Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 06062022

maandag 06 juni 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

Hopelijk is iedereen ondertussen opgedroogd van de plensbuien van gisteren! De Eerste Pinksterdag viel, je voelt het al aankomen, behoorlijk in het water. Laten we hopen dat dit voorlopig even de natste dag was met alle festivals in het vooruitzicht. Wij hopen namelijk komende week lekker op Best Kept Secret aan het water te kunnen zitten en met een biertje van de muziek te genieten. Wij oefenen nog even onze zonnedans zodat wij straks gegarandeerd zonder regenbuien kunnen genieten van Froukje, The Vices, Wies, Pip Blom en nog veel meer. 

 

Vandaag mag het misschien een feestdag zijn, voor ons is het gewoon weer maandag en dus tijd voor een New Music Monday met heel veel nieuwe muziek! We hebben weer een heleboel moois voor je op een rij gezet dus lees lekker verder en geniet!

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

Ben Forte - Popronde 2019/2022 - Spiegel

In zijn nieuwe single combineert Ben een dromerige singer-songwriter sound met EDM en een soort langzamere poppy versie van drum ‘n bass (denk bijvoorbeeld aan Netsky). Hij speelt met contrasten in intensiteit en energie en weet zijn typische intieme stijl af te wisselen met een energiek refrein. 

 

Met zijn nederlandstalige liedjes over liefde, geluk en zelfstrijd wist hij zichzelf al goed op de kaart te zetten. Zo speelde hij al in het voorprogramma van Chef’Special (die ook een nieuw nummer hebben, dus lekker blijven lezen!) en won hij in 2019 de Amsterdamse Popprijs. Inspiratie haalt hij uit twenty-one pilots, Ed Sheeran en de parkmuziek van de Efteling. 

 

Conclusie: wat fijn dat Ben Forte zich na zijn deelname in 2019 nog een keer is geselecteerd voor Popronde! We kunnen niet wachten om weer met Ben, zijn piano en loopstation op tour te gaan.

 

 

Bella Luna - Popronde 2022 - Running Late

Mogen wij een daverend applaus voor de nieuwe single van Bella Luna?! Naast het feit dat we haar nu aan onze Popronde 2022 playlist kunnen toevoegen is het ook gewoon een enorm fijn nummer. De muziek van de Filipijnse zangeres, die actief is in Nederland, past bij de beweging van de laatste jaren van krachtige, uitgesproken en zeer getalenteerde (neo-)soul en r&b zangeressen. Vooral in Engeland en de Verenigde Staten zijn zij niet meer weg te denken uit het muzieklandschap, maar ook in Nederland is hier steeds meer aandacht voor. 

 

De recentere grootheden in de soulmuziek, zoals Erykah Badu, Amy Winehouse en Jill Scott, lijken een generatie aan meiden te hebben geïnspireerd om in hun voetsporen te treden. Een van die meiden is Bella Luna. In Running Late zijn de soul en jazz invloeden duidelijk te horen, maar ze maakt ook gebruik van een swingend ritme dat vaker in Zuid-Amerikaanse muziek en afrobeat terugkomt. Wij kunnen in ieder geval echt niet wachten om dit live te zien!

 

 

MEAU - Popronde 2021 - Tegen De Klippen Op

Het is snel gegaan voor MEAU. Ze deed in 2021 nog mee aan Popronde en is nu al een van de grootste sterren van Nederland. Haar hit ‘Dat heb jij gedaan’ heeft bijna 48 miljoen streams! Ongekend. Afgelopen week bracht MEAU haar nieuwe single Tegen De Klippen Op uit. Het is een warm en intiem nummer, zoals we van haar gewend zijn. De 22-jarige zangeres, songwriter en producer heeft zich tijdens de lockdown volledig gefocust op Nederlandstalige teksten schrijven en is ook is gaan produceren. Haar schrijfstijl en de instrumentatie geven het werk van MEAU een herkenbaar en oprecht geluid, waarvan deze single ook een goed voorbeeld is. Het is inspirerend om te zien dat ze zich niet gek laat maken door die miljoenen streams en alle aandacht. Ze blijft dicht bij zichzelf en laat haar muziek wederom spreken. 

 

 

YVES - Popronde 2020/2021 - Protocol

YVES maakt een aanstekelijke mix van r&b, hiphop ensoul. In Protocol komen al die stijlen ook duidelijk aan bod en laat YVES zien zonder problemen van het ene naar het andere genre te bewegen. Het nummer is divers in stijlen, maar ook in instrumentatie en technieken. Zo is er een zwaar bewerkte sample te horen in het refrein en maakt hij gebruik van soulvolle warme geluiden in de coupletten. Ook tussen elektronisch en akoestisch wordt afgewisseld waardoor het nummer elke keer weer een andere weg in kan slaan en het dus interessant en spannend blijft. YVES weet met een moderne internationale sound iets herkenbaars neer te zetten waarmee hij verder denkt dan stijlen. Het gaat om het geluid, de energie, intentie en boodschap. Gewoon even luisteren dus!

 

 

AMY MIYÚ - Popronde 2020 - Dubbel (feat. Aline Pozi)

Een mooie samenwerking voor AMY want ze heeft met zowel Alina Pozi en producer-duo Tribal Kush aan deze nieuwe single gewerkt. We kennen AMY van haar crossover van latin, pop, caribische rap en traditionele Curaçaose stijlen. De samenwerking met Alina Pozi is eigenlijk meer dan logisch, want qua stijl liggen de twee artiesten dicht bij elkaar. Alina is ook een van de weinige vrouwelijke artiesten die Spaans en Nederlands combineert. Breng deze twee sterren samen, en voeg daar het voor-een-Grammy-genomineerde producer-duo Tribal Kush aan toe, en je krijgt het perfecte nummer om je dansmoves en twerk-kunsten op te beoefenen. 

 

De samenwerking smaakt naar meer want er was meteen een klik tussen de twee. AMY zegt al een tijd op zoek te zijn geweest naar een andere vrouwelijke artiest in Nederland om mee samen te werken en blij te zijn dat het is gelukt is! Dubbel is een anthem voor vrouwen en een aanmoediging om je seksualiteit te waarderen en accepteren. 

 

AMY MIYÚ is op 1 juli op WOO HAH! te zien. 

 

 

Two and a Half Girl - Popronde 2019 - Eighteen Months

Met een stevige gitaarriff en knallende drums blaast Two and a Half Girl door je speakers. Hierna horen we de krachtige stem van de frontvrouw als zingend geschreeuw naar voren spatten. De Utrechtse band heeft een herkenbare mix van emo, punk en rock waarover de zangeres met een groots stembereik aanstekelijke melodieën zingt. Wie deze band al eerder live heeft gezien weet dat het publiek niet vies is van een moshpit. De energie die ze live brengen is in ieder geval ook goed naar voren gekomen op deze single. Dus draai je volumeknop een stukje harder en air-drum lekker mee met Two and a Half Girl. 

 

 

Laura Sjin - Popronde 2018 - (dat ik het) ook zo (zie)

Laura’s muziek valt binnen een genre dat we steeds vaker zien en horen terugkomen op Popronde: Nederlandstalige slaapkamer pop. Deze relatief nieuwe stijl heeft natuurlijk alles te danken aan het enorme aanbod aan toegankelijke en betaalbare muziekapparatuur en -software. Dit in combinatie met de pandemie waarin slaapkamers zo ongeveer de enige bruikbare studio's waren en het is meer dan logisch dat we steeds meer acts zoals Laura voorbij horen komen. Deze nieuwe single is niet zo lo-fi als veel nummers uit dit genre, maar is wel net zo persoonlijk en eerlijk. Het is natuurlijk een stuk makkelijker om jezelf bloot te geven als je in je eigen vertrouwde en comfortabele kamer bent, in plaats van in een kille commerciële studio. 

 

Laura heeft haar stijl doorontwikkeld, bijvoorbeeld door te werken met producer Benny Sings, waarmee ze ‘of ik jou nog mis’ uitbracht. Ook na die EP ging ze weer op zoek naar een volgende stap in haar carrière en besloot ook zelf te gaan produceren. De EP die daar het resultaat van is krijgen we in september te horen. Naast haar eigen teksten en producties zijn er ook samenwerkingen te horen op de EP. De releaseparty staat gepland op 24 september in Fluor (Amersfoort). Er is  dan trouwens ook nog een ander leuk evenement in Amersfoort, namelijk: Popronde Amersfoort! Tot dan!

 

 

Cookhouse - Popronde 2017 - Walk It Off

Walk If Off is een prachtig inkijkje in de destructieve relatie waar Jeroen Hendriksen, percussionist van Cookhouse, verzeild in was geraakt. De vorige single, Bad For My Health, was al een (vrij duidelijke) verwijzing naar deze situatie, en deze nieuwe single is het vervolg. Als manier om met het verdriet om te gaan maakte Jeroen een spontane wandeling van 40 kilometer. Zijn broer, Ronald, vroeg hem om zijn wandeltempo op te nemen, wat vervolgens als basis is gebruikt voor dit nummer. Het eindresultaat is een persoonlijke folksong die rustig opbouwt naar een opzwepende climax. 

 

"Wat dit nummer voor ons extra bijzonder maakt, is dat lopen voor Jeroen een constant thema is geweest in zijn leven, heel letterlijk genomen. Hij is geboren met een groeistoornis (achondroplasie) en moest twee keer geopereerd worden, waarbij zijn benen operationeel gebroken moesten worden en weer aangroeiden. Hij kon in totaal twee jaar niet lopen. Deze levensveranderende, maar intense procedure vereiste dat hij opnieuw zou moeten leren lopen, en ‘Walk it off’ vertegenwoordigt daarom de ultieme overwinning in het claimen van zijn vrijheid. Twee keer."

 

 

Pitou - Popronde 2016 - Big Tear

Om de muziek van Pitou een beter plekje te geven is het goed om het volgende te weten: in haar jeugd reisde Pitou (wat ook haar echte naam is) met haar ouders vaak naar verre landen. Hier verzamelden ze cassettes met geluiden die ze hoorden tijdens hun reis. Dit, in combinatie met haar interesse in klassieke muziek, legde de basis voor haar muziek. Later ontdekte ze pop en rock en leerde ze gitaarspelen. Zingen was voor haar al bekend terrein, doordat ze deel was van een kinderorkest, en met nu ook nog de gitaar tot haar beschikking was het slechts een kwestie van tijd voor het schrijven van liedjes ook toegevoegd kon worden aan haar lijst van vaardigheden. 

 

Een debuutalbum is aanstaande, waarvan Big Tear het eerste teken is. Op het nummer zijn meerdere invloeden al duidelijk te horen. Het oosterse geluid van de gitaar in het intro, de klassieke strijkers en de gelaagde vocalen die het een pop-sound geven, maken Big Tear tot een interessante en veelbelovende eerste single. 

 

 

Chef’Special - Popronde 2009 - Superman

Er stond eens, in een ver verleden, een groepje Haarlemse muzikanten op Popronde. Jeugdig, enthousiast, muzikaal en met een glansrijke toekomst voor de boeg. Toen nog ondeugend en speels en nu een groep professionals die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie. Chef’Special tourde in 2009 mee met Popronde, brak ik 2014 definitief door met ‘In Your Arms’, won prijzen, had hits, speelde de vetste festivals en bracht afgelopen week een nieuwe single uit: Superman

 

Het nummer gaat over “terugkijken op het verleden, stilstaan bij herinneringen en het besef dat je door onomkeerbare veranderingen om je heen en in jezelf nooit meer terug kan naar hoe het was.” We wisten natuurlijk al langer dat de Cheffies in staat waren om gevoelige en emotionele liedjes te schrijven en ook Superman bewijst dat. Joshua Nolet (leadzanger) zegt over het nummer: “Het is een gestileerde weergave van de levensloop van de band tot nu toe”. Het brengt dus ook de nodige nostalgische emoties naar boven, misschien nog wel meer als je de band al langer volgt. 

 

De komende tijd gaat Chef’Special nog meer nieuwe muziek uitbrengen en zijn ze door heel Nederland weer te bewonderen op allerlei festivals!

 

Tourdata:

04 juni - AFAS Live, Amsterdam

11 juni - Lansingerland Live, Bergschenhoek

17 juni - Wantij Live, Dordrecht

18 juni - Pinkpop Festival, Landgraaf

19 juni - Central Park Festival,  Utrecht

24 juni - Drakenbootfestival, Apeldoorn

25 juni - Indian Summer Festival, Broek Op Langedijk

02 juli - Concert At Sea Festival, Brouwersdam

02 juli - Gelderpop, Voorthuizen

09 juli - Breda Live, Breda

09 juli - In het Volkspark, Enschede

16 juli - Colours Of Ostrava, Ostrava

26 aug - CuliNesse, Rotterdam

27 aug - ASM Festival, Arnhem

10 sep - Appelpop, Tiel 

 

 

Instagram

popronde Op pad met M. Lucky op Record Store Day: “dit kan echt niet”
20 apr. 2024
popronde @m.lucky_____ neemt je vandaag op reis door Noord Holland tijdens @recordstoredaynl om de release van de nieuwe single te releasen! 15:00 Dwars Vinyl, Edam 17:00 Concerto, Amsterdam 20:00 Patronaat, Haarlem
20 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen