Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 16012023

maandag 16 januari 2023

Nieuwe week, nieuwe muziek

 

Op deze blue monday met grauwe, grijze lucht, komen de winterblues de kop opsteken. Hopelijk blijven die maar een ‘blauwe maandag’ hangen en verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. Om die te doen verdwijnen hebben we vandaag gelukkig een heel fijn medicijn: muziek van eigen bodem! Er is heel veel moois uitgekomen in Poprondeland en die nieuwe releases nemen we hier met je door. We delen muziek van onder andere CLOUDSURFERS, Néomí, Robin Kester en NONCHELANGE. Lees snel verder!

 

Wil je iedere week op de hoogte gehouden worden van de nieuwste releases van de huidige Popronde acts zowel als oudgedienden? Volg de New Music Monday playlist op Spotify. 

 

 

Néomí - Popronde 2022 - Skipping Stone

Ze bezingt veelal de liefde en haar gebroken hart in prachtig, intieme folkliedjes die een voor een betoveren. En zo werden wij ook tijdens haar Popronde shows keer op keer betoverd. Daar stond ze dan weer in een kapel of kerk, met prachtige akoestiek, vergezeld door een fantastische band of enkel achtergrondzangeressen met wie ze de mooiste harmonieën de ruimte in slingerde. Wat is toch de magie van Néomí vroegen wij ons af? Daar hebben we niet een eenduidig antwoord op. Haar liedjes zijn geen gecompliceerde muzikale knutselwerken waar van alles in gebeurt, nee 'less is more' regeert. Neem nou Skipping Stone, de nieuwste single, dat net als al haar liedjes akoestisch of zelfs a capella al volstaat. Net zo doeltreffend als haar zang, zo treffend en effectief is ook de productie in het nummer. Kortom, er is niet veel nodig bij Néomí’s liedjes om dat betoverende effect te hebben, om je te raken, maar alles wat in de studioversie wordt toegevoegd complementeert en bevestigd de pure schoonheid die in haar liedjes ligt, Skipping Stone is daar een voorbeeld van. Wederom een prachtig Néomí liedje.

 

BARTH. - Popronde 2022 - Finding Peace - the greenhouse

Als een artiest een andere versie van een al bestaand nummer opneemt dan is dat in het geval van BARTH. alsof je niet jarig bent maar toch een cadeautje krijgt. Wij kunnen geen genoeg krijgen van zijn prachtige neo-klassieke pianomuziek die als een rustgevende deken over ons heen valt. Met zijn Popronde deelname had hij een primeur te pakken want nooit eerder tourde een act mee in het klassieke genre. Hij mocht het Eindfeest van 2022 openen en had daarmee als klassieke act nog een primeur te pakken. Vorige week werden we al getrakteerd op de remake van Beautifully Broken, het nummer dat via de miljoenen streams een groot publiek wist te bereiken en vandaag mogen we weer een prachtige song toevoegen aan de playlist. Zoals we toendertijd al zeiden heeft Finding Peace precies het effect dat de titel al doet vermoeden, het brengt tot rust. Waar de strijkers in de originele versie veel meer op de achtergrond blijven, treden ze in the greenhouse-opnames op de voorgrond en dat voegt een prachtige laag toe aan dit al prachtige nummer. 

 

BLANKO - Popronde 2022 - Stop the clock

Een nieuwe single releasen, komende vrijdag spelen tijdens de pinguinradio showcase sessies op Eurosonic Noorderslag, en de nieuwe single spelen bij Spijkers met Koppen; het jaar begint goed voor BLANKO! En die nieuwe single Stop the clock is voor BLANKO een speciale, waar veel tijd en liefde in is gestopt. Volgens hemzelf wijkt het nummer een beetje af van wat hij tot nu toe gemaakt heeft, maar wat wij horen is gewoon een hele sterke song die goed in elkaar zit en waar veel ruimte gegeven wordt aan zijn stem en de melodie. Hij schreef, produceerde en mixte het nummer zelf en kreeg daarbij hulp van zijn vader Jaap de Witte. Onlangs kondigde BLANKO ook nog aan een bijzondere tour te gaan doen waarin hij met 9-koppige band 11 shows door het land gaat spelen waarin ze de concertfilm 'Stop making sense' van Talking Heads opnieuw tot leven brengen. Het schijnt dus dat hij fan is van David Byrne en dat verklaart ook meteen de cover van de song Psycho Killer die wie ontdekte op Spotify! Check it out

 

CLOUDSURFERS - Popronde 2021 - Cheap Cocaine

Iedere Popronde zijn er bands die zoveel spelen, of zo’n onuitwisbare indruk op ons achterlaten door zowel de avonturen op het podium als daaromheen, dat het einde van de Popronde periode en het daarbij horende afscheid een klein litteken achterlaat. Dat was het geval bij CLOUDSURFERS die in 2021 als meest geboekte band de Popronde steden onveilig maakte. De band stond garant voor onvergetelijke optredens en een bak energie en ‘herrie’ waar de PA’s in sommige venues nog steeds van moeten bijkomen. Twee weken geleden speelden ze een homecoming show in het Nijmeegse Merleyn, het was strak uitverkocht en zoals altijd druppelde de mix van zweet en damp van het plafond naar beneden. 

Halverwege hun Popronde deelname ontwikkelde de toen nog 4 koppige band een crush op drummer Nanne van mede Popronde deelnemers Joey’s Midnight Club, waarna hij geadopteerd werd als vijfde bandlid. Sindsdien gaat het er dus nóg harder aan toe. Cheap Cocaine is de eerste single waarop Nanne zijn debuut maakt en deze track klinkt je waarschijnlijk bekend in de oren als je CLOUDSURFERS al eens live zag want dat: "feel no pain cheap cocaine cheap cocaine" dat je toegeschreeuwd wordt blijft in je kop hangen. Nu dus te streamen en later deze week live te horen in Groningen, want uiteraard mogen ze daar hun muzikale visitekaartje afgeven! 

 

Josephine Odhil - Popronde 2021 -  Volatile

Josephine Odhil heeft in haar kaleidoscopische, collage achtige artwork een toon gevonden die terug te horen is in haar muziek. En die twee werken zo sterk samen dat wanneer je je ogen dicht doet om je in de muziek op te laten gaan je in die kleurrijke wereld terechtkomt die ze ook in haar artwork heeft gecreëerd. Het voelt en klinkt een beetje als een kruising tussen Alice in Wonderland en Tinkebell; Psychedelisch, zoet, maar dan wel met een volwassen rauwer randje, maar vooral is het kleurrijk en avontuurlijk. Zoveel klanken, zoveel lagen, dromerig, ruimtelijk en zoveel mooie details die in de arrangementen verwerkt zijn. Het voelt als een trip door een vintage fantasyland die voor ons uren mag doorgaan. Sigh, Familiars, Be Your Better Self, Fly on the Wall en Secrets kwamen al als singles uit. Nu ook te horen zijn het rustigere Merry-Go-Round en Wildfire en Marjorie dat tussen die twee de boel weer even opschudt. En er is nog zoveel meer te ontdekken met maar liefst 13 nummers. De stem van Josephine van Schaik die eerder al fantastische muziek maakte met The Mysterons, laat hier een ander, meer feeëriek geluid horen. Bovenal bewijst deze plaat de muzikaliteit van Josephine Odhil en is het een van de meest interessante acts van onze bodem in het Psychedelic dreampop genre!

 

NONCHELANGE - Album: Muziek voor de luisteraar

Voor wie niet van de super droge humor houdt van NONCHELANGE is het misschien even wennen om Maarten en zijn band live te zien of naar zijn nummers te luisteren als Iedereen is Lelijk als je maar lang genoeg kijkt. Het zorgde tijdens Popronde voor soms heerlijke ongemakkelijke momenten in de interactie tussen het publiek. Wat echt voor NONCHELANGE spreekt zijn die ijzersterke songs, met grappige teksten, rake vondsten, die echt heel erg goed in elkaar zitten. En dat maakt dat deze plaat heerlijk wegluistert, maar je zeker soms even wakkerschudt omdat er opeens weer iets flauws of absurds klinkt. Wat zo tof en onderscheidend is aan NONCHELANGE is dat het allesbehalve een gewone act is, het is de hele show eromheen. En zo verrassend als het live kan zijn, zo is ook deze vette debuutplaat. Ga ze checken deze week in Groningen, want natuurlijk zijn ook zij geboekt voor het showcase festival!

 

Robin Kester - Popronde 2019 -  Infinity Song 

in 2020 bracht Robin Kester een fantastische EP uit, met killersongs Sweat and Fright en The Dirt. Binnenkort volgt de opvolger van die EP in de vorm van haar debuutplaat. Nu kunnen we al luisteren naar een verzameling singles die Spotify (zonder dat dat de bedoeling was) heeft bestempeld als EP met de titel Infinity Song. Maar zo vertelt Robin ons, het zijn eigenlijk de singles die ook op het album komen te staan, en die komt volgende maand uit. Hallelujah, dat betekent dat er nóg meer muziek van Robin Kester aan komt! We nemen de singles met je door, te beginnen bij de "titeltrack". Infinity Song de eerste in het rijtje, is een kneitergoede indietrack met stuwende drums omringd door gitaren doordrenkt van effecten en omlijst door ruimtelijke en melodische synthsounds. Met dat nummer is meteen de toon gezet en luisteren we met oren gespitst naar de rest van de nummers. Er wordt doorgepakt met het rauwe Fries and Ice Cream, dat ons de diepte in trekt met een diepe bass synth. Het klinkt mysterieus en donker, maar breekt helemaal open bij het tweede refrein. Een nummer dat blijft verrassen naarmate je er vaker naar luistert. Leave Now die de aandacht meteen trekt met drum en bas intro, de gitaar laag die daaroverheen wordt gelegd en de zalvende vocalen als extra laag. En de diepte die gevonden wordt in het refrein. De meest gestreamde song Cat 13 is een meer laid back song met een sterke melodielijn en dan Celeste nog als afsluiter, waar Robin over een prachtig arrangement een zangmelodie zingt die hint naar 60’s folk. 

Een onwijs vette plaat die aanvoelt alsof je een Matroesjka aan het uitpakken bent en door de gelaagdheid bij iedere luisterbeurt blijft verrassen.

 

Marathon - Popronde 2022 - Mosquitoes & Flies

Het ging vorig jaar als een lopend vuurtje rond door de spreekwoordelijke wandelgangen er was een hot new band in town. Amsterdam was een hete band rijker: Marathon. En die grepen meteen de hoofdprijs van de Amsterdamse Popprijs. Daarna volgde hun deelname aan Popronde, werden we al getrakteerd op een fantastische debuutsingle Age en eindelijk is daar dan de opvolger: Mosquitoes & Flies. Voor wie opgelet heeft bij Popronde klinkt dit nummer al bekend in de oren. Live spat het er vanaf, frontman Kay sloeg iedere keer nét niet met zijn gitaar tegen een microfoon standaard of de bekkens van het drumstel en aan de andere kant van het podium wapperden de blonde lokken van de bassiste al headbangend op het ritme. Mosquitoes & Flies duurt (helaas maar) 2,5 minuut en knalt erin met een rauwe intro, daarna wordt een beetje gas teruggenomen, we horen die dominante bas, de gitaren komen er weer in, weer even gas terug en daarna krijgen we nog een keer die intro te horen maar dan als climax. Het geluid wordt grootser aan het einde en we krijgen een heerlijke gecontroleerde chaos aan gitaar-bas-drum op ons bordje. Marathon laat ons op het puntje van onze stoel zitten want wij weten na vele liveshows wat ze nog meer in hun mars hebben en kunnen niet wachten tot ze meer van hun muziek gaan delen. Volgens 3voor12 zijn de een van de 12 acts die we in de gaten moeten houden dit jaar. Dus houd je ogen en oren open voor deze band! 

 

Instagram

popronde De 3FM Awards zijn er weer ๐Ÿ’ซ En er zijn weer verschillende oud-Popronde acts genomineerd! De stembus is t/m woensdag 22 maart geopend dus grijp je kans nu het nog kan! BESTE GROEP @rondemusic @hetiseenwies BESTE SONG @froknroll @rondemusic @wearethevices BESTE INDIE ACT @hetiseenwies @wearethevices BESTE SAMENWERKING @froknroll BESTE NIEUWKOMER @thisisloupe @neomi.music Op wie stem jij? @npo3fm
21 mrt. 2023
popronde NIEUWE RUBRIEK โœจ Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts. Komende week zie je o.a. @gyokrezts @toadelaide @eut.band @danielnolet @jetvdsteen @ikbenforte @aisha.wav @wastedyouthclubb @wijzijndetoegift @noa.lauryn.music @nonchelange @kalaallitnunaatband @amberarcades @robinkester @johncoffeymusic @orangeskylineofficial @ingevancalkar @voltage_nl @by_lionstorm @portofcallnl @maxpoolmanmusic @imremakesmusic @haevnmusic Ook Popronde gedaan en ga je komende maanden shows spelen? Tag of dm ons met jouw tourdata!
15 mrt. 2023
popronde ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป! Vandaag zijn de #provincialestatenverkiezingen en de #waterschapsverkiezingen. Vergeet niet te stemmen, laat je stem horen want die telt!
15 mrt. 2023
popronde ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ—ฏ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ซ๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ๐™ซ๐™ช๐™ช๐™ง๐™ฉ๐™Ÿ๐™š๐Ÿ—ฏ๐Ÿ”ฅ Een throwback naar @poprondeutrecht toen videoqueen๐Ÿ‘ธ @reneemeijer deze "levensvragen" afvuurde op o.a. @wearekuzko โœจ๏ธ @kalaallitnunaatband โœจ๏ธ en @guyy_ โœจ๏ธ Die soms nog best lastig te beantwoorden zijn... Of hebben jullie je antwoorden al paraat? ๐Ÿ‘€ #poprondeutrecht #popronde #popronde2021
14 mrt. 2023
popronde ๐–๐จ๐ซ๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž๐ฌ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐‚๐จรถ๐ซ๐๐ข๐ง๐š๐ญ๐จ๐ซ ๐๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐ž? ๐ŸŽบVACATURE ALERT๐ŸŽบ We zijn op zoek naar een coรถrdinator productie, voor 38 uur p.w. - van 1 augustus tot 1 december. Klinkt dit als een job voor jou? Check de vacature op popronde.nl/vacatures Ben je enthousiast? Reageer dan voor 1 april en mail een korte motivatie en je cv naar chris@popronde.nl #vacature #popronde #werkenbijpopronde
9 mrt. 2023
popronde ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป. ๐™€๐™ฃ ๐™ฃ๐™ช?! Er hebben zich meer dan 1100 acts ingeschreven voor Popronde 2023, wauw! ๐Ÿ’ฅ Heb jij je ingeschreven voor Popronde, dan breekt er een spannende tijd aan van wachten en duimen. Maarja, wat gaat er nu eigenlijk gebeuren? En wanneer komt het verlossende woord? Daar vertellen we je meer over op Popronde Daily (link in bio) #popronde #popronde2023 #poprondedaily
3 mrt. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด!โœจ De laatste 24 uur om je aan te melden zijn ingegaanโฐ๏ธ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐Ÿฎ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป - ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป!โœจ Aanmelden voor Popronde 2023 kan nog t/m morgen 1 maart! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daar de 100 acts uit die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in de bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฏ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Zorg dat je inschrijving uiterlijk 1 maart compleet is! โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
27 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด 4 ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
26 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
25 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (Link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (Link in bio)
24 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!โœจ De deadline komt in zicht, je hebt nog 1 week de tijd om je in te schrijven voor Popronde 2023! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daaruit de 100 acts die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ Is jouw inschrijving al compleet? Werken de linkjes? Heb je je tracks geupload? Zorg dat het uiterlijk 1 maart compleet is! Graag meer info lezen over het inschrijven? (Link in bio naar de website) ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq ๐Ÿ‘‰check de Q&A in de insta highlights โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-act (link in bio) #popronde2023 #schrijfjeinvoorpopronde
22 feb. 2023
popronde In 2021 deed hij mee met de Popronde en de rem is er inmiddels wel af: hij stond afgelopen januari op @esns.nl en heeft inmiddels een debuutplaat op zak โœจ het is Nonchelange! Wil je net als @nonchelange Nederland veroveren? Schrijf je dan uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ
16 feb. 2023
popronde Graag willen wij vandaag aandacht vragen voor het initiatief van podia, artiesten en organisaties in de muziekindustrie om samen geld in te zamelen voor de slachtoffers van de allesvernietigende aardbeving in Turkije en Syriรซ. De hele week worden er verschillende benefietconcerten georganiseerd waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan #giro555 Wil jij bijdragen? Bezoek een van de concerten of doneer een bedrag op giro555.nl Op Popronde Daily (link in bio) hebben we de concerten voor je op een rijtje gezet. (Ontbreekt er volgens jou nog een initiatief? Laat het ons vooral weten via de dm of mail naar online@popronde.nl dan voegen we deze eraan toe)
14 feb. 2023
popronde Nog 20 dagen te gaan om je in te schrijven! โœจ @_itsmaxine_ deed in 2019 mee en was zelfs geselecteerd als een van de @oor.nl talents! Wil jij dit jaar ook mee op tour met de Popronde? Schrijf je uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ ๐ŸŽถ MAXINE - KINDA WANNA
9 feb. 2023
popronde โœจ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐&๐€โœจ Heb jij een prangende vraag over Popronde? Deze week gooien we onze Instagram stories open voor jullie vragen! Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? De Popronde tour? De steden? Over je promo? Over een act die je ooit ergens zag spelen maar waarvan je de naam bent vergeten? Stel je vragen in de Instagram stories en lees mee met de antwoorden. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl โœจDe inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn nog open t/m 1 maart (link in de bio) #popronde #popronde2023 #Q&A #vraagmaarraak #durftevragen
6 feb. 2023
popronde ๐—๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!๐Ÿ“ฃ Wil jij dit najaar mee op tour met de Popronde? Veel spelen, veel kilometers maken met je muziek, een groter publiek bereiken, veel leren, je netwerk uitbreiden en veel leuke nieuwe mensen leren kennen? Schrijf je in voor Popronde 2023! Meer info & inschrijven: โญlink in de bio ๐Ÿ“ธ @jessie_kamp #popronde #popronde2023
1 feb. 2023
popronde Popronde wint 'Beste Festival' bij IJzeren Podiumdieren!๐ŸŽ‰ WAUW! Wat zijn we trots en vereerd om deze prijs in ontvangst te mogen nemen๐Ÿ’œ Bedankt voor de stemmen, bedankt VNPF en BEDANKT aan iรฉdereen die onderdeel is van de Popronde: coรถrdinatoren, vrijwilligers & locaties in alle steden en natuurlijk alle artiesten en bezoekers. Deze is voor jullie๐Ÿซถ ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp #ijzerenpodiumdieren #bestefestival #popronde #vnpf #popronde2022
21 jan. 2023
popronde ๐Ÿ’ซOnze @esns.nl tips๐Ÿ’ซ Trek jij deze week ook naar het noorden voor Eurosonic Noorderslag? Breng vooral een bezoekje aan deze acts, allemaal fantastische bands en artiesten die de afgelopen jaren met de Popronde meetourde! Daarnaast zijn er ook nog een heleboel oud-Popronde acts te vinden in de overige programmering zoals bij de showcases van @pinguinradio en @nmthype We wensen iedereen onwijs veel plezier op muzikale ontdekkingstocht in Groningen! ๐Ÿ‘‡We taggen alle acts in de comment๐Ÿ‘‡ #popronde #esns #esns2023 #esns23 #eurosonic #eurosonicnoorderslag
17 jan. 2023
popronde '๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ' ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—•๐—ฎ๐—ฏ๐˜€ was jij bij een van haar Popronde shows dan is de kans groot dat jij ook hebt meegezongen met deze Babs song. In de zaal was het keer op keer een feestje bij haar shows, maar hoe gaat het er backstage aan toe? We mochten mee op pad naar haar show tijdens @PoprondeRotterdam bij de Doelen, waar ze de auto parkeerden op de meest originele "parkeerplek" van de Popronde'22 tour...๐Ÿ‘€ ๐ŸŽฅ Lorenzo Gentili // @yunglorcash.png ๐ŸŽถ @babsopdebeat โœจ Zaterdag 21 januari speelt Babs tijdens @esns.nl !โœจ ๐Ÿ‘‰ Oosterpoort Foyer Grote Zaal - 19:15-20:00 Wil je net als Babs door heel Nederland touren met je muziek? Schrijf je in voor Popronde 2023! (Meer info via de link in de bio) #popronde #babs #popronde2022 #popronderotterdam #popronderotterdam2022
13 jan. 2023
popronde โœจ๐ŸŽฌPOPRONDE ACADEMY X POSSIBILIZE๐ŸŽฌโœจ Wist je dat we met Popronde de deelnemers ondersteunen in hun ontwikkeling dmv het Popronde Academy platform? Voor de nieuwste video van Popronde Academy zijn we een samenwerking aangegaan met @discoverrevelland (een platform van @possibilize ). In deze leerzame video delen zij veel bruikbare kennis, persoonlijke ervaringen & concrete tips over het toegankelijker maken van je liveshow. Hiermee verbreed je niet alleen je doelgroep, maar voeg je ook een extra beleving toe voor het publiek dat je al hebt bereikt. Samen werken we toe naar een zo toegankelijk mogelijke live sector โค๏ธ Wil je de hele video zien? Schrijf je dan in voor Popronde (link in bio)! Als je geselecteerd wordt, heb je voor altijd toegang tot alle leerzame content van het Academy platform waaronder deze en nog meer video's! Meer weten over @discoverrevelland en @possibilize en hun projecten? Neem vooral een kijkje op hun profiel! #discoverrevelland #revelland #possibilize #popronde #poprondeacademy Credits: ๐ŸŽฅ @yunglorcash.png ๐ŸŽต @boter.bij.de.vis ๐ŸŽฌ @fiieeke & @joaodegroot ๐Ÿ—ฃ๏ธ @discoverrevelland
10 jan. 2023
popronde ๐…๐ˆ๐„๐-๐ฏ๐ฅ๐จ๐ ! FIEP, Popronde act van 2022, speelde in alle hoeken van het land en maakte zo in korte tijd flink wat kilometers. Hoe het is om met @veerlefiep op pad te zijn? Check de FIEP-vlog! (ook terug te vinden op ons YouTube kanaal via de link in de bio) Na hun deelname aan Popronde'22 stoten ze meteen door naar het podium van Eurosonic Noorderslag! Ga ze checken op @esns.nl zaterdag 21 januari Oosterpoort - 20.00 uur Wil jij je eigen Popronde-avontuur beleven? De inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn geopend t/m 1 maart! ๐Ÿ’ซ #FIEP #esns23 #popronde #popronde2022 #eurosonicnoorderslag #poprondevlog #vlog Wil jij meer FIEP๐Ÿงก volg, support, deel, bezoek ze! ๐ŸŽฅ @natasjabokkerink.nl
9 jan. 2023
popronde Namens iedereen bij Popronde ontzettend fijne feestdagen en een heel fijn 2023 gewenst. Onwijs bedankt aan iedereen die er zoโ€™n fantastische Popronde tour van heeft gemaakt afgelopen jaar! โค๏ธ Team Popronde ๐ŸŽถ @destaat
23 dec. 2022
popronde Wil jij met je muziek door heel Nederland touren en zo kilometers maken letterlijk en figuurlijk? ๐Ÿ‘‰๐— ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ!๐Ÿ‘ˆ Uit alle aanmeldingen selecteert een selectiecommissie circa 100 acts die in het najaar mee op tour gaan. ๐Ÿ’œโœจSounds good right? โœจ๐Ÿ’œ Aanmelden kan t/m 1 maart 2023! ๐™„๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™ซ๐™š๐™ฃ & ๐™„๐™ฃ๐™›๐™ค - Link in bio ๐ŸŽถ @willemhethart #popronde #popronde2023 #schrijfjeinvoorpopronde #tourlife
20 dec. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen