Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 01112021

maandag 01 november 2021

Nieuwe week nieuwe muziek!

 

Na een weekend met vier super gezellige Poprondes in Tilburg, Arnhem, Sittard en Hoorn, Halloween en een uurtje extra slaap zijn we er weer met een flinke lijst nieuwe muziek uit Poprondeland. Heerlijk om je week mee te beginnen toch! We hebben veel nieuwe tracks én video's in de aanbieding, dus lees snel verder om weer helemaal op de hoogte te zijn van de nieuwste releases.

 

 

MINKA - SSEXM

Drugs bezingen in popliedjes is niet meer zo’n taboe, maar "wel een beetje spannend" zegt MINKA op instagram. Soms mogen we best wel even ontsnappen aan de dagelijkse sleur met een beetje ‘extra liefde’ en door te dansen. Daar gaat haar nieuwste track SSEXM over, wat staat voor “Speed, speed ecstacy MDMA”. Een electropop nummer dat uitnodigt om meer te dansen:

"Ik hoop dat je met me danst vannacht

Laat maar los en voel die trance zo zacht

wat een kwartje niet kan doen met je hart, 

‘k heb extra liefde en ik deel het graag"

Een uitdagende elektronische dance banger die haar publiek ongetwijfeld zal laten dansen. En dansen, dat doet MINKA’s publiek vurig hebben we tijdens Popronde shows gezien! 

 

 

Neil Hollyn - Past Love Trauma

Misschien wel dé Harry Styles van de lage landen. Neil Hollyn schrijft mega catchy en sterke popsongs en daar is Past Love Trauma geen uitzondering op. Een uptempo nummer, waarbij Neil zijn borst- en kopstem vloeiend afwisselt, en waarvan zowel het couplet als het refrein in je hoofd blijven hangen. Past love trauma, dat hebben we volgens Neil Holly allemaal wel. Hij bezingt onderwerpen die herkenbaar zijn voor zijn luisteraars en haalt zijn inspiratie uit de alledaagse dingen en de liefde. De sterke zangmelodieën blijven ook akoestisch staan als een huis en nodigen uit tot meezingen, zoals het goede popsongs betaamt. 

 

 

Loupe - Fair Enough Video

We hebben ze misschien nog niet zo vaak live zien spelen, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat we Loupe nog heel vaak live gáán zien in de toekomst. Zeker als we deze live video van hun nieuwe single Fair Enough zien. Voordat ze de video opnamen, hadden ze nog geen shows gespeeld, vertelt de band. “Fair Enough voelde altijd als een nummer dat live juist heel goed zou kunnen uitpakken, het was daarom leuk om het op deze manier op te nemen.” Best wel spannend, want het plan was om deze video als 1 take op te nemen om ook echt de ‘live feeling’ te creëren. In samenwerking met Waargebeurd, Ab al Tamimi achter de camera, Lex Overtoomen en VJ Beeldruis voor de visuals is dit een hele toffe clip geworden. Dit is dus hoe Loupe live klinkt en dat maakt deze band een must see! 

 

 

 

Roos Meijer - Why Don’t We Give It A try?

Dit is de laatste single voordat het gelijknamige album Why don’t We give it a try uitkomt. Voor dit album heeft Roos Meijer zich laten inspireren door changemakers: mensen met bijzondere verhalen. Dit nummer bleef dichter bij haarzelf en schreef ze in een periode waarin nare situaties in de wereld haar bijzonder raakte. In het nummer stelt Roos vragen over hoe we samen leven als mensen op deze wereld en zingt ze erover dat we in meer harmonie zouden moeten leven samen omdat we, zoals Roos het verwoord: “share this world till we’re gone”. Een nummer dat je aan het denken zet..

 

 

ANNNA - My Humps

Deze is voor alle 90’s kids. ANNNA gaf haar eigen draai aan de Black Eyed Peas classic ‘My Humps’. Dit keer als ode aan hele andere ‘humps’ namelijk: de kamelenbulten. Ja, je leest het goed. ANNNA zou ANNNA niet zijn als ze er niet een toffe promo aan zou hangen. Daarom maakte ze speciaal voor de release video’s in de dierentuin in Amsterdam, met op de achtergrond de prachtige kamelen ‘humps’. De versie van ANNNA is iets rustiger en voorzichtig gezongen, maar in contrast zit daaronder een hele dikke track met een dikke bas, anders dan in het origineel, maar net zo drijvend als in die originele versie. Stilzitten is praktisch onmogelijk.

 

 

kretzsch??? EP - bamboo forest

De nieuwe EP van kretzsch??? is zoveel meer dan een verzameling liedjes. Het zijn elektronische creaties die je in een meditatieve staat naar een andere wereld toe zuigen. Het zou niet misstaan als muziek in een game landschap omgeven door weiden, bomen, en een paars gekleurde sterrenhemel. kretzsch??? is voor ons de koning van ambient. Voor zijn EP heeft hij samengewerkt met pianist Andy Feldman uit New Jersey. Het verhaal gaat over een meisje die haar hele leven op de maan heeft gewoond en voor het eerst op de aarde aankomt. Begeleidt door een vrouwenstem worden we meegenomen op een reis naar en andere, futuristisch klinkende wereld, een plek waar je tot rust kunt komen. Zoals bij veel van kretzsch???’ muziek, worden we ook nu in een trance gezogen, of gaan we mee op een ruimtereis. In ieder geval ontsnappen we even aan de realiteit naar een plek waar schoonheid en rust heerst. 

 

 

SOME - Kutwijf

SOME zingt, schrijft liedjes en denkt haar eigen concepten uit voor shoots en video’s, en is een danseres en daardoor indrukwekkend performer. Zoals onze collega Joao het verwoordde: SOME heeft de x-factor. Misschien komt het door haar toffe Spice Girl achtige kapsel zoals ze die in haar Hey Ya clip heeft en de kledingstijl, het dansen en de catchy r&b popliedjes. In ieder geval is SOME een independent en act die haar shoots en video’s tot in de puntjes zelf uitdenkt. Ook spreekt ze zich online vaak uit over onzekerheden en creëertcreert ze een taboeloze omgeving waar vrijheid heerst om jezelf te presenteren zoals jij je voelt. Daarin stelt ze een voorbeeld aan andere meiden, net als bij haar nieuwe track KUTWIJF. Waarin een voor velen herkenbaar thema over kwetsbaarheid in een relatie besproken wordt. Binnenkort komt de bijbehorende clip uit, de teaser kijk je hier...

 

 

 

 

Géonne Hartman - Reflection video & Halloween video (Phoebe Bridgers cover ft. Someone)

Vorige week schreven we al over Reflection, de nieuwe single van Geonne Hartman waarbij ze nu een clip heeft uitgebracht. Maar daar bleef het niet bij want speciaal voor Halloween trakteerde Géonne ons dit weekend op nog een video. Check hieronder de cover die ze opnam samen met Tessa Rose Jackson (Someone), met die wie Géonne overigens ook samenwerkte voor haar album, van het nummer Halloween van Phoebe Bridgers. Met op de achtergrond de geluiden van de autoweg en de wind. Een prachtige opname en een prachtige versie van een al prachtig nummer. 

 

  

 

Live Video - Cashmyra - Toekomst

29 oktober vierde Cashmyra een dubbelfeestje: ze speelden een Popronde show in Cafe de Kroon in Arnhem en brachten een nieuwe single uit Toekomst. De single is te beluisteren op Spotify, maar ook op een cassette die ze met Schmetterling Records uitbrachten. Naast Toekomst is ook hun volgende uit te komen single Stockholm hier al op te beluisteren (primeurtje!). Toekomst werd in het teken van het Hit The North traject opgenomen tijdens een sessie op Vlieland met producer Frans Hagenaar. Hun release gaat gepaard met deze vette live video opgenomen in de Bolder op Vlieland. 

 

 

Lauringer (Popronde 2020) EP - Imaginary Conversations

Met Thank You I Guess is de liedjesverzameling van Lauringer compleet. Na alle andere nummers al als single te hebben uitgebracht is Thank you I Guess de laatste single die het licht ziet en nu kunnen we de hele reeks van kop tot staart luisteren. Wat wij je ook zeker aanraden te doen! Good Catch zou zo de soundtrack kunnen zijn van een Netflix serie over een groep high school studenten. Ook Green Park en Pen Friends zien wij wel werken als soundtrack in een serie of film! Alle liedjes hebben een eigen karakter, met een duidelijke speelse Lauringer signature. Have a listen!

 

 

 

 

 

Instagram

popronde 𝘼𝙖𝙣𝙠𝙤𝙣𝙙𝙞𝙜𝙞𝙣𝙜 𝙎𝙩𝙚𝙪𝙣𝙛𝙤𝙣𝙙𝙨 𝙈𝙪𝙯𝙞𝙠𝙖𝙣𝙩𝙚𝙣𝙙𝙖𝙜 – Muzikanten opgelet! Want er is een heel mooi nieuw fonds in het leven geroepen om jou te ondersteunen bij de creatie/vastlegging en-of uitvoering van nieuw werk: Het Steunfonds Muzikantendag! Het #SteunfondsMuzikantendag is een werkbijdrage voor jonge individuele makers – muzikanten die hun eigen nummers schrijven. Er zijn maar liefst 120 werkbijdragen van €5.000,- beschikbaar. Klinkt dit als iets wat jij nodig hebt? Check dan snel de website van Het Steunfonds Muzikantendag om je in te lezen over de voorwaarden. Voldoe jij aan de eisen, dan kan je dus €5.000,- aanvragen voor jouw muzikale ontwikkeling🚀 Aanvragen voor een werkbijdrage kunnen vanaf zaterdag 21 mei 2022 via de website worden gedaan tot maandag 20 juni 2022. Een onafhankelijke beoordelingscommissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie bepaalt welke aanvragen gehonoreerd worden. Alle info lees je op www.steunfondsmuzikantendag.nl Houd ook de pagina van @muzikantendag in de gaten voor updates over het fonds. #muzikantendag #steunfondsmuzikantendag
12 mei 2022
popronde 𝗔𝗿𝘁𝗶𝗲𝘀𝘁𝗲𝗻, 𝗵𝘂𝗶𝘀𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝘀 𝗲𝗻 𝘁𝘂𝗶𝗻𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗚𝗹𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗕𝘂𝗿𝗲𝗻! Struinen door de Tuinen en @gluren_bij_de_buren gaan vanaf nu samen verder onder een naam #glurenbijdeburen. En dat betekent dat je op zondag 3 juli weer rond kan struinen door de buurt en in huiskamers en tuinen kunt genieten van optredens in een bijzondere en intieme sfeer. Je kunt je tot 22 mei aanmelden als locatie of als artiest. Check op de website welke steden er mee doen en of er in jouw buurt gestruind en gegluurd gaat worden! 🎵🏠🌷 www.glurenbijdeburen.nl
11 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 6/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @babsopdebeat - Die/Hun 💛 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 5/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @ivyvoxmusic - TONIGHT 💜 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 4/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @lucpustjens - Far Gone 🧡 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 3/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @solomonmusicofficial - Nobody Knows ❤️ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 2/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @greatjoy_bangbang - They Will Kill Us All 💚 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 1/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @zulugreen - Ancestors Chant 💙 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 💥𝘿𝙀 𝘽𝙀𝙆𝙀𝙉𝘿𝙈𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂 2022💥 𝗩𝗔𝗡𝗔𝗩𝗢𝗡𝗗!... Vanaf 21.00 uur tot 0.00 uur maken we tijdens @3voor12 radio op @npo3fm de namen van de nieuwe selectie bekend! En natuurlijk delen we die ook op onze socials! Het wachten is bijna voorbij! #zinin 🤩
3 mei 2022
popronde 💥𝘿𝙀 𝘽𝙀𝙆𝙀𝙉𝘿𝙈𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂 2022💥 Morgen weten we welke 100 acts er dit najaar mee op tour gaan🚌 𝗪𝗶𝗲 𝗵𝗼𝗼𝗽 𝗷𝗶𝗷 𝗱𝗮𝘁 𝗲𝗿𝗯𝗶𝗷 𝘇𝗶𝘁?👀 Tune in, morgenavond vanaf 21.00 uur op @npo3fm tijdens @3voor12 radio met @sagidcarter Of houd onze socials in de gaten👀 𝙎𝙋𝘼𝙉𝙉𝙀𝙉𝘿!!!!🤩
2 mei 2022
popronde 💥𝘿𝙀 𝘽𝙀𝙆𝙀𝙉𝘿𝙈𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂💥 Het wachten is bijna voorbij... Aanstaande dinsdag 3 mei maken we de selectie van #popronde2022 bekend!! ⭐𝗪𝗶𝗲 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝗲𝗿 𝗱𝗶𝘁 𝗻𝗮𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗺𝗲𝗲 𝗼𝗽 𝘁𝗼𝘂𝗿?⭐ @sagidcarter geeft antwoord op deze vraag, tijdens @3voor12 radio op @npo3fm Tune in vanaf 21.00 uur! #popronde #popronde2022 #popwaarts #debekendmaking #selectie2022
29 apr. 2022
popronde 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 Tijdens het Eindfeest zijn we begonnen met een bijzondere veiling om geld op te halen voor vluchtelingen uit Oekraïne. De spelende acts hebben items ter veiling aangeboden. Valt jouw oog op een of meerdere van de items? Breng je bod uit in de comments. ⭐ 𝐙𝐎 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓 𝐇𝐄𝐓 ⭐ > Ieder item is genummerd in de foto's (slide) > In de comments hebben wij voor alle 4 de items een comment geplaatst > Breng jouw bod uit door de (laatste) comment te beantwoorden. Voorbeeld: '#6. 50 euro' Op sommige items is tijdens het Eindfeest al geboden, er geldt dan een startbod, die noemen wij in onze comment. 𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 De opbrengst van de veiling wordt verdeeld over giro 555 en @dca_ukraine We doneren ook een deel van de ticketopbrengst van het Eindfeest en de laatste inhaalpoprondes aan deze doelen! Gister deelden we deel 1 van de veilingsitems. 𝙇𝙀𝙏 𝙃𝙀𝙏 𝘽𝙄𝙀𝘿𝙀𝙉 𝘽𝙀𝙂𝙄𝙉! 🔨
21 apr. 2022
popronde 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 - 𝐡𝐨𝐞𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐛𝐢𝐞𝐝 𝐣𝐢𝐣? Wie op het Eindfeest was heeft de veiling misschien al gespot. Om geld op te halen voor vluchtelingen uit Oekraïne hebben acts items ter veiling aangeboden. Een deel van die items heeft al een nieuwe eigenaar (de @luckyblue.official fiets bijvoorbeeld). Dit zijn de items waar je vanaf nu op kunt bieden! Valt jouw oog op een of meerdere van de items? Breng dan je bod uit in de comments. ⭐ 𝐙𝐎 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓 𝐇𝐄𝐓 ⭐ > Ieder item is genummerd in de foto's (slide) > In de comments hebben wij voor alle 5 de items een comment geplaatst > Breng jouw bod uit door de (laatste) comment bij dat item te beantwoorden. Voorbeeld: '#2. 250 euro' Op sommige items is tijdens het Eindfeest al geboden er geldt dan al een startbod - zie onze comment. 𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 De opbrengst van de veiling wordt verdeeld over giro 555 en @dca_ukraine We doneren ook een deel van de ticketopbrengst van het Eindfeest en de laatste inhaalpoprondes aan deze doelen! 𝗠𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗹𝗴𝘁 𝗱𝗲𝗲𝗹 𝟮 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗻𝗼𝗴 𝟰 𝗶𝘁𝗲𝗺𝘀! 𝘀𝘁𝗮𝘆 𝘁𝘂𝗻𝗲𝗱! 𝙇𝙀𝙏 𝙃𝙀𝙏 𝘽𝙄𝙀𝘿𝙀𝙉 𝘽𝙀𝙂𝙄𝙉! 🔨
20 apr. 2022
popronde Still buzzin'💜💫 Zijn jullie al een beetje bijgekomen van het Eindfeest? De afsluiter van Popronde 2021, de langste tour uit onze geschiedenis, maar een mooie was het zeker! We hebben veel bands in de afgelopen maanden zien groeien en nu vliegen ze uit🚀 Naar festivals en andere mooie podia. Welke Popronde act blijf jij volgen en ga je sowieso nog een keer live zien??? Laqt het weten in de comments 👇👇👇👇👇 . . 📸 @jessie_kamp #popronde #popronde2021 #pr2021 #popwaarts #poprondeeindfeest #poprondeamsterdam
17 apr. 2022
popronde 𝙑𝙖𝙣𝙖𝙫𝙤𝙣𝙙 𝙫𝙞𝙚𝙧𝙚𝙣 𝙬𝙚 𝙃𝙚𝙩 𝙀𝙞𝙣𝙙𝙛𝙚𝙚𝙨𝙩! Dat doen we in @qfactory_adam Stippel alvast je route uit. Tot vanavond!🎶💃 M. Lucky en Show Pony trappen de avond af om 19.30 uur, je kunt zappen langs allerlei genres, we houden een veiling met bijzondere items voor Oekraïne (waarover vanmiddag meer info) En we mogen dus door dansen tot diep in de nacht! Let's gooooo 🎵 👉 tickets: LINK IN BIO
15 apr. 2022
popronde 𝐇𝐨𝐞𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐛𝐢𝐞𝐝 𝐣𝐢𝐣 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐜𝐨𝐥𝐥𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫'𝐬 𝐢𝐭𝐞𝐦𝐬? Tijdens het Eindfeest houden we een speciale veiling met bijzondere en unieke items, beschikbaar gesteld door de spelende acts. De opbrengst ervan, evenals een deel van de ticketopbrengst doneren we aan Giro 555 en DCA; Dutch Civilian Action for Ukraine, ten behoeve van de situatie in Oekraïne. . . Een greep uit de items van de veiling: 💙een 5-gangendiner door @insta_stella_ 💛@_ginge____ outfit die ze droeg in haar clip ‘Knuckles & Keys’ 💙een date met Groningse hiphop-ster @jadidiane 💛De pluche Alpaca-mascotte van @wearekuzko 💙Een contrabasles door @show_pony__ 💛merchandise van verschillende acts 💙maar het meest bijzondere item is misschien wel het originele werkscript van de tv-serie Rembo&Rembo uit 1994. Mét aantekeningen van Theo Wesselo, dit jaar deelnemend onder de naam ACOUSTIC ASSHOLE. . . De veiling start op het Eindfeest in @qfactory_adam morgen, 15 april. De veiling van een deel van de items loopt online door tot vrijdag 22 april. Bieden kan via instagram. Verdere informatie over de veiling delen we morgen! 💙Wil je graag meer weten over @dca_ukraine ga naar hun profiel om meer te lezen over hun activiteiten en missie 💛Wil je graag bij het Eindfeest zijn? 👉Tickets en info LINK IN BIO
14 apr. 2022
popronde 𝗩𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝗷𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗲𝗺𝗮𝗮𝗹 𝗹𝗮𝘁𝗲𝗻 𝗴𝗮𝗮𝗻 Jazeker! Want @nonchelange geeft graag de microfoon door tijdens zijn karaokeshow. Tijdens het Eindfeest kun je dus volop meezingen! Het bewijs dat dat legendarisch gezellig is zie je op de foto's... . . Ook kan er 'lekker gefietst' worden bij @wieiskees. Onze Popronde productie-superheld @danielcanemusic, gehuld in toepasselijk blauwe trui, had het in ieder geval al heel erg naar zijn zin (en die houdt niet eens van fietsen) 💙 . Het belooft met meer dan 30 shows verdeeld over 5 podia met de tofste Popronde acts niet zomaar een Goede Vrijdag te worden maar, ja echt... - DE BESTE GOEDE VRIJDAG - in in ieder geval 2 jaar tijd 😉 . Aanstaande vrijdag 15 april sluiten we de Popronde tour dus af met Het Eindfeest in @qfactory_adam . Heb je zin in een avond vol optredens, sluit aan en proost, zing en dans mee! . tickets 👉LINK IN BIO . . #popronde #popronde2021 #poprondeeindfeest #poprondeeindfeest2021 #popronde20212022 #popwaarts #bijzijnismeemaken . . . 📸 door @jessie_kamp tijdens @poprondehilversum
13 apr. 2022
popronde 𝙀𝙞𝙣𝙙𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠 𝙬𝙚𝙚𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙀𝙞𝙣𝙙𝙛𝙚𝙚𝙨𝙩 𝙢𝙚𝙩 𝙥𝙪𝙗𝙡𝙞𝙚𝙠! De afgelopen twee weekenden hebben we de verplaatste Poprondes ingehaald en nu is er nog 1 halte over: Amsterdam. Aanstaande vrijdag 15 april is het dan eindelijk zo ver: Het Eindfeest! En wat hebben wij hier zin in! 🤩 2019 was de laatste keer dat we met gevulde zalen de tour afsloten, dus wij hebben hier enorm naar uitgekeken. Samen met zo'n 30 acts uit de selectie sluiten we een turbulente maar fantastische Popronde tour af in @qfactory_adam Wil je een avond vol vette shows van opkomend talent? Scoor dan je ticket en laat je uit je sokken blazen door o.a. @le.motat @thisisloupe @kalaallitnunaatband @wearekuzko @cloudsurfersmusic @guyy_ @jadidiane @nabermusic @lunamorgensternmusic en nog heel veel meer! 🧡🔥🙌💃⚡🕺🎸💜 . . 👉 blokkenschema en tickets LINK IN BIO . . . . . . (het Eindfeest zou oorspronkelijk plaatsvinden in de @melkwegamsterdam op 27 november 2021 maar is door coronamaatregelen toentertijd verplaatst naar 15 april. Wegens een volle agenda in de Melkweg verplaatsen we voor een keertje naar de Q-factory. Als je al een ticket had gekocht voor 27 november dan is deze 15 april ook geldig) . . . #popronde #poprondeeindfeest #popronde2021 #popwaarts #qfactory #melkwegamsterdam #melkwegamsterdam #poprondetour #poprondeeindfeest2021
11 apr. 2022
popronde Thanks Popronde, dat ik de boel even mocht overnemen! X KEES 💜@wieiskees
11 apr. 2022
popronde 𝗪𝗶𝗻𝗱𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝟭𝟬 𝗶𝗻 𝗕𝗿𝗲𝗱𝗮! Gister waren we bij @poprondebreda en wat was het fijn! 💙💙💙💙💙 En we mogen nog 3 keer dit weekend! Op naar: @poprondeamersfoort @poprondedenhaag @poprondehilversum Scoor je passe-partouts op www.popronde.nl (Link in bio naar de website) Let's go! Laatste Popronde'21 inhaalweekend voordat we de allerlaatste stop van de de tour maken in Amsterdam volgende week 👉 15 april, Het Eindfeest in @qfactory_adam 👉 tickets link in bio! 🎶bijzijn=meemaken! 📸 @jessie_kamp
8 apr. 2022
popronde Afgelopen weekend voelde zowaar even aan als een vertrouwde Popronde in het najaar. Door de lentekou trokken jullie van locatie naar locatie, om je ergens binnen weer op te warmen met een biertje en muziek. Zeg nou zelf, dat is genieten toch? ❤️ 📸 door Ron van Rutten Dit weekend vieren we nog 4 mooie feestjes in 𝗕𝗿𝗲𝗱𝗮 - 𝗔𝗺𝗲𝗿𝘀𝗳𝗼𝗼𝗿𝘁 - 𝗗𝗲𝗻 𝗛𝗮𝗮𝗴 - 𝗛𝗶𝗹𝘃𝗲𝗿𝘀𝘂𝗺. 👉 tickets en programma op de website (link in bio) - 'steden' . . . . ...En volgende week vrijdag sluiten we de tour alweer af met 💫Het Eindfeest💫 Dus wil je dan nog een keer de selectie van Popronde 2021 zien shinen? Dat kan, 15 april in de Q-factory, Amsterdam ⭐🎶⭐🎶⭐🎶 Tickets & programma 👉 link in bio
6 apr. 2022
popronde 𝐕𝐚𝐧𝐝𝐚𝐚𝐠 𝐡𝐚𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐯𝐥𝐚𝐠 𝐮𝐢𝐭 𝐢𝐧 𝔻𝔼𝕍𝔼ℕ𝕋𝔼ℝ Een aantal van de acts die je vandaag (en bij nog meer Poprondes) kunt bewonderen 👉 SWIPE Passe-partouts en het complete programma van vandaag staan op de website (link in bio) 👉 'steden' - 'Deventer 2021' Morgen rijden we door naar Popronde Meppel! 👉 'steden' - 'Meppel 2021' 𝙂𝙤𝙚𝙙 𝙬𝙚𝙚𝙠𝙚𝙣𝙙 𝙖𝙡𝙡𝙚𝙢𝙖𝙖𝙡! Hopelijk tot ziens bij een Popronde, al dansend, genietend💜🎵 #popronde #popronde2021 #poprondedeventer #poprondemeppel #popwaarts
2 apr. 2022
popronde Veel liefs en Popronde-plezier van @minorcitizenmusic ❤️💜💛
31 mrt. 2022
popronde 𝐕𝐚𝐧𝐚𝐟 𝐦𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧 𝐜𝐫𝐨𝐬𝐬𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐚𝐧𝐝! ...en parkeren we de bus bij @poprondedelft @popronde_enschede @poprondedeventer en @poprondemeppel Wil je weten wat je ongeveer te wachten staat?.... HEEL VEEL MUZIEK! ❤️ 👉Swipe voor een greep uit het weekendprogramma 👉 de complete programma's en tickets vind je op de 'steden' pagina's op de website 👉link in bio naar de website 📸foto's door Jessie Kamp #popronde #popronde2021 #popwaarts #poprondedelft #poprondeenschede #poprondedeventer #poprondemeppel
30 mrt. 2022
popronde 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 - 𝙙𝙚 𝙚𝙚𝙧𝙨𝙩𝙚 𝙣𝙖𝙢𝙚𝙣... . Natuurlijk sluiten we de Popronde'21 tour ook af met een Eindfeest! Niet in @melkwegamsterdam dit keer, maar op 𝟭𝟱 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 keren we voor één keertje terug in @qfactory_adam Op maar liefst 5 podia zorgen ruim 30 acts uit de selectie van afgelopen jaar voor het Eindfeest dat we zo hebben gemist! . . De acts die je op het Eindfeest sowieso ziet zijn: @wearekuzko - @LEMOTAT - @josimarjgomes - @nanamrose - @jadidiane - @sondeaqui - @cloudsurfersmusic - @youngrubbi - @themdirtydimes - @_ginge____ - @yvesxavierr - @minka_nl - @annnabelike - @nabermusic . . Jij kunt al zappend van zaal naar zaal heel veel toffe shows zien; zo sta je de ene keer te springen in een moshpit, gooi je in de andere zaal je beste buchata moves in de strijd bij Son de Aqui, zing je vrolijk mee met de powerpop van KUZKO en droom je weg bij de engelachtige stem van Nana M. Rose. Het kan allemaal! . . 👉Tickets via (link in bio) 👉10 euro in de voorverkoop, 15 euro aan de deur. . Het volledige programma maken we vrijdag bekend en staat vanaf dan op onze website (link in bio) www.popronde.nl/steden/amsterdam-2021 👉popronde.nl 👉 'steden' 👉 Amsterdam 2021 . . . Zien we jou de 15e? 🤩 #popronde #popronde2021 #pr2021 #popwaarts #poprondeamsterdam #poprondeeindfeeest
23 mrt. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen