Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 06062022

maandag 06 juni 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

Hopelijk is iedereen ondertussen opgedroogd van de plensbuien van gisteren! De Eerste Pinksterdag viel, je voelt het al aankomen, behoorlijk in het water. Laten we hopen dat dit voorlopig even de natste dag was met alle festivals in het vooruitzicht. Wij hopen namelijk komende week lekker op Best Kept Secret aan het water te kunnen zitten en met een biertje van de muziek te genieten. Wij oefenen nog even onze zonnedans zodat wij straks gegarandeerd zonder regenbuien kunnen genieten van Froukje, The Vices, Wies, Pip Blom en nog veel meer. 

 

Vandaag mag het misschien een feestdag zijn, voor ons is het gewoon weer maandag en dus tijd voor een New Music Monday met heel veel nieuwe muziek! We hebben weer een heleboel moois voor je op een rij gezet dus lees lekker verder en geniet!

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

Ben Forte - Popronde 2019/2022 - Spiegel

In zijn nieuwe single combineert Ben een dromerige singer-songwriter sound met EDM en een soort langzamere poppy versie van drum ‘n bass (denk bijvoorbeeld aan Netsky). Hij speelt met contrasten in intensiteit en energie en weet zijn typische intieme stijl af te wisselen met een energiek refrein. 

 

Met zijn nederlandstalige liedjes over liefde, geluk en zelfstrijd wist hij zichzelf al goed op de kaart te zetten. Zo speelde hij al in het voorprogramma van Chef’Special (die ook een nieuw nummer hebben, dus lekker blijven lezen!) en won hij in 2019 de Amsterdamse Popprijs. Inspiratie haalt hij uit twenty-one pilots, Ed Sheeran en de parkmuziek van de Efteling. 

 

Conclusie: wat fijn dat Ben Forte zich na zijn deelname in 2019 nog een keer is geselecteerd voor Popronde! We kunnen niet wachten om weer met Ben, zijn piano en loopstation op tour te gaan.

 

 

Bella Luna - Popronde 2022 - Running Late

Mogen wij een daverend applaus voor de nieuwe single van Bella Luna?! Naast het feit dat we haar nu aan onze Popronde 2022 playlist kunnen toevoegen is het ook gewoon een enorm fijn nummer. De muziek van de Filipijnse zangeres, die actief is in Nederland, past bij de beweging van de laatste jaren van krachtige, uitgesproken en zeer getalenteerde (neo-)soul en r&b zangeressen. Vooral in Engeland en de Verenigde Staten zijn zij niet meer weg te denken uit het muzieklandschap, maar ook in Nederland is hier steeds meer aandacht voor. 

 

De recentere grootheden in de soulmuziek, zoals Erykah Badu, Amy Winehouse en Jill Scott, lijken een generatie aan meiden te hebben geïnspireerd om in hun voetsporen te treden. Een van die meiden is Bella Luna. In Running Late zijn de soul en jazz invloeden duidelijk te horen, maar ze maakt ook gebruik van een swingend ritme dat vaker in Zuid-Amerikaanse muziek en afrobeat terugkomt. Wij kunnen in ieder geval echt niet wachten om dit live te zien!

 

 

MEAU - Popronde 2021 - Tegen De Klippen Op

Het is snel gegaan voor MEAU. Ze deed in 2021 nog mee aan Popronde en is nu al een van de grootste sterren van Nederland. Haar hit ‘Dat heb jij gedaan’ heeft bijna 48 miljoen streams! Ongekend. Afgelopen week bracht MEAU haar nieuwe single Tegen De Klippen Op uit. Het is een warm en intiem nummer, zoals we van haar gewend zijn. De 22-jarige zangeres, songwriter en producer heeft zich tijdens de lockdown volledig gefocust op Nederlandstalige teksten schrijven en is ook is gaan produceren. Haar schrijfstijl en de instrumentatie geven het werk van MEAU een herkenbaar en oprecht geluid, waarvan deze single ook een goed voorbeeld is. Het is inspirerend om te zien dat ze zich niet gek laat maken door die miljoenen streams en alle aandacht. Ze blijft dicht bij zichzelf en laat haar muziek wederom spreken. 

 

 

YVES - Popronde 2020/2021 - Protocol

YVES maakt een aanstekelijke mix van r&b, hiphop ensoul. In Protocol komen al die stijlen ook duidelijk aan bod en laat YVES zien zonder problemen van het ene naar het andere genre te bewegen. Het nummer is divers in stijlen, maar ook in instrumentatie en technieken. Zo is er een zwaar bewerkte sample te horen in het refrein en maakt hij gebruik van soulvolle warme geluiden in de coupletten. Ook tussen elektronisch en akoestisch wordt afgewisseld waardoor het nummer elke keer weer een andere weg in kan slaan en het dus interessant en spannend blijft. YVES weet met een moderne internationale sound iets herkenbaars neer te zetten waarmee hij verder denkt dan stijlen. Het gaat om het geluid, de energie, intentie en boodschap. Gewoon even luisteren dus!

 

 

AMY MIYÚ - Popronde 2020 - Dubbel (feat. Aline Pozi)

Een mooie samenwerking voor AMY want ze heeft met zowel Alina Pozi en producer-duo Tribal Kush aan deze nieuwe single gewerkt. We kennen AMY van haar crossover van latin, pop, caribische rap en traditionele Curaçaose stijlen. De samenwerking met Alina Pozi is eigenlijk meer dan logisch, want qua stijl liggen de twee artiesten dicht bij elkaar. Alina is ook een van de weinige vrouwelijke artiesten die Spaans en Nederlands combineert. Breng deze twee sterren samen, en voeg daar het voor-een-Grammy-genomineerde producer-duo Tribal Kush aan toe, en je krijgt het perfecte nummer om je dansmoves en twerk-kunsten op te beoefenen. 

 

De samenwerking smaakt naar meer want er was meteen een klik tussen de twee. AMY zegt al een tijd op zoek te zijn geweest naar een andere vrouwelijke artiest in Nederland om mee samen te werken en blij te zijn dat het is gelukt is! Dubbel is een anthem voor vrouwen en een aanmoediging om je seksualiteit te waarderen en accepteren. 

 

AMY MIYÚ is op 1 juli op WOO HAH! te zien. 

 

 

Two and a Half Girl - Popronde 2019 - Eighteen Months

Met een stevige gitaarriff en knallende drums blaast Two and a Half Girl door je speakers. Hierna horen we de krachtige stem van de frontvrouw als zingend geschreeuw naar voren spatten. De Utrechtse band heeft een herkenbare mix van emo, punk en rock waarover de zangeres met een groots stembereik aanstekelijke melodieën zingt. Wie deze band al eerder live heeft gezien weet dat het publiek niet vies is van een moshpit. De energie die ze live brengen is in ieder geval ook goed naar voren gekomen op deze single. Dus draai je volumeknop een stukje harder en air-drum lekker mee met Two and a Half Girl. 

 

 

Laura Sjin - Popronde 2018 - (dat ik het) ook zo (zie)

Laura’s muziek valt binnen een genre dat we steeds vaker zien en horen terugkomen op Popronde: Nederlandstalige slaapkamer pop. Deze relatief nieuwe stijl heeft natuurlijk alles te danken aan het enorme aanbod aan toegankelijke en betaalbare muziekapparatuur en -software. Dit in combinatie met de pandemie waarin slaapkamers zo ongeveer de enige bruikbare studio's waren en het is meer dan logisch dat we steeds meer acts zoals Laura voorbij horen komen. Deze nieuwe single is niet zo lo-fi als veel nummers uit dit genre, maar is wel net zo persoonlijk en eerlijk. Het is natuurlijk een stuk makkelijker om jezelf bloot te geven als je in je eigen vertrouwde en comfortabele kamer bent, in plaats van in een kille commerciële studio. 

 

Laura heeft haar stijl doorontwikkeld, bijvoorbeeld door te werken met producer Benny Sings, waarmee ze ‘of ik jou nog mis’ uitbracht. Ook na die EP ging ze weer op zoek naar een volgende stap in haar carrière en besloot ook zelf te gaan produceren. De EP die daar het resultaat van is krijgen we in september te horen. Naast haar eigen teksten en producties zijn er ook samenwerkingen te horen op de EP. De releaseparty staat gepland op 24 september in Fluor (Amersfoort). Er is  dan trouwens ook nog een ander leuk evenement in Amersfoort, namelijk: Popronde Amersfoort! Tot dan!

 

 

Cookhouse - Popronde 2017 - Walk It Off

Walk If Off is een prachtig inkijkje in de destructieve relatie waar Jeroen Hendriksen, percussionist van Cookhouse, verzeild in was geraakt. De vorige single, Bad For My Health, was al een (vrij duidelijke) verwijzing naar deze situatie, en deze nieuwe single is het vervolg. Als manier om met het verdriet om te gaan maakte Jeroen een spontane wandeling van 40 kilometer. Zijn broer, Ronald, vroeg hem om zijn wandeltempo op te nemen, wat vervolgens als basis is gebruikt voor dit nummer. Het eindresultaat is een persoonlijke folksong die rustig opbouwt naar een opzwepende climax. 

 

"Wat dit nummer voor ons extra bijzonder maakt, is dat lopen voor Jeroen een constant thema is geweest in zijn leven, heel letterlijk genomen. Hij is geboren met een groeistoornis (achondroplasie) en moest twee keer geopereerd worden, waarbij zijn benen operationeel gebroken moesten worden en weer aangroeiden. Hij kon in totaal twee jaar niet lopen. Deze levensveranderende, maar intense procedure vereiste dat hij opnieuw zou moeten leren lopen, en ‘Walk it off’ vertegenwoordigt daarom de ultieme overwinning in het claimen van zijn vrijheid. Twee keer."

 

 

Pitou - Popronde 2016 - Big Tear

Om de muziek van Pitou een beter plekje te geven is het goed om het volgende te weten: in haar jeugd reisde Pitou (wat ook haar echte naam is) met haar ouders vaak naar verre landen. Hier verzamelden ze cassettes met geluiden die ze hoorden tijdens hun reis. Dit, in combinatie met haar interesse in klassieke muziek, legde de basis voor haar muziek. Later ontdekte ze pop en rock en leerde ze gitaarspelen. Zingen was voor haar al bekend terrein, doordat ze deel was van een kinderorkest, en met nu ook nog de gitaar tot haar beschikking was het slechts een kwestie van tijd voor het schrijven van liedjes ook toegevoegd kon worden aan haar lijst van vaardigheden. 

 

Een debuutalbum is aanstaande, waarvan Big Tear het eerste teken is. Op het nummer zijn meerdere invloeden al duidelijk te horen. Het oosterse geluid van de gitaar in het intro, de klassieke strijkers en de gelaagde vocalen die het een pop-sound geven, maken Big Tear tot een interessante en veelbelovende eerste single. 

 

 

Chef’Special - Popronde 2009 - Superman

Er stond eens, in een ver verleden, een groepje Haarlemse muzikanten op Popronde. Jeugdig, enthousiast, muzikaal en met een glansrijke toekomst voor de boeg. Toen nog ondeugend en speels en nu een groep professionals die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie. Chef’Special tourde in 2009 mee met Popronde, brak ik 2014 definitief door met ‘In Your Arms’, won prijzen, had hits, speelde de vetste festivals en bracht afgelopen week een nieuwe single uit: Superman

 

Het nummer gaat over “terugkijken op het verleden, stilstaan bij herinneringen en het besef dat je door onomkeerbare veranderingen om je heen en in jezelf nooit meer terug kan naar hoe het was.” We wisten natuurlijk al langer dat de Cheffies in staat waren om gevoelige en emotionele liedjes te schrijven en ook Superman bewijst dat. Joshua Nolet (leadzanger) zegt over het nummer: “Het is een gestileerde weergave van de levensloop van de band tot nu toe”. Het brengt dus ook de nodige nostalgische emoties naar boven, misschien nog wel meer als je de band al langer volgt. 

 

De komende tijd gaat Chef’Special nog meer nieuwe muziek uitbrengen en zijn ze door heel Nederland weer te bewonderen op allerlei festivals!

 

Tourdata:

04 juni - AFAS Live, Amsterdam

11 juni - Lansingerland Live, Bergschenhoek

17 juni - Wantij Live, Dordrecht

18 juni - Pinkpop Festival, Landgraaf

19 juni - Central Park Festival,  Utrecht

24 juni - Drakenbootfestival, Apeldoorn

25 juni - Indian Summer Festival, Broek Op Langedijk

02 juli - Concert At Sea Festival, Brouwersdam

02 juli - Gelderpop, Voorthuizen

09 juli - Breda Live, Breda

09 juli - In het Volkspark, Enschede

16 juli - Colours Of Ostrava, Ostrava

26 aug - CuliNesse, Rotterdam

27 aug - ASM Festival, Arnhem

10 sep - Appelpop, Tiel 

 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts. Komende week zie je o.a. @wearerhevices @meauhewitt @amberarcades @robinkester @leahryemusic @orangeskylineofficial @ivyvoxmusic @magneticspacemen @kalaallitnunaatband @foriamking @anothernowband @oliverpeschmusic @haevnmusic @iris.penning @cashmyra @heyteam.official @boazmusicofficial @pitouou @kaineedie Ook Popronde gedaan en ga je komende maanden shows spelen? Tag of dm ons met jouw tourdata!
22 mrt. 2023
popronde De 3FM Awards zijn er weer ๐Ÿ’ซ En er zijn weer verschillende oud-Popronde acts genomineerd! De stembus is t/m woensdag 22 maart geopend dus grijp je kans nu het nog kan! BESTE GROEP @rondemusic @hetiseenwies BESTE SONG @froknroll @rondemusic @wearethevices BESTE INDIE ACT @hetiseenwies @wearethevices BESTE SAMENWERKING @froknroll BESTE NIEUWKOMER @thisisloupe @neomi.music Op wie stem jij? @npo3fm
21 mrt. 2023
popronde NIEUWE RUBRIEK โœจ Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts. Komende week zie je o.a. @gyokrezts @toadelaide @eut.band @danielnolet @jetvdsteen @ikbenforte @aisha.wav @wastedyouthclubb @wijzijndetoegift @noa.lauryn.music @nonchelange @kalaallitnunaatband @amberarcades @robinkester @johncoffeymusic @orangeskylineofficial @ingevancalkar @voltage_nl @by_lionstorm @portofcallnl @maxpoolmanmusic @imremakesmusic @haevnmusic Ook Popronde gedaan en ga je komende maanden shows spelen? Tag of dm ons met jouw tourdata!
15 mrt. 2023
popronde ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป! Vandaag zijn de #provincialestatenverkiezingen en de #waterschapsverkiezingen. Vergeet niet te stemmen, laat je stem horen want die telt!
15 mrt. 2023
popronde ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ—ฏ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ซ๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ๐™ซ๐™ช๐™ช๐™ง๐™ฉ๐™Ÿ๐™š๐Ÿ—ฏ๐Ÿ”ฅ Een throwback naar @poprondeutrecht toen videoqueen๐Ÿ‘ธ @reneemeijer deze "levensvragen" afvuurde op o.a. @wearekuzko โœจ๏ธ @kalaallitnunaatband โœจ๏ธ en @guyy_ โœจ๏ธ Die soms nog best lastig te beantwoorden zijn... Of hebben jullie je antwoorden al paraat? ๐Ÿ‘€ #poprondeutrecht #popronde #popronde2021
14 mrt. 2023
popronde ๐–๐จ๐ซ๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž๐ฌ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐‚๐จรถ๐ซ๐๐ข๐ง๐š๐ญ๐จ๐ซ ๐๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐ž? ๐ŸŽบVACATURE ALERT๐ŸŽบ We zijn op zoek naar een coรถrdinator productie, voor 38 uur p.w. - van 1 augustus tot 1 december. Klinkt dit als een job voor jou? Check de vacature op popronde.nl/vacatures Ben je enthousiast? Reageer dan voor 1 april en mail een korte motivatie en je cv naar chris@popronde.nl #vacature #popronde #werkenbijpopronde
9 mrt. 2023
popronde ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป. ๐™€๐™ฃ ๐™ฃ๐™ช?! Er hebben zich meer dan 1100 acts ingeschreven voor Popronde 2023, wauw! ๐Ÿ’ฅ Heb jij je ingeschreven voor Popronde, dan breekt er een spannende tijd aan van wachten en duimen. Maarja, wat gaat er nu eigenlijk gebeuren? En wanneer komt het verlossende woord? Daar vertellen we je meer over op Popronde Daily (link in bio) #popronde #popronde2023 #poprondedaily
3 mrt. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด!โœจ De laatste 24 uur om je aan te melden zijn ingegaanโฐ๏ธ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐Ÿฎ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป - ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป!โœจ Aanmelden voor Popronde 2023 kan nog t/m morgen 1 maart! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daar de 100 acts uit die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in de bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฏ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Zorg dat je inschrijving uiterlijk 1 maart compleet is! โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
27 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด 4 ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
26 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
25 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (Link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (Link in bio)
24 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!โœจ De deadline komt in zicht, je hebt nog 1 week de tijd om je in te schrijven voor Popronde 2023! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daaruit de 100 acts die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ Is jouw inschrijving al compleet? Werken de linkjes? Heb je je tracks geupload? Zorg dat het uiterlijk 1 maart compleet is! Graag meer info lezen over het inschrijven? (Link in bio naar de website) ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq ๐Ÿ‘‰check de Q&A in de insta highlights โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-act (link in bio) #popronde2023 #schrijfjeinvoorpopronde
22 feb. 2023
popronde In 2021 deed hij mee met de Popronde en de rem is er inmiddels wel af: hij stond afgelopen januari op @esns.nl en heeft inmiddels een debuutplaat op zak โœจ het is Nonchelange! Wil je net als @nonchelange Nederland veroveren? Schrijf je dan uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ
16 feb. 2023
popronde Graag willen wij vandaag aandacht vragen voor het initiatief van podia, artiesten en organisaties in de muziekindustrie om samen geld in te zamelen voor de slachtoffers van de allesvernietigende aardbeving in Turkije en Syriรซ. De hele week worden er verschillende benefietconcerten georganiseerd waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan #giro555 Wil jij bijdragen? Bezoek een van de concerten of doneer een bedrag op giro555.nl Op Popronde Daily (link in bio) hebben we de concerten voor je op een rijtje gezet. (Ontbreekt er volgens jou nog een initiatief? Laat het ons vooral weten via de dm of mail naar online@popronde.nl dan voegen we deze eraan toe)
14 feb. 2023
popronde Nog 20 dagen te gaan om je in te schrijven! โœจ @_itsmaxine_ deed in 2019 mee en was zelfs geselecteerd als een van de @oor.nl talents! Wil jij dit jaar ook mee op tour met de Popronde? Schrijf je uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ ๐ŸŽถ MAXINE - KINDA WANNA
9 feb. 2023
popronde โœจ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐&๐€โœจ Heb jij een prangende vraag over Popronde? Deze week gooien we onze Instagram stories open voor jullie vragen! Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? De Popronde tour? De steden? Over je promo? Over een act die je ooit ergens zag spelen maar waarvan je de naam bent vergeten? Stel je vragen in de Instagram stories en lees mee met de antwoorden. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl โœจDe inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn nog open t/m 1 maart (link in de bio) #popronde #popronde2023 #Q&A #vraagmaarraak #durftevragen
6 feb. 2023
popronde ๐—๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!๐Ÿ“ฃ Wil jij dit najaar mee op tour met de Popronde? Veel spelen, veel kilometers maken met je muziek, een groter publiek bereiken, veel leren, je netwerk uitbreiden en veel leuke nieuwe mensen leren kennen? Schrijf je in voor Popronde 2023! Meer info & inschrijven: โญlink in de bio ๐Ÿ“ธ @jessie_kamp #popronde #popronde2023
1 feb. 2023
popronde Popronde wint 'Beste Festival' bij IJzeren Podiumdieren!๐ŸŽ‰ WAUW! Wat zijn we trots en vereerd om deze prijs in ontvangst te mogen nemen๐Ÿ’œ Bedankt voor de stemmen, bedankt VNPF en BEDANKT aan iรฉdereen die onderdeel is van de Popronde: coรถrdinatoren, vrijwilligers & locaties in alle steden en natuurlijk alle artiesten en bezoekers. Deze is voor jullie๐Ÿซถ ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp #ijzerenpodiumdieren #bestefestival #popronde #vnpf #popronde2022
21 jan. 2023
popronde ๐Ÿ’ซOnze @esns.nl tips๐Ÿ’ซ Trek jij deze week ook naar het noorden voor Eurosonic Noorderslag? Breng vooral een bezoekje aan deze acts, allemaal fantastische bands en artiesten die de afgelopen jaren met de Popronde meetourde! Daarnaast zijn er ook nog een heleboel oud-Popronde acts te vinden in de overige programmering zoals bij de showcases van @pinguinradio en @nmthype We wensen iedereen onwijs veel plezier op muzikale ontdekkingstocht in Groningen! ๐Ÿ‘‡We taggen alle acts in de comment๐Ÿ‘‡ #popronde #esns #esns2023 #esns23 #eurosonic #eurosonicnoorderslag
17 jan. 2023
popronde '๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ' ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—•๐—ฎ๐—ฏ๐˜€ was jij bij een van haar Popronde shows dan is de kans groot dat jij ook hebt meegezongen met deze Babs song. In de zaal was het keer op keer een feestje bij haar shows, maar hoe gaat het er backstage aan toe? We mochten mee op pad naar haar show tijdens @PoprondeRotterdam bij de Doelen, waar ze de auto parkeerden op de meest originele "parkeerplek" van de Popronde'22 tour...๐Ÿ‘€ ๐ŸŽฅ Lorenzo Gentili // @yunglorcash.png ๐ŸŽถ @babsopdebeat โœจ Zaterdag 21 januari speelt Babs tijdens @esns.nl !โœจ ๐Ÿ‘‰ Oosterpoort Foyer Grote Zaal - 19:15-20:00 Wil je net als Babs door heel Nederland touren met je muziek? Schrijf je in voor Popronde 2023! (Meer info via de link in de bio) #popronde #babs #popronde2022 #popronderotterdam #popronderotterdam2022
13 jan. 2023
popronde โœจ๐ŸŽฌPOPRONDE ACADEMY X POSSIBILIZE๐ŸŽฌโœจ Wist je dat we met Popronde de deelnemers ondersteunen in hun ontwikkeling dmv het Popronde Academy platform? Voor de nieuwste video van Popronde Academy zijn we een samenwerking aangegaan met @discoverrevelland (een platform van @possibilize ). In deze leerzame video delen zij veel bruikbare kennis, persoonlijke ervaringen & concrete tips over het toegankelijker maken van je liveshow. Hiermee verbreed je niet alleen je doelgroep, maar voeg je ook een extra beleving toe voor het publiek dat je al hebt bereikt. Samen werken we toe naar een zo toegankelijk mogelijke live sector โค๏ธ Wil je de hele video zien? Schrijf je dan in voor Popronde (link in bio)! Als je geselecteerd wordt, heb je voor altijd toegang tot alle leerzame content van het Academy platform waaronder deze en nog meer video's! Meer weten over @discoverrevelland en @possibilize en hun projecten? Neem vooral een kijkje op hun profiel! #discoverrevelland #revelland #possibilize #popronde #poprondeacademy Credits: ๐ŸŽฅ @yunglorcash.png ๐ŸŽต @boter.bij.de.vis ๐ŸŽฌ @fiieeke & @joaodegroot ๐Ÿ—ฃ๏ธ @discoverrevelland
10 jan. 2023
popronde ๐…๐ˆ๐„๐-๐ฏ๐ฅ๐จ๐ ! FIEP, Popronde act van 2022, speelde in alle hoeken van het land en maakte zo in korte tijd flink wat kilometers. Hoe het is om met @veerlefiep op pad te zijn? Check de FIEP-vlog! (ook terug te vinden op ons YouTube kanaal via de link in de bio) Na hun deelname aan Popronde'22 stoten ze meteen door naar het podium van Eurosonic Noorderslag! Ga ze checken op @esns.nl zaterdag 21 januari Oosterpoort - 20.00 uur Wil jij je eigen Popronde-avontuur beleven? De inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn geopend t/m 1 maart! ๐Ÿ’ซ #FIEP #esns23 #popronde #popronde2022 #eurosonicnoorderslag #poprondevlog #vlog Wil jij meer FIEP๐Ÿงก volg, support, deel, bezoek ze! ๐ŸŽฅ @natasjabokkerink.nl
9 jan. 2023
popronde Namens iedereen bij Popronde ontzettend fijne feestdagen en een heel fijn 2023 gewenst. Onwijs bedankt aan iedereen die er zoโ€™n fantastische Popronde tour van heeft gemaakt afgelopen jaar! โค๏ธ Team Popronde ๐ŸŽถ @destaat
23 dec. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen