Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 16052022

maandag 16 mei 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

Love it or hate it, maar je kon afgelopen week niet om het Songfestival heen. Alsof dat nog niet genoeg muzieksensatie was kwam ook het langverwachte album van Kendrick Lamar uit. We snappen het dus heel goed als je even niet hebt kunnen bijhouden welke (ex-)Popronde acts muziek hebben uitgebracht. Gelukkig zijn wij er en we hebben vandaag weer een hoop nieuwe muziek voor je, waaronder vier liedjes van acts uit de huidige selectie! Ook zijn in deze New Music Monday een hoop nieuwe albums te vinden, dus voor de rest van de week zit jij qua nieuwe muziek helemaal gebakken. 

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

FIEP - Popronde 2022 - Nightshop

Laten we beginnen bij het begin. Voordat FIEP werd uitgekozen tot Popronde-talent gooide ze tijdens de pandemie haar leven helemaal om, omdat ze besefte hoeveel ze het leven met (live)muziek mistte. Na het ombouwen van haar huis tot een muziekstudio besloot ze elke dag een nieuw lied te schrijven met als doel om ‘na de lockdown de podia te veroveren.’ Als Popronde gaan wij haar natuurlijk helpen om dat doel te bereiken, maar zonder ons is ze ook al aardig bezig hoor! Tijdens de Amsterdamse Popprijs van 2021/2022 bereikte ze namelijk de finale in de Melkweg. Live zit het dus wel goed, maar helaas had ze nog geen muziek uitgebracht. Tot nu!

 

Nightshop is de eerste single van FIEP en we zijn er razend blij mee! Wij, van Popronde, moeten onze talenten natuurlijk ook nog een beetje leren kennen en hoe kan dat nou beter dan met zo’n steengoede eerste single? Deze ode aan de nachtwinkel gaat over de zomernachten tijdens Coronatijd (weet u het nog?). Verder zegt FIEP over het nummer: 

 

‘Het reflecteert het gevoel dat je het leven zijn gang moet laten gaan zonder telkens bij iedere beslissing stil te staan. Nightshop staat symbool voor vrijheid. Laat het gebeuren. Je kunt altijd nog naar de Nightshop als je opeens het besef van tijd kwijt bent. (blessing!)’

 

Dit najaar komt er een EP uit met meer van dit soort ‘trefzekere en energieke indiepop-liedjes met catchy refreinen en toegankelijke teksten met diepere lagen’. De timing is ideaal want je kan die liedjes dan meteen horen op een Popronde bij jou in de buurt. 

 

 

Hugo Remmen - Popronde 2022 - Blauw

In de laatste aflevering van Popronde Radio vroeg Chris Moorman zich al af of we met Hugo de nieuwe YoungRubbi te pakken hebben voor Popronde 2022. Qua stijlen komt het inderdaad in de buurt; noisehop, hyperpop en (post)punk en als we de verhalen over zijn liveshows mogen geloven is het minstens zo energiek. Energie is niet het enige wat Hugo live te brengen heeft, want naast het feit dat hij optreed in een soort gorilla-meets-moerasmonster pak, zorgen zijn VJ’s (Boudewijn en Bart) ervoor dat de show naar een ander level wordt gebracht door de ‘glitchende en smeltende visuals’. Dat glitchende effect komt ook zeker terug in Blauw. Wij kunnen dus niks anders zijn dan benieuwd naar deze shows. Neem dus je oordopjes mee en verwacht een rug vol zweet en een grote en harige verschijning in een moshpit! 

 

 

A. Johanson - Popronde 2022 - Parade

Parade is de eerste single van A. Johansons aankomende album genaamd ‘Who Are We Fooling’, dat in oktober uitkomt. De plaat beschrijft de relatie tussen mens en natuur en hoe deze elkaar versterken, maar vooral hoe de mens ‘de natuur vaak vergeet en ziet als zijn tegenpool’. De indie folk singer-songwriter weet met zijn teksten een kritische noot te raken en de luisteraar ervan bewust te maken hoe we met de natuur omgaan. Johanson observeert dat ‘vele van ons het leven leven als een game, waar je een masker op kan zetten voor de buitenwereld en het spel meespeelt met het idee dat er eindeloos veel levens in te zetten zijn.’ Hij ziet dit vooral bij mensen in machtsposities. Hoewel het lijkt alsof we als maatschappij bewuster zijn geworden van bepaalde problemen en we daar de eindverantwoordelijke voor op het matje willen roepen, lijkt één keer sorry zeggen voor de camera genoeg om te doen vergeten wat er is misdaan. Het is slechts een klein voorproefje voor wat A. Johanson op de Popronde gaat presenteren, maar het belooft alvast veel goeds.

 

Tot slot, als fun fact: ex-Popronde participant Géonne Hartman is als achtergrondzangeres te horen op Parade!

 

 

Liza Dries - Popronde 2022 - DD

Afgelopen woensdag werd DD live bij Popronde Radio op KINK geprimeurt. In deze uitzending (die hier te beluisteren is) is Liza (vanaf minuut 27:40) te horen in gesprek met Bas van Dalen, Chris Moorman en Rico Neeter, waarin ze vertelt over wonen in Keulen, meedoen aan Popronde, haar muziek en nieuwe single. Het warme, elektronische en dromerige r&b nummer is haar eerste volledig zelf-geproduceerde release en is uniek door de experimentele manier waarop de vocalen zijn geproduceerd. De alternatieve moderne popmuziek van Liza kenmerkt zich door ‘speelse soundscapes, digitale elementen en luchtige melodielijnen’. Op een toegankelijke, herkenbare maar toch experimentele manier ontsnapt Liza aan hokjes. Ze haalt inspiratie uit acts als Oklou, Porches en Sega Bodega, maar ook als dat je allemaal niks zegt raden wij je aan om weg te zweven met de nieuwe single van ons nieuwe Popronde-talent: Liza Dries. 

 

 

Joey’s Midnight Club - Popronde 2021

Het is geen geheim dat we de selectie van 2021 een beetje missen, daarom is het altijd fijn om weer iets van ze te horen. Na een succesvolle Popronde met een hoop shows brengt de driedelige alternatieve rockband hun derde single uit. De energieke instrumentatie met catchy vocalen worden prachtig samengeweven door achtergrondkoortjes en opzwepende synthesizers. De band is beínvloed door bands als Qotsa, Royal Blood en Foo Fighters en streeft ervoor om live ook diezelfde energie neer te zetten. Een hoop mensen hebben dit tijdens Popronde al mogen ervaren en met de ambities die de band toont hebben wij er geen twijfel over dat ze dit de komende jaren behoorlijk gaan doorzetten. 

 

 

yoanne - Popronde 2021 - Forest Fire

Forest Fire is een vrolijk nummer dat gaat over twee “natuurrampen” die voor elkaar vallen. Yoanna refereert naar zichzelf in het nummer met een bosbrand (forest fire). Dit kan misschien wat zwaar klinken, maar in het nummer wordt dit op een speelse en lichte manier gedaan. Het nummer geeft je het gevoel dat gebroken zijn en van iemand houden die gebroken is, niet het einde van de wereld is. Het nummer is heerlijk catchy en blijft gegarandeerd de rest van de dag in je hoofd zitten!

 

 

Luna Morgenstern - Poproonde 2020/2021 - Click Work Drop

Afgelopen week verscheen er een 3voor12 artikel waarin Luna de ‘alt-popster die we nodig hebben’ werd genoemd. Steek die maar in je zak! Dit is overigens niet de eerste keer dat 3voor12 liet weten fan te zijn van Luna. Zo schreven ze een jaar geleden al enthousiast over haar debuutsingle en maakten ze een uitgebreide video waarin ze Luna introduceren vanuit haar kamer. Dat Nederland Luna dus ondertussen op de radar heeft is wel duidelijk en dat die aandacht haar muziek alleen maar beter laat klinken weten we nu ook! Click Work Drop is catchy, donker, upbeat en dansbaar. Hoewel het nummer wel zware ondertonen heeft is het minder dan haar voorgaande werk. DIt komt doordat ze hiervoor de focus legde op het verwerken van het overlijden van haar moeder. Nu heeft ze een nieuwe weg ingeslagen en deze single is het eerste bewijs van het nieuwe tijdperk van Luna’s muziek. Ze wilt ‘leven in het nu en niet te serieus zijn.’ Vandaar ook dat ze haar nieuwe muziek maakt met het idee dat het ook in een club tot zijn recht komt. 

 

Toch kan Luna het niet laten om ook in haar meest dansbare tracks een boodschap aan haar luisteraars over te brengen. Dit nummer gaat over ‘de giftige werking tussen lichaamsbeeld en social media’ een onderwerp dat tijdens de pandemie voor haar nog relevanter werd. Hoewel ze in haar jeugd al veel bezig was met haar lichaamsbeeld, werd dit door het constante scrollen tijdens covid alleen maar meer. Naast dat ze dit onderwerp dus bespreekbaar wilt maken, heeft ze het ook dansbaar gemaakt. Dus leg die telefoon weg (na dit artikel), geef even niks om wat mensen van je denken en voel je lekker in je eigen lichaam terwijl je danst op Click Work Drop.

 

 

M. Lucky - Popronde 2020/2021 - Golden Years

Marcia Savelkoul (M. Lucky) bewijst keer op keer in staat te zijn tot het schrijven van romantische en poëtische popsongs. Haar muziek klinkt nostalgisch en is een fijne mix tussen moderne en jaren ‘70 muziek. Twee aspecten die voor Marcia belangrijk zijn zijn; ‘vakmanschap’ en ‘frictie’. Vakmanschap toont een passie of liefde voor iets, in haar geval muziek. Frictie is belangrijk omdat ze nooit de makkelijke weg kiest, maar kiest voor iets dat schuurt, omdat daar de interessante dingen gebeuren. 

 

Op 19 mei staat M. Lucky in het SkateCafé in Amsterdam (klik hier voor tickets) en als je alvast even wilt bekijken en beluisteren hoe Golden Years live is dan kan dat hier. Met M. Lucky weet je al zeker dat het live goed in elkaar zit, niet alleen door haar professionele aanpak in alles wat ze doet met muziek, maar ook doordat haar band is samengesteld uit leden van Weval, Jungle by Night, Personal Trainer, EUT en Thomas Azier. Nou, dat kan eigenlijk alleen maar heel erg vet worden!

 

 

MINKA - Popronde 2020/2021 - Album: LINK

Het nieuwe album LINK van MINKA past in de trend van sterke uitgesproken vrouwen in de popmuziek, zoals Froukje, S10, MEROL en MEAU. Wat ons betreft staat MINKA daar ook tussen! Met LINK zet ze een veelzijdig album neer met uiteenlopende stijlen en emoties. De algehele tendens is positief, maar daarin weet ze zichzelf ook heel kwetsbaar tentoon te stellen. Qua werkethiek ligt MINKA erg dichtbij de hiervoor besproken M. Lucky. De titel verwijst naar het kiezen van de moeilijke weg, ‘slapeloze nachten, keihard werken voor elk muzikaal detail, en daar ook intens in op gaan.’ Dat de passie er bij MINKA van af springt is niet te ontkennen. Dat is eigenlijk ook de enige manier waarop je zo’n leven vol kan houden, want de grove overgangen en het contrast tussen optreden en alleen thuiszitten zijn enorm en wekken soms onzekerheden op. ‘Het hoort er allemaal bij.’

 

Na haar deelname aan Popronde zet MINKA haar tour-lifestyle keihard door. Je kunt haar zien op:

21 Mei   Come Out and Play Festival | Oss

26 Mei   Krang Festival | Hengelo

27 Mei   Dauwpop | Hellendoorn

11 Juni   Op De Tôffel Festival Brabant (Gratis)

11 Juni   Parkfeest Oosterhout

12 Juni   Fundatie Summer Stage Festival | Kasteel het Nijenhuis

18 Juni   Eindeloos Eiland Festival Zeeland

 

 

AVA NOVA - Popronde 2018 - Give Me Something

AVA NOVA bracht afgelopen vrijdag met CASUAL een nieuwe single uit genaamd Give Me Something. Het nummer is een speelse, zomerse lovetune. Deze samenwerking is niet geheel nieuw want de twee werken al een tijdje samen. Het nieuwe release is dan ook een mooie combi van een heerlijke hiphop beat, met zomerse melodische blazers en ritmische vocals van beide artiesten. Als je nog hulp nodig had om in de lente/zomer stemming te komen, zet dan snel Give Me Something op en geniet!

 

 

Donna Blue - Popronde 2018 - Album: Dark Roses

De afgelopen weken teasden Donna Blue ons al met verschillende voorproefjes van dit album. Vorige week brachten zij hun laatste single uit en afgelopen vrijdag kwam dan eindelijk het langverwachte album Dark Roses uit. Het album bestaat uit 11 nummers, inclusief de eerder uitgebrachte singles ‘The Beginning’, ‘A Lover In Disguise’, ‘Solitaire’ en titel track ‘Dark Roses’. Een sfeervolle muzikale reis vol romantiek en mysterie. Na de release treed Donna Blue deze en volgende maand op in zalen door heel Nederland, en in september door Duitsland. Het album is een hypnotiserende reis van klanken en stemmen die samenkomen op een romantische wijze. Ben je nu benieuwd naar hoe het album live klinkt? Dan heb jij geluk want, vanaf volgende week starten ze met hun tour. 

 

Donna Blue speelt de volgende shows in Nederland en Duitsland:

17-05   Melkweg, Amsterdam (NL) 18-09 Gdanska, Oberhausen (DE)

18-05   Paard, Den Haag (NL) 20-09 Schon Schön, Mainz (DE)

19-05   Hedon, Zwolle (NL) 21-09 MUZclub, Nuremberg (DE)

26-05   Mezz, Breda (NL) 22-09 Heppel & Ettlich, Munich (DE)

27-05   Ekko, Utrecht (NL) 23-09 Manufaktur, Schorndorf (DE)

29-05   Patronaat, Haarlem (NL) 24-09 Reeperbahn Festival, Hamburg (DE)

02-06   Luxor Live, Arnhem (NL) 25-09 Kinett, Kusel (DE)

05-06   Rotown, Rotterdam (NL) 27-09 FZW, Dortmund (DE)

16-09   Franz Ulrich, Kassel (DE) 28-09 KOHI, Karlsruhe (DE)

17-09   Schokoladen, Berlin (DE)

Tickets via: www.snowstar.nl/shows

 

 

Feiertag - Popronde 2017 - Album: Dive

Feiertag was wellicht een beetje een voorloper, want dit soort acts zijn vaak niet de eerste die je te binnen schieten als je denkt aan Popronde. Gelukkig zien we in de selecties van de afgelopen jaren steeds meer elektronica terugkomen en Feiertag bewijst maar weer wat een verrijking deze muziek is! We hebben zijn eerder singles al besproken in voorgaande New Music Mondays en nu is het album compleet. Het album is een vlucht door vele stijlen, genres en invloeden en Feiertag weet op wonderbaarlijke manier van grimmige breakbeats, glitchy vocals en zweverige soundscapes een samenhangend album te maken. Bij de meeste songs is dansen gegarandeerd, maar op de afsluiter en titeltrack geeft hij ons de kans om weer tot rust te komen. De atmosferische geluiden zijn meditatief en opliftend. Na alle beats, breaks, baslijnen en grooves sluit het album af met een een opbouw naar drums die als een mix van jazz en breakbeat klinken. Het is een prachtig einde en het album voelt compleet. 

 

Echter is dit bij lange na niet het einde van Feiertag. Toen we hem vroegen naar zijn plannen voor de toekomst zei hij: “Verwacht volgend jaar weer een album. 1 album per jaar is mijn doel.”

 

 

HAEVN - Popronde 2015 - Holy Ground

Holy Ground is de nieuwe single van HAEVN. De track is het tweede voorproefje van de EP Holy Ground die naar verwachting in de zomer uitkomt. Hiervoor brachten zij het nummer Open Hearts uit in samenwerking met de Britse zangeres Birdy. Op de plaat hoor je in de refreinen invloeden terug uit de gospel. Op deze nieuwe single hoor je de typische sound van het duo.

 

 

Orange Skyline - Popronde 2014 - Modern Times

Modern Times, de nieuwe single van Orange Skyline, gaat over de huidige turbulente tijd waarin het soms lastig is om jezelf staande te houden. Er komen veel dingen op je af en soms voelt het alsof dat allemaal op hetzelfde moment gebeurt. De band laat weten dat desondanks alles zij zich niet klein laten krijgen. Modern Times is de opvolger van A Fire, dat in februari door de NOS werd gebruikt als soundtrack bij de Olympische schaatsbeelden. Later dit jaar brengt Orange Skyline hun nieuwe album uit. Vorige maand sloten de mannen hun clubtour af en ze laten weten dat ze helemaal ready zijn om de festivals in Nederland te veroveren!

 

 

Démira - Popronde 2013/2016 - Cheap Data

Naast het fantastische artwork zijn we ook zeer enthousiast over de nieuwe single van Démira. Er zit een behoorlijk internationaal tintje aan deze track, want naast het feit dat ze zingt in Engels en Frans, is het nummer geproduceerd in de legendarische Electric Lady Studios in New York City. De studio, die in opdracht van Jimi Hendrix werd gebouwd, is de geboorteplaats van een overweldigende lijst aan fantastische albums (zie hier). Misschien was het meant-to-be, want haar vorige en veelgeprezen singel ‘New Voodoo’ doet qua naam denken aan D’Angelo’s album ‘Voodoo’, die is opgenomen in de (je raadt het al) de Electric Lady Studios. Of dit een teken is of niet, dat zullen we wellicht nooit weten, maar we weten wel dat het aankomende debuutalbum ‘Iggy’ van Démira, dat deze herfst wordt uitgebracht, ook in dat mooie rijtje terecht komt. 

 

Instagram

popronde In de befaamde Wisseloord Studio's presenteerden onze mediapartners gisteravond de talenten die zij komend najaar met bijzondere interesse gaan volgen. Babs, FIEP, Rats & Daggers en Duimalot mochten alvast proeven van de Popronde, zij werden elk door een partner naar voren geschoven om hun eerste Poprondegig te spelen! Check alle mediapartnerselecties via blog.popronde.nl! ๐Ÿ“ธ: @tess_janssen_
14 jun. 2022
popronde Dit zijn de @funxfm Talents voor Popronde 2022! Check ze komend najaar in jouw stad, data via Popronde.nl๐Ÿ”ฅ
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @nmthype Talents voor Popronde 2022! Check ze in jouw stad, komend najaar. Data via www.popronde.nl!
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @oor.nl Talents voor Popronde 2022! Check ze komend najaar in a city near you. Data op popronde.nl!
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @3voor12 Talents voor Popronde 2022! Zie ze komend najaar in jouw stad, check de data op www.popronde.nl! โœจ
13 jun. 2022
popronde ๐Ÿ’ซ๐—ง๐—ต๐—ฟ๐—ผ๐˜„๐—ฏ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐Ÿ’ซ Zullen we samen even terugblikken naar #Popronde2021 ? Te beginnen met het Eindfeest in april. Dat was genieten๐Ÿ’ฏ Tijdens de tour hebben we weer fantastische artiesten mogen ontmoeten die wij in ieder geval blijven volgen. Welke act heb jij tijdens Popronde 2021 ontdekt? ๐ŸŒŸ ๐ŸŒŸ ๐Ÿ“ธ door @jessie_kamp @poprondeamsterdam @qfactory_adam @nonchelange @themdirtydimes @parhasardband @planetnicolaas @jadidiane #popwaarts #popronde #popronde2021 #popronde21 #popronde20212022 #poprondeeindfeest
27 mei 2022
popronde ๐˜ผ๐™–๐™ฃ๐™ ๐™ค๐™ฃ๐™™๐™ž๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™Ž๐™ฉ๐™š๐™ช๐™ฃ๐™›๐™ค๐™ฃ๐™™๐™จ ๐™ˆ๐™ช๐™ฏ๐™ž๐™ ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™™๐™–๐™œ โ€“ Muzikanten opgelet! Want er is een heel mooi nieuw fonds in het leven geroepen om jou te ondersteunen bij de creatie/vastlegging en-of uitvoering van nieuw werk: Het Steunfonds Muzikantendag! Het #SteunfondsMuzikantendag is een werkbijdrage voor jonge individuele makers โ€“ muzikanten die hun eigen nummers schrijven. Er zijn maar liefst 120 werkbijdragen van โ‚ฌ5.000,- beschikbaar. Klinkt dit als iets wat jij nodig hebt? Check dan snel de website van Het Steunfonds Muzikantendag om je in te lezen over de voorwaarden. Voldoe jij aan de eisen, dan kan je dus โ‚ฌ5.000,- aanvragen voor jouw muzikale ontwikkeling๐Ÿš€ Aanvragen voor een werkbijdrage kunnen vanaf zaterdag 21 mei 2022 via de website worden gedaan tot maandag 20 juni 2022. Een onafhankelijke beoordelingscommissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie bepaalt welke aanvragen gehonoreerd worden. Alle info lees je op www.steunfondsmuzikantendag.nl Houd ook de pagina van @muzikantendag in de gaten voor updates over het fonds. #muzikantendag #steunfondsmuzikantendag
12 mei 2022
popronde ๐—”๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—š๐—น๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป! Struinen door de Tuinen en @gluren_bij_de_buren gaan vanaf nu samen verder onder een naam #glurenbijdeburen. En dat betekent dat je op zondag 3 juli weer rond kan struinen door de buurt en in huiskamers en tuinen kunt genieten van optredens in een bijzondere en intieme sfeer. Je kunt je tot 22 mei aanmelden als locatie of als artiest. Check op de website welke steden er mee doen en of er in jouw buurt gestruind en gegluurd gaat worden! ๐ŸŽต๐Ÿ ๐ŸŒท www.glurenbijdeburen.nl
11 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 6/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @babsopdebeat - Die/Hun ๐Ÿ’› Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 5/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @ivyvoxmusic - TONIGHT ๐Ÿ’œ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 4/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @lucpustjens - Far Gone ๐Ÿงก Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @solomonmusicofficial - Nobody Knows โค๏ธ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 2/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @greatjoy_bangbang - They Will Kill Us All ๐Ÿ’š Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 1/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @zulugreen - Ancestors Chant ๐Ÿ’™ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐Ÿ’ฅ๐˜ฟ๐™€ ๐˜ฝ๐™€๐™†๐™€๐™‰๐˜ฟ๐™ˆ๐˜ผ๐™†๐™„๐™‰๐™‚ 2022๐Ÿ’ฅ ๐—ฉ๐—”๐—ก๐—”๐—ฉ๐—ข๐—ก๐——!... Vanaf 21.00 uur tot 0.00 uur maken we tijdens @3voor12 radio op @npo3fm de namen van de nieuwe selectie bekend! En natuurlijk delen we die ook op onze socials! Het wachten is bijna voorbij! #zinin ๐Ÿคฉ
3 mei 2022
popronde ๐Ÿ’ฅ๐˜ฟ๐™€ ๐˜ฝ๐™€๐™†๐™€๐™‰๐˜ฟ๐™ˆ๐˜ผ๐™†๐™„๐™‰๐™‚ 2022๐Ÿ’ฅ Morgen weten we welke 100 acts er dit najaar mee op tour gaan๐ŸšŒ ๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ถ๐˜?๐Ÿ‘€ Tune in, morgenavond vanaf 21.00 uur op @npo3fm tijdens @3voor12 radio met @sagidcarter Of houd onze socials in de gaten๐Ÿ‘€ ๐™Ž๐™‹๐˜ผ๐™‰๐™‰๐™€๐™‰๐˜ฟ!!!!๐Ÿคฉ
2 mei 2022
popronde ๐Ÿ’ฅ๐˜ฟ๐™€ ๐˜ฝ๐™€๐™†๐™€๐™‰๐˜ฟ๐™ˆ๐˜ผ๐™†๐™„๐™‰๐™‚๐Ÿ’ฅ Het wachten is bijna voorbij... Aanstaande dinsdag 3 mei maken we de selectie van #popronde2022 bekend!! โญ๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜๐—ผ๐˜‚๐—ฟ?โญ @sagidcarter geeft antwoord op deze vraag, tijdens @3voor12 radio op @npo3fm Tune in vanaf 21.00 uur! #popronde #popronde2022 #popwaarts #debekendmaking #selectie2022
29 apr. 2022
popronde ๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ๐ž ๐ฏ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐Ž๐ž๐ค๐ซ๐šรฏ๐ง๐ž Tijdens het Eindfeest zijn we begonnen met een bijzondere veiling om geld op te halen voor vluchtelingen uit Oekraรฏne. De spelende acts hebben items ter veiling aangeboden. Valt jouw oog op een of meerdere van de items? Breng je bod uit in de comments. โญ ๐™๐Ž ๐–๐„๐‘๐Š๐“ ๐‡๐„๐“ โญ > Ieder item is genummerd in de foto's (slide) > In de comments hebben wij voor alle 4 de items een comment geplaatst > Breng jouw bod uit door de (laatste) comment te beantwoorden. Voorbeeld: '#6. 50 euro' Op sommige items is tijdens het Eindfeest al geboden, er geldt dan een startbod, die noemen wij in onze comment. ๐•๐จ๐จ๐ซ ๐Ž๐ž๐ค๐ซ๐šรฏ๐ง๐ž De opbrengst van de veiling wordt verdeeld over giro 555 en @dca_ukraine We doneren ook een deel van de ticketopbrengst van het Eindfeest en de laatste inhaalpoprondes aan deze doelen! Gister deelden we deel 1 van de veilingsitems. ๐™‡๐™€๐™ ๐™ƒ๐™€๐™ ๐˜ฝ๐™„๐™€๐˜ฟ๐™€๐™‰ ๐˜ฝ๐™€๐™‚๐™„๐™‰! ๐Ÿ”จ
21 apr. 2022
popronde ๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ๐ž ๐ฏ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐Ž๐ž๐ค๐ซ๐šรฏ๐ง๐ž - ๐ก๐จ๐ž๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐›๐ข๐ž๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ? Wie op het Eindfeest was heeft de veiling misschien al gespot. Om geld op te halen voor vluchtelingen uit Oekraรฏne hebben acts items ter veiling aangeboden. Een deel van die items heeft al een nieuwe eigenaar (de @luckyblue.official fiets bijvoorbeeld). Dit zijn de items waar je vanaf nu op kunt bieden! Valt jouw oog op een of meerdere van de items? Breng dan je bod uit in de comments. โญ ๐™๐Ž ๐–๐„๐‘๐Š๐“ ๐‡๐„๐“ โญ > Ieder item is genummerd in de foto's (slide) > In de comments hebben wij voor alle 5 de items een comment geplaatst > Breng jouw bod uit door de (laatste) comment bij dat item te beantwoorden. Voorbeeld: '#2. 250 euro' Op sommige items is tijdens het Eindfeest al geboden er geldt dan al een startbod - zie onze comment. ๐•๐จ๐จ๐ซ ๐Ž๐ž๐ค๐ซ๐šรฏ๐ง๐ž De opbrengst van de veiling wordt verdeeld over giro 555 en @dca_ukraine We doneren ook een deel van de ticketopbrengst van het Eindfeest en de laatste inhaalpoprondes aan deze doelen! ๐— ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐Ÿฎ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐Ÿฐ ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—บ๐˜€! ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜† ๐˜๐˜‚๐—ป๐—ฒ๐—ฑ! ๐™‡๐™€๐™ ๐™ƒ๐™€๐™ ๐˜ฝ๐™„๐™€๐˜ฟ๐™€๐™‰ ๐˜ฝ๐™€๐™‚๐™„๐™‰! ๐Ÿ”จ
20 apr. 2022
popronde Still buzzin'๐Ÿ’œ๐Ÿ’ซ Zijn jullie al een beetje bijgekomen van het Eindfeest? De afsluiter van Popronde 2021, de langste tour uit onze geschiedenis, maar een mooie was het zeker! We hebben veel bands in de afgelopen maanden zien groeien en nu vliegen ze uit๐Ÿš€ Naar festivals en andere mooie podia. Welke Popronde act blijf jij volgen en ga je sowieso nog een keer live zien??? Laqt het weten in de comments ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ“ธ @jessie_kamp #popronde #popronde2021 #pr2021 #popwaarts #poprondeeindfeest #poprondeamsterdam
17 apr. 2022
popronde ๐™‘๐™–๐™ฃ๐™–๐™ซ๐™ค๐™ฃ๐™™ ๐™ซ๐™ž๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™€๐™ž๐™ฃ๐™™๐™›๐™š๐™š๐™จ๐™ฉ! Dat doen we in @qfactory_adam Stippel alvast je route uit. Tot vanavond!๐ŸŽถ๐Ÿ’ƒ M. Lucky en Show Pony trappen de avond af om 19.30 uur, je kunt zappen langs allerlei genres, we houden een veiling met bijzondere items voor Oekraรฏne (waarover vanmiddag meer info) En we mogen dus door dansen tot diep in de nacht! Let's gooooo ๐ŸŽต ๐Ÿ‘‰ tickets: LINK IN BIO
15 apr. 2022
popronde ๐‡๐จ๐ž๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐›๐ข๐ž๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐œ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐จ๐ซ'๐ฌ ๐ข๐ญ๐ž๐ฆ๐ฌ? Tijdens het Eindfeest houden we een speciale veiling met bijzondere en unieke items, beschikbaar gesteld door de spelende acts. De opbrengst ervan, evenals een deel van de ticketopbrengst doneren we aan Giro 555 en DCA; Dutch Civilian Action for Ukraine, ten behoeve van de situatie in Oekraรฏne. . . Een greep uit de items van de veiling: ๐Ÿ’™een 5-gangendiner door @insta_stella_ ๐Ÿ’›@_ginge____ outfit die ze droeg in haar clip โ€˜Knuckles & Keysโ€™ ๐Ÿ’™een date met Groningse hiphop-ster @jadidiane ๐Ÿ’›De pluche Alpaca-mascotte van @wearekuzko ๐Ÿ’™Een contrabasles door @show_pony__ ๐Ÿ’›merchandise van verschillende acts ๐Ÿ’™maar het meest bijzondere item is misschien wel het originele werkscript van de tv-serie Rembo&Rembo uit 1994. Mรฉt aantekeningen van Theo Wesselo, dit jaar deelnemend onder de naam ACOUSTIC ASSHOLE. . . De veiling start op het Eindfeest in @qfactory_adam morgen, 15 april. De veiling van een deel van de items loopt online door tot vrijdag 22 april. Bieden kan via instagram. Verdere informatie over de veiling delen we morgen! ๐Ÿ’™Wil je graag meer weten over @dca_ukraine ga naar hun profiel om meer te lezen over hun activiteiten en missie ๐Ÿ’›Wil je graag bij het Eindfeest zijn? ๐Ÿ‘‰Tickets en info LINK IN BIO
14 apr. 2022
popronde ๐—ฉ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป Jazeker! Want @nonchelange geeft graag de microfoon door tijdens zijn karaokeshow. Tijdens het Eindfeest kun je dus volop meezingen! Het bewijs dat dat legendarisch gezellig is zie je op de foto's... . . Ook kan er 'lekker gefietst' worden bij @wieiskees. Onze Popronde productie-superheld @danielcanemusic, gehuld in toepasselijk blauwe trui, had het in ieder geval al heel erg naar zijn zin (en die houdt niet eens van fietsen) ๐Ÿ’™ . Het belooft met meer dan 30 shows verdeeld over 5 podia met de tofste Popronde acts niet zomaar een Goede Vrijdag te worden maar, ja echt... - DE BESTE GOEDE VRIJDAG - in in ieder geval 2 jaar tijd ๐Ÿ˜‰ . Aanstaande vrijdag 15 april sluiten we de Popronde tour dus af met Het Eindfeest in @qfactory_adam . Heb je zin in een avond vol optredens, sluit aan en proost, zing en dans mee! . tickets ๐Ÿ‘‰LINK IN BIO . . #popronde #popronde2021 #poprondeeindfeest #poprondeeindfeest2021 #popronde20212022 #popwaarts #bijzijnismeemaken . . . ๐Ÿ“ธ door @jessie_kamp tijdens @poprondehilversum
13 apr. 2022
popronde ๐™€๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™  ๐™ฌ๐™š๐™š๐™ง ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™€๐™ž๐™ฃ๐™™๐™›๐™š๐™š๐™จ๐™ฉ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™ฅ๐™ช๐™—๐™ก๐™ž๐™š๐™ ! De afgelopen twee weekenden hebben we de verplaatste Poprondes ingehaald en nu is er nog 1 halte over: Amsterdam. Aanstaande vrijdag 15 april is het dan eindelijk zo ver: Het Eindfeest! En wat hebben wij hier zin in! ๐Ÿคฉ 2019 was de laatste keer dat we met gevulde zalen de tour afsloten, dus wij hebben hier enorm naar uitgekeken. Samen met zo'n 30 acts uit de selectie sluiten we een turbulente maar fantastische Popronde tour af in @qfactory_adam Wil je een avond vol vette shows van opkomend talent? Scoor dan je ticket en laat je uit je sokken blazen door o.a. @le.motat @thisisloupe @kalaallitnunaatband @wearekuzko @cloudsurfersmusic @guyy_ @jadidiane @nabermusic @lunamorgensternmusic en nog heel veel meer! ๐Ÿงก๐Ÿ”ฅ๐Ÿ™Œ๐Ÿ’ƒโšก๐Ÿ•บ๐ŸŽธ๐Ÿ’œ . . ๐Ÿ‘‰ blokkenschema en tickets LINK IN BIO . . . . . . (het Eindfeest zou oorspronkelijk plaatsvinden in de @melkwegamsterdam op 27 november 2021 maar is door coronamaatregelen toentertijd verplaatst naar 15 april. Wegens een volle agenda in de Melkweg verplaatsen we voor een keertje naar de Q-factory. Als je al een ticket had gekocht voor 27 november dan is deze 15 april ook geldig) . . . #popronde #poprondeeindfeest #popronde2021 #popwaarts #qfactory #melkwegamsterdam #melkwegamsterdam #poprondetour #poprondeeindfeest2021
11 apr. 2022
popronde Thanks Popronde, dat ik de boel even mocht overnemen! X KEES ๐Ÿ’œ@wieiskees
11 apr. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen