Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 09052022

maandag 09 mei 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

De eerste New Music Monday sinds de bekendmaking van de 2022 selectie en we stellen meteen al twee nieuwe acts aan je voor; Jerry Island en Flut.. Na de bekendmaking bij 3FM vorige week is het hoge woord er eindelijk uit en kunnen wij ons gaan verheugen op de Popronde van 2022. Het lijkt eindelijk weer een ‘normale’ te worden, na de unieke, online, halfvolle-zalen en verplaatste Covid Poprondes van 2020 en 2021. Een reden om er extra naar uit te kijken! 

 

Tijdens de succesvolle Muzikantendag in de Melkweg afgelopen zaterdag hebben we al een aantal geselecteerde acts, maar ook voor ons is er nog veel onbekend. Gelukkig hebben wij, naast de New Music Monday Playlist, ook een lijstje met alle 2022 acts (die op Spotify staan) zodat je de talenten alvast een beetje kunt leren kennen. Check de lijst hier.

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

 

Jerry Island - Popronde 2022 - Jij Verdient Het

Jerry Island vertelde ons dat hij zich enorm vereerd voelt dat hij met ons op tour mag. Nou, Jerry, het is voor ons ook een enorme eer dat wij samen met jou en de 99 andere acts op pad mogen dit najaar! Jerry hoop nieuwe mooie mensen te ontmoeten en toffe ervaringen op te doen (dat komt sowieso goed!). 

 

Maar wie is Jerry en wat kunnen we verwachten van zijn muziek? Zijn muziek zweeft tussen Pop, Hip Hop, R&B en Soul. Hij stond met de Bridde Boys en met zijn eigen engelstalige muziek op WOO HAH!, maar is zich nu gaan focussen op Nederlandstalig. Qua live ervaring zit het dus wel goed, maar toch is hij nog benieuwd om te zien hoe zijn Nederlandstalige muziek live ontvangen gaat worden. Onlangs heeft hij dit al ervaren toen hij voor 600 man het voorprogramma van The Dean verzorge. De positieve reacties daarop beloven veel goeds en alles wijst er op dat Jerry een hele vette Popronde gaat neerzetten. Nog niet overtuigd? Check dan Jij Verdient Het.

 

 

Flut. - Popronde 2022 - Aaien

Namens Popronde stellen we je graag voor aan: Flut.! De Nederlandstalige kleinkunst-postpunk band brengt kort na de bekendmaking van hun deelname aan Popronde 2022 hun tweede single uit. Ze noemen zichzelf de ideale-schoonzonen die een crossover van Blink-182, Ja zuster, nee zuster, NOFX en Kinderen Voor Kinderen maken. Als dat je nog niet nieuwsgierig maakt...

 

Na ‘Smalltalk met de Kapper’ is Aaien de nieuwe, en slechts 40-seconde durende, single. Flut. schetst in hun nummers situaties die voor velen herkenbaar zijn. In Aaien beschrijven ze het ‘bijna on-onderdrukbare gevoel dat op komt zetten bij het zien van een blije viervoeter.’

 

Op 27 mei komt het eerste album van de band uit. Wij zijn razend benieuwd!

 

 

Tres Navy - Popronde 2021 - Casanova

Vrijdag bracht Tres Navy hun single Casanova uit. Met deze heerlijke zomerse temperaturen komt de muziek van dit duo nóg beter tot zijn recht. Dus doe jezelf een plezier en versterk het zomerse gevoel met Casanova

Tres Navy is momenteel op zoek naar kandidaten die een rol willen spelen in een van hun videoclips. Lijkt jou dat leuk? Check dan snel hun Instagram en meld je aan! 

 

 

POM - Popronde 2020/2021 - Earth Sick

Liza van POM is er helemaal klaar mee! In Earth Sick zingt ze over haar verhuizing naar Mars, waar ze een boerderij begint om eindelijk weg te zijn van al haar problemen, ruzies en gedoetjes op aarde. Helaas loopt deze hele onderneming uit op een debacle want Liza is helemaal niet goed in alleen zijn. Ze mist de mensen om haar heen en realiseert zich dat vluchten voor je problemen geen oplossing is. Een dure les want zo’n reisje naar Mars is behoorlijk prijzig. Momenteel is Liza bij ons terug op aarde. Dat is maar goed ook want als POM het succes van de afgelopen Popronde doorzet dan staat er een drukke festivalzomer voor de boeg. Ze spelen nu al op Dauwpop, Sniester, Klomppop, Schippop en Valkhof en als ze meer van dit soort heerlijke muziek blijven uitbrengen komt daar vast meer bij!

 

 

Susann. - Popronde 2020 - Arrow

Covid gooide aan het beginpunt van de carrière van deze singer-songwriter behoorlijk roet in het eten. Door de lockdowns was haar deelname aan Popronde 2020 een stuk anders dan dat ze zich had voorgesteld. In een onzekere periode voor de cultuursector en alle mensen die daarbij betrokken zijn is het moeilijk om een volgende stap te zetten in je muziekcarrière, maar Susann. pakt door en brengt haar tweede single Arrow uit. Voor deze volledig zelf geproduceerde single putte ze vooral inspiratie uit artiesten als Björk, Massive Attack en Radiohead. Het voormalig OOR-Talent staat op 24 mei in de Melkweg, waar ze haar nieuwe single uiteraard gaat spelen

 

 

The Young River - Popronde 2020 - Stay

The Young River is vastberaden om moderne country en de nieuwe sound van Nashville populair te maken in Nederland en Europa. Na 2 EP’s en het consistent uitbrengen van singles zitten wij samen met een hoop fans te wachten op een compleet album. De band doet het goed en heeft ambitieuze plannen om ook buiten Nederland, Frankrijk, België en Duitsland een grote fanbase op te bouwen. Bij die plannen hoort dus het uitbrengen van nieuwe muziek, waaronder de single Stay. De moderne power-ballad is beïnvloed door muziek uit Nashville, een stijl die ze dus in Europa onder de aandacht willen brengen. Het nummer is een ode aan iedereen die is achtergelaten door iemand waar ze van hielden. Dus als dit je bekend voorkomt, maar ook als dat helemaal niet zo is, raden we je aan om Stay aan te zetten, je luchtgitaar erbij te pakken en je klaar te maken om de longen uit je lijf te zingen!

 

 

Ojam - Popronde 2020 - EP: Reunite

Als het weer van vandaag nog geen glimlach op je gezicht heeft getoverd dan gaat de nieuwe EP van Ojam dat even voor je regelen. Op Reunite! komen soul, funk, disco samen met een jazzy zwijmel-ballad als bonus. Na het succesvolle 2020, waarin hun debuut EP en populaire single Disco 2020 uitkwamen, is Ojam van plan van 2022 ook een daverend succes te maken en Reunite! is daarvan slechts het begin. Op dezelfde dag bracht Ojam ook nog eens samen met Ben Liebrand, legendarische DJ en Producer uit het mooie Nijmegen, een single met remixen uit! Alles wijst erop dat Ojam klaar is om hun vrolijke, energieke en positieve feestmuziek aan een groter (live)publiek te laten horen. 

 

Voor de liefhebbers van vinyl is het nu mogelijk om hier de samenwerking tussen Ojam en Ben Liebrand in huis te halen.

 

 

Zeno - Popronde 2019 - Zeven Zeeën

Zeno brengt op een unieke wijze zijn achtergrond in HipHop samen met zijn liefde voor popbands als Bløf en Coldplay. Zeven Zeeën bouwt met een dromerig intro op naar een uptempo en catchy refrein. In het nummer over persoonlijke groei gebruikt Zeno woordspelingen en relevante gezegdes over de zee, de wind en de kust om zijn persoonlijke ontwikkeling te omschrijven. Op tekstueel gebied is de vergelijking met Bløf in dit geval al snel gemaakt. Mocht je op een warme dag nog verkoeling zoeken, zet deze single dan even aan en waai lekker uit met Zeno!

 

 

Maddy Moreah - Popronde 2019 - EP: MonkeyMind

Sinds haar 12e staat het leven van Maddy in teken van muziek. Na haar muziekopleiding begon ze een eigen repertoire op te bouwen, met succes! Onze selectiecommissie zag potentie en zo begon haar avontuur met Popronde in 2019. Na die tour, en een hoop andere shows, werd het toch wel tijd voor een debuut EP. Afgelopen zaterdag was de release in Bitterzoet Amsterdam, waarbij Maddy en haar band, spelend in prachtige outfits, haar nieuwe werk presenteerde (zie hier). 

 

De EP gaat over bewustwording, zelfontplooiing en zelfliefde; onderwerpen die tijdens en na de pandemie een stuk belangrijker zijn geworden. Het doel van de EP is om de luisteraars te laten voelen ‘hoe het is om een dag door te brengen waarin je bewust wordt van je ‘monkey mind’, je drukke brein.’ Maddy ziet haar EP dan ook als een stuk gereedschap om mensen bewust te laten worden van prikkels en beter aan te voelen wanneer dit er teveel zijn. In deze maatschappij waarin alles constant aan staat is dit een belangrijke kwaliteit om te beheersen. Dus heb je vandaag een klein kwartiertje over, zet dan even de nieuwe Maddy Moreah aan voor je dagelijkse dosis zelfliefde.

 

 

Donna Blue - Popronde 2018 - The Beginning 

Het duo Donna Blue bracht vrijdag alweer de vierde single uit in aanloop naar het album. Hiervoor brachten ze al 3 veelgeprezen EP’s uit, en op 13 mei verschijnt dan eindelijk het langverwachte album. Hun meest verse release The Beginning neemt je vanaf seconde 1 mee op een hypnotiserende reis. Door de mysterieuze zangstem en instrumentenspel word je opgeslokt in het nummer. Bij het nummer is ook een visualizer uitgekomen die deze sfeer perfect uitdrukt. Met de album release in zicht is het duo ook ready om te touren, dus wil jij dit duo live meemaken? Check dan hieronder waar je ze kan vinden.

 

17-05 Melkweg, Amsterdam (NL) 18-09 Gdanska, Oberhausen (DE)

18-05 Paard, Den Haag (NL) 20-09 Schon Schön, Mainz (DE)

19-05 Hedon, Zwolle (NL) 21-09 MUZclub, Nuremberg (DE)

26-05 Mezz, Breda (NL) 22-09 Heppel & Ettlich, Munich (DE)

27-05 Ekko, Utrecht (NL) 23-09 Manufaktur, Schorndorf (DE)

29-05 Patronaat, Haarlem (NL) 24-09 Reeperbahn Festival, Hamburg (DE)

02-06 Luxor Live, Arnhem (NL) 25-09 Kinett, Kusel (DE)

05-06 Rotown, Rotterdam (NL) 27-09 FZW, Dortmund (DE)

16-09 Franz Ulrich, Kassel (DE) 28-09 KOHI, Karlsruhe (DE)

17-09 Schokoladen, Berlin (DE) 

 

 

The Visual - Popronde 2017 - Radio Silence

Voor fans van Nick Cave, Jeff Buckley, Wolf Alice en The Doors hebben we goed nieuws want The Visual is hier met Radio Silence. De Nederlands-Vlaamse band van Anna van Rij wordt regelmatig vergeleken met dit illustere rijtje supersterren, maar laat zich daar niet gek door maken. Het is de eerste single van het aankomende project, waarvoor producer Pieterjan Coppejans (Eefje de Visser, Sylvie Kreusch) is ingeschakeld. 

 

Over de opnames van het nummer zegt van Rij: “Ik ben iemand die moet kunnen acceleren wanneer ik het voel. Radio Silence is ook niet opgenomen op een clicktrack. Het is een bandopname.” De dynamiek en het samenspel van de band is dus al goed te horen op deze single, maar het beste kan je dit natuurlijk live ervaren:

 

13/5 Maassilo, Rotterdam. Support Eefje de Visser

14/5 Muziekgieterij, Maastricht. Support Eefje de Visser

27/5 Doornroosje, Nijmegen. Support Eefje de Visser

19/6 Theresia, Gent

26/6 Kavka, Antwerpen

 

 

Lucas Hamming - Popronde 2012 - You Two Make A Devil Outta Me

Na het succes van Lucas zijn derde album ‘Postponed’ keert hij terug met nieuwe muziek. Afgelopen vrijdag bracht hij You Two Make A Devil Outta Me uit, een heerlijk vrolijk en catchy nummer. In het tweede deel van het nummer haalt de band alles uit de kast, waardoor je gegarandeerd niet meer stil kan zitten. Bovendien is het refrein zo catchy dat je het nog de hele dag blijft meezingen! Afgelopen zaterdag liet hij al gelijk horen hoe tof het nummer live klinkt in het Muziekcafé, maar van Lucas verwachten we ondertussen ook niet minder dan spetterende optredens!

 

Instagram

popronde Once upon a Popronde (2022), a man in a beekeeper suit ๐Ÿ took the stage and blew everybody away. Some shocked, some absolutely mindblown by this somewhat chaotic blend of post-punk and theater. Now he is taking over festival season with his Bumble B. Boy show, including a performance at @bksfestival this Sunday!๐Ÿ’ฅ Join us as we dive into the extraordinary mind of this self called 'failed children's entertainer' for the @bumble_b_boy x Popronde Talk #bumblebboy #popronde #popronde2022 #poprondetalk #bks #bksfestival
9 jun. 2023
popronde ๐——๐—ฒ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐˜๐—ผ๐˜‚๐—ฟ โœจ Agenda's in de aanslag! Dit najaar reizen we met de Popronde acts langs al deze mooie steden. Waar komen we jou tegen?๐Ÿ‘€ En, welke act mag er voor jou echt niet ontbreken bij die ene Popronde? Tag de Popronde-stad en act in de comments om zo misschien wel je invloed uit te oefenen op de programmering ;) #popronde #popronde2023
8 jun. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @mellesongs @faskemuziek @ikbenforte @raderkraft @ratsanddaggers @barth.music @madouxmusic @ohwhale.official @estherdjd @gavran_band @cloudsurfersmusic @chauffeurband @themdirtydimes @droomdit
7 jun. 2023
popronde โœจ๏ธEen korte impressie van de Popronde Pre-partyโœจ๏ธ Bedankt @wisseloordstudios voor de gastvrijheid, bedankt aan alle acts die er waren, alle coรถrdinatoren, aan @musicdeclares_netherlands en @musicrightsontour en aan @marathon.ams voor de show๐Ÿ”ฅ De selectie is bekend, de talents zijn bekend, de data van de Popronde zijn bekend (popronde.nl) dat betekent: DE VOORPRET KAN BEGINNEN!๐Ÿ•บ๐Ÿฅณ๐Ÿณ๐Ÿ’œ Op naar Popronde 2023! #popronde2023 #popronde
6 jun. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐Ÿ‘๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐Ÿ๐Ÿ ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ @3voor12 Dit najaar vind je ze bij Poprondes door het hele land. Check de data en info over de acts op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde #popronde2023 #3voor12
5 jun. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐Œ๐ข๐ง๐ ๐“๐ก๐ž ๐‡๐ฒ๐ฉ๐ž ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ @nmthype Dit najaar vind je ze bij Poprondes door het hele land. Check de data en info over de acts op popronde.nl (link in bio naar de website) ๐ŸŽถ@bowl.band - Options, variables, shapes & angles #popronde #nevermindthehype #nmth #popronde2023
5 jun. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐…๐ฎ๐ง๐— ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ @funxfm Dit najaar vind je ze bij Poprondes door het hele land. Check de data en info over de acts op popronde.nl (link in bio naar de website) ๐ŸŽถ@jarlentji - Alleen maar hier #popronde #funx #funxradio #popronde2023
5 jun. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐Ž๐Ž๐‘ ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ @oor.nl Dit najaar vind je ze bij Poprondes door het hele land. Check de data en info over de acts op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde #OOR #oormagazine #popronde2023
5 jun. 2023
popronde Misschien zag je deze acts ooit voor het eerst bij Popronde, in juni staan ze te schitteren op de podia van al deze mooie festivals! ๐Ÿ•บ Bij welke act sta jij vooraan? Bij @johnnyloevsme @velocitymadegood_ @pitouou @evavanmanen @wijzijndetoegift @de_baron_music @indigopastelband @bumble_b_boy @dinokidsmusic @mybabymybabymybaby of.... keuze genoeg! ๐Ÿคฉ Ga ze checken op @vestrock @klikofest @dauwpop @pinkpopfest @kaaspop_edam kaderock @bksfestival @op_de_toffel @mananafestival @oerolterschelling @festivaltweetakt @pagefestival #popronde #festivalfriday
2 jun. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @dorpsstraat3 @muylike @thevisualband @poodleband @iamkatiekoss @m.lucky.music @johnnyloevsme @sterreweldringmusic @marathon.ams @fennescholte @mayleafband @wastedyouthclubb @lolasdice @andyandtheantichrist @mauricevanhoek @mountaineyeband @undawn_official @meauhewitt @charadesnl @by_lionstorm @danhairmusic @wearelonewolf @barth.music @the_world_of_dust @by.roosmeijer @nevinmusic @ratsonrafts @greatjoy_bangbang Meegedaan aan Popronde en ga je binnenkort op tour? Meld het ons!
31 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @barth.music @mayleafband @wastedyouthclubb @mauricevanhoek @jeangu_macrooy @svenrossmusic @boter.bij.de.vis @lowaddictsmusic @iguanadeathcult @theoverslept @lasmedicinasmusic @lolasdice @talee_pressplay @iamkatiekoss @moodboredband @ratsanddaggers @alldogsgotoheavenpunx @neomi.music @nonchelange @cocoboloband Meegedaan aan Popronde en ga je binnenkort op tour? Meld het ons!
24 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @wijzijndetoegift @meismuziek @maxpoolmanmusic @kalaallitnunaatband @mayleafband @wastedyouthclubb @froknroll @iguanadeathcult @jeangu_macrooy @theindien @callitoffnl @anemonetheband @paracetamol.band @evavanmanen @kayslicemusic @johncoffeymusic @aneveningwithknives @iamkatiekoss @traumahelikopter @vic_willems @mauricevanhoek @magictomenyuri @lolasdice
17 mei 2023
popronde ๐——๐—ถ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐Ÿ“ข Laten we die samen herbeleven met deze ๐Ÿ”ฅvideo van @reneemeijer & @by.marj To refresh your memory: 2 weken geleden maakten we de nieuwe Popronde selectie bekend, tijdens een uitzending van @3voor12 radio op @npo3fm met 3 geweldige optredens van @yaro.mila_ @keenanmundane en @_subfiction Terugkijken? Check ze op (onze) YouTube (link in de bio) ๐Ÿ“บ Wil je kennismaken met de Popronde 2023 selectie? Check de Spotify playlist (link in bio)๐ŸŽง Heb jij al een nieuwe favoriete act ontdekt?๐Ÿงก๐Ÿ‘€ ๐ŸŽถ@yaro.mila_ #popronde #popronde2023 #yaromila #keenanmundane #subfiction #3fm #3voor12
12 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @theindien @jeangu_macrooy @iguanadeathcult @knifemassage010 @iamkatiekoss @moonloops_ @irrelephantmusic @daimylotus @youngrubbi @wastedyouthclubb @magneticspacemen @sockssportssocks @insta_stella_ @peerofficial @vic_willems
10 mei 2023
popronde Het festivalseizoen begint goed op gang te komen en deze maand mogen we weer genieten van Popronde alumni door het hele land! ๐ŸŒŸ In mei vind je ze op o.a. @bevrijdingsfestival.nijmegen @bevrijdingsfestivalgroningen @bevrijdingsfestivalutrecht @graspop_festival @mamaspridefest @popontopvalkenburg @sniester @klomppop Je ziet dan misschien wel @fredgoverde @wearekuzko @neomi.music @barth.music @solomonmusicofficial @ratsanddaggers of een van de andere acts ๐ŸŒŸ #festivalfriday #popronde #festivals
5 mei 2023
popronde โœจ๐——๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ผ๐—ป ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ณ๐˜†โœจ Give the Popronde 2023 playlist a spin and find out which acts are the ones to watch, who grabs your attention straight away?๐Ÿ’ฅ โœจWant to know more about the artists? Check out their profiles on our website for more music, video's and links to their social media! ๐Ÿ‘‰ Link in our bio to the website Spotify Playlist ๐Ÿ‘‰ Link in the bio #popronde #popronde2023 #spotifyplaylist #spotify
4 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @veerlefiep @sacheefam @sterreweldringmusic @electropoezie @neverbeentoberlin @sockssportssocks @moodboredband @knifemassage010 @talee_pressplay @gumbokings @iguanadeathcult @greatjoy_bangbang @thecoolquest @voltage_nl @jeangu_macrooy @solomonmusicofficial @froknroll @bongloardnl
3 mei 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 7/7) En daarmee is het rond en weten we welke acts er mee door het land gaan touren! @mayashanti_ @ioana.iorgu @lokiproject @bowl.band @martaarpini @fayvriens @jarlentji @radio_trapani @iknownoa @hi.im.newt @thereyougo_band @musicbyhistorian @ohwhale.official @_subfiction De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @radio_trapani - Growing Strong โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 6/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @pandaxnoir @silkeveld @pennyroox @toverberg_ @palepumaband @anne.wav @olivia.degen @seewolfmusic @thames_music @sheymarochdi @janetlivv @femmefugazi @music.of.ii @xa4music De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @palepumaband - Cigarette Still Burns โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 5/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @thesupersoakers_band @tomgreendale @nevinmusic @rommygabay @isgoedgoof @ruwhel @primaatband @loveth_besamoh @jesperjesperofficial @inge.lamboo @danielbrookemusic @themocksofficial @jespfur @akuma.jin @yaro.mila_ De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @thesupersoakers_band - One Minute Of Silence โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 4/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @velocitymadegood_ @subterraneanstreetsociety @oats.band @dorpsstraat3 @lolacedes @lomalomusic @benoit.blessed @gyokretz @neroth_band @tornfromoblivion @minorcitizenmusic @abel__1313 @tomasferdinand_official @ysa_bermejo De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @lomalomusic - Talking (feat. GINA VOCA) โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @Nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @danieltomaspianist - Equinox โœจArtwork @basterandthefunkybunch"
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @danieltomaspianist - Equinox โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 2/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @max_hell @jeroen_antoine @amagukmusic @droomdit @imwynnm @aloysemusic @wlfskrs @elzita.7 @afusensi @sacheefam @leahryemusic @djoeke__ @maartje_cs @321astronaut De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @sacheefam - Django/Brando โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 1/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @shamzon_music @whoelsebutmicha @martinjasperr @elliotboydmusic @cloudcukkoo @vain_louie @cocoboloband @hiqpyband @leela.rosa @abelnaturlich @lolo.music_ @hoofs_music @enma_band @neverbeentoberlin @maryncharlie_ De complete selectie staat vanaf 01:00 op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @cloudcukkoo - Remain the Same โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen