Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 16012023

maandag 16 januari 2023

Nieuwe week, nieuwe muziek

 

Op deze blue monday met grauwe, grijze lucht, komen de winterblues de kop opsteken. Hopelijk blijven die maar een ‘blauwe maandag’ hangen en verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. Om die te doen verdwijnen hebben we vandaag gelukkig een heel fijn medicijn: muziek van eigen bodem! Er is heel veel moois uitgekomen in Poprondeland en die nieuwe releases nemen we hier met je door. We delen muziek van onder andere CLOUDSURFERS, Néomí, Robin Kester en NONCHELANGE. Lees snel verder!

 

Wil je iedere week op de hoogte gehouden worden van de nieuwste releases van de huidige Popronde acts zowel als oudgedienden? Volg de New Music Monday playlist op Spotify. 

 

 

Néomí - Popronde 2022 - Skipping Stone

Ze bezingt veelal de liefde en haar gebroken hart in prachtig, intieme folkliedjes die een voor een betoveren. En zo werden wij ook tijdens haar Popronde shows keer op keer betoverd. Daar stond ze dan weer in een kapel of kerk, met prachtige akoestiek, vergezeld door een fantastische band of enkel achtergrondzangeressen met wie ze de mooiste harmonieën de ruimte in slingerde. Wat is toch de magie van Néomí vroegen wij ons af? Daar hebben we niet een eenduidig antwoord op. Haar liedjes zijn geen gecompliceerde muzikale knutselwerken waar van alles in gebeurt, nee 'less is more' regeert. Neem nou Skipping Stone, de nieuwste single, dat net als al haar liedjes akoestisch of zelfs a capella al volstaat. Net zo doeltreffend als haar zang, zo treffend en effectief is ook de productie in het nummer. Kortom, er is niet veel nodig bij Néomí’s liedjes om dat betoverende effect te hebben, om je te raken, maar alles wat in de studioversie wordt toegevoegd complementeert en bevestigd de pure schoonheid die in haar liedjes ligt, Skipping Stone is daar een voorbeeld van. Wederom een prachtig Néomí liedje.

 

BARTH. - Popronde 2022 - Finding Peace - the greenhouse

Als een artiest een andere versie van een al bestaand nummer opneemt dan is dat in het geval van BARTH. alsof je niet jarig bent maar toch een cadeautje krijgt. Wij kunnen geen genoeg krijgen van zijn prachtige neo-klassieke pianomuziek die als een rustgevende deken over ons heen valt. Met zijn Popronde deelname had hij een primeur te pakken want nooit eerder tourde een act mee in het klassieke genre. Hij mocht het Eindfeest van 2022 openen en had daarmee als klassieke act nog een primeur te pakken. Vorige week werden we al getrakteerd op de remake van Beautifully Broken, het nummer dat via de miljoenen streams een groot publiek wist te bereiken en vandaag mogen we weer een prachtige song toevoegen aan de playlist. Zoals we toendertijd al zeiden heeft Finding Peace precies het effect dat de titel al doet vermoeden, het brengt tot rust. Waar de strijkers in de originele versie veel meer op de achtergrond blijven, treden ze in the greenhouse-opnames op de voorgrond en dat voegt een prachtige laag toe aan dit al prachtige nummer. 

 

BLANKO - Popronde 2022 - Stop the clock

Een nieuwe single releasen, komende vrijdag spelen tijdens de pinguinradio showcase sessies op Eurosonic Noorderslag, en de nieuwe single spelen bij Spijkers met Koppen; het jaar begint goed voor BLANKO! En die nieuwe single Stop the clock is voor BLANKO een speciale, waar veel tijd en liefde in is gestopt. Volgens hemzelf wijkt het nummer een beetje af van wat hij tot nu toe gemaakt heeft, maar wat wij horen is gewoon een hele sterke song die goed in elkaar zit en waar veel ruimte gegeven wordt aan zijn stem en de melodie. Hij schreef, produceerde en mixte het nummer zelf en kreeg daarbij hulp van zijn vader Jaap de Witte. Onlangs kondigde BLANKO ook nog aan een bijzondere tour te gaan doen waarin hij met 9-koppige band 11 shows door het land gaat spelen waarin ze de concertfilm 'Stop making sense' van Talking Heads opnieuw tot leven brengen. Het schijnt dus dat hij fan is van David Byrne en dat verklaart ook meteen de cover van de song Psycho Killer die wie ontdekte op Spotify! Check it out

 

CLOUDSURFERS - Popronde 2021 - Cheap Cocaine

Iedere Popronde zijn er bands die zoveel spelen, of zo’n onuitwisbare indruk op ons achterlaten door zowel de avonturen op het podium als daaromheen, dat het einde van de Popronde periode en het daarbij horende afscheid een klein litteken achterlaat. Dat was het geval bij CLOUDSURFERS die in 2021 als meest geboekte band de Popronde steden onveilig maakte. De band stond garant voor onvergetelijke optredens en een bak energie en ‘herrie’ waar de PA’s in sommige venues nog steeds van moeten bijkomen. Twee weken geleden speelden ze een homecoming show in het Nijmeegse Merleyn, het was strak uitverkocht en zoals altijd druppelde de mix van zweet en damp van het plafond naar beneden. 

Halverwege hun Popronde deelname ontwikkelde de toen nog 4 koppige band een crush op drummer Nanne van mede Popronde deelnemers Joey’s Midnight Club, waarna hij geadopteerd werd als vijfde bandlid. Sindsdien gaat het er dus nóg harder aan toe. Cheap Cocaine is de eerste single waarop Nanne zijn debuut maakt en deze track klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren als je CLOUDSURFERS al eens live zag want dat: "feel no pain cheap cocaine cheap cocaine" dat je toegeschreeuwd wordt blijft in je kop hangen. Nu dus te streamen en later deze week live te horen in Groningen, want uiteraard mogen ze daar hun muzikale visitekaartje afgeven! 

 

Josephine Odhil - Popronde 2021 -  Volatile

Josephine Odhil heeft in haar kaleidoscopische, collage achtige artwork een toon gevonden die terug te horen is in haar muziek. En die twee werken zo sterk samen dat wanneer je je ogen dicht doet om je in de muziek op te laten gaan je in die kleurrijke wereld terechtkomt die ze ook in haar artwork heeft gecreëerd. Het voelt en klinkt een beetje als een kruising tussen Alice in Wonderland en Tinkebell; Psychedelisch, zoet, maar dan wel met een volwassen rauwer randje, maar vooral is het kleurrijk en avontuurlijk. Zoveel klanken, zoveel lagen, dromerig, ruimtelijk en zoveel mooie details die in de arrangementen verwerkt zijn. Het voelt als een trip door een vintage fantasyland die voor ons uren mag doorgaan. Sigh, Familiars, Be Your Better Self, Fly on the Wall en Secrets kwamen al als singles uit. Nu ook te horen zijn het rustigere Merry-Go-Round en Wildfire en Marjorie dat tussen die twee de boel weer even opschudt. En er is nog zoveel meer te ontdekken met maar liefst 13 nummers. De stem van Josephine van Schaik die eerder al fantastische muziek maakte met The Mysterons, laat hier een ander, meer feeëriek geluid horen. Bovenal bewijst deze plaat de muzikaliteit van Josephine Odhil en is het een van de meest interessante acts van onze bodem in het Psychedelic dreampop genre!

 

NONCHELANGE - Album: Muziek voor de luisteraar

Voor wie niet van de super droge humor houdt van NONCHELANGE is het misschien even wennen om Maarten en zijn band live te zien of naar zijn nummers te luisteren als Iedereen is Lelijk als je maar lang genoeg kijkt. Het zorgde tijdens Popronde voor soms heerlijke ongemakkelijke momenten in de interactie tussen het publiek. Wat echt voor NONCHELANGE spreekt zijn die ijzersterke songs, met grappige teksten, rake vondsten, die echt heel erg goed in elkaar zitten. En dat maakt dat deze plaat heerlijk wegluistert, maar je zeker soms even wakkerschudt omdat er opeens weer iets flauws of absurds klinkt. Wat zo tof en onderscheidend is aan NONCHELANGE is dat het allesbehalve een gewone act is, het is de hele show eromheen. En zo verrassend als het live kan zijn, zo is ook deze vette debuutplaat. Ga ze checken deze week in Groningen, want natuurlijk zijn ook zij geboekt voor het showcase festival!

 

Robin Kester - Popronde 2019 -  Infinity Song 

in 2020 bracht Robin Kester een fantastische EP uit, met killersongs Sweat and Fright en The Dirt. Binnenkort volgt de opvolger van die EP in de vorm van haar debuutplaat. Nu kunnen we al luisteren naar een verzameling singles die Spotify (zonder dat dat de bedoeling was) heeft bestempeld als EP met de titel Infinity Song. Maar zo vertelt Robin ons, het zijn eigenlijk de singles die ook op het album komen te staan, en die komt volgende maand uit. Hallelujah, dat betekent dat er nóg meer muziek van Robin Kester aan komt! We nemen de singles met je door, te beginnen bij de "titeltrack". Infinity Song de eerste in het rijtje, is een kneitergoede indietrack met stuwende drums omringd door gitaren doordrenkt van effecten en omlijst door ruimtelijke en melodische synthsounds. Met dat nummer is meteen de toon gezet en luisteren we met oren gespitst naar de rest van de nummers. Er wordt doorgepakt met het rauwe Fries and Ice Cream, dat ons de diepte in trekt met een diepe bass synth. Het klinkt mysterieus en donker, maar breekt helemaal open bij het tweede refrein. Een nummer dat blijft verrassen naarmate je er vaker naar luistert. Leave Now die de aandacht meteen trekt met drum en bas intro, de gitaar laag die daaroverheen wordt gelegd en de zalvende vocalen als extra laag. En de diepte die gevonden wordt in het refrein. De meest gestreamde song Cat 13 is een meer laid back song met een sterke melodielijn en dan Celeste nog als afsluiter, waar Robin over een prachtig arrangement een zangmelodie zingt die hint naar 60’s folk. 

Een onwijs vette plaat die aanvoelt alsof je een Matroesjka aan het uitpakken bent en door de gelaagdheid bij iedere luisterbeurt blijft verrassen.

 

Marathon - Popronde 2022 - Mosquitoes & Flies

Het ging vorig jaar als een lopend vuurtje rond door de spreekwoordelijke wandelgangen er was een hot new band in town. Amsterdam was een hete band rijker: Marathon. En die grepen meteen de hoofdprijs van de Amsterdamse Popprijs. Daarna volgde hun deelname aan Popronde, werden we al getrakteerd op een fantastische debuutsingle Age en eindelijk is daar dan de opvolger: Mosquitoes & Flies. Voor wie opgelet heeft bij Popronde klinkt dit nummer al bekend in de oren. Live spat het er vanaf, frontman Kay sloeg iedere keer nét niet met zijn gitaar tegen een microfoon standaard of de bekkens van het drumstel en aan de andere kant van het podium wapperden de blonde lokken van de bassiste al headbangend op het ritme. Mosquitoes & Flies duurt (helaas maar) 2,5 minuut en knalt erin met een rauwe intro, daarna wordt een beetje gas teruggenomen, we horen die dominante bas, de gitaren komen er weer in, weer even gas terug en daarna krijgen we nog een keer die intro te horen maar dan als climax. Het geluid wordt grootser aan het einde en we krijgen een heerlijke gecontroleerde chaos aan gitaar-bas-drum op ons bordje. Marathon laat ons op het puntje van onze stoel zitten want wij weten na vele liveshows wat ze nog meer in hun mars hebben en kunnen niet wachten tot ze meer van hun muziek gaan delen. Volgens 3voor12 zijn de een van de 12 acts die we in de gaten moeten houden dit jaar. Dus houd je ogen en oren open voor deze band! 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @barth.music @mayleafband @wastedyouthclubb @mauricevanhoek @jeangu_macrooy @svenrossmusic @boter.bij.de.vis @lowaddictsmusic @iguanadeathcult @theoverslept @lasmedicinasmusic @lolasdice @talee_pressplay @iamkatiekoss @moodboredband @ratsanddaggers @alldogsgotoheavenpunx @neomi.music @nonchelange @cocoboloband Meegedaan aan Popronde en ga je binnenkort op tour? Meld het ons!
24 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @wijzijndetoegift @meismuziek @maxpoolmanmusic @kalaallitnunaatband @mayleafband @wastedyouthclubb @froknroll @iguanadeathcult @jeangu_macrooy @theindien @callitoffnl @anemonetheband @paracetamol.band @evavanmanen @kayslicemusic @johncoffeymusic @aneveningwithknives @iamkatiekoss @traumahelikopter @vic_willems @mauricevanhoek @magictomenyuri @lolasdice
17 mei 2023
popronde 𝗗𝗶𝘁 𝘄𝗮𝘀 𝗱𝗲 𝗯𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱𝗺𝗮𝗸𝗶𝗻𝗴📢 Laten we die samen herbeleven met deze 🔥video van @reneemeijer & @by.marj To refresh your memory: 2 weken geleden maakten we de nieuwe Popronde selectie bekend, tijdens een uitzending van @3voor12 radio op @npo3fm met 3 geweldige optredens van @yaro.mila_ @keenanmundane en @_subfiction Terugkijken? Check ze op (onze) YouTube (link in de bio) 📺 Wil je kennismaken met de Popronde 2023 selectie? Check de Spotify playlist (link in bio)🎧 Heb jij al een nieuwe favoriete act ontdekt?🧡👀 🎶@yaro.mila_ #popronde #popronde2023 #yaromila #keenanmundane #subfiction #3fm #3voor12
12 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @theindien @jeangu_macrooy @iguanadeathcult @knifemassage010 @iamkatiekoss @moonloops_ @irrelephantmusic @daimylotus @youngrubbi @wastedyouthclubb @magneticspacemen @sockssportssocks @insta_stella_ @peerofficial @vic_willems
10 mei 2023
popronde Het festivalseizoen begint goed op gang te komen en deze maand mogen we weer genieten van Popronde alumni door het hele land! 🌟 In mei vind je ze op o.a. @bevrijdingsfestival.nijmegen @bevrijdingsfestivalgroningen @bevrijdingsfestivalutrecht @graspop_festival @mamaspridefest @popontopvalkenburg @sniester @klomppop Je ziet dan misschien wel @fredgoverde @wearekuzko @neomi.music @barth.music @solomonmusicofficial @ratsanddaggers of een van de andere acts 🌟 #festivalfriday #popronde #festivals
5 mei 2023
popronde ✨𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯 𝗼𝗻 𝗦𝗽𝗼𝘁𝗶𝗳𝘆✨ Give the Popronde 2023 playlist a spin and find out which acts are the ones to watch, who grabs your attention straight away?💥 ✨Want to know more about the artists? Check out their profiles on our website for more music, video's and links to their social media! 👉 Link in our bio to the website Spotify Playlist 👉 Link in the bio #popronde #popronde2023 #spotifyplaylist #spotify
4 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @veerlefiep @sacheefam @sterreweldringmusic @electropoezie @neverbeentoberlin @sockssportssocks @moodboredband @knifemassage010 @talee_pressplay @gumbokings @iguanadeathcult @greatjoy_bangbang @thecoolquest @voltage_nl @jeangu_macrooy @solomonmusicofficial @froknroll @bongloardnl
3 mei 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 7/7) En daarmee is het rond en weten we welke acts er mee door het land gaan touren! @mayashanti_ @ioana.iorgu @lokiproject @bowl.band @martaarpini @fayvriens @jarlentji @radio_trapani @iknownoa @hi.im.newt @thereyougo_band @musicbyhistorian @ohwhale.official @_subfiction De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @radio_trapani - Growing Strong ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 6/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @pandaxnoir @silkeveld @pennyroox @toverberg_ @palepumaband @anne.wav @olivia.degen @seewolfmusic @thames_music @sheymarochdi @janetlivv @femmefugazi @music.of.ii @xa4music De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @palepumaband - Cigarette Still Burns ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 5/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @thesupersoakers_band @tomgreendale @nevinmusic @rommygabay @isgoedgoof @ruwhel @primaatband @loveth_besamoh @jesperjesperofficial @inge.lamboo @danielbrookemusic @themocksofficial @jespfur @akuma.jin @yaro.mila_ De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @thesupersoakers_band - One Minute Of Silence ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 4/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @velocitymadegood_ @subterraneanstreetsociety @oats.band @dorpsstraat3 @lolacedes @lomalomusic @benoit.blessed @gyokretz @neroth_band @tornfromoblivion @minorcitizenmusic @abel__1313 @tomasferdinand_official @ysa_bermejo De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @lomalomusic - Talking (feat. GINA VOCA) ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @Nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @danieltomaspianist - Equinox ✨Artwork @basterandthefunkybunch"
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @danieltomaspianist - Equinox ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 2/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @max_hell @jeroen_antoine @amagukmusic @droomdit @imwynnm @aloysemusic @wlfskrs @elzita.7 @afusensi @sacheefam @leahryemusic @djoeke__ @maartje_cs @321astronaut De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @sacheefam - Django/Brando ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟑✨🎉 (deel 1/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @shamzon_music @whoelsebutmicha @martinjasperr @elliotboydmusic @cloudcukkoo @vain_louie @cocoboloband @hiqpyband @leela.rosa @abelnaturlich @lolo.music_ @hoofs_music @enma_band @neverbeentoberlin @maryncharlie_ De complete selectie staat vanaf 01:00 op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde 🎶 @cloudcukkoo - Remain the Same ✨Artwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde Tomorrow💥 we will finally reveal which acts will be touring with Popronde 2023! Tune in on 3FM Friday April 28th, from 9PM - 1AM! 👀👀 ✨✨✨✨✨✨ #popronde #popronde2023
27 apr. 2023
popronde 𝗦𝗽𝗮𝗻𝗻𝗲𝗻𝗱! Wie zijn er geselecteerd voor #Popronde2023? 👀 Op die vraag krijg je aanstaande vrijdag 28 april eindelijk antwoord! Tune vanaf 21.00 uur in op @npo3fm voor de live bekendmaking of houd onze socials in de gaten ✨✨✨✨✨ 𝗘𝘅𝗰𝗶𝘁𝗶𝗻𝗴! Which acts are selected for Popronde 2023? 👀 We will reveal the names coming Friday April 28th! Tune in on 3FM Radio for the Popronde special! And keep an eye on our social media pages 🎶 @veerlefiep #popronde #popronde2023
26 apr. 2023
popronde 𝙒𝙞𝙚 𝙜𝙖𝙖𝙣 𝙚𝙧 𝙢𝙚𝙚 𝙤𝙥 𝙩𝙤𝙪𝙧 𝙙𝙞𝙩 𝙣𝙖𝙟𝙖𝙖𝙧? Dat weten we vanaf aanstaande vrijdagavond 28 april!💥 Volg de bekendmaking van de nieuwe selectie live op @npo3fm en onze socials! 👀 Tune in van 21.00 uur - 1.00 uur ✨✨✨✨✨ 𝙏𝙝𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙙 𝙞𝙨 𝙖𝙡𝙢𝙤𝙨𝙩 𝙤𝙪𝙩! Which music acts will be touring with Popronde this fall? This Friday, April 28th from 9PM - 1AM during the Popronde special on #3FM radio, we will reveal all the names of the #Popronde2023 selection. So gather with your friends and bandmates and tune in on 3FM, or keep your eyes on our Facebook/Instagram! 👀 🎶 @hugoremmen #popronde #popronde2023
25 apr. 2023
popronde Feed the bees!🐝 Vandaag is het nationale zaai-dag, wij strooien alvast wat mooie bloemzaadjes om de bijen, vlinders en andere insecten die zo belangrijk zijn voor de biodiversiteit te voeden. Duurzaamheid is een van de belangrijkste punten in onze plannen, voor de komende jaren. Zo eten we bijvoorbeeld dit najaar in iedere stad veganistisch, planten we bomen om onze co2 uitstoot te compenseren en proberen we al onze deelnemende acts en locaties handvatten te geven om hun praktijk te verduurzamen. Want, there ain’t No Popronde on a Dead Planet. Zaai je mee? Bij zijn is meemaken! 🐝 🌺 #nationalezaaidag #popronde #feedthebees #nomusiconadeadplanet #wesanderson
22 apr. 2023
popronde 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝗺𝘂𝘇𝗶𝗲𝗸 𝗶𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗳𝗮𝘃𝗼𝗿𝗶𝗲𝘁𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱𝘀𝘁𝗼𝗿𝗲𝘀! Aanstaande zaterdag 22 april vindt @recordstoredaynl plaats. Terwijl je door de platenbakken gaat wordt je in meer dan 70 platenzaken getrakteerd op live optredens van heel veel toffe acts. Zo ook een heleboel oud Popronde acts💫 Duik in het programma en trek er zaterdag lekker op uit voor een dubbele dosis muziek in record stores in jouw buurt of daarbuiten (de keuze is reuze) Naast dat je als bezoeker (gratis) heel veel toffe optredens kan bezoeken, brengen een aantal artiesten waaronder @neomi.music (Popronde 2022) nieuwe muziek uit die vanaf die dag in alle recordstores te verkrijgen is! en niet te vergeten, tijdens het Popronde Eindfeest werd @__duimalot__ benoemd tot favoriete performer van de Popronde bezoekers en dat leverde hem de titel Record Store Day Talent 2023 op. Dat betekent dat je hem in meerdere platenzaken kan bewonderen die dag! Op @recordstoredaynl en recordstoreday.nl vind je een overzicht van alle artiesten en record stores. #rsd #recordstoreday #recordstoredaynl
20 apr. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere week delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @huubprins @bumble_b_boy @haevnmusic @rondemusic @foxlaneband @heyteam.official @cashmyra @thisisloupe @yoriswartmusic @youngrubbi @certainanimals @twoandahalfgirlband @ratsanddaggers @musicofsultan @inge.lamboo @eut.band @josephine_odhil @marathon.ams @racoonband @oliverpeschmusic @maxpoolmanmusic @meauhewitt @talee_pressplay
19 apr. 2023
popronde We've got neeeews for you!📣 Zitten jullie al weken in spanning, te wachten op het verlossende woord? Nog 2 weekjes wachten en dan weten jullie welke acts dit jaar onderdeel zijn van de Popronde selectie! SPANNEND!💥 Op 28 april maken we via onze socials en een speciale @npo3fm uitzending alle namen bekend. Vezamel met alle bandleden bij elkaar en tune in! ✨️✨️✨️✨️✨️ Have you been waiting in suspense for weeks, waiting for the word to come out? Only 2 more weeks until the wait is over and we announce which acts will be part of the Popronde 2023 selection! EXCITING!💥 On April 28th we will reveal the names in a special 3fm radio show. So gather with your band and tune in! #popronde #popronde2023 #3fm 🎶@ratsanddaggers - Wannabe
14 apr. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere week delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @pyro.band @thisisloupe @meauhewitt @rondemusic @racoonband @oliverpeschmusic @eut.band @josephine_odhil @liquidsuno @pitouou @boazmusicofficial @greatjoy_bangbang @orangeskylineofficial @tape.toy @alldogsgotoheavenpunx @yoriswartmusic @dinokidsmusic
13 apr. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts ✨ Komende week zie je o.a. @charlot.music @ratsanddaggers @josephine_odhil @marathon.ams @veerlefiep @cashmyra @rondemusic @amberarcades @robinkester @getjealousband @thedesmondsband @kayslicemusic @yvesxavierr @wearethevices @eut.band @thevisualband @kaineedie @punt.judith @tiigre_band @meauhewitt @wannalovesome @poodleband @noa.lauryn.music @cloudsurfersmusic @faskemuziek @cielcielmusic @yoriswartmusic @huubprins @kalaallitnunaatband @bongloardnl @starfish_band @haevnmusic @dinokidsmusic @subterraneanstreetsociety @oliverpeschmusic
5 apr. 2023
popronde 𝗪𝗲 𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲𝗿𝗸𝗶𝗻𝗴! Wil jij impact maken en meewerken aan onze maatschappelijke projecten? We hebben een werkervaringsplek beschikbaar voor 8-12 uur per week. Wil jij werkervaring opdoen en meedenken over hoe we Popronde nog duurzamer, inclusiever, veiliger, toegankelijker en dus mooier maken? Check de vacature op www.popronde.nl/vacatures Reageren kan t/m 11 april #vacature #werkenbijpopronde #popronde
4 apr. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen