Nieuws

Nieuws
Geef Popronde-talent een steuntje in de rug! // Zie jij dit jaar een poster met QR-code hangen in een Popronde-locatie? Scan en doneer aan Popronde-talent. We vertellen je er hier meer over
Nieuws
Deze artiest speelt nu in Wolfmother en in het najaar Popronde // Het zal even schakelen zijn van uitverkochte zalen in Europa naar terug naar het begin als nieuwe Nederlandse muziekact tourend met de Popronde. En dan ook nog je debuut maken als zanger en frontman van de band...
Nieuws
Cloud Cukkoo laat zien hoe je die ene support show binnenhaalt! // Wanneer je aan het begin van je muziekcarriere staat heb je niet altijd de luxe van een boeker. Cloud Cukkoo bewijst dat je met je creativiteit en een portie lef ook heel ver kan komen.
Nieuws
Dit zijn de 'talents' van onze mediapartners // Ieder jaar benoemen onze mediapartners 3voor13, FunX, OOR en Never Mind The Hype een aantal acts uit de selectie als hun 'talents'. Deze acts krijgen extra aandacht en mogen op de speciale podia van de mediapartners spelen. Wie de talents van dit jaar zijn vertellen we in deze blog
Nieuws
Deze Popronde act heeft een succesje te pakken in Duitsland! // Bij het Duitse televisieprogramma Let's Dance werd tijdens de dans van het winnende koppel een nummer van een van de Popronde deelnemers van 2023 gebruikt. Sindsdien wordt ze ovespoeld met berichten van kijkers en is haar nummer een van de meest geshazamde nummers in Duitsland.
Nieuws
Dit is de selectie van Popronde 2023! // De nieuwe selectie is bekend! We zetten alle acts die dit najaar mee op tour gaan op een rijtje en blikken terug op de bekendmaking van de namen op 3FM!
Nieuws
28 april maken we de nieuwe selectie bekend! // Voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor Popronde zijn het spannende weken geweest. Gelukkig komt aan het wachten een einde en kunnen we nu verklappen dat we op vrijdag 28 april bekendmaken welke acts onderdeel zijn van de Popronde 2023 selectie
Nieuws
Zo maken we Popronde mooier // Popronde zet zich in voor artiesten uit Nederland, maar daarnaast zetten we ons ook in voor belangrijke thema's als duurzaamheid, inclusie, toegankelijkheid en sociale veiligheid. Wat we precies doen op dit gebied vertellen we je in deze blog
Nieuws
Nieuw! Muziekplatform SONAR // SONAR is het online muziekplatform dat speelplekken voor talentvolle acts uit Oost-Nederland inzichtelijk maakt en het voor organisaties en media mogelijk maakt om via een oproep acts te regelen voor hun programma!
Nieuws
Zien we jou op Booster Festival? // Aanstaande zaterdag vindt de 10e editie van showcasefestival Booster plaats in Enschede. Overdag is er een muziekconferentie waar je o.a. 1 op 1 kan praten met professionals uit de muziekindustrie en in de avond zijn er in de hele binnenstad gratis shows te bezoeken. 'Onze' Chris is ook van de partij bij de feedbacksessies.
Nieuws
Ik heb me ingeschreven, en nu? // Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2023. Wat gaat er nu precies gebeuren en wat kun je de komende tijd verwachten? We zetten het allemaal voor je op een rijtje.
Nieuws
Ben jij het grote Rotterdamse talent van dit jaar? // Ben je Rotterdams en toe aan een vervolgstap in jouw muzikale carriere? Dan is je aanmelden voor De Grote Prijs van Rotterdam iets voor jou!
Nieuws
Booster festival - livesessies en korting // Wil jij met korting naar de muziekconferentie van Booster? Lees snel verder. Ook delen we het eerste deel van de livesessies die zijn opgenomen ter aankondiging van het progrogramma van het showcasefestival dat op 1 april in Enschede plaatstvindt.