Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 05102020

maandag 05 oktober 2020

Wie Popronde zegt, zegt nieuwe muziek! Iedere maandag schotelen we je een bak verse tracks uit de selectie van 2020 voor, en updaten we je over nieuwe tracks van oud-deelnemers. Volg ook de 'Popronde Presents - New Music Monday' - playlist op Spotify!

 

 

Jessy Yasmeen - Isolation Tapes (EP)

 

Je kan balen en bij de pakken neer gaan zitten dat je thuis moet blijven, afstand moet houden en bijna geen shows kan spelen vanwege corona, maar je kunt ook die 'extra' tijd benutten en een EP schrijven en opnemen! De Rotterdamse Jessy Yasmeen deed dat laatste, en afgelopen vrijdag bracht ze haar fruit of labor 'Isolation Tapes' uit. Een EP vol dromerige indiefolk tracks waarin Jessy het beste van haar twee werelden, de Zuid-Amerikaanse en de Nederlandse, weet samen te brengen.

 

You is de laatste single van de plaat, over verliefd worden op iemand die niet verliefd durft te worden..

 

Jessy Yasmeen speelt op de Popronde Poppodium Pre-Party in Hoogeveen op 5 november.

Er zijn nog kaartjes!

 

 

OJAM - Disco 2020

 

De zomer mag dan echt voorbij lijken, OJAM brengt nog even een paar zonnige vibes jouw kant op met nieuwste track Disco 2020! Met een kekke retro clip vol 70's vibes is de smile op je gezicht niet weg te slaan, daarop durven we te wedden. Denk aan Chaka Khan en Nile Rodgers, zet het volume hoog en laat die heupen nog een laatste keer bewegen alsof de zomer nog een dag langer duurt!

 

OJAM speelt op de Popronde Poppodium Pre-Party in Venlo, op 17 oktober.

Er zijn nog kaartjes!

 

 

Mystic - BLM

 

Mystic is hier, en BLM is zijn laatste track. Lo-fi beats met geengageerde rhymes over liefde en revolutie, een wereld zonder zwarte piet, een wereld die gelijk is. Trump komt voorbij, Kennedy, maar ook George Floyd en Mitch Henriquez. Mystic roept op tot wederzijds begrip, een mooiere wereld. Want, zoals hij zelf zegt 'in deze wereld is liefde the only remedy'

 

Mystic speelde op de Popronde Poppodium Pre-Party in Apeldoorn. 

Check zijn socials om te zien waar hij live speelt!

 

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen