Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 16012023

maandag 16 januari 2023

Nieuwe week, nieuwe muziek

 

Op deze blue monday met grauwe, grijze lucht, komen de winterblues de kop opsteken. Hopelijk blijven die maar een ‘blauwe maandag’ hangen en verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. Om die te doen verdwijnen hebben we vandaag gelukkig een heel fijn medicijn: muziek van eigen bodem! Er is heel veel moois uitgekomen in Poprondeland en die nieuwe releases nemen we hier met je door. We delen muziek van onder andere CLOUDSURFERS, Néomí, Robin Kester en NONCHELANGE. Lees snel verder!

 

Wil je iedere week op de hoogte gehouden worden van de nieuwste releases van de huidige Popronde acts zowel als oudgedienden? Volg de New Music Monday playlist op Spotify. 

 

 

Néomí - Popronde 2022 - Skipping Stone

Ze bezingt veelal de liefde en haar gebroken hart in prachtig, intieme folkliedjes die een voor een betoveren. En zo werden wij ook tijdens haar Popronde shows keer op keer betoverd. Daar stond ze dan weer in een kapel of kerk, met prachtige akoestiek, vergezeld door een fantastische band of enkel achtergrondzangeressen met wie ze de mooiste harmonieën de ruimte in slingerde. Wat is toch de magie van Néomí vroegen wij ons af? Daar hebben we niet een eenduidig antwoord op. Haar liedjes zijn geen gecompliceerde muzikale knutselwerken waar van alles in gebeurt, nee 'less is more' regeert. Neem nou Skipping Stone, de nieuwste single, dat net als al haar liedjes akoestisch of zelfs a capella al volstaat. Net zo doeltreffend als haar zang, zo treffend en effectief is ook de productie in het nummer. Kortom, er is niet veel nodig bij Néomí’s liedjes om dat betoverende effect te hebben, om je te raken, maar alles wat in de studioversie wordt toegevoegd complementeert en bevestigd de pure schoonheid die in haar liedjes ligt, Skipping Stone is daar een voorbeeld van. Wederom een prachtig Néomí liedje.

 

BARTH. - Popronde 2022 - Finding Peace - the greenhouse

Als een artiest een andere versie van een al bestaand nummer opneemt dan is dat in het geval van BARTH. alsof je niet jarig bent maar toch een cadeautje krijgt. Wij kunnen geen genoeg krijgen van zijn prachtige neo-klassieke pianomuziek die als een rustgevende deken over ons heen valt. Met zijn Popronde deelname had hij een primeur te pakken want nooit eerder tourde een act mee in het klassieke genre. Hij mocht het Eindfeest van 2022 openen en had daarmee als klassieke act nog een primeur te pakken. Vorige week werden we al getrakteerd op de remake van Beautifully Broken, het nummer dat via de miljoenen streams een groot publiek wist te bereiken en vandaag mogen we weer een prachtige song toevoegen aan de playlist. Zoals we toendertijd al zeiden heeft Finding Peace precies het effect dat de titel al doet vermoeden, het brengt tot rust. Waar de strijkers in de originele versie veel meer op de achtergrond blijven, treden ze in the greenhouse-opnames op de voorgrond en dat voegt een prachtige laag toe aan dit al prachtige nummer. 

 

BLANKO - Popronde 2022 - Stop the clock

Een nieuwe single releasen, komende vrijdag spelen tijdens de pinguinradio showcase sessies op Eurosonic Noorderslag, en de nieuwe single spelen bij Spijkers met Koppen; het jaar begint goed voor BLANKO! En die nieuwe single Stop the clock is voor BLANKO een speciale, waar veel tijd en liefde in is gestopt. Volgens hemzelf wijkt het nummer een beetje af van wat hij tot nu toe gemaakt heeft, maar wat wij horen is gewoon een hele sterke song die goed in elkaar zit en waar veel ruimte gegeven wordt aan zijn stem en de melodie. Hij schreef, produceerde en mixte het nummer zelf en kreeg daarbij hulp van zijn vader Jaap de Witte. Onlangs kondigde BLANKO ook nog aan een bijzondere tour te gaan doen waarin hij met 9-koppige band 11 shows door het land gaat spelen waarin ze de concertfilm 'Stop making sense' van Talking Heads opnieuw tot leven brengen. Het schijnt dus dat hij fan is van David Byrne en dat verklaart ook meteen de cover van de song Psycho Killer die wie ontdekte op Spotify! Check it out

 

CLOUDSURFERS - Popronde 2021 - Cheap Cocaine

Iedere Popronde zijn er bands die zoveel spelen, of zo’n onuitwisbare indruk op ons achterlaten door zowel de avonturen op het podium als daaromheen, dat het einde van de Popronde periode en het daarbij horende afscheid een klein litteken achterlaat. Dat was het geval bij CLOUDSURFERS die in 2021 als meest geboekte band de Popronde steden onveilig maakte. De band stond garant voor onvergetelijke optredens en een bak energie en ‘herrie’ waar de PA’s in sommige venues nog steeds van moeten bijkomen. Twee weken geleden speelden ze een homecoming show in het Nijmeegse Merleyn, het was strak uitverkocht en zoals altijd druppelde de mix van zweet en damp van het plafond naar beneden. 

Halverwege hun Popronde deelname ontwikkelde de toen nog 4 koppige band een crush op drummer Nanne van mede Popronde deelnemers Joey’s Midnight Club, waarna hij geadopteerd werd als vijfde bandlid. Sindsdien gaat het er dus nóg harder aan toe. Cheap Cocaine is de eerste single waarop Nanne zijn debuut maakt en deze track klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren als je CLOUDSURFERS al eens live zag want dat: "feel no pain cheap cocaine cheap cocaine" dat je toegeschreeuwd wordt blijft in je kop hangen. Nu dus te streamen en later deze week live te horen in Groningen, want uiteraard mogen ze daar hun muzikale visitekaartje afgeven! 

 

Josephine Odhil - Popronde 2021 -  Volatile

Josephine Odhil heeft in haar kaleidoscopische, collage achtige artwork een toon gevonden die terug te horen is in haar muziek. En die twee werken zo sterk samen dat wanneer je je ogen dicht doet om je in de muziek op te laten gaan je in die kleurrijke wereld terechtkomt die ze ook in haar artwork heeft gecreëerd. Het voelt en klinkt een beetje als een kruising tussen Alice in Wonderland en Tinkebell; Psychedelisch, zoet, maar dan wel met een volwassen rauwer randje, maar vooral is het kleurrijk en avontuurlijk. Zoveel klanken, zoveel lagen, dromerig, ruimtelijk en zoveel mooie details die in de arrangementen verwerkt zijn. Het voelt als een trip door een vintage fantasyland die voor ons uren mag doorgaan. Sigh, Familiars, Be Your Better Self, Fly on the Wall en Secrets kwamen al als singles uit. Nu ook te horen zijn het rustigere Merry-Go-Round en Wildfire en Marjorie dat tussen die twee de boel weer even opschudt. En er is nog zoveel meer te ontdekken met maar liefst 13 nummers. De stem van Josephine van Schaik die eerder al fantastische muziek maakte met The Mysterons, laat hier een ander, meer feeëriek geluid horen. Bovenal bewijst deze plaat de muzikaliteit van Josephine Odhil en is het een van de meest interessante acts van onze bodem in het Psychedelic dreampop genre!

 

NONCHELANGE - Album: Muziek voor de luisteraar

Voor wie niet van de super droge humor houdt van NONCHELANGE is het misschien even wennen om Maarten en zijn band live te zien of naar zijn nummers te luisteren als Iedereen is Lelijk als je maar lang genoeg kijkt. Het zorgde tijdens Popronde voor soms heerlijke ongemakkelijke momenten in de interactie tussen het publiek. Wat echt voor NONCHELANGE spreekt zijn die ijzersterke songs, met grappige teksten, rake vondsten, die echt heel erg goed in elkaar zitten. En dat maakt dat deze plaat heerlijk wegluistert, maar je zeker soms even wakkerschudt omdat er opeens weer iets flauws of absurds klinkt. Wat zo tof en onderscheidend is aan NONCHELANGE is dat het allesbehalve een gewone act is, het is de hele show eromheen. En zo verrassend als het live kan zijn, zo is ook deze vette debuutplaat. Ga ze checken deze week in Groningen, want natuurlijk zijn ook zij geboekt voor het showcase festival!

 

Robin Kester - Popronde 2019 -  Infinity Song 

in 2020 bracht Robin Kester een fantastische EP uit, met killersongs Sweat and Fright en The Dirt. Binnenkort volgt de opvolger van die EP in de vorm van haar debuutplaat. Nu kunnen we al luisteren naar een verzameling singles die Spotify (zonder dat dat de bedoeling was) heeft bestempeld als EP met de titel Infinity Song. Maar zo vertelt Robin ons, het zijn eigenlijk de singles die ook op het album komen te staan, en die komt volgende maand uit. Hallelujah, dat betekent dat er nóg meer muziek van Robin Kester aan komt! We nemen de singles met je door, te beginnen bij de "titeltrack". Infinity Song de eerste in het rijtje, is een kneitergoede indietrack met stuwende drums omringd door gitaren doordrenkt van effecten en omlijst door ruimtelijke en melodische synthsounds. Met dat nummer is meteen de toon gezet en luisteren we met oren gespitst naar de rest van de nummers. Er wordt doorgepakt met het rauwe Fries and Ice Cream, dat ons de diepte in trekt met een diepe bass synth. Het klinkt mysterieus en donker, maar breekt helemaal open bij het tweede refrein. Een nummer dat blijft verrassen naarmate je er vaker naar luistert. Leave Now die de aandacht meteen trekt met drum en bas intro, de gitaar laag die daaroverheen wordt gelegd en de zalvende vocalen als extra laag. En de diepte die gevonden wordt in het refrein. De meest gestreamde song Cat 13 is een meer laid back song met een sterke melodielijn en dan Celeste nog als afsluiter, waar Robin over een prachtig arrangement een zangmelodie zingt die hint naar 60’s folk. 

Een onwijs vette plaat die aanvoelt alsof je een Matroesjka aan het uitpakken bent en door de gelaagdheid bij iedere luisterbeurt blijft verrassen.

 

Marathon - Popronde 2022 - Mosquitoes & Flies

Het ging vorig jaar als een lopend vuurtje rond door de spreekwoordelijke wandelgangen er was een hot new band in town. Amsterdam was een hete band rijker: Marathon. En die grepen meteen de hoofdprijs van de Amsterdamse Popprijs. Daarna volgde hun deelname aan Popronde, werden we al getrakteerd op een fantastische debuutsingle Age en eindelijk is daar dan de opvolger: Mosquitoes & Flies. Voor wie opgelet heeft bij Popronde klinkt dit nummer al bekend in de oren. Live spat het er vanaf, frontman Kay sloeg iedere keer nét niet met zijn gitaar tegen een microfoon standaard of de bekkens van het drumstel en aan de andere kant van het podium wapperden de blonde lokken van de bassiste al headbangend op het ritme. Mosquitoes & Flies duurt (helaas maar) 2,5 minuut en knalt erin met een rauwe intro, daarna wordt een beetje gas teruggenomen, we horen die dominante bas, de gitaren komen er weer in, weer even gas terug en daarna krijgen we nog een keer die intro te horen maar dan als climax. Het geluid wordt grootser aan het einde en we krijgen een heerlijke gecontroleerde chaos aan gitaar-bas-drum op ons bordje. Marathon laat ons op het puntje van onze stoel zitten want wij weten na vele liveshows wat ze nog meer in hun mars hebben en kunnen niet wachten tot ze meer van hun muziek gaan delen. Volgens 3voor12 zijn de een van de 12 acts die we in de gaten moeten houden dit jaar. Dus houd je ogen en oren open voor deze band! 

 

Instagram

popronde Een nieuwe woensdag, een nieuwe Live After Popronde ✨ Elke week delen we een greep uit de concertagenda van (oud) Popronde-acts 💃🏼 Met deze week een hoop releaseshows 👀 Zo presenteert @degijsjaradijsjaband uit de huidige selectie maar liefst drie dagen opeenvolgend hun nieuwe LP, vieren @anne.wav en @pennyroox (beide 2023) de releases van hun debuut-EP’s en @lizaweald (2021) de release van haar tweede EP 🥳 Welk feestje kom jij meevieren deze week? 🤩 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde @sirocco.music @eendrachtfestival @thijsboontjes @dansenshoworkestfans @orangeskylineofficial @pagefestival @liquidsuno @nobel_leiden @ysa_bermejo @rotownrotterdam @abelnaturlich @sexyland_world @seewolfmusic @devorstin @jeroen_antoine @willemeen_arnhem @jesperjespermusic @neushoornlwd @thekoalaz @vessel_11 @lorrenmusic @tivolivredenburg @jeangu_macrooy @luxorlive @ivyvoxmusic @windupspaceband @mezz_breda @thames.band @mukpop_festival @pennyroox @dehaze.music @paradoxtilburg @femmefugazi @hengloosefestival @boter.bij.de.vis @spijkerrok @poodleband @pier15skatepark @voltage_nl @arrow_classic_rock @logosamphia @popcentrale @parkerfansss @skatecafeamsterdam @musicbyhistorian @gigantapeldoorn @sonicwhip @millatthepark
19 jun. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde ✨ Elke week delen we een greep uit de agenda’s (oud) Popronde-acts! 🕺🏻 Deze week zie je o.a. maar liefst 10 (!) oud Popronde deelnemers op het gratis te bezoeken festival @op_de_toffel en viert @32elephants uit de huidige selectie de release van hun debuut EP ‘For Friends and Family’ in de @vondelbunker 👀 Welke shows ga jij komende week checken?! 🔥 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde @callitoffnl @snowcoats @hedonzwolle @chefspecialmusic @anfrow @effenaar @rondemusic @hetwondervanwoerden @teddyshitmusic @neushoorncafelwd @greatjoy_bangbang @de_nieuwe_anita @andyandtheantichrist @dustystrayofficial @subterraneanstreetsociety @tricklebolt @leahryemusic @droomdit @yaro.mila_ @cloudcukkoo @thames.band @kaboutertje_putlucht @op_de_toffel @anothernowband @bibelotdordrecht @thevisualband @pitouou @aafkeromeijn @popmonument @mybabymybabymybaby @zonnehuis.amsterdam @femmefugazi @noordkade_veghel @vessel_11 @thekoalaz @merleynnijmegen @shalisavanderlaan @roodesteenhoorn @chicachicamusic @ns16_tilburg @pyro.band @boerderij_zoetermeer @musicbyhistorian @minorcitizenmusic @em2_venue @ysa_bermejo @svenrossmusic @twents_gitaarfestival @hoornsestadsfeesten @spillgold @melkwegamsterdam @boter.bij.de.vis @narcafederkunsten
12 jun. 2024
popronde 𝗗𝗶𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗱𝗲 𝗢𝗢𝗥 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰 ✨ @amorvanrij // @cardiganinnstagram // @future.husband.forever_ // @heath.band // @loremipsummusic // @parkerfansss // @willknoxmusic // @yanlaleyan Je ziet en hoort ze van 14 september t/m 30 november door het hele land 👀 Check alle data en info over de acts via popronde.nl (link in bio) 🔗 #Popronde2024 #Popronde #OOR #OORmagazine @oor.nl
6 jun. 2024
popronde 𝗗𝗶𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗱𝗲 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗠𝗶𝗻𝗱 𝗧𝗵𝗲 𝗛𝘆𝗽𝗲 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰 ✨ @32elephants // @bracesband // @thisisbug // @cardiganinnstagram // @changingtidesband // @halfcabband // @heath.band // @hunk.band // @manasplagueofficial // @mikkiwoodstagram // @outahead_ // @roykingband // @sonicwhip // @statepowerhc // @taxitaxi050 // @wortelband Je ziet en hoort ze van 14 september t/m 30 november door het hele land 👀 Check alle data en info over de acts via popronde.nl (link in bio) 🔗 #Popronde2024 #Popronde #NeverMindTheHype #NMTH
5 jun. 2024
popronde 𝗗𝗶𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗱𝗲 𝗙𝘂𝗻𝗫 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟰 ✨ @ccataleyax_ || @jeanjacquesnl || @navaronecole || @skyfeliz || @tresnavy @thearrangerzband Je ziet en hoort ze van 14 september t/m 30 november door het hele land 👀 Check alle data en info over de acts via popronde.nl (link in bio) 🔗 #Popronde2024 #Popronde #FunX
3 jun. 2024
popronde 𝙂𝙚𝙚𝙣 𝙝𝙤𝙜𝙚𝙧𝙚 𝙗𝙩𝙬! 𝙅𝙚 𝙗𝙚𝙡𝙖𝙨𝙩 𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙚𝙡 𝙉𝙚𝙙𝙚𝙧𝙡𝙖𝙣𝙙 𝙢𝙚𝙚. De voorgenomen btw-verhoging is een extra belasting op jouw cultuur, sport, horeca, boeken en media. Het is een extra belasting op je kostbare vrije tijd, op je nieuwsgierigheid, op het toejuichen van je favoriete voetbalteam, op het boek dat je wilt lezen, op je schilderij aan de muur, op je fanfare in de buurt, op een hotelovernachting in het land, op het tijdschrift in de trein, op de sportschool in de wijk, en op de krant die je op de hoogte houdt van de wereld om je heen. Spreek je uit: www.geenhogerebtw.nl en teken de petitie via de link in bio 🔗 #geenhogerebtw
3 jun. 2024
popronde Van Landgraaf tot Terschelling, deze maand kun je wederom een hoop (oud) Popronde-talent zien schitteren op de Nederlandse festivalpodia 🎤 Verdwalen in de bossen op ‘het meest relaxte festival van Nederland’ Mañana Mañana of keihard beuken in de moshpits bij Jera On Air, naar welk festival deze maand kijk jij het meeste uit? 👀 #Popronde #Popronde2024 @wantijpop @hetiseenwies @dawnbrothersmusic @kayslicemusic @degijsjaradijsjaband @kaboutertje_putlucht @bksfestival @hiqpyband @droomdit @neomi.music @texoprintband @oerolterschelling @bumble_b_boy @cavoloneroband @cocoboloband @kauwmusic @wearekuzko @subterraneanstreetsociety @thegrandeast @smudgedband @321astronaut @boskatofficial @whoelsebutmicha @starfish_band @cocoboloband @jesperjespermusic @de_baron_music @femmefugazi @olafputkerandthescenicsound @zusterzonnebloem @themocksofficial @froknroll @pinkpopfest @johncoffeymusic @wearethevices @chefspecialmusic @concertatsea @theindien @meauhewitt @jeraonair @bongloardnl @anothernowband @foriamking @changingtidesband @tuskynl @blaudzun @dekraaien @fataboommusic
31 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts 🪩 Zo kun je o.a. op vrijdag 1 juni naar de albumreleaseshow van A. Johanson (2022) in @ekko.nl en vieren Hiigo (2022) en HALF CAB (2024) de release van hun nieuwe EP’s in @bennieszwolle en @cinetolamsterdam 🔥 Bekijk de complete LIve After Popronde agenda via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde @tuskynl @boskatofficial @merleynnijmegen @taxitaxi050 @nobel_leiden @greatjoy_bangbang @dbs_utrecht @jesperjespermusic @magneticspacemen @paradisoadam @future.husband.forever_ @_ginge____ @muylike @fluor033 @spotmiddelburg @cavoloneroband @proefmeiboz @texoprintband @thames.band @podiumvictorie @doordordrecht @navigateband @gigantapeldoorn @callitoffnl @thecoolquest @musicbyknight @babsopdebeat @m_metropool @meismuziek @storingfestival @orangeskylineofficial @yaro.mila_ @blackbeachband @halloffame013 @wearebonymacaroni @anothernowband @dynamo_ehv @thames.band @maryncharlie_ @capsloccapelle @musicbyhistorian @eenvooreenfestival @heath.band @musicmachinesittard @platenzaakwilm @chefspecialmusic @anfrow @paard_denhaag @cocoboloband @rapanuibeach @thekoalaz @patronaathaerlem @tricklebolt @moneyandtheman @littledevilbar @concertorecordstore @treehook @drunkendolly @callitoffnl @anywavefestival @nevinmusic
29 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts 🙌🏼 Zo zie je deze week o.a. kersvers Popronde-talent Andro tweemaal in het voorprogramma van oud Popronde-act Chef’Special (2009) in Nijmegen 🔥 en viert Velocity Made Good (2023) vrijdag de release van hun debuut-EP in Leeuwarden 🥳 Bij welk concert ben jij te vinden deze week?! 👀 *UPDATE: @veulstevetfestival is helaas afgelast @anfrow @greatjoy_bangbang @veragroningen @femmefugazi @luxorlive @bowl.band @musicofsultan @fluor033 @leahryemusic @paard_denhaag @yanlaleyan @013poppodium @ratsanddaggers @hoofs_music @hayokaffeethof @velocitymadegood_ @neushoornlwd @cinetolamsterdam @anothernowband @simplonnl @fataboommusic @sowhatgouda @faskemuziek @taxitaxi050 @briekfestival @doornroosjenl @whoelsebutmicha @asnlopendvuurtje @baardvader @veulstevetfestival @hiqpyband @graspop_festival @cavoloneroband @veerlefiep @johnnyloevsme @maryncharlie_ @friesstraatfestival @texoprintband @prettypissedfest @droomdit @yes_inmybackyard @keenanmundane @effenaar @musicbyhistorian @chefspecialmusic @thames.band @stroomhuis @theindien @queenspleasure @meismuziek @pampuslive @navigateband @mezz_breda @hiigohiigo @thedirtydenims @komatsurock @bridge_festival_eindhoven #Popronde #Popronde2024
22 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! 🎤 Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🫶🏼 Sta jij deze week mee te blèren met @maryncharlie_ ‘s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? ☀️ Check de complete agenda via de link in bio 🔗 @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! 💃🏼🕺🏻 Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) 🎶🎧 en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases ✨ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van oud Popronde-acts 🎶 en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie 🫶🏼 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Dit zijn de laatste 14 namen 🙌🏼 en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend ✨ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl 👀 @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 We zijn bijnaaaaa compleet! 😱 Hierna nog één batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 💃🏼 @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Hoppa, weer een nieuwe batch! 🎉 Hebben jullie kersvers Poprondetalent @irisjeanmusic net ook zien schitteren in de livebox bij @npo3fm? 😍 @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Op de helft van het totaal aantal acts… 👀 en je hoort straks nog twee nieuwe Popronde-acts vanuit de @npo3fm livebox 🫣 @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Weer 14 nieuwe namen 👀 en we zijn nog lang niet klaar… 🙆🏼‍♀️ Blijf gezellig meeluisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 🫶🏼 @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ ✨ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 We zijn (weer) los! 🔥 Het bekendmakingsfeest gaat door bij @npo3fm ✨ De eerste batch acts die mogen meetouren tijdens #Popronde2024 zijn: @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders ✨ #Popronde #Popronde2024
3 mei 2024
popronde Na vanavond weten we welke 101 acts dit najaar meetouren tijdens de Popronde 😱 Luister vanaf 21:00 naar @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman voor de bekendmaking van de volledige selectie 🎶 en misschien ook nog wat andere verrassingen… 👀 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
3 mei 2024
popronde Het bekendmakingsfeestje gaat nog even door 🎉Morgen maken we de Poprondeselectie van 2024 compleet met nog 84 namen! 🤩 Tune vanaf 21.00 in bij @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman, en ontdek welke acts jij dit najaar in 41 steden door heel Nederland kan gaan komen checken 🎶 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
2 mei 2024
popronde Het is mei, de zon schijnt, de lente is eindelijk echt begonnen ☀️ en dus is het weer tijd voor de eerste echte Festival Fri… Thursday 🫣 Aanstaande 5 mei zie je op bijna elk bevrijdingsfestival wel een oud Popronde-act! 👀 En ook de rest van de maand is de agenda goed gevuld 👉🏼 Swipe om te zien wie er in mei allemaal op de festivalpodia te zien zijn! Deze maand met o.a. @neomi.music @rommygabay @babsopdebeat @primaatband @johncoffeymusic @janetlivv @thecoolquest @fayvriens @indigopastelband @iknownoa @thames.band @droomdit @themocksofficial @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @bowl.band @kaboutertje_putlucht @staatseinde @meetthetambles @cocoboloband @_richiedagger_ @magneticspacemen @komatsurock @tricklebolt @anothernowband @veerlefiep @moneyandtheman @froknroll @wearethevices @theindien 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024 #FestivalFriday
2 mei 2024
popronde En nog 11 acts die dit najaar 3 maanden lang mogen meetouren door heel Nederland 🥳 De laatste 84 namen hoor je over twee dagen bij @3voor12 Radio op @npo3fm 👀 @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024
1 mei 2024
popronde De eerste 6 acts van de Popronde selectie 2024 zijn een feit! 💥 Blijf luisteren naar KINK IN TOUCH voor nog meer namen en verassingen 👀 @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc 🎶 #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Wie mogen er dit najaar 3 maanden lang meetouren langs 41 steden? 🎸🥁🎤🎹🎶 Volg vanavond de bekendmaking van de allereerste namen vanaf 19:00 bij KINK IN TOUCH met @jasperleijdens 👀 @kinkpuntnl #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Nog heel even geduld... 🕖 Tune morgenavond om 19.00 in bij KINK in Touch met @jasperleijdens voor de eerste lading namen die dit najaar mogen meetouren tijdens de Popronde 🎶 en misschien nog wel wat andere leuke verrassingen... 👀 #Popronde2024 #Popronde #KINK @kinkpuntnl
30 apr. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen