Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 15112021

maandag 15 november 2021

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

Wat een weekend! De nieuwe coronamaatregelen zorgden ervoor dat Popronde Alkmaar zomaar de laatste Popronde van 2021 was. Dat was even schrikken... Naast dat wij enorm balen dat we het jaar zo moeten afsluiten en de laatste Poprondes niet door mogen gaan, zijn wij hoe dan ook trots en blij dat wij alsnog zoveel mooie Poprondes hebben mogen vieren. Na een kleine kater van het weekend, maken we ons op voor een nieuwe week. Helaas dus zonder Poprondes, maar met een flinke lijst aan nieuwe muziek. 

 

 

Loupe - EP - Older

Yes, finally zijn alle vier de nummers uit van Loupe die hun debuut EP compleet maakt. IDWE klinkt harder en opzwepender dan het ingetogen en ietwat melancholische Older. En hun eerdere singles Fair Enough en Leave Me There, staan al weken bij ons op repeat. Het zijn nou eenmaal hele goede alternatieve popliedjes met ijzersterke vocals, dansende zangmelodiëen, stuwende baslijnen en ruimtelijke en kippenvel kwekende gitaarsounds. Op deze EP komt het allemaal samen in de gelaagde, zwevende liedjes van Loupe. 

 

 

 

ALLY ft. Halcyon - Dissapear

ALLY, opgericht door zangeres Sofie Letitre en producer Ferdy van der Singel bestaat uit een vriendengroep van muzikanten die samen muziek produceren vanuit hun studio in de bossen van Utrecht. Voor het nummer Dissapear werkten ze samen met Popronde act HALCYON.  

Het nummer gaat over het zó gretig vast willen houden aan een moment dat je probeert stil te blijven zitten. Alsof door niet te bewegen, ook de tijd stopt. Ook al weet je dat het voorbij gaat, je probeert zo lang mogelijk van het moment te genieten. Tot dat de tijd je inhaalt… Een super mooi nummer waarin de stemmen van ALLY en HALCYON op een bijzondere manier elkaar complimenteren en afwisselen.

 

 

Roos Meijer - Album - Why Don’t We Give it a Try?

Daar issie dan! het complete album ziet eindelijk  het licht. In de afgelopen periode lichtten we al verschillende nummers uit die ook op de plaat terug te vinden zijn en vanaf nu kunnen we dan eindelijk de hele collectie van begin tot eind luisteren. Roos Meijer geeft net als bij haar vorige album een stem aan onderbelichte verhalen van mensen over de hele wereld. Voor haar vorige album ging ze in gesprek met vluchtelingen, voor Why Don’t We Give It a Try met changemakers. Een voor een nummers met een bijzonder verhaal en een bijzondere boodschap, gebracht door de warme stem van Roos Meijer in fijne, ingetogen luisterliedjes.

 

“De verhalen van deze changemakers hebben mij ontzettend geïnspireerd, en ik hoop dat de muziek van het album hetzelfde met jullie zal doen!”

 

 

Moonflower (GINGE) - Can’t You see

GINGE kondigde vorige week een collab aan met Wynonna Stoové en Deborah Slijkhuis. Voor Deborah was het tevens haar producer debuut. En hallo, wat voor een. We horen op Can’t You See hoe de ene killer vocal de andere afwisselt. Het nummer 'oozed' soul. Zowel de zangmelodiëen als het bandarrangement. Het all female choir schenkt er nog even een 90’s sausje overheen en zorgt ervoor dat we stiekem mee willen zingen. In datzelfde koortje hoor je ook Popronde artiesten Zoë Low en Noa Lauryn. Lekker nummertje!

“‘The world’s divided, let’s blur the lines, redefine it, we are divine" ????

 

 

Prestcold Molly - EP - Prestcold Molly

Wat moet het een tegenvaller zijn om na de release van je EP al je shows te moeten cancelen. Prestcold Molly, zij zullen niet de enige zijn wie dit overkomt. Maar gelukkig hebben ze in ieder geval 4 nummers vereeuwigd op hun EP waardoor we niet meer om de band heen kunnen. En die plaat klinkt als een kick in the corona ass. Barricades scheurt en schuurt van begin tot eind, Easy loving begint met een droge drummachine beat en bouwt op tot precies dát waar we naar verlangen gedurende het nummer, Streets klinkt als een rock classic en bouwt met een zinderende drumroll op tot een extatisch einde, en Losing myself is een verrassend en vlammend eindstuk. Prestcold Molly stelt heel tevreden met deze vette plaat!

 

 

Froukje - Popronde 202 - Een Teken

In 2020 zorgde corona er helaas voor dat er geen reguliere Popronde plaats kon vinden. Zo kon Froukje  niet het hele land door touren met de Popronde karavaan, maar desondanks kwam zij meteen op de radar van velen! Met haar hits Groter dan Ik en later Ik Wil Dansen dat de corona tune van 2021 werd en een knaller van een EP met heel veel mooie nummers die allemaal lovend ontvangen werden door haar al maar groeiende achterban, is daar nu Een Teken. Froukje blijft zich maar bewijzen als een fenomenale songwriter die keer op keer hitjes schrijft. Een Teken gaat over de afweging om de liefde te ontarmen of te laten gaan, over verwachtingen en onzekerheden.

“Waarom zou ik denken en niet delen? Ik wil kapot gaan en niet helen. Ik wil van iemand houden. Tot we ons kapot vervelen."

 

 

Melle Jutte - Go 

Beats maken, songs schrijven, zingen, producen, Melle Jutte beschikt over een hele uitgebreide skill set die hij inzet om hele strakke funky, r&b/soul songs mee te maken. En die swingen de pan uit, hebben wij gezien bij Popronde. Zelfs zo erg dat deze man uit het publiek zich even compleet liet gaan. Throwback naar Popronde Arnhem...

 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 

Een bericht gedeeld door Melle Jutte (@mellejutte)

 

Over zijn nieuwe nummer Go schrijft Melle Jutte op Instagram dat het eerst als een house track bedoeld was dat hij voor een ander project wilde gebruiken, maar toen hij er uiteindelijk zijn skill set op losliet veranderde de vibe van track en voegde hij het aan MelleJutte’s repetoire toe. Het is een mega funky nummer geworden dat met vlagen doet denken aan Jamie Woon en Jordan Rakei. Dus Go and have a listen! 

 

 

Maxine - Popronde 2019 - EP Minor Felt Major

Soms is het net of deze talentvolle songwriter over een kraantje bezit waar, wanneer ze hem openzet, rijkelijk supersterke zangmelodiëen uit stromen. Aan inspiratie ontbreekt het Maxine in ieder geval niet. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze niet alleen voor zichzelf schrijft maar ook regelmatig meeschrijft aan nummers van top artiesten als Maan, Ronnie Flex en Roxanne Hazes. Ze schrijft werkelijk de ene na de andere goede popsong. En nu is daar haar eerste EP waarop maar liefst 7 van haar eigen liedjes verzameld staan. 

“I wrote these 7 songs about my love experiences during my years in college.

I felt so wise & Major when it came to love when I was 17. Still a minor…” 

En zo ontstond de titel van haar EP minor to major. 

Alhoewel ze niet het idee heeft dat ze alles van de liefde al heeft begrepen, alles dat ze heeft geleerd heeft ze in deze songs verwerkt. Van het verliefd worden tot het hebben van een gebroken hart en het daarvan herstellen. We horen het allemaal in chronologische volgorde op haar EP. Super sterke, catchy, melodische, meezing popliedjes die voor velen herkenbaar zullen klinken. 

 

 

YoungRubbi - Gedachtes Zijn Niet Echt

In aanloop naar zijn EP die begin 2022 verschijnt brengt hip hop artiest en producer YoungRubbi zijn single Gedachtes Zijn Niet Echt uit. Zijn sound karakteriseert zich door zijn liefde voor punkmuziek die hij verwerkt in zijn nummers. Dat levert moderne hiphop/trap achtige producties op, waar ook deze nieuwste single een mix van is. "Het rauwe randje is precies dat randje waar ik in mijn muziek ook naar streef.” vertelt YoungRubbi.

In Gedachtes Zijn Niet Echt wordt het dealen met gedachten beschreven vanuit een relatie perspectief. Wil ik dit eigenlijk nog wel? Ben ik überhaupt wel verliefd? Misschien een betere vraag: zijn deze gedachten eigenlijk wel echt? Een nummer over de innerlijke strijd om geen gehoor te geven aan deze gedachtes.

 

 

WIES - Popronde 2019 - Leugenaar

Een paar weken terug kwam hun debuut plaat Het is een WIES uit die met veel lof ontvangen werd. Maar met de nieuwste single Leugenaar is de plaat pas ECHT compleet. En ook deze song ‘slaat raak’. De laatste single die ze nog even achter de hand hielden en een eigen release momentje wilde geven. Vanaf nu is het album ook fysiek te bestellen. Een goede manier om je liefde voor deze band te laten blijken, nu hun clubtour vervroegd ten einde komt door de welbekende reden. Even geduld weer dus als je ze live wilt zien, maar tot die tijd zijn er dus wel mooi 10 nummers op de plaat terug te vinden. 1 voor 1 super goeie songs!

 

 

Orange Skyline - Popronde 2014 - Sunny Days

Een vlijmscherpe gitaar riff is waaromheen het hele nummer Sunny Days danst. Die riff moest klinken als Sonic Youth, zo zag de band het voor zich. Little did they know dat het wel heel erg als Sonic Youth zou klinken…

”Niels pointed out that he wanted it to sound like Sonic Youth. Our producer @jbmeijers told us to wait for a second and came back with the actual guitar of Sonic Youth’s Lee Ranaldo. “He left it at my place one day..” En zo namen ze Sunny Days op met die gitaar en geef toe, dat klinkt heerlijk!

 

 

Geonne Hartman - The Building

"There’s a crack in everything that’s how the light gets in" zong Leonard Cohen ooit. En dat vat de schoonheid van Geonne Hartmans muziek samen. Haar intieme folky liedjes zijn donker, melancholisch, maar laten straaltjes licht door. We horen pijn, liefde, hoop en dansen van mineur naar majeur op onvoorspelbare klanken en aandachtig uitgewerkte arrangementen. The Building vertelt over een relatie die voor je gevoel snel zal eindigen en hoe je die realiteit zult moeten accepteren. Het is de tweede single van haar debuut album die ze samen met Salt Water en Reflection mocht spelen op 3fm - haar debuut op nationale radio! Je kijkt het hieronder terug.

 

 

MARTH ft. Toeknee Tee - Hot Like Sun

MARTH die onderdeel van de Popronde selectie van 2020 was heeft een nieuw nummer uitgebracht in samenwerking met TOEKNEE TEE. Hot Like Sun gaat over de tijd na anderhalf jaar lockdown: de chaos van het (normale) leven lijkt tien keer zo hard binnen te komen. Dat is spannend en even wennen, maar je kan het beste maar meegaan in de flow en mee bouncen. Dat bouncen gaat vanzelf bij het horen van de beat en het ritme. Oh en stiekem doet het denken aan de Fresh Prince. Yep, just have a listen!

 

Instagram

popronde Time flies when youโ€™re having fun ๐Ÿ‘€ weโ€™re almost one month in! Swipe for a selection of what week 4 has in store for us ๐Ÿ‘€ Head over to the website (link in bio) to prepare for an amazing weekend at: โœจ @_popronde_wageningen_ โœจ @popronde_eindhoven โœจ @poprondealmere โœจ @popronde_gouda ๐Ÿ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
27 sep. 2023
popronde Met zoveel toffe acts die meetouren met Popronde is de keuze reuze! En dat maakt je route uitstippelen soms best een opgave. Herkenbaar? Gelukkig touren er heel veel artiesten met ons mee die graag hรบn Popronde tips met je delen. Vandaag komt Pelle 'to the rescue'๐Ÿฆธโ€โ™‚๏ธ van @321astronaut Wie je volgens hem echt in je route moet opnemen: @toverberg_ ๐ŸŽถ die dit weekend in alle (!) Popronde steden speelt. #popronde
26 sep. 2023
popronde What a weekend!๐Ÿ’ฅ Weekend #3 is a wrap! Big shoutout to @poprondedelft โœจ๏ธ @poprondeleeuwarden โœจ๏ธ @poprondeamersfoort โœจ๏ธ and @poprondewoerden All the locations, artists, and of course to everybody who came out to support, discover, dance and sing along๐Ÿ•บ๐ŸŽถ So far so good! ๐ŸŽถ @thames_music Next up: @_popronde_wageningen_ @popronde_eindhoven @poprondealmere @popronde_gouda
25 sep. 2023
popronde Wow @poprondewoerden dat was TE GEK!! โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Thanks dat jullie met zoveel waren, aandachtig luisterden en zรณ enthousiast waren! En jullie verklappen het geheim niet he? ๐Ÿคญ Swipe voor ALLE showdates op een rijtje :)! Shoutout naar m'n fanastische live band en geluidsman ๐Ÿ’ฅ En @bistro_lokaal jullie wisten er een geweldig feest van te maken met ons! <3 Bedankt voor deze topdag :) Xx @inge.lamboo #popronde #popronde2023 #poprondewoerden #ingelamboo
24 sep. 2023
popronde Dankjewel dat wij vandaag de instagram van Popronde over mochten nemen!! Hoop dat jullie het leuk vonden, volg ons op @neverbeentoberlin als je het gezellig vond โค Volgende keer bij ons!
24 sep. 2023
popronde Yo yo yo! Mijn naam is MICHA (@whoelsebutmicha) en ik ben een singer-songwriter uit Zwolle. Vanavond neem ik het popronde insta account over voor @poprondeleeuwarden! Ik speel zelf om 22:00 uur in @kantelaarcafe. Kom je niet uit Leeuwarden? Geen stress, je kunt me ook checken in andere steden. Hopelijk tot dan! xxx MICHA (Song : โ€œDo Me Like You Doโ€ by MICHA) ๐Ÿ“ธ: @thomas.bartelds English : Yo yo yo! My name is MICHA (@whoelsebutmicha) and Iโ€™m a singer-songwriter from the Netherlands. Tonight, Iโ€™ll be taking over the popronde insta account for @poprondeleeuwarden! Iโ€™ll be performing at @kantelaarcafe at 10:00 PM. Not from Leeuwarden? No worries, you can also catch me in other cities. Hope to see you there! xxx MICHA (Song : โ€œDo Me Like You Doโ€ by MICHA)
22 sep. 2023
popronde Come catch these butterflies before they fly out! ๐Ÿฆ‹ ๐Ÿ‘‰ Swipe for some snippets of this weekendโ€™s program ๐Ÿ‘‰ Great news: the music is good and all the shows are free! Head over to the website (link in bio) to prep yourself on which artists are your โ€˜must-seesโ€™ and join the Popronde this weekend: โœจ @poprondedelft โœจ @poprondeleeuwarden โœจ @poprondeamersfoort โœจ @poprondewoerden ๐Ÿ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
20 sep. 2023
popronde ๐—”๐—ณ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐˜‚๐—ป๐ŸŽฌ Jullie stonden in rijen om binnen te komen, wurmden je door de menigte naar voren, stonden of zaten muisstil te luisteren, terwijl de Popronde talenten een voor een schitterdenโœจ en dat allemaal met die o zo zomerse temperaturen (die ineens alweer heel ver weg voelen...) Dus, de perfecte timing om die hete avond van @poprondenijmegen te herbeleven met de aftermovie๐Ÿ•บ Welke act heeft jou omver geblazen?๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘€ ๐ŸŽฅ: Lorenzo @yunglorcash.png & @reneemeijer ๐Ÿ“ธ: @jessie_kamp ๐ŸŽถ: @laurasjinmusic
19 sep. 2023
popronde Van ๐˜ฟ๐™š ๐™๐™ก๐™ž๐™š๐™ง๐™š๐™›๐™ก๐™ช๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ง naar ๐˜ฟ๐™š ๐™†๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง afgelopen vrijdag werd er geproost, gesjanst, gedanst, maar vooral genoten van de Poprondetalenten in deze en nog meer toffe locaties in hartje Apeldoorn. Wie heeft er al een nieuwe favo band of artiest ontdekt?๐Ÿ‘€โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Dit weekend brengt de Popronde tour ons bij๐Ÿ“ @poprondedelft @poprondeleeuwarden @poprondeamersfoort @poprondewoerden Zien we je snel?๐Ÿคฉ ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp
18 sep. 2023
popronde Dankjewel @poprondealmelo! Wij hebben genoten! Kom jij naar een van onze volgende shows kijken? ๐Ÿ‘€๐Ÿ’™ We zijn pas net begonnen! โœจ Tot daar! 23.09.23 Amersfoort, Lapart 24.09.23 Woerden, Tosti's en Toetjes 28.09.23 Wageningen, The Pub '61 01.10.23 Gouda, So What! 05.10.23 Groningen, Sports Bar De Groote Griet 07.10.23 Haarlem, De Zwaan 08.10.23 Dordrecht, De Beren 13.10.23 Uden, Sergeant Peppers 20.10.23 Doetinchem, Kompaan 22.10.23 Zutphen, Bubbels 28.10.23 Sittard, De Hollande 02.11.23 Emmen, No Limit Events 03.11.23 Zwolle, De Kuiperij 04.11.23 Rotterdam, Bibliotheek Rotterdam 05.11.23 Venray, Hulsman 09.11.23 Middelburg, Zanzi Diner 19.11.23 Bergen op Zoom, Gebouw-T En wie weet nog meer! ๐Ÿค
16 sep. 2023
popronde @poprondeapeldoorn was top! Thanks voor alle stunt verzoekjes. We hebben geprobeerd er zo veel mogelijk te verwezenlijken. We hebben genoten van alle shows die we gezien hebben en natuurlijk ons eigen optreden. Slaap lekker en tot morgen bij @poprondealmelo Kusjes, @bowl.band
15 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?โœจ๏ธ๐Ÿ•บ This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekend๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Swipe to see a selection of the artists that will be playing๐Ÿ‘€ ๐Ÿ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables ๐Ÿ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's goooo๐Ÿš€๐Ÿคฉ
13 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?โœจ๏ธ๐Ÿ•บ This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekend๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Swipe to see a selection of the artists that will be playing๐Ÿ‘€ ๐Ÿ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables ๐Ÿ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's goooo๐Ÿš€๐Ÿคฉ
13 sep. 2023
popronde Nimmaโค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ Afgelopen zaterdag trok er pas รฉcht een hittegolf door Nijmegen. De damp droop van de ramen en muren, en of je nu wel of niet danste, zweten deed je toch wel. De vlammen.. die kwamen van het podium ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Dit was @poprondenijmegen ๐Ÿ“ธMet dank aan @jessie_kamp Die dit jaar weer met ons meetourt om de Popronde in beeld te brengen met fantastische foto's๐Ÿ‘ We maken ons op voor het volgende weekend met @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo #popronde #popronde2023
11 sep. 2023
popronde Wat een dag!โœจ๏ธ๐Ÿ™ Hebben jullie mooie ontdekkingen gedaan tijdens #poprondenijmegen? ๐Ÿ‘€๐ŸŽถ๐Ÿ•บ Bedankt aan iedereen die er was gisteren! Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij!๐Ÿ’ฏ We trekken langs nog 40 steden dit najaar. Wil je weten wanneer we waar zijn? Check het alle data op de website (link in de bio) ๐ŸŽถ @themocksofficial #popronde
10 sep. 2023
popronde Nijmegen!โœจ๏ธTrek je mooiste schoenen aan, de app of het programmaboekje bij de hand en duik de stad in!๐ŸŽถ๐Ÿ•บ De avond is begonnen! Heel veel plezier!โœจ๏ธ #popronde #popronde2023
9 sep. 2023
popronde We zijn los๐Ÿš€๐ŸŽ‰ Zien we je vandaag bij @poprondenijmegen ? Tot 17:00 zijn er shows in @debasisnijmegen en vanaf 19:00 uur verplaatsen we het festivalterrein naar de binnenstad. Het programma vind je op de website en in de timesquare app (link in bio) Heel veel plezier vandaag aan alle bezoekers, locaties en artiesten! #popronde ๐ŸŽถ@maryncharlie_
9 sep. 2023
popronde ๐Ÿ‘โ“๏ธ๐Ÿ‘โ“๏ธ๐Ÿ‘โ“๏ธ Wij willen dat iedereen een fijne tijd heeft tijdens de Popronde en tolereren geen enkele vorm van agressie. Met de Ben Je Oke-campagne willen we bewustwording creรซren, maar je vooral handvaten geven als je zelf in een nare situatie terecht komt of ziet dat er iets in je omgeving gebeurt. Dus zie je iets gebeuren dat niet pluis lijkt?๐Ÿ‘€ Vertrouw op je gevoel en stel de vraag: 'Ben Je Okรฉ?'๐Ÿ‘โ“๏ธ Meer informatie over hoe te handelen in een situatie, of hoe deze te herkennen vind je op www.benjeoke.nl #benjeoke #popronde
8 sep. 2023
popronde Bijna bijna bijna!...๐Ÿฅ Kruip extra vroeg je bed in vanvavond zodat het sneller morgen is want dan, zaterdag 9 september, trappen we de Popronde 2023 tour af in Nijmegen! Om 14.00 uur starten we de dag met Previews in het voormalige @doornroosjenl pand, nu muzikale broedplaats @debasisnijmegen In verschillende ruimtes waaronder de studio van @destaat spelen deze artiesten hun eerste Popronde show: 14:00 - @yaro.mila_ 14:15 - @whoelsebutmicha 14:30 - @Maryncharlie_ 15:00 - @DroomDit 15:15 - @Ysa_Bermejo 15:30 - @Loveth_Besamoh 16:00 - @SilkeVeld 16:15 - @ANNE.wav 16:30 - @Ioana.Iorgu Om 19.00 uur wordt Popronde 2023 officieel geopend in het hart van Nijmegen de @stevenskerknijmegen door voormalig Popronde deelnemer @meauhewitt en Nijmeegs Tweede Kamerlid en lid van de #gitarencoalitie @lisawesterveld In de Stevenskerk vullen @sheymarochdiโœจ๏ธ @danielthomaspianist โœจ๏ธ en @xa4music de grootse akoestiek met hun muziek. Met 40 locaties en 100 shows is er heel veel te ontdekken. Tot morgen! ๐Ÿคฉ ๐Ÿ‘‰download de timesquare app via de link in de bio // website en duik de stad in! #popronde #poprondenijmegen #popronde2023
8 sep. 2023
popronde Na dit jaar zijn we ๐Ÿ๐Ÿ๐ŸŽ ๐›๐จ๐ฆ๐ž๐ง dichterbij een heus ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐›๐จ๐ฌ! ๐ŸŒฟ๐ŸŒณ๐ŸŒด Kilometers vreten, dat kunnen we wel bij Popronde. Ieder najaar doorkruisen we in 3 maanden tijd het hele land om publiek kennis te laten maken met muziek van de nieuwe generatie poptalenten. Daar staat helaas wel tegenover dat we met onze reisbewegingen veel CO2 uitstoten. Omdat we graag onze voetafdruk willen verkleinen sluiten we ons aan bij European Festivals Forest โœจ๏ธ @festivalsforest โœจ๏ธ We hebben berekend hoeveel CO2 we uitstoten en zorgen ervoor dat we jaarlijks genoeg bomen planten om dat ruim te compenseren. Daarnaast doen we natuurlijk ons best om elk jaar de uitstoot te verkleinen๐Ÿ™‚ #NoPoprondeOnADeadPlanet Wil je meer lezen over de EFF organisatie of zelf ook doneren? Kijk op https://festivalsforest.eu // @festivalsforest ๐ŸŽถ@thesupersoakers_band (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #festivalforests
7 sep. 2023
popronde ๐™Š๐™ฅ ๐™ฅ๐™–๐™™ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™™๐™š ๐™๐™ž๐™ข๐™š๐™จ๐™ฆ๐™ช๐™–๐™ง๐™š ๐™–๐™ฅ๐™ฅ Ook dit jaar kun je met je digitale programmaboekje de stad door. Download de @tmsqr.app app (via de website of link in bio) en mis nooit meer een optreden. Plan van te voren je route, like de artiesten die je echt niet wil missen, check de timetable en je bent klaar om de stad in te gaan! ๐ŸŽถ @cocoboloband (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #timesquare #tmsqr
6 sep. 2023
popronde ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ, ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฏ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฒ!โœจ๏ธ www.popronde.nl (link in bio) is vernieuwd! Webdevelopers Zoso en ontwerper Studio Bas Koopmans ๐Ÿ‘‰@basterandthefunkybunch hebben de site een grondige make over gegeven met veel aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Zo vind je natuurlijk alle informatie over de optredens in de steden, download je makkelijk de Timesquare app (@tmsqr.app) en luister je de Spotify playlist vanaf de homepage. Op de stadspagina's vind je een helder overzicht van de programma's, รฉn zie je in รฉรฉn oogopslag welke locaties rolstoeltoegankelijk zijn en/of een rolstoeltoegankelijk toilet hebben. In de archieven kun je tot 2010 terugvinden waar bijvoorbeeld @ChefSpecialmusic, @Rondemusic, @TheCosmicCarnaval en @Zanillya speelden tijdens hun deelname. En via de medewerkerspagina vind je de coรถrdinatoren die ervoor zorgen dat Popronde jaarlijks plaatsvindt. Wij zijn onwijs blij met de nieuwe site, wat vinden jullie ervan?๐Ÿคฉ ๐ŸŽถ @jeroen_antoine (popronde 2023) #popronde
5 sep. 2023
popronde โœจ๏ธ๐Ÿš™Lift nodig?๐Ÿš™โœจ๏ธ We werken dit jaar samen met Slinger, een applicatie die het mogelijk maakt om een stoel in je auto aan te bieden of om juist mee te liften. Op die manier kun je benzinekosten delen, kun je misschien toch wรฉl tot de afterparty blijven en samen rijden is natuurlijk veel leuker! Op de stedenpagina's op de website is te zien of er ritten aangeboden worden via de button 'beschikbare ritten' en kun je kiezen voor 'ritten aanbieden' of 'meerijden'. In de video laten we zien hoe het werkt๐Ÿ‘† #popronde #slinger #popronde2023
5 sep. 2023
popronde ๐’๐ฎ๐ฉ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ ๐˜๐จ๐ฎ๐ซ ๐‹๐จ๐œ๐š๐ฅ ๐€๐ซ๐ญ๐ข๐ฌ๐ญ! ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง ๐˜—๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜›๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜จ Popronde is een gratis toegankelijk festival, omdat we de drempel om talent te ontdekken zo laag mogelijk willen houden, heffen we geen entree. Onze missie is altijd geweest talent te helpen een stap in hun carriรจre te maken, door het faciliteren van speelplekken, het helpen in de promo en - zeker de laatste jaren - educatieve content aan te bieden via Popronde Academy. Maar, prijzen stijgen en helaas kunnen we financieel niet meer bijdragen dan we zouden willen. And thatโ€™s where you come in!โœจ๏ธ Via de QR-code op de posters, die je komend najaar in alle Poprondelocaties ziet hangen, kun je een vrijwillige bijdrage doen. Niets hoeft, en het bedrag mag je zelf invullen, maar we willen graag van onze bezoekers vragen of ze willen bijdragen in de kosten die een Popronde-act maakt. Denk daarbij aan reiskosten, huur van een bus, maar ook het doorberekenen van opnamekosten, de huur van de repetitieruimte, aanschaf van instrumenten etc. Dus kun je iets missen en draag je graag bij aan de carriรจre van Nederlands talent? Scan de QR-code // ga naar de link in de bio en โ€˜gooi iets in de pet!โ€™ ๐Ÿงข๐Ÿ’Œ nb. alles wat binnenkomt, komt ten goede aan de artiest. Aan het einde van de Popronde wordt het volledige bedrag op de rekening onder de meetourende acts verdeeld. #popronde #popronde2023
4 sep. 2023
popronde โฐ๏ธAftellen tot Popronde'23โฐ๏ธ Nog maar een weekje werken & slapen tot Popronde 2023 echt begint. Met de eerste stop in Nijmegen op 9 september! En dan klinkt er 3 maanden lang weer heel veel muziek in heel veel binnensteden in Nederland!๐Ÿ•บ Slinger de Spotify playlist van Popronde'23 aan, duik in die bio's, zoek de programma's op, regel vrij bij de baas, trommel je vrienden op en duik de stad in dit najaar om nieuwe artiesten te ontdekken. Tot snel! ๐Ÿฅณ๐Ÿงก ๐Ÿ‘‰website (link in bio) ๐ŸŽถ @dorpsstraat3 (popronde 2023) #popronde #popronde2023 #pr23
2 sep. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen