Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 07032022

maandag 07 maart 2022

Vandaag staat het hele Nederlandse Radio- en TV-land in teken van de Giro555 actie voor Oekraïne. Van 6:00 tot 21:00 maken tien radiozenders samen radio. Verder zijn er natuurlijk veel meer acties door het hele land met hetzelfde doel; geld ophalen voor Oekraïne. Op Giro555.nl lees je meer over hoe jij kan helpen. 

 

Vorige week was de laatste kans om je in te schrijven voor Popronde 2022. Ongeveer 900 acts deden dit! De selectiecommissie gaat deze maand hard aan de slag met het beluisteren van al deze enthousiaste potentiële deelnemers en kiezen dan de mooiste pareltjes voor ons uit. Vandaag hebben wij weer de mooiste pareltjes van afgelopen week voor je uitgezocht om lekker in het zonnetje op te zetten.

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

MEAU - Popronde 2021 - Als Jij Maar Bij Me Bent 

MEAU, wie kent haar niet. Sinds haar monsterhit Dat Heb Jij Gedaan, kan je niet meer om haar heen. Ze bestormde de hitlijsten in zowel België als Nederland en stond maar liefst 8 weken op nummer 1 in de Nederlandse Top 40! Ook wij kunnen niet ontkennen dat wij het nummer grijs hebben gedraaid en luidkeels meezingen als het op de radio voorbij komt. Afgelopen week verblijdde MEAU ons met een nieuwe single genaamd Als Jij Maar Bij Me Bent. Het nummer gaat over de abrupte veranderingen die de corona crisis met zich meedroeg. In het nummer zingt ze “Hoe het juist zo fijn kan zijn met weinig, als jij maar bij me bent”. Nadat alles wegviel tijdens corona kreeg MEAU het besef dat het eigenlijk ook wel fijn is om weinig te hebben, zolang haar liefde maar bij haar is. Het is wederom weer een prachtig nummer met haar herkenbare warme stem. Daarnaast vertelt ze een verhaal waar velen van ons zich in kunnen herkennen. In het voorjaar en najaar van 2022 tourt MEAU samen met haar band langs maar liefst 22 podia in Nederland en België, check haar website voor de datums en tickets http://www.meauhewitt.nl

 

 

 

Naber - Popronde 2021 - EP: Ameliorate 

Wij kennen Naber van zijn elektronische club muziek waar menig Popronde bezoeker zich vorig jaar bij in het zweet danste (toen het weer mocht). Tijdens de pandemie viel het draaien in clubs volledig voor hem weg. Muziek produceren die dansvloer georiënteerd was voelde daarom lastiger dan ooit. Op Ameliorate horen we hoe Naber zich heeft aangepast aan deze situatie. De 5 songs vertellen een verhaal over isolatie, depressie en knaldrang. Licht aan het einde van de tunnel speelt een grote rol als thema op deze EP. Hij wilt de luisteraar meenemen door de lange nachten van de pandemie. De EP wordt geopend met het nummer Suspended in a Sunbeam, een vertaling van het gevoel dat hij had toen het licht in hem verdween, en wordt afgesloten met het nummer Oceans waarin Naber het licht aan het einde van de tunnel weer ontdekt. Ameliorate is volgens Naber niet gemaakt voor de dansvloer, daarom maakt hij een speciale EP met dansbare varianten waar we wél heerlijk op los kunnen gaan. 

 

 

LUCAS - Popronde 2021 - Top Tot Teen

Top Tot Teen, de nieuwe single van LUCAS, gaat over je eenzaam voelen ook al heb je zoveel (fijne) mensen om je heen: “Ik ben maar met mensen en mensen ze zijn maar met mij”. Een gevoel dat soms ontstaat omdat mensen een bepaalde verwachting van je hebben die niet helemaal in lijn is met hoe je werkelijk bent. Voor LUCAS betekent dit bijvoorbeeld dat mensen verwachten dat hij altijd blij en actief is, maar in werkelijkheid is dit lang niet altijd zo. In een relatie gaat hij juist op zoek naar rust en het van ‘top tot teen gevoel’ dat breekt met de verwachtingen.  

 

 

Een Kasper - Popronde 2020 - EP: Ik wil een hond hebben 

Was de artiestennaam ‘Kasper’ al bezet en maakte Kasper er daarom ‘Een Kasper’ van? Joost (nou ja Kasper dus) mag het weten, maar het geeft zijn artiestennaam in ieder geval iets origineels en eigenzinnigs. Precies wat zijn muziek ook is. Dat horen we terug in de manier waarop hij zijn liedjes en zijn teksten vormgeeft. Op een onschuldige manier zoekt hij soms grenzen op en gaat hij de lelijke en pijnlijke confrontaties niet uit de weg. Het maakt voor hem niet uit als zijn teksten mensen ongemakkelijk maken. Zijn muziek, en daarmee ook zijn nieuwe EP Ik wil een hond hebben, is een soort luisterboek waarin hij persoonlijke verhalen, schaamtevolle gebeurtenissen en gekke gedachten deelt waardoor we als luisteraar meegenomen worden in de belevingswereld van Een Kasper. Binnenkort kun je hem weer live gaan zien in onder andere Vorstin (18 maart), Duycker (25 maart) en Popronde Den Haag (9 april). 

 

 

BONNA NIKKI - Popronde 2020 - Blinded By A Runaway

Het solo project van Samuel Prins, beter bekend als BONNA NIKKI, is een persoonlijk project over zijn jeugd, afkomst en opvoeding. Met Nikki in Benin als geboorteplaats en zijn half Nederlands/Franse identiteit is Samuel, net als zijn muziek, een mengelmoes van culturen en invloeden. Hij omschrijft het als Indie/Pop met door Afro-Pop geïnspireerde melodieën. Samuel vindt het niet moeilijk om persoonlijke thema’s te bespreken; van onbeantwoorde liefde tot de scheiding van zijn ouders. Als muzikale invloeden noemt hij acts als; The War on Drugs, Angus & Julia Stone, Ben Howard, Fatoumata Diawara, Habib Koite en Westerman. 

In BONNA NIKKI heeft Samuel een manier gevonden om zijn achtergrond en muzikale invloeden te laten samenvloeien en Blinded By A Runaway is hiervan het eerste bewijs. We kijken dus zeker uit naar meer van dit soort heerlijk liedjes de komende tijd. 

 

 

Sammie Sedano - Popronde 2020 - Maan Bij Avond

Met Maan Bij Avond laat Sammie Sedano een nieuwe sound van zichzelf horen. In het nummer neemt Sammie ons mee door het gevoel van samen zijn met iemand, maar je toch heel eenzaam voelen en tegelijkertijd jezelf kwetsbaar durven open te stellen. “Ook al zijn wij weinig samen, het is koud als ik je spreek. Het is niet altijd zo geweest.” Deze quote uit Maan Bij Avond vat het nummer mooi samen. Het is de eerste single van zijn nieuwe plaat en hiermee laat Sammie meteen een goed visitekaartje achter. Wij zijn na het luisteren van deze track benieuwd naar de rest! 

 

 

Bongloard - Popronde 2019 -  I'm Staying In Bed Today

Bij de titel van het nieuwe Bongloard nummer verwacht je misschien een wat rustigere track, maar toen dit nummer bij ons op kantoor opstond bleef niemand stil zitten. Moeite om je bed uit te komen? Dan is I’m Staying in Bed Today het ideale nummer om je dag te kickstarten want de energie spat ervan af! 

Het nummer ontstond uit een gevoel dat voor velen herkenbaar zal zijn; de uitzichtloosheid tijdens de lockdowns. Het in je kamer zitten, de muren op je af zien komen en het idee dat ze morgen nog een stukje dichterbij staan. Als je Bongloard een beetje kent zal het je niets verbazen dat het een moeilijke transitie geweest is van liveshows spelen naar binnen zitten. Optreden was voor Bongloard een uitlaatklep en toen dat wegviel kwam de band in een vicieuze cirkel van frustraties terecht. Wij zijn in ieder geval blij dat Bongloard gezamenlijk de energie heeft gevonden om weer uit bed te komen en ons te zegenen met deze injectie van energie. Bongloard is ook weer te bewonderen op podia door heel nederland (zie hier

 

 

Feiertag - Popronde 2017 - Cala

Het nieuwe album van Feiertag komt steeds dichterbij en met Cala worden we weer getrakteerd op een heerlijke single vol diepe en melodische elektronica. De constante cadence in combinatie met dromerige en ruimteachtige synthesizers maakt het tot een ideaal nummer om dansend bij weg te dromen. Joris Feiertag heeft zich voor dit project meer verdiept in het gebruik van synths, waarmee hij ‘offbeat’ melodieën creëert. In Cala vinden we ook andere sounds terug, waaronder bijvoorbeeld steel drums. Net als op de vorige single I Need U horen we bewerkte vocalen die hij in het nummer inzet als instrument. De vocalen klinken als vage, niet concrete zinnen, waardoor ze aanvoelen alsof je je probeert te herinneren wat je in een droom is overkomen, maar je er enkel nog vlagen van weet. 

Na een debuutplaat, die wereldwijd goed werd ontvangen, is een nieuw album in de maak. Een vervolg maken op een succesvol debuut kan lastig zijn, maar het label Sonar Kollektiv geeft Joris de vrijheid om hierin zijn eigen weg te vinden. Als we de singles horen zit het wel goed met die vervolgplaat!

 

 

Cookhouse - Popronde 2017 - Bad For My Health

Na twee jaar komen de broers Hendriksen, beter bekend als Cookhouse weer met nieuwe muziek. Met hun nieuwe single Bad For My Health vertellen ze het verhaal van het in een toxic relatie zitten. Weten dat het eigenlijk helemaal niet goed voor je is, maar de seksuele verlangens en lust zorgen ervoor dat je toch blijft. “You are just like nicotine for my soul, I keep on coming back for more, you gambling with my desires” het is een strijd tussen lichaam en geest. Bad For My Health is de eerste single van hun nieuwe EP, waar in totaal 6 tracks op komen te staan. Met deze EP laten zij een volwassenere toon van zichzelf horen met een flinke vleug alternative rock en grotere drums. 

 

 

LAKSHMI - Popronde 2015 - Goffertpark

Sommige mensen kennen LAKSHMI sinds haar deelname aan Wie is de Mol? Maar als trouwe Popronde bezoeker ken je haar misschien al van haar deelname aan Popronde 2015. Na de Popronde-tour volgde een eigen theatertour die helaas werd onderbroken door de pandemie. Gelukkig maar dat we LAKSHMI regelmatig in televisieprogramma’s voorbij zien komen! Inmiddels zijn de nieuwe tourdates weer bekend en bracht ze deze week ook een nieuw nummer uit: Goffertpark. Ze schreef het speciaal voor het tv-programma Troubadours (vandaag te zien op tv Gelderland om 17:20 en 15 maart op NPO2 om 18:30), waarin ze vertelt over haar verleden als 14 jarige kraker in Nijmegen en de belangrijke plek die het Goffertpark in die tijd voor haar was.  

 

Tot slot heeft ook LAKSHMI weer tourdata op de agenda staan en tickets zijn nog verkrijgbaar (zie hier)

 

 

Instagram

popronde Time flies when youโ€™re having fun ๐Ÿ‘€ weโ€™re almost one month in! Swipe for a selection of what week 4 has in store for us ๐Ÿ‘€ Head over to the website (link in bio) to prepare for an amazing weekend at: โœจ @_popronde_wageningen_ โœจ @popronde_eindhoven โœจ @poprondealmere โœจ @popronde_gouda ๐Ÿ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
27 sep. 2023
popronde Met zoveel toffe acts die meetouren met Popronde is de keuze reuze! En dat maakt je route uitstippelen soms best een opgave. Herkenbaar? Gelukkig touren er heel veel artiesten met ons mee die graag hรบn Popronde tips met je delen. Vandaag komt Pelle 'to the rescue'๐Ÿฆธโ€โ™‚๏ธ van @321astronaut Wie je volgens hem echt in je route moet opnemen: @toverberg_ ๐ŸŽถ die dit weekend in alle (!) Popronde steden speelt. #popronde
26 sep. 2023
popronde What a weekend!๐Ÿ’ฅ Weekend #3 is a wrap! Big shoutout to @poprondedelft โœจ๏ธ @poprondeleeuwarden โœจ๏ธ @poprondeamersfoort โœจ๏ธ and @poprondewoerden All the locations, artists, and of course to everybody who came out to support, discover, dance and sing along๐Ÿ•บ๐ŸŽถ So far so good! ๐ŸŽถ @thames_music Next up: @_popronde_wageningen_ @popronde_eindhoven @poprondealmere @popronde_gouda
25 sep. 2023
popronde Wow @poprondewoerden dat was TE GEK!! โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Thanks dat jullie met zoveel waren, aandachtig luisterden en zรณ enthousiast waren! En jullie verklappen het geheim niet he? ๐Ÿคญ Swipe voor ALLE showdates op een rijtje :)! Shoutout naar m'n fanastische live band en geluidsman ๐Ÿ’ฅ En @bistro_lokaal jullie wisten er een geweldig feest van te maken met ons! <3 Bedankt voor deze topdag :) Xx @inge.lamboo #popronde #popronde2023 #poprondewoerden #ingelamboo
24 sep. 2023
popronde Dankjewel dat wij vandaag de instagram van Popronde over mochten nemen!! Hoop dat jullie het leuk vonden, volg ons op @neverbeentoberlin als je het gezellig vond โค Volgende keer bij ons!
24 sep. 2023
popronde Yo yo yo! Mijn naam is MICHA (@whoelsebutmicha) en ik ben een singer-songwriter uit Zwolle. Vanavond neem ik het popronde insta account over voor @poprondeleeuwarden! Ik speel zelf om 22:00 uur in @kantelaarcafe. Kom je niet uit Leeuwarden? Geen stress, je kunt me ook checken in andere steden. Hopelijk tot dan! xxx MICHA (Song : โ€œDo Me Like You Doโ€ by MICHA) ๐Ÿ“ธ: @thomas.bartelds English : Yo yo yo! My name is MICHA (@whoelsebutmicha) and Iโ€™m a singer-songwriter from the Netherlands. Tonight, Iโ€™ll be taking over the popronde insta account for @poprondeleeuwarden! Iโ€™ll be performing at @kantelaarcafe at 10:00 PM. Not from Leeuwarden? No worries, you can also catch me in other cities. Hope to see you there! xxx MICHA (Song : โ€œDo Me Like You Doโ€ by MICHA)
22 sep. 2023
popronde Come catch these butterflies before they fly out! ๐Ÿฆ‹ ๐Ÿ‘‰ Swipe for some snippets of this weekendโ€™s program ๐Ÿ‘‰ Great news: the music is good and all the shows are free! Head over to the website (link in bio) to prep yourself on which artists are your โ€˜must-seesโ€™ and join the Popronde this weekend: โœจ @poprondedelft โœจ @poprondeleeuwarden โœจ @poprondeamersfoort โœจ @poprondewoerden ๐Ÿ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
20 sep. 2023
popronde ๐—”๐—ณ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐˜‚๐—ป๐ŸŽฌ Jullie stonden in rijen om binnen te komen, wurmden je door de menigte naar voren, stonden of zaten muisstil te luisteren, terwijl de Popronde talenten een voor een schitterdenโœจ en dat allemaal met die o zo zomerse temperaturen (die ineens alweer heel ver weg voelen...) Dus, de perfecte timing om die hete avond van @poprondenijmegen te herbeleven met de aftermovie๐Ÿ•บ Welke act heeft jou omver geblazen?๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘€ ๐ŸŽฅ: Lorenzo @yunglorcash.png & @reneemeijer ๐Ÿ“ธ: @jessie_kamp ๐ŸŽถ: @laurasjinmusic
19 sep. 2023
popronde Van ๐˜ฟ๐™š ๐™๐™ก๐™ž๐™š๐™ง๐™š๐™›๐™ก๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ง naar ๐˜ฟ๐™š ๐™†๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง afgelopen vrijdag werd er geproost, gesjanst, gedanst, maar vooral genoten van de Poprondetalenten in deze en nog meer toffe locaties in hartje Apeldoorn. Wie heeft er al een nieuwe favo band of artiest ontdekt?๐Ÿ‘€โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Dit weekend brengt de Popronde tour ons bij๐Ÿ“ @poprondedelft @poprondeleeuwarden @poprondeamersfoort @poprondewoerden Zien we je snel?๐Ÿคฉ ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp
18 sep. 2023
popronde Dankjewel @poprondealmelo! Wij hebben genoten! Kom jij naar een van onze volgende shows kijken? ๐Ÿ‘€๐Ÿ’™ We zijn pas net begonnen! โœจ Tot daar! 23.09.23 Amersfoort, Lapart 24.09.23 Woerden, Tosti's en Toetjes 28.09.23 Wageningen, The Pub '61 01.10.23 Gouda, So What! 05.10.23 Groningen, Sports Bar De Groote Griet 07.10.23 Haarlem, De Zwaan 08.10.23 Dordrecht, De Beren 13.10.23 Uden, Sergeant Peppers 20.10.23 Doetinchem, Kompaan 22.10.23 Zutphen, Bubbels 28.10.23 Sittard, De Hollande 02.11.23 Emmen, No Limit Events 03.11.23 Zwolle, De Kuiperij 04.11.23 Rotterdam, Bibliotheek Rotterdam 05.11.23 Venray, Hulsman 09.11.23 Middelburg, Zanzi Diner 19.11.23 Bergen op Zoom, Gebouw-T En wie weet nog meer! ๐Ÿค
16 sep. 2023
popronde @poprondeapeldoorn was top! Thanks voor alle stunt verzoekjes. We hebben geprobeerd er zo veel mogelijk te verwezenlijken. We hebben genoten van alle shows die we gezien hebben en natuurlijk ons eigen optreden. Slaap lekker en tot morgen bij @poprondealmelo Kusjes, @bowl.band
15 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?โœจ๏ธ๐Ÿ•บ This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekend๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Swipe to see a selection of the artists that will be playing๐Ÿ‘€ ๐Ÿ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables ๐Ÿ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's goooo๐Ÿš€๐Ÿคฉ
13 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?โœจ๏ธ๐Ÿ•บ This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekend๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Swipe to see a selection of the artists that will be playing๐Ÿ‘€ ๐Ÿ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables ๐Ÿ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's goooo๐Ÿš€๐Ÿคฉ
13 sep. 2023
popronde Nimmaโค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Afgelopen zaterdag trok er pas รฉcht een hittegolf door Nijmegen. De damp droop van de ramen en muren, en of je nu wel of niet danste, zweten deed je toch wel. De vlammen.. die kwamen van het podium ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Dit was @poprondenijmegen ๐Ÿ“ธMet dank aan @jessie_kamp Die dit jaar weer met ons meetourt om de Popronde in beeld te brengen met fantastische foto's๐Ÿ‘ We maken ons op voor het volgende weekend met @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo #popronde #popronde2023
11 sep. 2023
popronde Wat een dag!โœจ๏ธ๐Ÿ™ Hebben jullie mooie ontdekkingen gedaan tijdens #poprondenijmegen? ๐Ÿ‘€๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Bedankt aan iedereen die er was gisteren! Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij!๐Ÿ’ฏ We trekken langs nog 40 steden dit najaar. Wil je weten wanneer we waar zijn? Check het alle data op de website (link in de bio) ๐ŸŽถ @themocksofficial #popronde
10 sep. 2023
popronde Nijmegen!โœจ๏ธTrek je mooiste schoenen aan, de app of het programmaboekje bij de hand en duik de stad in!๐ŸŽถ๐Ÿ•บ De avond is begonnen! Heel veel plezier!โœจ๏ธ #popronde #popronde2023
9 sep. 2023
popronde We zijn los๐Ÿš€๐ŸŽ‰ Zien we je vandaag bij @poprondenijmegen ? Tot 17:00 zijn er shows in @debasisnijmegen en vanaf 19:00 uur verplaatsen we het festivalterrein naar de binnenstad. Het programma vind je op de website en in de timesquare app (link in bio) Heel veel plezier vandaag aan alle bezoekers, locaties en artiesten! #popronde ๐ŸŽถ@maryncharlie_
9 sep. 2023
popronde ๐Ÿ‘โ“๏ธ๐Ÿ‘โ“๏ธ๐Ÿ‘โ“๏ธ Wij willen dat iedereen een fijne tijd heeft tijdens de Popronde en tolereren geen enkele vorm van agressie. Met de Ben Je Oke-campagne willen we bewustwording creรซren, maar je vooral handvaten geven als je zelf in een nare situatie terecht komt of ziet dat er iets in je omgeving gebeurt. Dus zie je iets gebeuren dat niet pluis lijkt?๐Ÿ‘€ Vertrouw op je gevoel en stel de vraag: 'Ben Je Okรฉ?'๐Ÿ‘โ“๏ธ Meer informatie over hoe te handelen in een situatie, of hoe deze te herkennen vind je op www.benjeoke.nl #benjeoke #popronde
8 sep. 2023
popronde Bijna bijna bijna!...๐Ÿฅ Kruip extra vroeg je bed in vanvavond zodat het sneller morgen is want dan, zaterdag 9 september, trappen we de Popronde 2023 tour af in Nijmegen! Om 14.00 uur starten we de dag met Previews in het voormalige @doornroosjenl pand, nu muzikale broedplaats @debasisnijmegen In verschillende ruimtes waaronder de studio van @destaat spelen deze artiesten hun eerste Popronde show: 14:00 - @yaro.mila_ 14:15 - @whoelsebutmicha 14:30 - @Maryncharlie_ 15:00 - @DroomDit 15:15 - @Ysa_Bermejo 15:30 - @Loveth_Besamoh 16:00 - @SilkeVeld 16:15 - @ANNE.wav 16:30 - @Ioana.Iorgu Om 19.00 uur wordt Popronde 2023 officieel geopend in het hart van Nijmegen de @stevenskerknijmegen door voormalig Popronde deelnemer @meauhewitt en Nijmeegs Tweede Kamerlid en lid van de #gitarencoalitie @lisawesterveld In de Stevenskerk vullen @sheymarochdiโœจ๏ธ @danielthomaspianist โœจ๏ธ en @xa4music de grootse akoestiek met hun muziek. Met 40 locaties en 100 shows is er heel veel te ontdekken. Tot morgen! ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘‰download de timesquare app via de link in de bio // website en duik de stad in! #popronde #poprondenijmegen #popronde2023
8 sep. 2023
popronde Na dit jaar zijn we ๐Ÿ๐Ÿ๐ŸŽ ๐›๐จ๐ฆ๐ž๐ง dichterbij een heus ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐›๐จ๐ฌ! ๐ŸŒฟ๐ŸŒณ๐ŸŒด Kilometers vreten, dat kunnen we wel bij Popronde. Ieder najaar doorkruisen we in 3 maanden tijd het hele land om publiek kennis te laten maken met muziek van de nieuwe generatie poptalenten. Daar staat helaas wel tegenover dat we met onze reisbewegingen veel CO2 uitstoten. Omdat we graag onze voetafdruk willen verkleinen sluiten we ons aan bij European Festivals Forest โœจ๏ธ @festivalsforest โœจ๏ธ We hebben berekend hoeveel CO2 we uitstoten en zorgen ervoor dat we jaarlijks genoeg bomen planten om dat ruim te compenseren. Daarnaast doen we natuurlijk ons best om elk jaar de uitstoot te verkleinen๐Ÿ™‚ #NoPoprondeOnADeadPlanet Wil je meer lezen over de EFF organisatie of zelf ook doneren? Kijk op https://festivalsforest.eu // @festivalsforest ๐ŸŽถ@thesupersoakers_band (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #festivalforests
7 sep. 2023
popronde ๐™Š๐™ฅ ๐™ฅ๐™–๐™™ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™™๐™š ๐™๐™ž๐™ข๐™š๐™จ๐™ฆ๐™ช๐™–๐™ง๐™š ๐™–๐™ฅ๐™ฅ Ook dit jaar kun je met je digitale programmaboekje de stad door. Download de @tmsqr.app app (via de website of link in bio) en mis nooit meer een optreden. Plan van te voren je route, like de artiesten die je echt niet wil missen, check de timetable en je bent klaar om de stad in te gaan! ๐ŸŽถ @cocoboloband (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #timesquare #tmsqr
6 sep. 2023
popronde ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ, ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฏ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฒ!โœจ๏ธ www.popronde.nl (link in bio) is vernieuwd! Webdevelopers Zoso en ontwerper Studio Bas Koopmans ๐Ÿ‘‰@basterandthefunkybunch hebben de site een grondige make over gegeven met veel aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Zo vind je natuurlijk alle informatie over de optredens in de steden, download je makkelijk de Timesquare app (@tmsqr.app) en luister je de Spotify playlist vanaf de homepage. Op de stadspagina's vind je een helder overzicht van de programma's, รฉn zie je in รฉรฉn oogopslag welke locaties rolstoeltoegankelijk zijn en/of een rolstoeltoegankelijk toilet hebben. In de archieven kun je tot 2010 terugvinden waar bijvoorbeeld @ChefSpecialmusic, @Rondemusic, @TheCosmicCarnaval en @Zanillya speelden tijdens hun deelname. En via de medewerkerspagina vind je de coรถrdinatoren die ervoor zorgen dat Popronde jaarlijks plaatsvindt. Wij zijn onwijs blij met de nieuwe site, wat vinden jullie ervan?๐Ÿคฉ ๐ŸŽถ @jeroen_antoine (popronde 2023) #popronde
5 sep. 2023
popronde โœจ๏ธ๐Ÿš™Lift nodig?๐Ÿš™โœจ๏ธ We werken dit jaar samen met Slinger, een applicatie die het mogelijk maakt om een stoel in je auto aan te bieden of om juist mee te liften. Op die manier kun je benzinekosten delen, kun je misschien toch wรฉl tot de afterparty blijven en samen rijden is natuurlijk veel leuker! Op de stedenpagina's op de website is te zien of er ritten aangeboden worden via de button 'beschikbare ritten' en kun je kiezen voor 'ritten aanbieden' of 'meerijden'. In de video laten we zien hoe het werkt๐Ÿ‘† #popronde #slinger #popronde2023
5 sep. 2023
popronde ๐’๐ฎ๐ฉ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ ๐˜๐จ๐ฎ๐ซ ๐‹๐จ๐œ๐š๐ฅ ๐€๐ซ๐ญ๐ข๐ฌ๐ญ! ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง ๐˜—๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜›๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜จ Popronde is een gratis toegankelijk festival, omdat we de drempel om talent te ontdekken zo laag mogelijk willen houden, heffen we geen entree. Onze missie is altijd geweest talent te helpen een stap in hun carriรจre te maken, door het faciliteren van speelplekken, het helpen in de promo en - zeker de laatste jaren - educatieve content aan te bieden via Popronde Academy. Maar, prijzen stijgen en helaas kunnen we financieel niet meer bijdragen dan we zouden willen. And thatโ€™s where you come in!โœจ๏ธ Via de QR-code op de posters, die je komend najaar in alle Poprondelocaties ziet hangen, kun je een vrijwillige bijdrage doen. Niets hoeft, en het bedrag mag je zelf invullen, maar we willen graag van onze bezoekers vragen of ze willen bijdragen in de kosten die een Popronde-act maakt. Denk daarbij aan reiskosten, huur van een bus, maar ook het doorberekenen van opnamekosten, de huur van de repetitieruimte, aanschaf van instrumenten etc. Dus kun je iets missen en draag je graag bij aan de carriรจre van Nederlands talent? Scan de QR-code // ga naar de link in de bio en โ€˜gooi iets in de pet!โ€™ ๐Ÿงข๐Ÿ’Œ nb. alles wat binnenkomt, komt ten goede aan de artiest. Aan het einde van de Popronde wordt het volledige bedrag op de rekening onder de meetourende acts verdeeld. #popronde #popronde2023
4 sep. 2023
popronde โฐ๏ธAftellen tot Popronde'23โฐ๏ธ Nog maar een weekje werken & slapen tot Popronde 2023 echt begint. Met de eerste stop in Nijmegen op 9 september! En dan klinkt er 3 maanden lang weer heel veel muziek in heel veel binnensteden in Nederland!๐Ÿ•บ Slinger de Spotify playlist van Popronde'23 aan, duik in die bio's, zoek de programma's op, regel vrij bij de baas, trommel je vrienden op en duik de stad in dit najaar om nieuwe artiesten te ontdekken. Tot snel! ๐Ÿฅณ๐Ÿงก ๐Ÿ‘‰website (link in bio) ๐ŸŽถ @dorpsstraat3 (popronde 2023) #popronde #popronde2023 #pr23
2 sep. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen