Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 15082022

maandag 15 augustus 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

In Poprondeland borrelt het... de ene na de andere goede nieuwe track wordt de wereld ingeslingerd en de eerste boekingen van de Popronde steden druppelen binnen. Vandaag nemen we de nieuwste releases weer met je door, met onder andere nummers die geïnspireerd werden door het boek Perfume, Kees de kat, huisje boompje beestje en confetti. Oh, en als afsluiter een hele harde protest-song. Dus lees snel verder voor heel veel toffe nieuwe muziek! 

 

Wil jij iedere week op de hoogte blijven van de nieuwste releases uit Poprondeland? Volg dan onze New Music Monday Playlist op Spotify. 

 

 

BARTH. - on a sunday 

We beginnen vandaag met iets rustgevends. on a sunday van instrumentale piano artiest BARTH. Deze piano genie heeft de gave om met weinig veel te doen. Iedere toets die hij aanslaat is als een in en uitademing in staat van rust. In de minimalistische klanken weet hij maximale emoties te leggen. Soms juist rustgevend, soms meer opzwepend. Zo ook in on a sunday, een prachtig nummer dat ons in gedachten meeneemt naar de serre van een groot huis ergens in de duinen. Als vanzelf horen wij de wind en de zee op de achtergrond of het getik van regen op de ramen. En het brengt ons naar een sereen zondagochtendgevoel waar de zon langs de witte gordijnen schijnt en de geur van koffie en verse croissants ons ontwaakt, terwijl we ons nog een keertje laten terugzakken in de zachte witte lakens om nog een minuutje verder te dromen. 

BARTH.'s pianoliedjes hebben een voor een zo’n effect, het spreekt tot je verbeelding en trekt je regelrecht in een danwel meditatieve staat dan wel in een staat waarin al je zintuigen op scherp staan in het hier en nu. Hoe dan ook zuigt het je op en laat het je verdwijnen in de rust en kalmte van de klanken. Het nummer Beautifully Broken dat eerder dit jaar uitkwam is toegevoegd aan de Spotify playlist 'Peaceful Piano' en is inmiddels meer dan 1 miljoen keer gestreamd. Dit najaar tourt BARTH. mee met de Popronde, maar waarschijnlijk is hij degene die óns mee op reis neemt. 

 

 

 

De Baron - Bejjebang

Maar hey, het is maandag! We trekken je even uit dat kalme zondagse gevoel met de nieuwste single van de Baron Bejjebang. Een lekkere in-your-face opzwepende power Brass song. De Baron stelt je een paar vragen: Ben je bang? Ben je bang voor verandering? Voor onbekend? Voor het gevecht? Voor de ander? Het heeft iets confronterends en dat gevoel wordt versterkt door een wild geluid van blazers en gitaren. De klanken rollen over elkaar heen. Bejjebang klinkt als een soort gecontroleerde chaos met een urgente ondertoon. Zoals de Baron het zelf omschrijft, maken ze Guerilla-Brass: stomende brass met invloeden van urban Balkan en art rock. En in die mengelmoes van stijlen valt Bejjebang ook. Op de plaat klinken ze al fantastisch, maar deze muziek vraagt natuurlijk om live! Zorg dus dat je ze dit najaar bezoekt tijdens een van de Poprondes, dat wordt ongetwijfeld een kei mooi feestje! 

 

 

LEWIS - Into You

Een hele toffe debuutsingle dan van LEWIS. Into You, is een electro-pop song waarin funky accenten afgewisseld worden met zweverige klanken en trippy synth sounds. In de coupletten wordt de ruimte gelaten voor de karakteristieke stem van Sjoukje Hoogma, de dame achter LEWIS. Na een studie aan Toneelschool & Kleinkunstacademie, een Master in Jazz, trok zij zich terug op haar zolderkamer om een lang gekoesterde droom waar te maken: eigen muziek maken. Ze stortte zich op het project 'LEWIS' waarvan Into You het eerste exemplaar is dat ze wereldkundig maakt en die op de EP zal staan die later dit jaar uitkomt. Na deze eerste kennismaking met LEWIS zijn wij razend benieuwd naar wat ze nog meer in petto heeft! Tijdens de Popronde dit najaar, kunnen we dat gelukkig live ervaren.

 

 

 

CHARLOT - Perfume 

Bij het zien van het woord ‘Perfume’ denken wij meteen aan het boek en de film van Patrick Süskind. En dat is ook precies waar het nummer Perfume van CHARLOT op gebaseerd is. In het refrein waarin het nummer openbreekt en we de diepte in worden getrokken zingt CHARLOT met haar heldere stem "I’m saving your scent", dat slaat op het verhaal van Perfume waarin een door geuren geobsedeerde jongen de geuren van vrouwen verzamelt om parfum van te maken. CHARLOT schreef het nummer in een van de eerste weken van haar opleiding aan Codarts, tijdens een songwriting les.

Tessa Rose Jackson (Someone) heeft zich ontfermd over de productie van de vocals en Darius Timmer is verantwoordelijk voor het maken van de sprookjesachtige mix. En wouw, wat komt haar stem mooi naar voren in dit nummer. Een pareltje voor het oor en een prikkelend visitekaartje voor de aankomende EP.

 

 

BrooksJourney - EAST 

Ook van de partij dit najaar is rapper BrooksJourney. Deze Amsterdamse met Ghanese roots is er helemaal klaar voor om zijn sound door Nederland te verspreiden. Geïnspireerd door artiesten als (Kan)Ye West en J. Cole, besloot BrooksJourney een carrière na te jagen in de muziek. Hij stortte zich op beats maken en songwriting en ontwikkelde zich zo tot een veelbelovende naam in de scene. EAST is de nieuwste track, en klinkt als een autobiografische song waarin Brooks zegt niet zomaar te oordelen of aannames te maken, maar dat hij gewerkt heeft om de successen te behalen die hij behaald heeft. Het is niet altijd wat het lijkt: "we came from nothing so fuck your opinion."

 

 

Rats and Daggers - Kees

Voor inspiratie voor een nieuw nummer richtte de band zich op Instagram tot hun volgers en vroeg hen 1. een zelfstandig naamwoord te noemen en 2. een emotie. Daaruit kwamen ‘katten’ en ‘boos’. Daar konden ze wel wat mee en baseerden hun song op de kat van Imara ‘Kees’ en het feit dat katten ontzettend apathisch kunnen zijn. In het nummer zitten veel grappige en herkenbare referenties naar katten en hun gedrag, verpakt in een ontstuimige gruizige song met een schepje hysterie (als je weet dat het over de onbeantwoorde liefde van katten gaat), luister maar!

 

 

Muylike - Gardening

Het is nog even wachten tot ‘the wait is over’, het nieuwe album van Muylike, uit komt, maar een voorproefje krijgen we al met de kersverse single Gardening. Stijn Post, de man achter Muylike maakt indie-popliedjes met een een zonnige vibe, waarin koortjes, blazers, synths, gitaren, keys, nog meer gitaren, drums, drumcomputers en nog veel meer samengegoten worden tot een kleurrijke mix. Gardening is daar een voorbeeld van en heeft ook nog eens zo’n ongelooflijk catchy refrein dat wij het de hele dag nog zullen blijven neuriën. Het nummer gaat over dromen over een rustig huiselijk leven met een tuin met plantjes waar je samen met je liefde voor zorgt. Gardening was al op 3voor12 radio te horen en leverde ook nog eens een show op in het Olympisch stadion als voorprogramma van Chef’Special tijdens De Amsterdamse Zomer. Dit najaar spelen ze tijdens de Popronde op iets kleinere podia... Maar wel de kans voor jou om ze ergens in het land te gaan bewonderen met hun nieuwe band-liveshow. Check het profiel van Muylike om te zien welke shows er al bevestigd zijn.

 

 

ANNNA (Popronde 2020 - 2021) - Confetti

Vorig jaar en in corona jaar 2020 behoorde ANNNA tot de Popronde selectie en speelde ze een show tijdens het Eindfeest van beiden jaren. In 2020 in een lege Melkweg, maar voor de livestream en afgelopen april in de Q-factory. Als ANNNA ergens een goed gevoel voor heeft is het het maken van aanstekelijke dance-pop-songs. De zangeres en producer neemt haar volgers op Instagram en Tik Tok graag mee in het ontstaan en de ontwikkeling van een song. Zo neemt ze regelmatig geluiden op en laat in een video zien hoe ze die door de sampler gooit om er vervolgens een hele productie omheen te bouwen en uit te werken tot een nieuwe song. Dat is niet alleen leuk om naar te kijken, het is ook nog eens haar USP als artiest. Want je kunt het zo gek niet noemen, gooi een gek geluid in de blender en ANNNA zorgt er met haar producerskills voor dat er een hitje uit komt. Dat gezegd hebbende, haar nieuwste song Confetti leverde haar al airplay en een mini-hit op bij radio 3FM. En haar creativiteit reikt verder dan alleen muziek want ook voor de promotie van haar songs blijft ze toffe dingen bedenken. Zo riep ze voor de video bij Confetti haar volgers op om video's in te sturen waarin ze confetti 'poppen' en daar werd enthousiast gehoor aan gegeven. 

Wil je meer van ANNNA zien en horen? Ga vooral even naar haar Instagram en TikTok kanaal voor leuke video's! 

 

 

GIRLSGIRLSGIRLS (Popronde 2020 - 2021) - Enemy 

GIRLSGIRLSGIRLS is een band voor iedereen: Iedereen verdient een scene waar je kan zijn wie je bent, en kan doen wat je wil doen. En die boodschap weten ze feilloos over te brengen in hun emo-rock. Want dat hun muziek aanslaat bewezen de trouwe leden van hun fanclub met hun aanwezigheid bij ongeveer iedere Popronde show. Enemy is de nieuwste track die de band uitbrengt en is gewoon een kneiterstrakke track met een vuige gitaarriff die de speakers aan gort scheurt. En het fijnste van de track is dat ze eindigen met die heerlijke riff, eigenlijk had dat voor ons nog wel een paar minuten gerekt mogen worden. Hoe dan ook is Enemy gewoon een vet nummer! 

 

 

Two and a Half Girl  (Popronde 2019) - 70

De nieuwste release en tevens protestsong van Two and a Half girl is een nummer wat ons niet loslaat. De metalcore-rock formatie heeft het onderwerp ‘homorechten’ op een confronterende maar doeltreffende manier weten te verwoorden in een keiharde in-your-face song. Statements als “I still can’t be myself in 70 countries” schijnen het licht op het feit dat homoseksualtieit nog steeds niet getolereerd wordt in veel landen en dat het uitkomen voor je geaardheid in sommige landen zelfs de doodstraf tot gevolg kan hebben. Belachelijk natuurlijk. Dat maakt dat dit nummer nog steeds urgent is, helaas, in 2022. 

De band nam tijdens de pride in Utrecht een deel van de videoclip op en liet daarvoor pride-vierder borden vasthouden met daarop de lyrics van het nummer. In de clip zien we later ook beelden van een LGBTQIA+ protest dat hardhandig door politie en ME wordt neergeslagen. Met de clip willen ze laten zien dat er een groot verschil zit tussen mensen die de pride en LGBTQIA+ rechten vieren en zij die strijden voor deze rechten. De manier hoe Two and a Half Girl dit onderwerp en deze boodschap in een nummer en videoclip hebben weten te vangen is indrukwekkend. We delen deze dan ook graag met je en laten het nummer en de clip graag voor zichzelf spreken:

 

 

 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @barth.music @mayleafband @wastedyouthclubb @mauricevanhoek @jeangu_macrooy @svenrossmusic @boter.bij.de.vis @lowaddictsmusic @iguanadeathcult @theoverslept @lasmedicinasmusic @lolasdice @talee_pressplay @iamkatiekoss @moodboredband @ratsanddaggers @alldogsgotoheavenpunx @neomi.music @nonchelange @cocoboloband Meegedaan aan Popronde en ga je binnenkort op tour? Meld het ons!
24 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @wijzijndetoegift @meismuziek @maxpoolmanmusic @kalaallitnunaatband @mayleafband @wastedyouthclubb @froknroll @iguanadeathcult @jeangu_macrooy @theindien @callitoffnl @anemonetheband @paracetamol.band @evavanmanen @kayslicemusic @johncoffeymusic @aneveningwithknives @iamkatiekoss @traumahelikopter @vic_willems @mauricevanhoek @magictomenyuri @lolasdice
17 mei 2023
popronde ๐——๐—ถ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐Ÿ“ข Laten we die samen herbeleven met deze ๐Ÿ”ฅvideo van @reneemeijer & @by.marj To refresh your memory: 2 weken geleden maakten we de nieuwe Popronde selectie bekend, tijdens een uitzending van @3voor12 radio op @npo3fm met 3 geweldige optredens van @yaro.mila_ @keenanmundane en @_subfiction Terugkijken? Check ze op (onze) YouTube (link in de bio) ๐Ÿ“บ Wil je kennismaken met de Popronde 2023 selectie? Check de Spotify playlist (link in bio)๐ŸŽง Heb jij al een nieuwe favoriete act ontdekt?๐Ÿงก๐Ÿ‘€ ๐ŸŽถ@yaro.mila_ #popronde #popronde2023 #yaromila #keenanmundane #subfiction #3fm #3voor12
12 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @theindien @jeangu_macrooy @iguanadeathcult @knifemassage010 @iamkatiekoss @moonloops_ @irrelephantmusic @daimylotus @youngrubbi @wastedyouthclubb @magneticspacemen @sockssportssocks @insta_stella_ @peerofficial @vic_willems
10 mei 2023
popronde Het festivalseizoen begint goed op gang te komen en deze maand mogen we weer genieten van Popronde alumni door het hele land! ๐ŸŒŸ In mei vind je ze op o.a. @bevrijdingsfestival.nijmegen @bevrijdingsfestivalgroningen @bevrijdingsfestivalutrecht @graspop_festival @mamaspridefest @popontopvalkenburg @sniester @klomppop Je ziet dan misschien wel @fredgoverde @wearekuzko @neomi.music @barth.music @solomonmusicofficial @ratsanddaggers of een van de andere acts ๐ŸŒŸ #festivalfriday #popronde #festivals
5 mei 2023
popronde โœจ๐——๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ผ๐—ป ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ณ๐˜†โœจ Give the Popronde 2023 playlist a spin and find out which acts are the ones to watch, who grabs your attention straight away?๐Ÿ’ฅ โœจWant to know more about the artists? Check out their profiles on our website for more music, video's and links to their social media! ๐Ÿ‘‰ Link in our bio to the website Spotify Playlist ๐Ÿ‘‰ Link in the bio #popronde #popronde2023 #spotifyplaylist #spotify
4 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @veerlefiep @sacheefam @sterreweldringmusic @electropoezie @neverbeentoberlin @sockssportssocks @moodboredband @knifemassage010 @talee_pressplay @gumbokings @iguanadeathcult @greatjoy_bangbang @thecoolquest @voltage_nl @jeangu_macrooy @solomonmusicofficial @froknroll @bongloardnl
3 mei 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 7/7) En daarmee is het rond en weten we welke acts er mee door het land gaan touren! @mayashanti_ @ioana.iorgu @lokiproject @bowl.band @martaarpini @fayvriens @jarlentji @radio_trapani @iknownoa @hi.im.newt @thereyougo_band @musicbyhistorian @ohwhale.official @_subfiction De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @radio_trapani - Growing Strong โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 6/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @pandaxnoir @silkeveld @pennyroox @toverberg_ @palepumaband @anne.wav @olivia.degen @seewolfmusic @thames_music @sheymarochdi @janetlivv @femmefugazi @music.of.ii @xa4music De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @palepumaband - Cigarette Still Burns โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 5/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @thesupersoakers_band @tomgreendale @nevinmusic @rommygabay @isgoedgoof @ruwhel @primaatband @loveth_besamoh @jesperjesperofficial @inge.lamboo @danielbrookemusic @themocksofficial @jespfur @akuma.jin @yaro.mila_ De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @thesupersoakers_band - One Minute Of Silence โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 4/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @velocitymadegood_ @subterraneanstreetsociety @oats.band @dorpsstraat3 @lolacedes @lomalomusic @benoit.blessed @gyokretz @neroth_band @tornfromoblivion @minorcitizenmusic @abel__1313 @tomasferdinand_official @ysa_bermejo De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @lomalomusic - Talking (feat. GINA VOCA) โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @Nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @danieltomaspianist - Equinox โœจArtwork @basterandthefunkybunch"
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @danieltomaspianist - Equinox โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 2/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @max_hell @jeroen_antoine @amagukmusic @droomdit @imwynnm @aloysemusic @wlfskrs @elzita.7 @afusensi @sacheefam @leahryemusic @djoeke__ @maartje_cs @321astronaut De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @sacheefam - Django/Brando โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 1/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @shamzon_music @whoelsebutmicha @martinjasperr @elliotboydmusic @cloudcukkoo @vain_louie @cocoboloband @hiqpyband @leela.rosa @abelnaturlich @lolo.music_ @hoofs_music @enma_band @neverbeentoberlin @maryncharlie_ De complete selectie staat vanaf 01:00 op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @cloudcukkoo - Remain the Same โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde Tomorrow๐Ÿ’ฅ we will finally reveal which acts will be touring with Popronde 2023! Tune in on 3FM Friday April 28th, from 9PM - 1AM! ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ โœจโœจโœจโœจโœจโœจ #popronde #popronde2023
27 apr. 2023
popronde ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฑ! Wie zijn er geselecteerd voor #Popronde2023? ๐Ÿ‘€ Op die vraag krijg je aanstaande vrijdag 28 april eindelijk antwoord! Tune vanaf 21.00 uur in op @npo3fm voor de live bekendmaking of houd onze socials in de gaten โœจโœจโœจโœจโœจ ๐—˜๐˜…๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด! Which acts are selected for Popronde 2023? ๐Ÿ‘€ We will reveal the names coming Friday April 28th! Tune in on 3FM Radio for the Popronde special! And keep an eye on our social media pages ๐ŸŽถ @veerlefiep #popronde #popronde2023
26 apr. 2023
popronde ๐™’๐™ž๐™š ๐™œ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™š๐™ง ๐™ข๐™š๐™š ๐™ค๐™ฅ ๐™ฉ๐™ค๐™ช๐™ง ๐™™๐™ž๐™ฉ ๐™ฃ๐™–๐™Ÿ๐™–๐™–๐™ง? Dat weten we vanaf aanstaande vrijdagavond 28 april!๐Ÿ’ฅ Volg de bekendmaking van de nieuwe selectie live op @npo3fm en onze socials! ๐Ÿ‘€ Tune in van 21.00 uur - 1.00 uur โœจโœจโœจโœจโœจ ๐™๐™๐™š ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™™ ๐™ž๐™จ ๐™–๐™ก๐™ข๐™ค๐™จ๐™ฉ ๐™ค๐™ช๐™ฉ! Which music acts will be touring with Popronde this fall? This Friday, April 28th from 9PM - 1AM during the Popronde special on #3FM radio, we will reveal all the names of the #Popronde2023 selection. So gather with your friends and bandmates and tune in on 3FM, or keep your eyes on our Facebook/Instagram! ๐Ÿ‘€ ๐ŸŽถ @hugoremmen #popronde #popronde2023
25 apr. 2023
popronde Feed the bees!๐Ÿ Vandaag is het nationale zaai-dag, wij strooien alvast wat mooie bloemzaadjes om de bijen, vlinders en andere insecten die zo belangrijk zijn voor de biodiversiteit te voeden. Duurzaamheid is een van de belangrijkste punten in onze plannen, voor de komende jaren. Zo eten we bijvoorbeeld dit najaar in iedere stad veganistisch, planten we bomen om onze co2 uitstoot te compenseren en proberen we al onze deelnemende acts en locaties handvatten te geven om hun praktijk te verduurzamen. Want, there ainโ€™t No Popronde on a Dead Planet. Zaai je mee? Bij zijn is meemaken! ๐Ÿ ๐ŸŒบ #nationalezaaidag #popronde #feedthebees #nomusiconadeadplanet #wesanderson
22 apr. 2023
popronde ๐—Ÿ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—บ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ณ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€! Aanstaande zaterdag 22 april vindt @recordstoredaynl plaats. Terwijl je door de platenbakken gaat wordt je in meer dan 70 platenzaken getrakteerd op live optredens van heel veel toffe acts. Zo ook een heleboel oud Popronde acts๐Ÿ’ซ Duik in het programma en trek er zaterdag lekker op uit voor een dubbele dosis muziek in record stores in jouw buurt of daarbuiten (de keuze is reuze) Naast dat je als bezoeker (gratis) heel veel toffe optredens kan bezoeken, brengen een aantal artiesten waaronder @neomi.music (Popronde 2022) nieuwe muziek uit die vanaf die dag in alle recordstores te verkrijgen is! en niet te vergeten, tijdens het Popronde Eindfeest werd @__duimalot__ benoemd tot favoriete performer van de Popronde bezoekers en dat leverde hem de titel Record Store Day Talent 2023 op. Dat betekent dat je hem in meerdere platenzaken kan bewonderen die dag! Op @recordstoredaynl en recordstoreday.nl vind je een overzicht van alle artiesten en record stores. #rsd #recordstoreday #recordstoredaynl
20 apr. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere week delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @huubprins @bumble_b_boy @haevnmusic @rondemusic @foxlaneband @heyteam.official @cashmyra @thisisloupe @yoriswartmusic @youngrubbi @certainanimals @twoandahalfgirlband @ratsanddaggers @musicofsultan @inge.lamboo @eut.band @josephine_odhil @marathon.ams @racoonband @oliverpeschmusic @maxpoolmanmusic @meauhewitt @talee_pressplay
19 apr. 2023
popronde We've got neeeews for you!๐Ÿ“ฃ Zitten jullie al weken in spanning, te wachten op het verlossende woord? Nog 2 weekjes wachten en dan weten jullie welke acts dit jaar onderdeel zijn van de Popronde selectie! SPANNEND!๐Ÿ’ฅ Op 28 april maken we via onze socials en een speciale @npo3fm uitzending alle namen bekend. Vezamel met alle bandleden bij elkaar en tune in! โœจ๏ธโœจ๏ธโœจ๏ธโœจ๏ธโœจ๏ธ Have you been waiting in suspense for weeks, waiting for the word to come out? Only 2 more weeks until the wait is over and we announce which acts will be part of the Popronde 2023 selection! EXCITING!๐Ÿ’ฅ On April 28th we will reveal the names in a special 3fm radio show. So gather with your band and tune in! #popronde #popronde2023 #3fm ๐ŸŽถ@ratsanddaggers - Wannabe
14 apr. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere week delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @pyro.band @thisisloupe @meauhewitt @rondemusic @racoonband @oliverpeschmusic @eut.band @josephine_odhil @liquidsuno @pitouou @boazmusicofficial @greatjoy_bangbang @orangeskylineofficial @tape.toy @alldogsgotoheavenpunx @yoriswartmusic @dinokidsmusic
13 apr. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @charlot.music @ratsanddaggers @josephine_odhil @marathon.ams @veerlefiep @cashmyra @rondemusic @amberarcades @robinkester @getjealousband @thedesmondsband @kayslicemusic @yvesxavierr @wearethevices @eut.band @thevisualband @kaineedie @punt.judith @tiigre_band @meauhewitt @wannalovesome @poodleband @noa.lauryn.music @cloudsurfersmusic @faskemuziek @cielcielmusic @yoriswartmusic @huubprins @kalaallitnunaatband @bongloardnl @starfish_band @haevnmusic @dinokidsmusic @subterraneanstreetsociety @oliverpeschmusic
5 apr. 2023
popronde ๐—ช๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด! Wil jij impact maken en meewerken aan onze maatschappelijke projecten? We hebben een werkervaringsplek beschikbaar voor 8-12 uur per week. Wil jij werkervaring opdoen en meedenken over hoe we Popronde nog duurzamer, inclusiever, veiliger, toegankelijker en dus mooier maken? Check de vacature op www.popronde.nl/vacatures Reageren kan t/m 11 april #vacature #werkenbijpopronde #popronde
4 apr. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen