Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 15082022

maandag 15 augustus 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

In Poprondeland borrelt het... de ene na de andere goede nieuwe track wordt de wereld ingeslingerd en de eerste boekingen van de Popronde steden druppelen binnen. Vandaag nemen we de nieuwste releases weer met je door, met onder andere nummers die geïnspireerd werden door het boek Perfume, Kees de kat, huisje boompje beestje en confetti. Oh, en als afsluiter een hele harde protest-song. Dus lees snel verder voor heel veel toffe nieuwe muziek! 

 

Wil jij iedere week op de hoogte blijven van de nieuwste releases uit Poprondeland? Volg dan onze New Music Monday Playlist op Spotify. 

 

 

BARTH. - on a sunday 

We beginnen vandaag met iets rustgevends. on a sunday van instrumentale piano artiest BARTH. Deze piano genie heeft de gave om met weinig veel te doen. Iedere toets die hij aanslaat is als een in en uitademing in staat van rust. In de minimalistische klanken weet hij maximale emoties te leggen. Soms juist rustgevend, soms meer opzwepend. Zo ook in on a sunday, een prachtig nummer dat ons in gedachten meeneemt naar de serre van een groot huis ergens in de duinen. Als vanzelf horen wij de wind en de zee op de achtergrond of het getik van regen op de ramen. En het brengt ons naar een sereen zondagochtendgevoel waar de zon langs de witte gordijnen schijnt en de geur van koffie en verse croissants ons ontwaakt, terwijl we ons nog een keertje laten terugzakken in de zachte witte lakens om nog een minuutje verder te dromen. 

BARTH.'s pianoliedjes hebben een voor een zo’n effect, het spreekt tot je verbeelding en trekt je regelrecht in een danwel meditatieve staat dan wel in een staat waarin al je zintuigen op scherp staan in het hier en nu. Hoe dan ook zuigt het je op en laat het je verdwijnen in de rust en kalmte van de klanken. Het nummer Beautifully Broken dat eerder dit jaar uitkwam is toegevoegd aan de Spotify playlist 'Peaceful Piano' en is inmiddels meer dan 1 miljoen keer gestreamd. Dit najaar tourt BARTH. mee met de Popronde, maar waarschijnlijk is hij degene die óns mee op reis neemt. 

 

 

 

De Baron - Bejjebang

Maar hey, het is maandag! We trekken je even uit dat kalme zondagse gevoel met de nieuwste single van de Baron Bejjebang. Een lekkere in-your-face opzwepende power Brass song. De Baron stelt je een paar vragen: Ben je bang? Ben je bang voor verandering? Voor onbekend? Voor het gevecht? Voor de ander? Het heeft iets confronterends en dat gevoel wordt versterkt door een wild geluid van blazers en gitaren. De klanken rollen over elkaar heen. Bejjebang klinkt als een soort gecontroleerde chaos met een urgente ondertoon. Zoals de Baron het zelf omschrijft, maken ze Guerilla-Brass: stomende brass met invloeden van urban Balkan en art rock. En in die mengelmoes van stijlen valt Bejjebang ook. Op de plaat klinken ze al fantastisch, maar deze muziek vraagt natuurlijk om live! Zorg dus dat je ze dit najaar bezoekt tijdens een van de Poprondes, dat wordt ongetwijfeld een kei mooi feestje! 

 

 

LEWIS - Into You

Een hele toffe debuutsingle dan van LEWIS. Into You, is een electro-pop song waarin funky accenten afgewisseld worden met zweverige klanken en trippy synth sounds. In de coupletten wordt de ruimte gelaten voor de karakteristieke stem van Sjoukje Hoogma, de dame achter LEWIS. Na een studie aan Toneelschool & Kleinkunstacademie, een Master in Jazz, trok zij zich terug op haar zolderkamer om een lang gekoesterde droom waar te maken: eigen muziek maken. Ze stortte zich op het project 'LEWIS' waarvan Into You het eerste exemplaar is dat ze wereldkundig maakt en die op de EP zal staan die later dit jaar uitkomt. Na deze eerste kennismaking met LEWIS zijn wij razend benieuwd naar wat ze nog meer in petto heeft! Tijdens de Popronde dit najaar, kunnen we dat gelukkig live ervaren.

 

 

 

CHARLOT - Perfume 

Bij het zien van het woord ‘Perfume’ denken wij meteen aan het boek en de film van Patrick Süskind. En dat is ook precies waar het nummer Perfume van CHARLOT op gebaseerd is. In het refrein waarin het nummer openbreekt en we de diepte in worden getrokken zingt CHARLOT met haar heldere stem "I’m saving your scent", dat slaat op het verhaal van Perfume waarin een door geuren geobsedeerde jongen de geuren van vrouwen verzamelt om parfum van te maken. CHARLOT schreef het nummer in een van de eerste weken van haar opleiding aan Codarts, tijdens een songwriting les.

Tessa Rose Jackson (Someone) heeft zich ontfermd over de productie van de vocals en Darius Timmer is verantwoordelijk voor het maken van de sprookjesachtige mix. En wouw, wat komt haar stem mooi naar voren in dit nummer. Een pareltje voor het oor en een prikkelend visitekaartje voor de aankomende EP.

 

 

BrooksJourney - EAST 

Ook van de partij dit najaar is rapper BrooksJourney. Deze Amsterdamse met Ghanese roots is er helemaal klaar voor om zijn sound door Nederland te verspreiden. Geïnspireerd door artiesten als (Kan)Ye West en J. Cole, besloot BrooksJourney een carrière na te jagen in de muziek. Hij stortte zich op beats maken en songwriting en ontwikkelde zich zo tot een veelbelovende naam in de scene. EAST is de nieuwste track, en klinkt als een autobiografische song waarin Brooks zegt niet zomaar te oordelen of aannames te maken, maar dat hij gewerkt heeft om de successen te behalen die hij behaald heeft. Het is niet altijd wat het lijkt: "we came from nothing so fuck your opinion."

 

 

Rats and Daggers - Kees

Voor inspiratie voor een nieuw nummer richtte de band zich op Instagram tot hun volgers en vroeg hen 1. een zelfstandig naamwoord te noemen en 2. een emotie. Daaruit kwamen ‘katten’ en ‘boos’. Daar konden ze wel wat mee en baseerden hun song op de kat van Imara ‘Kees’ en het feit dat katten ontzettend apathisch kunnen zijn. In het nummer zitten veel grappige en herkenbare referenties naar katten en hun gedrag, verpakt in een ontstuimige gruizige song met een schepje hysterie (als je weet dat het over de onbeantwoorde liefde van katten gaat), luister maar!

 

 

Muylike - Gardening

Het is nog even wachten tot ‘the wait is over’, het nieuwe album van Muylike, uit komt, maar een voorproefje krijgen we al met de kersverse single Gardening. Stijn Post, de man achter Muylike maakt indie-popliedjes met een een zonnige vibe, waarin koortjes, blazers, synths, gitaren, keys, nog meer gitaren, drums, drumcomputers en nog veel meer samengegoten worden tot een kleurrijke mix. Gardening is daar een voorbeeld van en heeft ook nog eens zo’n ongelooflijk catchy refrein dat wij het de hele dag nog zullen blijven neuriën. Het nummer gaat over dromen over een rustig huiselijk leven met een tuin met plantjes waar je samen met je liefde voor zorgt. Gardening was al op 3voor12 radio te horen en leverde ook nog eens een show op in het Olympisch stadion als voorprogramma van Chef’Special tijdens De Amsterdamse Zomer. Dit najaar spelen ze tijdens de Popronde op iets kleinere podia... Maar wel de kans voor jou om ze ergens in het land te gaan bewonderen met hun nieuwe band-liveshow. Check het profiel van Muylike om te zien welke shows er al bevestigd zijn.

 

 

ANNNA (Popronde 2020 - 2021) - Confetti

Vorig jaar en in corona jaar 2020 behoorde ANNNA tot de Popronde selectie en speelde ze een show tijdens het Eindfeest van beiden jaren. In 2020 in een lege Melkweg, maar voor de livestream en afgelopen april in de Q-factory. Als ANNNA ergens een goed gevoel voor heeft is het het maken van aanstekelijke dance-pop-songs. De zangeres en producer neemt haar volgers op Instagram en Tik Tok graag mee in het ontstaan en de ontwikkeling van een song. Zo neemt ze regelmatig geluiden op en laat in een video zien hoe ze die door de sampler gooit om er vervolgens een hele productie omheen te bouwen en uit te werken tot een nieuwe song. Dat is niet alleen leuk om naar te kijken, het is ook nog eens haar USP als artiest. Want je kunt het zo gek niet noemen, gooi een gek geluid in de blender en ANNNA zorgt er met haar producerskills voor dat er een hitje uit komt. Dat gezegd hebbende, haar nieuwste song Confetti leverde haar al airplay en een mini-hit op bij radio 3FM. En haar creativiteit reikt verder dan alleen muziek want ook voor de promotie van haar songs blijft ze toffe dingen bedenken. Zo riep ze voor de video bij Confetti haar volgers op om video's in te sturen waarin ze confetti 'poppen' en daar werd enthousiast gehoor aan gegeven. 

Wil je meer van ANNNA zien en horen? Ga vooral even naar haar Instagram en TikTok kanaal voor leuke video's! 

 

 

GIRLSGIRLSGIRLS (Popronde 2020 - 2021) - Enemy 

GIRLSGIRLSGIRLS is een band voor iedereen: Iedereen verdient een scene waar je kan zijn wie je bent, en kan doen wat je wil doen. En die boodschap weten ze feilloos over te brengen in hun emo-rock. Want dat hun muziek aanslaat bewezen de trouwe leden van hun fanclub met hun aanwezigheid bij ongeveer iedere Popronde show. Enemy is de nieuwste track die de band uitbrengt en is gewoon een kneiterstrakke track met een vuige gitaarriff die de speakers aan gort scheurt. En het fijnste van de track is dat ze eindigen met die heerlijke riff, eigenlijk had dat voor ons nog wel een paar minuten gerekt mogen worden. Hoe dan ook is Enemy gewoon een vet nummer! 

 

 

Two and a Half Girl  (Popronde 2019) - 70

De nieuwste release en tevens protestsong van Two and a Half girl is een nummer wat ons niet loslaat. De metalcore-rock formatie heeft het onderwerp ‘homorechten’ op een confronterende maar doeltreffende manier weten te verwoorden in een keiharde in-your-face song. Statements als “I still can’t be myself in 70 countries” schijnen het licht op het feit dat homoseksualtieit nog steeds niet getolereerd wordt in veel landen en dat het uitkomen voor je geaardheid in sommige landen zelfs de doodstraf tot gevolg kan hebben. Belachelijk natuurlijk. Dat maakt dat dit nummer nog steeds urgent is, helaas, in 2022. 

De band nam tijdens de pride in Utrecht een deel van de videoclip op en liet daarvoor pride-vierder borden vasthouden met daarop de lyrics van het nummer. In de clip zien we later ook beelden van een LGBTQIA+ protest dat hardhandig door politie en ME wordt neergeslagen. Met de clip willen ze laten zien dat er een groot verschil zit tussen mensen die de pride en LGBTQIA+ rechten vieren en zij die strijden voor deze rechten. De manier hoe Two and a Half Girl dit onderwerp en deze boodschap in een nummer en videoclip hebben weten te vangen is indrukwekkend. We delen deze dan ook graag met je en laten het nummer en de clip graag voor zichzelf spreken:

 

 

 

 

Instagram

popronde โœจ Hello GREAT JOY talking โœจ Vandaag doen wij net alsof wij Popronde zijn en we gaan ons best doen om iedereen naar Amersfoort te krijgen! Tot zo! Xoxoxo
24 sep. 2022
popronde ๐˜ฟ๐™ž๐™ฉ ๐™ฌ๐™š๐™š๐™ ๐™š๐™ฃ๐™™ ๐™ฉ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™๐™š๐™ฉ ๐™˜๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ช๐™ข ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐˜ฟ๐™š๐™ก๐™›๐™ฉ๐Ÿ’š ๐™‡๐™š๐™š๐™ช๐™ฌ๐™–๐™ง๐™™๐™š๐™ฃ๐Ÿ’— ๐˜ผ๐™ข๐™š๐™ง๐™จ๐™›๐™ค๐™ค๐™ง๐™ฉ๐Ÿงก ๐™š๐™ฃ ๐™’๐™ค๐™š๐™ง๐™™๐™š๐™ฃ๐Ÿ’™ ๐™ค๐™ข ๐™ฉ๐™ค๐™ฉ ๐™›๐™š๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™ซ๐™–๐™ก๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ง๐™š๐™ž๐™ฃ En dat betekent dat je op heel veel toffe locaties (gratis) muziek kan ontdekken. ga naar de lokale pagina's voor meer info over de Poprondes en ga op de website (link in bio) naar 'steden' om de programma's te checken. ๐Ÿ“ฒ tip! download de TimeSquare app in je appstore, daar vind je alle info en de line up van alle Poprondes, super handig als je op pad gaat. (in de link in bio staat ook een download link) @poprondedelft @poprondeleeuwarden @poprondeamersfoort @poprondewoerden #popronde #popronde2022 #poprondedelft #poprondeleeuwarden #poprondeamersfoort #poprondewoerden #popwaarts
22 sep. 2022
popronde Vanavond luister je weer naar een nieuwe aflevering van Popronde Radio op @kink_indie, net als iedere woensdagavond om 21.00 uur. Met de one and only @basvandalen en Popronde- (lede)maten-goeroe's-helden @c_moorman en @danielcanemusic die jou samen bijpraten over alle Popronde nieuwtjes en updates geven over de Popronde steden Met veel woordgrappen van Rico, heel veel Popronde anekdotes en alleen maar Popronde muziek van (oud-)deelnemers. De afleveringen zijn ook terug te luisteren als podcast. ๐Ÿ‘‰Link in bio/Spotify #popronde #popronderadio #poprondepodcast #kink #kinkindie #popwaarts #popronde2022 #muziekpodcast #musicpodcast
21 sep. 2022
popronde hoi! ik ben jet van der steen en ik neem jullie vandaag mee op mijn popronde avontuur ๐Ÿ˜Ž
18 sep. 2022
popronde ๐™ ๐™ฃ๐™ค๐™˜๐™  ๐™ ๐™ฃ๐™ค๐™˜๐™  ๐™ฌ๐™๐™ค'๐™จ ๐™ฉ๐™๐™š๐™ง๐™š?... ๐˜ช๐˜ต'๐˜ด ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ! ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฐ?... ๐˜—๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ #2 . @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo @popronderoermond Programma's en info: ๐Ÿ‘‰Link in bio naar website . #popronde #popronde2022 #poprondeleiden #poprondeapeldoorn #poprondealmelo #popronderoermond #popwaarts
15 sep. 2022
popronde WE ZIJN LOS๐Ÿ’ซ Popronde '22 Check alle data van de tour en de selectie op popronde.nl // link in bio #popronde #popronde2022 #poprondenijmegen #popwaarts #poprondetour ๐Ÿพ@pietersloot ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp
14 sep. 2022
popronde ๐™™๐™š ๐™ ๐™ค๐™ฅ ๐™ž๐™จ ๐™š๐™ง๐™–๐™›, ๐™™๐™š ๐™ฉ๐™ค๐™ค๐™ฃ ๐™ž๐™จ ๐™œ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ฉ, ๐™™๐™š ๐™ฉ๐™ค๐™ช๐™ง ๐™ž๐™จ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ง๐™ฉ! Afgelopen zaterdag vierden we de opening van de Popronde tour in Nijmegen. Het was een meer dan geslaagde editie met heel veel toffe optredens! Op naar de rest! Next up: @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo @popronderoermond #popronde #popronde2022 #poprondenijmegen #popwaarts ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp
13 sep. 2022
popronde ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ง๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ฆ๐—พ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐Ÿ“ฒ Alle informatie over de Poprondes is nu makkelijk te vinden op @timesquareapp Zo kun je alle programma's inzien, muziek van de acts luisteren, en op de map zien wie - waar - wanneer - hoe laat speelt, zodat je voorbereid en met alle programma info op รฉรฉn plek, op pad kunt! Je kan TimeSquare downloaden via de app store op je telefoon ๐Ÿ‘‰ download-link in onze link in bio #popronde #timesquareapp #popronde2022 #popwaarts
8 sep. 2022
popronde ๐—”๐—ฎ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ผ๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿฎ.๐Ÿฐ๐Ÿฑ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ...๐Ÿฅ De tour wordt officieel geopend door de band โœจWIESโœจ die in 2019 meetourde met de Popronde en daarna een succesvolle eigen clubtour had, radiohits scoorde met ๐™ˆ๐™š๐™ž๐™จ๐™Ÿ๐™š, ๐™Ž๐™ค๐™ข๐™จ ๐™ž๐™จ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™ฉ๐™š ๐™ก๐™–๐™–๐™ฉ en ๐˜ฝ๐™–๐™ง๐™ข๐™–๐™ฃ en daarna op de grote festivals speelde. In hun openingswoord blikken de bandleden terug op hun deelname en om 13.00 uur bijt โœจ@thierryganzโœจ het spits af en is #popronde2022 officieel van start! . . Daarna kun je de hele dag op ontdekkingstocht langs alle muzikale talenten van de selectie tijdens @poprondenijmegen (of in de andere 41 steden t/m 3 december) ๐—ง๐—ผ๐˜ ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด! . . Opening 12.45 uur in @breblen ๐Ÿ‘‰Programma op de website onder 'steden' ๐Ÿ‘‰link in bio naar de website ๐Ÿ‘‰Meer info - link in bio ๐ŸŽถ @hetiseenwies ๐Ÿ’› - Bandje
6 sep. 2022
popronde ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ! nog eventjes en dan kicken we de Popronde tour af in Nijmegen! ๐Ÿš€ We beginnen bij @poprondenijmegen met previews bij @breblen en @oersoepbiertuin , verplaatsen het festivalterrein in de avond naar toffe locaties in het centrum en sluiten het af met een vette afterparty in @Doornroosjenl Check het hele programma van Popronde Nijmegen op de website (link in bio naar website) om te zien welke acts jij echt wilt zien! Popronde is ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ toegankelijk! Vanaf zaterdag 10 september kun je ieder weekend weer op muzikale ontdekkingstocht, we trekken met 99 acts langs 42 steden. T/m 3 december. ๐Ÿ‘‰zie slides voor het hele programma โญ๏ธook de programma's van @poprondeleeuwarden @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo staan online. De rest van de poprondes volgen snel! ๐Ÿ“ธ @tess_janssen_
23 aug. 2022
popronde Introducing โœจ ๐„๐ฏ๐š ๐’๐ž๐ซ๐ž๐ง๐š โœจ Ze was onderdeel van de #popronde2020 selectie, toen de pandemie roet in 't eten gooide. Maar, de aanhouder wint, en dit jaar gaat ze dan toch echt mee op tour! We spraken met haar over haar muziek, de impact van de pandemie en blikken alvast vooruit op het najaar. Je leest het op ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ƒ๐š๐ข๐ฅ๐ฒ ๐Ÿ‘‰ Link in bio naar Popronde Daily โœจ @eva.serena.music โœจ #poprondedaily #popwaarts #popronde #popronde2022 #popronde2020
9 aug. 2022
popronde ๐—ง๐—ต๐—ฟ๐—ผ๐˜„๐—ฏ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—˜๐—œ๐—ก๐——๐—™๐—˜๐—˜๐—ฆ๐—ง๐Ÿ’ซ๐Ÿ’œ Nu we door de zomerzon rondstruinen en eindeloos genieten van festivals in de buitenlucht, duiken wij in gedachte even terug naar 15 april 2021, @qfactory_adam Waar we samenkwamen en de nacht tegemoet dansten met heel veel toffe muziek van de Popronde acts. En, vanaf 10 september mogen we alweer!๐Ÿš€ Dan start de Popronde tour 2022, met @poprondenijmegen Voor je het weet is het zover... Nu eerst, genieten van deze toffe video door @jorbroeder Fijne zomer! โ˜€๏ธ ๐ŸŽถ@guyy_ - Berlin Baby ๐ŸŽถ @cloudsurfersmusic - Surf The Cloud #popronde #popronde2021 #popronde2022 #poprondeamsterdam #poprondeeindfeest #popwaarts
1 aug. 2022
popronde Introducing โœจ๐‰๐จ๐ก๐ง๐ง๐ฒ ๐ฅ๐จ๐ฏ๐ž ๐ฆ๐žโœจ In september gaan we weer touren met de Popronde selectie. Een aantal van hen stellen zich alvast aan je voor op #poprondedaily Vandaag: @johnnyloevsme Een mooi en openhartig gesprek over kwetsbaarheid en persoonlijke groei. Je leest het op ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐——๐—ฎ๐—ถ๐—น๐˜† via de link in bio #popronde #popwaarts #popronde2022
15 jul. 2022
popronde In september gaat de Popronde tour weer van start en daarom stellen een aantal acts zich alvast aan je voor op ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐——๐—ฎ๐—ถ๐—น๐˜†. Vandaag: ๐™๐”๐‹๐” ๐†๐‘๐„๐„๐! ๐Ÿ’š ๐Ÿ‘‰ Link in bio naar Popronde Daily
7 jul. 2022
popronde ๐™‘๐™–๐™˜๐™–๐™ฉ๐™ช๐™ง๐™š ๐™–๐™ก๐™š๐™ง๐™ฉ! ๐Ÿšจ โœจPopronde is op zoek naar een ๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐˜‚๐—ฎ๐—น ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ voor 16 uur per weekโœจ Ben jij een held met Photoshop, After Effects, Indesign en/of andere designsoftware? Check dan snel de vacature op Popronde Daily via de link in de bio! ๐Ÿš€
6 jul. 2022
popronde In de befaamde Wisseloord Studio's presenteerden onze mediapartners gisteravond de talenten die zij komend najaar met bijzondere interesse gaan volgen. Babs, FIEP, Rats & Daggers en Duimalot mochten alvast proeven van de Popronde, zij werden elk door een partner naar voren geschoven om hun eerste Poprondegig te spelen! Check alle mediapartnerselecties via blog.popronde.nl! ๐Ÿ“ธ: @tess_janssen_
14 jun. 2022
popronde Dit zijn de @funxfm Talents voor Popronde 2022! Check ze komend najaar in jouw stad, data via Popronde.nl๐Ÿ”ฅ
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @nmthype Talents voor Popronde 2022! Check ze in jouw stad, komend najaar. Data via www.popronde.nl!
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @oor.nl Talents voor Popronde 2022! Check ze komend najaar in a city near you. Data op popronde.nl!
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @3voor12 Talents voor Popronde 2022! Zie ze komend najaar in jouw stad, check de data op www.popronde.nl! โœจ
13 jun. 2022
popronde ๐Ÿ’ซ๐—ง๐—ต๐—ฟ๐—ผ๐˜„๐—ฏ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐Ÿ’ซ Zullen we samen even terugblikken naar #Popronde2021 ? Te beginnen met het Eindfeest in april. Dat was genieten๐Ÿ’ฏ Tijdens de tour hebben we weer fantastische artiesten mogen ontmoeten die wij in ieder geval blijven volgen. Welke act heb jij tijdens Popronde 2021 ontdekt? ๐ŸŒŸ ๐ŸŒŸ ๐Ÿ“ธ door @jessie_kamp @poprondeamsterdam @qfactory_adam @nonchelange @themdirtydimes @parhasardband @planetnicolaas @jadidiane #popwaarts #popronde #popronde2021 #popronde21 #popronde20212022 #poprondeeindfeest
27 mei 2022
popronde ๐˜ผ๐™–๐™ฃ๐™ ๐™ค๐™ฃ๐™™๐™ž๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™Ž๐™ฉ๐™š๐™ช๐™ฃ๐™›๐™ค๐™ฃ๐™™๐™จ ๐™ˆ๐™ช๐™ฏ๐™ž๐™ ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™™๐™–๐™œ โ€“ Muzikanten opgelet! Want er is een heel mooi nieuw fonds in het leven geroepen om jou te ondersteunen bij de creatie/vastlegging en-of uitvoering van nieuw werk: Het Steunfonds Muzikantendag! Het #SteunfondsMuzikantendag is een werkbijdrage voor jonge individuele makers โ€“ muzikanten die hun eigen nummers schrijven. Er zijn maar liefst 120 werkbijdragen van โ‚ฌ5.000,- beschikbaar. Klinkt dit als iets wat jij nodig hebt? Check dan snel de website van Het Steunfonds Muzikantendag om je in te lezen over de voorwaarden. Voldoe jij aan de eisen, dan kan je dus โ‚ฌ5.000,- aanvragen voor jouw muzikale ontwikkeling๐Ÿš€ Aanvragen voor een werkbijdrage kunnen vanaf zaterdag 21 mei 2022 via de website worden gedaan tot maandag 20 juni 2022. Een onafhankelijke beoordelingscommissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie bepaalt welke aanvragen gehonoreerd worden. Alle info lees je op www.steunfondsmuzikantendag.nl Houd ook de pagina van @muzikantendag in de gaten voor updates over het fonds. #muzikantendag #steunfondsmuzikantendag
12 mei 2022
popronde ๐—”๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—š๐—น๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป! Struinen door de Tuinen en @gluren_bij_de_buren gaan vanaf nu samen verder onder een naam #glurenbijdeburen. En dat betekent dat je op zondag 3 juli weer rond kan struinen door de buurt en in huiskamers en tuinen kunt genieten van optredens in een bijzondere en intieme sfeer. Je kunt je tot 22 mei aanmelden als locatie of als artiest. Check op de website welke steden er mee doen en of er in jouw buurt gestruind en gegluurd gaat worden! ๐ŸŽต๐Ÿ ๐ŸŒท www.glurenbijdeburen.nl
11 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 6/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @babsopdebeat - Die/Hun ๐Ÿ’› Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 5/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @ivyvoxmusic - TONIGHT ๐Ÿ’œ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen