Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 15112021

maandag 15 november 2021

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

Wat een weekend! De nieuwe coronamaatregelen zorgden ervoor dat Popronde Alkmaar zomaar de laatste Popronde van 2021 was. Dat was even schrikken... Naast dat wij enorm balen dat we het jaar zo moeten afsluiten en de laatste Poprondes niet door mogen gaan, zijn wij hoe dan ook trots en blij dat wij alsnog zoveel mooie Poprondes hebben mogen vieren. Na een kleine kater van het weekend, maken we ons op voor een nieuwe week. Helaas dus zonder Poprondes, maar met een flinke lijst aan nieuwe muziek. 

 

 

Loupe - EP - Older

Yes, finally zijn alle vier de nummers uit van Loupe die hun debuut EP compleet maakt. IDWE klinkt harder en opzwepender dan het ingetogen en ietwat melancholische Older. En hun eerdere singles Fair Enough en Leave Me There, staan al weken bij ons op repeat. Het zijn nou eenmaal hele goede alternatieve popliedjes met ijzersterke vocals, dansende zangmelodiëen, stuwende baslijnen en ruimtelijke en kippenvel kwekende gitaarsounds. Op deze EP komt het allemaal samen in de gelaagde, zwevende liedjes van Loupe. 

 

 

 

ALLY ft. Halcyon - Dissapear

ALLY, opgericht door zangeres Sofie Letitre en producer Ferdy van der Singel bestaat uit een vriendengroep van muzikanten die samen muziek produceren vanuit hun studio in de bossen van Utrecht. Voor het nummer Dissapear werkten ze samen met Popronde act HALCYON.  

Het nummer gaat over het zó gretig vast willen houden aan een moment dat je probeert stil te blijven zitten. Alsof door niet te bewegen, ook de tijd stopt. Ook al weet je dat het voorbij gaat, je probeert zo lang mogelijk van het moment te genieten. Tot dat de tijd je inhaalt… Een super mooi nummer waarin de stemmen van ALLY en HALCYON op een bijzondere manier elkaar complimenteren en afwisselen.

 

 

Roos Meijer - Album - Why Don’t We Give it a Try?

Daar issie dan! het complete album ziet eindelijk  het licht. In de afgelopen periode lichtten we al verschillende nummers uit die ook op de plaat terug te vinden zijn en vanaf nu kunnen we dan eindelijk de hele collectie van begin tot eind luisteren. Roos Meijer geeft net als bij haar vorige album een stem aan onderbelichte verhalen van mensen over de hele wereld. Voor haar vorige album ging ze in gesprek met vluchtelingen, voor Why Don’t We Give It a Try met changemakers. Een voor een nummers met een bijzonder verhaal en een bijzondere boodschap, gebracht door de warme stem van Roos Meijer in fijne, ingetogen luisterliedjes.

 

“De verhalen van deze changemakers hebben mij ontzettend geïnspireerd, en ik hoop dat de muziek van het album hetzelfde met jullie zal doen!”

 

 

Moonflower (GINGE) - Can’t You see

GINGE kondigde vorige week een collab aan met Wynonna Stoové en Deborah Slijkhuis. Voor Deborah was het tevens haar producer debuut. En hallo, wat voor een. We horen op Can’t You See hoe de ene killer vocal de andere afwisselt. Het nummer 'oozed' soul. Zowel de zangmelodiëen als het bandarrangement. Het all female choir schenkt er nog even een 90’s sausje overheen en zorgt ervoor dat we stiekem mee willen zingen. In datzelfde koortje hoor je ook Popronde artiesten Zoë Low en Noa Lauryn. Lekker nummertje!

“‘The world’s divided, let’s blur the lines, redefine it, we are divine" ????

 

 

Prestcold Molly - EP - Prestcold Molly

Wat moet het een tegenvaller zijn om na de release van je EP al je shows te moeten cancelen. Prestcold Molly, zij zullen niet de enige zijn wie dit overkomt. Maar gelukkig hebben ze in ieder geval 4 nummers vereeuwigd op hun EP waardoor we niet meer om de band heen kunnen. En die plaat klinkt als een kick in the corona ass. Barricades scheurt en schuurt van begin tot eind, Easy loving begint met een droge drummachine beat en bouwt op tot precies dát waar we naar verlangen gedurende het nummer, Streets klinkt als een rock classic en bouwt met een zinderende drumroll op tot een extatisch einde, en Losing myself is een verrassend en vlammend eindstuk. Prestcold Molly stelt heel tevreden met deze vette plaat!

 

 

Froukje - Popronde 202 - Een Teken

In 2020 zorgde corona er helaas voor dat er geen reguliere Popronde plaats kon vinden. Zo kon Froukje  niet het hele land door touren met de Popronde karavaan, maar desondanks kwam zij meteen op de radar van velen! Met haar hits Groter dan Ik en later Ik Wil Dansen dat de corona tune van 2021 werd en een knaller van een EP met heel veel mooie nummers die allemaal lovend ontvangen werden door haar al maar groeiende achterban, is daar nu Een Teken. Froukje blijft zich maar bewijzen als een fenomenale songwriter die keer op keer hitjes schrijft. Een Teken gaat over de afweging om de liefde te ontarmen of te laten gaan, over verwachtingen en onzekerheden.

“Waarom zou ik denken en niet delen? Ik wil kapot gaan en niet helen. Ik wil van iemand houden. Tot we ons kapot vervelen."

 

 

Melle Jutte - Go 

Beats maken, songs schrijven, zingen, producen, Melle Jutte beschikt over een hele uitgebreide skill set die hij inzet om hele strakke funky, r&b/soul songs mee te maken. En die swingen de pan uit, hebben wij gezien bij Popronde. Zelfs zo erg dat deze man uit het publiek zich even compleet liet gaan. Throwback naar Popronde Arnhem...

 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 

Een bericht gedeeld door Melle Jutte (@mellejutte)

 

Over zijn nieuwe nummer Go schrijft Melle Jutte op Instagram dat het eerst als een house track bedoeld was dat hij voor een ander project wilde gebruiken, maar toen hij er uiteindelijk zijn skill set op losliet veranderde de vibe van track en voegde hij het aan MelleJutte’s repetoire toe. Het is een mega funky nummer geworden dat met vlagen doet denken aan Jamie Woon en Jordan Rakei. Dus Go and have a listen! 

 

 

Maxine - Popronde 2019 - EP Minor Felt Major

Soms is het net of deze talentvolle songwriter over een kraantje bezit waar, wanneer ze hem openzet, rijkelijk supersterke zangmelodiëen uit stromen. Aan inspiratie ontbreekt het Maxine in ieder geval niet. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze niet alleen voor zichzelf schrijft maar ook regelmatig meeschrijft aan nummers van top artiesten als Maan, Ronnie Flex en Roxanne Hazes. Ze schrijft werkelijk de ene na de andere goede popsong. En nu is daar haar eerste EP waarop maar liefst 7 van haar eigen liedjes verzameld staan. 

“I wrote these 7 songs about my love experiences during my years in college.

I felt so wise & Major when it came to love when I was 17. Still a minor…” 

En zo ontstond de titel van haar EP minor to major. 

Alhoewel ze niet het idee heeft dat ze alles van de liefde al heeft begrepen, alles dat ze heeft geleerd heeft ze in deze songs verwerkt. Van het verliefd worden tot het hebben van een gebroken hart en het daarvan herstellen. We horen het allemaal in chronologische volgorde op haar EP. Super sterke, catchy, melodische, meezing popliedjes die voor velen herkenbaar zullen klinken. 

 

 

YoungRubbi - Gedachtes Zijn Niet Echt

In aanloop naar zijn EP die begin 2022 verschijnt brengt hip hop artiest en producer YoungRubbi zijn single Gedachtes Zijn Niet Echt uit. Zijn sound karakteriseert zich door zijn liefde voor punkmuziek die hij verwerkt in zijn nummers. Dat levert moderne hiphop/trap achtige producties op, waar ook deze nieuwste single een mix van is. "Het rauwe randje is precies dat randje waar ik in mijn muziek ook naar streef.” vertelt YoungRubbi.

In Gedachtes Zijn Niet Echt wordt het dealen met gedachten beschreven vanuit een relatie perspectief. Wil ik dit eigenlijk nog wel? Ben ik überhaupt wel verliefd? Misschien een betere vraag: zijn deze gedachten eigenlijk wel echt? Een nummer over de innerlijke strijd om geen gehoor te geven aan deze gedachtes.

 

 

WIES - Popronde 2019 - Leugenaar

Een paar weken terug kwam hun debuut plaat Het is een WIES uit die met veel lof ontvangen werd. Maar met de nieuwste single Leugenaar is de plaat pas ECHT compleet. En ook deze song ‘slaat raak’. De laatste single die ze nog even achter de hand hielden en een eigen release momentje wilde geven. Vanaf nu is het album ook fysiek te bestellen. Een goede manier om je liefde voor deze band te laten blijken, nu hun clubtour vervroegd ten einde komt door de welbekende reden. Even geduld weer dus als je ze live wilt zien, maar tot die tijd zijn er dus wel mooi 10 nummers op de plaat terug te vinden. 1 voor 1 super goeie songs!

 

 

Orange Skyline - Popronde 2014 - Sunny Days

Een vlijmscherpe gitaar riff is waaromheen het hele nummer Sunny Days danst. Die riff moest klinken als Sonic Youth, zo zag de band het voor zich. Little did they know dat het wel heel erg als Sonic Youth zou klinken…

”Niels pointed out that he wanted it to sound like Sonic Youth. Our producer @jbmeijers told us to wait for a second and came back with the actual guitar of Sonic Youth’s Lee Ranaldo. “He left it at my place one day..” En zo namen ze Sunny Days op met die gitaar en geef toe, dat klinkt heerlijk!

 

 

Geonne Hartman - The Building

"There’s a crack in everything that’s how the light gets in" zong Leonard Cohen ooit. En dat vat de schoonheid van Geonne Hartmans muziek samen. Haar intieme folky liedjes zijn donker, melancholisch, maar laten straaltjes licht door. We horen pijn, liefde, hoop en dansen van mineur naar majeur op onvoorspelbare klanken en aandachtig uitgewerkte arrangementen. The Building vertelt over een relatie die voor je gevoel snel zal eindigen en hoe je die realiteit zult moeten accepteren. Het is de tweede single van haar debuut album die ze samen met Salt Water en Reflection mocht spelen op 3fm - haar debuut op nationale radio! Je kijkt het hieronder terug.

 

 

MARTH ft. Toeknee Tee - Hot Like Sun

MARTH die onderdeel van de Popronde selectie van 2020 was heeft een nieuw nummer uitgebracht in samenwerking met TOEKNEE TEE. Hot Like Sun gaat over de tijd na anderhalf jaar lockdown: de chaos van het (normale) leven lijkt tien keer zo hard binnen te komen. Dat is spannend en even wennen, maar je kan het beste maar meegaan in de flow en mee bouncen. Dat bouncen gaat vanzelf bij het horen van de beat en het ritme. Oh en stiekem doet het denken aan de Fresh Prince. Yep, just have a listen!

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts 🙌🏼 Zo zie je deze week o.a. kersvers Popronde-talent Andro tweemaal in het voorprogramma van oud Popronde-act Chef’Special (2009) in Nijmegen 🔥 en viert Velocity Made Good (2023) vrijdag de release van hun debuut-EP in Leeuwarden 🥳 Bij welk concert ben jij te vinden deze week?! 👀 *UPDATE: @veulstevetfestival is helaas afgelast @anfrow @greatjoy_bangbang @veragroningen @femmefugazi @luxorlive @bowl.band @musicofsultan @fluor033 @leahryemusic @paard_denhaag @yanlaleyan @013poppodium @ratsanddaggers @hoofs_music @hayokaffeethof @velocitymadegood_ @neushoornlwd @cinetolamsterdam @anothernowband @simplonnl @fataboommusic @sowhatgouda @faskemuziek @taxitaxi050 @briekfestival @doornroosjenl @whoelsebutmicha @asnlopendvuurtje @baardvader @veulstevetfestival @hiqpyband @graspop_festival @cavoloneroband @veerlefiep @johnnyloevsme @maryncharlie_ @friesstraatfestival @texoprintband @prettypissedfest @droomdit @yes_inmybackyard @keenanmundane @effenaar @musicbyhistorian @chefspecialmusic @thames.band @stroomhuis @theindien @queenspleasure @meismuziek @pampuslive @navigateband @mezz_breda @hiigohiigo @thedirtydenims @komatsurock @bridge_festival_eindhoven #Popronde #Popronde2024
22 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! 🎤 Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🫶🏼 Sta jij deze week mee te blèren met @maryncharlie_ ‘s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? ☀️ Check de complete agenda via de link in bio 🔗 @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! 💃🏼🕺🏻 Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) 🎶🎧 en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases ✨ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van oud Popronde-acts 🎶 en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie 🫶🏼 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Dit zijn de laatste 14 namen 🙌🏼 en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend ✨ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl 👀 @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 We zijn bijnaaaaa compleet! 😱 Hierna nog één batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 💃🏼 @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Hoppa, weer een nieuwe batch! 🎉 Hebben jullie kersvers Poprondetalent @irisjeanmusic net ook zien schitteren in de livebox bij @npo3fm? 😍 @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Op de helft van het totaal aantal acts… 👀 en je hoort straks nog twee nieuwe Popronde-acts vanuit de @npo3fm livebox 🫣 @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Weer 14 nieuwe namen 👀 en we zijn nog lang niet klaar… 🙆🏼‍♀️ Blijf gezellig meeluisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 🫶🏼 @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ ✨ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 We zijn (weer) los! 🔥 Het bekendmakingsfeest gaat door bij @npo3fm ✨ De eerste batch acts die mogen meetouren tijdens #Popronde2024 zijn: @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders ✨ #Popronde #Popronde2024
3 mei 2024
popronde Na vanavond weten we welke 101 acts dit najaar meetouren tijdens de Popronde 😱 Luister vanaf 21:00 naar @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman voor de bekendmaking van de volledige selectie 🎶 en misschien ook nog wat andere verrassingen… 👀 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
3 mei 2024
popronde Het bekendmakingsfeestje gaat nog even door 🎉Morgen maken we de Poprondeselectie van 2024 compleet met nog 84 namen! 🤩 Tune vanaf 21.00 in bij @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman, en ontdek welke acts jij dit najaar in 41 steden door heel Nederland kan gaan komen checken 🎶 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
2 mei 2024
popronde Het is mei, de zon schijnt, de lente is eindelijk echt begonnen ☀️ en dus is het weer tijd voor de eerste echte Festival Fri… Thursday 🫣 Aanstaande 5 mei zie je op bijna elk bevrijdingsfestival wel een oud Popronde-act! 👀 En ook de rest van de maand is de agenda goed gevuld 👉🏼 Swipe om te zien wie er in mei allemaal op de festivalpodia te zien zijn! Deze maand met o.a. @neomi.music @rommygabay @babsopdebeat @primaatband @johncoffeymusic @janetlivv @thecoolquest @fayvriens @indigopastelband @iknownoa @thames.band @droomdit @themocksofficial @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @bowl.band @kaboutertje_putlucht @staatseinde @meetthetambles @cocoboloband @_richiedagger_ @magneticspacemen @komatsurock @tricklebolt @anothernowband @veerlefiep @moneyandtheman @froknroll @wearethevices @theindien 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024 #FestivalFriday
2 mei 2024
popronde En nog 11 acts die dit najaar 3 maanden lang mogen meetouren door heel Nederland 🥳 De laatste 84 namen hoor je over twee dagen bij @3voor12 Radio op @npo3fm 👀 @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024
1 mei 2024
popronde De eerste 6 acts van de Popronde selectie 2024 zijn een feit! 💥 Blijf luisteren naar KINK IN TOUCH voor nog meer namen en verassingen 👀 @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc 🎶 #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Wie mogen er dit najaar 3 maanden lang meetouren langs 41 steden? 🎸🥁🎤🎹🎶 Volg vanavond de bekendmaking van de allereerste namen vanaf 19:00 bij KINK IN TOUCH met @jasperleijdens 👀 @kinkpuntnl #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Nog heel even geduld... 🕖 Tune morgenavond om 19.00 in bij KINK in Touch met @jasperleijdens voor de eerste lading namen die dit najaar mogen meetouren tijdens de Popronde 🎶 en misschien nog wel wat andere leuke verrassingen... 👀 #Popronde2024 #Popronde #KINK @kinkpuntnl
30 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen