Nieuws

Popronde Nijmegen - Door de ogen van...

vrijdag 17 september 2021

Tekst: Jetty van Kooij

Foto's: Jessie Kamp

 

JETTY VAN KOOIJ

 

Wat stond ik te popelen...

Het vooruitzicht op een overkill aan bands deed me nu al goed. Ik denk velen met mij. Want Popronde Nijmegen was zo goed als uitverkocht.

 

Hey Team begon lekker op tijd om 12.15 uur in Strandbar Stek. Ik had ze al bij de Popronde livestream vanuit Cinetol in Amsterdam gezien. Helaas kwam het geluid toen wat minder over. Nu dus live in de herkansing. Dit keer zat de harmonie er wel in. Ze maakten het dubbel en dwars goed en begreep ik waar de muziek en de punkvibe met hun zorgvuldig verknipte haren vandaan kwamen. Ik was meteen wakker. 

 

 

 Hey Team speelde die dag ook in het tot 3FM livebox omgetoverde café van Doornroosje.

 

 

Na het optreden sprak ik de drummer aan. Hij vond het super om op zo’n plek als Stek te spelen. Intiem. Direct. "Met een camera op je neus weet je niet zo goed wat dan moet doen, wel of juist niet erin kijken." En zo vroeg beginnen maakte ze niet uit. "Een goed excuus voor iedereen om vroeg bier te drinken." Dit was pas de 3e keer dat ze in deze formatie voor publiek speelden, vertelde de zangeres ietwat verlegen. En na het laatste nummer zei de gitarist nog: "Blijf vooral zitten voor de Cloudsurfers. Die zijn ook fockin’ vet."

En dat deed ik (ik had al kaartjes). Alhoewel het ‘go with the flow blijven zitten’ principe natuurlijk onmogelijk was door die f$#%ckin’ coronamaatregelen. Het was nog een hele puzzel trouwens. De charme van de ‘normale’ Popronde is voor mij dat je ergens voorbij loopt en denkt ‘he wat is dat’ en even naar binnen glipt. Of een stukje kijkt en weer doorloopt. Want je wil zoveel mogelijk zien. Of juist blijven hangen omdat je er helemaal in opgaat. Dat is voor mij het echte Popronde ‘go with the flow’ bandjes ontdekken. Gelukkig had ik de puzzel slim in elkaar gezet waardoor ik mijn overkillquotum met verve behaalde.

 

Anyway…De Cloudsurfers stonden al klaar met hun gele doorgesneden surfplank. Het strandgevoel was compleet. Zeker zo aan de Waal in het opgespoten zand al zittend in een luie strandstoel. Met uitzicht op de 3 bruggen links en rechts. Hun grungy surfmuziek slaat meteen aan bij het publiek. Met catchy zinnetjes als iets dat klinkt als 'kipsaté, kipsaté’ en scheurende gitaren afgewisseld met surftunes uit de jaren ’60. Bij het afstellen van zijn pedalen die vol met zand zitten, scheurt de zanger uit zijn broek. "Heeft iemand een extra broek?" Nog geen seconde later geeft iemand uit het publiek een zwarte zwembroek. Kijk. Dat is nou precies de spirit van de Popronde! "Nog een versje?" Vraagt de zanger. Daar is iedereen wel voor in. Na de laatste toon wordt er gesmeekt om nog een liedje. "OK, we doen er stiekem nog 1!" En ze zetten vol overtuiging een cover van het kortste nummer van Nirvana in: Tourette’s. Mijn dag kan al niet meer stuk!

 

De volgende locatie uit mijn puzzel is Brebl. 3 minuten rijden verderop. Gelegen op het oude Honig fabrieksterrein. Lekker rauw ‘NY Bronx’ sfeertje met graffiti en hipstercafeetjes. Ik voel me gelijk thuis. In de kleine zaal van Brebl met in de hoek een mini-podium staan Sammie Sedano en consorte al klaar. Zij brengen een relaxte hiphop/ R&B vibe. Met de vrolijke belichting is de sfeer compleet. Naast de zwoele zang van Sammie valt ook het gitaar- en slagwerk van de andere muzikanten op. Zij geven de muziek extra lading. Ik en de rest worden meegevoerd in hun energie. Energie die Sammie ook echt wil geven en terugkrijgen van het zittende publiek. Het blijft een ding. Livemuziek en zitten…

 

Bij Andy & The Antichrist swingt het de pan uit. Die zag ik ook op dezelfde stream van Cinetol. Nu dan in ‘het echie’. En dat is toch een groot verschil. Want je ogen worden niet gestuurd door de camera of een regisseur. Dat is toch echt een andere beleving. Maar vooral de instrumenten en zang live horen. Dan ontstaat de echte magie. Wat heb ik het gemist. Met Beatles-achtige bewegingen van de gitarist op sokken en de drummer die met zijn tong half naar buiten het drumstel er flink van langs geeft, zijn deze ‘Beegees’ (zoals ik ze eerder grappend en grollend noemde) zeer vermakelijk. Deze mix van punk, garage en vrolijke deuntjes doet mijn oren deugd.

 

Zo, even pauze. Tot 16.30uur. Dan begint puntjudith. Eerst haal ik mijn vriendin op die de volgende 4 dames uit mijn puzzel graag meepikt. Op weg naar het station rij ik recht de UnmuteUs demonstratie in. Ik beland voor mijn gevoel weer in de jaren ’80. Nu geen rellen, maar een lopend dansfestijn met een punkband op een wagen die schreeuwt om aandacht. Aandacht voor de muziek- en cultuursector. Die het echt te verduren hebben. Want zoals gezegd, zittend op anderhalve meter is geen doen meer. 

 

Zo blijkt ook bij puntjudith en Stella. Ik heb nog steeds het gevoel dat ik naar een livestream zit te kijken zo achter dat spatscherm dat op onhandige hoogte stopt. Ik word er scheel van. Voordat de dames beginnen, vallen we midden in de opening van de Popronde en wordt het prachtige boek ’Ietsjes meer dan 25 jaar Popronde’ uitgereikt. Na vele mooie woorden begint puntjudith met haar kleinkunst act. Klein is het zeker niet. Met haar innemende persoonlijkheid overlaadt ze de zaal met eigenwijze Nederlandse teksten en sensuele bewegingen. Begeleid door een drummer die een knap staaltje drum ’n bass wegtikt, aangevuld door piano en synthesizer. Ik kan eigenlijk niet stil blijven zitten. Zo benauwd achter dat scherm. 

 

20210911_0095_Popronde_Nijmegen_PuntJudith_JessieKamp.jpg

Op de foto: puntjudith

 

 

En dan volgt Stella. Die met haar softgrunge in mijn muziekstraatje valt. De mini-me van Sheryl Crow die mij net zo betoverd met haar blauwe ogen en mooie stem zoals Sheryl dat ooit deed op het Torhout festival in de jaren ’90. Versterkt door de andere gitariste die losgaat met de wah wah en de bassist die zijn gitaar bewerkt met een strijkstok. Na afloop vraag ik haar hoe ze het vond om in deze grote zaal van Lindenberg Cultuurhuis te spelen. Heel bijzonder zegt ze. Zo met de pluche rode stoelen omhoog kijkend naar de mensen. Ze wist immers niet waar ze terecht zou komen. Misschien wel in een zaaltje met aftandse stoeltjes op anderhalve meter…

 

Onze honger was al aardig gestild door alle bandjes, maar de overheerlijke tapasplank van Hotel Credible gaat er nog goed in. We zitten schuin tegenover Museum Het Valkhof. Onze volgende stop. Jessy Yasmeen en Honingbeer vertolken op deze prachtige locatie hun eigen versie van hoe zij de afgelopen coronaperiode hebben beleefd. Jessy heeft het over de ‘stilte’. "Dat als je veel alleen bent en er veel stilte is, je ook achter zaken komt die niet zo leuk zijn aan jezelf." Dit heeft ze prachtig verwoord in het nummer Silence. Gezongen met een diamant geslepen stem vol gevoel. Ik bedank haar achteraf voor de serene sfeer waarin ze me bracht. Het voelde als een privéconcert. Zo met een handjevol mensen. Op dat moment komen er 4 andere ‘fans’ binnen die blijkbaar bij de verkeerde band zaten. Of Jessy alsjeblieft nog een nummer wil spelen. Natuurlijk! Dus wij pakken onze kans en gaan ook weer zitten. Ze zingt het nog mooier en innemender dan ervoor. Ze is duidelijk op dreef. Kudos voor deze mooie dame vol passie!

 

Als tussenstop belanden we stiekem bij ANNNA want Honingbeer begint pas een half uur later in de galerij bovenin het museum. We pikken 2 stoeltjes in van mensen die weglopen. Ze brengt ‘zonnige’ loungetonen en haar zachte zuivere stem en dansjes zijn aanstekelijk. We deinen lekker mee op weg naar boven. Daar staat Honingbeer klaar met haar viool haar "hulpstuk in het uiten van hartezeer". En waarmee ze het lentegevoel overbrengt dat ze tijdens de coronawinter heeft gemist. Het nummer heet Hazelgoud. "Een zelfbedacht woord voor de hazelaars waaraan in de lente van die mooie gouden sliertjes aanhangen". Ze voert ons mee in deze flow. Wat had ik graag deze muziek niet zittend geluisterd, maar al wandelend langs alle kunst in dat mooie uitgelichte museum. Dat was ultiem geweest!

 

Nadat ik mijn vriendin op de trein heb gezet, kom ik op een totaal ander spoor terecht. Bij Total Seclusion die met teksten als "pissing concrete" en een prettig gestoorde zanger met quirky dansmoves de punktijden met Sid Vicious en Iggy Pop doen herleven. Ook gevangen op dat minipodium in de kleine zaal van Brebl. Met opmerkingen als "nu is het tijd voor de stoelendans" en "ik zie af en toe een voetje bewegen, ja meer mag niet, prima toch?" is de frustratie overduidelijk. En begrijpelijk. Want hun muziek schreeuwt om een moshpit. Uiteindelijk zakt de zanger zelf neer in een stoel. Al luisterend naar de gierende gitaarsolo’s. Punk zoals punk is, was, moet zijn. Rebels. Net te hard. Soms net te vals. Ik hou ervan. "Dankjewel Popronde, dankjewel Nijmegen, dankjewel Hugo de Jonge…sorry, ik moest het zeggen…" Dat zegt genoeg.

 

Metal zittend kijken. Tsjaa. Ook een dingetje. "Zitten jullie een beetje lekker". De zanger probeert de humor ervan in te zien. Inferum gaat er hard op los met ronddraaiend haar en dikke grunts van de vrolijke doch stoere zanger. Zelfs de 2 kapotte microfoons brengen hem niet van zijn stuk. De band scheurt ondertussen door van nummer naar nummer. Met oordopjes in doet het toch wat pijn aan mijn oren. Maar dat mocht de pret niet drukken. Deze mannen kunnen spelen. Strak en hard. Zoals het een metalband betaamd. 

 

Na deze donkere en duistere klanken is het tijd voor een feestje. Voor de foute schoolparty van KUZKO. Het feestje waar ik thuis al van de partij was geweest tijdens de Popronde livestream vanuit het Paard in Den Haag. Dat feestje moest ik natuurlijk live herbeleven. Op naar Doornroosje. Daar staat KUZKO al klaar op het grote podium in de mooie nieuwe zaal. Ik ben meteen zwaar onder de indruk van het mooie geluid. Loepzuiver en alles perfect op elkaar afgestemd. Op vakantie had ik 2 fervente concertgangers ontmoet die vol lof over ‘dat geluid in Doornroosje’ spraken. Ze hadden niets teveel gezegd!

 

20210911_0185_Popronde_Nijmegen_Kuzko_JessieKamp.jpgop de foto: KUZKO

   

KUZKO krijgt de zaal meteen op gang met hun aanstekelijke electropop balancerend tussen kunst en kitsch. Zitten blijven is geen optie meer. Op de helft van hun optreden staat de helft van de zaal te dansen voor de stoel. Geen houden meer aan Hugo. We’ll party till it’s over! zingt iedereen uit volle borst mee.

 

Wat een feestelijke afsluiter van deze enerverende dag boordevol nieuw talent op toffe locaties. Ik heb ervan gesnoept. Dat smaakt naar meer! Gelukkig reis ik nog met een paar Poprondes mee. Hopelijk zonder stoelen(dans) of zitfestijn…

 

20210911_0188_Popronde_Nijmegen_Kuzko_JessieKamp.jpg op de foto: KUZKO en de stoelendans in Doornroosje

 

Wil jij meer lezen van Jetty van Kooij? Kijk dan op haar blog ... of houd Popronde Daily in de gaten. Binnenkort verschijnt er weer een nieuw verslag van Jetty.

 

Wil je graag iets met ons delen? Dat kan door je comment achter te laten. Wij vinden het tof om van je te horen.

 

Instagram

popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen