Spotify

New Music Monday - 30012023

maandag 30 januari 2023

Nieuwe week nieuwe muziek!

 

Vrijdag 27 januari was een populaire dag om muziek uit te brengen. We hebben vandaag een bomvolle New Music Monday voor je met heel veel (echt heel veel) toffe nieuwe muziek! En zo’n shot nieuwe muzikale input kunnen we best wel gebruiken deze winterdagen, jij ook? Zet je koptelefoon op, je speakers aan en geniet met ons mee van de New Music Monday playlist met daarin een emotionele song van A. Johanson, een parel van een album van De Toegift, de nieuwste van WIES en heel veel meer. Lees snel verder!

 

Wil jij iedere week op de hoogte zijn van de nieuwste releases in Popronde land? Volg de New Music Monday playlist op Spofity. We vullen de lijst iedere week bij met de verste track die je niet wilt missen!

De Toegift - Popronde 2022 - Album: De Toegift

Laten we beginnen met een hele bijzondere en authentieke  plaat: De Toegift van De Toegift. We hoorden de liedjes al live tijdens hun deelname aan Popronde, maar nu kunnen we eindelijk eindeloos wegzwijmelen met het album op repeat. Ze ontvingen al mooie recensies en er klonken lovende woorden van 3voor12. En dat komt simpelweg door de magisch mooie poëtische folky liedjes die ze maken waarin jeugdherinneringen opgeroepen worden, beelden van het strand in Zeeland, de ondergaande zon. Met hier en daar een saxofoon, dwarsfluit, en klanken die nog veel verder tot onze verbeelding spreken. We worden meegevoerd in liedjes die emoties oproepen; Nostalgie, melancholie. Kortom het brengt je in in vervoering.

 

Malu - Popronde 2022 - Fire Thoughts

Tijdens het Eindfeest liet Malu de temperatuur in de Melkweg een paar graden stijgen en met deze Fire Thoughts geeft de thermostaat op ons kantoor ook eindelijk een hoger getal aan. Malu’s invloeden uit de Franse muziek zijn duidelijk hoorbaar in charme, warmte, en zwoelheid. Precies wat in deze single ook weer naar voren komt.

 

A. Johanson - Popronde 2022 - Silence alt. version
Een deel van Silence is al te horen op A. Johansons plaat Who are we Fooling, maar nu is Silence dan echt een liedje, zoals A. Johanson, Aike het ooit bedoelde te maken. Het nummer ontstond ooit als onderdeel van een project voor zijn studie, maar veranderde door de jaren heen van gedaante. Na het overlijden van zijn opa tijdens de pandemie drukte het nummer juist de pijn van het verlies uit. “Silence gaat over de dood, over hoe zwaar het kan zijn maar vooral over hoe je er uiteindelijk vrede in kan vinden. Stilte is nooit échte stilte, want de herinneringen zullen altijd blijven”. Aike speelde het nummer tijdens de begrafenis en kon het daarna lange tijd niet spelen. Een deel ervan verwerkte hij op de plaat als spoken word, maar de drang om het nummer uit te werken bleef. Tijdens Popronde lukte het hem om het nummer weer live te spelen en beetje bij beetje vond hij de verbinding met Silence terug. Na een lange reis mogen wij vanaf vandaag de tot stilte geroerde getuigen zijn van dit wonderschone liedje. 

 

 

 

 

BARTH. - Popronde 2022 - Waltz - the greenhouse

In de afgelopen weken deelde BARTH. al een aantal alternatieve versies van zijn nummers die hij opnam in de prachtige setting van een kas ‘the greenhouse’. In deze serene en romantische setting dook hij samen met een strijkersensemble in een aantal van zijn nummers om ze een nieuwe gedaante te geven. Vandaag mogen wij weer een nieuwe ‘greenhouse versie’ toevoegen aan onze playlist. Het is weer tijd om weg te dromen, dit keer bij Waltz. You know the drill: ogen dicht en laat de klanken van de piano tot je verbeelding spreken.

 

 

Shaemless - Popronde 2022 - Camel Blue

Een ode aan een pakje sigaretten? Daar zijn we nog niet uit, maar het ademt zeker een rauwheid die wij associëren bij een club die blauw staat van de rook en waar de muziek van deze band perfect staat. Shaemless, de Nijmegenaren doken voor deze de Epic Unicorn Rainbow studio in om samen met Simon Akkermans een aantal nummers op te nemen. Camel Blue is een van de producten die voort is gekomen uit de samenwerking. En de invloed van Simon is terug te horen: er wordt gespeeld met nieuwe sounds en vooral de ruimtelijkheid in de refreinen is een nieuwe laag die ze goed staat. Wij zijn benieuwd naar de verdere vruchten van deze samenwerking, kom maar door!

 

Terence Goodmann - Popronde 2022 - Ik doe ook maar wat

Terence komt lekker binnen op deze maandagmiddag met een housy banger. Het begint met een goede beat en wordt steeds verder uitgebouwd met heel subtiel hier en daar een toevoeging van zijn vocals. We horen zachtjes ‘hey, het is oke ik doe ook maar wat’. Een fijn nummer met een lekker groove en beat.

 

CHARLOT - Popronde 2022 - Nightblind

Ze werd al eens in eenzelfde adem genoemd als AURORA en Regina Spektor, CHARLOT die met haar kraakheldere stem de Melkweg betoverde tijdens het Popronde Eindfeest. Haar sterke popliedjes met donker en elektronisch randje hebben een verslavend effect op ons. Nightblind is daar geen uitzondering op: een geweldig song als je het ons vraagt. Met een onheilspellend samenspel van strijkers, bass synth, vocals, piano/synths. Er zitten zoveel lagen in dit nummer dat we nog lang niet uitgeluisterd zijn. Live komt dit nummer nog meer tot leven en nóg beter tot zijn recht! 

 

WIES - Popronde 2019 - Voor de Gek

Wauw wat een mooi liedje van WIES! Misschien wel een van de meest persoonlijke liedjes lezen we op hun Instagram. Daar regent het de afgelopen week overigens mooie woorden van fans die het nummer al eerder live hoorden en waar het een bijzondere indruk op maakte. Niet zo gek want dit is een onwijs mooi liedje. Het nummer gaat over onzekerheid en twijfels en raakt je precies op die plek waar je jezelf soms in gevecht vindt met jezelf.

“Ik voel me even niet mezelf, het is al lang niet meer gebeurd, en dan moet ik als maar denken, hoe ik hopeloos verscheurd de angst niet wist te weren, die avond in mijn bed, dacht het nooit meer te ervaren maar ik ben nog niet terecht”

 

DUIMALOT - Popronde 2022 - Album:  VRIENDENDIENST 

Afgelopen zaterdag presenteerde Gary Gravenbeek aka Duimalot zijn album met een releaseshow in EKKO. De video’s van die avond bewijzen hoe immens veel energie er door de kolkende EKKO straalde. WAT. EEN. ENERGIE heeft deze man. Geef hem een paar minuten en hij heeft het publiek volledig in zijn hand. Dansen, acteren, rappen; Duimalot is van alle markten thuis, zo rapt hij ook in ‘De Helpende Hand’. 

Op de plaat horen we ook zeker de energie, maar klinkt het toch net wat cleaner, live daarentegen gaan alle remmen los en rapt Gary opzwepend, zoekt hij contact met het publiek en spit hij vurig zijn teksten tot de energie die hij geeft ook terugkomt van het publiek. Met overtuigingskracht vertelt hij zijn verhaal - fuck de 9 tot 5 mentaliteit, doe iets waar jij blij van wordt, jaag je dromen na - en het klinkt ook zeker als een tegengeluid voor het meegaan met de meute en tegen de hip hop cultuur die verkeerd gedrag aanmoedigt. Hij vertelt zijn verhaal van vastzitten en doorgaan en vechten voor wat belangrijk is, Duimalot inspireert!

 

MEAU - Popronde 2021 - Hou Me Vast

In de tijd dat MEAU meetourde met de Popronde groeide haar liedje Dat Heb Jij Gedaan uit tot een megahit in Nederland. En nog voordat de tour voorbij was was ze ineens zo bekend dat het nummer meer dan een miljoen streams had en iedereen in Nederland van het nummer en van MEAU gehoord had. En sinds die tijd gaat het hard. Met uitverkochte zalen in zowel Nederland als België en de ene naar de andere song die een hit wordt. Ongetwijfeld dat haar twee nieuwste songs zo’n zelfde pad bewandelen want ook deze zijn weer erg mooi en hebben zoals MEAU dat zo ontzettend goed kan precies de juiste woorden om de spijker op zijn kop te slaan om dat herkenbare gevoel te omschrijven.  

 

Tiziana - Popronde 2021 - Niet alleen

Na een best wel donkere tijd waarin een depressie ervoor zorgde dat ze zichzelf verloor en daardoor zelfs overwoog om te stoppen met muziek, is Tiziana terug met een super toffe song! In dit nummer reikt ze haar hand uit om een ander te helpen. “Jij en ik wij doen dit samen, loop je met bagage laat mij je helpen dragen.” Op haar Instagram deelt ze dat ze is “begonnen met opnieuw leren vliegen”. Hopelijk geeft het releasen van dit nummer haar de bevestiging dat ze over een groot muzikaal talent beschikt en vliegt ze nog wel even door.

 

 

 

Noa Lauryn - Popronde 2021 - ft. Candy Dulfer: Mood Right

Het voordeel van een muzikant als vader is in het geval van Noa Lauryn is dat je in je leven misschien wel waardevolle connecties opbouwt met mede artiesten. In huize Noa Lauryn schijnt al jaren saxofoniste Candy Dulfer over de vloer te komen en dat heeft er nu toe geleid dat de twee muzikaal samen spanden voor Mood Right. Een heerlijke zwoele soulful R&B track en een ode aan een prille liefde.

Mood Right is de tweede en laatste single in de aanloop naar Noa's debuutalbum 'Coin Collection', dat uitkomt op 10 maart 2023

 

GUYY - Popronde 2021 - Hold Up

Van hun deelname vorig jaar wisten we al dat GUYY precies weet welke toetsen of snaren je moet aanraken om je uit je sluimermodus e into the groove te trekken. Nu is dat ook weer het geval met Hold Up. Die bas in het couplet klinkt sexy, dirty en zo raak! We moeten meteen denken aan Timbaland die in de 00’s flink wat hits had en dat is blijkbaar precies waar ze de inspiratie vandaan haalden voor dit nummer. Gooi er een GUYY sausje overheen en je krijgt een banger van een song. 

Op 24 februari verschijnt de gehele EP Modern Boys en dat wordt de dag erna gevierd met een releaseshow in Cinetol. Zin om dat mee te vieren?

 

Instagram

popronde Time flies when youโ€™re having fun ๐Ÿ‘€ weโ€™re almost one month in! Swipe for a selection of what week 4 has in store for us ๐Ÿ‘€ Head over to the website (link in bio) to prepare for an amazing weekend at: โœจ @_popronde_wageningen_ โœจ @popronde_eindhoven โœจ @poprondealmere โœจ @popronde_gouda ๐Ÿ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
27 sep. 2023
popronde Met zoveel toffe acts die meetouren met Popronde is de keuze reuze! En dat maakt je route uitstippelen soms best een opgave. Herkenbaar? Gelukkig touren er heel veel artiesten met ons mee die graag hรบn Popronde tips met je delen. Vandaag komt Pelle 'to the rescue'๐Ÿฆธโ€โ™‚๏ธ van @321astronaut Wie je volgens hem echt in je route moet opnemen: @toverberg_ ๐ŸŽถ die dit weekend in alle (!) Popronde steden speelt. #popronde
26 sep. 2023
popronde What a weekend!๐Ÿ’ฅ Weekend #3 is a wrap! Big shoutout to @poprondedelft โœจ๏ธ @poprondeleeuwarden โœจ๏ธ @poprondeamersfoort โœจ๏ธ and @poprondewoerden All the locations, artists, and of course to everybody who came out to support, discover, dance and sing along๐Ÿ•บ๐ŸŽถ So far so good! ๐ŸŽถ @thames_music Next up: @_popronde_wageningen_ @popronde_eindhoven @poprondealmere @popronde_gouda
25 sep. 2023
popronde Wow @poprondewoerden dat was TE GEK!! โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Thanks dat jullie met zoveel waren, aandachtig luisterden en zรณ enthousiast waren! En jullie verklappen het geheim niet he? ๐Ÿคญ Swipe voor ALLE showdates op een rijtje :)! Shoutout naar m'n fanastische live band en geluidsman ๐Ÿ’ฅ En @bistro_lokaal jullie wisten er een geweldig feest van te maken met ons! <3 Bedankt voor deze topdag :) Xx @inge.lamboo #popronde #popronde2023 #poprondewoerden #ingelamboo
24 sep. 2023
popronde Dankjewel dat wij vandaag de instagram van Popronde over mochten nemen!! Hoop dat jullie het leuk vonden, volg ons op @neverbeentoberlin als je het gezellig vond โค Volgende keer bij ons!
24 sep. 2023
popronde Yo yo yo! Mijn naam is MICHA (@whoelsebutmicha) en ik ben een singer-songwriter uit Zwolle. Vanavond neem ik het popronde insta account over voor @poprondeleeuwarden! Ik speel zelf om 22:00 uur in @kantelaarcafe. Kom je niet uit Leeuwarden? Geen stress, je kunt me ook checken in andere steden. Hopelijk tot dan! xxx MICHA (Song : โ€œDo Me Like You Doโ€ by MICHA) ๐Ÿ“ธ: @thomas.bartelds English : Yo yo yo! My name is MICHA (@whoelsebutmicha) and Iโ€™m a singer-songwriter from the Netherlands. Tonight, Iโ€™ll be taking over the popronde insta account for @poprondeleeuwarden! Iโ€™ll be performing at @kantelaarcafe at 10:00 PM. Not from Leeuwarden? No worries, you can also catch me in other cities. Hope to see you there! xxx MICHA (Song : โ€œDo Me Like You Doโ€ by MICHA)
22 sep. 2023
popronde Come catch these butterflies before they fly out! ๐Ÿฆ‹ ๐Ÿ‘‰ Swipe for some snippets of this weekendโ€™s program ๐Ÿ‘‰ Great news: the music is good and all the shows are free! Head over to the website (link in bio) to prep yourself on which artists are your โ€˜must-seesโ€™ and join the Popronde this weekend: โœจ @poprondedelft โœจ @poprondeleeuwarden โœจ @poprondeamersfoort โœจ @poprondewoerden ๐Ÿ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
20 sep. 2023
popronde ๐—”๐—ณ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐˜‚๐—ป๐ŸŽฌ Jullie stonden in rijen om binnen te komen, wurmden je door de menigte naar voren, stonden of zaten muisstil te luisteren, terwijl de Popronde talenten een voor een schitterdenโœจ en dat allemaal met die o zo zomerse temperaturen (die ineens alweer heel ver weg voelen...) Dus, de perfecte timing om die hete avond van @poprondenijmegen te herbeleven met de aftermovie๐Ÿ•บ Welke act heeft jou omver geblazen?๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘€ ๐ŸŽฅ: Lorenzo @yunglorcash.png & @reneemeijer ๐Ÿ“ธ: @jessie_kamp ๐ŸŽถ: @laurasjinmusic
19 sep. 2023
popronde Van ๐˜ฟ๐™š ๐™๐™ก๐™ž๐™š๐™ง๐™š๐™›๐™ก๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ง naar ๐˜ฟ๐™š ๐™†๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง afgelopen vrijdag werd er geproost, gesjanst, gedanst, maar vooral genoten van de Poprondetalenten in deze en nog meer toffe locaties in hartje Apeldoorn. Wie heeft er al een nieuwe favo band of artiest ontdekt?๐Ÿ‘€โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Dit weekend brengt de Popronde tour ons bij๐Ÿ“ @poprondedelft @poprondeleeuwarden @poprondeamersfoort @poprondewoerden Zien we je snel?๐Ÿคฉ ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp
18 sep. 2023
popronde Dankjewel @poprondealmelo! Wij hebben genoten! Kom jij naar een van onze volgende shows kijken? ๐Ÿ‘€๐Ÿ’™ We zijn pas net begonnen! โœจ Tot daar! 23.09.23 Amersfoort, Lapart 24.09.23 Woerden, Tosti's en Toetjes 28.09.23 Wageningen, The Pub '61 01.10.23 Gouda, So What! 05.10.23 Groningen, Sports Bar De Groote Griet 07.10.23 Haarlem, De Zwaan 08.10.23 Dordrecht, De Beren 13.10.23 Uden, Sergeant Peppers 20.10.23 Doetinchem, Kompaan 22.10.23 Zutphen, Bubbels 28.10.23 Sittard, De Hollande 02.11.23 Emmen, No Limit Events 03.11.23 Zwolle, De Kuiperij 04.11.23 Rotterdam, Bibliotheek Rotterdam 05.11.23 Venray, Hulsman 09.11.23 Middelburg, Zanzi Diner 19.11.23 Bergen op Zoom, Gebouw-T En wie weet nog meer! ๐Ÿค
16 sep. 2023
popronde @poprondeapeldoorn was top! Thanks voor alle stunt verzoekjes. We hebben geprobeerd er zo veel mogelijk te verwezenlijken. We hebben genoten van alle shows die we gezien hebben en natuurlijk ons eigen optreden. Slaap lekker en tot morgen bij @poprondealmelo Kusjes, @bowl.band
15 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?โœจ๏ธ๐Ÿ•บ This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekend๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Swipe to see a selection of the artists that will be playing๐Ÿ‘€ ๐Ÿ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables ๐Ÿ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's goooo๐Ÿš€๐Ÿคฉ
13 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?โœจ๏ธ๐Ÿ•บ This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekend๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Swipe to see a selection of the artists that will be playing๐Ÿ‘€ ๐Ÿ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables ๐Ÿ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's goooo๐Ÿš€๐Ÿคฉ
13 sep. 2023
popronde Nimmaโค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Afgelopen zaterdag trok er pas รฉcht een hittegolf door Nijmegen. De damp droop van de ramen en muren, en of je nu wel of niet danste, zweten deed je toch wel. De vlammen.. die kwamen van het podium ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Dit was @poprondenijmegen ๐Ÿ“ธMet dank aan @jessie_kamp Die dit jaar weer met ons meetourt om de Popronde in beeld te brengen met fantastische foto's๐Ÿ‘ We maken ons op voor het volgende weekend met @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo #popronde #popronde2023
11 sep. 2023
popronde Wat een dag!โœจ๏ธ๐Ÿ™ Hebben jullie mooie ontdekkingen gedaan tijdens #poprondenijmegen? ๐Ÿ‘€๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Bedankt aan iedereen die er was gisteren! Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij!๐Ÿ’ฏ We trekken langs nog 40 steden dit najaar. Wil je weten wanneer we waar zijn? Check het alle data op de website (link in de bio) ๐ŸŽถ @themocksofficial #popronde
10 sep. 2023
popronde Nijmegen!โœจ๏ธTrek je mooiste schoenen aan, de app of het programmaboekje bij de hand en duik de stad in!๐ŸŽถ๐Ÿ•บ De avond is begonnen! Heel veel plezier!โœจ๏ธ #popronde #popronde2023
9 sep. 2023
popronde We zijn los๐Ÿš€๐ŸŽ‰ Zien we je vandaag bij @poprondenijmegen ? Tot 17:00 zijn er shows in @debasisnijmegen en vanaf 19:00 uur verplaatsen we het festivalterrein naar de binnenstad. Het programma vind je op de website en in de timesquare app (link in bio) Heel veel plezier vandaag aan alle bezoekers, locaties en artiesten! #popronde ๐ŸŽถ@maryncharlie_
9 sep. 2023
popronde ๐Ÿ‘โ“๏ธ๐Ÿ‘โ“๏ธ๐Ÿ‘โ“๏ธ Wij willen dat iedereen een fijne tijd heeft tijdens de Popronde en tolereren geen enkele vorm van agressie. Met de Ben Je Oke-campagne willen we bewustwording creรซren, maar je vooral handvaten geven als je zelf in een nare situatie terecht komt of ziet dat er iets in je omgeving gebeurt. Dus zie je iets gebeuren dat niet pluis lijkt?๐Ÿ‘€ Vertrouw op je gevoel en stel de vraag: 'Ben Je Okรฉ?'๐Ÿ‘โ“๏ธ Meer informatie over hoe te handelen in een situatie, of hoe deze te herkennen vind je op www.benjeoke.nl #benjeoke #popronde
8 sep. 2023
popronde Bijna bijna bijna!...๐Ÿฅ Kruip extra vroeg je bed in vanvavond zodat het sneller morgen is want dan, zaterdag 9 september, trappen we de Popronde 2023 tour af in Nijmegen! Om 14.00 uur starten we de dag met Previews in het voormalige @doornroosjenl pand, nu muzikale broedplaats @debasisnijmegen In verschillende ruimtes waaronder de studio van @destaat spelen deze artiesten hun eerste Popronde show: 14:00 - @yaro.mila_ 14:15 - @whoelsebutmicha 14:30 - @Maryncharlie_ 15:00 - @DroomDit 15:15 - @Ysa_Bermejo 15:30 - @Loveth_Besamoh 16:00 - @SilkeVeld 16:15 - @ANNE.wav 16:30 - @Ioana.Iorgu Om 19.00 uur wordt Popronde 2023 officieel geopend in het hart van Nijmegen de @stevenskerknijmegen door voormalig Popronde deelnemer @meauhewitt en Nijmeegs Tweede Kamerlid en lid van de #gitarencoalitie @lisawesterveld In de Stevenskerk vullen @sheymarochdiโœจ๏ธ @danielthomaspianist โœจ๏ธ en @xa4music de grootse akoestiek met hun muziek. Met 40 locaties en 100 shows is er heel veel te ontdekken. Tot morgen! ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘‰download de timesquare app via de link in de bio // website en duik de stad in! #popronde #poprondenijmegen #popronde2023
8 sep. 2023
popronde Na dit jaar zijn we ๐Ÿ๐Ÿ๐ŸŽ ๐›๐จ๐ฆ๐ž๐ง dichterbij een heus ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐›๐จ๐ฌ! ๐ŸŒฟ๐ŸŒณ๐ŸŒด Kilometers vreten, dat kunnen we wel bij Popronde. Ieder najaar doorkruisen we in 3 maanden tijd het hele land om publiek kennis te laten maken met muziek van de nieuwe generatie poptalenten. Daar staat helaas wel tegenover dat we met onze reisbewegingen veel CO2 uitstoten. Omdat we graag onze voetafdruk willen verkleinen sluiten we ons aan bij European Festivals Forest โœจ๏ธ @festivalsforest โœจ๏ธ We hebben berekend hoeveel CO2 we uitstoten en zorgen ervoor dat we jaarlijks genoeg bomen planten om dat ruim te compenseren. Daarnaast doen we natuurlijk ons best om elk jaar de uitstoot te verkleinen๐Ÿ™‚ #NoPoprondeOnADeadPlanet Wil je meer lezen over de EFF organisatie of zelf ook doneren? Kijk op https://festivalsforest.eu // @festivalsforest ๐ŸŽถ@thesupersoakers_band (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #festivalforests
7 sep. 2023
popronde ๐™Š๐™ฅ ๐™ฅ๐™–๐™™ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™™๐™š ๐™๐™ž๐™ข๐™š๐™จ๐™ฆ๐™ช๐™–๐™ง๐™š ๐™–๐™ฅ๐™ฅ Ook dit jaar kun je met je digitale programmaboekje de stad door. Download de @tmsqr.app app (via de website of link in bio) en mis nooit meer een optreden. Plan van te voren je route, like de artiesten die je echt niet wil missen, check de timetable en je bent klaar om de stad in te gaan! ๐ŸŽถ @cocoboloband (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #timesquare #tmsqr
6 sep. 2023
popronde ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ, ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฏ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฒ!โœจ๏ธ www.popronde.nl (link in bio) is vernieuwd! Webdevelopers Zoso en ontwerper Studio Bas Koopmans ๐Ÿ‘‰@basterandthefunkybunch hebben de site een grondige make over gegeven met veel aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Zo vind je natuurlijk alle informatie over de optredens in de steden, download je makkelijk de Timesquare app (@tmsqr.app) en luister je de Spotify playlist vanaf de homepage. Op de stadspagina's vind je een helder overzicht van de programma's, รฉn zie je in รฉรฉn oogopslag welke locaties rolstoeltoegankelijk zijn en/of een rolstoeltoegankelijk toilet hebben. In de archieven kun je tot 2010 terugvinden waar bijvoorbeeld @ChefSpecialmusic, @Rondemusic, @TheCosmicCarnaval en @Zanillya speelden tijdens hun deelname. En via de medewerkerspagina vind je de coรถrdinatoren die ervoor zorgen dat Popronde jaarlijks plaatsvindt. Wij zijn onwijs blij met de nieuwe site, wat vinden jullie ervan?๐Ÿคฉ ๐ŸŽถ @jeroen_antoine (popronde 2023) #popronde
5 sep. 2023
popronde โœจ๏ธ๐Ÿš™Lift nodig?๐Ÿš™โœจ๏ธ We werken dit jaar samen met Slinger, een applicatie die het mogelijk maakt om een stoel in je auto aan te bieden of om juist mee te liften. Op die manier kun je benzinekosten delen, kun je misschien toch wรฉl tot de afterparty blijven en samen rijden is natuurlijk veel leuker! Op de stedenpagina's op de website is te zien of er ritten aangeboden worden via de button 'beschikbare ritten' en kun je kiezen voor 'ritten aanbieden' of 'meerijden'. In de video laten we zien hoe het werkt๐Ÿ‘† #popronde #slinger #popronde2023
5 sep. 2023
popronde ๐’๐ฎ๐ฉ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ ๐˜๐จ๐ฎ๐ซ ๐‹๐จ๐œ๐š๐ฅ ๐€๐ซ๐ญ๐ข๐ฌ๐ญ! ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง ๐˜—๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜›๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜จ Popronde is een gratis toegankelijk festival, omdat we de drempel om talent te ontdekken zo laag mogelijk willen houden, heffen we geen entree. Onze missie is altijd geweest talent te helpen een stap in hun carriรจre te maken, door het faciliteren van speelplekken, het helpen in de promo en - zeker de laatste jaren - educatieve content aan te bieden via Popronde Academy. Maar, prijzen stijgen en helaas kunnen we financieel niet meer bijdragen dan we zouden willen. And thatโ€™s where you come in!โœจ๏ธ Via de QR-code op de posters, die je komend najaar in alle Poprondelocaties ziet hangen, kun je een vrijwillige bijdrage doen. Niets hoeft, en het bedrag mag je zelf invullen, maar we willen graag van onze bezoekers vragen of ze willen bijdragen in de kosten die een Popronde-act maakt. Denk daarbij aan reiskosten, huur van een bus, maar ook het doorberekenen van opnamekosten, de huur van de repetitieruimte, aanschaf van instrumenten etc. Dus kun je iets missen en draag je graag bij aan de carriรจre van Nederlands talent? Scan de QR-code // ga naar de link in de bio en โ€˜gooi iets in de pet!โ€™ ๐Ÿงข๐Ÿ’Œ nb. alles wat binnenkomt, komt ten goede aan de artiest. Aan het einde van de Popronde wordt het volledige bedrag op de rekening onder de meetourende acts verdeeld. #popronde #popronde2023
4 sep. 2023
popronde โฐ๏ธAftellen tot Popronde'23โฐ๏ธ Nog maar een weekje werken & slapen tot Popronde 2023 echt begint. Met de eerste stop in Nijmegen op 9 september! En dan klinkt er 3 maanden lang weer heel veel muziek in heel veel binnensteden in Nederland!๐Ÿ•บ Slinger de Spotify playlist van Popronde'23 aan, duik in die bio's, zoek de programma's op, regel vrij bij de baas, trommel je vrienden op en duik de stad in dit najaar om nieuwe artiesten te ontdekken. Tot snel! ๐Ÿฅณ๐Ÿงก ๐Ÿ‘‰website (link in bio) ๐ŸŽถ @dorpsstraat3 (popronde 2023) #popronde #popronde2023 #pr23
2 sep. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen