Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 16052022

maandag 16 mei 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek! 

Love it or hate it, maar je kon afgelopen week niet om het Songfestival heen. Alsof dat nog niet genoeg muzieksensatie was kwam ook het langverwachte album van Kendrick Lamar uit. We snappen het dus heel goed als je even niet hebt kunnen bijhouden welke (ex-)Popronde acts muziek hebben uitgebracht. Gelukkig zijn wij er en we hebben vandaag weer een hoop nieuwe muziek voor je, waaronder vier liedjes van acts uit de huidige selectie! Ook zijn in deze New Music Monday een hoop nieuwe albums te vinden, dus voor de rest van de week zit jij qua nieuwe muziek helemaal gebakken. 

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

FIEP - Popronde 2022 - Nightshop

Laten we beginnen bij het begin. Voordat FIEP werd uitgekozen tot Popronde-talent gooide ze tijdens de pandemie haar leven helemaal om, omdat ze besefte hoeveel ze het leven met (live)muziek mistte. Na het ombouwen van haar huis tot een muziekstudio besloot ze elke dag een nieuw lied te schrijven met als doel om ‘na de lockdown de podia te veroveren.’ Als Popronde gaan wij haar natuurlijk helpen om dat doel te bereiken, maar zonder ons is ze ook al aardig bezig hoor! Tijdens de Amsterdamse Popprijs van 2021/2022 bereikte ze namelijk de finale in de Melkweg. Live zit het dus wel goed, maar helaas had ze nog geen muziek uitgebracht. Tot nu!

 

Nightshop is de eerste single van FIEP en we zijn er razend blij mee! Wij, van Popronde, moeten onze talenten natuurlijk ook nog een beetje leren kennen en hoe kan dat nou beter dan met zo’n steengoede eerste single? Deze ode aan de nachtwinkel gaat over de zomernachten tijdens Coronatijd (weet u het nog?). Verder zegt FIEP over het nummer: 

 

‘Het reflecteert het gevoel dat je het leven zijn gang moet laten gaan zonder telkens bij iedere beslissing stil te staan. Nightshop staat symbool voor vrijheid. Laat het gebeuren. Je kunt altijd nog naar de Nightshop als je opeens het besef van tijd kwijt bent. (blessing!)’

 

Dit najaar komt er een EP uit met meer van dit soort ‘trefzekere en energieke indiepop-liedjes met catchy refreinen en toegankelijke teksten met diepere lagen’. De timing is ideaal want je kan die liedjes dan meteen horen op een Popronde bij jou in de buurt. 

 

 

Hugo Remmen - Popronde 2022 - Blauw

In de laatste aflevering van Popronde Radio vroeg Chris Moorman zich al af of we met Hugo de nieuwe YoungRubbi te pakken hebben voor Popronde 2022. Qua stijlen komt het inderdaad in de buurt; noisehop, hyperpop en (post)punk en als we de verhalen over zijn liveshows mogen geloven is het minstens zo energiek. Energie is niet het enige wat Hugo live te brengen heeft, want naast het feit dat hij optreed in een soort gorilla-meets-moerasmonster pak, zorgen zijn VJ’s (Boudewijn en Bart) ervoor dat de show naar een ander level wordt gebracht door de ‘glitchende en smeltende visuals’. Dat glitchende effect komt ook zeker terug in Blauw. Wij kunnen dus niks anders zijn dan benieuwd naar deze shows. Neem dus je oordopjes mee en verwacht een rug vol zweet en een grote en harige verschijning in een moshpit! 

 

 

A. Johanson - Popronde 2022 - Parade

Parade is de eerste single van A. Johansons aankomende album genaamd ‘Who Are We Fooling’, dat in oktober uitkomt. De plaat beschrijft de relatie tussen mens en natuur en hoe deze elkaar versterken, maar vooral hoe de mens ‘de natuur vaak vergeet en ziet als zijn tegenpool’. De indie folk singer-songwriter weet met zijn teksten een kritische noot te raken en de luisteraar ervan bewust te maken hoe we met de natuur omgaan. Johanson observeert dat ‘vele van ons het leven leven als een game, waar je een masker op kan zetten voor de buitenwereld en het spel meespeelt met het idee dat er eindeloos veel levens in te zetten zijn.’ Hij ziet dit vooral bij mensen in machtsposities. Hoewel het lijkt alsof we als maatschappij bewuster zijn geworden van bepaalde problemen en we daar de eindverantwoordelijke voor op het matje willen roepen, lijkt één keer sorry zeggen voor de camera genoeg om te doen vergeten wat er is misdaan. Het is slechts een klein voorproefje voor wat A. Johanson op de Popronde gaat presenteren, maar het belooft alvast veel goeds.

 

Tot slot, als fun fact: ex-Popronde participant Géonne Hartman is als achtergrondzangeres te horen op Parade!

 

 

Liza Dries - Popronde 2022 - DD

Afgelopen woensdag werd DD live bij Popronde Radio op KINK geprimeurt. In deze uitzending (die hier te beluisteren is) is Liza (vanaf minuut 27:40) te horen in gesprek met Bas van Dalen, Chris Moorman en Rico Neeter, waarin ze vertelt over wonen in Keulen, meedoen aan Popronde, haar muziek en nieuwe single. Het warme, elektronische en dromerige r&b nummer is haar eerste volledig zelf-geproduceerde release en is uniek door de experimentele manier waarop de vocalen zijn geproduceerd. De alternatieve moderne popmuziek van Liza kenmerkt zich door ‘speelse soundscapes, digitale elementen en luchtige melodielijnen’. Op een toegankelijke, herkenbare maar toch experimentele manier ontsnapt Liza aan hokjes. Ze haalt inspiratie uit acts als Oklou, Porches en Sega Bodega, maar ook als dat je allemaal niks zegt raden wij je aan om weg te zweven met de nieuwe single van ons nieuwe Popronde-talent: Liza Dries. 

 

 

Joey’s Midnight Club - Popronde 2021

Het is geen geheim dat we de selectie van 2021 een beetje missen, daarom is het altijd fijn om weer iets van ze te horen. Na een succesvolle Popronde met een hoop shows brengt de driedelige alternatieve rockband hun derde single uit. De energieke instrumentatie met catchy vocalen worden prachtig samengeweven door achtergrondkoortjes en opzwepende synthesizers. De band is beínvloed door bands als Qotsa, Royal Blood en Foo Fighters en streeft ervoor om live ook diezelfde energie neer te zetten. Een hoop mensen hebben dit tijdens Popronde al mogen ervaren en met de ambities die de band toont hebben wij er geen twijfel over dat ze dit de komende jaren behoorlijk gaan doorzetten. 

 

 

yoanne - Popronde 2021 - Forest Fire

Forest Fire is een vrolijk nummer dat gaat over twee “natuurrampen” die voor elkaar vallen. Yoanna refereert naar zichzelf in het nummer met een bosbrand (forest fire). Dit kan misschien wat zwaar klinken, maar in het nummer wordt dit op een speelse en lichte manier gedaan. Het nummer geeft je het gevoel dat gebroken zijn en van iemand houden die gebroken is, niet het einde van de wereld is. Het nummer is heerlijk catchy en blijft gegarandeerd de rest van de dag in je hoofd zitten!

 

 

Luna Morgenstern - Poproonde 2020/2021 - Click Work Drop

Afgelopen week verscheen er een 3voor12 artikel waarin Luna de ‘alt-popster die we nodig hebben’ werd genoemd. Steek die maar in je zak! Dit is overigens niet de eerste keer dat 3voor12 liet weten fan te zijn van Luna. Zo schreven ze een jaar geleden al enthousiast over haar debuutsingle en maakten ze een uitgebreide video waarin ze Luna introduceren vanuit haar kamer. Dat Nederland Luna dus ondertussen op de radar heeft is wel duidelijk en dat die aandacht haar muziek alleen maar beter laat klinken weten we nu ook! Click Work Drop is catchy, donker, upbeat en dansbaar. Hoewel het nummer wel zware ondertonen heeft is het minder dan haar voorgaande werk. DIt komt doordat ze hiervoor de focus legde op het verwerken van het overlijden van haar moeder. Nu heeft ze een nieuwe weg ingeslagen en deze single is het eerste bewijs van het nieuwe tijdperk van Luna’s muziek. Ze wilt ‘leven in het nu en niet te serieus zijn.’ Vandaar ook dat ze haar nieuwe muziek maakt met het idee dat het ook in een club tot zijn recht komt. 

 

Toch kan Luna het niet laten om ook in haar meest dansbare tracks een boodschap aan haar luisteraars over te brengen. Dit nummer gaat over ‘de giftige werking tussen lichaamsbeeld en social media’ een onderwerp dat tijdens de pandemie voor haar nog relevanter werd. Hoewel ze in haar jeugd al veel bezig was met haar lichaamsbeeld, werd dit door het constante scrollen tijdens covid alleen maar meer. Naast dat ze dit onderwerp dus bespreekbaar wilt maken, heeft ze het ook dansbaar gemaakt. Dus leg die telefoon weg (na dit artikel), geef even niks om wat mensen van je denken en voel je lekker in je eigen lichaam terwijl je danst op Click Work Drop.

 

 

M. Lucky - Popronde 2020/2021 - Golden Years

Marcia Savelkoul (M. Lucky) bewijst keer op keer in staat te zijn tot het schrijven van romantische en poëtische popsongs. Haar muziek klinkt nostalgisch en is een fijne mix tussen moderne en jaren ‘70 muziek. Twee aspecten die voor Marcia belangrijk zijn zijn; ‘vakmanschap’ en ‘frictie’. Vakmanschap toont een passie of liefde voor iets, in haar geval muziek. Frictie is belangrijk omdat ze nooit de makkelijke weg kiest, maar kiest voor iets dat schuurt, omdat daar de interessante dingen gebeuren. 

 

Op 19 mei staat M. Lucky in het SkateCafé in Amsterdam (klik hier voor tickets) en als je alvast even wilt bekijken en beluisteren hoe Golden Years live is dan kan dat hier. Met M. Lucky weet je al zeker dat het live goed in elkaar zit, niet alleen door haar professionele aanpak in alles wat ze doet met muziek, maar ook doordat haar band is samengesteld uit leden van Weval, Jungle by Night, Personal Trainer, EUT en Thomas Azier. Nou, dat kan eigenlijk alleen maar heel erg vet worden!

 

 

MINKA - Popronde 2020/2021 - Album: LINK

Het nieuwe album LINK van MINKA past in de trend van sterke uitgesproken vrouwen in de popmuziek, zoals Froukje, S10, MEROL en MEAU. Wat ons betreft staat MINKA daar ook tussen! Met LINK zet ze een veelzijdig album neer met uiteenlopende stijlen en emoties. De algehele tendens is positief, maar daarin weet ze zichzelf ook heel kwetsbaar tentoon te stellen. Qua werkethiek ligt MINKA erg dichtbij de hiervoor besproken M. Lucky. De titel verwijst naar het kiezen van de moeilijke weg, ‘slapeloze nachten, keihard werken voor elk muzikaal detail, en daar ook intens in op gaan.’ Dat de passie er bij MINKA van af springt is niet te ontkennen. Dat is eigenlijk ook de enige manier waarop je zo’n leven vol kan houden, want de grove overgangen en het contrast tussen optreden en alleen thuiszitten zijn enorm en wekken soms onzekerheden op. ‘Het hoort er allemaal bij.’

 

Na haar deelname aan Popronde zet MINKA haar tour-lifestyle keihard door. Je kunt haar zien op:

21 Mei   Come Out and Play Festival | Oss

26 Mei   Krang Festival | Hengelo

27 Mei   Dauwpop | Hellendoorn

11 Juni   Op De Tôffel Festival Brabant (Gratis)

11 Juni   Parkfeest Oosterhout

12 Juni   Fundatie Summer Stage Festival | Kasteel het Nijenhuis

18 Juni   Eindeloos Eiland Festival Zeeland

 

 

AVA NOVA - Popronde 2018 - Give Me Something

AVA NOVA bracht afgelopen vrijdag met CASUAL een nieuwe single uit genaamd Give Me Something. Het nummer is een speelse, zomerse lovetune. Deze samenwerking is niet geheel nieuw want de twee werken al een tijdje samen. Het nieuwe release is dan ook een mooie combi van een heerlijke hiphop beat, met zomerse melodische blazers en ritmische vocals van beide artiesten. Als je nog hulp nodig had om in de lente/zomer stemming te komen, zet dan snel Give Me Something op en geniet!

 

 

Donna Blue - Popronde 2018 - Album: Dark Roses

De afgelopen weken teasden Donna Blue ons al met verschillende voorproefjes van dit album. Vorige week brachten zij hun laatste single uit en afgelopen vrijdag kwam dan eindelijk het langverwachte album Dark Roses uit. Het album bestaat uit 11 nummers, inclusief de eerder uitgebrachte singles ‘The Beginning’, ‘A Lover In Disguise’, ‘Solitaire’ en titel track ‘Dark Roses’. Een sfeervolle muzikale reis vol romantiek en mysterie. Na de release treed Donna Blue deze en volgende maand op in zalen door heel Nederland, en in september door Duitsland. Het album is een hypnotiserende reis van klanken en stemmen die samenkomen op een romantische wijze. Ben je nu benieuwd naar hoe het album live klinkt? Dan heb jij geluk want, vanaf volgende week starten ze met hun tour. 

 

Donna Blue speelt de volgende shows in Nederland en Duitsland:

17-05   Melkweg, Amsterdam (NL) 18-09 Gdanska, Oberhausen (DE)

18-05   Paard, Den Haag (NL) 20-09 Schon Schön, Mainz (DE)

19-05   Hedon, Zwolle (NL) 21-09 MUZclub, Nuremberg (DE)

26-05   Mezz, Breda (NL) 22-09 Heppel & Ettlich, Munich (DE)

27-05   Ekko, Utrecht (NL) 23-09 Manufaktur, Schorndorf (DE)

29-05   Patronaat, Haarlem (NL) 24-09 Reeperbahn Festival, Hamburg (DE)

02-06   Luxor Live, Arnhem (NL) 25-09 Kinett, Kusel (DE)

05-06   Rotown, Rotterdam (NL) 27-09 FZW, Dortmund (DE)

16-09   Franz Ulrich, Kassel (DE) 28-09 KOHI, Karlsruhe (DE)

17-09   Schokoladen, Berlin (DE)

Tickets via: www.snowstar.nl/shows

 

 

Feiertag - Popronde 2017 - Album: Dive

Feiertag was wellicht een beetje een voorloper, want dit soort acts zijn vaak niet de eerste die je te binnen schieten als je denkt aan Popronde. Gelukkig zien we in de selecties van de afgelopen jaren steeds meer elektronica terugkomen en Feiertag bewijst maar weer wat een verrijking deze muziek is! We hebben zijn eerder singles al besproken in voorgaande New Music Mondays en nu is het album compleet. Het album is een vlucht door vele stijlen, genres en invloeden en Feiertag weet op wonderbaarlijke manier van grimmige breakbeats, glitchy vocals en zweverige soundscapes een samenhangend album te maken. Bij de meeste songs is dansen gegarandeerd, maar op de afsluiter en titeltrack geeft hij ons de kans om weer tot rust te komen. De atmosferische geluiden zijn meditatief en opliftend. Na alle beats, breaks, baslijnen en grooves sluit het album af met een een opbouw naar drums die als een mix van jazz en breakbeat klinken. Het is een prachtig einde en het album voelt compleet. 

 

Echter is dit bij lange na niet het einde van Feiertag. Toen we hem vroegen naar zijn plannen voor de toekomst zei hij: “Verwacht volgend jaar weer een album. 1 album per jaar is mijn doel.”

 

 

HAEVN - Popronde 2015 - Holy Ground

Holy Ground is de nieuwe single van HAEVN. De track is het tweede voorproefje van de EP Holy Ground die naar verwachting in de zomer uitkomt. Hiervoor brachten zij het nummer Open Hearts uit in samenwerking met de Britse zangeres Birdy. Op de plaat hoor je in de refreinen invloeden terug uit de gospel. Op deze nieuwe single hoor je de typische sound van het duo.

 

 

Orange Skyline - Popronde 2014 - Modern Times

Modern Times, de nieuwe single van Orange Skyline, gaat over de huidige turbulente tijd waarin het soms lastig is om jezelf staande te houden. Er komen veel dingen op je af en soms voelt het alsof dat allemaal op hetzelfde moment gebeurt. De band laat weten dat desondanks alles zij zich niet klein laten krijgen. Modern Times is de opvolger van A Fire, dat in februari door de NOS werd gebruikt als soundtrack bij de Olympische schaatsbeelden. Later dit jaar brengt Orange Skyline hun nieuwe album uit. Vorige maand sloten de mannen hun clubtour af en ze laten weten dat ze helemaal ready zijn om de festivals in Nederland te veroveren!

 

 

Démira - Popronde 2013/2016 - Cheap Data

Naast het fantastische artwork zijn we ook zeer enthousiast over de nieuwe single van Démira. Er zit een behoorlijk internationaal tintje aan deze track, want naast het feit dat ze zingt in Engels en Frans, is het nummer geproduceerd in de legendarische Electric Lady Studios in New York City. De studio, die in opdracht van Jimi Hendrix werd gebouwd, is de geboorteplaats van een overweldigende lijst aan fantastische albums (zie hier). Misschien was het meant-to-be, want haar vorige en veelgeprezen singel ‘New Voodoo’ doet qua naam denken aan D’Angelo’s album ‘Voodoo’, die is opgenomen in de (je raadt het al) de Electric Lady Studios. Of dit een teken is of niet, dat zullen we wellicht nooit weten, maar we weten wel dat het aankomende debuutalbum ‘Iggy’ van Démira, dat deze herfst wordt uitgebracht, ook in dat mooie rijtje terecht komt. 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde โœจ Elke week delen we een greep uit de agendaโ€™s (oud) Popronde-acts! ๐Ÿ•บ๐Ÿป Deze week zie je o.a. maar liefst 10 (!) oud Popronde deelnemers op het gratis te bezoeken festival @op_de_toffel en viert @32elephants uit de huidige selectie de release van hun debuut EP โ€˜For Friends and Familyโ€™ in de @vondelbunker ๐Ÿ‘€ Welke shows ga jij komende week checken?! ๐Ÿ”ฅ #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde @callitoffnl @snowcoats @hedonzwolle @chefspecialmusic @anfrow @effenaar @rondemusic @hetwondervanwoerden @teddyshitmusic @neushoorncafelwd @greatjoy_bangbang @de_nieuwe_anita @andyandtheantichrist @dustystrayofficial @subterraneanstreetsociety @tricklebolt @leahryemusic @droomdit @yaro.mila_ @cloudcukkoo @thames.band @kaboutertje_putlucht @op_de_toffel @anothernowband @bibelotdordrecht @thevisualband @pitouou @aafkeromeijn @popmonument @mybabymybabymybaby @zonnehuis.amsterdam @femmefugazi @noordkade_veghel @vessel_11 @thekoalaz @merleynnijmegen @shalisavanderlaan @roodesteenhoorn @chicachicamusic @ns16_tilburg @pyro.band @boerderij_zoetermeer @musicbyhistorian @minorcitizenmusic @em2_venue @ysa_bermejo @svenrossmusic @twents_gitaarfestival @hoornsestadsfeesten @spillgold @melkwegamsterdam @boter.bij.de.vis @narcafederkunsten
12 jun. 2024
popronde ๐——๐—ถ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ข๐—ข๐—ฅ ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ โœจ @amorvanrij // @cardiganinnstagram // @future.husband.forever_ // @heath.band // @loremipsummusic // @parkerfansss // @willknoxmusic // @yanlaleyan Je ziet en hoort ze van 14 september t/m 30 november door het hele land ๐Ÿ‘€ Check alle data en info over de acts via popronde.nl (link in bio) ๐Ÿ”— #Popronde2024 #Popronde #OOR #OORmagazine @oor.nl
6 jun. 2024
popronde ๐——๐—ถ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ก๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐— ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—›๐˜†๐—ฝ๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ โœจ @32elephants // @bracesband // @thisisbug // @cardiganinnstagram // @changingtidesband // @halfcabband // @heath.band // @hunk.band // @manasplagueofficial // @mikkiwoodstagram // @outahead_ // @roykingband // @sonicwhip // @statepowerhc // @taxitaxi050 // @wortelband Je ziet en hoort ze van 14 september t/m 30 november door het hele land ๐Ÿ‘€ Check alle data en info over de acts via popronde.nl (link in bio) ๐Ÿ”— #Popronde2024 #Popronde #NeverMindTheHype #NMTH
5 jun. 2024
popronde ๐——๐—ถ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—™๐˜‚๐—ป๐—ซ ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ โœจ @ccataleyax_ || @jeanjacquesnl || @navaronecole || @skyfeliz || @tresnavy @thearrangerzband Je ziet en hoort ze van 14 september t/m 30 november door het hele land ๐Ÿ‘€ Check alle data en info over de acts via popronde.nl (link in bio) ๐Ÿ”— #Popronde2024 #Popronde #FunX
3 jun. 2024
popronde ๐™‚๐™š๐™š๐™ฃ ๐™๐™ค๐™œ๐™š๐™ง๐™š ๐™—๐™ฉ๐™ฌ! ๐™…๐™š ๐™—๐™š๐™ก๐™–๐™จ๐™ฉ ๐™š๐™ง ๐™๐™š๐™š๐™ก ๐™‰๐™š๐™™๐™š๐™ง๐™ก๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™ข๐™š๐™š. De voorgenomen btw-verhoging is een extra belasting op jouw cultuur, sport, horeca, boeken en media. Het is een extra belasting op je kostbare vrije tijd, op je nieuwsgierigheid, op het toejuichen van je favoriete voetbalteam, op het boek dat je wilt lezen, op je schilderij aan de muur, op je fanfare in de buurt, op een hotelovernachting in het land, op het tijdschrift in de trein, op de sportschool in de wijk, en op de krant die je op de hoogte houdt van de wereld om je heen. Spreek je uit: www.geenhogerebtw.nl en teken de petitie via de link in bio ๐Ÿ”— #geenhogerebtw
3 jun. 2024
popronde Van Landgraaf tot Terschelling, deze maand kun je wederom een hoop (oud) Popronde-talent zien schitteren op de Nederlandse festivalpodia ๐ŸŽค Verdwalen in de bossen op โ€˜het meest relaxte festival van Nederlandโ€™ Maรฑana Maรฑana of keihard beuken in de moshpits bij Jera On Air, naar welk festival deze maand kijk jij het meeste uit? ๐Ÿ‘€ #Popronde #Popronde2024 @wantijpop @hetiseenwies @dawnbrothersmusic @kayslicemusic @degijsjaradijsjaband @kaboutertje_putlucht @bksfestival @hiqpyband @droomdit @neomi.music @texoprintband @oerolterschelling @bumble_b_boy @cavoloneroband @cocoboloband @kauwmusic @wearekuzko @subterraneanstreetsociety @thegrandeast @smudgedband @321astronaut @boskatofficial @whoelsebutmicha @starfish_band @cocoboloband @jesperjespermusic @de_baron_music @femmefugazi @olafputkerandthescenicsound @zusterzonnebloem @themocksofficial @froknroll @pinkpopfest @johncoffeymusic @wearethevices @chefspecialmusic @concertatsea @theindien @meauhewitt @jeraonair @bongloardnl @anothernowband @foriamking @changingtidesband @tuskynl @blaudzun @dekraaien @fataboommusic
31 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde โœจ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts ๐Ÿชฉ Zo kun je o.a. op vrijdag 1 juni naar de albumreleaseshow van A. Johanson (2022) in @ekko.nl en vieren Hiigo (2022) en HALF CAB (2024) de release van hun nieuwe EPโ€™s in @bennieszwolle en @cinetolamsterdam ๐Ÿ”ฅ Bekijk de complete LIve After Popronde agenda via de link in bio ๐Ÿ”— #Popronde2024 #Popronde @tuskynl @boskatofficial @merleynnijmegen @taxitaxi050 @nobel_leiden @greatjoy_bangbang @dbs_utrecht @jesperjespermusic @magneticspacemen @paradisoadam @future.husband.forever_ @_ginge____ @muylike @fluor033 @spotmiddelburg @cavoloneroband @proefmeiboz @texoprintband @thames.band @podiumvictorie @doordordrecht @navigateband @gigantapeldoorn @callitoffnl @thecoolquest @musicbyknight @babsopdebeat @m_metropool @meismuziek @storingfestival @orangeskylineofficial @yaro.mila_ @blackbeachband @halloffame013 @wearebonymacaroni @anothernowband @dynamo_ehv @thames.band @maryncharlie_ @capsloccapelle @musicbyhistorian @eenvooreenfestival @heath.band @musicmachinesittard @platenzaakwilm @chefspecialmusic @anfrow @paard_denhaag @cocoboloband @rapanuibeach @thekoalaz @patronaathaerlem @tricklebolt @moneyandtheman @littledevilbar @concertorecordstore @treehook @drunkendolly @callitoffnl @anywavefestival @nevinmusic
29 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde โœจ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ Zo zie je deze week o.a. kersvers Popronde-talent Andro tweemaal in het voorprogramma van oud Popronde-act Chefโ€™Special (2009) in Nijmegen ๐Ÿ”ฅ en viert Velocity Made Good (2023) vrijdag de release van hun debuut-EP in Leeuwarden ๐Ÿฅณ Bij welk concert ben jij te vinden deze week?! ๐Ÿ‘€ *UPDATE: @veulstevetfestival is helaas afgelast @anfrow @greatjoy_bangbang @veragroningen @femmefugazi @luxorlive @bowl.band @musicofsultan @fluor033 @leahryemusic @paard_denhaag @yanlaleyan @013poppodium @ratsanddaggers @hoofs_music @hayokaffeethof @velocitymadegood_ @neushoornlwd @cinetolamsterdam @anothernowband @simplonnl @fataboommusic @sowhatgouda @faskemuziek @taxitaxi050 @briekfestival @doornroosjenl @whoelsebutmicha @asnlopendvuurtje @baardvader @veulstevetfestival @hiqpyband @graspop_festival @cavoloneroband @veerlefiep @johnnyloevsme @maryncharlie_ @friesstraatfestival @texoprintband @prettypissedfest @droomdit @yes_inmybackyard @keenanmundane @effenaar @musicbyhistorian @chefspecialmusic @thames.band @stroomhuis @theindien @queenspleasure @meismuziek @pampuslive @navigateband @mezz_breda @hiigohiigo @thedirtydenims @komatsurock @bridge_festival_eindhoven #Popronde #Popronde2024
22 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! ๐ŸŽค Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagendaโ€™s van (oud) Popronde-acts ๐Ÿซถ๐Ÿผ Sta jij deze week mee te blรจren met @maryncharlie_ โ€˜s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? โ˜€๏ธ Check de complete agenda via de link in bio ๐Ÿ”— @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ•บ๐Ÿป Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) ๐ŸŽถ๐ŸŽง en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases โœจ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde โœจ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagendaโ€™s van oud Popronde-acts ๐ŸŽถ en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie ๐Ÿซถ๐Ÿผ Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio ๐Ÿ”— #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 ๐ŸŽถ Dit zijn de laatste 14 namen ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend โœจ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl ๐Ÿ‘€ @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 ๐ŸŽถ We zijn bijnaaaaa compleet! ๐Ÿ˜ฑ Hierna nog รฉรฉn batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan ๐Ÿซถ๐Ÿผ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 ๐ŸŽถ Hoppa, weer een nieuwe batch! ๐ŸŽ‰ Hebben jullie kersvers Poprondetalent @irisjeanmusic net ook zien schitteren in de livebox bij @npo3fm? ๐Ÿ˜ @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic ๐Ÿซถ๐Ÿผ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 ๐ŸŽถ Op de helft van het totaal aantal actsโ€ฆ ๐Ÿ‘€ en je hoort straks nog twee nieuwe Popronde-acts vanuit de @npo3fm livebox ๐Ÿซฃ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan ๐Ÿซถ๐Ÿผ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 ๐ŸŽถ Weer 14 nieuwe namen ๐Ÿ‘€ en we zijn nog lang niet klaarโ€ฆ ๐Ÿ™†๐Ÿผโ€โ™€๏ธ Blijf gezellig meeluisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm ๐Ÿซถ๐Ÿผ @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ โœจ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 We zijn (weer) los! ๐Ÿ”ฅ Het bekendmakingsfeest gaat door bij @npo3fm โœจ De eerste batch acts die mogen meetouren tijdens #Popronde2024 zijn: @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders โœจ #Popronde #Popronde2024
3 mei 2024
popronde Na vanavond weten we welke 101 acts dit najaar meetouren tijdens de Popronde ๐Ÿ˜ฑ Luister vanaf 21:00 naar @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman voor de bekendmaking van de volledige selectie ๐ŸŽถ en misschien ook nog wat andere verrassingenโ€ฆ ๐Ÿ‘€ #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
3 mei 2024
popronde Het bekendmakingsfeestje gaat nog even door ๐ŸŽ‰Morgen maken we de Poprondeselectie van 2024 compleet met nog 84 namen! ๐Ÿคฉ Tune vanaf 21.00 in bij @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman, en ontdek welke acts jij dit najaar in 41 steden door heel Nederland kan gaan komen checken ๐ŸŽถ #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
2 mei 2024
popronde Het is mei, de zon schijnt, de lente is eindelijk echt begonnen โ˜€๏ธ en dus is het weer tijd voor de eerste echte Festival Friโ€ฆ Thursday ๐Ÿซฃ Aanstaande 5 mei zie je op bijna elk bevrijdingsfestival wel een oud Popronde-act! ๐Ÿ‘€ En ook de rest van de maand is de agenda goed gevuld ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Swipe om te zien wie er in mei allemaal op de festivalpodia te zien zijn! Deze maand met o.a. @neomi.music @rommygabay @babsopdebeat @primaatband @johncoffeymusic @janetlivv @thecoolquest @fayvriens @indigopastelband @iknownoa @thames.band @droomdit @themocksofficial @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @bowl.band @kaboutertje_putlucht @staatseinde @meetthetambles @cocoboloband @_richiedagger_ @magneticspacemen @komatsurock @tricklebolt @anothernowband @veerlefiep @moneyandtheman @froknroll @wearethevices @theindien ๐Ÿซถ๐Ÿผ #Popronde #Popronde2024 #FestivalFriday
2 mei 2024
popronde En nog 11 acts die dit najaar 3 maanden lang mogen meetouren door heel Nederland ๐Ÿฅณ De laatste 84 namen hoor je over twee dagen bij @3voor12 Radio op @npo3fm ๐Ÿ‘€ @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband ๐Ÿซถ๐Ÿผ #Popronde #Popronde2024
1 mei 2024
popronde De eerste 6 acts van de Popronde selectie 2024 zijn een feit! ๐Ÿ’ฅ Blijf luisteren naar KINK IN TOUCH voor nog meer namen en verassingen ๐Ÿ‘€ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc ๐ŸŽถ #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Wie mogen er dit najaar 3 maanden lang meetouren langs 41 steden? ๐ŸŽธ๐Ÿฅ๐ŸŽค๐ŸŽน๐ŸŽถ Volg vanavond de bekendmaking van de allereerste namen vanaf 19:00 bij KINK IN TOUCH met @jasperleijdens ๐Ÿ‘€ @kinkpuntnl #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Nog heel even geduld... ๐Ÿ•– Tune morgenavond om 19.00 in bij KINK in Touch met @jasperleijdens voor de eerste lading namen die dit najaar mogen meetouren tijdens de Popronde ๐ŸŽถ en misschien nog wel wat andere leuke verrassingen... ๐Ÿ‘€ #Popronde2024 #Popronde #KINK @kinkpuntnl
30 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde โœจ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagendaโ€™s van (oud) Popronde-acts ๐Ÿงก En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! ๐Ÿ‘‘ Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot ๐Ÿคฉ Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio ๐Ÿ”— #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen