Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 06062022

maandag 06 juni 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

Hopelijk is iedereen ondertussen opgedroogd van de plensbuien van gisteren! De Eerste Pinksterdag viel, je voelt het al aankomen, behoorlijk in het water. Laten we hopen dat dit voorlopig even de natste dag was met alle festivals in het vooruitzicht. Wij hopen namelijk komende week lekker op Best Kept Secret aan het water te kunnen zitten en met een biertje van de muziek te genieten. Wij oefenen nog even onze zonnedans zodat wij straks gegarandeerd zonder regenbuien kunnen genieten van Froukje, The Vices, Wies, Pip Blom en nog veel meer. 

 

Vandaag mag het misschien een feestdag zijn, voor ons is het gewoon weer maandag en dus tijd voor een New Music Monday met heel veel nieuwe muziek! We hebben weer een heleboel moois voor je op een rij gezet dus lees lekker verder en geniet!

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

Ben Forte - Popronde 2019/2022 - Spiegel

In zijn nieuwe single combineert Ben een dromerige singer-songwriter sound met EDM en een soort langzamere poppy versie van drum ‘n bass (denk bijvoorbeeld aan Netsky). Hij speelt met contrasten in intensiteit en energie en weet zijn typische intieme stijl af te wisselen met een energiek refrein. 

 

Met zijn nederlandstalige liedjes over liefde, geluk en zelfstrijd wist hij zichzelf al goed op de kaart te zetten. Zo speelde hij al in het voorprogramma van Chef’Special (die ook een nieuw nummer hebben, dus lekker blijven lezen!) en won hij in 2019 de Amsterdamse Popprijs. Inspiratie haalt hij uit twenty-one pilots, Ed Sheeran en de parkmuziek van de Efteling. 

 

Conclusie: wat fijn dat Ben Forte zich na zijn deelname in 2019 nog een keer is geselecteerd voor Popronde! We kunnen niet wachten om weer met Ben, zijn piano en loopstation op tour te gaan.

 

 

Bella Luna - Popronde 2022 - Running Late

Mogen wij een daverend applaus voor de nieuwe single van Bella Luna?! Naast het feit dat we haar nu aan onze Popronde 2022 playlist kunnen toevoegen is het ook gewoon een enorm fijn nummer. De muziek van de Filipijnse zangeres, die actief is in Nederland, past bij de beweging van de laatste jaren van krachtige, uitgesproken en zeer getalenteerde (neo-)soul en r&b zangeressen. Vooral in Engeland en de Verenigde Staten zijn zij niet meer weg te denken uit het muzieklandschap, maar ook in Nederland is hier steeds meer aandacht voor. 

 

De recentere grootheden in de soulmuziek, zoals Erykah Badu, Amy Winehouse en Jill Scott, lijken een generatie aan meiden te hebben geïnspireerd om in hun voetsporen te treden. Een van die meiden is Bella Luna. In Running Late zijn de soul en jazz invloeden duidelijk te horen, maar ze maakt ook gebruik van een swingend ritme dat vaker in Zuid-Amerikaanse muziek en afrobeat terugkomt. Wij kunnen in ieder geval echt niet wachten om dit live te zien!

 

 

MEAU - Popronde 2021 - Tegen De Klippen Op

Het is snel gegaan voor MEAU. Ze deed in 2021 nog mee aan Popronde en is nu al een van de grootste sterren van Nederland. Haar hit ‘Dat heb jij gedaan’ heeft bijna 48 miljoen streams! Ongekend. Afgelopen week bracht MEAU haar nieuwe single Tegen De Klippen Op uit. Het is een warm en intiem nummer, zoals we van haar gewend zijn. De 22-jarige zangeres, songwriter en producer heeft zich tijdens de lockdown volledig gefocust op Nederlandstalige teksten schrijven en is ook is gaan produceren. Haar schrijfstijl en de instrumentatie geven het werk van MEAU een herkenbaar en oprecht geluid, waarvan deze single ook een goed voorbeeld is. Het is inspirerend om te zien dat ze zich niet gek laat maken door die miljoenen streams en alle aandacht. Ze blijft dicht bij zichzelf en laat haar muziek wederom spreken. 

