Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 07022022

maandag 07 februari 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

Een nieuwe week betekent natuurlijk weer nieuwe muziek. Naast de regen van vorige week werden we ook nog overspoeld met mooie muziek. We hebben maar liefst 12 nieuwe nummers voor je in de aanbieding. Een divers assortiment dus, voor ieder wat wils. We gaan van nieuwe metal, naar een intiem persoonlijk liedje, en van alles daartussenin. Geniet ervan en tot volgende week!

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

Melle - Popronde 2021 - How I Long

How I Long is de nieuwe single van singer-songwriter talent Melle. Vanaf het moment dat de eerste klanken klinken neemt Melle ons mee in zijn nummer. Hij vertelt zijn verhaal met passie en liefde en maakt de magie van zijn muziek hoorbaar. Zijn muziek heeft een organisch geluid en vaak een troostende boodschap. How I Long  gaat over verder gaan nadat je iemand hebt losgelaten van wie je nog steeds houdt. Fans van artiesten als Tom Odell, Ruben Hein en Phoebe Bridgers zullen dol zijn op dit nummer. Het is de laatste single van zijn aankomende EP, geproduceerd door Jurriaan JJ Sielcken, die dit voorjaar uitkomt.

 

 

Max Poolman - Popronde 2021 - White House Road 

In 2021 schitterde Max Poolman tijdens heel veel Poprondes als een van de meest geboekte artiesten. Zijn cover van White House Road van country-grootheid Tyler Childers is een voorproefje van zijn nieuwe EP die aan het einde van dit jaar uitkomt. Max koos ervoor om de track wat meer pit te geven dan het origineel. Het komt ook niet als een verrassing dat het een fijn nummer is geworden als je hoort met wie Max in de studio bezig is geweest. Zo trommelde hij naast zijn vaste producer/gitarist Jeroen Egge en drummer Tim Koning ook Jesse Koch (bas en toetsen) en Graeme James (banjo en mandoline) op. Hoewel Max tijdens de pandemie toch hier een daar nog heeft kunnen optreden in het buitenland, ging in Nederland weinig door. Dit jaar is er hoop voor meer. Aan dit nummer te horen is Max er klaar voor om de rest van Nederland plat te spelen.  

 

 

 

ParHasard - Popronde 2021 - Help Yourself 

ParHasard laat met Help Yourself zien dat je een thema als mentale gezondheid prima kunt verpakken in een nummer dat energiek, luchtig en funky klinkt. Het idee achter het nummer is dat het belangrijk is om naar jezelf te luisteren zoals een therapeut dat ook zou doen. Met Help Yourself helpt ParHasard ons al een beetje op weg en geven ze ook meteen een flinke dosis positiviteit en energie mee. Dus kun jij wel wat positiviteit en energie gebruiken? zet deze dan even lekker hard aan!

 

 

MAXINE - Popronde 2019 - Don’t (Acoustic) 

Doorbreken in het buitenland is niet voor veel Nederlandse artiesten weggelegd, maar MAXINE is hard onderweg om ook over de grenzen erkend te worden. Door gebruik te maken van TikTok en samen te werken met zowel Nederlandse als internationale sterren is MAXINE’s muziek tegenwoordig allang niet meer alleen voor onze landgenoten bestemd. 

Met Don’t (Acoustic) steekt MAXINE de originele versie in een gevoeliger en intiemer jasje. Het grootste verschil is dat ze in de akoestische versie laat zien dat autotune en effecten voor haar stem helemaal geen noodzaak zijn, maar juist een artistieke keuze. Na het horen van deze versie zal het niemand verbazen dat wereldsterren als Max Martin en Zara Larson fan van MAXINE’s stem en songwriting zijn. 

 

 

 

 

Zeno - Popronde 2019 - Remedy 

Zeno (Kevin Biemans) weet met zijn creativiteit het ene na het andere catchy nummer te schrijven. De inspiratie voor zijn muziek, die hij deels zelf produceert, haalt hij uit eigen ervaringen. Zo is het blijven streven naar persoonlijke groei een terugkerend thema. De openhartige manier waarop hij zijn ups en downs beschrijft maakt zijn muziek herkenbaar voor veel jonge mensen. Remedy is de eerste release in aanloop naar een nieuw project dat eind dit jaar uit komt. De song beschrijft een situatie binnen een relatie waarin jaloezie de overhand neemt van liefde. 

 

 

WIES - Popronde 2019 - Bandje 

Het nieuwe nummer van WIES dient als geestige antwoordsong op de uitspraken van onze minister president Mark Rutte. In de afgelopen persconferentie deed hij de uitspraak “Dit is ook een ongelooflijk grote teleurstelling voor de sectoren die nog niet opengaan; de culturele sector”, “Maar,” zo opperde hij, “je kunt wel gewoon oefenen met je bandje.” Volgens de zangers van WIES, Jeanne Rouwendaal, is dit precies de kern van het probleem en laat deze uitspraak zien hoe ondergewaardeerd de muzikant is. Als antwoord maakte WIES het stoere en demonstratieve nummer Bandje.

 

 

Playground Zer0 - Popronde 2018 - Francois

Playground Zer0 verbreekt hun stilte met de heerlijke club banger Francois. Na één keer luisteren gaan de woorden “Je suis dansen dans la discothèque” niet meer uit je hoofd. Het  nummer is een voorproefje voor het aankomende en lang verwachte album van de mannen. Als Francois de toon is voor het nieuwe album, dan belooft dat al veel goeds! En is het alleen nog een kwestie van wachten tot de clubs weer open gaan, zodat we met dit toffe nummer mee kunnen zingen in la discothèque.

 

 

Bring On The Bloodshed - Popronde 2017 - Lord of the Harvest / Pestilence / Time Reveals All

Weer terug van weggeweest: Bring on the Bloodshed bracht afgelopen week, à la De Staat eind 2021, een drieluik aan singles uit. Blijkbaar zijn ze het nog niet verleerd, want ruim vier jaar na hun deelname aan Popronde en zes jaar na hun laatste release klinken ze zelfverzekerder dan ooit. De track die er meteen uitspringt, is Lord of The Harvest. Alleen al het kort-maar-krachtige intro; het zet meteen de toon voor de chaos die in de 5 minuten daarna volgt. Het nieuwe werk zweeft nog steeds tussen metalcore en death metal in, maar met een iets lager tempo, wat het geheel nog beter over doet komen. Het sinistere Time Reveals All en het beukende Pestilence maken het drieluik een uitgebalanceerd geheel. 

 

 

 

 

Tamara van Esch - Popronde 2016 - Trechter

Tamara van Esch deed in 2016 mee aan Popronde. Mensen die haar muziek kennen weten dat zij haar passie voor het menselijke brein en muziek combineert in haar nummers. Ook voor haar nieuwe nummer Trechter liet zij zich inspireren door een gesprek met Baukje die een extreme vorm van autisme heeft en daarnaast hoogsensitief en superintelligent is. Baukje omschrijft een persoon zonder autisme, als een persoon met een trechter in diens hoofd die hierdoor in staat is om alles te filteren. Voor Baukje is dit allemaal net iets anders. “Op de grenzeloze achtergrond met het filter constant uit teken ik een overzicht dat trots werd gebruikt.” Tamara weet het met haar woorden precies te vatten in dit mooie liedje.   

 

 

Thijs Boontjes - Popronde 2016 - Als Emmie Danst

Het klinkt herkenbaar en vertrouwd, alsof je het al jaren in je afspeellijst hebt staan en er nu eindelijk weer goed naar luistert. Die vertrouwdheid is misleidend, op een goede manier. Het geeft je het idee dat je hier drie jaar geleden op een festival op hebt staan dansen. Dat is ook precies wat je wil als je dit hoort: dansen. Met Thijs en met Emmie. Eigenlijk met iedereen.

Als Emmie Danst is het tweede voorproefje van de aankomende EP. Laten we hopen op een jaar waarin we op meer muziek van Thijs kunnen gaan dansen. Wij zijn alvast begonnen. 

 

 

Orange Skyline - Popronde 2014 - A Fire 

Het nieuwe nummer van Orange Skyline kent een vlammend start: A Fire is namelijk te horen bij de dagelijkse NOS compilaties van hoogtepunten uit het Olympische schaatstoernooi. Tijdens een hardloopsessie ontstond het idee om een ultieme work-out track te maken. Met dit verslavend energieke nummer is dat doel wat ons betreft bereikt. Wij schrijven dit nummer voor aan iedereen die energie, kracht en motivatie nodig heeft. Nu is het alleen nog hopen dat onze landgenoten het goed doen op het ijs. Aan dit lied zal het niet gelegen hebben. 

 

 

Lucky Fonz III - Popronde 2008 - Kwantumwetenschapper

We sluiten deze New Music Monday af met Lucky Fonz III. Het is alweer 14 jaar geleden dat hij met Popronde meereisde, toch blijft hij zich met ons verbonden voelen en tipt hij nog wel eens acts als potentiële deelnemers. Daar worden wij alleen maar blij van natuurlijk! Net als van zijn nieuwe muziek. Volgens Lucky zelf is Kwantumwetenschapper een van zijn mooiste liedjes met een van zijn meest intense teksten. Hopelijk komt het vaak voorbij in de aankomende clubtour van Lucky. Wij pakken onze aanstekers er in ieder geval alvast bij. 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram

popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023
popronde Laat je horen voor de fantastische artiesten van Popronde 2023🤩👏 én voor de fotografen die de Popronde GEWELDIG in beeld hebben gebracht. Wauw! S/O naar @jessie_kamp en @lindedorenbos📣 Geef ze een digitale ovatie in de comments👇 👏🔥❤️🙌 👉de inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend (link in bio)
21 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat (2/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? We zochten hem op tijdens @poprondedenhaag voor een potje #RaadDePlaat In deel 1 haalde @jesperjespermusic al best een goede score, maar kan hij dat evenaren?👀 Welke song en artiest herkende jij sneller dan Jesper?🤓💥 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
18 dec. 2023
popronde 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗮 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗰𝗵! Socks - T's - Bling - CD's & Vinyl - ook dit jaar hadden de acts heel veel toffe merch bij zich. Heb jij een van hun merch items op het oog?👀 Of wil je je Popronde buddy verrassen met een Popronde souvenir?🎁 Support je nieuwe favo artiest - koop merch! Stuur ze een dm, check hun webshops, koop dat toffe item, zo simpel kan het zijn! Wil je de acts op een andere manier supporten? Dat kan ook door: ✨ ze te volgen op socials ✨ ze te volgen op (bijvoorbeeld) Spotify ✨ een ticket te kopen voor een show ✨ hun muziek te delen ✨ actief te reageren onder berichten Steek je liefde voor de artiesten en de muziek niet onder stoelen of banken! ❤️❤️❤️❤️ 🎶NEWT (@hi.im.newt) - In & Out
15 dec. 2023
popronde Een onvergetelijke avond van een legendarische tour!💯 Popronde 2023 zit erop en dat vierden we op 25 november met een Eindfeest in een uitverkochte Melkweg. We duiken terug in de tijd naar die avond, met fantastische shows van een diverse club Popronde acts. Er werd gedanst, gesprongen, meegezongen, en vooral keihard genoten! ❤️🕺🏾💥🔥 Tot volgend jaar! 🫶🥳 📸&📽️&✂️: @reneemeijer 2nd 📹: @thomblisto 🎶: @yaro.mila_ - Therapy ✨✨✨✨✨ 👉Inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend! (link in bio)
14 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat! (1/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? Hij tourde al meerdere keren mee als drummer / zanger / gitarist. Dus zochten we hem tijdens @poprondedenhaag op voor een potje #raaddeplaat Raad jij sneller welke nummers en welke ex-Popronde acts je hoort?🤓💥 Welke song herkende jij sneller dan Jesper?👀 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
12 dec. 2023
popronde Een radiohit scoren? Yes please?! 📻🤩 Maar, dan moet je eerst je muziek op de radio krijgen. Alleen, HOE krijg je je muziek op de radio?👀 Hugo Schaap (coördinator 3FM Talent & muzieksamensteller 3FM) en Guillaume Warmerdam (@l_a_b_m_u_s_i_c & @makewaves.fm) bespreken in de nieuwste Popronde Academy aflevering hoe opkomende artiesten hun tracks op de juiste plek kunnen krijgen. Guillaume geeft inzicht in de functies van boutique label en distributie services, waar Hugo vanaf de andere kant van de tafel uitlegt hoe een radiozender haar playlists opstelt. ✨️De aflevering is exclusief beschikbaar voor acts die geselecteerd zijn (geweest) voor Popronde. ✨️Popronde Academy is een (besloten) omgeving waarin geselecteerde acts van de Popronde door tips & tricks van verschillende sleutelfiguren uit de muziekindustrie worden voorbereid op hun deelname aan Popronde, en ondertussen leren over hoe de Nederlandse muzieksector in elkaar zit. Een goede reden dus om je in te schrijven voor Popronde 2024!🤩 👉 inschrijven en info: link in bio ✨️ ✨️ ✨️ 🎥 video & edit door Lorenzo Gentili @lorex.mov 🎶@thames.band
11 dec. 2023
popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen