Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 14112022

maandag 14 november 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek

 

YES daar zijn we weer met een gloednieuwe New Music Monday! We hebben een feestelijk weekend erop zitten met shows in Middelburg, Alkmaar, Deventer en Hilversum. Zoals iedere week schotelen we de nieuwste tracks uit Popronde-land aan je voor. Dat betekent dat we de nieuwe releases van zowel oud-Popronde acts met je doornemen als die van de nieuwe selectie. Aankomend weekend gaan we het aller laatste weekend van Popronde 2022 in!!! :( We gaan naar de locaties Beda, Enschede en Den Haag! Dus kom nog even genieten van het laatste weekend voor het eindfeest in Amsterdam! Maar nu eerst, net als iedere maandag, alle nieuwe releases op een rijtje. Met muziek van onder andere Sven Ross, GREAT JOY en het nieuwe album van The Visual. Dus lees vooral verder!

 

Wil je iedere week op de hoogte zijn van alle nieuwe releases van Popronde deelnemers van dit jaar en voorgaande jaren? Volg dan onze New Music Monday Spotify playlist!

 

Sven Ross - Popronde 2022 - between you and me 

Folk-pop artiest Sven Ross komt met een nieuwe, hartverwarmende piano ballad: between you and me. Het heeft een Norah Jones-achtige piano stijl en Ed Sheeran's melodische sensitiviteit. De song is helemaal ready om alle huiskamers te verwarmen. 

Een paar maanden geleden bracht Sven de song easy uit voor zijn aankomende tweede EP now that i’m with you en nu verwent hij ons met de tweede song. In between you and me speelt Sven met de letterlijke en figuurlijke interpretatie van de titel, waarmee hij zijn tekstuele en melodische verfijndheid tentoonstelt. "Natuurlijk zit er op bepaalde momenten binnen een relatie letterlijk niets tussen twee personen in, maar een combinatie van die fysieke en gezonde, volwassen communicatie is wat voor mij een goede relatie maakt", zegt Sven over het lied. 

 

Sven is lekker bezig! Love Out Loud van zijn eerste EP heeft inmiddels 400k streams en staat in de Spotify editorial playlists. Hij stond in de finale van de Amsterdamse pop song competitie “Mooie Noten” en in het voorprogramma van Tim Akkerman. Bovendien heeft Sven meer dan 25 popronde shows op de teller staan!  

 

 

GREAT JOY - Popronde 2022 - Buurland 

Buurland is een track die een ode brengt aan een kleine wooncommunity in Utrecht. De videoclip is toepasselijk omdat het op deze plek is geschoten. Dit woonblok, bestaande uit enkele rijen antikraak huizen van SSH Student Housing, is een mooie weergave van wanneer er uit iets ouds, iets verfrissends en moois ontstaat. Met aan elkaar grenzende tuinen zijn de eens zo grimmige huizenblokken volledig omgegooid tot een hechte, bruisende woongemeenschap, veelal bestaande uit studenten. Maar het hoogtepunt van de hechte community is Buurland Festival, wat jaarlijks plaatsvindt in de tuinen van Buurland.
Afgelopen jaar vond de allerlaatste editie van Buurland Festival plaats. GREAT JOY trad daar op en dat beviel zó goed dat een ode aan deze magische plek niet kon ontbreken! Een leuk detail is dat je meerstemmige vocalen van Buurland bewoners kan horen in de track!
Buurland is afkomstig van de aankomende EP Together At Least, die 25 november verschijnt.

 

 

NONCHELANGE - Popronde 2021 - Samensmelten

NONCHELANGE had zelf niet verwacht ooit een klimaat anthem te schrijven, “ik had daar helemaal geen zin in, maar daarom moet ik het misschien juist doen”. En dat deed hij met zijn nieuwe release Samensmelten. De raspessimist zingt hoe we samensmelten en dat de oplossing voor alle problematiek is om alles maar naar de kloten te laten gaan.
“De wereld brandt, we gaan eraan”, zingt een kinderkoor van vijf- en zesjarige keeltjes die nog geen flauw idee hebben wat het klimaat eigenlijk is. In Samensmelten wordt de ondergang van de wereld dus als feit gepresenteerd. “Ik geloof niet dat het nog goed komt”, zegt NONCHELANGE. Maar in die wetenschap vindt hij ook weer iets moois: eindelijk klaar met het gezeik, je hoeft nu niet meer op dieet, je hoeft elkaar niet meer te helpen, “want we zullen samensmelten”, antwoordt het kinderkoor. De boodschap van NONCHELANGE is duidelijk: “Bij elk probleem moet je samensmelten. Pas als je dichter bij elkaar komt, heb je oprechte gesprekken, net als bij een begrafenis. Klimaatverandering is er voor iedereen, dus of je er nou in gelooft of niet, we gaan met z’n allen ten onder.” 

 

 

Jellephant & The Phantoms - Popronde 2017 - Dead

Dead is onderdeel van het nieuwe album Where’s The Fire? dat op 25 november gereleased wordt. 

Jellephant and the Phantoms zijn gruizig, fel en brengen je terug naar het post-punk tijdperk van de jaren 80. Een Ty Segall die met zijn verkeerde been uit bed gestapt is, of een Joy Division op een paard in de woestijn, interpreteer het zoals je zelf wilt, maar deze band is er eentje om niet te vergeten!

 

 

Cookhouse - Popronde 2017 - Stranger

Met hun bitterzoete teksten en hoopvolle ondertonen is Cookhouse een echte indiepopband. De Cookhouse sound herken je aan het rauwe, maar toch gevoelige randje en de harmonieuze combinatie van gitaar en drums.

Stranger kwam tot stand tijdens een schrijfsessies in Engeland. Het nummer gaat over wat je voelt als de persoon waar je het meest om gaf, volledig uit het zicht is verdwenen. Hij/zij maakt geen deel meer uit van je leven en je kunt er niets aan doen. Het is mooi en rauw tegelijk. We zijn er allemaal geweest.

“Ik zat in een mistige vensterbank en een bepaalde pijn die ik al vaak had gevoeld, bleef naar boven komen om lucht te krijgen. Het besef dat je iemand niet meer herkent” vertelt Ronald die de vocals en teksten schrijft.

 

Ergens dit jaar komt Cookhouse met een nieuwe EP. De nummers presenteren een meer volwassen toon met een vleugje alternatieve rock en grotere drums. Met deze EP zijn de broers erin geslaagd om het harde gevoel van de steeds veranderende paden van het leven vast te leggen, het omarmt het verleden en geeft moed voor de toekomst. We zijn erg benieuwd!

 

 

Hebe - Popronde 2017 - EP: Release Resolution 

Op een positieve manier laat Hebe haar donkere kant zien met haar nieuwe EP Release Resolution. Afgelopen weekend presenteerde HEBE haar nieuwe songs van de EP in de Bitterzoet, Amsterdam. Met support van Martin Jasper weet ze de gevoelige snaar bij een flink deel van het publiek te raken. 

De muzikant begint met de eerste twee nummers Wait For Daylight en Tiptoe Gently, waar haar subtiele pianospelen de ongedwongen drums van groot belang zijn, maar ook de stem van Hebe goed tot recht komt.

Het optreden voor de release van de nieuwe EP van HEBE was een tocht door haar gedachtewereld. Ze bespeelt zelf tijdens het optreden de piano. Een bijzonder moment is wanneer HEBE het nummer Hunting Me laat horen. De song heeft ze al eerder op de EP Cards On The Table uitgebracht. Het vertelt een deel van het leven wat HEBE al heeft meegemaakt. In dat opzicht is Drink On My Own, die weer op haar nieuwe EP Release Resolution staat, een voortzetting daarvan. Drink On My Own heeft ze op een dieptepunt geschreven. “Het voelt als een onderdeel van het proces om het af te sluiten”, vertelt HEBE. Het is alsof ze zichzelf bij de haren heeft gesleept om er uit te komen. Het meest treffend is de single Lifted The Weight die dat beschrijft. Geschreven in de vroege ochtend, terwijl het nog donker was. Het donkere deel verdwijnt als je je gewicht op laat tillen door het licht. Daarmee is HEBE eerlijk naar haar publiek, maar vooral naar zichzelf.

 

 

The Visual - Popronde 2017 - Album: A Night By The Shore

A Night By The Shore is het derde album van The Visual. De plaat werd opgenomen in de Gentse Robot Studios met producer Pieterjan Coppejans (onder andere producer van Eefje de Visser en Sylvie Kreusch). Het gaat over jezelf openstellen voor kwetsbaarheid, met het risico dat je gekwetst raakt. Een plaat om jezelf uit de donkere dagen te halen en te visualiseren wat er nodig is om gelukkig te worden. Op A Night By The Shore vond The Visual de balans tussen gitaar en keyboards, terwijl op de vorige albums vooral de gitaar op de voorgrond stond. De nummers klinken heel sfeervol omdat er met een warm klankenpalet wordt gewerkt en Amor met haar vertrouwde, zachte en zwoele stem de nummers inzingt. De stem en de muziek vormen één mooi geheel. The Visual neemt met deze plaat een grote sprong in het diepe waarbij de chemie tussen de bandleden het uitgangspunt vormt voor experimenten met synths en elektronica. Het viertal komt heel origineel uit de hoek met een warm eigen geluid en emotionele songs.

 

 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen