Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 06062022

maandag 06 juni 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

Hopelijk is iedereen ondertussen opgedroogd van de plensbuien van gisteren! De Eerste Pinksterdag viel, je voelt het al aankomen, behoorlijk in het water. Laten we hopen dat dit voorlopig even de natste dag was met alle festivals in het vooruitzicht. Wij hopen namelijk komende week lekker op Best Kept Secret aan het water te kunnen zitten en met een biertje van de muziek te genieten. Wij oefenen nog even onze zonnedans zodat wij straks gegarandeerd zonder regenbuien kunnen genieten van Froukje, The Vices, Wies, Pip Blom en nog veel meer. 

 

Vandaag mag het misschien een feestdag zijn, voor ons is het gewoon weer maandag en dus tijd voor een New Music Monday met heel veel nieuwe muziek! We hebben weer een heleboel moois voor je op een rij gezet dus lees lekker verder en geniet!

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

Ben Forte - Popronde 2019/2022 - Spiegel

In zijn nieuwe single combineert Ben een dromerige singer-songwriter sound met EDM en een soort langzamere poppy versie van drum ‘n bass (denk bijvoorbeeld aan Netsky). Hij speelt met contrasten in intensiteit en energie en weet zijn typische intieme stijl af te wisselen met een energiek refrein. 

 

Met zijn nederlandstalige liedjes over liefde, geluk en zelfstrijd wist hij zichzelf al goed op de kaart te zetten. Zo speelde hij al in het voorprogramma van Chef’Special (die ook een nieuw nummer hebben, dus lekker blijven lezen!) en won hij in 2019 de Amsterdamse Popprijs. Inspiratie haalt hij uit twenty-one pilots, Ed Sheeran en de parkmuziek van de Efteling. 

 

Conclusie: wat fijn dat Ben Forte zich na zijn deelname in 2019 nog een keer is geselecteerd voor Popronde! We kunnen niet wachten om weer met Ben, zijn piano en loopstation op tour te gaan.

 

 

Bella Luna - Popronde 2022 - Running Late

Mogen wij een daverend applaus voor de nieuwe single van Bella Luna?! Naast het feit dat we haar nu aan onze Popronde 2022 playlist kunnen toevoegen is het ook gewoon een enorm fijn nummer. De muziek van de Filipijnse zangeres, die actief is in Nederland, past bij de beweging van de laatste jaren van krachtige, uitgesproken en zeer getalenteerde (neo-)soul en r&b zangeressen. Vooral in Engeland en de Verenigde Staten zijn zij niet meer weg te denken uit het muzieklandschap, maar ook in Nederland is hier steeds meer aandacht voor. 

 

De recentere grootheden in de soulmuziek, zoals Erykah Badu, Amy Winehouse en Jill Scott, lijken een generatie aan meiden te hebben geïnspireerd om in hun voetsporen te treden. Een van die meiden is Bella Luna. In Running Late zijn de soul en jazz invloeden duidelijk te horen, maar ze maakt ook gebruik van een swingend ritme dat vaker in Zuid-Amerikaanse muziek en afrobeat terugkomt. Wij kunnen in ieder geval echt niet wachten om dit live te zien!

 

 

MEAU - Popronde 2021 - Tegen De Klippen Op

Het is snel gegaan voor MEAU. Ze deed in 2021 nog mee aan Popronde en is nu al een van de grootste sterren van Nederland. Haar hit ‘Dat heb jij gedaan’ heeft bijna 48 miljoen streams! Ongekend. Afgelopen week bracht MEAU haar nieuwe single Tegen De Klippen Op uit. Het is een warm en intiem nummer, zoals we van haar gewend zijn. De 22-jarige zangeres, songwriter en producer heeft zich tijdens de lockdown volledig gefocust op Nederlandstalige teksten schrijven en is ook is gaan produceren. Haar schrijfstijl en de instrumentatie geven het werk van MEAU een herkenbaar en oprecht geluid, waarvan deze single ook een goed voorbeeld is. Het is inspirerend om te zien dat ze zich niet gek laat maken door die miljoenen streams en alle aandacht. Ze blijft dicht bij zichzelf en laat haar muziek wederom spreken. 

 

 

YVES - Popronde 2020/2021 - Protocol

YVES maakt een aanstekelijke mix van r&b, hiphop ensoul. In Protocol komen al die stijlen ook duidelijk aan bod en laat YVES zien zonder problemen van het ene naar het andere genre te bewegen. Het nummer is divers in stijlen, maar ook in instrumentatie en technieken. Zo is er een zwaar bewerkte sample te horen in het refrein en maakt hij gebruik van soulvolle warme geluiden in de coupletten. Ook tussen elektronisch en akoestisch wordt afgewisseld waardoor het nummer elke keer weer een andere weg in kan slaan en het dus interessant en spannend blijft. YVES weet met een moderne internationale sound iets herkenbaars neer te zetten waarmee hij verder denkt dan stijlen. Het gaat om het geluid, de energie, intentie en boodschap. Gewoon even luisteren dus!

 

 

AMY MIYÚ - Popronde 2020 - Dubbel (feat. Aline Pozi)

Een mooie samenwerking voor AMY want ze heeft met zowel Alina Pozi en producer-duo Tribal Kush aan deze nieuwe single gewerkt. We kennen AMY van haar crossover van latin, pop, caribische rap en traditionele Curaçaose stijlen. De samenwerking met Alina Pozi is eigenlijk meer dan logisch, want qua stijl liggen de twee artiesten dicht bij elkaar. Alina is ook een van de weinige vrouwelijke artiesten die Spaans en Nederlands combineert. Breng deze twee sterren samen, en voeg daar het voor-een-Grammy-genomineerde producer-duo Tribal Kush aan toe, en je krijgt het perfecte nummer om je dansmoves en twerk-kunsten op te beoefenen. 

 

De samenwerking smaakt naar meer want er was meteen een klik tussen de twee. AMY zegt al een tijd op zoek te zijn geweest naar een andere vrouwelijke artiest in Nederland om mee samen te werken en blij te zijn dat het is gelukt is! Dubbel is een anthem voor vrouwen en een aanmoediging om je seksualiteit te waarderen en accepteren. 

 

AMY MIYÚ is op 1 juli op WOO HAH! te zien. 

 

 

Two and a Half Girl - Popronde 2019 - Eighteen Months

Met een stevige gitaarriff en knallende drums blaast Two and a Half Girl door je speakers. Hierna horen we de krachtige stem van de frontvrouw als zingend geschreeuw naar voren spatten. De Utrechtse band heeft een herkenbare mix van emo, punk en rock waarover de zangeres met een groots stembereik aanstekelijke melodieën zingt. Wie deze band al eerder live heeft gezien weet dat het publiek niet vies is van een moshpit. De energie die ze live brengen is in ieder geval ook goed naar voren gekomen op deze single. Dus draai je volumeknop een stukje harder en air-drum lekker mee met Two and a Half Girl. 

 

 

Laura Sjin - Popronde 2018 - (dat ik het) ook zo (zie)

Laura’s muziek valt binnen een genre dat we steeds vaker zien en horen terugkomen op Popronde: Nederlandstalige slaapkamer pop. Deze relatief nieuwe stijl heeft natuurlijk alles te danken aan het enorme aanbod aan toegankelijke en betaalbare muziekapparatuur en -software. Dit in combinatie met de pandemie waarin slaapkamers zo ongeveer de enige bruikbare studio's waren en het is meer dan logisch dat we steeds meer acts zoals Laura voorbij horen komen. Deze nieuwe single is niet zo lo-fi als veel nummers uit dit genre, maar is wel net zo persoonlijk en eerlijk. Het is natuurlijk een stuk makkelijker om jezelf bloot te geven als je in je eigen vertrouwde en comfortabele kamer bent, in plaats van in een kille commerciële studio. 

 

Laura heeft haar stijl doorontwikkeld, bijvoorbeeld door te werken met producer Benny Sings, waarmee ze ‘of ik jou nog mis’ uitbracht. Ook na die EP ging ze weer op zoek naar een volgende stap in haar carrière en besloot ook zelf te gaan produceren. De EP die daar het resultaat van is krijgen we in september te horen. Naast haar eigen teksten en producties zijn er ook samenwerkingen te horen op de EP. De releaseparty staat gepland op 24 september in Fluor (Amersfoort). Er is  dan trouwens ook nog een ander leuk evenement in Amersfoort, namelijk: Popronde Amersfoort! Tot dan!

 

 

Cookhouse - Popronde 2017 - Walk It Off

Walk If Off is een prachtig inkijkje in de destructieve relatie waar Jeroen Hendriksen, percussionist van Cookhouse, verzeild in was geraakt. De vorige single, Bad For My Health, was al een (vrij duidelijke) verwijzing naar deze situatie, en deze nieuwe single is het vervolg. Als manier om met het verdriet om te gaan maakte Jeroen een spontane wandeling van 40 kilometer. Zijn broer, Ronald, vroeg hem om zijn wandeltempo op te nemen, wat vervolgens als basis is gebruikt voor dit nummer. Het eindresultaat is een persoonlijke folksong die rustig opbouwt naar een opzwepende climax. 

 

"Wat dit nummer voor ons extra bijzonder maakt, is dat lopen voor Jeroen een constant thema is geweest in zijn leven, heel letterlijk genomen. Hij is geboren met een groeistoornis (achondroplasie) en moest twee keer geopereerd worden, waarbij zijn benen operationeel gebroken moesten worden en weer aangroeiden. Hij kon in totaal twee jaar niet lopen. Deze levensveranderende, maar intense procedure vereiste dat hij opnieuw zou moeten leren lopen, en ‘Walk it off’ vertegenwoordigt daarom de ultieme overwinning in het claimen van zijn vrijheid. Twee keer."

 

 

Pitou - Popronde 2016 - Big Tear

Om de muziek van Pitou een beter plekje te geven is het goed om het volgende te weten: in haar jeugd reisde Pitou (wat ook haar echte naam is) met haar ouders vaak naar verre landen. Hier verzamelden ze cassettes met geluiden die ze hoorden tijdens hun reis. Dit, in combinatie met haar interesse in klassieke muziek, legde de basis voor haar muziek. Later ontdekte ze pop en rock en leerde ze gitaarspelen. Zingen was voor haar al bekend terrein, doordat ze deel was van een kinderorkest, en met nu ook nog de gitaar tot haar beschikking was het slechts een kwestie van tijd voor het schrijven van liedjes ook toegevoegd kon worden aan haar lijst van vaardigheden. 

 

Een debuutalbum is aanstaande, waarvan Big Tear het eerste teken is. Op het nummer zijn meerdere invloeden al duidelijk te horen. Het oosterse geluid van de gitaar in het intro, de klassieke strijkers en de gelaagde vocalen die het een pop-sound geven, maken Big Tear tot een interessante en veelbelovende eerste single. 

 

 

Chef’Special - Popronde 2009 - Superman

Er stond eens, in een ver verleden, een groepje Haarlemse muzikanten op Popronde. Jeugdig, enthousiast, muzikaal en met een glansrijke toekomst voor de boeg. Toen nog ondeugend en speels en nu een groep professionals die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie. Chef’Special tourde in 2009 mee met Popronde, brak ik 2014 definitief door met ‘In Your Arms’, won prijzen, had hits, speelde de vetste festivals en bracht afgelopen week een nieuwe single uit: Superman

 

Het nummer gaat over “terugkijken op het verleden, stilstaan bij herinneringen en het besef dat je door onomkeerbare veranderingen om je heen en in jezelf nooit meer terug kan naar hoe het was.” We wisten natuurlijk al langer dat de Cheffies in staat waren om gevoelige en emotionele liedjes te schrijven en ook Superman bewijst dat. Joshua Nolet (leadzanger) zegt over het nummer: “Het is een gestileerde weergave van de levensloop van de band tot nu toe”. Het brengt dus ook de nodige nostalgische emoties naar boven, misschien nog wel meer als je de band al langer volgt. 

 

De komende tijd gaat Chef’Special nog meer nieuwe muziek uitbrengen en zijn ze door heel Nederland weer te bewonderen op allerlei festivals!

 

Tourdata:

04 juni - AFAS Live, Amsterdam

11 juni - Lansingerland Live, Bergschenhoek

17 juni - Wantij Live, Dordrecht

18 juni - Pinkpop Festival, Landgraaf

19 juni - Central Park Festival,  Utrecht

24 juni - Drakenbootfestival, Apeldoorn

25 juni - Indian Summer Festival, Broek Op Langedijk

02 juli - Concert At Sea Festival, Brouwersdam

02 juli - Gelderpop, Voorthuizen

09 juli - Breda Live, Breda

09 juli - In het Volkspark, Enschede

16 juli - Colours Of Ostrava, Ostrava

26 aug - CuliNesse, Rotterdam

27 aug - ASM Festival, Arnhem

10 sep - Appelpop, Tiel 

 

 

Instagram

popronde πŸ”₯ Heb je gehoord van @ysa_bermejo ? πŸ’ƒπŸ½ Ze treedt vanavond, 1 Oktober, op in de Sterzaal van het Stadhuis van Gouda om 19.45 uur. Ysa Bermejo (Rotterdam) is een Spaanse zangeres, songwriter en multi-instrumentalist met een persoonlijke benadering van Hip Hop, Elektronische en Latin muziek. Met haar krachtige stem en in samenwerking met producer en gitarist @okkiomusic , verzorgen ze een energieke performance die het publiek zeker aan het dansen krijgt. Ysa is gekozen als de β€˜Talent Artiest’ door radiostation @funxfm πŸ’ͺ🏽 πŸ‘‰πŸ½ Check out her upcoming dates! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ @popronde_gouda @poprondegroningen @poprondedenbosch @poprondeheerlen @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedenhaag @okkiomusic @ysa_bermejo @funxfm
1 okt. 2023
popronde Leuke gezellige reel van @kaboutertje_putlucht
29 sep. 2023
popronde Time flies when you’re having fun πŸ‘€ we’re almost one month in! Swipe for a selection of what week 4 has in store for us πŸ‘€ Head over to the website (link in bio) to prepare for an amazing weekend at: ✨ @_popronde_wageningen_ ✨ @popronde_eindhoven ✨ @poprondealmere ✨ @popronde_gouda πŸ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
27 sep. 2023
popronde Met zoveel toffe acts die meetouren met Popronde is de keuze reuze! En dat maakt je route uitstippelen soms best een opgave. Herkenbaar? Gelukkig touren er heel veel artiesten met ons mee die graag hΓΊn Popronde tips met je delen. Vandaag komt Pelle 'to the rescue'πŸ¦Έβ€β™‚οΈ van @321astronaut Wie je volgens hem echt in je route moet opnemen: @toverberg_ 🎢 die dit weekend in alle (!) Popronde steden speelt. #popronde
26 sep. 2023
popronde What a weekend!πŸ’₯ Weekend #3 is a wrap! Big shoutout to @poprondedelft ✨️ @poprondeleeuwarden ✨️ @poprondeamersfoort ✨️ and @poprondewoerden All the locations, artists, and of course to everybody who came out to support, discover, dance and sing alongπŸ•ΊπŸŽΆ So far so good! 🎢 @thames_music Next up: @_popronde_wageningen_ @popronde_eindhoven @poprondealmere @popronde_gouda
25 sep. 2023
popronde Wow @poprondewoerden dat was TE GEK!! ❀️‍πŸ”₯ Thanks dat jullie met zoveel waren, aandachtig luisterden en zΓ³ enthousiast waren! En jullie verklappen het geheim niet he? 🀭 Swipe voor ALLE showdates op een rijtje :)! Shoutout naar m'n fanastische live band en geluidsman πŸ’₯ En @bistro_lokaal jullie wisten er een geweldig feest van te maken met ons! <3 Bedankt voor deze topdag :) Xx @inge.lamboo #popronde #popronde2023 #poprondewoerden #ingelamboo
24 sep. 2023
popronde Dankjewel dat wij vandaag de instagram van Popronde over mochten nemen!! Hoop dat jullie het leuk vonden, volg ons op @neverbeentoberlin als je het gezellig vond ❀ Volgende keer bij ons!
24 sep. 2023
popronde Yo yo yo! Mijn naam is MICHA (@whoelsebutmicha) en ik ben een singer-songwriter uit Zwolle. Vanavond neem ik het popronde insta account over voor @poprondeleeuwarden! Ik speel zelf om 22:00 uur in @kantelaarcafe. Kom je niet uit Leeuwarden? Geen stress, je kunt me ook checken in andere steden. Hopelijk tot dan! xxx MICHA (Song : β€œDo Me Like You Do” by MICHA) πŸ“Έ: @thomas.bartelds English : Yo yo yo! My name is MICHA (@whoelsebutmicha) and I’m a singer-songwriter from the Netherlands. Tonight, I’ll be taking over the popronde insta account for @poprondeleeuwarden! I’ll be performing at @kantelaarcafe at 10:00 PM. Not from Leeuwarden? No worries, you can also catch me in other cities. Hope to see you there! xxx MICHA (Song : β€œDo Me Like You Do” by MICHA)
22 sep. 2023
popronde Come catch these butterflies before they fly out! πŸ¦‹ πŸ‘‰ Swipe for some snippets of this weekend’s program πŸ‘‰ Great news: the music is good and all the shows are free! Head over to the website (link in bio) to prep yourself on which artists are your β€˜must-sees’ and join the Popronde this weekend: ✨ @poprondedelft ✨ @poprondeleeuwarden ✨ @poprondeamersfoort ✨ @poprondewoerden πŸ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
20 sep. 2023
popronde π—”π—³π˜π—²π—Ώπ—³π˜‚π—»πŸŽ¬ Jullie stonden in rijen om binnen te komen, wurmden je door de menigte naar voren, stonden of zaten muisstil te luisteren, terwijl de Popronde talenten een voor een schitterden✨ en dat allemaal met die o zo zomerse temperaturen (die ineens alweer heel ver weg voelen...) Dus, de perfecte timing om die hete avond van @poprondenijmegen te herbeleven met de aftermovieπŸ•Ί Welke act heeft jou omver geblazen?πŸ’―πŸ‘€ πŸŽ₯: Lorenzo @yunglorcash.png & @reneemeijer πŸ“Έ: @jessie_kamp 🎢: @laurasjinmusic
19 sep. 2023
popronde Van π˜Ώπ™š π™π™‘π™žπ™šπ™§π™šπ™›π™‘π™ͺπ™žπ™©π™šπ™§ naar π˜Ώπ™š π™†π™–π™©π™šπ™§ afgelopen vrijdag werd er geproost, gesjanst, gedanst, maar vooral genoten van de Poprondetalenten in deze en nog meer toffe locaties in hartje Apeldoorn. Wie heeft er al een nieuwe favo band of artiest ontdekt?πŸ‘€β€οΈβ€πŸ”₯ Dit weekend brengt de Popronde tour ons bijπŸ“ @poprondedelft @poprondeleeuwarden @poprondeamersfoort @poprondewoerden Zien we je snel?🀩 πŸ“Έ@jessie_kamp
18 sep. 2023
popronde Dankjewel @poprondealmelo! Wij hebben genoten! Kom jij naar een van onze volgende shows kijken? πŸ‘€πŸ’™ We zijn pas net begonnen! ✨ Tot daar! 23.09.23 Amersfoort, Lapart 24.09.23 Woerden, Tosti's en Toetjes 28.09.23 Wageningen, The Pub '61 01.10.23 Gouda, So What! 05.10.23 Groningen, Sports Bar De Groote Griet 07.10.23 Haarlem, De Zwaan 08.10.23 Dordrecht, De Beren 13.10.23 Uden, Sergeant Peppers 20.10.23 Doetinchem, Kompaan 22.10.23 Zutphen, Bubbels 28.10.23 Sittard, De Hollande 02.11.23 Emmen, No Limit Events 03.11.23 Zwolle, De Kuiperij 04.11.23 Rotterdam, Bibliotheek Rotterdam 05.11.23 Venray, Hulsman 09.11.23 Middelburg, Zanzi Diner 19.11.23 Bergen op Zoom, Gebouw-T En wie weet nog meer! 🀝
16 sep. 2023
popronde @poprondeapeldoorn was top! Thanks voor alle stunt verzoekjes. We hebben geprobeerd er zo veel mogelijk te verwezenlijken. We hebben genoten van alle shows die we gezien hebben en natuurlijk ons eigen optreden. Slaap lekker en tot morgen bij @poprondealmelo Kusjes, @bowl.band
15 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?βœ¨οΈπŸ•Ί This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekendπŸŽΆπŸ•Ί Swipe to see a selection of the artists that will be playingπŸ‘€ πŸ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables πŸ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's gooooπŸš€πŸ€©
13 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?βœ¨οΈπŸ•Ί This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekendπŸŽΆπŸ•Ί Swipe to see a selection of the artists that will be playingπŸ‘€ πŸ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables πŸ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's gooooπŸš€πŸ€©
13 sep. 2023
popronde Nimma❀️‍πŸ”₯ Afgelopen zaterdag trok er pas Γ©cht een hittegolf door Nijmegen. De damp droop van de ramen en muren, en of je nu wel of niet danste, zweten deed je toch wel. De vlammen.. die kwamen van het podium πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Dit was @poprondenijmegen πŸ“ΈMet dank aan @jessie_kamp Die dit jaar weer met ons meetourt om de Popronde in beeld te brengen met fantastische foto'sπŸ‘ We maken ons op voor het volgende weekend met @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo #popronde #popronde2023
11 sep. 2023
popronde Wat een dag!βœ¨οΈπŸ™ Hebben jullie mooie ontdekkingen gedaan tijdens #poprondenijmegen? πŸ‘€πŸŽΆπŸ•Ί Bedankt aan iedereen die er was gisteren! Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij!πŸ’― We trekken langs nog 40 steden dit najaar. Wil je weten wanneer we waar zijn? Check het alle data op de website (link in de bio) 🎢 @themocksofficial #popronde
10 sep. 2023
popronde Nijmegen!✨️Trek je mooiste schoenen aan, de app of het programmaboekje bij de hand en duik de stad in!πŸŽΆπŸ•Ί De avond is begonnen! Heel veel plezier!✨️ #popronde #popronde2023
9 sep. 2023
popronde We zijn losπŸš€πŸŽ‰ Zien we je vandaag bij @poprondenijmegen ? Tot 17:00 zijn er shows in @debasisnijmegen en vanaf 19:00 uur verplaatsen we het festivalterrein naar de binnenstad. Het programma vind je op de website en in de timesquare app (link in bio) Heel veel plezier vandaag aan alle bezoekers, locaties en artiesten! #popronde 🎢@maryncharlie_
9 sep. 2023
popronde πŸ‘β“οΈπŸ‘β“οΈπŸ‘β“οΈ Wij willen dat iedereen een fijne tijd heeft tijdens de Popronde en tolereren geen enkele vorm van agressie. Met de Ben Je Oke-campagne willen we bewustwording creΓ«ren, maar je vooral handvaten geven als je zelf in een nare situatie terecht komt of ziet dat er iets in je omgeving gebeurt. Dus zie je iets gebeuren dat niet pluis lijkt?πŸ‘€ Vertrouw op je gevoel en stel de vraag: 'Ben Je OkΓ©?'πŸ‘β“οΈ Meer informatie over hoe te handelen in een situatie, of hoe deze te herkennen vind je op www.benjeoke.nl #benjeoke #popronde
8 sep. 2023
popronde Bijna bijna bijna!...πŸ₯ Kruip extra vroeg je bed in vanvavond zodat het sneller morgen is want dan, zaterdag 9 september, trappen we de Popronde 2023 tour af in Nijmegen! Om 14.00 uur starten we de dag met Previews in het voormalige @doornroosjenl pand, nu muzikale broedplaats @debasisnijmegen In verschillende ruimtes waaronder de studio van @destaat spelen deze artiesten hun eerste Popronde show: 14:00 - @yaro.mila_ 14:15 - @whoelsebutmicha 14:30 - @Maryncharlie_ 15:00 - @DroomDit 15:15 - @Ysa_Bermejo 15:30 - @Loveth_Besamoh 16:00 - @SilkeVeld 16:15 - @ANNE.wav 16:30 - @Ioana.Iorgu Om 19.00 uur wordt Popronde 2023 officieel geopend in het hart van Nijmegen de @stevenskerknijmegen door voormalig Popronde deelnemer @meauhewitt en Nijmeegs Tweede Kamerlid en lid van de #gitarencoalitie @lisawesterveld In de Stevenskerk vullen @sheymarochdi✨️ @danielthomaspianist ✨️ en @xa4music de grootse akoestiek met hun muziek. Met 40 locaties en 100 shows is er heel veel te ontdekken. Tot morgen! 🀩 πŸ‘‰download de timesquare app via de link in de bio // website en duik de stad in! #popronde #poprondenijmegen #popronde2023
8 sep. 2023
popronde Na dit jaar zijn we 𝟐𝟏𝟎 π›π¨π¦πžπ§ dichterbij een heus 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐬! 🌿🌳🌴 Kilometers vreten, dat kunnen we wel bij Popronde. Ieder najaar doorkruisen we in 3 maanden tijd het hele land om publiek kennis te laten maken met muziek van de nieuwe generatie poptalenten. Daar staat helaas wel tegenover dat we met onze reisbewegingen veel CO2 uitstoten. Omdat we graag onze voetafdruk willen verkleinen sluiten we ons aan bij European Festivals Forest ✨️ @festivalsforest ✨️ We hebben berekend hoeveel CO2 we uitstoten en zorgen ervoor dat we jaarlijks genoeg bomen planten om dat ruim te compenseren. Daarnaast doen we natuurlijk ons best om elk jaar de uitstoot te verkleinenπŸ™‚ #NoPoprondeOnADeadPlanet Wil je meer lezen over de EFF organisatie of zelf ook doneren? Kijk op https://festivalsforest.eu // @festivalsforest 🎢@thesupersoakers_band (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #festivalforests
7 sep. 2023
popronde π™Šπ™₯ π™₯𝙖𝙙 π™’π™šπ™© π™™π™š π™π™žπ™’π™šπ™¨π™¦π™ͺπ™–π™§π™š 𝙖π™₯π™₯ Ook dit jaar kun je met je digitale programmaboekje de stad door. Download de @tmsqr.app app (via de website of link in bio) en mis nooit meer een optreden. Plan van te voren je route, like de artiesten die je echt niet wil missen, check de timetable en je bent klaar om de stad in te gaan! 🎢 @cocoboloband (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #timesquare #tmsqr
6 sep. 2023
popronde π—‘π—Άπ—²π˜‚π˜„π—² 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲, π—»π—Άπ—²π˜‚π˜„π—² π˜„π—²π—―π˜€π—Άπ˜π—²!✨️ www.popronde.nl (link in bio) is vernieuwd! Webdevelopers Zoso en ontwerper Studio Bas Koopmans πŸ‘‰@basterandthefunkybunch hebben de site een grondige make over gegeven met veel aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Zo vind je natuurlijk alle informatie over de optredens in de steden, download je makkelijk de Timesquare app (@tmsqr.app) en luister je de Spotify playlist vanaf de homepage. Op de stadspagina's vind je een helder overzicht van de programma's, Γ©n zie je in één oogopslag welke locaties rolstoeltoegankelijk zijn en/of een rolstoeltoegankelijk toilet hebben. In de archieven kun je tot 2010 terugvinden waar bijvoorbeeld @ChefSpecialmusic, @Rondemusic, @TheCosmicCarnaval en @Zanillya speelden tijdens hun deelname. En via de medewerkerspagina vind je de coΓΆrdinatoren die ervoor zorgen dat Popronde jaarlijks plaatsvindt. Wij zijn onwijs blij met de nieuwe site, wat vinden jullie ervan?🀩 🎢 @jeroen_antoine (popronde 2023) #popronde
5 sep. 2023
popronde βœ¨οΈπŸš™Lift nodig?πŸš™βœ¨οΈ We werken dit jaar samen met Slinger, een applicatie die het mogelijk maakt om een stoel in je auto aan te bieden of om juist mee te liften. Op die manier kun je benzinekosten delen, kun je misschien toch wΓ©l tot de afterparty blijven en samen rijden is natuurlijk veel leuker! Op de stedenpagina's op de website is te zien of er ritten aangeboden worden via de button 'beschikbare ritten' en kun je kiezen voor 'ritten aanbieden' of 'meerijden'. In de video laten we zien hoe het werktπŸ‘† #popronde #slinger #popronde2023
5 sep. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen