Spotify

New Music Monday - 30012023

maandag 30 januari 2023

Nieuwe week nieuwe muziek!

 

Vrijdag 27 januari was een populaire dag om muziek uit te brengen. We hebben vandaag een bomvolle New Music Monday voor je met heel veel (echt heel veel) toffe nieuwe muziek! En zo’n shot nieuwe muzikale input kunnen we best wel gebruiken deze winterdagen, jij ook? Zet je koptelefoon op, je speakers aan en geniet met ons mee van de New Music Monday playlist met daarin een emotionele song van A. Johanson, een parel van een album van De Toegift, de nieuwste van WIES en heel veel meer. Lees snel verder!

 

Wil jij iedere week op de hoogte zijn van de nieuwste releases in Popronde land? Volg de New Music Monday playlist op Spofity. We vullen de lijst iedere week bij met de verste track die je niet wilt missen!

De Toegift - Popronde 2022 - Album: De Toegift

Laten we beginnen met een hele bijzondere en authentieke  plaat: De Toegift van De Toegift. We hoorden de liedjes al live tijdens hun deelname aan Popronde, maar nu kunnen we eindelijk eindeloos wegzwijmelen met het album op repeat. Ze ontvingen al mooie recensies en er klonken lovende woorden van 3voor12. En dat komt simpelweg door de magisch mooie poëtische folky liedjes die ze maken waarin jeugdherinneringen opgeroepen worden, beelden van het strand in Zeeland, de ondergaande zon. Met hier en daar een saxofoon, dwarsfluit, en klanken die nog veel verder tot onze verbeelding spreken. We worden meegevoerd in liedjes die emoties oproepen; Nostalgie, melancholie. Kortom het brengt je in in vervoering.

 

Malu - Popronde 2022 - Fire Thoughts

Tijdens het Eindfeest liet Malu de temperatuur in de Melkweg een paar graden stijgen en met deze Fire Thoughts geeft de thermostaat op ons kantoor ook eindelijk een hoger getal aan. Malu’s invloeden uit de Franse muziek zijn duidelijk hoorbaar in charme, warmte, en zwoelheid. Precies wat in deze single ook weer naar voren komt.

 

A. Johanson - Popronde 2022 - Silence alt. version
Een deel van Silence is al te horen op A. Johansons plaat Who are we Fooling, maar nu is Silence dan echt een liedje, zoals A. Johanson, Aike het ooit bedoelde te maken. Het nummer ontstond ooit als onderdeel van een project voor zijn studie, maar veranderde door de jaren heen van gedaante. Na het overlijden van zijn opa tijdens de pandemie drukte het nummer juist de pijn van het verlies uit. “Silence gaat over de dood, over hoe zwaar het kan zijn maar vooral over hoe je er uiteindelijk vrede in kan vinden. Stilte is nooit échte stilte, want de herinneringen zullen altijd blijven”. Aike speelde het nummer tijdens de begrafenis en kon het daarna lange tijd niet spelen. Een deel ervan verwerkte hij op de plaat als spoken word, maar de drang om het nummer uit te werken bleef. Tijdens Popronde lukte het hem om het nummer weer live te spelen en beetje bij beetje vond hij de verbinding met Silence terug. Na een lange reis mogen wij vanaf vandaag de tot stilte geroerde getuigen zijn van dit wonderschone liedje. 

 

 

 

 

BARTH. - Popronde 2022 - Waltz - the greenhouse

In de afgelopen weken deelde BARTH. al een aantal alternatieve versies van zijn nummers die hij opnam in de prachtige setting van een kas ‘the greenhouse’. In deze serene en romantische setting dook hij samen met een strijkersensemble in een aantal van zijn nummers om ze een nieuwe gedaante te geven. Vandaag mogen wij weer een nieuwe ‘greenhouse versie’ toevoegen aan onze playlist. Het is weer tijd om weg te dromen, dit keer bij Waltz. You know the drill: ogen dicht en laat de klanken van de piano tot je verbeelding spreken.

 

 

Shaemless - Popronde 2022 - Camel Blue

Een ode aan een pakje sigaretten? Daar zijn we nog niet uit, maar het ademt zeker een rauwheid die wij associëren bij een club die blauw staat van de rook en waar de muziek van deze band perfect staat. Shaemless, de Nijmegenaren doken voor deze de Epic Unicorn Rainbow studio in om samen met Simon Akkermans een aantal nummers op te nemen. Camel Blue is een van de producten die voort is gekomen uit de samenwerking. En de invloed van Simon is terug te horen: er wordt gespeeld met nieuwe sounds en vooral de ruimtelijkheid in de refreinen is een nieuwe laag die ze goed staat. Wij zijn benieuwd naar de verdere vruchten van deze samenwerking, kom maar door!

 

Terence Goodmann - Popronde 2022 - Ik doe ook maar wat

Terence komt lekker binnen op deze maandagmiddag met een housy banger. Het begint met een goede beat en wordt steeds verder uitgebouwd met heel subtiel hier en daar een toevoeging van zijn vocals. We horen zachtjes ‘hey, het is oke ik doe ook maar wat’. Een fijn nummer met een lekker groove en beat.

 

CHARLOT - Popronde 2022 - Nightblind

Ze werd al eens in eenzelfde adem genoemd als AURORA en Regina Spektor, CHARLOT die met haar kraakheldere stem de Melkweg betoverde tijdens het Popronde Eindfeest. Haar sterke popliedjes met donker en elektronisch randje hebben een verslavend effect op ons. Nightblind is daar geen uitzondering op: een geweldig song als je het ons vraagt. Met een onheilspellend samenspel van strijkers, bass synth, vocals, piano/synths. Er zitten zoveel lagen in dit nummer dat we nog lang niet uitgeluisterd zijn. Live komt dit nummer nog meer tot leven en nóg beter tot zijn recht! 

 

WIES - Popronde 2019 - Voor de Gek

Wauw wat een mooi liedje van WIES! Misschien wel een van de meest persoonlijke liedjes lezen we op hun Instagram. Daar regent het de afgelopen week overigens mooie woorden van fans die het nummer al eerder live hoorden en waar het een bijzondere indruk op maakte. Niet zo gek want dit is een onwijs mooi liedje. Het nummer gaat over onzekerheid en twijfels en raakt je precies op die plek waar je jezelf soms in gevecht vindt met jezelf.

“Ik voel me even niet mezelf, het is al lang niet meer gebeurd, en dan moet ik als maar denken, hoe ik hopeloos verscheurd de angst niet wist te weren, die avond in mijn bed, dacht het nooit meer te ervaren maar ik ben nog niet terecht”

 

DUIMALOT - Popronde 2022 - Album:  VRIENDENDIENST 

Afgelopen zaterdag presenteerde Gary Gravenbeek aka Duimalot zijn album met een releaseshow in EKKO. De video’s van die avond bewijzen hoe immens veel energie er door de kolkende EKKO straalde. WAT. EEN. ENERGIE heeft deze man. Geef hem een paar minuten en hij heeft het publiek volledig in zijn hand. Dansen, acteren, rappen; Duimalot is van alle markten thuis, zo rapt hij ook in ‘De Helpende Hand’. 

Op de plaat horen we ook zeker de energie, maar klinkt het toch net wat cleaner, live daarentegen gaan alle remmen los en rapt Gary opzwepend, zoekt hij contact met het publiek en spit hij vurig zijn teksten tot de energie die hij geeft ook terugkomt van het publiek. Met overtuigingskracht vertelt hij zijn verhaal - fuck de 9 tot 5 mentaliteit, doe iets waar jij blij van wordt, jaag je dromen na - en het klinkt ook zeker als een tegengeluid voor het meegaan met de meute en tegen de hip hop cultuur die verkeerd gedrag aanmoedigt. Hij vertelt zijn verhaal van vastzitten en doorgaan en vechten voor wat belangrijk is, Duimalot inspireert!

 

MEAU - Popronde 2021 - Hou Me Vast

In de tijd dat MEAU meetourde met de Popronde groeide haar liedje Dat Heb Jij Gedaan uit tot een megahit in Nederland. En nog voordat de tour voorbij was was ze ineens zo bekend dat het nummer meer dan een miljoen streams had en iedereen in Nederland van het nummer en van MEAU gehoord had. En sinds die tijd gaat het hard. Met uitverkochte zalen in zowel Nederland als België en de ene naar de andere song die een hit wordt. Ongetwijfeld dat haar twee nieuwste songs zo’n zelfde pad bewandelen want ook deze zijn weer erg mooi en hebben zoals MEAU dat zo ontzettend goed kan precies de juiste woorden om de spijker op zijn kop te slaan om dat herkenbare gevoel te omschrijven.  

 

Tiziana - Popronde 2021 - Niet alleen

Na een best wel donkere tijd waarin een depressie ervoor zorgde dat ze zichzelf verloor en daardoor zelfs overwoog om te stoppen met muziek, is Tiziana terug met een super toffe song! In dit nummer reikt ze haar hand uit om een ander te helpen. “Jij en ik wij doen dit samen, loop je met bagage laat mij je helpen dragen.” Op haar Instagram deelt ze dat ze is “begonnen met opnieuw leren vliegen”. Hopelijk geeft het releasen van dit nummer haar de bevestiging dat ze over een groot muzikaal talent beschikt en vliegt ze nog wel even door.

 

 

 

Noa Lauryn - Popronde 2021 - ft. Candy Dulfer: Mood Right

Het voordeel van een muzikant als vader is in het geval van Noa Lauryn is dat je in je leven misschien wel waardevolle connecties opbouwt met mede artiesten. In huize Noa Lauryn schijnt al jaren saxofoniste Candy Dulfer over de vloer te komen en dat heeft er nu toe geleid dat de twee muzikaal samen spanden voor Mood Right. Een heerlijke zwoele soulful R&B track en een ode aan een prille liefde.

Mood Right is de tweede en laatste single in de aanloop naar Noa's debuutalbum 'Coin Collection', dat uitkomt op 10 maart 2023

 

GUYY - Popronde 2021 - Hold Up

Van hun deelname vorig jaar wisten we al dat GUYY precies weet welke toetsen of snaren je moet aanraken om je uit je sluimermodus e into the groove te trekken. Nu is dat ook weer het geval met Hold Up. Die bas in het couplet klinkt sexy, dirty en zo raak! We moeten meteen denken aan Timbaland die in de 00’s flink wat hits had en dat is blijkbaar precies waar ze de inspiratie vandaan haalden voor dit nummer. Gooi er een GUYY sausje overheen en je krijgt een banger van een song. 

Op 24 februari verschijnt de gehele EP Modern Boys en dat wordt de dag erna gevierd met een releaseshow in Cinetol. Zin om dat mee te vieren?

 

Instagram

popronde De 3FM Awards zijn er weer ๐Ÿ’ซ En er zijn weer verschillende oud-Popronde acts genomineerd! De stembus is t/m woensdag 22 maart geopend dus grijp je kans nu het nog kan! BESTE GROEP @rondemusic @hetiseenwies BESTE SONG @froknroll @rondemusic @wearethevices BESTE INDIE ACT @hetiseenwies @wearethevices BESTE SAMENWERKING @froknroll BESTE NIEUWKOMER @thisisloupe @neomi.music Op wie stem jij? @npo3fm
21 mrt. 2023
popronde NIEUWE RUBRIEK โœจ Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts. Komende week zie je o.a. @gyokrezts @toadelaide @eut.band @danielnolet @jetvdsteen @ikbenforte @aisha.wav @wastedyouthclubb @wijzijndetoegift @noa.lauryn.music @nonchelange @kalaallitnunaatband @amberarcades @robinkester @johncoffeymusic @orangeskylineofficial @ingevancalkar @voltage_nl @by_lionstorm @portofcallnl @maxpoolmanmusic @imremakesmusic @haevnmusic Ook Popronde gedaan en ga je komende maanden shows spelen? Tag of dm ons met jouw tourdata!
15 mrt. 2023
popronde ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป! Vandaag zijn de #provincialestatenverkiezingen en de #waterschapsverkiezingen. Vergeet niet te stemmen, laat je stem horen want die telt!
15 mrt. 2023
popronde ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ—ฏ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ซ๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ๐™ซ๐™ช๐™ช๐™ง๐™ฉ๐™Ÿ๐™š๐Ÿ—ฏ๐Ÿ”ฅ Een throwback naar @poprondeutrecht toen videoqueen๐Ÿ‘ธ @reneemeijer deze "levensvragen" afvuurde op o.a. @wearekuzko โœจ๏ธ @kalaallitnunaatband โœจ๏ธ en @guyy_ โœจ๏ธ Die soms nog best lastig te beantwoorden zijn... Of hebben jullie je antwoorden al paraat? ๐Ÿ‘€ #poprondeutrecht #popronde #popronde2021
14 mrt. 2023
popronde ๐–๐จ๐ซ๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž๐ฌ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐‚๐จรถ๐ซ๐๐ข๐ง๐š๐ญ๐จ๐ซ ๐๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐ž? ๐ŸŽบVACATURE ALERT๐ŸŽบ We zijn op zoek naar een coรถrdinator productie, voor 38 uur p.w. - van 1 augustus tot 1 december. Klinkt dit als een job voor jou? Check de vacature op popronde.nl/vacatures Ben je enthousiast? Reageer dan voor 1 april en mail een korte motivatie en je cv naar chris@popronde.nl #vacature #popronde #werkenbijpopronde
9 mrt. 2023
popronde ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป. ๐™€๐™ฃ ๐™ฃ๐™ช?! Er hebben zich meer dan 1100 acts ingeschreven voor Popronde 2023, wauw! ๐Ÿ’ฅ Heb jij je ingeschreven voor Popronde, dan breekt er een spannende tijd aan van wachten en duimen. Maarja, wat gaat er nu eigenlijk gebeuren? En wanneer komt het verlossende woord? Daar vertellen we je meer over op Popronde Daily (link in bio) #popronde #popronde2023 #poprondedaily
3 mrt. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด!โœจ De laatste 24 uur om je aan te melden zijn ingegaanโฐ๏ธ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐Ÿฎ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป - ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป!โœจ Aanmelden voor Popronde 2023 kan nog t/m morgen 1 maart! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daar de 100 acts uit die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in de bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฏ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Zorg dat je inschrijving uiterlijk 1 maart compleet is! โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
27 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด 4 ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
26 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
25 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (Link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (Link in bio)
24 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!โœจ De deadline komt in zicht, je hebt nog 1 week de tijd om je in te schrijven voor Popronde 2023! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daaruit de 100 acts die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ Is jouw inschrijving al compleet? Werken de linkjes? Heb je je tracks geupload? Zorg dat het uiterlijk 1 maart compleet is! Graag meer info lezen over het inschrijven? (Link in bio naar de website) ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq ๐Ÿ‘‰check de Q&A in de insta highlights โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-act (link in bio) #popronde2023 #schrijfjeinvoorpopronde
22 feb. 2023
popronde In 2021 deed hij mee met de Popronde en de rem is er inmiddels wel af: hij stond afgelopen januari op @esns.nl en heeft inmiddels een debuutplaat op zak โœจ het is Nonchelange! Wil je net als @nonchelange Nederland veroveren? Schrijf je dan uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ
16 feb. 2023
popronde Graag willen wij vandaag aandacht vragen voor het initiatief van podia, artiesten en organisaties in de muziekindustrie om samen geld in te zamelen voor de slachtoffers van de allesvernietigende aardbeving in Turkije en Syriรซ. De hele week worden er verschillende benefietconcerten georganiseerd waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan #giro555 Wil jij bijdragen? Bezoek een van de concerten of doneer een bedrag op giro555.nl Op Popronde Daily (link in bio) hebben we de concerten voor je op een rijtje gezet. (Ontbreekt er volgens jou nog een initiatief? Laat het ons vooral weten via de dm of mail naar online@popronde.nl dan voegen we deze eraan toe)
14 feb. 2023
popronde Nog 20 dagen te gaan om je in te schrijven! โœจ @_itsmaxine_ deed in 2019 mee en was zelfs geselecteerd als een van de @oor.nl talents! Wil jij dit jaar ook mee op tour met de Popronde? Schrijf je uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ ๐ŸŽถ MAXINE - KINDA WANNA
9 feb. 2023
popronde โœจ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐&๐€โœจ Heb jij een prangende vraag over Popronde? Deze week gooien we onze Instagram stories open voor jullie vragen! Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? De Popronde tour? De steden? Over je promo? Over een act die je ooit ergens zag spelen maar waarvan je de naam bent vergeten? Stel je vragen in de Instagram stories en lees mee met de antwoorden. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl โœจDe inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn nog open t/m 1 maart (link in de bio) #popronde #popronde2023 #Q&A #vraagmaarraak #durftevragen
6 feb. 2023
popronde ๐—๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!๐Ÿ“ฃ Wil jij dit najaar mee op tour met de Popronde? Veel spelen, veel kilometers maken met je muziek, een groter publiek bereiken, veel leren, je netwerk uitbreiden en veel leuke nieuwe mensen leren kennen? Schrijf je in voor Popronde 2023! Meer info & inschrijven: โญlink in de bio ๐Ÿ“ธ @jessie_kamp #popronde #popronde2023
1 feb. 2023
popronde Popronde wint 'Beste Festival' bij IJzeren Podiumdieren!๐ŸŽ‰ WAUW! Wat zijn we trots en vereerd om deze prijs in ontvangst te mogen nemen๐Ÿ’œ Bedankt voor de stemmen, bedankt VNPF en BEDANKT aan iรฉdereen die onderdeel is van de Popronde: coรถrdinatoren, vrijwilligers & locaties in alle steden en natuurlijk alle artiesten en bezoekers. Deze is voor jullie๐Ÿซถ ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp #ijzerenpodiumdieren #bestefestival #popronde #vnpf #popronde2022
21 jan. 2023
popronde ๐Ÿ’ซOnze @esns.nl tips๐Ÿ’ซ Trek jij deze week ook naar het noorden voor Eurosonic Noorderslag? Breng vooral een bezoekje aan deze acts, allemaal fantastische bands en artiesten die de afgelopen jaren met de Popronde meetourde! Daarnaast zijn er ook nog een heleboel oud-Popronde acts te vinden in de overige programmering zoals bij de showcases van @pinguinradio en @nmthype We wensen iedereen onwijs veel plezier op muzikale ontdekkingstocht in Groningen! ๐Ÿ‘‡We taggen alle acts in de comment๐Ÿ‘‡ #popronde #esns #esns2023 #esns23 #eurosonic #eurosonicnoorderslag
17 jan. 2023
popronde '๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ' ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—•๐—ฎ๐—ฏ๐˜€ was jij bij een van haar Popronde shows dan is de kans groot dat jij ook hebt meegezongen met deze Babs song. In de zaal was het keer op keer een feestje bij haar shows, maar hoe gaat het er backstage aan toe? We mochten mee op pad naar haar show tijdens @PoprondeRotterdam bij de Doelen, waar ze de auto parkeerden op de meest originele "parkeerplek" van de Popronde'22 tour...๐Ÿ‘€ ๐ŸŽฅ Lorenzo Gentili // @yunglorcash.png ๐ŸŽถ @babsopdebeat โœจ Zaterdag 21 januari speelt Babs tijdens @esns.nl !โœจ ๐Ÿ‘‰ Oosterpoort Foyer Grote Zaal - 19:15-20:00 Wil je net als Babs door heel Nederland touren met je muziek? Schrijf je in voor Popronde 2023! (Meer info via de link in de bio) #popronde #babs #popronde2022 #popronderotterdam #popronderotterdam2022
13 jan. 2023
popronde โœจ๐ŸŽฌPOPRONDE ACADEMY X POSSIBILIZE๐ŸŽฌโœจ Wist je dat we met Popronde de deelnemers ondersteunen in hun ontwikkeling dmv het Popronde Academy platform? Voor de nieuwste video van Popronde Academy zijn we een samenwerking aangegaan met @discoverrevelland (een platform van @possibilize ). In deze leerzame video delen zij veel bruikbare kennis, persoonlijke ervaringen & concrete tips over het toegankelijker maken van je liveshow. Hiermee verbreed je niet alleen je doelgroep, maar voeg je ook een extra beleving toe voor het publiek dat je al hebt bereikt. Samen werken we toe naar een zo toegankelijk mogelijke live sector โค๏ธ Wil je de hele video zien? Schrijf je dan in voor Popronde (link in bio)! Als je geselecteerd wordt, heb je voor altijd toegang tot alle leerzame content van het Academy platform waaronder deze en nog meer video's! Meer weten over @discoverrevelland en @possibilize en hun projecten? Neem vooral een kijkje op hun profiel! #discoverrevelland #revelland #possibilize #popronde #poprondeacademy Credits: ๐ŸŽฅ @yunglorcash.png ๐ŸŽต @boter.bij.de.vis ๐ŸŽฌ @fiieeke & @joaodegroot ๐Ÿ—ฃ๏ธ @discoverrevelland
10 jan. 2023
popronde ๐…๐ˆ๐„๐-๐ฏ๐ฅ๐จ๐ ! FIEP, Popronde act van 2022, speelde in alle hoeken van het land en maakte zo in korte tijd flink wat kilometers. Hoe het is om met @veerlefiep op pad te zijn? Check de FIEP-vlog! (ook terug te vinden op ons YouTube kanaal via de link in de bio) Na hun deelname aan Popronde'22 stoten ze meteen door naar het podium van Eurosonic Noorderslag! Ga ze checken op @esns.nl zaterdag 21 januari Oosterpoort - 20.00 uur Wil jij je eigen Popronde-avontuur beleven? De inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn geopend t/m 1 maart! ๐Ÿ’ซ #FIEP #esns23 #popronde #popronde2022 #eurosonicnoorderslag #poprondevlog #vlog Wil jij meer FIEP๐Ÿงก volg, support, deel, bezoek ze! ๐ŸŽฅ @natasjabokkerink.nl
9 jan. 2023
popronde Namens iedereen bij Popronde ontzettend fijne feestdagen en een heel fijn 2023 gewenst. Onwijs bedankt aan iedereen die er zoโ€™n fantastische Popronde tour van heeft gemaakt afgelopen jaar! โค๏ธ Team Popronde ๐ŸŽถ @destaat
23 dec. 2022
popronde Wil jij met je muziek door heel Nederland touren en zo kilometers maken letterlijk en figuurlijk? ๐Ÿ‘‰๐— ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ!๐Ÿ‘ˆ Uit alle aanmeldingen selecteert een selectiecommissie circa 100 acts die in het najaar mee op tour gaan. ๐Ÿ’œโœจSounds good right? โœจ๐Ÿ’œ Aanmelden kan t/m 1 maart 2023! ๐™„๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™ซ๐™š๐™ฃ & ๐™„๐™ฃ๐™›๐™ค - Link in bio ๐ŸŽถ @willemhethart #popronde #popronde2023 #schrijfjeinvoorpopronde #tourlife
20 dec. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen