Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 07032022

maandag 07 maart 2022

Vandaag staat het hele Nederlandse Radio- en TV-land in teken van de Giro555 actie voor Oekraïne. Van 6:00 tot 21:00 maken tien radiozenders samen radio. Verder zijn er natuurlijk veel meer acties door het hele land met hetzelfde doel; geld ophalen voor Oekraïne. Op Giro555.nl lees je meer over hoe jij kan helpen. 

 

Vorige week was de laatste kans om je in te schrijven voor Popronde 2022. Ongeveer 900 acts deden dit! De selectiecommissie gaat deze maand hard aan de slag met het beluisteren van al deze enthousiaste potentiële deelnemers en kiezen dan de mooiste pareltjes voor ons uit. Vandaag hebben wij weer de mooiste pareltjes van afgelopen week voor je uitgezocht om lekker in het zonnetje op te zetten.

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

MEAU - Popronde 2021 - Als Jij Maar Bij Me Bent 

MEAU, wie kent haar niet. Sinds haar monsterhit Dat Heb Jij Gedaan, kan je niet meer om haar heen. Ze bestormde de hitlijsten in zowel België als Nederland en stond maar liefst 8 weken op nummer 1 in de Nederlandse Top 40! Ook wij kunnen niet ontkennen dat wij het nummer grijs hebben gedraaid en luidkeels meezingen als het op de radio voorbij komt. Afgelopen week verblijdde MEAU ons met een nieuwe single genaamd Als Jij Maar Bij Me Bent. Het nummer gaat over de abrupte veranderingen die de corona crisis met zich meedroeg. In het nummer zingt ze “Hoe het juist zo fijn kan zijn met weinig, als jij maar bij me bent”. Nadat alles wegviel tijdens corona kreeg MEAU het besef dat het eigenlijk ook wel fijn is om weinig te hebben, zolang haar liefde maar bij haar is. Het is wederom weer een prachtig nummer met haar herkenbare warme stem. Daarnaast vertelt ze een verhaal waar velen van ons zich in kunnen herkennen. In het voorjaar en najaar van 2022 tourt MEAU samen met haar band langs maar liefst 22 podia in Nederland en België, check haar website voor de datums en tickets http://www.meauhewitt.nl

 

 

 

Naber - Popronde 2021 - EP: Ameliorate 

Wij kennen Naber van zijn elektronische club muziek waar menig Popronde bezoeker zich vorig jaar bij in het zweet danste (toen het weer mocht). Tijdens de pandemie viel het draaien in clubs volledig voor hem weg. Muziek produceren die dansvloer georiënteerd was voelde daarom lastiger dan ooit. Op Ameliorate horen we hoe Naber zich heeft aangepast aan deze situatie. De 5 songs vertellen een verhaal over isolatie, depressie en knaldrang. Licht aan het einde van de tunnel speelt een grote rol als thema op deze EP. Hij wilt de luisteraar meenemen door de lange nachten van de pandemie. De EP wordt geopend met het nummer Suspended in a Sunbeam, een vertaling van het gevoel dat hij had toen het licht in hem verdween, en wordt afgesloten met het nummer Oceans waarin Naber het licht aan het einde van de tunnel weer ontdekt. Ameliorate is volgens Naber niet gemaakt voor de dansvloer, daarom maakt hij een speciale EP met dansbare varianten waar we wél heerlijk op los kunnen gaan. 

 

 

LUCAS - Popronde 2021 - Top Tot Teen

Top Tot Teen, de nieuwe single van LUCAS, gaat over je eenzaam voelen ook al heb je zoveel (fijne) mensen om je heen: “Ik ben maar met mensen en mensen ze zijn maar met mij”. Een gevoel dat soms ontstaat omdat mensen een bepaalde verwachting van je hebben die niet helemaal in lijn is met hoe je werkelijk bent. Voor LUCAS betekent dit bijvoorbeeld dat mensen verwachten dat hij altijd blij en actief is, maar in werkelijkheid is dit lang niet altijd zo. In een relatie gaat hij juist op zoek naar rust en het van ‘top tot teen gevoel’ dat breekt met de verwachtingen.  

 

 

Een Kasper - Popronde 2020 - EP: Ik wil een hond hebben 

Was de artiestennaam ‘Kasper’ al bezet en maakte Kasper er daarom ‘Een Kasper’ van? Joost (nou ja Kasper dus) mag het weten, maar het geeft zijn artiestennaam in ieder geval iets origineels en eigenzinnigs. Precies wat zijn muziek ook is. Dat horen we terug in de manier waarop hij zijn liedjes en zijn teksten vormgeeft. Op een onschuldige manier zoekt hij soms grenzen op en gaat hij de lelijke en pijnlijke confrontaties niet uit de weg. Het maakt voor hem niet uit als zijn teksten mensen ongemakkelijk maken. Zijn muziek, en daarmee ook zijn nieuwe EP Ik wil een hond hebben, is een soort luisterboek waarin hij persoonlijke verhalen, schaamtevolle gebeurtenissen en gekke gedachten deelt waardoor we als luisteraar meegenomen worden in de belevingswereld van Een Kasper. Binnenkort kun je hem weer live gaan zien in onder andere Vorstin (18 maart), Duycker (25 maart) en Popronde Den Haag (9 april). 

 

 

BONNA NIKKI - Popronde 2020 - Blinded By A Runaway

Het solo project van Samuel Prins, beter bekend als BONNA NIKKI, is een persoonlijk project over zijn jeugd, afkomst en opvoeding. Met Nikki in Benin als geboorteplaats en zijn half Nederlands/Franse identiteit is Samuel, net als zijn muziek, een mengelmoes van culturen en invloeden. Hij omschrijft het als Indie/Pop met door Afro-Pop geïnspireerde melodieën. Samuel vindt het niet moeilijk om persoonlijke thema’s te bespreken; van onbeantwoorde liefde tot de scheiding van zijn ouders. Als muzikale invloeden noemt hij acts als; The War on Drugs, Angus & Julia Stone, Ben Howard, Fatoumata Diawara, Habib Koite en Westerman. 

In BONNA NIKKI heeft Samuel een manier gevonden om zijn achtergrond en muzikale invloeden te laten samenvloeien en Blinded By A Runaway is hiervan het eerste bewijs. We kijken dus zeker uit naar meer van dit soort heerlijk liedjes de komende tijd. 

 

 

Sammie Sedano - Popronde 2020 - Maan Bij Avond

Met Maan Bij Avond laat Sammie Sedano een nieuwe sound van zichzelf horen. In het nummer neemt Sammie ons mee door het gevoel van samen zijn met iemand, maar je toch heel eenzaam voelen en tegelijkertijd jezelf kwetsbaar durven open te stellen. “Ook al zijn wij weinig samen, het is koud als ik je spreek. Het is niet altijd zo geweest.” Deze quote uit Maan Bij Avond vat het nummer mooi samen. Het is de eerste single van zijn nieuwe plaat en hiermee laat Sammie meteen een goed visitekaartje achter. Wij zijn na het luisteren van deze track benieuwd naar de rest! 

 

 

Bongloard - Popronde 2019 -  I'm Staying In Bed Today

Bij de titel van het nieuwe Bongloard nummer verwacht je misschien een wat rustigere track, maar toen dit nummer bij ons op kantoor opstond bleef niemand stil zitten. Moeite om je bed uit te komen? Dan is I’m Staying in Bed Today het ideale nummer om je dag te kickstarten want de energie spat ervan af! 

Het nummer ontstond uit een gevoel dat voor velen herkenbaar zal zijn; de uitzichtloosheid tijdens de lockdowns. Het in je kamer zitten, de muren op je af zien komen en het idee dat ze morgen nog een stukje dichterbij staan. Als je Bongloard een beetje kent zal het je niets verbazen dat het een moeilijke transitie geweest is van liveshows spelen naar binnen zitten. Optreden was voor Bongloard een uitlaatklep en toen dat wegviel kwam de band in een vicieuze cirkel van frustraties terecht. Wij zijn in ieder geval blij dat Bongloard gezamenlijk de energie heeft gevonden om weer uit bed te komen en ons te zegenen met deze injectie van energie. Bongloard is ook weer te bewonderen op podia door heel nederland (zie hier

 

 

Feiertag - Popronde 2017 - Cala

Het nieuwe album van Feiertag komt steeds dichterbij en met Cala worden we weer getrakteerd op een heerlijke single vol diepe en melodische elektronica. De constante cadence in combinatie met dromerige en ruimteachtige synthesizers maakt het tot een ideaal nummer om dansend bij weg te dromen. Joris Feiertag heeft zich voor dit project meer verdiept in het gebruik van synths, waarmee hij ‘offbeat’ melodieën creëert. In Cala vinden we ook andere sounds terug, waaronder bijvoorbeeld steel drums. Net als op de vorige single I Need U horen we bewerkte vocalen die hij in het nummer inzet als instrument. De vocalen klinken als vage, niet concrete zinnen, waardoor ze aanvoelen alsof je je probeert te herinneren wat je in een droom is overkomen, maar je er enkel nog vlagen van weet. 

Na een debuutplaat, die wereldwijd goed werd ontvangen, is een nieuw album in de maak. Een vervolg maken op een succesvol debuut kan lastig zijn, maar het label Sonar Kollektiv geeft Joris de vrijheid om hierin zijn eigen weg te vinden. Als we de singles horen zit het wel goed met die vervolgplaat!

 

 

Cookhouse - Popronde 2017 - Bad For My Health

Na twee jaar komen de broers Hendriksen, beter bekend als Cookhouse weer met nieuwe muziek. Met hun nieuwe single Bad For My Health vertellen ze het verhaal van het in een toxic relatie zitten. Weten dat het eigenlijk helemaal niet goed voor je is, maar de seksuele verlangens en lust zorgen ervoor dat je toch blijft. “You are just like nicotine for my soul, I keep on coming back for more, you gambling with my desires” het is een strijd tussen lichaam en geest. Bad For My Health is de eerste single van hun nieuwe EP, waar in totaal 6 tracks op komen te staan. Met deze EP laten zij een volwassenere toon van zichzelf horen met een flinke vleug alternative rock en grotere drums. 

 

 

LAKSHMI - Popronde 2015 - Goffertpark

Sommige mensen kennen LAKSHMI sinds haar deelname aan Wie is de Mol? Maar als trouwe Popronde bezoeker ken je haar misschien al van haar deelname aan Popronde 2015. Na de Popronde-tour volgde een eigen theatertour die helaas werd onderbroken door de pandemie. Gelukkig maar dat we LAKSHMI regelmatig in televisieprogramma’s voorbij zien komen! Inmiddels zijn de nieuwe tourdates weer bekend en bracht ze deze week ook een nieuw nummer uit: Goffertpark. Ze schreef het speciaal voor het tv-programma Troubadours (vandaag te zien op tv Gelderland om 17:20 en 15 maart op NPO2 om 18:30), waarin ze vertelt over haar verleden als 14 jarige kraker in Nijmegen en de belangrijke plek die het Goffertpark in die tijd voor haar was.  

 

Tot slot heeft ook LAKSHMI weer tourdata op de agenda staan en tickets zijn nog verkrijgbaar (zie hier)

 

 

Instagram

popronde Op pad met M. Lucky op Record Store Day: “dit kan echt niet”
20 apr. 2024
popronde @m.lucky_____ neemt je vandaag op reis door Noord Holland tijdens @recordstoredaynl om de release van de nieuwe single te releasen! 15:00 Dwars Vinyl, Edam 17:00 Concerto, Amsterdam 20:00 Patronaat, Haarlem
20 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen