Spotify

New Music Monday - 20022023

maandag 20 februari 2023

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

Terwijl er door het hele land mensen staan te hossen op carnavalskrakers, hebben wij gelukkig weer een hele lading muziek voor je verzameld die de oren wél strelen en we maken ook nog eens een reis langs allemaal verschillende genres; we gaan van hip hop, naar rock ‘n roll, en uiteraard ontbreekt het in het lijstje van releases niet aan een paar goede popsongs. Laat je weer verrassen door de nieuwste muziek uit Poprondeland!

 

Fred Goverde - Popronde 2022 - HUISMUS STRAATKAT KUTWIJF

Het nummer was al wel eens voorbij gekomen op social media en bij een optreden op Radio Veronica, maar het was tijdens de Popronde tour dat het publiek pas echt kennismaakte met deze knaller, HUISMUS STRAATKAT KUTWIJF. Fred Goverde bewaarde deze tijdens zijn Popronde shows altijd voor het laatst en het kostte nooit veel tijd voordat het publiek de woorden mee scandeerde. Het liedje ontstond in 2021 toen Fred Goverde zowel boosheid, liefdesverdriet en vergeving in één liedje wilde vatten, en dat heeft hij weten te vertalen in deze rauwe en speelse rock’n roll song. Na zijn Popronde deelname stootte Fred Goverde door naar Eurosonic NoorderSlag, die voor de Engelse tekst op de website de titels van Freds nummers voor het gemak van de lezers ook even vertaalde, wat zich vertaalde als: “Housesparrow Streetcat Shitwoman” en “You’re More Than Allowed To Know That I Never Think About You”. Oftewel: dat bekt lang niet zo lekker als in het Nederlands, maar Fred is momenteel gelukkig vooral bezig Nederland te veroveren!

 

Cashmyra - Popronde 2021 - EP: Privé

Wauw een hele vette plaat van Cashmyra! Je aandacht wordt gegrepen door onheilspellende, duistere gitaarintro’s en rauwe teksten die snijdend eerlijk zijn met ervaringen uit op waarheidgebaseerde situaties, zo klinkt het. Reflecterend zowel naar zichzelf als naar de ander en de onderlinge relaties. Maar het grijpt ook je aandacht door momenten waarop absurde vergelijkingen aangehaald worden als: “Ze zoent als het haakje van de tandarts, veel te scherp en veel te snijdend”, dan haken je oren als vanzelf in op wat er nog meer verteld wordt. 

Er worden de hele plaat eerlijke zinnen gespuwd, vaak in repeterende melodieën voor extra effect, er klinken ook kwetsbare stukken én er wordt ook zeker ruimte genomen om even onstuimig en keihard te scheuren en je tegen de haren in te strijken. Overall is het een fantastische en veelzijdige plaat met scherpe teksten en arrangementen!

 

Daniel Nolet - Popronde 2022 - When the world stops 

Voor Daniel veranderde de betekenis van dit liedje meerdere keren, maar wat constant bleef was dat het over momenten gaat: enerzijds het moment dat er iets gebeurt waardoor je weet dat het leven niet meer hetzelfde gaat zijn en anderzijds het moment dat je tegen jezelf zegt ‘fuck that’. Het liedje heeft een donker randje en het arrangement klinkt diep en ruimtelijk. En wauw Daniels stem komt hier prachtig naar voren! Bij de release van de song dropt ook deel 2/3 van de korte film die gemaakt is rondom de nieuwe singles. 

 

Muylike - Popronde 2022 - I Wanna Go Home & Wait Till The Morning 

Niet één liedje, maar twee nieuwe liedjes van Muylike vandaag. Wait Till the Morning is een samenwerking met de Amerikaanse indieband New Body Electric met daarop een solo van jazzsaxofonist en componist Efraïm Trujillo. Muylike vertelt: “Ik heb de track geschreven en geproduceerd vanuit een periode toen ik veel Stevie Wonder luisterde en meer vanuit keys en harmonie wilde schrijven. Vervolgens heb ik New Body Electric benaderd om de tweede verse op te nemen en een aantal gitaarpartijen toe te voegen. We hebben eerder samengewerkt en kennen elkaar van instagram, maar hebben elkaar inmiddels ook in het echt ontmoet.” Over die track speelde Efraïm vervolgens een solo en zo topte hij het nummer nog even af met zijn “magic”. En dan horen we ook nog I Wanna Go Home, een heerlijke lichtvoetige song met die vertrouwde Muylike sound waarmee de zon (die vandaag niet schijnt zoals we het zouden hopen) ineens toch om de hoek komt kijken. En er is meer zon op komst want op 10 maart kunnen we naar het complete album luisteren! En dat wordt gevierd met een releaseshow waarbij Mood Bored (ook Popronde 2022) de support verzorgt.

 

Luna Morgenstern - Popronde 2021 - IDONTU

De BOOS aflevering over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland maakte op velen diepe indruk en wakkerde een flinke maatschappelijke discussie aan. Het wakkerde ook iets aan in Luna Morgenstern die zich diezelfde avond nog stortte op het schrijven van een liedje over het onderwerp. In I Don’t Owe You (IDONTOU), schrijft Luna Morgenstern de frustratie van zich af over de keren dat ook zij zich bedreigd of ondergewaardeerd voelde, of onderbetaald werd binnen haar werk in de muziek. Maar ook de ervaringen van catcalling, ongewenst aangeraakt worden. Ze bundelde ervaringen en haar gevoelens en verwerkte het in het nummer. Met deze zeroes geïnspireerde dance/popsong, die ze samen met Ineffekt en Nick Ribbens produceerde levert ze een superkrachtige track af waarmee ze alle vrouwen uitnodigt om zich vrij te bewegen en zo controle te claimen over hun lichaam. "You don’t own me, I don’t owe you"

 

Melle - Popronde 2021 - I Can’t Come Home 

Altijd fijn als Melle weer een nieuw liedje de wereld inslingert. Voor dit nummer arrangeerde hij zelf een strijkersarrangement, maar zoals we weten van Melle is hij vaak het brein achter alle instrumenten die te horen zijn in zijn liedjes.

In I Can’t Come Home worden we verwelkomd door de klanken van de ukulele en Melle’s gefluit om vervolgens in een bad van warme en bevrijdende klanken te glijden. In het arrangement horen we verder nog meer coole details uit Melle’s instrumentencollectie, maar vooral is het weer een hele fijne Melle song die smaakt naar meer. Hebben wij en jij even geluk, want: er komt een heel nieuw album aan! Dit is nog maar het begin. Melle kondigt het aan als ‘een nieuw hoofdstuk’, binnenkort dus meer!

 

TIZIANA - Popronde 2021 - All Good

TIZIANA schreef All good met het thema “aantrekkingskracht” in het hoofd en verwerkte dat in de tekst als een gesprek tussen twee personen: de ene heeft twijfels en TIZIANA probeert die persoon gerust te stellen met de woorden “het is all good”. 

“Ik beloof je het is all good, ik beloof je love come true” 

“Ik mis je love en affection”: die persoon wil dichter bij de ander zijn, en dat spel van verlangen, aantrekking en geruststelling heeft zowel BeatSmith in de beat als TIZIANA met haar stem perfect weten te vertalen in een smooth en laidback track.

 

Daimy Lotus - Popronde 2016 - Friends ;)

Een poprock banger van een song over een vriendschap die zich ontwikkelt tot ‘friends with benefits’. Wanneer je die grens overgaat is er eigenlijk geen weg meer terug zingt Daimy. Friends heeft in de sound wel iets weg van millenial poprock á la Avril Lavigne, maar klinkt ook als de hedendaagse popartiesten Taylor Swift en Olivia Rodrigo maar dan met een rafelrandje en dat resulteert in een knetter goede song die in je hoofd blijft hangen “friends, frie-he-he-he-he-he-ends”

 

Inge Lamboo - Popronde 2020 - I Still Try

Ze nam deel aan Popronde in het coronajaar waardoor ze niet veel shows had, jammer, maar in die corona periode vond ze via een andere weg alsnog heel veel nieuw publiek: haar socials en dan met name TikTok. Daar deelt ze vette mashups van popsongs waarin ze bijvoorbeeld een Lady Gaga song laat klinken als een Lana Del Rey song en vice versa. Ook neemt ze haar volgers mee in haar persoonlijke verhaal en vertelt ze openlijk over de onzekerheid die ze als tiener ervaarde in het ontdekken van haar seksualiteit. Na Haar nieuwste liedje I Still Try gaat over het opkrabbelen na een donkere periode om er vervolgens sterker uit te komen. Een empowering song voor iedereen die ook weleens door struggles gaat om niet op te geven! 

Na die donkere periode lukte het haar om de controle te herpakken, ze haalde haar diploma en startte haar studie aan de Herman Brood Academie. In al die tijd was muziek voor haar het medicijn dat haar door deze periodes heen hielp, samen met liefdevolle mensen om haar heen. Terugkijkend is dit voor haar het bewijs om niet op te geven en door te bikkelen, en precies dat is de boodschap die ze in dit liedje aan haar luisteraar wil overbrengen. 

Respect voor Inge Lamboo en haar vermogen om haar verhaal door haar liedjes op een kwetsbare manier over te brengen en zo de connectie te vinden met haar publiek. Op 7 april komt het complete album af en wij kijken nu al uit naar wat daar nog meer op te horen is!

 

Instagram

popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023
popronde Morgen mogen we!✨️🎆 En als het aan @femmefugazi ligt dan verandert de Oude zaal van @melkwegamsterdam morgennacht om 2.00 uur in één grote moshpit💥💥💥 Verwacht scherpe punk, explosieve songs en een kolkende zaal. Scoor nog snel je ticket voordat ze erdoorheen zijn gevlogen🚀 Tot morgen?! Check het complete programma en koop je kaartje🎫 op www.popronde.nl/steden/amsterdam (Link in de bio)
24 nov. 2023
popronde Bij welke show sta jij linksvoor?👀 Check het programma van morgen alvast in de slides en stippel je route uit. Morgen duiken we weer @melkwegamsterdam in voor de Popronde afsluiter van het jaar - Het Eindfeest💯🥳🕺 Eventjes weg van de buitenwereld, dansen we ons samen in het zweet, dromen weg, genieten en ontdekken! Zien we je daar?🤩 Nog geen ticket? 👉www.popronde.nl (link in bio) @poprondeamsterdam
24 nov. 2023
popronde Heb jij je ticket voor zaterdag al?✨️ Een band die in de afgelopen weken diepe indruk maakte op Popronde bezoekers is @droomdit Met hun Nederlandstalige melancholische en dromerige liedjes wisten ze het publiek te raken en bewegen! 🕺 Zaterdag staan ze om 0.00 uur in de Oude zaal van @melkwegamsterdam te schitteren✨️💫 Ben jij erbij?👀 Tickets: 👉www.popronde.nl (link in bio) 🎶 Droom Dit
23 nov. 2023
popronde Kom samen, vier de kunst, de cultuur, de muziek en het talent. Sinds gisteren lijkt Nederland een stuk kouder en killer geworden, maar daar gaan wij niet in mee. Het Eindfeest is voor iedereen, Popronde is voor iedereen en Melkweg Amsterdam is voor iedereen❤️ Zolang er een podium is blijven wij er talent op zetten! 💪 Zaterdagavond ontsnappen we voor even, samen, aan de realiteit en duiken we @melkwegamsterdam in voor het Popronde Eindfeest. Zien we je daar? 🫶 💫tickets & info: www.popronde.nl / link in bio
23 nov. 2023
popronde What a ride🚀❤️‍🔥💥🚂💫 Dit was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023. De tour is bijna afgelopen, de cirkel bijna rond. Nog eentje te gaan, deze zaterdag, Het Eindfeest van @poprondeamsterdam in @melkwegamsterdam Dans je nog één keer mee?🙏🕺 Dankjewel aan iedereen die er afgelopen weekend bij was! En SO naar @poprondebreda ✨️ @popronde_enschede ✨️ @poprondedenhaag en ✨️ @poprondebergenopzoom 🙏🙏🙏 Tot zaterdag?!🤩 🎶@keenanmundane - 2DIE4
21 nov. 2023
popronde 🚗🎤 Get ready for a Popronde X Slinger Carpool Karaoke! We saved you a seat on a very special and musical ride 🎶🌟 Watch as these four Pop(ronde) stars - @inge.lamboo - @janetlivv - @maartje_cs and @laurasjinmusic hit the road to @popronderotterdam answering questions from Laura Sjin's friend book and unleashing their vocals in a carpool karaoke session (with some cool classics👀)🤩✨ in the name of promoting 'Slinger,' the app that makes event carpooling a breeze. 🚗So if you're searching for a ride to the Popronde Amsterdam Eindfeest Nov 25th? Or perhaps got a spare seat in your car? Check out the #Slinger widget on popronde.nl and you might carpool karaoke your way to @melkwegamsterdam this Saturday! 🚀 🎉 Janet Livv and Laura Sjin will perform at Het Eindfeest, the closing party of Popronde. So get your tickets (link in bio)! But first things first: check out the roadtrip adventures of these ladies and make sure to support them on their future musical journeys💙 🎥&📸: @reneemeijer 🎶: Laura Sjin - buikpijn Laura Sjin - als het weer weggaat #Popronde #CarpoolKaraoke #SlingerApp #PoprondeAmsterdam 🎵✨
21 nov. 2023
popronde Het was herfstachtig fris buiten, maar binnen was het warm en zat de sfeer er goed in bij @poprondebreda ❤️‍🔥 We zagen fans die de teksten al uit volle borst meezongen, dansend en springend publiek, en geboeide muisstille luisteraars. BREDA BEDANKT!!🙏 Wat was jullie hoogtepunt van Popronde Breda?🤩 📸 @jessie_kamp ✨️✨️✨️✨️ Afgelopen weekend was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023🤯 Aanstaande zaterdag vieren we nog één laatste Popronde feestje - @poprondeamsterdam Het Eindfeest in @melkwegamsterdam Kom jij ook?🧡 Tickets en info ✨️popronde.nl / link in de bio
20 nov. 2023
popronde Dit was popronde voor ons @321astronaut 🚀 Wat een rit! 24 steden en telkens bomvol enthousiaste mensen. Bedankt voor het luisteren en het kopen van onze merch! Wij zijn pas net op stoom want 25 brengen wij ons debuutalbum uit in @ekko.nl kaartjes zijn nu te koop. Dank popronde en dank @3voor12 dit waren fijne vleugels 🪽Shout out naar alle crewleden van Popronde en shout naar mijn mede-astronauten! Xx Pelle
19 nov. 2023
popronde Heyaaa! Wij van @thereyougo_band doen vandaag een Popronde Takeover bij onze allerallerallerlaatste Popronde show in Den Haag!❤️‍🔥🌼 Houd vooral de stories van Popronde in de gaten voor leuke feitjes over Den Haag en hoe onze gig vanavond gaat. Zien we jullie om 20:30 in @thesocialhub.thehague ? 🌻💃
18 nov. 2023
popronde Popronde X Ioana Iorgu - As our Popronde tour is slowly coming to an end, here’s some of our favourite moments. Tonight we’ll be in Enschede (22:45, Café Rocks) and tomorrow in Den Haag (22:15, De Zwarte Ruiter). We had a blast, Popronde! ❤️Alongside these awesome shows, I’m also working on recording my 4th album, so keep an ear out! ⚡️ • 📸 @veerledevos20
17 nov. 2023
popronde Welke acts blazen jou tijdens 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 nog méer uit je sokken?👀 Deze acts voegen we toe aan de line-up van het laatste Popronde feestje van het jaar, @poprondeamsterdam : ✨@JanetLivv ✨ ✨️ @Toverberg_ ✨ ✨️ @laurasjinmusic ✨️ ✨ @iknownoa ✨ ✨️ @Sheymarochdi ✨ ✨️ @Jespfur ✨ ✨️ @silkeveld ✨ Check de video slides voor een muzikale impressie👉 Gisteravond tijdens #KINKinTouch op @kinkpuntnl maakte @jasperleijdens bekend dat ook ✨️ @themocksofficial ✨️ en ✨️ @bowl.band ✨️ erbij zijn! Nóg twee shows waarbij je je in het zweet kan dansen dus. De early birds zijn al gevlogen🕊️ Grijp niet mis en koop je kaartje via www.melkweg.nl of op popronde.nl (link in de bio) De volledige line-up vind je op de website 👉 link in bio 'Eindfeest programma'' Samen maken we er een onvergetelijk feestje van!💥🤩🕺🏾 🎶 @iknownoa - Paradise
17 nov. 2023
popronde Dunne Lijn IS UIT. ✨🌈 Ze is nu overal te beluisteren! Gisteren speelden we onze laatste popronde show bij @poprondebreda en vierden we de release in de take over. Popronde bedankt voor het avontuur! 💖 OP NAAR MEER 🌈
17 nov. 2023
popronde Time flies! We have officially landed in our last ‘regular’ weekend.. 🥹 we can’t believe it either! It is week 11! Take your chance and come visit us in your city before it’s all over: 👉 @poprondebreda 👉 @popronde_enschede 👉 @poprondedenhaag 👉 @poprondebergenopzoom Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
15 nov. 2023
popronde Weekend #10 recap💥🙌 We hebben weer een fantastisch weekend gehad bij @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedeventer en @poprondehilversum Jullie trotseerden regen en wind, en werden gelukkig ook getrakteerd op een zonnetje, en uiteraard heeeel veel muziek! Welke act heeft jou omver geblazen?👀🙂 Nog 5 Poprondes te gaan!😵 Aankomend weekend zijn we bij: @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondebergenopzoom En op 25 november sluiten we de tour af met Het Eindfeest - @poprondeamsterdam - in @melkwegamsterdam ✨️voor info over de programma's en artiesten ga naar popronde.nl (link in bio) Don't miss out! Grijp je kans om er in 2023 nog een keertje bij te zijn🥳 🎶 @bowl.band
14 nov. 2023
popronde Lovely Day-venter🌈 We had a blast at @poprondedeventer last Saturday, hope you did too! Swipe to see a snippet of the Deventer-experience and for what probably is the smallest stage of the entire Popronde👀 The countdown has started for the last Popronde : @poprondeamsterdam Only one more weekend on the road to @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag and @poprondebergenopzoom before the big closing party on the 25th of November. Grab your tickets for @poprondeamsterdam at @melkwegamsterdam before they're sold out! 👉 Tickets on popronde.nl / link in bio 📸 @jessie_kamp
14 nov. 2023
popronde SUPERKRACHT 💪 the movie! Tijdens @poprondedenbosch, @popronde_haarlem, @poprondeutrecht (en deze week nog @poprondedenhaag) kreeg het Popronde team versterking van Team Superkracht🦸‍♂️ @Superkracht.club ontwikkelt de talenten van jongeren met een licht verstandelijke beperking en maakt dit talent zichtbaar in de culturele sector. Ze maken ruimte voor de unieke kwaliteiten en inspirerende karakters. Tessa, Hans, Arzu, Özlem, Ruud en Dave van #TeamSuperkracht stortten zich vol overgave en enthousiasme op hun rol als artist host, content creator en techniekassistent en kregen zo niet alleen een kijkje achter de schermen, maar mochten ook echt meedraaien om hun talenten in te zetten. Dat zorgde voor heel veel blije gezichten! 🫶 Het was een super geslaagde en leuke samenwerking die we de komende jaren zeker nog zullen voortzetten en misschien zelfs wel uitbreiden! 📽️ & 📸 @reneemeijer 🎶 5etra - Inside My Head Primaat - Roze Bril 🔊 @bssmen #possibilize #popronde #superkracht #deweekvandetoegankelijkheid
13 nov. 2023
popronde Hier een mini popronde dump als afsluiter van onze takeover, het was ons een genoegen💓💗💕💞 Kom volgende week in Breda nog een laatste keer samen dansen, en dan zien we elkaar daarna in 2024; got a lotta tunes almost ready for the world !!! 🫡 Love, Leela Rosa xx
12 nov. 2023
popronde 🔥🔥 Oi oi! THAMES here 🔥🔥 Oh my giddy aunt. Popronde has been a blessing. I can’t believe it’s almost over. We’ve met so many of you and did SO MANY crazy gigs! Well it’s not over yet! The craziest one is yet to come. The biggest stage at the Melkweg will be ours at Popronde Eindfeest on November 25th 21.30h. So take out your calendar and come and see what it’s all about. Can’t wait to see you all in the crowd ♥️ Excited? Can’t wait either? Well you can stream us everywhere! And even more good news: from the 29th on you can listen to our BRAND NEW single Astonishment 🥵 It’s the third single of our EP “Lessons For The Patriarchy” Still want more? Then come to our release show at Paradiso on January 17th. This will be the kick-off of our VERY OWN TOUR. So get your hands on those tickets and we’ll see you soon ♥️♥️ X Merlyn
10 nov. 2023
popronde Only a few weeks left, folks! 👏👏👏 swipe for a sneak peek of our program & join us this weekend before it’s too late! 👏👏👏 It is week 10! We’re tapping into double digits, will it be double the fun? Come see your favourite new acts and find out in: 👉 @poprondemiddelburg 👉 @popronde.alkmaar 👉 @poprondedeventer 👉 @poprondehilversum Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
8 nov. 2023
popronde Inmiddels weer een beetje geland na het Popronde weekend? We pakken een momentje om terug te blikken op @popronde_arnhem met deze toffe foto's✨🕺 In Arnhem kwamen jullie samen bij de stationshuiskamer, tussen de bierbrouwketels en andere knusse en drukke plekken, hopelijk hebben jullie toffe artiesten ontdekt! @lindedorenbos was erbij om de avond vast te leggen. Check de foto's in de slides👉👉👉 We zijn alweer aangekomen bij de laatste 9 Poprondes van het jaar (Ja, echt waar!) Dit weekend zijn we bij: ✨@poprondemiddelburg ✨@popronde.alkmaar ✨@poprondedeventer ✨@poprondehilversum check de programma's op de website (link in de bio) #popronde #popronde2023
7 nov. 2023
popronde BLISS✨️❤️ Seeing people in the crowd dance together, enjoying the Popronde shows, crowded locations when it's pouring rain outside; just makes us feel so happy and grateful. Thank you to everybody who came out to dance, listen and party at @popronde_emmen ✨️ @poprondezwolle ✨️ @popronderotterdam ✨️ @poprondevenray ✨️ We hope all of you had a great time! Hopefully you have discovered some new favourites throughout this Popronde tour! Make sure to follow your Popronde discoveries on their socials and Spotify, buy their merch and buy tickets for their upcoming shows! 🙏 Only 9 Poprondes to go😵 come catch the talented artists at one of the popronde cities near you👀 Find all Popronde dates on our website (link in bio) ✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️ 🎶@5etra.official #popronde #popronde2023
6 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen