Nieuws

Interview NESS: “Doorzetten heeft voor mij alles gedaan”

dinsdag 22 december 2020

Als je aan Zwolle denkt, denk je aan de dwarse stempel die die stad op de Nederlandse hiphop heeft gedrukt. Grote namen als Opgezwolle en Typhoon baanden de weg voor een nieuwe generatie eigenzinnige rappers. En net als zijn rap-voorvaders, steekt Ernest Rodziekiewicz alias NESS zijn voorliefde voor zijn stad niet onder stoelen of banken. Op zijn EP Dagdromen kun je de track Zwolle vinden, een regelrechte ode aan de Hanzestad. En het gaat lekker met de rapper: hij maakte indruk in een 101 Barz-sessie, keerde deze zomer terug voor een zomersessie, tekende bij Fakkelteit Recordings, en een EP en debuutalbum zijn aanstaande. Het is tijd voor Nederland om kennis te maken met dit kersverse raptalent.

 

Tekst Iris Luimstra

 

De bars van Rodziekiewicz zijn scherp en oprecht. EP Mentaal Sterker is een achttien minuten durende reflectie op faam, geld en motivatie. De rapper brengt het allemaal zelfverzekerd en overtuigend. Wat drijft hem, en hoe heeft hij het al zover kunnen schoppen? “Ik ben iemand die heel graag doorzet. Vanaf mijn veertiende heb ik altijd muziek gemaakt, sinds een jaar ben ik iemand die de volgende zet van Zwolle kan zijn. Daar ben ik echt trots op. Doorzetten heeft voor mij alles gedaan. Dat, en ervoor zorgen dat je met de grootste spelers van de stad stapsgewijs mee gaat doen en ervan leert.”

 

Want NESS heeft zijn vaardigheden niet van de minste spelers in de Zwolse scene geleerd: hij kwam in 2014 via jongerenhuis Fakkelteit terecht bij Rico (Ricardo McDougal, bekend van Opgezwolle, red.). “Ik hoorde dat Rico daar de oppermeester was. Dat vond ik vet, dus ging ik daar tot 2019 elke maandag en woensdag heen. Rico is een mentor voor mij geweest en nu werken we samen. Voor mij waren Rico & Sticks legendarische rappers; wanneer je opgroeit in Zwolle in het verleden van de rapcultuur duikt, kom je sowieso bij Opgezwolle uit. Ik had de leeftijd waarop ik nog wist wie ze waren, ook toen ze onder de naam Fakkelbrigade werk uitbrachten. Ik heb zelfs nog een paar shows meegepakt; ik vond die zo hard.”

 

Van Fakkelteit naar 101Barz

Op een gegeven moment ontgroeide NESS de Fakkelteit, toen zijn eerste sessie bij 101Barz dropte: “Toen werd ik te groot, toch ben ik altijd nog blijven gaan om Rico aan het werk te zien, vanaf het beginproces tot waar hij mensen misschien wel zou kunnen brengen. Wat ik zelf interessant vond. is dat het aan jezelf ligt hoever je het schopt, maar ik weet nog steeds niet waar het aan ligt dat ik zover heb kunnen komen. Ik ben nog een halfjaar gebleven om jongens vanaf nul te zien instappen en te kijken of iemand echt heel goed was, iemand te vinden die net zo goed was als ik. Niet qua talent, maar qua doorzettingsvermogen. Die vond ik niet, toen ben ik gestopt met naar de Fakkelteit gaan. Toch wou Rico mij niet zomaar achterlaten. En toen kwam ik, begin 2019, via Rico in contact met Sticks. In de zomer ben ik toen getekend bij Fakkelteit Recordings (platenlabel van Sticks, red.). Tegelijkertijd was ik aangenomen op de Herman Brood Academie in Utrecht. 2019 was een jaar waarin ik mij realiseerde dat het wel kon gaan lukken in Zwolle, en dat ik met de legends van hier aan het werk ben.”

 

Maar zeg: hoe is hij eigenlijk bij 101Barz terechtgekomen? “Ik was een van de eerste met zestien (een rap van zestien bars, red.) rapfilmpjes; ik ging mezelf filmen terwijl ik een zestien aan het schrijven of rappen was. Ik had op een gegeven moment honderd van dat soort filmpjes op mijn Instagram. En ik wou altijd al een 101Barz-sessie doen, ik stuurde er altijd corny mails naartoe, maar dat werkte niet... Toen ben ik dat halfjaar waarin ik nog naar Fakkelteit ging bezig geweest met die filmpjes. Rotjoch (bedenker en presentator van 101Barz, red.) kwam toen vanzelf naar mij toe, waarna ik ineens een sessie had. Die was sick, het mooie is dat ik er veel trouwe fans aan heb overgehouden. Die vinden het ook wel dope als ik af en toe met een zestien-rapfilmpje kom in plaats van een hele track. Daardoor heb ik mezelf ook wel kunnen neerzetten als persoon.”

 

 

 

Persoonlijkheid en oprechtheid

Dat persoon is erg belangrijk, want: “Muziek is leuk, maar ik probeer er een compleet plaatje van te maken.” Welke rol speelt dat persoon dan eigenlijk in zijn muziek? “Als ik denk aan mezelf als persoon, dan hoor ik altijd grimmige teksten. Ik denk dat ik in mijn muziek drie persoonlijkheden heb: ik heb aan de ene kant een 'alles-komt-goed-vibe', aan de andere kant een 'het-gaat-helemaal-kut-vibe'. En er eentje tussenin: dat ik over andere mensen praat en ze tot de orde roep. Ik begon met een grimmige kant, want ik wou mijn verhaal vertellen. Ik wilde dat de luisteraars verder keken dan mijn muziek en wisten wie ik was, wat ik deed en waarom. Ik probeerde dat uit te leggen in mijn teksten, het ging volledig om mij. Daar was ik iets beter dan gemiddeld in. Dat viel Rico ook op, hij zei ook tegen mij: je moet wel iets completer worden om grotere dingen te doen. Dat snapte ik, hij heeft mij die twee kanten laten zien. Wanneer ik kijk naar mezelf als persoon in de muziek, dan kan ik alle kanten op en al die kanten laten zien, er zijn geen remmen.” Daar blijft Ernest eerlijk in: “Alles wat ik doe, ook met slechte dingen, probeer ik niet goed te praten. Ik probeer ervoor te zorgen dat iemand anders die fouten niet maakt, met de krachten die ik heb. Ik ben ook geen superheld, toch probeer ik mensen in de goede banen te leiden op de punten waar ik het heb verneukt.”

 

Wat zijn muziek en de Zwolse rapscene als geheel kenmerkt, is de oprechtheid van die persoonlijkheid: “Het is heel belangrijk dat je jezelf bent en dat je zover mogelijk kunt komen. Zover als jij dat wil en dat ligt enkel aan jou. Als jij een enorm tof persoon bent, maar niet over de dingen rapt die je doet, dan word je in Zwolle en omgeving sowieso afgekraakt. Wat in de Randstad gebeurt, dat kan hier gewoon niet. We pakken het qua verhaalvertelling en feiten volledig anders aan. Wij vinden het vetter om te zeggen dat we ergens op een boerderij een krat bier hebben gedronken dan dat we moeten zeggen dat we pistolen hebben, die we niet hebben. Ons publiek vindt dat ook toffer, die zit er niet op te wachten dat we zeggen dat we pistolen hebben. Zij weten ook dat dat hier niet gebeurt.”

 

Zwolle als tegengeluid

Volgen Ernest is de hiphop-scene erg veranderd in Nederland. In Zwolle bieden ze een tegengeluid: “Bij Fakkelteit tekenen we enkel mensen die hiphop maken, hiphop moet hun nummer één zijn. Dat zie je steeds verder achteruit gaan, toch geloven wij dat hiphop terugkomt. Sticks doet dat al jaren. We zorgen ervoor dat we met hiphop komen en dat alles wat we zeggen klopt. En als er iets niet klopt, dan gaat het er gewoon uit. In Zwolle moet het puur zijn. Als het niet uit jezelf komt of als je niet kunt vertellen wie je bent of wat je doet in je muziek, dan is het niet zo spannend voor de luisteraar. Met Opgezwolle en Fakkelbrigade is het met de paplepel ingegoten, het had een enorme impact. Net als Typhoon, die praat ook goed over zichzelf en trekt alles naar het positieve, zelfs in de kutste situaties ziet hij het licht. Dat is zo bij de fans terechtgekomen en dat blijft nog tientallen jaren zo.”

 

Daarbij blijft hij down to earth: “Zwolle is geen Amsterdam, we wonen hier met 150.000 mensen. Als ik Hedon uitverkoop, ben ik de volgende dag gewoon weer in de stad te vinden. Ik ben geen superheld, iedereen kan met mij praten. Dat is de hele intentie van Zwolse hiphop: dat je onder de mensen bent en daardoor één-op-één fans krijgt. In Zwolle heb ik geen concurrentie, en al is het concurrentie, dan zijn het gewoon mensen die ik ken en waarmee ik bier kan drinken. Wij kijken niet op die manier naar elkaar. We hebben respect voor elkaar. Ik was na twaalf jaar de eerste uit Zwolle met een 101Barz-sessie, waarna ik er weer één kreeg. Het gaat de goede kant op, ik mag niet klagen.”

 

Stay tuned dus, 2021 zou weleens de grote doorbraak van NESS kunnen gaan worden.

Instagram

popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023
popronde Morgen mogen we!✨️🎆 En als het aan @femmefugazi ligt dan verandert de Oude zaal van @melkwegamsterdam morgennacht om 2.00 uur in één grote moshpit💥💥💥 Verwacht scherpe punk, explosieve songs en een kolkende zaal. Scoor nog snel je ticket voordat ze erdoorheen zijn gevlogen🚀 Tot morgen?! Check het complete programma en koop je kaartje🎫 op www.popronde.nl/steden/amsterdam (Link in de bio)
24 nov. 2023
popronde Bij welke show sta jij linksvoor?👀 Check het programma van morgen alvast in de slides en stippel je route uit. Morgen duiken we weer @melkwegamsterdam in voor de Popronde afsluiter van het jaar - Het Eindfeest💯🥳🕺 Eventjes weg van de buitenwereld, dansen we ons samen in het zweet, dromen weg, genieten en ontdekken! Zien we je daar?🤩 Nog geen ticket? 👉www.popronde.nl (link in bio) @poprondeamsterdam
24 nov. 2023
popronde Heb jij je ticket voor zaterdag al?✨️ Een band die in de afgelopen weken diepe indruk maakte op Popronde bezoekers is @droomdit Met hun Nederlandstalige melancholische en dromerige liedjes wisten ze het publiek te raken en bewegen! 🕺 Zaterdag staan ze om 0.00 uur in de Oude zaal van @melkwegamsterdam te schitteren✨️💫 Ben jij erbij?👀 Tickets: 👉www.popronde.nl (link in bio) 🎶 Droom Dit
23 nov. 2023
popronde Kom samen, vier de kunst, de cultuur, de muziek en het talent. Sinds gisteren lijkt Nederland een stuk kouder en killer geworden, maar daar gaan wij niet in mee. Het Eindfeest is voor iedereen, Popronde is voor iedereen en Melkweg Amsterdam is voor iedereen❤️ Zolang er een podium is blijven wij er talent op zetten! 💪 Zaterdagavond ontsnappen we voor even, samen, aan de realiteit en duiken we @melkwegamsterdam in voor het Popronde Eindfeest. Zien we je daar? 🫶 💫tickets & info: www.popronde.nl / link in bio
23 nov. 2023
popronde What a ride🚀❤️‍🔥💥🚂💫 Dit was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023. De tour is bijna afgelopen, de cirkel bijna rond. Nog eentje te gaan, deze zaterdag, Het Eindfeest van @poprondeamsterdam in @melkwegamsterdam Dans je nog één keer mee?🙏🕺 Dankjewel aan iedereen die er afgelopen weekend bij was! En SO naar @poprondebreda ✨️ @popronde_enschede ✨️ @poprondedenhaag en ✨️ @poprondebergenopzoom 🙏🙏🙏 Tot zaterdag?!🤩 🎶@keenanmundane - 2DIE4
21 nov. 2023
popronde 🚗🎤 Get ready for a Popronde X Slinger Carpool Karaoke! We saved you a seat on a very special and musical ride 🎶🌟 Watch as these four Pop(ronde) stars - @inge.lamboo - @janetlivv - @maartje_cs and @laurasjinmusic hit the road to @popronderotterdam answering questions from Laura Sjin's friend book and unleashing their vocals in a carpool karaoke session (with some cool classics👀)🤩✨ in the name of promoting 'Slinger,' the app that makes event carpooling a breeze. 🚗So if you're searching for a ride to the Popronde Amsterdam Eindfeest Nov 25th? Or perhaps got a spare seat in your car? Check out the #Slinger widget on popronde.nl and you might carpool karaoke your way to @melkwegamsterdam this Saturday! 🚀 🎉 Janet Livv and Laura Sjin will perform at Het Eindfeest, the closing party of Popronde. So get your tickets (link in bio)! But first things first: check out the roadtrip adventures of these ladies and make sure to support them on their future musical journeys💙 🎥&📸: @reneemeijer 🎶: Laura Sjin - buikpijn Laura Sjin - als het weer weggaat #Popronde #CarpoolKaraoke #SlingerApp #PoprondeAmsterdam 🎵✨
21 nov. 2023
popronde Het was herfstachtig fris buiten, maar binnen was het warm en zat de sfeer er goed in bij @poprondebreda ❤️‍🔥 We zagen fans die de teksten al uit volle borst meezongen, dansend en springend publiek, en geboeide muisstille luisteraars. BREDA BEDANKT!!🙏 Wat was jullie hoogtepunt van Popronde Breda?🤩 📸 @jessie_kamp ✨️✨️✨️✨️ Afgelopen weekend was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023🤯 Aanstaande zaterdag vieren we nog één laatste Popronde feestje - @poprondeamsterdam Het Eindfeest in @melkwegamsterdam Kom jij ook?🧡 Tickets en info ✨️popronde.nl / link in de bio
20 nov. 2023
popronde Dit was popronde voor ons @321astronaut 🚀 Wat een rit! 24 steden en telkens bomvol enthousiaste mensen. Bedankt voor het luisteren en het kopen van onze merch! Wij zijn pas net op stoom want 25 brengen wij ons debuutalbum uit in @ekko.nl kaartjes zijn nu te koop. Dank popronde en dank @3voor12 dit waren fijne vleugels 🪽Shout out naar alle crewleden van Popronde en shout naar mijn mede-astronauten! Xx Pelle
19 nov. 2023
popronde Heyaaa! Wij van @thereyougo_band doen vandaag een Popronde Takeover bij onze allerallerallerlaatste Popronde show in Den Haag!❤️‍🔥🌼 Houd vooral de stories van Popronde in de gaten voor leuke feitjes over Den Haag en hoe onze gig vanavond gaat. Zien we jullie om 20:30 in @thesocialhub.thehague ? 🌻💃
18 nov. 2023
popronde Popronde X Ioana Iorgu - As our Popronde tour is slowly coming to an end, here’s some of our favourite moments. Tonight we’ll be in Enschede (22:45, Café Rocks) and tomorrow in Den Haag (22:15, De Zwarte Ruiter). We had a blast, Popronde! ❤️Alongside these awesome shows, I’m also working on recording my 4th album, so keep an ear out! ⚡️ • 📸 @veerledevos20
17 nov. 2023
popronde Welke acts blazen jou tijdens 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 nog méer uit je sokken?👀 Deze acts voegen we toe aan de line-up van het laatste Popronde feestje van het jaar, @poprondeamsterdam : ✨@JanetLivv ✨ ✨️ @Toverberg_ ✨ ✨️ @laurasjinmusic ✨️ ✨ @iknownoa ✨ ✨️ @Sheymarochdi ✨ ✨️ @Jespfur ✨ ✨️ @silkeveld ✨ Check de video slides voor een muzikale impressie👉 Gisteravond tijdens #KINKinTouch op @kinkpuntnl maakte @jasperleijdens bekend dat ook ✨️ @themocksofficial ✨️ en ✨️ @bowl.band ✨️ erbij zijn! Nóg twee shows waarbij je je in het zweet kan dansen dus. De early birds zijn al gevlogen🕊️ Grijp niet mis en koop je kaartje via www.melkweg.nl of op popronde.nl (link in de bio) De volledige line-up vind je op de website 👉 link in bio 'Eindfeest programma'' Samen maken we er een onvergetelijk feestje van!💥🤩🕺🏾 🎶 @iknownoa - Paradise
17 nov. 2023
popronde Dunne Lijn IS UIT. ✨🌈 Ze is nu overal te beluisteren! Gisteren speelden we onze laatste popronde show bij @poprondebreda en vierden we de release in de take over. Popronde bedankt voor het avontuur! 💖 OP NAAR MEER 🌈
17 nov. 2023
popronde Time flies! We have officially landed in our last ‘regular’ weekend.. 🥹 we can’t believe it either! It is week 11! Take your chance and come visit us in your city before it’s all over: 👉 @poprondebreda 👉 @popronde_enschede 👉 @poprondedenhaag 👉 @poprondebergenopzoom Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
15 nov. 2023
popronde Weekend #10 recap💥🙌 We hebben weer een fantastisch weekend gehad bij @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedeventer en @poprondehilversum Jullie trotseerden regen en wind, en werden gelukkig ook getrakteerd op een zonnetje, en uiteraard heeeel veel muziek! Welke act heeft jou omver geblazen?👀🙂 Nog 5 Poprondes te gaan!😵 Aankomend weekend zijn we bij: @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondebergenopzoom En op 25 november sluiten we de tour af met Het Eindfeest - @poprondeamsterdam - in @melkwegamsterdam ✨️voor info over de programma's en artiesten ga naar popronde.nl (link in bio) Don't miss out! Grijp je kans om er in 2023 nog een keertje bij te zijn🥳 🎶 @bowl.band
14 nov. 2023
popronde Lovely Day-venter🌈 We had a blast at @poprondedeventer last Saturday, hope you did too! Swipe to see a snippet of the Deventer-experience and for what probably is the smallest stage of the entire Popronde👀 The countdown has started for the last Popronde : @poprondeamsterdam Only one more weekend on the road to @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag and @poprondebergenopzoom before the big closing party on the 25th of November. Grab your tickets for @poprondeamsterdam at @melkwegamsterdam before they're sold out! 👉 Tickets on popronde.nl / link in bio 📸 @jessie_kamp
14 nov. 2023
popronde SUPERKRACHT 💪 the movie! Tijdens @poprondedenbosch, @popronde_haarlem, @poprondeutrecht (en deze week nog @poprondedenhaag) kreeg het Popronde team versterking van Team Superkracht🦸‍♂️ @Superkracht.club ontwikkelt de talenten van jongeren met een licht verstandelijke beperking en maakt dit talent zichtbaar in de culturele sector. Ze maken ruimte voor de unieke kwaliteiten en inspirerende karakters. Tessa, Hans, Arzu, Özlem, Ruud en Dave van #TeamSuperkracht stortten zich vol overgave en enthousiasme op hun rol als artist host, content creator en techniekassistent en kregen zo niet alleen een kijkje achter de schermen, maar mochten ook echt meedraaien om hun talenten in te zetten. Dat zorgde voor heel veel blije gezichten! 🫶 Het was een super geslaagde en leuke samenwerking die we de komende jaren zeker nog zullen voortzetten en misschien zelfs wel uitbreiden! 📽️ & 📸 @reneemeijer 🎶 5etra - Inside My Head Primaat - Roze Bril 🔊 @bssmen #possibilize #popronde #superkracht #deweekvandetoegankelijkheid
13 nov. 2023
popronde Hier een mini popronde dump als afsluiter van onze takeover, het was ons een genoegen💓💗💕💞 Kom volgende week in Breda nog een laatste keer samen dansen, en dan zien we elkaar daarna in 2024; got a lotta tunes almost ready for the world !!! 🫡 Love, Leela Rosa xx
12 nov. 2023
popronde 🔥🔥 Oi oi! THAMES here 🔥🔥 Oh my giddy aunt. Popronde has been a blessing. I can’t believe it’s almost over. We’ve met so many of you and did SO MANY crazy gigs! Well it’s not over yet! The craziest one is yet to come. The biggest stage at the Melkweg will be ours at Popronde Eindfeest on November 25th 21.30h. So take out your calendar and come and see what it’s all about. Can’t wait to see you all in the crowd ♥️ Excited? Can’t wait either? Well you can stream us everywhere! And even more good news: from the 29th on you can listen to our BRAND NEW single Astonishment 🥵 It’s the third single of our EP “Lessons For The Patriarchy” Still want more? Then come to our release show at Paradiso on January 17th. This will be the kick-off of our VERY OWN TOUR. So get your hands on those tickets and we’ll see you soon ♥️♥️ X Merlyn
10 nov. 2023
popronde Only a few weeks left, folks! 👏👏👏 swipe for a sneak peek of our program & join us this weekend before it’s too late! 👏👏👏 It is week 10! We’re tapping into double digits, will it be double the fun? Come see your favourite new acts and find out in: 👉 @poprondemiddelburg 👉 @popronde.alkmaar 👉 @poprondedeventer 👉 @poprondehilversum Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
8 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen