Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 11012021

maandag 11 januari 2021

Happy new year!

 

Nieuw jaar, nieuwe muziek! We schudden 2020 even van ons af en sjeezen door naar de start van 2021. Een hoopvol jaar waarin we hopelijk de vruchten van de quarantaine periode van 2020 te horen krijgen. En hoe kan het ook anders dan dat 2021 vol nieuwe muziek van start ging. We nemen de nieuwste nummers van de huidige selectie en oud deelnemers met je door met de eerste New Music Monday van het jaar!

 

 

 

Minka - Sorry

Toen Minka haar vorige single Wandelen Wandelen (Whoop!) speelde bij de Live Box van 3FM, werd als vast show onderdeel ook gevraagd of zij een cover wilde spelen van een nummer uit de festival top 999. Die keuze vond Minka niet zo moeilijk, ze koos voor Sorry van Nothing But Thieves, hertaalde die, knalde er flink wat synths onder en rees het nummer in een geheel nieuw Minka jasje. Het resultaat is een dansbaar Nederlandstalig electro pop nummer dat misschien wel catchier is dan het origineel. Het nummer sloeg meteen aan bij de luisteraars, en uit die hoek werd dan ook aangemoedigd om het nummer uit te brengen. DONE! Dacht Minka. En zo geschiedde! 

 

 

Alison Jutta (& Jack Hippo) - Shirt

“Shirt out now!” Typt Alison op haar Facebook pagina. Het klinkt een beetje als een Nederlands-Engelse commando om je shirt uit te trekken, wij houden je niet tegen, maar het is natuurlijk de aankondiging van haar nieuwe single Shirt. Een track die zij in samenwerking met de Rotterdamse Jack Hippo maakte. Alison Jutta die oorspronkelijk uit Antwerpen komt, begeeft zich nu ook in de havenstad. Ze was vorig jaar een van de finalisten van De Nieuwe Lichting en behoort tot de Popronde selectie van 2020. De track is een super groovy, zomerse synthpop song met hip hop invloeden. Een toffe samenwerking waar de stijlen van de twee artiesten op een hele fijne manier in elkaar overvloeien: De dromerige synthpop van Jutta en de synthy hip hop van Hippo contrasteren het ene moment, maar vloeien daarna geleidelijk in elkaar over als twee kleuren die samen een nieuwe kleur maken. Een heerlijke gelaagde track waarbij je even lekker kunt wegdromen in je zomerse shirt (of zonder). Een collab die stiekem wel naar meer smaakt vinden wij! Wat vinden jullie?

 

 

 

ANNNA - Happy Pill

ANNNA injecteert 2021 meteen met een dosis happiness in de vorm van een nieuwe song Happy Pill. Zo’n pilletje was best gewenst geweest op zijn tijd, in 2020. ANNNA laat hiermee meteen weten dat ze helemaal klaar is met het vorige jaar en des te ready om 2021 vol goede energie te starten. Wat een heerlijke manier om een nieuw jaar in te luiden en wat een lekker nummertje! Hij gaat gepaard met een clip en zoals we van ANNNA gewend zijn bijpassende moves. Kan jij ook niet stilzitten op dit nummer? ANNNA daagt je uit om jouw dansmoves op het nummer te delen op Tik Tok of Instagram. De winnaar wint een super softe sweater uit haar merchandise collectie. Wie gaat de challenge aan? 

 

 

Froukje - EP Licht en Donker

Eerder zijn we al getrakteerd op 3 kneiter-catchy singles door de immens populaire Froukje. Nu is daar dan eindelijk de debuut EP Licht en Donker waarop in totaal 6 nummers te beluisteren zijn. De megahit Groter Dan Ik, staat er weliswaar niet op, maar dat neemt niet weg dat dit een knaller van een EP is waarop Froukje in 6 popsongs laat zien wat ze waard is. Ieder nummer draagt een urgente boodschap met zich mee, verwoord zoals zij dat kan: poëtisch, zonder eromheen te draaien. In een interview met de NRC vertelt ze te zijn gaan houden van liedjes met hoge tekstuele kwaliteit en geïnspireerd te worden door talige artiesten als Eefje de Visser en Typhoon. Bescheiden als ze is, heeft ze misschien nog niet zo door dat haar eigen teksten ook benoemenswaardig zijn en doordat ze die weet te verpakken in een dansbare elektropop song, maakt dat Froukje met recht gezien wordt als een van Nederlands grootste aanstormende talenten. 

 

 

 

 

Melle - Running Out Of Time

Soms moet je een liedje een tijdje laten liggen om het vervolgens een tijd later weer terug te vinden en herontdekken. Dat is wat Melle ervaarde met Running Out of Time. Hij schreef het zes jaar geleden met zijn toenmalige band en nadat hij het nummer jaren later terugvond besloot hij er zijn vernieuwde versie van uit te brengen. Ben je benieuwd hoe het nummer zes jaar geleden klonk? Op zijn Instagram deelt hij een oude voice memo van toen. Oh en spoiler alert, Running Out of Time staat ook op de EP Little Life die 22 januari uitkomt. 

 

 

 

ZALM (2019) - Mojoboot

KEN JE ZALM AL?! DIE EENMANS-FORMATIE UIT EINDHOVEN, DIE GRUNGE PUNKER DIE KEI HARDE MUZIEK MAAKT EN WIENS CAPSLOCK VASTGEPLAKT ZIT? ZALM DUS. Zowat alle berichten van ZALM worden in kapitalen online gesmeten en dat past ook wel bij deze noisy punk vol grillige screams en giepe grunts. Vanaf nu is alles van ZALM te luisteren op alle platforms kondigde hij aan. 2021 wordt ook meteen lekker ingeluid met een nieuw nummer dat hij samen met Schtevig maakte: MOJOBOOT, waarin hij een roep doet naar de mojoboot die jaarlijks aanmeert tijdens Eurosonic Noorderslag. De boot die bedoeld is voor de crème de la crème in de music business. “IK WIL OOK OP DE MOJOBOOT, IN DE UNDERGROUND HEB IK HET VERKLOOT, LAAT ME SPELEN OP DE MOJOBOOT. “ Misschien is het nog niet te laat voor het Groningse festival om zijn kreet te horen!

 

 

 

Wowi (2019) - KURASON 

Rovan Simmons alias Wowi, geboren op Curaçao en opgegroeid in het schone Schiedam was onderdeel van de Popronde selectie in 2019. Hij kan zingen, hij kan rappen en met zijn diepe stem onderscheidt hij zich van menig ander in de Nederlandstalige hip hop scene. Zijn nieuwste nummer KURASON werd geprimeurd op FunX en als klap op de vuurpijl riepen zij Wowi uit tot artist of the Month, wat betekent dat KURASON de hele maand januari voorbij komt op deze radiozender. Een lekker begin is halve werk zeggen ze dan, en zo is het! 

 

 

Ziggy Splynt (2018) - Belle the Beast

Wie Ziggy Splynt al eens live heeft gezien zal hun nieuwe single Belle the Beast wellicht herkennen. Met dit nummer sloot de band menig gig af omdat het volgens de band zelf een groteske knallende riff heeft die bij iedereen binnenkomt. “Wanneer we dit nummer spelen hebben we het gevoel het meest met ons publiek te connecten”, aldus de band. Het nummer gaat over over je toeren raken, je spreekwoordelijke draadjes die doorbranden, en je daarna op je hoofd te krabben en afvragen wie er nu eigenlijk gek aan het worden is: jijzelf? Of de wereld om je heen?

Het alternatieve rocktrio kan niet wachten om weer voor publiek te spelen, maar in de tussentijd kunnen we toch nog wat glimpen van ze opvangen aan de hand van nieuwe muziek en livesessie video’s.

 

 

WIES (2019) - Barman

Wanneer heb jij voor het laatst aan de bar gezeten, diep in het glas kijkend, de liefde overpeinzend? Wij gokken dat dat al wel even geleden is. WIES brengt ons even terug in de kroeg, naar het moment waar de persoon waar het in Barman om draait, zich realiseert dat hij zijn liefde heeft laten lopen. Het nummer lag eigenlijk al een tijdje op de plank te wachten om naar buiten gebracht te worden. Door het sluiten van de kroegen en cafés is dit natuurlijk het perfecte moment om Barman te releasen. Als het weer mag gaat de band op mini-tour langs hun vier favoriete kroegen om een intiem akoestisch concert te geven en bij te praten met de barman hoe die de afgelopen periode heeft overleefd. Cheers to that!

 

Instagram

popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023
popronde Morgen mogen we!✨️🎆 En als het aan @femmefugazi ligt dan verandert de Oude zaal van @melkwegamsterdam morgennacht om 2.00 uur in één grote moshpit💥💥💥 Verwacht scherpe punk, explosieve songs en een kolkende zaal. Scoor nog snel je ticket voordat ze erdoorheen zijn gevlogen🚀 Tot morgen?! Check het complete programma en koop je kaartje🎫 op www.popronde.nl/steden/amsterdam (Link in de bio)
24 nov. 2023
popronde Bij welke show sta jij linksvoor?👀 Check het programma van morgen alvast in de slides en stippel je route uit. Morgen duiken we weer @melkwegamsterdam in voor de Popronde afsluiter van het jaar - Het Eindfeest💯🥳🕺 Eventjes weg van de buitenwereld, dansen we ons samen in het zweet, dromen weg, genieten en ontdekken! Zien we je daar?🤩 Nog geen ticket? 👉www.popronde.nl (link in bio) @poprondeamsterdam
24 nov. 2023
popronde Heb jij je ticket voor zaterdag al?✨️ Een band die in de afgelopen weken diepe indruk maakte op Popronde bezoekers is @droomdit Met hun Nederlandstalige melancholische en dromerige liedjes wisten ze het publiek te raken en bewegen! 🕺 Zaterdag staan ze om 0.00 uur in de Oude zaal van @melkwegamsterdam te schitteren✨️💫 Ben jij erbij?👀 Tickets: 👉www.popronde.nl (link in bio) 🎶 Droom Dit
23 nov. 2023
popronde Kom samen, vier de kunst, de cultuur, de muziek en het talent. Sinds gisteren lijkt Nederland een stuk kouder en killer geworden, maar daar gaan wij niet in mee. Het Eindfeest is voor iedereen, Popronde is voor iedereen en Melkweg Amsterdam is voor iedereen❤️ Zolang er een podium is blijven wij er talent op zetten! 💪 Zaterdagavond ontsnappen we voor even, samen, aan de realiteit en duiken we @melkwegamsterdam in voor het Popronde Eindfeest. Zien we je daar? 🫶 💫tickets & info: www.popronde.nl / link in bio
23 nov. 2023
popronde What a ride🚀❤️‍🔥💥🚂💫 Dit was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023. De tour is bijna afgelopen, de cirkel bijna rond. Nog eentje te gaan, deze zaterdag, Het Eindfeest van @poprondeamsterdam in @melkwegamsterdam Dans je nog één keer mee?🙏🕺 Dankjewel aan iedereen die er afgelopen weekend bij was! En SO naar @poprondebreda ✨️ @popronde_enschede ✨️ @poprondedenhaag en ✨️ @poprondebergenopzoom 🙏🙏🙏 Tot zaterdag?!🤩 🎶@keenanmundane - 2DIE4
21 nov. 2023
popronde 🚗🎤 Get ready for a Popronde X Slinger Carpool Karaoke! We saved you a seat on a very special and musical ride 🎶🌟 Watch as these four Pop(ronde) stars - @inge.lamboo - @janetlivv - @maartje_cs and @laurasjinmusic hit the road to @popronderotterdam answering questions from Laura Sjin's friend book and unleashing their vocals in a carpool karaoke session (with some cool classics👀)🤩✨ in the name of promoting 'Slinger,' the app that makes event carpooling a breeze. 🚗So if you're searching for a ride to the Popronde Amsterdam Eindfeest Nov 25th? Or perhaps got a spare seat in your car? Check out the #Slinger widget on popronde.nl and you might carpool karaoke your way to @melkwegamsterdam this Saturday! 🚀 🎉 Janet Livv and Laura Sjin will perform at Het Eindfeest, the closing party of Popronde. So get your tickets (link in bio)! But first things first: check out the roadtrip adventures of these ladies and make sure to support them on their future musical journeys💙 🎥&📸: @reneemeijer 🎶: Laura Sjin - buikpijn Laura Sjin - als het weer weggaat #Popronde #CarpoolKaraoke #SlingerApp #PoprondeAmsterdam 🎵✨
21 nov. 2023
popronde Het was herfstachtig fris buiten, maar binnen was het warm en zat de sfeer er goed in bij @poprondebreda ❤️‍🔥 We zagen fans die de teksten al uit volle borst meezongen, dansend en springend publiek, en geboeide muisstille luisteraars. BREDA BEDANKT!!🙏 Wat was jullie hoogtepunt van Popronde Breda?🤩 📸 @jessie_kamp ✨️✨️✨️✨️ Afgelopen weekend was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023🤯 Aanstaande zaterdag vieren we nog één laatste Popronde feestje - @poprondeamsterdam Het Eindfeest in @melkwegamsterdam Kom jij ook?🧡 Tickets en info ✨️popronde.nl / link in de bio
20 nov. 2023
popronde Dit was popronde voor ons @321astronaut 🚀 Wat een rit! 24 steden en telkens bomvol enthousiaste mensen. Bedankt voor het luisteren en het kopen van onze merch! Wij zijn pas net op stoom want 25 brengen wij ons debuutalbum uit in @ekko.nl kaartjes zijn nu te koop. Dank popronde en dank @3voor12 dit waren fijne vleugels 🪽Shout out naar alle crewleden van Popronde en shout naar mijn mede-astronauten! Xx Pelle
19 nov. 2023
popronde Heyaaa! Wij van @thereyougo_band doen vandaag een Popronde Takeover bij onze allerallerallerlaatste Popronde show in Den Haag!❤️‍🔥🌼 Houd vooral de stories van Popronde in de gaten voor leuke feitjes over Den Haag en hoe onze gig vanavond gaat. Zien we jullie om 20:30 in @thesocialhub.thehague ? 🌻💃
18 nov. 2023
popronde Popronde X Ioana Iorgu - As our Popronde tour is slowly coming to an end, here’s some of our favourite moments. Tonight we’ll be in Enschede (22:45, Café Rocks) and tomorrow in Den Haag (22:15, De Zwarte Ruiter). We had a blast, Popronde! ❤️Alongside these awesome shows, I’m also working on recording my 4th album, so keep an ear out! ⚡️ • 📸 @veerledevos20
17 nov. 2023
popronde Welke acts blazen jou tijdens 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 nog méer uit je sokken?👀 Deze acts voegen we toe aan de line-up van het laatste Popronde feestje van het jaar, @poprondeamsterdam : ✨@JanetLivv ✨ ✨️ @Toverberg_ ✨ ✨️ @laurasjinmusic ✨️ ✨ @iknownoa ✨ ✨️ @Sheymarochdi ✨ ✨️ @Jespfur ✨ ✨️ @silkeveld ✨ Check de video slides voor een muzikale impressie👉 Gisteravond tijdens #KINKinTouch op @kinkpuntnl maakte @jasperleijdens bekend dat ook ✨️ @themocksofficial ✨️ en ✨️ @bowl.band ✨️ erbij zijn! Nóg twee shows waarbij je je in het zweet kan dansen dus. De early birds zijn al gevlogen🕊️ Grijp niet mis en koop je kaartje via www.melkweg.nl of op popronde.nl (link in de bio) De volledige line-up vind je op de website 👉 link in bio 'Eindfeest programma'' Samen maken we er een onvergetelijk feestje van!💥🤩🕺🏾 🎶 @iknownoa - Paradise
17 nov. 2023
popronde Dunne Lijn IS UIT. ✨🌈 Ze is nu overal te beluisteren! Gisteren speelden we onze laatste popronde show bij @poprondebreda en vierden we de release in de take over. Popronde bedankt voor het avontuur! 💖 OP NAAR MEER 🌈
17 nov. 2023
popronde Time flies! We have officially landed in our last ‘regular’ weekend.. 🥹 we can’t believe it either! It is week 11! Take your chance and come visit us in your city before it’s all over: 👉 @poprondebreda 👉 @popronde_enschede 👉 @poprondedenhaag 👉 @poprondebergenopzoom Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
15 nov. 2023
popronde Weekend #10 recap💥🙌 We hebben weer een fantastisch weekend gehad bij @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedeventer en @poprondehilversum Jullie trotseerden regen en wind, en werden gelukkig ook getrakteerd op een zonnetje, en uiteraard heeeel veel muziek! Welke act heeft jou omver geblazen?👀🙂 Nog 5 Poprondes te gaan!😵 Aankomend weekend zijn we bij: @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondebergenopzoom En op 25 november sluiten we de tour af met Het Eindfeest - @poprondeamsterdam - in @melkwegamsterdam ✨️voor info over de programma's en artiesten ga naar popronde.nl (link in bio) Don't miss out! Grijp je kans om er in 2023 nog een keertje bij te zijn🥳 🎶 @bowl.band
14 nov. 2023
popronde Lovely Day-venter🌈 We had a blast at @poprondedeventer last Saturday, hope you did too! Swipe to see a snippet of the Deventer-experience and for what probably is the smallest stage of the entire Popronde👀 The countdown has started for the last Popronde : @poprondeamsterdam Only one more weekend on the road to @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag and @poprondebergenopzoom before the big closing party on the 25th of November. Grab your tickets for @poprondeamsterdam at @melkwegamsterdam before they're sold out! 👉 Tickets on popronde.nl / link in bio 📸 @jessie_kamp
14 nov. 2023
popronde SUPERKRACHT 💪 the movie! Tijdens @poprondedenbosch, @popronde_haarlem, @poprondeutrecht (en deze week nog @poprondedenhaag) kreeg het Popronde team versterking van Team Superkracht🦸‍♂️ @Superkracht.club ontwikkelt de talenten van jongeren met een licht verstandelijke beperking en maakt dit talent zichtbaar in de culturele sector. Ze maken ruimte voor de unieke kwaliteiten en inspirerende karakters. Tessa, Hans, Arzu, Özlem, Ruud en Dave van #TeamSuperkracht stortten zich vol overgave en enthousiasme op hun rol als artist host, content creator en techniekassistent en kregen zo niet alleen een kijkje achter de schermen, maar mochten ook echt meedraaien om hun talenten in te zetten. Dat zorgde voor heel veel blije gezichten! 🫶 Het was een super geslaagde en leuke samenwerking die we de komende jaren zeker nog zullen voortzetten en misschien zelfs wel uitbreiden! 📽️ & 📸 @reneemeijer 🎶 5etra - Inside My Head Primaat - Roze Bril 🔊 @bssmen #possibilize #popronde #superkracht #deweekvandetoegankelijkheid
13 nov. 2023
popronde Hier een mini popronde dump als afsluiter van onze takeover, het was ons een genoegen💓💗💕💞 Kom volgende week in Breda nog een laatste keer samen dansen, en dan zien we elkaar daarna in 2024; got a lotta tunes almost ready for the world !!! 🫡 Love, Leela Rosa xx
12 nov. 2023
popronde 🔥🔥 Oi oi! THAMES here 🔥🔥 Oh my giddy aunt. Popronde has been a blessing. I can’t believe it’s almost over. We’ve met so many of you and did SO MANY crazy gigs! Well it’s not over yet! The craziest one is yet to come. The biggest stage at the Melkweg will be ours at Popronde Eindfeest on November 25th 21.30h. So take out your calendar and come and see what it’s all about. Can’t wait to see you all in the crowd ♥️ Excited? Can’t wait either? Well you can stream us everywhere! And even more good news: from the 29th on you can listen to our BRAND NEW single Astonishment 🥵 It’s the third single of our EP “Lessons For The Patriarchy” Still want more? Then come to our release show at Paradiso on January 17th. This will be the kick-off of our VERY OWN TOUR. So get your hands on those tickets and we’ll see you soon ♥️♥️ X Merlyn
10 nov. 2023
popronde Only a few weeks left, folks! 👏👏👏 swipe for a sneak peek of our program & join us this weekend before it’s too late! 👏👏👏 It is week 10! We’re tapping into double digits, will it be double the fun? Come see your favourite new acts and find out in: 👉 @poprondemiddelburg 👉 @popronde.alkmaar 👉 @poprondedeventer 👉 @poprondehilversum Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
8 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen