Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 15082022

maandag 15 augustus 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

In Poprondeland borrelt het... de ene na de andere goede nieuwe track wordt de wereld ingeslingerd en de eerste boekingen van de Popronde steden druppelen binnen. Vandaag nemen we de nieuwste releases weer met je door, met onder andere nummers die geïnspireerd werden door het boek Perfume, Kees de kat, huisje boompje beestje en confetti. Oh, en als afsluiter een hele harde protest-song. Dus lees snel verder voor heel veel toffe nieuwe muziek! 

 

Wil jij iedere week op de hoogte blijven van de nieuwste releases uit Poprondeland? Volg dan onze New Music Monday Playlist op Spotify. 

 

 

BARTH. - on a sunday 

We beginnen vandaag met iets rustgevends. on a sunday van instrumentale piano artiest BARTH. Deze piano genie heeft de gave om met weinig veel te doen. Iedere toets die hij aanslaat is als een in en uitademing in staat van rust. In de minimalistische klanken weet hij maximale emoties te leggen. Soms juist rustgevend, soms meer opzwepend. Zo ook in on a sunday, een prachtig nummer dat ons in gedachten meeneemt naar de serre van een groot huis ergens in de duinen. Als vanzelf horen wij de wind en de zee op de achtergrond of het getik van regen op de ramen. En het brengt ons naar een sereen zondagochtendgevoel waar de zon langs de witte gordijnen schijnt en de geur van koffie en verse croissants ons ontwaakt, terwijl we ons nog een keertje laten terugzakken in de zachte witte lakens om nog een minuutje verder te dromen. 

BARTH.'s pianoliedjes hebben een voor een zo’n effect, het spreekt tot je verbeelding en trekt je regelrecht in een danwel meditatieve staat dan wel in een staat waarin al je zintuigen op scherp staan in het hier en nu. Hoe dan ook zuigt het je op en laat het je verdwijnen in de rust en kalmte van de klanken. Het nummer Beautifully Broken dat eerder dit jaar uitkwam is toegevoegd aan de Spotify playlist 'Peaceful Piano' en is inmiddels meer dan 1 miljoen keer gestreamd. Dit najaar tourt BARTH. mee met de Popronde, maar waarschijnlijk is hij degene die óns mee op reis neemt. 

 

 

 

De Baron - Bejjebang

Maar hey, het is maandag! We trekken je even uit dat kalme zondagse gevoel met de nieuwste single van de Baron Bejjebang. Een lekkere in-your-face opzwepende power Brass song. De Baron stelt je een paar vragen: Ben je bang? Ben je bang voor verandering? Voor onbekend? Voor het gevecht? Voor de ander? Het heeft iets confronterends en dat gevoel wordt versterkt door een wild geluid van blazers en gitaren. De klanken rollen over elkaar heen. Bejjebang klinkt als een soort gecontroleerde chaos met een urgente ondertoon. Zoals de Baron het zelf omschrijft, maken ze Guerilla-Brass: stomende brass met invloeden van urban Balkan en art rock. En in die mengelmoes van stijlen valt Bejjebang ook. Op de plaat klinken ze al fantastisch, maar deze muziek vraagt natuurlijk om live! Zorg dus dat je ze dit najaar bezoekt tijdens een van de Poprondes, dat wordt ongetwijfeld een kei mooi feestje! 

 

 

LEWIS - Into You

Een hele toffe debuutsingle dan van LEWIS. Into You, is een electro-pop song waarin funky accenten afgewisseld worden met zweverige klanken en trippy synth sounds. In de coupletten wordt de ruimte gelaten voor de karakteristieke stem van Sjoukje Hoogma, de dame achter LEWIS. Na een studie aan Toneelschool & Kleinkunstacademie, een Master in Jazz, trok zij zich terug op haar zolderkamer om een lang gekoesterde droom waar te maken: eigen muziek maken. Ze stortte zich op het project 'LEWIS' waarvan Into You het eerste exemplaar is dat ze wereldkundig maakt en die op de EP zal staan die later dit jaar uitkomt. Na deze eerste kennismaking met LEWIS zijn wij razend benieuwd naar wat ze nog meer in petto heeft! Tijdens de Popronde dit najaar, kunnen we dat gelukkig live ervaren.

 

 

 

CHARLOT - Perfume 

Bij het zien van het woord ‘Perfume’ denken wij meteen aan het boek en de film van Patrick Süskind. En dat is ook precies waar het nummer Perfume van CHARLOT op gebaseerd is. In het refrein waarin het nummer openbreekt en we de diepte in worden getrokken zingt CHARLOT met haar heldere stem "I’m saving your scent", dat slaat op het verhaal van Perfume waarin een door geuren geobsedeerde jongen de geuren van vrouwen verzamelt om parfum van te maken. CHARLOT schreef het nummer in een van de eerste weken van haar opleiding aan Codarts, tijdens een songwriting les.

Tessa Rose Jackson (Someone) heeft zich ontfermd over de productie van de vocals en Darius Timmer is verantwoordelijk voor het maken van de sprookjesachtige mix. En wouw, wat komt haar stem mooi naar voren in dit nummer. Een pareltje voor het oor en een prikkelend visitekaartje voor de aankomende EP.

 

 

BrooksJourney - EAST 

Ook van de partij dit najaar is rapper BrooksJourney. Deze Amsterdamse met Ghanese roots is er helemaal klaar voor om zijn sound door Nederland te verspreiden. Geïnspireerd door artiesten als (Kan)Ye West en J. Cole, besloot BrooksJourney een carrière na te jagen in de muziek. Hij stortte zich op beats maken en songwriting en ontwikkelde zich zo tot een veelbelovende naam in de scene. EAST is de nieuwste track, en klinkt als een autobiografische song waarin Brooks zegt niet zomaar te oordelen of aannames te maken, maar dat hij gewerkt heeft om de successen te behalen die hij behaald heeft. Het is niet altijd wat het lijkt: "we came from nothing so fuck your opinion."

 

 

Rats and Daggers - Kees

Voor inspiratie voor een nieuw nummer richtte de band zich op Instagram tot hun volgers en vroeg hen 1. een zelfstandig naamwoord te noemen en 2. een emotie. Daaruit kwamen ‘katten’ en ‘boos’. Daar konden ze wel wat mee en baseerden hun song op de kat van Imara ‘Kees’ en het feit dat katten ontzettend apathisch kunnen zijn. In het nummer zitten veel grappige en herkenbare referenties naar katten en hun gedrag, verpakt in een ontstuimige gruizige song met een schepje hysterie (als je weet dat het over de onbeantwoorde liefde van katten gaat), luister maar!

 

 

Muylike - Gardening

Het is nog even wachten tot ‘the wait is over’, het nieuwe album van Muylike, uit komt, maar een voorproefje krijgen we al met de kersverse single Gardening. Stijn Post, de man achter Muylike maakt indie-popliedjes met een een zonnige vibe, waarin koortjes, blazers, synths, gitaren, keys, nog meer gitaren, drums, drumcomputers en nog veel meer samengegoten worden tot een kleurrijke mix. Gardening is daar een voorbeeld van en heeft ook nog eens zo’n ongelooflijk catchy refrein dat wij het de hele dag nog zullen blijven neuriën. Het nummer gaat over dromen over een rustig huiselijk leven met een tuin met plantjes waar je samen met je liefde voor zorgt. Gardening was al op 3voor12 radio te horen en leverde ook nog eens een show op in het Olympisch stadion als voorprogramma van Chef’Special tijdens De Amsterdamse Zomer. Dit najaar spelen ze tijdens de Popronde op iets kleinere podia... Maar wel de kans voor jou om ze ergens in het land te gaan bewonderen met hun nieuwe band-liveshow. Check het profiel van Muylike om te zien welke shows er al bevestigd zijn.

 

 

ANNNA (Popronde 2020 - 2021) - Confetti

Vorig jaar en in corona jaar 2020 behoorde ANNNA tot de Popronde selectie en speelde ze een show tijdens het Eindfeest van beiden jaren. In 2020 in een lege Melkweg, maar voor de livestream en afgelopen april in de Q-factory. Als ANNNA ergens een goed gevoel voor heeft is het het maken van aanstekelijke dance-pop-songs. De zangeres en producer neemt haar volgers op Instagram en Tik Tok graag mee in het ontstaan en de ontwikkeling van een song. Zo neemt ze regelmatig geluiden op en laat in een video zien hoe ze die door de sampler gooit om er vervolgens een hele productie omheen te bouwen en uit te werken tot een nieuwe song. Dat is niet alleen leuk om naar te kijken, het is ook nog eens haar USP als artiest. Want je kunt het zo gek niet noemen, gooi een gek geluid in de blender en ANNNA zorgt er met haar producerskills voor dat er een hitje uit komt. Dat gezegd hebbende, haar nieuwste song Confetti leverde haar al airplay en een mini-hit op bij radio 3FM. En haar creativiteit reikt verder dan alleen muziek want ook voor de promotie van haar songs blijft ze toffe dingen bedenken. Zo riep ze voor de video bij Confetti haar volgers op om video's in te sturen waarin ze confetti 'poppen' en daar werd enthousiast gehoor aan gegeven. 

Wil je meer van ANNNA zien en horen? Ga vooral even naar haar Instagram en TikTok kanaal voor leuke video's! 

 

 

GIRLSGIRLSGIRLS (Popronde 2020 - 2021) - Enemy 

GIRLSGIRLSGIRLS is een band voor iedereen: Iedereen verdient een scene waar je kan zijn wie je bent, en kan doen wat je wil doen. En die boodschap weten ze feilloos over te brengen in hun emo-rock. Want dat hun muziek aanslaat bewezen de trouwe leden van hun fanclub met hun aanwezigheid bij ongeveer iedere Popronde show. Enemy is de nieuwste track die de band uitbrengt en is gewoon een kneiterstrakke track met een vuige gitaarriff die de speakers aan gort scheurt. En het fijnste van de track is dat ze eindigen met die heerlijke riff, eigenlijk had dat voor ons nog wel een paar minuten gerekt mogen worden. Hoe dan ook is Enemy gewoon een vet nummer! 

 

 

Two and a Half Girl  (Popronde 2019) - 70

De nieuwste release en tevens protestsong van Two and a Half girl is een nummer wat ons niet loslaat. De metalcore-rock formatie heeft het onderwerp ‘homorechten’ op een confronterende maar doeltreffende manier weten te verwoorden in een keiharde in-your-face song. Statements als “I still can’t be myself in 70 countries” schijnen het licht op het feit dat homoseksualtieit nog steeds niet getolereerd wordt in veel landen en dat het uitkomen voor je geaardheid in sommige landen zelfs de doodstraf tot gevolg kan hebben. Belachelijk natuurlijk. Dat maakt dat dit nummer nog steeds urgent is, helaas, in 2022. 

De band nam tijdens de pride in Utrecht een deel van de videoclip op en liet daarvoor pride-vierder borden vasthouden met daarop de lyrics van het nummer. In de clip zien we later ook beelden van een LGBTQIA+ protest dat hardhandig door politie en ME wordt neergeslagen. Met de clip willen ze laten zien dat er een groot verschil zit tussen mensen die de pride en LGBTQIA+ rechten vieren en zij die strijden voor deze rechten. De manier hoe Two and a Half Girl dit onderwerp en deze boodschap in een nummer en videoclip hebben weten te vangen is indrukwekkend. We delen deze dan ook graag met je en laten het nummer en de clip graag voor zichzelf spreken:

 

 

 

 

Instagram

popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023
popronde Laat je horen voor de fantastische artiesten van Popronde 2023🤩👏 én voor de fotografen die de Popronde GEWELDIG in beeld hebben gebracht. Wauw! S/O naar @jessie_kamp en @lindedorenbos📣 Geef ze een digitale ovatie in de comments👇 👏🔥❤️🙌 👉de inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend (link in bio)
21 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat (2/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? We zochten hem op tijdens @poprondedenhaag voor een potje #RaadDePlaat In deel 1 haalde @jesperjespermusic al best een goede score, maar kan hij dat evenaren?👀 Welke song en artiest herkende jij sneller dan Jesper?🤓💥 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
18 dec. 2023
popronde 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗮 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗰𝗵! Socks - T's - Bling - CD's & Vinyl - ook dit jaar hadden de acts heel veel toffe merch bij zich. Heb jij een van hun merch items op het oog?👀 Of wil je je Popronde buddy verrassen met een Popronde souvenir?🎁 Support je nieuwe favo artiest - koop merch! Stuur ze een dm, check hun webshops, koop dat toffe item, zo simpel kan het zijn! Wil je de acts op een andere manier supporten? Dat kan ook door: ✨ ze te volgen op socials ✨ ze te volgen op (bijvoorbeeld) Spotify ✨ een ticket te kopen voor een show ✨ hun muziek te delen ✨ actief te reageren onder berichten Steek je liefde voor de artiesten en de muziek niet onder stoelen of banken! ❤️❤️❤️❤️ 🎶NEWT (@hi.im.newt) - In & Out
15 dec. 2023
popronde Een onvergetelijke avond van een legendarische tour!💯 Popronde 2023 zit erop en dat vierden we op 25 november met een Eindfeest in een uitverkochte Melkweg. We duiken terug in de tijd naar die avond, met fantastische shows van een diverse club Popronde acts. Er werd gedanst, gesprongen, meegezongen, en vooral keihard genoten! ❤️🕺🏾💥🔥 Tot volgend jaar! 🫶🥳 📸&📽️&✂️: @reneemeijer 2nd 📹: @thomblisto 🎶: @yaro.mila_ - Therapy ✨✨✨✨✨ 👉Inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend! (link in bio)
14 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat! (1/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? Hij tourde al meerdere keren mee als drummer / zanger / gitarist. Dus zochten we hem tijdens @poprondedenhaag op voor een potje #raaddeplaat Raad jij sneller welke nummers en welke ex-Popronde acts je hoort?🤓💥 Welke song herkende jij sneller dan Jesper?👀 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
12 dec. 2023
popronde Een radiohit scoren? Yes please?! 📻🤩 Maar, dan moet je eerst je muziek op de radio krijgen. Alleen, HOE krijg je je muziek op de radio?👀 Hugo Schaap (coördinator 3FM Talent & muzieksamensteller 3FM) en Guillaume Warmerdam (@l_a_b_m_u_s_i_c & @makewaves.fm) bespreken in de nieuwste Popronde Academy aflevering hoe opkomende artiesten hun tracks op de juiste plek kunnen krijgen. Guillaume geeft inzicht in de functies van boutique label en distributie services, waar Hugo vanaf de andere kant van de tafel uitlegt hoe een radiozender haar playlists opstelt. ✨️De aflevering is exclusief beschikbaar voor acts die geselecteerd zijn (geweest) voor Popronde. ✨️Popronde Academy is een (besloten) omgeving waarin geselecteerde acts van de Popronde door tips & tricks van verschillende sleutelfiguren uit de muziekindustrie worden voorbereid op hun deelname aan Popronde, en ondertussen leren over hoe de Nederlandse muzieksector in elkaar zit. Een goede reden dus om je in te schrijven voor Popronde 2024!🤩 👉 inschrijven en info: link in bio ✨️ ✨️ ✨️ 🎥 video & edit door Lorenzo Gentili @lorex.mov 🎶@thames.band
11 dec. 2023
popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen