Nieuws

la loye: "Ik vind juist schoonheid in de dingen die niet perfect zijn"

vrijdag 05 maart 2021

foto: Jessie Kamp, Popronde 2019

 

Een interview met la loye

 

"Ik streef niet naar perfectie en vind schoonheid in de dingen die niet perfect zijn"

 

In 2019 tourde ze mee met de Popronde caravaan, Lieke Heusinkveld, artiestennaam la loye. Ze speelde maar liefst 13 shows waaronder ook in Popronde’s thuis, Nijmegen. Ik was er bij die avond. Het stadsarchief was goed gevuld: op de trap en op de vloer zaten geboeide luisteraars. Er hing een bijna magische stilte waarin alle ruimte was voor la loye om haar verhaal te vertellen. Maar wat is dat verhaal? En waar komt haar inspiratie vandaan? Een paar weken geleden verscheen haar nieuwe single I only hear you in my song, inmiddels al meer dan 17.000 keer gestreamd op Spotify. Ik ben dus niet de enige op wie haar muziek een indruk heeft achtergelaten. En, weet ik, er komt een album aan. We praten op een zonnige maandag over schrijven, inspiratie en nostalgie.

 

Hoe is het? Kom je deze periode een beetje oke door?

“Ik hoor veel andere muzikanten om me heen zeggen dat als ze niet met spelen bezig zijn, ze wel aan het maken zijn, en daar ben ik geen uitzondering op. Ik ben heel druk bezig met het maken van mijn plaat, dus het is fijn dat ik nu de tijd heb om me daarop te focussen.”

 

Ik was al benieuwd hoe het ervoor staat met je plaat!

“Ja, die ben ik aan het schrijven en ik hoop hem dit jaar ook nog te kunnen opnemen.”

 

Ik las dat je op zoek was naar een producer die jouw sound echt grijpt, heb je die al gevonden inmiddels?

“Nee nog niet. Ik denk dat het iets is voor in het volgende stadium. Ik ben er wel achter dat ik zelf al een hele duidelijke visie heb van hoe het moet klinken, dus het zal uiteindelijk meer een samenwerking worden waarbij ik zelf ook een heel groot deel kan doen. Maar ik ben ook wel een beetje een controlfreak, haha. Ik neem veel thuis op en het liefst doe ik ook zoveel mogelijk thuis. Op die manier blijft het dichter bij jezelf. Het geeft toch een ander gevoel om in een studio iets in te spelen, omdat je aan tijd en geld gebonden bent.”

 

Benader je het maken van muziek anders nu je gericht met een album bezig bent?

“Ik heb wel ervaren dat het schrijven voor een album mentaal anders werkt dan een liedje schrijven. Zeker in de beginperiode van de pandemie want toen dacht ik ‘nu heb ik alle tijd om aan een album te werken’. Maar daardoor heb ik gemerkt dat er toch wel een bepaalde druk is ontstaan, druk die in een creatief proces wel een beetje ongewenst is. Je wilt toch vooral schrijven vanuit zelfexpressie en inspiratie. Ik luister zelf graag albums, die ik dan van begin tot eind echt luister. Ik schrijf nu ook niet meer zomaar liedjes, ik houd heel erg in mijn achterhoofd dat het een geheel wordt. Ik wil heel graag dat mijn album een verhaal wordt waar een duidelijke visie in doorklinkt. Zo maak ik nu dus heel bewust keuzes en vraag ik me altijd af of het echt iets toevoegt of dat ik het laat gaan.”

 

 

 

Hoe ga je meestal aan de slag met het schrijven van je liedjes?

“Het begint altijd met een basisidee, op piano of gitaar. En vaak is het al zo suggestief van hoe ik wil dat het klinkt, dat ik direct als een maniak alles in Logic opneem om het idee niet kwijt te raken. Ik heb dan vaak een couplet of het refrein en dan pas ga ik verder met de rest van het liedje. Het is een soort combinatie tussen schrijven en produceren wat het soms een zooitje maakt omdat je toch meerdere dingen tegelijk aan het doen bent.”

 

Lukt het jou dan ook om ideeën meteen uit te werken, of heb je ergens een hele berg aan onuitgewerkte ideeën liggen?

“O nee, ik heb altijd duizend ideeën en ben niet heel gestructureerd in het afmaken ervan. Ik luisterde gister nog naar wat losse ideeën en toen dacht ik nog ‘misschien moet ik proberen om dat af te maken, voordat ik weer naar een volgend idee ga…’ Maar ik struggle er wel mee dat er door de pandemie nu minder gebeurt. Daardoor heb je toch minder inspiratie.” 

 

En dat terwijl je wel van plan bent om een heel album te maken… Hoe ga je daar dan mee om?

“Het ook wel weer uitdagend om het aan te gaan en jezelf ertoe te zetten om, ook op momenten dat je het niet voelt, toch iets te creëren. Maar het is denk ik, ook in deze tijd, wel belangrijk dat je net zoveel tijd investeert in het opdoen van inspiratie als het schrijven zelf. Dat je op inspiratie-date met jezelf gaat: bijvoorbeeld wandelen, of naar een stad gaan en daar op avontuur gaan om inspiratie op te doen. Dat heb ik voor mezelf wel moeten ontdekken.”

 

En haal je bijvoorbeeld ook inspiratie uit andere muziek? 

“Ja zeker, ik vind ook heel veel mooi en kan van veel muziek de waarde ervan inzien, maar voordat ik ga schrijven luister ik juist geen muziek om gewoon te kijken wat er al vanuit mezelf komt. Maar ik denk dat ik onbewust best veel stukjes uit muziek pak die ik verwerk in mijn eigen muziek. Ik luister de laatste tijd heel veel naar This is the Kit, die hebben vorig jaar een hele goede plaat uitgebracht. Aldous Harding blijft een van mijn favoriete songwriters van dit moment. Ja, en Arlo Parks. Die valt niet helemaal in mijn straatje, maar er is iets in die plaat wat super verslavend is. Ik kan er mijn vinger niet op leggen, maar daarom is het misschien wel zo goed. “

 

"Ik vind het heel waardevol dat je een hele andere wereld hebt voor jezelf, puur met jezelf, omdat je muziek maakt.”

 

En als je Arlo Parks op repeat hebt staan, merk je dan dat je daar toch wel dingetjes van oppakt en verwerkt in je eigen muziek?

“Ik vind het juist heel cool dat het zo ver van mijn muziek af staat dat ik er ook niet per se iets mee hoef. Terwijl ik bij andere muziek soms juist denk: had ik het zelf maar geschreven.” 

 

Bij welke muziek heb je dat?

Runaway van The National. Iedere keer als ik die hoor denk ik weer holy shit, dit is zo goed. Maar ik vind het ook wel mooi dat ik het niet heb geschreven omdat het dan toch een soort icoon-stuk is waar je tegenop kunt kijken, het worden dan een soort helden. Ik heb ook een tattoo op mijn been van The National dat weet eigenlijk niemand.” 

 

Voor die tattoo en voordat je zelf muziek maakte, had je toen ook bepaalde artiesten waar je naar (op)keek?

“Toen ik jong was vond ik Avril Lavigne heel cool. Ik ging me ook als zij kleden. Ik kreeg toen een microfoon met een boxje en discolampen, dus na school gingen de rolluiken dicht en stond ik “It’s complicated” mee te zingen.”

 

Dat klinkt herkenbaar haha! Ik hoorde je eens zeggen dat je uit een muzikaal gezin komt. Hoe heeft dat bijgedragen aan jouw relatie met muziek? 

“Muziek was altijd iets leuks. Het was er gewoon altijd. Onontkoombaar dat ik zelf ook met muziek bezig ging. Ik had van jongs af aan zo’n relatie met muziek dat ik het heel leuk vond en mezelf erin kwijt kon en als het ware in een hele andere wereld terecht kon komen door achter de piano te gaan zitten. Ik denk dat die ervaring zo sterk is dat het nu nog steeds zo is. Ik vind het heel waardevol dat je een hele andere wereld hebt voor jezelf, puur met jezelf, omdat je muziek maakt.”

 

Jezelf erin kwijt kon? Was muziek een manier of middel om jezelf te kunnen uiten?

“Het zijn wel persoonlijke onderwerpen ja, en muziek is ook wel een middel geweest om dingen te verwerken. Ik schrijf veel over mijn tienerjaren, omdat dat zo’n impact heeft gemaakt. Je bent zo zoekende naar wie je bent. In Still a sleep praat ik bijvoorbeeld over het verlangen naar die tijd dat je jong bent en uitgaat en het gevoel je bekruipt: is dit het nu? Maar toen ik het schreef had ik juist een gevoel van nostalgie en wilde ik er juist weer naartoe terug.”

 

Wat heeft er zo’n indruk gemaakt in je tienerjaren? 

“Ik was heel erg zoekende naar wie ik was of wie ik wilde zijn, zoals iedereen denk ik. Ik twijfelde over mijn seksualiteit en daar zat ik heel erg mee. Ben ik lesbisch of biseksueel en wat betekent dat dan? Is het oké dat ik me zo voel? Er heerste nog best een taboe op destijds, waardoor ik het lang voor mezelf heb gehouden. Het ging om een stukje zelfacceptatie. En toen ik mezelf accepteerde en mijn vrienden en familie het ook accepteerde, voelde ik me meer op mijn plek. En door dat stukje acceptatie voelen mijn tienerjaren toch wel als een fijne tijd als ik eraan terugdenk.”

 

Wat hoop jij mensen mee te geven met jouw muziek?

“Het doel van mijn muziek is wel om mensen te raken, dat het iets met ze doet. Ik hoop dat ze in de muziek een stukje van zichzelf zien en terugvinden en dat het ze een nostalgisch gevoel meegeeft.”

 

Ben je zelf weleens de zaal uitgelopen na een concert met zo’n gevoel? Dat je denkt, als ik dat toch eens over kon brengen...

“Ik heb Sigur Rós in de AFAS Live gezien, dat was echt een ervaring. Zo imponerend om naar te kijken. Het was alsof mijn glas ineens weer vol was als het ware. Ik voelde me mijn volste persoon van wie ik kan zijn. Dat je denkt: het leven is mooi, en er een schoonheid over je heen komt. Dat brachten zij over. Ik denk dat ik juist geprobeerd heb om de schoonheid los te laten. Ik streef niet naar perfectie en vind schoonheid in de dingen die niet perfect zijn. Ik wil juist die soort van tastbare schoonheid meegeven: Het is mooi, maar het hoeft niet perfect te zijn, dan blijft het menselijk.”

 

 

 

Wij kijken alvast uit naar haar plaat. Voor die tijd komen er nog twee singles en een videoclip uit. Wil je la loye graag live bewonderen? 5 juni staat ze (als corona het toelaat) in de EKKO in utrecht. Wil jij niets missen? Vergeet la loye niet te volgen op Instagram en Spotify. Daar vind je ook nog hele fijne playlists door Lieke samengesteld.

Instagram

popronde Op pad met M. Lucky op Record Store Day: “dit kan echt niet”
20 apr. 2024
popronde @m.lucky_____ neemt je vandaag op reis door Noord Holland tijdens @recordstoredaynl om de release van de nieuwe single te releasen! 15:00 Dwars Vinyl, Edam 17:00 Concerto, Amsterdam 20:00 Patronaat, Haarlem
20 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen