Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 16012023

maandag 16 januari 2023

Nieuwe week, nieuwe muziek

 

Op deze blue monday met grauwe, grijze lucht, komen de winterblues de kop opsteken. Hopelijk blijven die maar een ‘blauwe maandag’ hangen en verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. Om die te doen verdwijnen hebben we vandaag gelukkig een heel fijn medicijn: muziek van eigen bodem! Er is heel veel moois uitgekomen in Poprondeland en die nieuwe releases nemen we hier met je door. We delen muziek van onder andere CLOUDSURFERS, Néomí, Robin Kester en NONCHELANGE. Lees snel verder!

 

Wil je iedere week op de hoogte gehouden worden van de nieuwste releases van de huidige Popronde acts zowel als oudgedienden? Volg de New Music Monday playlist op Spotify. 

 

 

Néomí - Popronde 2022 - Skipping Stone

Ze bezingt veelal de liefde en haar gebroken hart in prachtig, intieme folkliedjes die een voor een betoveren. En zo werden wij ook tijdens haar Popronde shows keer op keer betoverd. Daar stond ze dan weer in een kapel of kerk, met prachtige akoestiek, vergezeld door een fantastische band of enkel achtergrondzangeressen met wie ze de mooiste harmonieën de ruimte in slingerde. Wat is toch de magie van Néomí vroegen wij ons af? Daar hebben we niet een eenduidig antwoord op. Haar liedjes zijn geen gecompliceerde muzikale knutselwerken waar van alles in gebeurt, nee 'less is more' regeert. Neem nou Skipping Stone, de nieuwste single, dat net als al haar liedjes akoestisch of zelfs a capella al volstaat. Net zo doeltreffend als haar zang, zo treffend en effectief is ook de productie in het nummer. Kortom, er is niet veel nodig bij Néomí’s liedjes om dat betoverende effect te hebben, om je te raken, maar alles wat in de studioversie wordt toegevoegd complementeert en bevestigd de pure schoonheid die in haar liedjes ligt, Skipping Stone is daar een voorbeeld van. Wederom een prachtig Néomí liedje.

 

BARTH. - Popronde 2022 - Finding Peace - the greenhouse

Als een artiest een andere versie van een al bestaand nummer opneemt dan is dat in het geval van BARTH. alsof je niet jarig bent maar toch een cadeautje krijgt. Wij kunnen geen genoeg krijgen van zijn prachtige neo-klassieke pianomuziek die als een rustgevende deken over ons heen valt. Met zijn Popronde deelname had hij een primeur te pakken want nooit eerder tourde een act mee in het klassieke genre. Hij mocht het Eindfeest van 2022 openen en had daarmee als klassieke act nog een primeur te pakken. Vorige week werden we al getrakteerd op de remake van Beautifully Broken, het nummer dat via de miljoenen streams een groot publiek wist te bereiken en vandaag mogen we weer een prachtige song toevoegen aan de playlist. Zoals we toendertijd al zeiden heeft Finding Peace precies het effect dat de titel al doet vermoeden, het brengt tot rust. Waar de strijkers in de originele versie veel meer op de achtergrond blijven, treden ze in the greenhouse-opnames op de voorgrond en dat voegt een prachtige laag toe aan dit al prachtige nummer. 

 

BLANKO - Popronde 2022 - Stop the clock

Een nieuwe single releasen, komende vrijdag spelen tijdens de pinguinradio showcase sessies op Eurosonic Noorderslag, en de nieuwe single spelen bij Spijkers met Koppen; het jaar begint goed voor BLANKO! En die nieuwe single Stop the clock is voor BLANKO een speciale, waar veel tijd en liefde in is gestopt. Volgens hemzelf wijkt het nummer een beetje af van wat hij tot nu toe gemaakt heeft, maar wat wij horen is gewoon een hele sterke song die goed in elkaar zit en waar veel ruimte gegeven wordt aan zijn stem en de melodie. Hij schreef, produceerde en mixte het nummer zelf en kreeg daarbij hulp van zijn vader Jaap de Witte. Onlangs kondigde BLANKO ook nog aan een bijzondere tour te gaan doen waarin hij met 9-koppige band 11 shows door het land gaat spelen waarin ze de concertfilm 'Stop making sense' van Talking Heads opnieuw tot leven brengen. Het schijnt dus dat hij fan is van David Byrne en dat verklaart ook meteen de cover van de song Psycho Killer die wie ontdekte op Spotify! Check it out

 

CLOUDSURFERS - Popronde 2021 - Cheap Cocaine

Iedere Popronde zijn er bands die zoveel spelen, of zo’n onuitwisbare indruk op ons achterlaten door zowel de avonturen op het podium als daaromheen, dat het einde van de Popronde periode en het daarbij horende afscheid een klein litteken achterlaat. Dat was het geval bij CLOUDSURFERS die in 2021 als meest geboekte band de Popronde steden onveilig maakte. De band stond garant voor onvergetelijke optredens en een bak energie en ‘herrie’ waar de PA’s in sommige venues nog steeds van moeten bijkomen. Twee weken geleden speelden ze een homecoming show in het Nijmeegse Merleyn, het was strak uitverkocht en zoals altijd druppelde de mix van zweet en damp van het plafond naar beneden. 

Halverwege hun Popronde deelname ontwikkelde de toen nog 4 koppige band een crush op drummer Nanne van mede Popronde deelnemers Joey’s Midnight Club, waarna hij geadopteerd werd als vijfde bandlid. Sindsdien gaat het er dus nóg harder aan toe. Cheap Cocaine is de eerste single waarop Nanne zijn debuut maakt en deze track klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren als je CLOUDSURFERS al eens live zag want dat: "feel no pain cheap cocaine cheap cocaine" dat je toegeschreeuwd wordt blijft in je kop hangen. Nu dus te streamen en later deze week live te horen in Groningen, want uiteraard mogen ze daar hun muzikale visitekaartje afgeven! 

 

Josephine Odhil - Popronde 2021 -  Volatile

Josephine Odhil heeft in haar kaleidoscopische, collage achtige artwork een toon gevonden die terug te horen is in haar muziek. En die twee werken zo sterk samen dat wanneer je je ogen dicht doet om je in de muziek op te laten gaan je in die kleurrijke wereld terechtkomt die ze ook in haar artwork heeft gecreëerd. Het voelt en klinkt een beetje als een kruising tussen Alice in Wonderland en Tinkebell; Psychedelisch, zoet, maar dan wel met een volwassen rauwer randje, maar vooral is het kleurrijk en avontuurlijk. Zoveel klanken, zoveel lagen, dromerig, ruimtelijk en zoveel mooie details die in de arrangementen verwerkt zijn. Het voelt als een trip door een vintage fantasyland die voor ons uren mag doorgaan. Sigh, Familiars, Be Your Better Self, Fly on the Wall en Secrets kwamen al als singles uit. Nu ook te horen zijn het rustigere Merry-Go-Round en Wildfire en Marjorie dat tussen die twee de boel weer even opschudt. En er is nog zoveel meer te ontdekken met maar liefst 13 nummers. De stem van Josephine van Schaik die eerder al fantastische muziek maakte met The Mysterons, laat hier een ander, meer feeëriek geluid horen. Bovenal bewijst deze plaat de muzikaliteit van Josephine Odhil en is het een van de meest interessante acts van onze bodem in het Psychedelic dreampop genre!

 

NONCHELANGE - Album: Muziek voor de luisteraar

Voor wie niet van de super droge humor houdt van NONCHELANGE is het misschien even wennen om Maarten en zijn band live te zien of naar zijn nummers te luisteren als Iedereen is Lelijk als je maar lang genoeg kijkt. Het zorgde tijdens Popronde voor soms heerlijke ongemakkelijke momenten in de interactie tussen het publiek. Wat echt voor NONCHELANGE spreekt zijn die ijzersterke songs, met grappige teksten, rake vondsten, die echt heel erg goed in elkaar zitten. En dat maakt dat deze plaat heerlijk wegluistert, maar je zeker soms even wakkerschudt omdat er opeens weer iets flauws of absurds klinkt. Wat zo tof en onderscheidend is aan NONCHELANGE is dat het allesbehalve een gewone act is, het is de hele show eromheen. En zo verrassend als het live kan zijn, zo is ook deze vette debuutplaat. Ga ze checken deze week in Groningen, want natuurlijk zijn ook zij geboekt voor het showcase festival!

 

Robin Kester - Popronde 2019 -  Infinity Song 

in 2020 bracht Robin Kester een fantastische EP uit, met killersongs Sweat and Fright en The Dirt. Binnenkort volgt de opvolger van die EP in de vorm van haar debuutplaat. Nu kunnen we al luisteren naar een verzameling singles die Spotify (zonder dat dat de bedoeling was) heeft bestempeld als EP met de titel Infinity Song. Maar zo vertelt Robin ons, het zijn eigenlijk de singles die ook op het album komen te staan, en die komt volgende maand uit. Hallelujah, dat betekent dat er nóg meer muziek van Robin Kester aan komt! We nemen de singles met je door, te beginnen bij de "titeltrack". Infinity Song de eerste in het rijtje, is een kneitergoede indietrack met stuwende drums omringd door gitaren doordrenkt van effecten en omlijst door ruimtelijke en melodische synthsounds. Met dat nummer is meteen de toon gezet en luisteren we met oren gespitst naar de rest van de nummers. Er wordt doorgepakt met het rauwe Fries and Ice Cream, dat ons de diepte in trekt met een diepe bass synth. Het klinkt mysterieus en donker, maar breekt helemaal open bij het tweede refrein. Een nummer dat blijft verrassen naarmate je er vaker naar luistert. Leave Now die de aandacht meteen trekt met drum en bas intro, de gitaar laag die daaroverheen wordt gelegd en de zalvende vocalen als extra laag. En de diepte die gevonden wordt in het refrein. De meest gestreamde song Cat 13 is een meer laid back song met een sterke melodielijn en dan Celeste nog als afsluiter, waar Robin over een prachtig arrangement een zangmelodie zingt die hint naar 60’s folk. 

Een onwijs vette plaat die aanvoelt alsof je een Matroesjka aan het uitpakken bent en door de gelaagdheid bij iedere luisterbeurt blijft verrassen.

 

Marathon - Popronde 2022 - Mosquitoes & Flies

Het ging vorig jaar als een lopend vuurtje rond door de spreekwoordelijke wandelgangen er was een hot new band in town. Amsterdam was een hete band rijker: Marathon. En die grepen meteen de hoofdprijs van de Amsterdamse Popprijs. Daarna volgde hun deelname aan Popronde, werden we al getrakteerd op een fantastische debuutsingle Age en eindelijk is daar dan de opvolger: Mosquitoes & Flies. Voor wie opgelet heeft bij Popronde klinkt dit nummer al bekend in de oren. Live spat het er vanaf, frontman Kay sloeg iedere keer nét niet met zijn gitaar tegen een microfoon standaard of de bekkens van het drumstel en aan de andere kant van het podium wapperden de blonde lokken van de bassiste al headbangend op het ritme. Mosquitoes & Flies duurt (helaas maar) 2,5 minuut en knalt erin met een rauwe intro, daarna wordt een beetje gas teruggenomen, we horen die dominante bas, de gitaren komen er weer in, weer even gas terug en daarna krijgen we nog een keer die intro te horen maar dan als climax. Het geluid wordt grootser aan het einde en we krijgen een heerlijke gecontroleerde chaos aan gitaar-bas-drum op ons bordje. Marathon laat ons op het puntje van onze stoel zitten want wij weten na vele liveshows wat ze nog meer in hun mars hebben en kunnen niet wachten tot ze meer van hun muziek gaan delen. Volgens 3voor12 zijn de een van de 12 acts die we in de gaten moeten houden dit jaar. Dus houd je ogen en oren open voor deze band! 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023
popronde Laat je horen voor de fantastische artiesten van Popronde 2023🤩👏 én voor de fotografen die de Popronde GEWELDIG in beeld hebben gebracht. Wauw! S/O naar @jessie_kamp en @lindedorenbos📣 Geef ze een digitale ovatie in de comments👇 👏🔥❤️🙌 👉de inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend (link in bio)
21 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat (2/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? We zochten hem op tijdens @poprondedenhaag voor een potje #RaadDePlaat In deel 1 haalde @jesperjespermusic al best een goede score, maar kan hij dat evenaren?👀 Welke song en artiest herkende jij sneller dan Jesper?🤓💥 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
18 dec. 2023
popronde 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗮 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗰𝗵! Socks - T's - Bling - CD's & Vinyl - ook dit jaar hadden de acts heel veel toffe merch bij zich. Heb jij een van hun merch items op het oog?👀 Of wil je je Popronde buddy verrassen met een Popronde souvenir?🎁 Support je nieuwe favo artiest - koop merch! Stuur ze een dm, check hun webshops, koop dat toffe item, zo simpel kan het zijn! Wil je de acts op een andere manier supporten? Dat kan ook door: ✨ ze te volgen op socials ✨ ze te volgen op (bijvoorbeeld) Spotify ✨ een ticket te kopen voor een show ✨ hun muziek te delen ✨ actief te reageren onder berichten Steek je liefde voor de artiesten en de muziek niet onder stoelen of banken! ❤️❤️❤️❤️ 🎶NEWT (@hi.im.newt) - In & Out
15 dec. 2023
popronde Een onvergetelijke avond van een legendarische tour!💯 Popronde 2023 zit erop en dat vierden we op 25 november met een Eindfeest in een uitverkochte Melkweg. We duiken terug in de tijd naar die avond, met fantastische shows van een diverse club Popronde acts. Er werd gedanst, gesprongen, meegezongen, en vooral keihard genoten! ❤️🕺🏾💥🔥 Tot volgend jaar! 🫶🥳 📸&📽️&✂️: @reneemeijer 2nd 📹: @thomblisto 🎶: @yaro.mila_ - Therapy ✨✨✨✨✨ 👉Inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend! (link in bio)
14 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat! (1/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? Hij tourde al meerdere keren mee als drummer / zanger / gitarist. Dus zochten we hem tijdens @poprondedenhaag op voor een potje #raaddeplaat Raad jij sneller welke nummers en welke ex-Popronde acts je hoort?🤓💥 Welke song herkende jij sneller dan Jesper?👀 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
12 dec. 2023
popronde Een radiohit scoren? Yes please?! 📻🤩 Maar, dan moet je eerst je muziek op de radio krijgen. Alleen, HOE krijg je je muziek op de radio?👀 Hugo Schaap (coördinator 3FM Talent & muzieksamensteller 3FM) en Guillaume Warmerdam (@l_a_b_m_u_s_i_c & @makewaves.fm) bespreken in de nieuwste Popronde Academy aflevering hoe opkomende artiesten hun tracks op de juiste plek kunnen krijgen. Guillaume geeft inzicht in de functies van boutique label en distributie services, waar Hugo vanaf de andere kant van de tafel uitlegt hoe een radiozender haar playlists opstelt. ✨️De aflevering is exclusief beschikbaar voor acts die geselecteerd zijn (geweest) voor Popronde. ✨️Popronde Academy is een (besloten) omgeving waarin geselecteerde acts van de Popronde door tips & tricks van verschillende sleutelfiguren uit de muziekindustrie worden voorbereid op hun deelname aan Popronde, en ondertussen leren over hoe de Nederlandse muzieksector in elkaar zit. Een goede reden dus om je in te schrijven voor Popronde 2024!🤩 👉 inschrijven en info: link in bio ✨️ ✨️ ✨️ 🎥 video & edit door Lorenzo Gentili @lorex.mov 🎶@thames.band
11 dec. 2023
popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen