Spotify

New Music Monday - 30012023

maandag 30 januari 2023

Nieuwe week nieuwe muziek!

 

Vrijdag 27 januari was een populaire dag om muziek uit te brengen. We hebben vandaag een bomvolle New Music Monday voor je met heel veel (echt heel veel) toffe nieuwe muziek! En zo’n shot nieuwe muzikale input kunnen we best wel gebruiken deze winterdagen, jij ook? Zet je koptelefoon op, je speakers aan en geniet met ons mee van de New Music Monday playlist met daarin een emotionele song van A. Johanson, een parel van een album van De Toegift, de nieuwste van WIES en heel veel meer. Lees snel verder!

 

Wil jij iedere week op de hoogte zijn van de nieuwste releases in Popronde land? Volg de New Music Monday playlist op Spofity. We vullen de lijst iedere week bij met de verste track die je niet wilt missen!

De Toegift - Popronde 2022 - Album: De Toegift

Laten we beginnen met een hele bijzondere en authentieke  plaat: De Toegift van De Toegift. We hoorden de liedjes al live tijdens hun deelname aan Popronde, maar nu kunnen we eindelijk eindeloos wegzwijmelen met het album op repeat. Ze ontvingen al mooie recensies en er klonken lovende woorden van 3voor12. En dat komt simpelweg door de magisch mooie poëtische folky liedjes die ze maken waarin jeugdherinneringen opgeroepen worden, beelden van het strand in Zeeland, de ondergaande zon. Met hier en daar een saxofoon, dwarsfluit, en klanken die nog veel verder tot onze verbeelding spreken. We worden meegevoerd in liedjes die emoties oproepen; Nostalgie, melancholie. Kortom het brengt je in in vervoering.

 

Malu - Popronde 2022 - Fire Thoughts

Tijdens het Eindfeest liet Malu de temperatuur in de Melkweg een paar graden stijgen en met deze Fire Thoughts geeft de thermostaat op ons kantoor ook eindelijk een hoger getal aan. Malu’s invloeden uit de Franse muziek zijn duidelijk hoorbaar in charme, warmte, en zwoelheid. Precies wat in deze single ook weer naar voren komt.

 

A. Johanson - Popronde 2022 - Silence alt. version
Een deel van Silence is al te horen op A. Johansons plaat Who are we Fooling, maar nu is Silence dan echt een liedje, zoals A. Johanson, Aike het ooit bedoelde te maken. Het nummer ontstond ooit als onderdeel van een project voor zijn studie, maar veranderde door de jaren heen van gedaante. Na het overlijden van zijn opa tijdens de pandemie drukte het nummer juist de pijn van het verlies uit. “Silence gaat over de dood, over hoe zwaar het kan zijn maar vooral over hoe je er uiteindelijk vrede in kan vinden. Stilte is nooit échte stilte, want de herinneringen zullen altijd blijven”. Aike speelde het nummer tijdens de begrafenis en kon het daarna lange tijd niet spelen. Een deel ervan verwerkte hij op de plaat als spoken word, maar de drang om het nummer uit te werken bleef. Tijdens Popronde lukte het hem om het nummer weer live te spelen en beetje bij beetje vond hij de verbinding met Silence terug. Na een lange reis mogen wij vanaf vandaag de tot stilte geroerde getuigen zijn van dit wonderschone liedje. 

 

 

 

 

BARTH. - Popronde 2022 - Waltz - the greenhouse

In de afgelopen weken deelde BARTH. al een aantal alternatieve versies van zijn nummers die hij opnam in de prachtige setting van een kas ‘the greenhouse’. In deze serene en romantische setting dook hij samen met een strijkersensemble in een aantal van zijn nummers om ze een nieuwe gedaante te geven. Vandaag mogen wij weer een nieuwe ‘greenhouse versie’ toevoegen aan onze playlist. Het is weer tijd om weg te dromen, dit keer bij Waltz. You know the drill: ogen dicht en laat de klanken van de piano tot je verbeelding spreken.

 

 

Shaemless - Popronde 2022 - Camel Blue

Een ode aan een pakje sigaretten? Daar zijn we nog niet uit, maar het ademt zeker een rauwheid die wij associëren bij een club die blauw staat van de rook en waar de muziek van deze band perfect staat. Shaemless, de Nijmegenaren doken voor deze de Epic Unicorn Rainbow studio in om samen met Simon Akkermans een aantal nummers op te nemen. Camel Blue is een van de producten die voort is gekomen uit de samenwerking. En de invloed van Simon is terug te horen: er wordt gespeeld met nieuwe sounds en vooral de ruimtelijkheid in de refreinen is een nieuwe laag die ze goed staat. Wij zijn benieuwd naar de verdere vruchten van deze samenwerking, kom maar door!

 

Terence Goodmann - Popronde 2022 - Ik doe ook maar wat

Terence komt lekker binnen op deze maandagmiddag met een housy banger. Het begint met een goede beat en wordt steeds verder uitgebouwd met heel subtiel hier en daar een toevoeging van zijn vocals. We horen zachtjes ‘hey, het is oke ik doe ook maar wat’. Een fijn nummer met een lekker groove en beat.

 

CHARLOT - Popronde 2022 - Nightblind

Ze werd al eens in eenzelfde adem genoemd als AURORA en Regina Spektor, CHARLOT die met haar kraakheldere stem de Melkweg betoverde tijdens het Popronde Eindfeest. Haar sterke popliedjes met donker en elektronisch randje hebben een verslavend effect op ons. Nightblind is daar geen uitzondering op: een geweldig song als je het ons vraagt. Met een onheilspellend samenspel van strijkers, bass synth, vocals, piano/synths. Er zitten zoveel lagen in dit nummer dat we nog lang niet uitgeluisterd zijn. Live komt dit nummer nog meer tot leven en nóg beter tot zijn recht! 

 

WIES - Popronde 2019 - Voor de Gek

Wauw wat een mooi liedje van WIES! Misschien wel een van de meest persoonlijke liedjes lezen we op hun Instagram. Daar regent het de afgelopen week overigens mooie woorden van fans die het nummer al eerder live hoorden en waar het een bijzondere indruk op maakte. Niet zo gek want dit is een onwijs mooi liedje. Het nummer gaat over onzekerheid en twijfels en raakt je precies op die plek waar je jezelf soms in gevecht vindt met jezelf.

“Ik voel me even niet mezelf, het is al lang niet meer gebeurd, en dan moet ik als maar denken, hoe ik hopeloos verscheurd de angst niet wist te weren, die avond in mijn bed, dacht het nooit meer te ervaren maar ik ben nog niet terecht”

 

DUIMALOT - Popronde 2022 - Album:  VRIENDENDIENST 

Afgelopen zaterdag presenteerde Gary Gravenbeek aka Duimalot zijn album met een releaseshow in EKKO. De video’s van die avond bewijzen hoe immens veel energie er door de kolkende EKKO straalde. WAT. EEN. ENERGIE heeft deze man. Geef hem een paar minuten en hij heeft het publiek volledig in zijn hand. Dansen, acteren, rappen; Duimalot is van alle markten thuis, zo rapt hij ook in ‘De Helpende Hand’. 

Op de plaat horen we ook zeker de energie, maar klinkt het toch net wat cleaner, live daarentegen gaan alle remmen los en rapt Gary opzwepend, zoekt hij contact met het publiek en spit hij vurig zijn teksten tot de energie die hij geeft ook terugkomt van het publiek. Met overtuigingskracht vertelt hij zijn verhaal - fuck de 9 tot 5 mentaliteit, doe iets waar jij blij van wordt, jaag je dromen na - en het klinkt ook zeker als een tegengeluid voor het meegaan met de meute en tegen de hip hop cultuur die verkeerd gedrag aanmoedigt. Hij vertelt zijn verhaal van vastzitten en doorgaan en vechten voor wat belangrijk is, Duimalot inspireert!

 

MEAU - Popronde 2021 - Hou Me Vast

In de tijd dat MEAU meetourde met de Popronde groeide haar liedje Dat Heb Jij Gedaan uit tot een megahit in Nederland. En nog voordat de tour voorbij was was ze ineens zo bekend dat het nummer meer dan een miljoen streams had en iedereen in Nederland van het nummer en van MEAU gehoord had. En sinds die tijd gaat het hard. Met uitverkochte zalen in zowel Nederland als België en de ene naar de andere song die een hit wordt. Ongetwijfeld dat haar twee nieuwste songs zo’n zelfde pad bewandelen want ook deze zijn weer erg mooi en hebben zoals MEAU dat zo ontzettend goed kan precies de juiste woorden om de spijker op zijn kop te slaan om dat herkenbare gevoel te omschrijven.  

 

Tiziana - Popronde 2021 - Niet alleen

Na een best wel donkere tijd waarin een depressie ervoor zorgde dat ze zichzelf verloor en daardoor zelfs overwoog om te stoppen met muziek, is Tiziana terug met een super toffe song! In dit nummer reikt ze haar hand uit om een ander te helpen. “Jij en ik wij doen dit samen, loop je met bagage laat mij je helpen dragen.” Op haar Instagram deelt ze dat ze is “begonnen met opnieuw leren vliegen”. Hopelijk geeft het releasen van dit nummer haar de bevestiging dat ze over een groot muzikaal talent beschikt en vliegt ze nog wel even door.

 

 

 

Noa Lauryn - Popronde 2021 - ft. Candy Dulfer: Mood Right

Het voordeel van een muzikant als vader is in het geval van Noa Lauryn is dat je in je leven misschien wel waardevolle connecties opbouwt met mede artiesten. In huize Noa Lauryn schijnt al jaren saxofoniste Candy Dulfer over de vloer te komen en dat heeft er nu toe geleid dat de twee muzikaal samen spanden voor Mood Right. Een heerlijke zwoele soulful R&B track en een ode aan een prille liefde.

Mood Right is de tweede en laatste single in de aanloop naar Noa's debuutalbum 'Coin Collection', dat uitkomt op 10 maart 2023

 

GUYY - Popronde 2021 - Hold Up

Van hun deelname vorig jaar wisten we al dat GUYY precies weet welke toetsen of snaren je moet aanraken om je uit je sluimermodus e into the groove te trekken. Nu is dat ook weer het geval met Hold Up. Die bas in het couplet klinkt sexy, dirty en zo raak! We moeten meteen denken aan Timbaland die in de 00’s flink wat hits had en dat is blijkbaar precies waar ze de inspiratie vandaan haalden voor dit nummer. Gooi er een GUYY sausje overheen en je krijgt een banger van een song. 

Op 24 februari verschijnt de gehele EP Modern Boys en dat wordt de dag erna gevierd met een releaseshow in Cinetol. Zin om dat mee te vieren?

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts 🙌🏼 Zo zie je deze week o.a. kersvers Popronde-talent Andro tweemaal in het voorprogramma van oud Popronde-act Chef’Special (2009) in Nijmegen 🔥 en viert Velocity Made Good (2023) vrijdag de release van hun debuut-EP in Leeuwarden 🥳 Bij welk concert ben jij te vinden deze week?! 👀 *UPDATE: @veulstevetfestival is helaas afgelast @anfrow @greatjoy_bangbang @veragroningen @femmefugazi @luxorlive @bowl.band @musicofsultan @fluor033 @leahryemusic @paard_denhaag @yanlaleyan @013poppodium @ratsanddaggers @hoofs_music @hayokaffeethof @velocitymadegood_ @neushoornlwd @cinetolamsterdam @anothernowband @simplonnl @fataboommusic @sowhatgouda @faskemuziek @taxitaxi050 @briekfestival @doornroosjenl @whoelsebutmicha @asnlopendvuurtje @baardvader @veulstevetfestival @hiqpyband @graspop_festival @cavoloneroband @veerlefiep @johnnyloevsme @maryncharlie_ @friesstraatfestival @texoprintband @prettypissedfest @droomdit @yes_inmybackyard @keenanmundane @effenaar @musicbyhistorian @chefspecialmusic @thames.band @stroomhuis @theindien @queenspleasure @meismuziek @pampuslive @navigateband @mezz_breda @hiigohiigo @thedirtydenims @komatsurock @bridge_festival_eindhoven #Popronde #Popronde2024
22 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! 🎤 Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🫶🏼 Sta jij deze week mee te blèren met @maryncharlie_ ‘s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? ☀️ Check de complete agenda via de link in bio 🔗 @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! 💃🏼🕺🏻 Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) 🎶🎧 en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases ✨ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van oud Popronde-acts 🎶 en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie 🫶🏼 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Dit zijn de laatste 14 namen 🙌🏼 en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend ✨ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl 👀 @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 We zijn bijnaaaaa compleet! 😱 Hierna nog één batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 💃🏼 @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Hoppa, weer een nieuwe batch! 🎉 Hebben jullie kersvers Poprondetalent @irisjeanmusic net ook zien schitteren in de livebox bij @npo3fm? 😍 @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Op de helft van het totaal aantal acts… 👀 en je hoort straks nog twee nieuwe Popronde-acts vanuit de @npo3fm livebox 🫣 @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Weer 14 nieuwe namen 👀 en we zijn nog lang niet klaar… 🙆🏼‍♀️ Blijf gezellig meeluisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 🫶🏼 @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ ✨ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 We zijn (weer) los! 🔥 Het bekendmakingsfeest gaat door bij @npo3fm ✨ De eerste batch acts die mogen meetouren tijdens #Popronde2024 zijn: @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders ✨ #Popronde #Popronde2024
3 mei 2024
popronde Na vanavond weten we welke 101 acts dit najaar meetouren tijdens de Popronde 😱 Luister vanaf 21:00 naar @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman voor de bekendmaking van de volledige selectie 🎶 en misschien ook nog wat andere verrassingen… 👀 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
3 mei 2024
popronde Het bekendmakingsfeestje gaat nog even door 🎉Morgen maken we de Poprondeselectie van 2024 compleet met nog 84 namen! 🤩 Tune vanaf 21.00 in bij @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman, en ontdek welke acts jij dit najaar in 41 steden door heel Nederland kan gaan komen checken 🎶 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
2 mei 2024
popronde Het is mei, de zon schijnt, de lente is eindelijk echt begonnen ☀️ en dus is het weer tijd voor de eerste echte Festival Fri… Thursday 🫣 Aanstaande 5 mei zie je op bijna elk bevrijdingsfestival wel een oud Popronde-act! 👀 En ook de rest van de maand is de agenda goed gevuld 👉🏼 Swipe om te zien wie er in mei allemaal op de festivalpodia te zien zijn! Deze maand met o.a. @neomi.music @rommygabay @babsopdebeat @primaatband @johncoffeymusic @janetlivv @thecoolquest @fayvriens @indigopastelband @iknownoa @thames.band @droomdit @themocksofficial @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @bowl.band @kaboutertje_putlucht @staatseinde @meetthetambles @cocoboloband @_richiedagger_ @magneticspacemen @komatsurock @tricklebolt @anothernowband @veerlefiep @moneyandtheman @froknroll @wearethevices @theindien 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024 #FestivalFriday
2 mei 2024
popronde En nog 11 acts die dit najaar 3 maanden lang mogen meetouren door heel Nederland 🥳 De laatste 84 namen hoor je over twee dagen bij @3voor12 Radio op @npo3fm 👀 @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024
1 mei 2024
popronde De eerste 6 acts van de Popronde selectie 2024 zijn een feit! 💥 Blijf luisteren naar KINK IN TOUCH voor nog meer namen en verassingen 👀 @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc 🎶 #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Wie mogen er dit najaar 3 maanden lang meetouren langs 41 steden? 🎸🥁🎤🎹🎶 Volg vanavond de bekendmaking van de allereerste namen vanaf 19:00 bij KINK IN TOUCH met @jasperleijdens 👀 @kinkpuntnl #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Nog heel even geduld... 🕖 Tune morgenavond om 19.00 in bij KINK in Touch met @jasperleijdens voor de eerste lading namen die dit najaar mogen meetouren tijdens de Popronde 🎶 en misschien nog wel wat andere leuke verrassingen... 👀 #Popronde2024 #Popronde #KINK @kinkpuntnl
30 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen