Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 01112021

maandag 01 november 2021

Nieuwe week nieuwe muziek!

 

Na een weekend met vier super gezellige Poprondes in Tilburg, Arnhem, Sittard en Hoorn, Halloween en een uurtje extra slaap zijn we er weer met een flinke lijst nieuwe muziek uit Poprondeland. Heerlijk om je week mee te beginnen toch! We hebben veel nieuwe tracks én video's in de aanbieding, dus lees snel verder om weer helemaal op de hoogte te zijn van de nieuwste releases.

 

 

MINKA - SSEXM

Drugs bezingen in popliedjes is niet meer zo’n taboe, maar "wel een beetje spannend" zegt MINKA op instagram. Soms mogen we best wel even ontsnappen aan de dagelijkse sleur met een beetje ‘extra liefde’ en door te dansen. Daar gaat haar nieuwste track SSEXM over, wat staat voor “Speed, speed ecstacy MDMA”. Een electropop nummer dat uitnodigt om meer te dansen:

"Ik hoop dat je met me danst vannacht

Laat maar los en voel die trance zo zacht

wat een kwartje niet kan doen met je hart, 

‘k heb extra liefde en ik deel het graag"

Een uitdagende elektronische dance banger die haar publiek ongetwijfeld zal laten dansen. En dansen, dat doet MINKA’s publiek vurig hebben we tijdens Popronde shows gezien! 

 

 

Neil Hollyn - Past Love Trauma

Misschien wel dé Harry Styles van de lage landen. Neil Hollyn schrijft mega catchy en sterke popsongs en daar is Past Love Trauma geen uitzondering op. Een uptempo nummer, waarbij Neil zijn borst- en kopstem vloeiend afwisselt, en waarvan zowel het couplet als het refrein in je hoofd blijven hangen. Past love trauma, dat hebben we volgens Neil Holly allemaal wel. Hij bezingt onderwerpen die herkenbaar zijn voor zijn luisteraars en haalt zijn inspiratie uit de alledaagse dingen en de liefde. De sterke zangmelodieën blijven ook akoestisch staan als een huis en nodigen uit tot meezingen, zoals het goede popsongs betaamt. 

 

 

Loupe - Fair Enough Video

We hebben ze misschien nog niet zo vaak live zien spelen, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat we Loupe nog heel vaak live gáán zien in de toekomst. Zeker als we deze live video van hun nieuwe single Fair Enough zien. Voordat ze de video opnamen, hadden ze nog geen shows gespeeld, vertelt de band. “Fair Enough voelde altijd als een nummer dat live juist heel goed zou kunnen uitpakken, het was daarom leuk om het op deze manier op te nemen.” Best wel spannend, want het plan was om deze video als 1 take op te nemen om ook echt de ‘live feeling’ te creëren. In samenwerking met Waargebeurd, Ab al Tamimi achter de camera, Lex Overtoomen en VJ Beeldruis voor de visuals is dit een hele toffe clip geworden. Dit is dus hoe Loupe live klinkt en dat maakt deze band een must see! 

 

 

 

Roos Meijer - Why Don’t We Give It A try?

Dit is de laatste single voordat het gelijknamige album Why don’t We give it a try uitkomt. Voor dit album heeft Roos Meijer zich laten inspireren door changemakers: mensen met bijzondere verhalen. Dit nummer bleef dichter bij haarzelf en schreef ze in een periode waarin nare situaties in de wereld haar bijzonder raakte. In het nummer stelt Roos vragen over hoe we samen leven als mensen op deze wereld en zingt ze erover dat we in meer harmonie zouden moeten leven samen omdat we, zoals Roos het verwoord: “share this world till we’re gone”. Een nummer dat je aan het denken zet..

 

 

ANNNA - My Humps

Deze is voor alle 90’s kids. ANNNA gaf haar eigen draai aan de Black Eyed Peas classic ‘My Humps’. Dit keer als ode aan hele andere ‘humps’ namelijk: de kamelenbulten. Ja, je leest het goed. ANNNA zou ANNNA niet zijn als ze er niet een toffe promo aan zou hangen. Daarom maakte ze speciaal voor de release video’s in de dierentuin in Amsterdam, met op de achtergrond de prachtige kamelen ‘humps’. De versie van ANNNA is iets rustiger en voorzichtig gezongen, maar in contrast zit daaronder een hele dikke track met een dikke bas, anders dan in het origineel, maar net zo drijvend als in die originele versie. Stilzitten is praktisch onmogelijk.

 

 

kretzsch??? EP - bamboo forest

De nieuwe EP van kretzsch??? is zoveel meer dan een verzameling liedjes. Het zijn elektronische creaties die je in een meditatieve staat naar een andere wereld toe zuigen. Het zou niet misstaan als muziek in een game landschap omgeven door weiden, bomen, en een paars gekleurde sterrenhemel. kretzsch??? is voor ons de koning van ambient. Voor zijn EP heeft hij samengewerkt met pianist Andy Feldman uit New Jersey. Het verhaal gaat over een meisje die haar hele leven op de maan heeft gewoond en voor het eerst op de aarde aankomt. Begeleidt door een vrouwenstem worden we meegenomen op een reis naar en andere, futuristisch klinkende wereld, een plek waar je tot rust kunt komen. Zoals bij veel van kretzsch???’ muziek, worden we ook nu in een trance gezogen, of gaan we mee op een ruimtereis. In ieder geval ontsnappen we even aan de realiteit naar een plek waar schoonheid en rust heerst. 

 

 

SOME - Kutwijf

SOME zingt, schrijft liedjes en denkt haar eigen concepten uit voor shoots en video’s, en is een danseres en daardoor indrukwekkend performer. Zoals onze collega Joao het verwoordde: SOME heeft de x-factor. Misschien komt het door haar toffe Spice Girl achtige kapsel zoals ze die in haar Hey Ya clip heeft en de kledingstijl, het dansen en de catchy r&b popliedjes. In ieder geval is SOME een independent en act die haar shoots en video’s tot in de puntjes zelf uitdenkt. Ook spreekt ze zich online vaak uit over onzekerheden en creëertcreert ze een taboeloze omgeving waar vrijheid heerst om jezelf te presenteren zoals jij je voelt. Daarin stelt ze een voorbeeld aan andere meiden, net als bij haar nieuwe track KUTWIJF. Waarin een voor velen herkenbaar thema over kwetsbaarheid in een relatie besproken wordt. Binnenkort komt de bijbehorende clip uit, de teaser kijk je hier...

 

 

 

 

Géonne Hartman - Reflection video & Halloween video (Phoebe Bridgers cover ft. Someone)

Vorige week schreven we al over Reflection, de nieuwe single van Geonne Hartman waarbij ze nu een clip heeft uitgebracht. Maar daar bleef het niet bij want speciaal voor Halloween trakteerde Géonne ons dit weekend op nog een video. Check hieronder de cover die ze opnam samen met Tessa Rose Jackson (Someone), met die wie Géonne overigens ook samenwerkte voor haar album, van het nummer Halloween van Phoebe Bridgers. Met op de achtergrond de geluiden van de autoweg en de wind. Een prachtige opname en een prachtige versie van een al prachtig nummer. 

 

  

 

Live Video - Cashmyra - Toekomst

29 oktober vierde Cashmyra een dubbelfeestje: ze speelden een Popronde show in Cafe de Kroon in Arnhem en brachten een nieuwe single uit Toekomst. De single is te beluisteren op Spotify, maar ook op een cassette die ze met Schmetterling Records uitbrachten. Naast Toekomst is ook hun volgende uit te komen single Stockholm hier al op te beluisteren (primeurtje!). Toekomst werd in het teken van het Hit The North traject opgenomen tijdens een sessie op Vlieland met producer Frans Hagenaar. Hun release gaat gepaard met deze vette live video opgenomen in de Bolder op Vlieland. 

 

 

Lauringer (Popronde 2020) EP - Imaginary Conversations

Met Thank You I Guess is de liedjesverzameling van Lauringer compleet. Na alle andere nummers al als single te hebben uitgebracht is Thank you I Guess de laatste single die het licht ziet en nu kunnen we de hele reeks van kop tot staart luisteren. Wat wij je ook zeker aanraden te doen! Good Catch zou zo de soundtrack kunnen zijn van een Netflix serie over een groep high school studenten. Ook Green Park en Pen Friends zien wij wel werken als soundtrack in een serie of film! Alle liedjes hebben een eigen karakter, met een duidelijke speelse Lauringer signature. Have a listen!

 

 

 

 

 

Instagram

popronde Nagenieten van een fantastisch Eindfeest! Popronde Amsterdam wat was je mooi! Alle bezoekers, artiesten en @melkwegamsterdam BEDANKT!!! 🎶 @fredgoverde
4 dec. 2022
popronde 𝗛𝗲𝘁 𝗯𝗹𝗼𝗸𝗸𝗲𝗻𝘀𝗰𝗵𝗲𝗺𝗮 𝘃𝗮𝗻 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 𝗼𝗽 𝗧𝗶𝗺𝗲𝗦𝗾𝘂𝗮𝗿𝗲 Alle info over de artiesten en het blokkenschema van Het Eindfeest, morgen 3 december in @melkwegamsterdam , staat verzameld in de TimeSquare app! Zo kun je precies zien wie - waar - hoe laat speelt en of het een act is die jij niet wilt missen! ✨ww.tmsqr.com✨ (link in bio) // @timesquareapp Wil je er graag bij zijn morgen, scoor nog snel je ticket (link in bio) Tot morgen! 💜 @poprondeamsterdam #poprondeamsterdam #popronde #popronde2022 #poprondeamsterdam2022 #tmsqr #timesquareapp #melkweg #popwaarts
2 dec. 2022
popronde We hebben nog één naam toegevoegd aan het programma: @jetvdsteen In totaal spelen er zaterdag dus 26 acts in @melkwegamsterdam Proost je mee op de laatste Popronde van het jaar? Tickets (link in bio) #popronde #popronde2022 #poprondeamsterdam #poprondeamsterdam2022 #popwaarts #heteindfeest #jetvandersteen #melkweg
2 dec. 2022
popronde 𝐈𝐧𝐬𝐜𝐡𝐫𝐢𝐣𝐯𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐠𝐞𝐨𝐩𝐞𝐧𝐝!📣 Het is weer 1 december en dat betekent dat je je vanaf vandaag tot en met 1 maart kan inschrijven voor Popronde 2023. Wil jij stappen maken met je muziek? Tourervaring opdoen? Een groter publiek bereiken, ook buiten je eigen regio? Ga naar onze website (link in bio) voor alle info omtrent het inschrijven en schrijf je in! 🎺🎻🪕🥁📻🎸🪘🎹🎙🎶🎺🎷🪗🎤 Aanstaande zaterdag sluiten we de Popronde tour van 2022 af met de selectie van dit jaar. Kom gezellig langs om de sfeer te proeven. En wie weet tour jij volgend jaar wel mee! 🎶@poodleband #popronde #popronde2023 #schrijfjeinvoorpopronde #popwaarts
1 dec. 2022
popronde 𝐍𝐨 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐨𝐧 𝐚 𝐃𝐞𝐚𝐝 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐞𝐭 Want op een dode planeet kan niets leven, zelfs Popronde niet! Daarom verbinden we ons aan Music Declares Emergency, om uit te dragen dat er echt dingen anders moeten om de aarde goed achter te laten voor volgende generaties. We gebruikten bijvoorbeeld afgelopen jaar ruim de helft minder papier (misschien mistte je de plattegronden in de programmaboekjes? Ook dat scheelde weer 2 pagina's!) en aten in bijna iedere stad vega(n) met de hele crew. We Declare Emergency, en daarom leggen we vast dat we de komende jaren willen verduurzamen als organisatie en als platform. En daarbij willen we de Popronde acts, crew én publiek inspireren om ook te verduurzamen. De koe bij de horens vatten? Op het Eindfeest is een delegatie van @musicdeclares_netherlands aanwezig om je te informeren, en om zo'n vette tattoo te plakken. Declare je mee? 🎶 @bumble_b_boy
29 nov. 2022
popronde De laatste van het jaar!🫶 Nog maar 5 nachtjes slapen voordat we de Popronde tour van dit jaar afsluiten met een knallend Eindfeest! 🥳 Het programma is rond, de acts hebben er zin in en er zijn nog tickets (link in bio) We maken er samen een mooi feestje van, tot zaterdag! ⭐️3 december - @poprondeamsterdam in @melkwegamsterdam ⭐️ @neomi.music @marathon.ams @babsopdebeat @oliverpeschmusic @barth.music @a.johanson_ @shaemlessofficial @boazmusicofficial @cowshiftz @cavoloneroband @fredgoverde @bumble_b_boy @listentojaro @veerlefiep @moodboredband @fuzzy.teeth @ratsanddaggers @charlot.music @faskemuziek @iamkatiekoss @hugoremmen @maluuumusic @wijzijndetoegift @413.baby @__duimalot__ 🎶DUIMALOT #popronde #popronde2022 #poprondeeindfeest #poprondeeindfeest2022 #poprondeamsterdam #poprondeamsterdam2022 #musicdeclares #popwaarts #musicdeclaresemergency
28 nov. 2022
popronde 𝗛𝗲𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮 𝗶𝘀 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝗲𝘁! 𝗢𝗼𝗸 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗮𝗰𝘁𝘀 𝘀𝗽𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗵𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁: : @maluuumusic ✨ @iamkatiekoss ✨ @duimalot✨@faskemuziek ✨@ratsanddaggers ✨ @CHARLOT.music ✨ @wijzijnDeToegift ✨ @413.baby ✨ @HugoRemmen ✨ ⭐3 december - @MelkwegAmsterdam⭐️ Scoor alvast je ticket voor een avond vol muziek van heel veel talentvolle acts en sluit samen met ons de Popronde 2022-tour af met een mooi feestje! tickets 👉 link in bio Kaartjes winnen? Luister dan straks tussen 19u en 22u naar @verasiemons bij #Veraontrack op radio @3fm 🎶 @wijzijndetoegift #popronde #popronde2022 #poprondeamsterdam #poprondeamsterdam2022 #poprondeeindfeest #popwaarts #melkweg
26 nov. 2022
popronde "𝘎𝘰𝘶𝘥 𝘪𝘴 𝘪𝘯 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬, 𝘤𝘭𝘦𝘢𝘯, 𝘴𝘵𝘢𝘵𝘪𝘴𝘤𝘩. 𝘐𝘬 𝘷𝘪𝘯𝘥 𝘣𝘳𝘰𝘯𝘴 𝘫𝘶𝘪𝘴𝘵 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘣𝘪𝘫𝘻𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘥𝘦𝘳. 𝘉𝘳𝘰𝘯𝘴 𝘷𝘦𝘳𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘬𝘭𝘦𝘶𝘳 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘵𝘪𝘫𝘥, 𝘩𝘦𝘵 𝘬𝘢𝘯 𝘢𝘢𝘯𝘨𝘦𝘵𝘢𝘴𝘵 𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘸𝘦𝘦𝘳𝘥 𝘻𝘪𝘫𝘯, 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘢𝘳𝘮𝘦𝘦 𝘳𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘮𝘪𝘫 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘥𝘪𝘦𝘱𝘦𝘳𝘦, 𝘮𝘰𝘰𝘪𝘦𝘳𝘦 𝘭𝘢𝘢𝘨 𝘥𝘢𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘨𝘰𝘶𝘥 𝘥𝘢𝘵 𝘥𝘰𝘦𝘵. 𝘋𝘢𝘢𝘳𝘰𝘮 𝘷𝘰𝘯𝘥 𝘪𝘬 𝘣𝘳𝘰𝘯𝘴 𝘫𝘶𝘪𝘴𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘮𝘰𝘰𝘪 𝘮𝘦𝘵𝘢𝘧𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘦𝘭𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘰𝘧 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘳𝘪𝘦𝘯𝘥𝘴𝘤𝘩𝘢𝘱.” Onze Elise sprak @@jachtmusic, de dag na hun show op Popronde Rotterdam over hun nieuwe single Brons, de EP die er aan zit te komen en hun fascinatie met tijd. Je leest het hele interview op Popronde Daily (Link in Bio)
25 nov. 2022
popronde 𝗪𝗘𝗘𝗞 𝗩𝗔𝗡 𝗛𝗘𝗧 𝗡𝗘𝗗𝗘𝗥𝗟𝗔𝗡𝗗𝗦 𝗣𝗢𝗣𝗧𝗔𝗟𝗘𝗡𝗧 Ook dit jaar slaan we de handen ineen met No Man's Land en Muzikantendag en roepen de eerste week van december uit tot #weekvanhetnederlandspoptalent. Die week staan jonge makers in de spotlight en zijn er verschillende evenementen die in het teken staan van de ontwikkeling, ontmoeting en presentatie van poptalent! 𝗠𝘂𝘇𝗶𝗸𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻𝗻𝗮𝗰𝗵𝘁 - 𝟭 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 De showcase avond van het Steunfonds @Muzikantendag. Deze avond treden er verschillende acts op in @melkwegamsterdam die een werkbijdrage hebben ontvangen uit dat fonds. De toegang is gratis en biedt jou als bezoeker de mogelijkheid om net als bij de Popronde heel veel toffe acts te checken op één avond. Met o.a. WIES, Gotu Jim, Waltzburg, TAPE TOY, Julia Sabaté, Josephine Odhil en la loye. 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 - 𝟯 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 Op zaterdag 3 december is de laatste Popronde van het jaar aan de beurt: @PoprondeAmsterdam. Dit jaar vieren we die weer op onze vertrouwde spot: Melkweg. Dit is dus jouw laatste kans om de selectie van dit jaar onder de Popronde vlag te bewonderen. De laatste namen maken we zaterdag bekend. Stay tuned👀✨Tickets koop je via de link in bio✨ 𝗡𝗼 𝗠𝗮𝗻’𝘀 𝗟𝗮𝗻𝗱 - 𝟳 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 Op deze dag is er naast de conferentie ook een showcaseprogramma te bezoeken. Aanstormende en gevestigde artiesten, muziekindustrieprofessionals, beleidsmakers en studenten komen deze dag met elkaar in contact. Er zijn seminars, demopanels, optredens en andere interessante activiteiten. Ga naar @enternomansland voor een overzicht van het programma. Zien we jou in de eerste week van december?⭐
24 nov. 2022
popronde "𝙞𝙩 𝙛𝙚𝙚𝙡𝙨 𝙠𝙞𝙣𝙙𝙖 𝙙𝙞𝙧𝙩𝙮 𝙖𝙛𝙩𝙚𝙧𝙬𝙖𝙧𝙙𝙨"... Wat? dat vertelde Hugo Remmen ons terwijl hij door de straten van Utrecht slenterde samen met videomaker Lorenzo. Voor de gelegenheid deed hij de muts van zijn monsterlijke outfit af en nam ons mee in zijn wereld tijdens zijn show in @ekko.nl en langs verschillende shows van andere acts. Het was alleen te druk om ergens binnen te komen...maar joh, we waren op pad met @hugoremmen en dat was al episch genoeg! check de video hier of via ons YouTube kanaal en support Hugo Remmen, luister- deel- bezoek- boek 'm! 📹video & edit: Lorenzo // @yunglorcash.png 🎶 @hugoremmen Tijdens @poprondeutrecht #popronde #poprondeutrecht #popronde2022 #poprondeutrecht2022 #hugoremmen #popwaarts
22 nov. 2022
popronde 𝗕𝗘𝗗𝗔𝗡𝗞𝗧 𝗕𝗥𝗘𝗗𝗔! 𝘖𝘱 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘦 𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘵𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘫𝘢𝘢𝘳🚀 Dit weekend waren we in Breda, Enschede en Den Haag. Het was het laatste reguliere Popronde weekend van het jaar, wat is de tijd weer ongelooflijk snel gegaan, maar wat hebben wij ervan genoten! Jullie ook?❤️ Wil je nog één keer Popronde'22 acts verzameld zien op een avond? Kom de tour samen met ons afsluiten bij @poprondeamsterdam tijdens het EINDFEEST in @melkwegamsterdam 👉3 december 👉Tickets link in bio bedankt @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag en iedereen die er bij was en de feestjes compleet maakte! 📸@jessie_kamp #popronde #poprondebreda #poprondebreda2022 #popronde2022 #poprondedenhaag #poprondedenhaag2022 #poprondenschede #poprondeenschede2022 #popwaarts
21 nov. 2022
popronde Jajaaaa vanavond neem ik (@danielnolet) jullie mee op de állerlaatste normale Popronde van dit jaar: in het prâchtige groen gele Den Haag! Het zit er gewoon alweer bijna op….. 🥲 Daarnaast is mijn nieuwe single “You” vanaf gisteren overal te beluisteren dus doe dat vooral 🧡 (Link in mijn bio) Wil je nou nog specifieke acts zien, slide in de dm’s!! De Haagse groeten, D.
19 nov. 2022
popronde 🐀🗡 Rats and Daggers takeover baby 🥵 wij, @ratsanddaggers verzieken om 00.45 de Sickhouse met heavy punk en verspreiden tot die tijd onze rattenstaarten door @popronde_enschede 🥵. Wie na de show de meeste staarten heeft krijgt ons debuut EP die vandaag uit is ❤️‍🔥. Volg de stories voor hints waar ze liggen ⚡️⚡️ 8 dec vieren we de release met een releaseshow in @dbs_utrecht met @musicofsultan en @knifemassage010 🔪🔪 Stay sick en zie je vanavond 🤮
18 nov. 2022
popronde Bedankt @poprondebreda & @poppodiumphoenix voor de leuke avond en @popronde voor de take over!! ❤️ Kom naar onze ALLERLAATSTE popronde show zaterdag bij @poprondedenhaag ❤️❤️❤️ 22:30 in @hetkoorenhuis ❤️ Voor meer shows volg ons @poodleband ❤️❤️❤️
18 nov. 2022
popronde 𝗪𝗼𝘄, 𝗱𝗶𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗮𝗹𝘄𝗲𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗷𝗮𝗮𝗿... We hebben dit weekend 3 Poprondes op het programma en op 3 december sluiten we de Popronde'22 tour alweer af. Oftewel: we gaan er een 𝘌𝘗𝘐𝘚𝘊𝘏-𝘖𝘕𝘝𝘌𝘙𝘎𝘌𝘛𝘌𝘓𝘐𝘑𝘒-𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎-𝘓𝘌𝘎𝘌𝘕𝘋𝘈𝘙𝘐𝘚𝘊𝘏-𝘉𝘐𝘑𝘡𝘖𝘕𝘋𝘌𝘙-𝘖𝘕𝘞𝘐𝘑𝘚-𝘔𝘖𝘖𝘐 weekend van maken, ja toch?!🔥🔥🔥 Check de programma's op de website (link in bio) onder 'steden'. Wil je het programma bij de hand als je op stap gaat, download dan de @timesquareapp in je appstore of via de link in onze bio @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondeamsterdam tickets voor Het Eindfeest op 3 december in @melkwegamsterdam zijn te koop via de link in de bio Volgende week maken we de laatste namen van het programma bekend! Stay tuned👀 #popronde #popronde2022 #poprondebreda #poprondebreda2022 #poprondeenschede #poprondeenschede2022 #poprondedenhaag #poprondedenhaag2022 #poprondeamsterdam #poprondeamsterdam2022 #poprondetour #poprondeeindfeest #popwaarts
16 nov. 2022
popronde 𝗢𝗼𝗸 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗮𝗰𝘁𝘀 𝘀𝗽𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 𝗼𝗽 𝟯 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝗶𝗻 @melkwegamsterdam @bumble_b_boy 💫 @listentojaro 💫 @veerlefiep 💫 @moodboredband 💫 @fuzzy.teeth 💫 Dat maakte @jasperleijdens gister bekend tijdens KINK in touch op @kinkpuntnl Ben jij er ook bij? Scoor je ticket via de link in de bio #popronde #popronde2022 #poprondeamsterdam #poprondeeindfeest #popwaarts #poprondeamsterdam2022 #melkweg #jasperleijdens 🎶Jaro - At Night
16 nov. 2022
popronde 🚨28.01.2023🚨 SAVE THE DATE!!! • Met deze post wil ik mijn Instagram take-over afsluiten. 28 januari zal ik mijn album release party houden in @ekko.nl ! Hier een klein voorbeeld van hoe wij de tent afbreken. Zie je dan!!! • #DUIMSE4SON
11 nov. 2022
popronde 🌺SYNGA: ‘Wat. een. trip. 📣 waren de afgelopen weken. Popronde was voor mij weer terug naar de basis gaan en vanuit daar in een paar weken keihard groeien. 🙌🏻 Zoveel vette plekken gezien en mooie mensen mogen ontmoeten. Echt connecten. Goud! De track ‘Rise’ schreef ik voor iedereen (en stiekem vooral voor mezelf momenteel) die wel eens struggled met mental health. Een voorproefje van één van mijn nieuwe releases. Popronde bedankt! 🫶🏼📣’
10 nov. 2022
popronde Ze gaan van stad, naar stad, show naar show, en zijn een van de meest geboekte bands deze Popronde. Geen hoek van het land die ze niet gezien hebben. Ze slopen iedere tent en zijn zelf ook redelijk gesloopt na een mega intensieve tour die voor sommige in de band gewoon nog gecombineerd wordt met een fulltime(!) baan. Maar de (eindeloos oplaadbare) batterij die is nog lang niet op. Wat ze tot nu toe van de Popronde vinden? iets met F*CKING LEIP en F*CKING VET! 🤘 Één ding is zeker ze laten geen Popronde dag 'to waste' gaan, en geen show krijgt maar halve inzet, iedere druppel bier die ze drinken zweten ze er regelrecht weer uit. Het is frontman Sven meerdere keren gelukt om gesandwicht te worden tussen plafond en uitgestrekte armen van de crowd, en ze surfen nog wel even door nadat de Popronde tour voorbij is. Zorg dat je ze support als ze jou aangestoken hebben met hun energie en enthousiasme! Volg ze. luister- bezoek - boek ze, Wasted Youth Club, let's gooo! ⭐️@wastedyouthclubb ⭐️ 🎥edit: @natasjabokkerink.nl #popronde #popronde2022 #wastedyouthclub #poprondevlog #vlog #musicvlog #tourlife #popwaarts
10 nov. 2022
popronde 𝗡𝗼𝗴 𝘁𝘄𝗲𝗲 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲 𝗯𝗮𝗸 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗱𝗮𝘁 𝘄𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝘂𝗿 𝗮𝗳𝘀𝗹𝘂𝗶𝘁𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁💯 Dit weekend staan @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedeventer en @poprondehilversum op de planning. Nog even keihard genieten dus! Check alle programma's op de website (link in bio) onder 'steden' en download de @timesquareapp (link in bio) voor als je op pad gaat en alle info bij de hand wil hebben🤳 En, houd onze stories in de gaten dit weekend, een aantal acts nemen je mee op pad! #poprondetakeover 🎬 #popronde #popronde2022 #poprondemiddelburg #poprondemiddelburg2022 #poprondealkmaar #poprondealkmaar2022 #poprondedeventer #poprondedeventer2022 #poprondehilversum #poprondehilversum2022 #popwaarts
9 nov. 2022
popronde Gisteravond maakte Jasper Leijdens op @kink_nl tijdens KINK in touch een nieuwe reeks namen bekend van acts die op Het Eindfeest spelen: @a.johanson_ ✨ @shaemlessofficial ✨ @boazmusicofficial ✨@cowshiftz ✨ @cavoloneroband ✨ @fredgoverde ✨ Op 3 december sluiten we de #Popronde2022 tour af met Het Eindfeest, en dat doen we weer op de vertrouwde spot: ⭐@MelkwegAmsterdan⭐️ Door het hele pand spelen die avond Popronde acts, deze namen maakten we vorige week al bekend: @neomi.music - @barth.music - @marathon.ams @babsopdebeat - @oliverpeschmusic volgende week delen we weer een nieuwe reeks namen 𝙨𝙩𝙖𝙮 𝙩𝙪𝙣𝙚𝙙! Scoor alvast je ticket voor een avond vol muziek van heel veel talentvolle acts 👉link in bio 🎶 A. Johanson #musicdeclaresemergency #popronde #popronde2022 #poprondeeindfeest #melkweg #heteindfeest #nomusiconadeadplanet
9 nov. 2022
popronde '𝗥𝗼𝘁𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗺 𝘄𝗮𝘀 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗶𝗹𝗹𝘂𝘀𝗶𝗲🖤' Rotterdam was hartstikke echt én hartstikke aan! 💯 we deelden extra liefde met de one love actie (zie vorige post) en natuurlijk heel veel muziek en energie! BEDANKT iedereen die er was en het compleet maakte. En dit weekend was het ook genieten bij @popronde_emmen @poprondezwolle en @poprondevenray. Nog maar 2 weekenden te gaan en dan sluiten we de tour alweer af, op 3 december om precies te zijn met Het Eindfeest in @melkwegamsterdam Vanavond kondigen we daarvoor nieuwe namen aan👀 📸@jessie_kamp #popronde #popronderotterdam #popronde2022 #popronderotterdam2022 #popwaarts #onelove
8 nov. 2022
popronde 𝙈𝙪𝙯𝙞𝙚𝙠 𝙫𝙚𝙧𝙗𝙞𝙣𝙙𝙩, 𝙚𝙣 𝙞𝙚𝙙𝙚𝙧𝙚𝙚𝙣 𝙞𝙨 𝙬𝙚𝙡𝙠𝙤𝙢 𝙗𝙞𝙟 𝙋𝙤𝙥𝙧𝙤𝙣𝙙𝙚! Tijdens @popronderotterdam droegen de frontpersonen van de acts de '𝗢𝗻𝗲 𝗟𝗼𝘃𝗲' aanvoerdersband. Ben Forte's idee, naar aanleiding van het weigeren van de band door de captain van Feyenoord. Hij mailde: "Als statement vóór inclusiviteit, leek het me ontzettend mooi als alle frontpersonen die op 5 november spelen in Rotterdam, hun shows spelen met een 𝗢𝗻𝗲 𝗟𝗼𝘃𝗲-aanvoerdersband om hun arm.  De 𝗢𝗻𝗲 𝗟𝗼𝘃𝗲 band staat voor acceptatie binnen het voetbal, met als basis de quote van Nelson Mandela 'Football has the power to unite people'. En als er iets is dat nog meer verbindend werkt dan voetbal, is het natuurlijk muziek!" Wij stelden daarom samen met Ben Forte speciaal voor Popronde Rotterdam 𝗢𝗻𝗲 𝗟𝗼𝘃𝗲-banden beschikbaar voor acts die de boodschap onderschrijven en de banden werden met trots gedragen door onder andere Fiep, Terence Goodmann, Headfirst, Babs en natuurlijk Ben Forte zelf. ❤️ 📸Jessie_kamp 🎶Ben Forte - Kleuren van de lucht 🌈 #popronde #popronde2022 #popronderotterdam #popronderotterdam2022 #benforte #onelove #poprondeonelove #alleenmaarliefde #popwaarts #feyenoord
7 nov. 2022
popronde Hallo allemaal! Wij zijn @penvriend en vandaag nemen we je mee in de wondere wereld van @poprondevenray ✨ Wij spelen we om 16:15 bij @omroepvenray en om 19:45 in de Klokkenluider! Hou de stories in de gaten en liefs 💛 #takeover #penvriend #venray
6 nov. 2022
popronde BEDANKT ROTTERDAM!🕺🙏 Wat een top avond en dag! De tour is gelukkig nog niet voorbij. Vandaag zijn we in Venray en op de planning staan ook nog: @poprondemiddelburg @poprondedeventer @popronde.alkmaar @poprondehilversum @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondemeppel En natuurlijk de afsluiter in Amsterdam op ⭐️3 december in @melkwegamsterdam ⭐️ waarvoor je al een ticket kan kopen via de link in bio. Hopelijk tot binnenkort! #popronde #popronde2022 #popronderotterdam #popronderotterdam2022
6 nov. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen