Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 16052022

maandag 16 mei 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

Love it or hate it, maar je kon afgelopen week niet om het Songfestival heen. Alsof dat nog niet genoeg muzieksensatie was kwam ook het langverwachte album van Kendrick Lamar uit. We snappen het dus heel goed als je even niet hebt kunnen bijhouden welke (ex-)Popronde acts muziek hebben uitgebracht. Gelukkig zijn wij er en we hebben vandaag weer een hoop nieuwe muziek voor je, waaronder vier liedjes van acts uit de huidige selectie! Ook zijn in deze New Music Monday een hoop nieuwe albums te vinden, dus voor de rest van de week zit jij qua nieuwe muziek helemaal gebakken. 

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

FIEP - Popronde 2022 - Nightshop

Laten we beginnen bij het begin. Voordat FIEP werd uitgekozen tot Popronde-talent gooide ze tijdens de pandemie haar leven helemaal om, omdat ze besefte hoeveel ze het leven met (live)muziek mistte. Na het ombouwen van haar huis tot een muziekstudio besloot ze elke dag een nieuw lied te schrijven met als doel om ‘na de lockdown de podia te veroveren.’ Als Popronde gaan wij haar natuurlijk helpen om dat doel te bereiken, maar zonder ons is ze ook al aardig bezig hoor! Tijdens de Amsterdamse Popprijs van 2021/2022 bereikte ze namelijk de finale in de Melkweg. Live zit het dus wel goed, maar helaas had ze nog geen muziek uitgebracht. Tot nu!

 

Nightshop is de eerste single van FIEP en we zijn er razend blij mee! Wij, van Popronde, moeten onze talenten natuurlijk ook nog een beetje leren kennen en hoe kan dat nou beter dan met zo’n steengoede eerste single? Deze ode aan de nachtwinkel gaat over de zomernachten tijdens Coronatijd (weet u het nog?). Verder zegt FIEP over het nummer: 

 

‘Het reflecteert het gevoel dat je het leven zijn gang moet laten gaan zonder telkens bij iedere beslissing stil te staan. Nightshop staat symbool voor vrijheid. Laat het gebeuren. Je kunt altijd nog naar de Nightshop als je opeens het besef van tijd kwijt bent. (blessing!)’

 

Dit najaar komt er een EP uit met meer van dit soort ‘trefzekere en energieke indiepop-liedjes met catchy refreinen en toegankelijke teksten met diepere lagen’. De timing is ideaal want je kan die liedjes dan meteen horen op een Popronde bij jou in de buurt. 

 

 

Hugo Remmen - Popronde 2022 - Blauw

In de laatste aflevering van Popronde Radio vroeg Chris Moorman zich al af of we met Hugo de nieuwe YoungRubbi te pakken hebben voor Popronde 2022. Qua stijlen komt het inderdaad in de buurt; noisehop, hyperpop en (post)punk en als we de verhalen over zijn liveshows mogen geloven is het minstens zo energiek. Energie is niet het enige wat Hugo live te brengen heeft, want naast het feit dat hij optreed in een soort gorilla-meets-moerasmonster pak, zorgen zijn VJ’s (Boudewijn en Bart) ervoor dat de show naar een ander level wordt gebracht door de ‘glitchende en smeltende visuals’. Dat glitchende effect komt ook zeker terug in Blauw. Wij kunnen dus niks anders zijn dan benieuwd naar deze shows. Neem dus je oordopjes mee en verwacht een rug vol zweet en een grote en harige verschijning in een moshpit! 

 

 

A. Johanson - Popronde 2022 - Parade

Parade is de eerste single van A. Johansons aankomende album genaamd ‘Who Are We Fooling’, dat in oktober uitkomt. De plaat beschrijft de relatie tussen mens en natuur en hoe deze elkaar versterken, maar vooral hoe de mens ‘de natuur vaak vergeet en ziet als zijn tegenpool’. De indie folk singer-songwriter weet met zijn teksten een kritische noot te raken en de luisteraar ervan bewust te maken hoe we met de natuur omgaan. Johanson observeert dat ‘vele van ons het leven leven als een game, waar je een masker op kan zetten voor de buitenwereld en het spel meespeelt met het idee dat er eindeloos veel levens in te zetten zijn.’ Hij ziet dit vooral bij mensen in machtsposities. Hoewel het lijkt alsof we als maatschappij bewuster zijn geworden van bepaalde problemen en we daar de eindverantwoordelijke voor op het matje willen roepen, lijkt één keer sorry zeggen voor de camera genoeg om te doen vergeten wat er is misdaan. Het is slechts een klein voorproefje voor wat A. Johanson op de Popronde gaat presenteren, maar het belooft alvast veel goeds.

 

Tot slot, als fun fact: ex-Popronde participant Géonne Hartman is als achtergrondzangeres te horen op Parade!

 

 

Liza Dries - Popronde 2022 - DD

Afgelopen woensdag werd DD live bij Popronde Radio op KINK geprimeurt. In deze uitzending (die hier te beluisteren is) is Liza (vanaf minuut 27:40) te horen in gesprek met Bas van Dalen, Chris Moorman en Rico Neeter, waarin ze vertelt over wonen in Keulen, meedoen aan Popronde, haar muziek en nieuwe single. Het warme, elektronische en dromerige r&b nummer is haar eerste volledig zelf-geproduceerde release en is uniek door de experimentele manier waarop de vocalen zijn geproduceerd. De alternatieve moderne popmuziek van Liza kenmerkt zich door ‘speelse soundscapes, digitale elementen en luchtige melodielijnen’. Op een toegankelijke, herkenbare maar toch experimentele manier ontsnapt Liza aan hokjes. Ze haalt inspiratie uit acts als Oklou, Porches en Sega Bodega, maar ook als dat je allemaal niks zegt raden wij je aan om weg te zweven met de nieuwe single van ons nieuwe Popronde-talent: Liza Dries. 

 

 

Joey’s Midnight Club - Popronde 2021

Het is geen geheim dat we de selectie van 2021 een beetje missen, daarom is het altijd fijn om weer iets van ze te horen. Na een succesvolle Popronde met een hoop shows brengt de driedelige alternatieve rockband hun derde single uit. De energieke instrumentatie met catchy vocalen worden prachtig samengeweven door achtergrondkoortjes en opzwepende synthesizers. De band is beínvloed door bands als Qotsa, Royal Blood en Foo Fighters en streeft ervoor om live ook diezelfde energie neer te zetten. Een hoop mensen hebben dit tijdens Popronde al mogen ervaren en met de ambities die de band toont hebben wij er geen twijfel over dat ze dit de komende jaren behoorlijk gaan doorzetten. 

 

 

yoanne - Popronde 2021 - Forest Fire

Forest Fire is een vrolijk nummer dat gaat over twee “natuurrampen” die voor elkaar vallen. Yoanna refereert naar zichzelf in het nummer met een bosbrand (forest fire). Dit kan misschien wat zwaar klinken, maar in het nummer wordt dit op een speelse en lichte manier gedaan. Het nummer geeft je het gevoel dat gebroken zijn en van iemand houden die gebroken is, niet het einde van de wereld is. Het nummer is heerlijk catchy en blijft gegarandeerd de rest van de dag in je hoofd zitten!

 

 

Luna Morgenstern - Poproonde 2020/2021 - Click Work Drop

Afgelopen week verscheen er een 3voor12 artikel waarin Luna de ‘alt-popster die we nodig hebben’ werd genoemd. Steek die maar in je zak! Dit is overigens niet de eerste keer dat 3voor12 liet weten fan te zijn van Luna. Zo schreven ze een jaar geleden al enthousiast over haar debuutsingle en maakten ze een uitgebreide video waarin ze Luna introduceren vanuit haar kamer. Dat Nederland Luna dus ondertussen op de radar heeft is wel duidelijk en dat die aandacht haar muziek alleen maar beter laat klinken weten we nu ook! Click Work Drop is catchy, donker, upbeat en dansbaar. Hoewel het nummer wel zware ondertonen heeft is het minder dan haar voorgaande werk. DIt komt doordat ze hiervoor de focus legde op het verwerken van het overlijden van haar moeder. Nu heeft ze een nieuwe weg ingeslagen en deze single is het eerste bewijs van het nieuwe tijdperk van Luna’s muziek. Ze wilt ‘leven in het nu en niet te serieus zijn.’ Vandaar ook dat ze haar nieuwe muziek maakt met het idee dat het ook in een club tot zijn recht komt. 

 

Toch kan Luna het niet laten om ook in haar meest dansbare tracks een boodschap aan haar luisteraars over te brengen. Dit nummer gaat over ‘de giftige werking tussen lichaamsbeeld en social media’ een onderwerp dat tijdens de pandemie voor haar nog relevanter werd. Hoewel ze in haar jeugd al veel bezig was met haar lichaamsbeeld, werd dit door het constante scrollen tijdens covid alleen maar meer. Naast dat ze dit onderwerp dus bespreekbaar wilt maken, heeft ze het ook dansbaar gemaakt. Dus leg die telefoon weg (na dit artikel), geef even niks om wat mensen van je denken en voel je lekker in je eigen lichaam terwijl je danst op Click Work Drop.

 

 

M. Lucky - Popronde 2020/2021 - Golden Years

Marcia Savelkoul (M. Lucky) bewijst keer op keer in staat te zijn tot het schrijven van romantische en poëtische popsongs. Haar muziek klinkt nostalgisch en is een fijne mix tussen moderne en jaren ‘70 muziek. Twee aspecten die voor Marcia belangrijk zijn zijn; ‘vakmanschap’ en ‘frictie’. Vakmanschap toont een passie of liefde voor iets, in haar geval muziek. Frictie is belangrijk omdat ze nooit de makkelijke weg kiest, maar kiest voor iets dat schuurt, omdat daar de interessante dingen gebeuren. 

 

Op 19 mei staat M. Lucky in het SkateCafé in Amsterdam (klik hier voor tickets) en als je alvast even wilt bekijken en beluisteren hoe Golden Years live is dan kan dat hier. Met M. Lucky weet je al zeker dat het live goed in elkaar zit, niet alleen door haar professionele aanpak in alles wat ze doet met muziek, maar ook doordat haar band is samengesteld uit leden van Weval, Jungle by Night, Personal Trainer, EUT en Thomas Azier. Nou, dat kan eigenlijk alleen maar heel erg vet worden!

 

 

MINKA - Popronde 2020/2021 - Album: LINK

Het nieuwe album LINK van MINKA past in de trend van sterke uitgesproken vrouwen in de popmuziek, zoals Froukje, S10, MEROL en MEAU. Wat ons betreft staat MINKA daar ook tussen! Met LINK zet ze een veelzijdig album neer met uiteenlopende stijlen en emoties. De algehele tendens is positief, maar daarin weet ze zichzelf ook heel kwetsbaar tentoon te stellen. Qua werkethiek ligt MINKA erg dichtbij de hiervoor besproken M. Lucky. De titel verwijst naar het kiezen van de moeilijke weg, ‘slapeloze nachten, keihard werken voor elk muzikaal detail, en daar ook intens in op gaan.’ Dat de passie er bij MINKA van af springt is niet te ontkennen. Dat is eigenlijk ook de enige manier waarop je zo’n leven vol kan houden, want de grove overgangen en het contrast tussen optreden en alleen thuiszitten zijn enorm en wekken soms onzekerheden op. ‘Het hoort er allemaal bij.’

 

Na haar deelname aan Popronde zet MINKA haar tour-lifestyle keihard door. Je kunt haar zien op:

21 Mei   Come Out and Play Festival | Oss

26 Mei   Krang Festival | Hengelo

27 Mei   Dauwpop | Hellendoorn

11 Juni   Op De Tôffel Festival Brabant (Gratis)

11 Juni   Parkfeest Oosterhout

12 Juni   Fundatie Summer Stage Festival | Kasteel het Nijenhuis

18 Juni   Eindeloos Eiland Festival Zeeland

 

 

AVA NOVA - Popronde 2018 - Give Me Something

AVA NOVA bracht afgelopen vrijdag met CASUAL een nieuwe single uit genaamd Give Me Something. Het nummer is een speelse, zomerse lovetune. Deze samenwerking is niet geheel nieuw want de twee werken al een tijdje samen. Het nieuwe release is dan ook een mooie combi van een heerlijke hiphop beat, met zomerse melodische blazers en ritmische vocals van beide artiesten. Als je nog hulp nodig had om in de lente/zomer stemming te komen, zet dan snel Give Me Something op en geniet!

 

 

Donna Blue - Popronde 2018 - Album: Dark Roses

De afgelopen weken teasden Donna Blue ons al met verschillende voorproefjes van dit album. Vorige week brachten zij hun laatste single uit en afgelopen vrijdag kwam dan eindelijk het langverwachte album Dark Roses uit. Het album bestaat uit 11 nummers, inclusief de eerder uitgebrachte singles ‘The Beginning’, ‘A Lover In Disguise’, ‘Solitaire’ en titel track ‘Dark Roses’. Een sfeervolle muzikale reis vol romantiek en mysterie. Na de release treed Donna Blue deze en volgende maand op in zalen door heel Nederland, en in september door Duitsland. Het album is een hypnotiserende reis van klanken en stemmen die samenkomen op een romantische wijze. Ben je nu benieuwd naar hoe het album live klinkt? Dan heb jij geluk want, vanaf volgende week starten ze met hun tour. 

 

Donna Blue speelt de volgende shows in Nederland en Duitsland:

17-05   Melkweg, Amsterdam (NL) 18-09 Gdanska, Oberhausen (DE)

18-05   Paard, Den Haag (NL) 20-09 Schon Schön, Mainz (DE)

19-05   Hedon, Zwolle (NL) 21-09 MUZclub, Nuremberg (DE)

26-05   Mezz, Breda (NL) 22-09 Heppel & Ettlich, Munich (DE)

27-05   Ekko, Utrecht (NL) 23-09 Manufaktur, Schorndorf (DE)

29-05   Patronaat, Haarlem (NL) 24-09 Reeperbahn Festival, Hamburg (DE)

02-06   Luxor Live, Arnhem (NL) 25-09 Kinett, Kusel (DE)

05-06   Rotown, Rotterdam (NL) 27-09 FZW, Dortmund (DE)

16-09   Franz Ulrich, Kassel (DE) 28-09 KOHI, Karlsruhe (DE)

17-09   Schokoladen, Berlin (DE)

Tickets via: www.snowstar.nl/shows

 

 

Feiertag - Popronde 2017 - Album: Dive

Feiertag was wellicht een beetje een voorloper, want dit soort acts zijn vaak niet de eerste die je te binnen schieten als je denkt aan Popronde. Gelukkig zien we in de selecties van de afgelopen jaren steeds meer elektronica terugkomen en Feiertag bewijst maar weer wat een verrijking deze muziek is! We hebben zijn eerder singles al besproken in voorgaande New Music Mondays en nu is het album compleet. Het album is een vlucht door vele stijlen, genres en invloeden en Feiertag weet op wonderbaarlijke manier van grimmige breakbeats, glitchy vocals en zweverige soundscapes een samenhangend album te maken. Bij de meeste songs is dansen gegarandeerd, maar op de afsluiter en titeltrack geeft hij ons de kans om weer tot rust te komen. De atmosferische geluiden zijn meditatief en opliftend. Na alle beats, breaks, baslijnen en grooves sluit het album af met een een opbouw naar drums die als een mix van jazz en breakbeat klinken. Het is een prachtig einde en het album voelt compleet. 

 

Echter is dit bij lange na niet het einde van Feiertag. Toen we hem vroegen naar zijn plannen voor de toekomst zei hij: “Verwacht volgend jaar weer een album. 1 album per jaar is mijn doel.”

 

 

HAEVN - Popronde 2015 - Holy Ground

Holy Ground is de nieuwe single van HAEVN. De track is het tweede voorproefje van de EP Holy Ground die naar verwachting in de zomer uitkomt. Hiervoor brachten zij het nummer Open Hearts uit in samenwerking met de Britse zangeres Birdy. Op de plaat hoor je in de refreinen invloeden terug uit de gospel. Op deze nieuwe single hoor je de typische sound van het duo.

 

 

Orange Skyline - Popronde 2014 - Modern Times

Modern Times, de nieuwe single van Orange Skyline, gaat over de huidige turbulente tijd waarin het soms lastig is om jezelf staande te houden. Er komen veel dingen op je af en soms voelt het alsof dat allemaal op hetzelfde moment gebeurt. De band laat weten dat desondanks alles zij zich niet klein laten krijgen. Modern Times is de opvolger van A Fire, dat in februari door de NOS werd gebruikt als soundtrack bij de Olympische schaatsbeelden. Later dit jaar brengt Orange Skyline hun nieuwe album uit. Vorige maand sloten de mannen hun clubtour af en ze laten weten dat ze helemaal ready zijn om de festivals in Nederland te veroveren!

 

 

Démira - Popronde 2013/2016 - Cheap Data

Naast het fantastische artwork zijn we ook zeer enthousiast over de nieuwe single van Démira. Er zit een behoorlijk internationaal tintje aan deze track, want naast het feit dat ze zingt in Engels en Frans, is het nummer geproduceerd in de legendarische Electric Lady Studios in New York City. De studio, die in opdracht van Jimi Hendrix werd gebouwd, is de geboorteplaats van een overweldigende lijst aan fantastische albums (zie hier). Misschien was het meant-to-be, want haar vorige en veelgeprezen singel ‘New Voodoo’ doet qua naam denken aan D’Angelo’s album ‘Voodoo’, die is opgenomen in de (je raadt het al) de Electric Lady Studios. Of dit een teken is of niet, dat zullen we wellicht nooit weten, maar we weten wel dat het aankomende debuutalbum ‘Iggy’ van Démira, dat deze herfst wordt uitgebracht, ook in dat mooie rijtje terecht komt. 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @barth.music @mayleafband @wastedyouthclubb @mauricevanhoek @jeangu_macrooy @svenrossmusic @boter.bij.de.vis @lowaddictsmusic @iguanadeathcult @theoverslept @lasmedicinasmusic @lolasdice @talee_pressplay @iamkatiekoss @moodboredband @ratsanddaggers @alldogsgotoheavenpunx @neomi.music @nonchelange @cocoboloband Meegedaan aan Popronde en ga je binnenkort op tour? Meld het ons!
24 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @wijzijndetoegift @meismuziek @maxpoolmanmusic @kalaallitnunaatband @mayleafband @wastedyouthclubb @froknroll @iguanadeathcult @jeangu_macrooy @theindien @callitoffnl @anemonetheband @paracetamol.band @evavanmanen @kayslicemusic @johncoffeymusic @aneveningwithknives @iamkatiekoss @traumahelikopter @vic_willems @mauricevanhoek @magictomenyuri @lolasdice
17 mei 2023
popronde ๐——๐—ถ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐Ÿ“ข Laten we die samen herbeleven met deze ๐Ÿ”ฅvideo van @reneemeijer & @by.marj To refresh your memory: 2 weken geleden maakten we de nieuwe Popronde selectie bekend, tijdens een uitzending van @3voor12 radio op @npo3fm met 3 geweldige optredens van @yaro.mila_ @keenanmundane en @_subfiction Terugkijken? Check ze op (onze) YouTube (link in de bio) ๐Ÿ“บ Wil je kennismaken met de Popronde 2023 selectie? Check de Spotify playlist (link in bio)๐ŸŽง Heb jij al een nieuwe favoriete act ontdekt?๐Ÿงก๐Ÿ‘€ ๐ŸŽถ@yaro.mila_ #popronde #popronde2023 #yaromila #keenanmundane #subfiction #3fm #3voor12
12 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @theindien @jeangu_macrooy @iguanadeathcult @knifemassage010 @iamkatiekoss @moonloops_ @irrelephantmusic @daimylotus @youngrubbi @wastedyouthclubb @magneticspacemen @sockssportssocks @insta_stella_ @peerofficial @vic_willems
10 mei 2023
popronde Het festivalseizoen begint goed op gang te komen en deze maand mogen we weer genieten van Popronde alumni door het hele land! ๐ŸŒŸ In mei vind je ze op o.a. @bevrijdingsfestival.nijmegen @bevrijdingsfestivalgroningen @bevrijdingsfestivalutrecht @graspop_festival @mamaspridefest @popontopvalkenburg @sniester @klomppop Je ziet dan misschien wel @fredgoverde @wearekuzko @neomi.music @barth.music @solomonmusicofficial @ratsanddaggers of een van de andere acts ๐ŸŒŸ #festivalfriday #popronde #festivals
5 mei 2023
popronde โœจ๐——๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ผ๐—ป ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ณ๐˜†โœจ Give the Popronde 2023 playlist a spin and find out which acts are the ones to watch, who grabs your attention straight away?๐Ÿ’ฅ โœจWant to know more about the artists? Check out their profiles on our website for more music, video's and links to their social media! ๐Ÿ‘‰ Link in our bio to the website Spotify Playlist ๐Ÿ‘‰ Link in the bio #popronde #popronde2023 #spotifyplaylist #spotify
4 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @veerlefiep @sacheefam @sterreweldringmusic @electropoezie @neverbeentoberlin @sockssportssocks @moodboredband @knifemassage010 @talee_pressplay @gumbokings @iguanadeathcult @greatjoy_bangbang @thecoolquest @voltage_nl @jeangu_macrooy @solomonmusicofficial @froknroll @bongloardnl
3 mei 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 7/7) En daarmee is het rond en weten we welke acts er mee door het land gaan touren! @mayashanti_ @ioana.iorgu @lokiproject @bowl.band @martaarpini @fayvriens @jarlentji @radio_trapani @iknownoa @hi.im.newt @thereyougo_band @musicbyhistorian @ohwhale.official @_subfiction De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @radio_trapani - Growing Strong โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 6/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @pandaxnoir @silkeveld @pennyroox @toverberg_ @palepumaband @anne.wav @olivia.degen @seewolfmusic @thames_music @sheymarochdi @janetlivv @femmefugazi @music.of.ii @xa4music De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @palepumaband - Cigarette Still Burns โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 5/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @thesupersoakers_band @tomgreendale @nevinmusic @rommygabay @isgoedgoof @ruwhel @primaatband @loveth_besamoh @jesperjesperofficial @inge.lamboo @danielbrookemusic @themocksofficial @jespfur @akuma.jin @yaro.mila_ De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @thesupersoakers_band - One Minute Of Silence โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 4/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @velocitymadegood_ @subterraneanstreetsociety @oats.band @dorpsstraat3 @lolacedes @lomalomusic @benoit.blessed @gyokretz @neroth_band @tornfromoblivion @minorcitizenmusic @abel__1313 @tomasferdinand_official @ysa_bermejo De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @lomalomusic - Talking (feat. GINA VOCA) โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @Nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @danieltomaspianist - Equinox โœจArtwork @basterandthefunkybunch"
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @danieltomaspianist - Equinox โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 2/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @max_hell @jeroen_antoine @amagukmusic @droomdit @imwynnm @aloysemusic @wlfskrs @elzita.7 @afusensi @sacheefam @leahryemusic @djoeke__ @maartje_cs @321astronaut De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @sacheefam - Django/Brando โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 1/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @shamzon_music @whoelsebutmicha @martinjasperr @elliotboydmusic @cloudcukkoo @vain_louie @cocoboloband @hiqpyband @leela.rosa @abelnaturlich @lolo.music_ @hoofs_music @enma_band @neverbeentoberlin @maryncharlie_ De complete selectie staat vanaf 01:00 op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @cloudcukkoo - Remain the Same โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde Tomorrow๐Ÿ’ฅ we will finally reveal which acts will be touring with Popronde 2023! Tune in on 3FM Friday April 28th, from 9PM - 1AM! ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ โœจโœจโœจโœจโœจโœจ #popronde #popronde2023
27 apr. 2023
popronde ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฑ! Wie zijn er geselecteerd voor #Popronde2023? ๐Ÿ‘€ Op die vraag krijg je aanstaande vrijdag 28 april eindelijk antwoord! Tune vanaf 21.00 uur in op @npo3fm voor de live bekendmaking of houd onze socials in de gaten โœจโœจโœจโœจโœจ ๐—˜๐˜…๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด! Which acts are selected for Popronde 2023? ๐Ÿ‘€ We will reveal the names coming Friday April 28th! Tune in on 3FM Radio for the Popronde special! And keep an eye on our social media pages ๐ŸŽถ @veerlefiep #popronde #popronde2023
26 apr. 2023
popronde ๐™’๐™ž๐™š ๐™œ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™š๐™ง ๐™ข๐™š๐™š ๐™ค๐™ฅ ๐™ฉ๐™ค๐™ช๐™ง ๐™™๐™ž๐™ฉ ๐™ฃ๐™–๐™Ÿ๐™–๐™–๐™ง? Dat weten we vanaf aanstaande vrijdagavond 28 april!๐Ÿ’ฅ Volg de bekendmaking van de nieuwe selectie live op @npo3fm en onze socials! ๐Ÿ‘€ Tune in van 21.00 uur - 1.00 uur โœจโœจโœจโœจโœจ ๐™๐™๐™š ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™™ ๐™ž๐™จ ๐™–๐™ก๐™ข๐™ค๐™จ๐™ฉ ๐™ค๐™ช๐™ฉ! Which music acts will be touring with Popronde this fall? This Friday, April 28th from 9PM - 1AM during the Popronde special on #3FM radio, we will reveal all the names of the #Popronde2023 selection. So gather with your friends and bandmates and tune in on 3FM, or keep your eyes on our Facebook/Instagram! ๐Ÿ‘€ ๐ŸŽถ @hugoremmen #popronde #popronde2023
25 apr. 2023
popronde Feed the bees!๐Ÿ Vandaag is het nationale zaai-dag, wij strooien alvast wat mooie bloemzaadjes om de bijen, vlinders en andere insecten die zo belangrijk zijn voor de biodiversiteit te voeden. Duurzaamheid is een van de belangrijkste punten in onze plannen, voor de komende jaren. Zo eten we bijvoorbeeld dit najaar in iedere stad veganistisch, planten we bomen om onze co2 uitstoot te compenseren en proberen we al onze deelnemende acts en locaties handvatten te geven om hun praktijk te verduurzamen. Want, there ainโ€™t No Popronde on a Dead Planet. Zaai je mee? Bij zijn is meemaken! ๐Ÿ ๐ŸŒบ #nationalezaaidag #popronde #feedthebees #nomusiconadeadplanet #wesanderson
22 apr. 2023
popronde ๐—Ÿ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—บ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ณ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€! Aanstaande zaterdag 22 april vindt @recordstoredaynl plaats. Terwijl je door de platenbakken gaat wordt je in meer dan 70 platenzaken getrakteerd op live optredens van heel veel toffe acts. Zo ook een heleboel oud Popronde acts๐Ÿ’ซ Duik in het programma en trek er zaterdag lekker op uit voor een dubbele dosis muziek in record stores in jouw buurt of daarbuiten (de keuze is reuze) Naast dat je als bezoeker (gratis) heel veel toffe optredens kan bezoeken, brengen een aantal artiesten waaronder @neomi.music (Popronde 2022) nieuwe muziek uit die vanaf die dag in alle recordstores te verkrijgen is! en niet te vergeten, tijdens het Popronde Eindfeest werd @__duimalot__ benoemd tot favoriete performer van de Popronde bezoekers en dat leverde hem de titel Record Store Day Talent 2023 op. Dat betekent dat je hem in meerdere platenzaken kan bewonderen die dag! Op @recordstoredaynl en recordstoreday.nl vind je een overzicht van alle artiesten en record stores. #rsd #recordstoreday #recordstoredaynl
20 apr. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere week delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @huubprins @bumble_b_boy @haevnmusic @rondemusic @foxlaneband @heyteam.official @cashmyra @thisisloupe @yoriswartmusic @youngrubbi @certainanimals @twoandahalfgirlband @ratsanddaggers @musicofsultan @inge.lamboo @eut.band @josephine_odhil @marathon.ams @racoonband @oliverpeschmusic @maxpoolmanmusic @meauhewitt @talee_pressplay
19 apr. 2023
popronde We've got neeeews for you!๐Ÿ“ฃ Zitten jullie al weken in spanning, te wachten op het verlossende woord? Nog 2 weekjes wachten en dan weten jullie welke acts dit jaar onderdeel zijn van de Popronde selectie! SPANNEND!๐Ÿ’ฅ Op 28 april maken we via onze socials en een speciale @npo3fm uitzending alle namen bekend. Vezamel met alle bandleden bij elkaar en tune in! โœจ๏ธโœจ๏ธโœจ๏ธโœจ๏ธโœจ๏ธ Have you been waiting in suspense for weeks, waiting for the word to come out? Only 2 more weeks until the wait is over and we announce which acts will be part of the Popronde 2023 selection! EXCITING!๐Ÿ’ฅ On April 28th we will reveal the names in a special 3fm radio show. So gather with your band and tune in! #popronde #popronde2023 #3fm ๐ŸŽถ@ratsanddaggers - Wannabe
14 apr. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere week delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @pyro.band @thisisloupe @meauhewitt @rondemusic @racoonband @oliverpeschmusic @eut.band @josephine_odhil @liquidsuno @pitouou @boazmusicofficial @greatjoy_bangbang @orangeskylineofficial @tape.toy @alldogsgotoheavenpunx @yoriswartmusic @dinokidsmusic
13 apr. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @charlot.music @ratsanddaggers @josephine_odhil @marathon.ams @veerlefiep @cashmyra @rondemusic @amberarcades @robinkester @getjealousband @thedesmondsband @kayslicemusic @yvesxavierr @wearethevices @eut.band @thevisualband @kaineedie @punt.judith @tiigre_band @meauhewitt @wannalovesome @poodleband @noa.lauryn.music @cloudsurfersmusic @faskemuziek @cielcielmusic @yoriswartmusic @huubprins @kalaallitnunaatband @bongloardnl @starfish_band @haevnmusic @dinokidsmusic @subterraneanstreetsociety @oliverpeschmusic
5 apr. 2023
popronde ๐—ช๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด! Wil jij impact maken en meewerken aan onze maatschappelijke projecten? We hebben een werkervaringsplek beschikbaar voor 8-12 uur per week. Wil jij werkervaring opdoen en meedenken over hoe we Popronde nog duurzamer, inclusiever, veiliger, toegankelijker en dus mooier maken? Check de vacature op www.popronde.nl/vacatures Reageren kan t/m 11 april #vacature #werkenbijpopronde #popronde
4 apr. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen