kaartje via www.melkweg.nl of op popronde.nl (link in de bio) De volledige line-up vind je op de website 👉 link in bio 'Eindfeest programma'' Samen maken we er een onvergetelijk feestje van!💥🤩🕺🏾 🎶 @iknownoa - Paradise
17 nov. 2023
popronde Dunne Lijn IS UIT. ✨🌈 Ze is nu overal te beluisteren! Gisteren speelden we onze laatste popronde show bij @poprondebreda en vierden we de release in de take over. Popronde bedankt voor het avontuur! 💖 OP NAAR MEER 🌈
17 nov. 2023
popronde Time flies! We have officially landed in our last ‘regular’ weekend.. 🥹 we can’t believe it either! It is week 11! Take your chance and come visit us in your city before it’s all over: 👉 @poprondebreda 👉 @popronde_enschede 👉 @poprondedenhaag 👉 @poprondebergenopzoom Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
15 nov. 2023
popronde Weekend #10 recap💥🙌 We hebben weer een fantastisch weekend gehad bij @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedeventer en @poprondehilversum Jullie trotseerden regen en wind, en werden gelukkig ook getrakteerd op een zonnetje, en uiteraard heeeel veel muziek! Welke act heeft jou omver geblazen?👀🙂 Nog 5 Poprondes te gaan!😵 Aankomend weekend zijn we bij: @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondebergenopzoom En op 25 november sluiten we de tour af met Het Eindfeest - @poprondeamsterdam - in @melkwegamsterdam ✨️voor info over de programma's en artiesten ga naar popronde.nl (link in bio) Don't miss out! Grijp je kans om er in 2023 nog een keertje bij te zijn🥳 🎶 @bowl.band
14 nov. 2023
popronde Lovely Day-venter🌈 We had a blast at @poprondedeventer last Saturday, hope you did too! Swipe to see a snippet of the Deventer-experience and for what probably is the smallest stage of the entire Popronde👀 The countdown has started for the last Popronde : @poprondeamsterdam Only one more weekend on the road to @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag and @poprondebergenopzoom before the big closing party on the 25th of November. Grab your tickets for @poprondeamsterdam at @melkwegamsterdam before they're sold out! 👉 Tickets on popronde.nl / link in bio 📸 @jessie_kamp
14 nov. 2023
popronde SUPERKRACHT 💪 the movie! Tijdens @poprondedenbosch, @popronde_haarlem, @poprondeutrecht (en deze week nog @poprondedenhaag) kreeg het Popronde team versterking van Team Superkracht🦸‍♂️ @Superkracht.club ontwikkelt de talenten van jongeren met een licht verstandelijke beperking en maakt dit talent zichtbaar in de culturele sector. Ze maken ruimte voor de unieke kwaliteiten en inspirerende karakters. Tessa, Hans, Arzu, Özlem, Ruud en Dave van #TeamSuperkracht stortten zich vol overgave en enthousiasme op hun rol als artist host, content creator en techniekassistent en kregen zo niet alleen een kijkje achter de schermen, maar mochten ook echt meedraaien om hun talenten in te zetten. Dat zorgde voor heel veel blije gezichten! 🫶 Het was een super geslaagde en leuke samenwerking die we de komende jaren zeker nog zullen voortzetten en misschien zelfs wel uitbreiden! 📽️ & 📸 @reneemeijer 🎶 5etra - Inside My Head Primaat - Roze Bril 🔊 @bssmen #possibilize #popronde #superkracht #deweekvandetoegankelijkheid
13 nov. 2023
popronde Hier een mini popronde dump als afsluiter van onze takeover, het was ons een genoegen💓💗💕💞 Kom volgende week in Breda nog een laatste keer samen dansen, en dan zien we elkaar daarna in 2024; got a lotta tunes almost ready for the world !!! 🫡 Love, Leela Rosa xx
12 nov. 2023
popronde 🔥🔥 Oi oi! THAMES here 🔥🔥 Oh my giddy aunt. Popronde has been a blessing. I can’t believe it’s almost over. We’ve met so many of you and did SO MANY crazy gigs! Well it’s not over yet! The craziest one is yet to come. The biggest stage at the Melkweg will be ours at Popronde Eindfeest on November 25th 21.30h. So take out your calendar and come and see what it’s all about. Can’t wait to see you all in the crowd ♥️ Excited? Can’t wait either? Well you can stream us everywhere! And even more good news: from the 29th on you can listen to our BRAND NEW single Astonishment 🥵 It’s the third single of our EP “Lessons For The Patriarchy” Still want more? Then come to our release show at Paradiso on January 17th. This will be the kick-off of our VERY OWN TOUR. So get your hands on those tickets and we’ll see you soon ♥️♥️ X Merlyn
10 nov. 2023
popronde Only a few weeks left, folks! 👏👏👏 swipe for a sneak peek of our program & join us this weekend before it’s too late! 👏👏👏 It is week 10! We’re tapping into double digits, will it be double the fun? Come see your favourite new acts and find out in: 👉 @poprondemiddelburg 👉 @popronde.alkmaar 👉 @poprondedeventer 👉 @poprondehilversum Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
8 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen