Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 21032022

maandag 21 maart 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

De start van de lente is een feit, het is heerlijk weer buiten. De lente staat voor groei, ontwikkeling en een nieuw begin. De winterdip mag de kast weer in en de leuke lente outfits mogen weer hun rentree maken. Deze eerste lentedag brengt ons ook een heleboel nieuwe muziek van Popronde acts. Je weet wat ze zeggen: muziek is een medicijn voor alles, dus heb je nog een beetje hulp nodig bij het opbergen van je winterdip? Begin dan snel met luisteren!  

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

MAYLEAF - Popronde 2020/2021 - If You Want It

MAYLEAF bracht afgelopen donderdag 17 maart hun nieuwe single If You Want It uit. De zangeres van de band Ilah van der Haas vertelt ons dat de single gaat over het accepteren dat dingen veranderen in het leven. Het verleden is het verleden. Als het puntje bij paaltje komt maakt het niet echt uit wat je verhaal is: het enige dat er nu toe doet is dat jij beslist wat er gaat gebeuren. MAYLEAF staat bekend om hun fuzzy sound en 90’s tunes, dat ook in deze single is terug te horen.

 

 

Melle Jutte & GINGE - Popronde 2020/2021 & Popronde 2021 - Guess I’m Falling 

Melle Jutte en GINGE: het duo waarvan we niet wisten dat wij dit nodig hadden in ons leven. Guess I’m Falling is een prachtige samenwerking tussen twee getalenteerde artiesten, overigens beiden onderdeel van de huidige Popronde selectie. Het nummer hebben ze samen geschreven en vertelt een prachtig verhaal over het voor iemand vallen, maar dat tegelijkertijd ook best eng vinden. Het nummer neemt je mee op een soulvolle/R&B reis, en geloof ons, deze reis wil je niet missen!  

 

 

YoungRubbi - Popronde 2021 - Pixel Psycho

YoungRubbi is een van de talenten van de 2021 selectie. De jonge Rotterdamse hiphop artiest en producer laat in zijn nieuwe single maar weer eens horen hoe erg punk hem inspireert. De combinatie van hiphop en punk komt prachtig samen in een rauwe sound waarin YoungRubbi maatschappelijke onderwerpen behandeld. In Pixel Psycho gooit hij zijn frustraties over online communicatie in een lange afstandsrelatie eruit. YoungRubbi drijft de spot met zijn generatie door met een knipoog over moderne technologie te spreken. Hoewel technologie de mens verder brengt, maakt het communicatie soms ook moeilijker. Er is verlangen naar fysiek contact, maar dit verleren we door teveel waarde aan onze telefoon te hechten. 

29 april komt de EP ‘Chaos Staat Me Goed’ uit en er staan ook weer shows op de planning. YoungRubbi speelt op 31 maart tijdens Popronde Delft in Wolbodo en op 10 mei in Worm in Rotterdam.

 

  

Sammie Sedano - Popronde 2020/2021 - Running Away

Twee weken geleden verblijdde Sammie Sedano ons al met de single Maan Bij Avond. Afgelopen vrijdag dropte hij wederom een nieuwe single genaamd Running Away. Dit allemaal in aanloop naar zijn aankomende EP, die naar verwachting eind april uitkomt. Op deze single heeft Sammie samengewerkt met de uit Zwolle afkomstige singer/songwriter Tomson. Samen hebben zij dit nummer gemaakt waarbij de thema’s bindingsangst en verlatingsangst een grote rol spelen. Sammie herstelt momenteel van een gebroken nek en is hierdoor nog niet in staat om live op te treden. Hij roept zijn fans daarom op om mee te denken hoe wij zijn aankomende release kunnen vieren. Heb jij de gouden tip voor Sammie Sedano laat het hem weten op zijn instagram.

 

 

Froukje - Popronde 2020 - Uitzinnig EP

In 2020 was Froukje onderdeel van de Popronde selectie, maar door Covid vonden er toen nauwelijks Popronde shows plaats, op een paar livestreams na. Gelukkig heeft dit voor Froukjes carrière weinig verschil gemaakt want nadat ze werd opgepikt door 3FM is haar carrière in een stroomversnelling beland en is ze in een korte tijd immens populair geworden. Met haar nieuwe EP, ‘Uitzinnig’, levert ze wederom een plaat af met intrigerende en toegankelijke pop hits. Een best wel spannende klus om na een succesvol debuut als ‘Licht en Donker’ een goede opvolger te maken. Je hebt je hele leven om je eerste plaat te maken, maar na een eerste plaats ontstaan er verwachtingen waardoor de tweede plaat in een veel kortere tijd hetzelfde of zelfs meer moet gaan bereiken. In een interview met LINDA.meiden zegt Froukje die druk best wel te hebben ervaren. En dat terwijl ze net als haar leeftijdsgenoten worstelt met bepaalde onzekerheden.In hetzelfde interview omschrijft Froukje de emoties die zij de afgelopen twee jaar heeft gevoeld. Dit komt samen in de titel van de EP ‘uitzinnig’. Het kan gaan over vreugde, maar tegelijkertijd omschrijft het ook de wanhoop die je ervaart als je jezelf niet onder controle hebt. 

Een persoonlijkere plaat dan haar vorige en het voelt alsof we allemaal meegenomen worden in de ontwikkeling van de talentvolle zangeres. Hiernaast horen we ook S10 op de plaat. Een samenwerking van twee krachtige jonge vrouwen die ons een hoopvol beeld geven van de mooie muzikale toekomst van Nederland waarin er ongetwijfeld meer ruimte komt voor sterke vrouwen met een persoonlijk verhaal. 

 

 

Zulu Green - Popronde 2020 - Ancestors Chant

Wat zijn wij blij dat Zulu Green weer terug is met nieuwe muziek! Deze heerlijke track is voor Zulu een mantra, een gezang en een gebed samen. Ancestors Chant is een persoonlijk nummer en komt recht uit haar hart. Niet zo gek ook, voor een nummer dat haar zo dierbaar is. Het ontstond in een periode waarin ze struggelde met (mentale) gezondheidsuitdagingen en een writer’s-block. Het leven werd haar even te veel en ze voelde zich gedwongen op gas terug te nemen. Zulu vond een uitweg in het herontdekken van haar spiritualiteit, iets wat zij vanuit haar jeugd al meekreeg via haar oma in de vorm van Santeria, een vorm van ‘Afro-spiritualiteit’. Hierin spelen onder andere de kracht en leiding van voorouders een grote rol. “I am getting guided and protected by the chant of my Ancestors” is de mantra die Zulu in haar meditaties herhaalde en uiteindelijk werd dit het begin van het nummer. Zulu Green hoopt met deze ode aan de groei en transities in het leven aan haar voorouders en Afro-spiritualiteit de nodige helende vibraties toe te sturen.

 

 

Paracetamøl - Popronde 2019 - Stranger

Gitaren? Gitaren!! De Arnhemse garage-postpunkband levert met ‘Stranger’ een dijk van een track af. Het moet hard door je speakers. Je moet het voelen. Als live act zijn ze duister, hard, venijnig, intens en barsten ze van de ervaring. We willen onszelf natuurlijk niet teveel credits geven, maar we hopen dat Popronde 2019, waarin ze 30 keer optraden, hier een klein beetje aan heeft bijgedragen. Naast Popronde hebben ze trouwens een lijst aan festivals waarop ze hebben gespeeld waar je U tegen zegt. We raden je aan om het nummer alvast lekker op te zetten terwijl wij je vertellen wanneer je ze live kan gaan bewonderen. Paracetamøl staat 9 april op Palmpop (Weere), 21 april in Doka (Amsterdam), 12 mei op Preipop (Groningen) en 15 juli op de Zwarte Cross (Lichtenvoorde). Meer shows worden snel bekend gemaakt, naast de datum voor de release van het album zelf.

 

 

Lorrèn - Popronde 2019 - EP: In Time You’ll See

De singer-songwriter Lorrèn maakt een warme en pure crossover van jazz, soul en pop. De EP is prachtig geschreven, gecomponeerd en geproduceerd en voelt ‘niet-Nederlands’ aan. Het is een ambitieus project en de (internationale) successen die ze voor deze plaat al heeft behaald lijken slechts een begin van wat komen gaat. Lorrèn haalt inspiratie en eert met haar stijl grote namen als Amy Winehouse, Lianne La Havas en Corinne Bailey Rae. Het is dus zeker een fijne combinatie tussen verschillende invloeden in jazz en soul met eenzelfde toegankelijkheid en herkenbaarheid van popmuziek.

 

 

Jay-Way - Popronde 2018 - Shawty Goodnight

De Amsterdamse Rapper Jay-Way dropte afgelopen vrijdag een nieuwe track: Shawty Goodnight. Dit is de eerste single naar aanloop van zijn aankomende album. Het was even een tijdje stil rondom Jay-Way, maar dat betekent niet dat hij stil heeft gezeten. Het album wordt deze maand nog gereleased. Met Shawty Goodnight zet Jay-Way alvast de toon voor een beloftevol album.

 

 

Wakeem - Popronde 2018 - Boze Vlinder

De samenwerking tussen House495 en Wakeem is ondertussen een bekende formule en het gaat ook zeker niet de laatste keer zijn. ‘Charisma’, het laatste album van Wakeem, stamt alweer uit 2019, tijd voor nieuwe muziek dus. Na ‘Trance’ kunnen we vanaf nu genieten van ‘Boze Vlinder’, een rauwe track met een aanstekelijke flow. Het kort-maar-krachtige nummer zet de toon voor wat er komen gaat; Een flinke dosis nieuwe muziek die Wakeem de komende tijd gaat releasen in aanloop naar een nieuw project. Wij zijn benieuwd wat we allemaal gaan horen!.

 

 

Benjamin Fro - Popronde 2017 - HOLD UP

De lente is ook muzikaal gezien begonnen. ‘HOLD UP’ is een en al goede energie en vibes. Benjamin Fro voegt hiermee een heerlijke funky hip hop track aan zijn repertoire toe waarbij stilzitten voor ons geen optie is. We kunnen er kort over zijn: druk op play en ervaar het zelf maar. Genieten geblazen!

 

 

Judy Blank - Popronde 2016 - Confetti

‘’What if everyone was happy? Would our world still be the same?’’ 

Het prachtige nieuwe liedje van Judy Blank is om kippenvel van te krijgen. Het ingetogen en rustgevende nummer gaat over mentale gezondheid en is een klein inkijkje in de gevoelens van Judy zelf. Ze heeft de kunde om teksten te schrijven waarin je jezelf herkent en hiermee een speciale verbinding tussen haarzelf en de luisteraar te creëren. Op ‘Confetti’ weet Judy haar persoonlijke dieptepunten op een interessante en unieke manier te belichten waardoor het beladen onderwerp juist heel bespreekbaar voelt. ‘’Would I get tired of old confetti sticking to my clothes? /  If every day was like a party, it wouldn’t be as fun to go.‘’

 

De EP ‘Saddies’ komt op 22 april uit. Die staat in onze agenda!

 

 

GGGOLDDD - Popronde 2016 (als GOLD) - This Shame Should Not Be Mine

Weer een krachtige single van GGGOLDDD. Deze keer is het de titeltrack van het album dat op 1 april uit komt; This Shame Should Not Be Mine. Het nummer wordt vergezeld met een onheilspellende videoclip waarin Milena (Zangers GGGOLDDD) in een talkshow tegenover haar ‘misbruiker’ wordt geplaatst. Het voelt alsof de makers van Black Mirror achter deze video zitten, maar het is Joris Weerts, die ook met onder andere Ronnie Flex, Maan en Glen Faria heeft gewerkt. 

 

Milena zegt over het nummer dat de elektronische, donkere en griezelige geluiden de angsten in haar weergeven. Het heeft haar jaren gekost om deze angsten überhaupt te accepteren en te begrijpen wat er met haar aan de hand was. Haar depressie en het gevoel van eenzaamheid dat hieruit ontstond werden constant onderschat en tenietgedaan door doktoren en door haarzelf. De traumatische ervaring werd verergerd door de reacties die Milena kreeg. Met dit nummer wil ze voorkomen dat slachtoffers van misbruik zichzelf de schuld gaan/blijven geven. Het nummer dat ontstaan is uit pijn en schaamte geeft Milena nu juist kracht en is een mantra geworden die haar blijft herinneren aan het feit dat die nare gebeurtenis niet haar fout was. De open- en eerlijkheid van Milena in dit nummer is bewonderenswaardig en voelt als haar manier om alle slachtoffers van misbruik een hart onder de riem te steken.

 

 

JB Meijers - Popronde van voor de Archieven - Gimme Shelter

Het is alweer een lange tijd geleden dat JB Meijers de podia van Popronde heeft beklommen en met ons mee tourde. Maar nog altijd is hij een naam in de Nederlandse muziekindustrie. JB is een multi-instrumentalist, producer, songwriter en zanger die ons in de afgelopen jaren heeft getrakteerd op tal van platen Afgelopen vrijdag bracht hij het nummer Gimme Shelter uit, een remake van het nummer van de Rolling Stones, maar dan op zijn JB’s en met een net zo goede energie als het origineel vinden wij!

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts. Komende week zie je o.a. @wearerhevices @meauhewitt @amberarcades @robinkester @leahryemusic @orangeskylineofficial @ivyvoxmusic @magneticspacemen @kalaallitnunaatband @foriamking @anothernowband @oliverpeschmusic @haevnmusic @iris.penning @cashmyra @heyteam.official @boazmusicofficial @pitouou @kaineedie Ook Popronde gedaan en ga je komende maanden shows spelen? Tag of dm ons met jouw tourdata!
22 mrt. 2023
popronde De 3FM Awards zijn er weer ๐Ÿ’ซ En er zijn weer verschillende oud-Popronde acts genomineerd! De stembus is t/m woensdag 22 maart geopend dus grijp je kans nu het nog kan! BESTE GROEP @rondemusic @hetiseenwies BESTE SONG @froknroll @rondemusic @wearethevices BESTE INDIE ACT @hetiseenwies @wearethevices BESTE SAMENWERKING @froknroll BESTE NIEUWKOMER @thisisloupe @neomi.music Op wie stem jij? @npo3fm
21 mrt. 2023
popronde NIEUWE RUBRIEK โœจ Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts. Komende week zie je o.a. @gyokrezts @toadelaide @eut.band @danielnolet @jetvdsteen @ikbenforte @aisha.wav @wastedyouthclubb @wijzijndetoegift @noa.lauryn.music @nonchelange @kalaallitnunaatband @amberarcades @robinkester @johncoffeymusic @orangeskylineofficial @ingevancalkar @voltage_nl @by_lionstorm @portofcallnl @maxpoolmanmusic @imremakesmusic @haevnmusic Ook Popronde gedaan en ga je komende maanden shows spelen? Tag of dm ons met jouw tourdata!
15 mrt. 2023
popronde ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป! Vandaag zijn de #provincialestatenverkiezingen en de #waterschapsverkiezingen. Vergeet niet te stemmen, laat je stem horen want die telt!
15 mrt. 2023
popronde ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ—ฏ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ซ๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ๐™ซ๐™ช๐™ช๐™ง๐™ฉ๐™Ÿ๐™š๐Ÿ—ฏ๐Ÿ”ฅ Een throwback naar @poprondeutrecht toen videoqueen๐Ÿ‘ธ @reneemeijer deze "levensvragen" afvuurde op o.a. @wearekuzko โœจ๏ธ @kalaallitnunaatband โœจ๏ธ en @guyy_ โœจ๏ธ Die soms nog best lastig te beantwoorden zijn... Of hebben jullie je antwoorden al paraat? ๐Ÿ‘€ #poprondeutrecht #popronde #popronde2021
14 mrt. 2023
popronde ๐–๐จ๐ซ๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž๐ฌ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐‚๐จรถ๐ซ๐๐ข๐ง๐š๐ญ๐จ๐ซ ๐๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐ž? ๐ŸŽบVACATURE ALERT๐ŸŽบ We zijn op zoek naar een coรถrdinator productie, voor 38 uur p.w. - van 1 augustus tot 1 december. Klinkt dit als een job voor jou? Check de vacature op popronde.nl/vacatures Ben je enthousiast? Reageer dan voor 1 april en mail een korte motivatie en je cv naar chris@popronde.nl #vacature #popronde #werkenbijpopronde
9 mrt. 2023
popronde ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป. ๐™€๐™ฃ ๐™ฃ๐™ช?! Er hebben zich meer dan 1100 acts ingeschreven voor Popronde 2023, wauw! ๐Ÿ’ฅ Heb jij je ingeschreven voor Popronde, dan breekt er een spannende tijd aan van wachten en duimen. Maarja, wat gaat er nu eigenlijk gebeuren? En wanneer komt het verlossende woord? Daar vertellen we je meer over op Popronde Daily (link in bio) #popronde #popronde2023 #poprondedaily
3 mrt. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด!โœจ De laatste 24 uur om je aan te melden zijn ingegaanโฐ๏ธ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐Ÿฎ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป - ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป!โœจ Aanmelden voor Popronde 2023 kan nog t/m morgen 1 maart! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daar de 100 acts uit die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in de bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฏ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Zorg dat je inschrijving uiterlijk 1 maart compleet is! โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
27 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด 4 ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
26 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
25 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (Link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (Link in bio)
24 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!โœจ De deadline komt in zicht, je hebt nog 1 week de tijd om je in te schrijven voor Popronde 2023! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daaruit de 100 acts die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ Is jouw inschrijving al compleet? Werken de linkjes? Heb je je tracks geupload? Zorg dat het uiterlijk 1 maart compleet is! Graag meer info lezen over het inschrijven? (Link in bio naar de website) ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq ๐Ÿ‘‰check de Q&A in de insta highlights โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-act (link in bio) #popronde2023 #schrijfjeinvoorpopronde
22 feb. 2023
popronde In 2021 deed hij mee met de Popronde en de rem is er inmiddels wel af: hij stond afgelopen januari op @esns.nl en heeft inmiddels een debuutplaat op zak โœจ het is Nonchelange! Wil je net als @nonchelange Nederland veroveren? Schrijf je dan uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ
16 feb. 2023
popronde Graag willen wij vandaag aandacht vragen voor het initiatief van podia, artiesten en organisaties in de muziekindustrie om samen geld in te zamelen voor de slachtoffers van de allesvernietigende aardbeving in Turkije en Syriรซ. De hele week worden er verschillende benefietconcerten georganiseerd waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan #giro555 Wil jij bijdragen? Bezoek een van de concerten of doneer een bedrag op giro555.nl Op Popronde Daily (link in bio) hebben we de concerten voor je op een rijtje gezet. (Ontbreekt er volgens jou nog een initiatief? Laat het ons vooral weten via de dm of mail naar online@popronde.nl dan voegen we deze eraan toe)
14 feb. 2023
popronde Nog 20 dagen te gaan om je in te schrijven! โœจ @_itsmaxine_ deed in 2019 mee en was zelfs geselecteerd als een van de @oor.nl talents! Wil jij dit jaar ook mee op tour met de Popronde? Schrijf je uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ ๐ŸŽถ MAXINE - KINDA WANNA
9 feb. 2023
popronde โœจ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐&๐€โœจ Heb jij een prangende vraag over Popronde? Deze week gooien we onze Instagram stories open voor jullie vragen! Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? De Popronde tour? De steden? Over je promo? Over een act die je ooit ergens zag spelen maar waarvan je de naam bent vergeten? Stel je vragen in de Instagram stories en lees mee met de antwoorden. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl โœจDe inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn nog open t/m 1 maart (link in de bio) #popronde #popronde2023 #Q&A #vraagmaarraak #durftevragen
6 feb. 2023
popronde ๐—๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!๐Ÿ“ฃ Wil jij dit najaar mee op tour met de Popronde? Veel spelen, veel kilometers maken met je muziek, een groter publiek bereiken, veel leren, je netwerk uitbreiden en veel leuke nieuwe mensen leren kennen? Schrijf je in voor Popronde 2023! Meer info & inschrijven: โญlink in de bio ๐Ÿ“ธ @jessie_kamp #popronde #popronde2023
1 feb. 2023
popronde Popronde wint 'Beste Festival' bij IJzeren Podiumdieren!๐ŸŽ‰ WAUW! Wat zijn we trots en vereerd om deze prijs in ontvangst te mogen nemen๐Ÿ’œ Bedankt voor de stemmen, bedankt VNPF en BEDANKT aan iรฉdereen die onderdeel is van de Popronde: coรถrdinatoren, vrijwilligers & locaties in alle steden en natuurlijk alle artiesten en bezoekers. Deze is voor jullie๐Ÿซถ ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp #ijzerenpodiumdieren #bestefestival #popronde #vnpf #popronde2022
21 jan. 2023
popronde ๐Ÿ’ซOnze @esns.nl tips๐Ÿ’ซ Trek jij deze week ook naar het noorden voor Eurosonic Noorderslag? Breng vooral een bezoekje aan deze acts, allemaal fantastische bands en artiesten die de afgelopen jaren met de Popronde meetourde! Daarnaast zijn er ook nog een heleboel oud-Popronde acts te vinden in de overige programmering zoals bij de showcases van @pinguinradio en @nmthype We wensen iedereen onwijs veel plezier op muzikale ontdekkingstocht in Groningen! ๐Ÿ‘‡We taggen alle acts in de comment๐Ÿ‘‡ #popronde #esns #esns2023 #esns23 #eurosonic #eurosonicnoorderslag
17 jan. 2023
popronde '๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ' ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—•๐—ฎ๐—ฏ๐˜€ was jij bij een van haar Popronde shows dan is de kans groot dat jij ook hebt meegezongen met deze Babs song. In de zaal was het keer op keer een feestje bij haar shows, maar hoe gaat het er backstage aan toe? We mochten mee op pad naar haar show tijdens @PoprondeRotterdam bij de Doelen, waar ze de auto parkeerden op de meest originele "parkeerplek" van de Popronde'22 tour...๐Ÿ‘€ ๐ŸŽฅ Lorenzo Gentili // @yunglorcash.png ๐ŸŽถ @babsopdebeat โœจ Zaterdag 21 januari speelt Babs tijdens @esns.nl !โœจ ๐Ÿ‘‰ Oosterpoort Foyer Grote Zaal - 19:15-20:00 Wil je net als Babs door heel Nederland touren met je muziek? Schrijf je in voor Popronde 2023! (Meer info via de link in de bio) #popronde #babs #popronde2022 #popronderotterdam #popronderotterdam2022
13 jan. 2023
popronde โœจ๐ŸŽฌPOPRONDE ACADEMY X POSSIBILIZE๐ŸŽฌโœจ Wist je dat we met Popronde de deelnemers ondersteunen in hun ontwikkeling dmv het Popronde Academy platform? Voor de nieuwste video van Popronde Academy zijn we een samenwerking aangegaan met @discoverrevelland (een platform van @possibilize ). In deze leerzame video delen zij veel bruikbare kennis, persoonlijke ervaringen & concrete tips over het toegankelijker maken van je liveshow. Hiermee verbreed je niet alleen je doelgroep, maar voeg je ook een extra beleving toe voor het publiek dat je al hebt bereikt. Samen werken we toe naar een zo toegankelijk mogelijke live sector โค๏ธ Wil je de hele video zien? Schrijf je dan in voor Popronde (link in bio)! Als je geselecteerd wordt, heb je voor altijd toegang tot alle leerzame content van het Academy platform waaronder deze en nog meer video's! Meer weten over @discoverrevelland en @possibilize en hun projecten? Neem vooral een kijkje op hun profiel! #discoverrevelland #revelland #possibilize #popronde #poprondeacademy Credits: ๐ŸŽฅ @yunglorcash.png ๐ŸŽต @boter.bij.de.vis ๐ŸŽฌ @fiieeke & @joaodegroot ๐Ÿ—ฃ๏ธ @discoverrevelland
10 jan. 2023
popronde ๐…๐ˆ๐„๐-๐ฏ๐ฅ๐จ๐ ! FIEP, Popronde act van 2022, speelde in alle hoeken van het land en maakte zo in korte tijd flink wat kilometers. Hoe het is om met @veerlefiep op pad te zijn? Check de FIEP-vlog! (ook terug te vinden op ons YouTube kanaal via de link in de bio) Na hun deelname aan Popronde'22 stoten ze meteen door naar het podium van Eurosonic Noorderslag! Ga ze checken op @esns.nl zaterdag 21 januari Oosterpoort - 20.00 uur Wil jij je eigen Popronde-avontuur beleven? De inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn geopend t/m 1 maart! ๐Ÿ’ซ #FIEP #esns23 #popronde #popronde2022 #eurosonicnoorderslag #poprondevlog #vlog Wil jij meer FIEP๐Ÿงก volg, support, deel, bezoek ze! ๐ŸŽฅ @natasjabokkerink.nl
9 jan. 2023
popronde Namens iedereen bij Popronde ontzettend fijne feestdagen en een heel fijn 2023 gewenst. Onwijs bedankt aan iedereen die er zoโ€™n fantastische Popronde tour van heeft gemaakt afgelopen jaar! โค๏ธ Team Popronde ๐ŸŽถ @destaat
23 dec. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen