Nieuws

Nieuws
Deze Popronde act heeft een succesje te pakken in Duitsland! // Bij het Duitse televisieprogramma Let's Dance werd tijdens de dans van het winnende koppel een nummer van een van de Popronde deelnemers van 2023 gebruikt. Sindsdien wordt ze ovespoeld met berichten van kijkers en is haar nummer een van de meest geshazamde nummers in Duitsland.
Nieuws
Dit is de selectie van Popronde 2023! // De nieuwe selectie is bekend! We zetten alle acts die dit najaar mee op tour gaan op een rijtje en blikken terug op de bekendmaking van de namen op 3FM!
Nieuws
28 april maken we de nieuwe selectie bekend! // Voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor Popronde zijn het spannende weken geweest. Gelukkig komt aan het wachten een einde en kunnen we nu verklappen dat we op vrijdag 28 april bekendmaken welke acts onderdeel zijn van de Popronde 2023 selectie
Nieuws
Zo maken we Popronde mooier // Popronde zet zich in voor artiesten uit Nederland, maar daarnaast zetten we ons ook in voor belangrijke thema's als duurzaamheid, inclusie, toegankelijkheid en sociale veiligheid. Wat we precies doen op dit gebied vertellen we je in deze blog
Nieuws
Nieuw! Muziekplatform SONAR // SONAR is het online muziekplatform dat speelplekken voor talentvolle acts uit Oost-Nederland inzichtelijk maakt en het voor organisaties en media mogelijk maakt om via een oproep acts te regelen voor hun programma!
Nieuws
Zien we jou op Booster Festival? // Aanstaande zaterdag vindt de 10e editie van showcasefestival Booster plaats in Enschede. Overdag is er een muziekconferentie waar je o.a. 1 op 1 kan praten met professionals uit de muziekindustrie en in de avond zijn er in de hele binnenstad gratis shows te bezoeken. 'Onze' Chris is ook van de partij bij de feedbacksessies.
Nieuws
Ik heb me ingeschreven, en nu? // Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2023. Wat gaat er nu precies gebeuren en wat kun je de komende tijd verwachten? We zetten het allemaal voor je op een rijtje.
Nieuws
Ben jij het grote Rotterdamse talent van dit jaar? // Ben je Rotterdams en toe aan een vervolgstap in jouw muzikale carriere? Dan is je aanmelden voor De Grote Prijs van Rotterdam iets voor jou!
Nieuws
Booster festival - livesessies en korting // Wil jij met korting naar de muziekconferentie van Booster? Lees snel verder. Ook delen we het eerste deel van de livesessies die zijn opgenomen ter aankondiging van het progrogramma van het showcasefestival dat op 1 april in Enschede plaatstvindt.
Nieuws
FPK: Tournee- en podiumregeling // De nieuwe 'Tournee- en promotieregeling' helpt startende podiumkunstenaars uit alle disciplines bij het vergroten van hun zichtbaarheid en het opbouwen van een publiek. De regeling biedt  een financiële bijdrage voor het spelen en promoten van een tournee
Nieuws
Hiphoptalent uit heel Nederland WANTED! // Meld je aan voor WANTED: de competitie voor hiphoptalent! Maak kans op toffe prijzen en presenteer jezelf aan publiek en de sector. Meer informatie over het aanmelden lees je hier
Nieuws
Hoe bouw je een duurzame carriere op in de muziek? // Hoe bouw je een duurzame carriere als artiest op? Die vraag staat centraal in het Build It Yourself programma van de Basis is Nijmegen. In een drie maanden lang traject gaan ambitieuze muzikanten op onderzoek uit naar wat er nodig is voor een stevige carri?re.
Nieuws
Artiesten en podia zetten zich in voor slachtoffers aardbeving // Artiesten en podia slaan de handen ineen om gezamenlijk benefietconcerten te organiseren. De opbrengst van de concerten wordt gedoneerd aan Giro 555 om de slachtoffers van de rampzalige aardbeving in Turkije en Syrië te steunen.