 

 

YVES - Popronde 2020/2021 - Protocol

YVES maakt een aanstekelijke mix van r&b, hiphop ensoul. In Protocol komen al die stijlen ook duidelijk aan bod en laat YVES zien zonder problemen van het ene naar het andere genre te bewegen. Het nummer is divers in stijlen, maar ook in instrumentatie en technieken. Zo is er een zwaar bewerkte sample te horen in het refrein en maakt hij gebruik van soulvolle warme geluiden in de coupletten. Ook tussen elektronisch en akoestisch wordt afgewisseld waardoor het nummer elke keer weer een andere weg in kan slaan en het dus interessant en spannend blijft. YVES weet met een moderne internationale sound iets herkenbaars neer te zetten waarmee hij verder denkt dan stijlen. Het gaat om het geluid, de energie, intentie en boodschap. Gewoon even luisteren dus!

 

 

AMY MIYÚ - Popronde 2020 - Dubbel (feat. Aline Pozi)

Een mooie samenwerking voor AMY want ze heeft met zowel Alina Pozi en producer-duo Tribal Kush aan deze nieuwe single gewerkt. We kennen AMY van haar crossover van latin, pop, caribische rap en traditionele Curaçaose stijlen. De samenwerking met Alina Pozi is eigenlijk meer dan logisch, want qua stijl liggen de twee artiesten dicht bij elkaar. Alina is ook een van de weinige vrouwelijke artiesten die Spaans en Nederlands combineert. Breng deze twee sterren samen, en voeg daar het voor-een-Grammy-genomineerde producer-duo Tribal Kush aan toe, en je krijgt het perfecte nummer om je dansmoves en twerk-kunsten op te beoefenen. 

 

De samenwerking smaakt naar meer want er was meteen een klik tussen de twee. AMY zegt al een tijd op zoek te zijn geweest naar een andere vrouwelijke artiest in Nederland om mee samen te werken en blij te zijn dat het is gelukt is! Dubbel is een anthem voor vrouwen en een aanmoediging om je seksualiteit te waarderen en accepteren. 

 

AMY MIYÚ is op 1 juli op WOO HAH! te zien. 

 

 

Two and a Half Girl - Popronde 2019 - Eighteen Months

Met een stevige gitaarriff en knallende drums blaast Two and a Half Girl door je speakers. Hierna horen we de krachtige stem van de frontvrouw als zingend geschreeuw naar voren spatten. De Utrechtse band heeft een herkenbare mix van emo, punk en rock waarover de zangeres met een groots stembereik aanstekelijke melodieën zingt. Wie deze band al eerder live heeft gezien weet dat het publiek niet vies is van een moshpit. De energie die ze live brengen is in ieder geval ook goed naar voren gekomen op deze single. Dus draai je volumeknop een stukje harder en air-drum lekker mee met Two and a Half Girl. 

 

 

Laura Sjin - Popronde 2018 - (dat ik het) ook zo (zie)

Laura’s muziek valt binnen een genre dat we steeds vaker zien en horen terugkomen op Popronde: Nederlandstalige slaapkamer pop. Deze relatief nieuwe stijl heeft natuurlijk alles te danken aan het enorme aanbod aan toegankelijke en betaalbare muziekapparatuur en -software. Dit in combinatie met de pandemie waarin slaapkamers zo ongeveer de enige bruikbare studio's waren en het is meer dan logisch dat we steeds meer acts zoals Laura voorbij horen komen. Deze nieuwe single is niet zo lo-fi als veel nummers uit dit genre, maar is wel net zo persoonlijk en eerlijk. Het is natuurlijk een stuk makkelijker om jezelf bloot te geven als je in je eigen vertrouwde en comfortabele kamer bent, in plaats van in een kille commerciële studio. 

 

Laura heeft haar stijl doorontwikkeld, bijvoorbeeld door te werken met producer Benny Sings, waarmee ze ‘of ik jou nog mis’ uitbracht. Ook na die EP ging ze weer op zoek naar een volgende stap in haar carrière en besloot ook zelf te gaan produceren. De EP die daar het resultaat van is krijgen we in september te horen. Naast haar eigen teksten en producties zijn er ook samenwerkingen te horen op de EP. De releaseparty staat gepland op 24 september in Fluor (Amersfoort). Er is  dan trouwens ook nog een ander leuk evenement in Amersfoort, namelijk: Popronde Amersfoort! Tot dan!

 

 

Cookhouse - Popronde 2017 - Walk It Off

Walk If Off is een prachtig inkijkje in de destructieve relatie waar Jeroen Hendriksen, percussionist van Cookhouse, verzeild in was geraakt. De vorige single, Bad For My Health, was al een (vrij duidelijke) verwijzing naar deze situatie, en deze nieuwe single is het vervolg. Als manier om met het verdriet om te gaan maakte Jeroen een spontane wandeling van 40 kilometer. Zijn broer, Ronald, vroeg hem om zijn wandeltempo op te nemen, wat vervolgens als basis is gebruikt voor dit nummer. Het eindresultaat is een persoonlijke folksong die rustig opbouwt naar een opzwepende climax. 

 

"Wat dit nummer voor ons extra bijzonder maakt, is dat lopen voor Jeroen een constant thema is geweest in zijn leven, heel letterlijk genomen. Hij is geboren met een groeistoornis (achondroplasie) en moest twee keer geopereerd worden, waarbij zijn benen operationeel gebroken moesten worden en weer aangroeiden. Hij kon in totaal twee jaar niet lopen. Deze levensveranderende, maar intense procedure vereiste dat hij opnieuw zou moeten leren lopen, en ‘Walk it off’ vertegenwoordigt daarom de ultieme overwinning in het claimen van zijn vrijheid. Twee keer."

 

 

Pitou - Popronde 2016 - Big Tear

Om de muziek van Pitou een beter plekje te geven is het goed om het volgende te weten: in haar jeugd reisde Pitou (wat ook haar echte naam is) met haar ouders vaak naar verre landen. Hier verzamelden ze cassettes met geluiden die ze hoorden tijdens hun reis. Dit, in combinatie met haar interesse in klassieke muziek, legde de basis voor haar muziek. Later ontdekte ze pop en rock en leerde ze gitaarspelen. Zingen was voor haar al bekend terrein, doordat ze deel was van een kinderorkest, en met nu ook nog de gitaar tot haar beschikking was het slechts een kwestie van tijd voor het schrijven van liedjes ook toegevoegd kon worden aan haar lijst van vaardigheden. 

 

Een debuutalbum is aanstaande, waarvan Big Tear het eerste teken is. Op het nummer zijn meerdere invloeden al duidelijk te horen. Het oosterse geluid van de gitaar in het intro, de klassieke strijkers en de gelaagde vocalen die het een pop-sound geven, maken Big Tear tot een interessante en veelbelovende eerste single. 

 

 

Chef’Special - Popronde 2009 - Superman

Er stond eens, in een ver verleden, een groepje Haarlemse muzikanten op Popronde. Jeugdig, enthousiast, muzikaal en met een glansrijke toekomst voor de boeg. Toen nog ondeugend en speels en nu een groep professionals die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie. Chef’Special tourde in 2009 mee met Popronde, brak ik 2014 definitief door met ‘In Your Arms’, won prijzen, had hits, speelde de vetste festivals en bracht afgelopen week een nieuwe single uit: Superman

 

Het nummer gaat over “terugkijken op het verleden, stilstaan bij herinneringen en het besef dat je door onomkeerbare veranderingen om je heen en in jezelf nooit meer terug kan naar hoe het was.” We wisten natuurlijk al langer dat de Cheffies in staat waren om gevoelige en emotionele liedjes te schrijven en ook Superman bewijst dat. Joshua Nolet (leadzanger) zegt over het nummer: “Het is een gestileerde weergave van de levensloop van de band tot nu toe”. Het brengt dus ook de nodige nostalgische emoties naar boven, misschien nog wel meer als je de band al langer volgt. 

 

De komende tijd gaat Chef’Special nog meer nieuwe muziek uitbrengen en zijn ze door heel Nederland weer te bewonderen op allerlei festivals!

 

Tourdata:

04 juni - AFAS Live, Amsterdam

11 juni - Lansingerland Live, Bergschenhoek

17 juni - Wantij Live, Dordrecht

18 juni - Pinkpop Festival, Landgraaf

19 juni - Central Park Festival,  Utrecht

24 juni - Drakenbootfestival, Apeldoorn

25 juni - Indian Summer Festival, Broek Op Langedijk

02 juli - Concert At Sea Festival, Brouwersdam

02 juli - Gelderpop, Voorthuizen

09 juli - Breda Live, Breda

09 juli - In het Volkspark, Enschede

16 juli - Colours Of Ostrava, Ostrava

26 aug - CuliNesse, Rotterdam

27 aug - ASM Festival, Arnhem

10 sep - Appelpop, Tiel 

 

 

Instagram

popronde Introducing โœจ ๐„๐ฏ๐š ๐’๐ž๐ซ๐ž๐ง๐š โœจ Ze was onderdeel van de #popronde2020 selectie, toen de pandemie roet in 't eten gooide. Maar, de aanhouder wint, en dit jaar gaat ze dan toch echt mee op tour! We spraken met haar over haar muziek, de impact van de pandemie en blikken alvast vooruit op het najaar. Je leest het op ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ƒ๐š๐ข๐ฅ๐ฒ ๐Ÿ‘‰ Link in bio naar Popronde Daily โœจ @eva.serena.music โœจ #poprondedaily #popwaarts #popronde #popronde2022 #popronde2020
9 aug. 2022
popronde ๐—ง๐—ต๐—ฟ๐—ผ๐˜„๐—ฏ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—˜๐—œ๐—ก๐——๐—™๐—˜๐—˜๐—ฆ๐—ง๐Ÿ’ซ๐Ÿ’œ Nu we door de zomerzon rondstruinen en eindeloos genieten van festivals in de buitenlucht, duiken wij in gedachte even terug naar 15 april 2021, @qfactory_adam Waar we samenkwamen en de nacht tegemoet dansten met heel veel toffe muziek van de Popronde acts. En, vanaf 10 september mogen we alweer!๐Ÿš€ Dan start de Popronde tour 2022, met @poprondenijmegen Voor je het weet is het zover... Nu eerst, genieten van deze toffe video door @jorbroeder Fijne zomer! โ˜€๏ธ ๐ŸŽถ@guyy_ - Berlin Baby ๐ŸŽถ @cloudsurfersmusic - Surf The Cloud #popronde #popronde2021 #popronde2022 #poprondeamsterdam #poprondeeindfeest #popwaarts
1 aug. 2022
popronde Introducing โœจ๐‰๐จ๐ก๐ง๐ง๐ฒ ๐ฅ๐จ๐ฏ๐ž ๐ฆ๐žโœจ In september gaan we weer touren met de Popronde selectie. Een aantal van hen stellen zich alvast aan je voor op #poprondedaily Vandaag: @johnnyloevsme Een mooi en openhartig gesprek over kwetsbaarheid en persoonlijke groei. Je leest het op ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐——๐—ฎ๐—ถ๐—น๐˜† via de link in bio #popronde #popwaarts #popronde2022
15 jul. 2022
popronde In september gaat de Popronde tour weer van start en daarom stellen een aantal acts zich alvast aan je voor op ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐——๐—ฎ๐—ถ๐—น๐˜†. Vandaag: ๐™๐”๐‹๐” ๐†๐‘๐„๐„๐! ๐Ÿ’š ๐Ÿ‘‰ Link in bio naar Popronde Daily
7 jul. 2022
popronde ๐™‘๐™–๐™˜๐™–๐™ฉ๐™ช๐™ง๐™š ๐™–๐™ก๐™š๐™ง๐™ฉ! ๐Ÿšจ โœจPopronde is op zoek naar een ๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐˜‚๐—ฎ๐—น ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ voor 16 uur per weekโœจ Ben jij een held met Photoshop, After Effects, Indesign en/of andere designsoftware? Check dan snel de vacature op Popronde Daily via de link in de bio! ๐Ÿš€
6 jul. 2022
popronde In de befaamde Wisseloord Studio's presenteerden onze mediapartners gisteravond de talenten die zij komend najaar met bijzondere interesse gaan volgen. Babs, FIEP, Rats & Daggers en Duimalot mochten alvast proeven van de Popronde, zij werden elk door een partner naar voren geschoven om hun eerste Poprondegig te spelen! Check alle mediapartnerselecties via blog.popronde.nl! ๐Ÿ“ธ: @tess_janssen_
14 jun. 2022
popronde Dit zijn de @funxfm Talents voor Popronde 2022! Check ze komend najaar in jouw stad, data via Popronde.nl๐Ÿ”ฅ
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @nmthype Talents voor Popronde 2022! Check ze in jouw stad, komend najaar. Data via www.popronde.nl!
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @oor.nl Talents voor Popronde 2022! Check ze komend najaar in a city near you. Data op popronde.nl!
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @3voor12 Talents voor Popronde 2022! Zie ze komend najaar in jouw stad, check de data op www.popronde.nl! โœจ
13 jun. 2022
popronde ๐Ÿ’ซ๐—ง๐—ต๐—ฟ๐—ผ๐˜„๐—ฏ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐Ÿ’ซ Zullen we samen even terugblikken naar #Popronde2021 ? Te beginnen met het Eindfeest in april. Dat was genieten๐Ÿ’ฏ Tijdens de tour hebben we weer fantastische artiesten mogen ontmoeten die wij in ieder geval blijven volgen. Welke act heb jij tijdens Popronde 2021 ontdekt? ๐ŸŒŸ ๐ŸŒŸ ๐Ÿ“ธ door @jessie_kamp @poprondeamsterdam @qfactory_adam @nonchelange @themdirtydimes @parhasardband @planetnicolaas @jadidiane #popwaarts #popronde #popronde2021 #popronde21 #popronde20212022 #poprondeeindfeest
27 mei 2022
popronde ๐˜ผ๐™–๐™ฃ๐™ ๐™ค๐™ฃ๐™™๐™ž๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™Ž๐™ฉ๐™š๐™ช๐™ฃ๐™›๐™ค๐™ฃ๐™™๐™จ ๐™ˆ๐™ช๐™ฏ๐™ž๐™ ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™™๐™–๐™œ โ€“ Muzikanten opgelet! Want er is een heel mooi nieuw fonds in het leven geroepen om jou te ondersteunen bij de creatie/vastlegging en-of uitvoering van nieuw werk: Het Steunfonds Muzikantendag! Het #SteunfondsMuzikantendag is een werkbijdrage voor jonge individuele makers โ€“ muzikanten die hun eigen nummers schrijven. Er zijn maar liefst 120 werkbijdragen van โ‚ฌ5.000,- beschikbaar. Klinkt dit als iets wat jij nodig hebt? Check dan snel de website van Het Steunfonds Muzikantendag om je in te lezen over de voorwaarden. Voldoe jij aan de eisen, dan kan je dus โ‚ฌ5.000,- aanvragen voor jouw muzikale ontwikkeling๐Ÿš€ Aanvragen voor een werkbijdrage kunnen vanaf zaterdag 21 mei 2022 via de website worden gedaan tot maandag 20 juni 2022. Een onafhankelijke beoordelingscommissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie bepaalt welke aanvragen gehonoreerd worden. Alle info lees je op www.steunfondsmuzikantendag.nl Houd ook de pagina van @muzikantendag in de gaten voor updates over het fonds. #muzikantendag #steunfondsmuzikantendag
12 mei 2022
popronde ๐—”๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—š๐—น๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป! Struinen door de Tuinen en @gluren_bij_de_buren gaan vanaf nu samen verder onder een naam #glurenbijdeburen. En dat betekent dat je op zondag 3 juli weer rond kan struinen door de buurt en in huiskamers en tuinen kunt genieten van optredens in een bijzondere en intieme sfeer. Je kunt je tot 22 mei aanmelden als locatie of als artiest. Check op de website welke steden er mee doen en of er in jouw buurt gestruind en gegluurd gaat worden! ๐ŸŽต๐Ÿ ๐ŸŒท www.glurenbijdeburen.nl
11 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 6/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @babsopdebeat - Die/Hun ๐Ÿ’› Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 5/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @ivyvoxmusic - TONIGHT ๐Ÿ’œ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 4/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @lucpustjens - Far Gone ๐Ÿงก Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @solomonmusicofficial - Nobody Knows โค๏ธ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 2/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @greatjoy_bangbang - They Will Kill Us All ๐Ÿ’š Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 1/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @zulugreen - Ancestors Chant ๐Ÿ’™ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐Ÿ’ฅ๐˜ฟ๐™€ ๐˜ฝ๐™€๐™†๐™€๐™‰๐˜ฟ๐™ˆ๐˜ผ๐™†๐™„๐™‰๐™‚ 2022๐Ÿ’ฅ ๐—ฉ๐—”๐—ก๐—”๐—ฉ๐—ข๐—ก๐——!... Vanaf 21.00 uur tot 0.00 uur maken we tijdens @3voor12 radio op @npo3fm de namen van de nieuwe selectie bekend! En natuurlijk delen we die ook op onze socials! Het wachten is bijna voorbij! #zinin ๐Ÿคฉ
3 mei 2022
popronde ๐Ÿ’ฅ๐˜ฟ๐™€ ๐˜ฝ๐™€๐™†๐™€๐™‰๐˜ฟ๐™ˆ๐˜ผ๐™†๐™„๐™‰๐™‚ 2022๐Ÿ’ฅ Morgen weten we welke 100 acts er dit najaar mee op tour gaan๐ŸšŒ ๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ถ๐˜?๐Ÿ‘€ Tune in, morgenavond vanaf 21.00 uur op @npo3fm tijdens @3voor12 radio met @sagidcarter Of houd onze socials in de gaten๐Ÿ‘€ ๐™Ž๐™‹๐˜ผ๐™‰๐™‰๐™€๐™‰๐˜ฟ!!!!๐Ÿคฉ
2 mei 2022
popronde ๐Ÿ’ฅ๐˜ฟ๐™€ ๐˜ฝ๐™€๐™†๐™€๐™‰๐˜ฟ๐™ˆ๐˜ผ๐™†๐™„๐™‰๐™‚๐Ÿ’ฅ Het wachten is bijna voorbij... Aanstaande dinsdag 3 mei maken we de selectie van #popronde2022 bekend!! โญ๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜๐—ผ๐˜‚๐—ฟ?โญ @sagidcarter geeft antwoord op deze vraag, tijdens @3voor12 radio op @npo3fm Tune in vanaf 21.00 uur! #popronde #popronde2022 #popwaarts #debekendmaking #selectie2022
29 apr. 2022
popronde ๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ๐ž ๐ฏ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐Ž๐ž๐ค๐ซ๐šรฏ๐ง๐ž Tijdens het Eindfeest zijn we begonnen met een bijzondere veiling om geld op te halen voor vluchtelingen uit Oekraรฏne. De spelende acts hebben items ter veiling aangeboden. Valt jouw oog op een of meerdere van de items? Breng je bod uit in de comments. โญ ๐™๐Ž ๐–๐„๐‘๐Š๐“ ๐‡๐„๐“ โญ > Ieder item is genummerd in de foto's (slide) > In de comments hebben wij voor alle 4 de items een comment geplaatst > Breng jouw bod uit door de (laatste) comment te beantwoorden. Voorbeeld: '#6. 50 euro' Op sommige items is tijdens het Eindfeest al geboden, er geldt dan een startbod, die noemen wij in onze comment. ๐•๐จ๐จ๐ซ ๐Ž๐ž๐ค๐ซ๐šรฏ๐ง๐ž De opbrengst van de veiling wordt verdeeld over giro 555 en @dca_ukraine We doneren ook een deel van de ticketopbrengst van het Eindfeest en de laatste inhaalpoprondes aan deze doelen! Gister deelden we deel 1 van de veilingsitems. ๐™‡๐™€๐™ ๐™ƒ๐™€๐™ ๐˜ฝ๐™„๐™€๐˜ฟ๐™€๐™‰ ๐˜ฝ๐™€๐™‚๐™„๐™‰! ๐Ÿ”จ
21 apr. 2022
popronde ๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ๐ž ๐ฏ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐Ž๐ž๐ค๐ซ๐šรฏ๐ง๐ž - ๐ก๐จ๐ž๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐›๐ข๐ž๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ? Wie op het Eindfeest was heeft de veiling misschien al gespot. Om geld op te halen voor vluchtelingen uit Oekraรฏne hebben acts items ter veiling aangeboden. Een deel van die items heeft al een nieuwe eigenaar (de @luckyblue.official fiets bijvoorbeeld). Dit zijn de items waar je vanaf nu op kunt bieden! Valt jouw oog op een of meerdere van de items? Breng dan je bod uit in de comments. โญ ๐™๐Ž ๐–๐„๐‘๐Š๐“ ๐‡๐„๐“ โญ > Ieder item is genummerd in de foto's (slide) > In de comments hebben wij voor alle 5 de items een comment geplaatst > Breng jouw bod uit door de (laatste) comment bij dat item te beantwoorden. Voorbeeld: '#2. 250 euro' Op sommige items is tijdens het Eindfeest al geboden er geldt dan al een startbod - zie onze comment. ๐•๐จ๐จ๐ซ ๐Ž๐ž๐ค๐ซ๐šรฏ๐ง๐ž De opbrengst van de veiling wordt verdeeld over giro 555 en @dca_ukraine We doneren ook een deel van de ticketopbrengst van het Eindfeest en de laatste inhaalpoprondes aan deze doelen! ๐— ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐Ÿฎ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐Ÿฐ ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—บ๐˜€! ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜† ๐˜๐˜‚๐—ป๐—ฒ๐—ฑ! ๐™‡๐™€๐™ ๐™ƒ๐™€๐™ ๐˜ฝ๐™„๐™€๐˜ฟ๐™€๐™‰ ๐˜ฝ๐™€๐™‚๐™„๐™‰! ๐Ÿ”จ
20 apr. 2022
popronde Still buzzin'๐Ÿ’œ๐Ÿ’ซ Zijn jullie al een beetje bijgekomen van het Eindfeest? De afsluiter van Popronde 2021, de langste tour uit onze geschiedenis, maar een mooie was het zeker! We hebben veel bands in de afgelopen maanden zien groeien en nu vliegen ze uit๐Ÿš€ Naar festivals en andere mooie podia. Welke Popronde act blijf jij volgen en ga je sowieso nog een keer live zien??? Laqt het weten in de comments ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ“ธ @jessie_kamp #popronde #popronde2021 #pr2021 #popwaarts #poprondeeindfeest #poprondeamsterdam
17 apr. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen