Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 21032022

maandag 21 maart 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

De start van de lente is een feit, het is heerlijk weer buiten. De lente staat voor groei, ontwikkeling en een nieuw begin. De winterdip mag de kast weer in en de leuke lente outfits mogen weer hun rentree maken. Deze eerste lentedag brengt ons ook een heleboel nieuwe muziek van Popronde acts. Je weet wat ze zeggen: muziek is een medicijn voor alles, dus heb je nog een beetje hulp nodig bij het opbergen van je winterdip? Begin dan snel met luisteren!  

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

MAYLEAF - Popronde 2020/2021 - If You Want It

MAYLEAF bracht afgelopen donderdag 17 maart hun nieuwe single If You Want It uit. De zangeres van de band Ilah van der Haas vertelt ons dat de single gaat over het accepteren dat dingen veranderen in het leven. Het verleden is het verleden. Als het puntje bij paaltje komt maakt het niet echt uit wat je verhaal is: het enige dat er nu toe doet is dat jij beslist wat er gaat gebeuren. MAYLEAF staat bekend om hun fuzzy sound en 90’s tunes, dat ook in deze single is terug te horen.

 

 

Melle Jutte & GINGE - Popronde 2020/2021 & Popronde 2021 - Guess I’m Falling 

Melle Jutte en GINGE: het duo waarvan we niet wisten dat wij dit nodig hadden in ons leven. Guess I’m Falling is een prachtige samenwerking tussen twee getalenteerde artiesten, overigens beiden onderdeel van de huidige Popronde selectie. Het nummer hebben ze samen geschreven en vertelt een prachtig verhaal over het voor iemand vallen, maar dat tegelijkertijd ook best eng vinden. Het nummer neemt je mee op een soulvolle/R&B reis, en geloof ons, deze reis wil je niet missen!  

 

 

YoungRubbi - Popronde 2021 - Pixel Psycho

YoungRubbi is een van de talenten van de 2021 selectie. De jonge Rotterdamse hiphop artiest en producer laat in zijn nieuwe single maar weer eens horen hoe erg punk hem inspireert. De combinatie van hiphop en punk komt prachtig samen in een rauwe sound waarin YoungRubbi maatschappelijke onderwerpen behandeld. In Pixel Psycho gooit hij zijn frustraties over online communicatie in een lange afstandsrelatie eruit. YoungRubbi drijft de spot met zijn generatie door met een knipoog over moderne technologie te spreken. Hoewel technologie de mens verder brengt, maakt het communicatie soms ook moeilijker. Er is verlangen naar fysiek contact, maar dit verleren we door teveel waarde aan onze telefoon te hechten. 

29 april komt de EP ‘Chaos Staat Me Goed’ uit en er staan ook weer shows op de planning. YoungRubbi speelt op 31 maart tijdens Popronde Delft in Wolbodo en op 10 mei in Worm in Rotterdam.

 

  

Sammie Sedano - Popronde 2020/2021 - Running Away

Twee weken geleden verblijdde Sammie Sedano ons al met de single Maan Bij Avond. Afgelopen vrijdag dropte hij wederom een nieuwe single genaamd Running Away. Dit allemaal in aanloop naar zijn aankomende EP, die naar verwachting eind april uitkomt. Op deze single heeft Sammie samengewerkt met de uit Zwolle afkomstige singer/songwriter Tomson. Samen hebben zij dit nummer gemaakt waarbij de thema’s bindingsangst en verlatingsangst een grote rol spelen. Sammie herstelt momenteel van een gebroken nek en is hierdoor nog niet in staat om live op te treden. Hij roept zijn fans daarom op om mee te denken hoe wij zijn aankomende release kunnen vieren. Heb jij de gouden tip voor Sammie Sedano laat het hem weten op zijn instagram.

 

 

Froukje - Popronde 2020 - Uitzinnig EP

In 2020 was Froukje onderdeel van de Popronde selectie, maar door Covid vonden er toen nauwelijks Popronde shows plaats, op een paar livestreams na. Gelukkig heeft dit voor Froukjes carrière weinig verschil gemaakt want nadat ze werd opgepikt door 3FM is haar carrière in een stroomversnelling beland en is ze in een korte tijd immens populair geworden. Met haar nieuwe EP, ‘Uitzinnig’, levert ze wederom een plaat af met intrigerende en toegankelijke pop hits. Een best wel spannende klus om na een succesvol debuut als ‘Licht en Donker’ een goede opvolger te maken. Je hebt je hele leven om je eerste plaat te maken, maar na een eerste plaats ontstaan er verwachtingen waardoor de tweede plaat in een veel kortere tijd hetzelfde of zelfs meer moet gaan bereiken. In een interview met LINDA.meiden zegt Froukje die druk best wel te hebben ervaren. En dat terwijl ze net als haar leeftijdsgenoten worstelt met bepaalde onzekerheden.In hetzelfde interview omschrijft Froukje de emoties die zij de afgelopen twee jaar heeft gevoeld. Dit komt samen in de titel van de EP ‘uitzinnig’. Het kan gaan over vreugde, maar tegelijkertijd omschrijft het ook de wanhoop die je ervaart als je jezelf niet onder controle hebt. 

Een persoonlijkere plaat dan haar vorige en het voelt alsof we allemaal meegenomen worden in de ontwikkeling van de talentvolle zangeres. Hiernaast horen we ook S10 op de plaat. Een samenwerking van twee krachtige jonge vrouwen die ons een hoopvol beeld geven van de mooie muzikale toekomst van Nederland waarin er ongetwijfeld meer ruimte komt voor sterke vrouwen met een persoonlijk verhaal. 

 

 

Zulu Green - Popronde 2020 - Ancestors Chant

Wat zijn wij blij dat Zulu Green weer terug is met nieuwe muziek! Deze heerlijke track is voor Zulu een mantra, een gezang en een gebed samen. Ancestors Chant is een persoonlijk nummer en komt recht uit haar hart. Niet zo gek ook, voor een nummer dat haar zo dierbaar is. Het ontstond in een periode waarin ze struggelde met (mentale) gezondheidsuitdagingen en een writer’s-block. Het leven werd haar even te veel en ze voelde zich gedwongen op gas terug te nemen. Zulu vond een uitweg in het herontdekken van haar spiritualiteit, iets wat zij vanuit haar jeugd al meekreeg via haar oma in de vorm van Santeria, een vorm van ‘Afro-spiritualiteit’. Hierin spelen onder andere de kracht en leiding van voorouders een grote rol. “I am getting guided and protected by the chant of my Ancestors” is de mantra die Zulu in haar meditaties herhaalde en uiteindelijk werd dit het begin van het nummer. Zulu Green hoopt met deze ode aan de groei en transities in het leven aan haar voorouders en Afro-spiritualiteit de nodige helende vibraties toe te sturen.

 

 

Paracetamøl - Popronde 2019 - Stranger

Gitaren? Gitaren!! De Arnhemse garage-postpunkband levert met ‘Stranger’ een dijk van een track af. Het moet hard door je speakers. Je moet het voelen. Als live act zijn ze duister, hard, venijnig, intens en barsten ze van de ervaring. We willen onszelf natuurlijk niet teveel credits geven, maar we hopen dat Popronde 2019, waarin ze 30 keer optraden, hier een klein beetje aan heeft bijgedragen. Naast Popronde hebben ze trouwens een lijst aan festivals waarop ze hebben gespeeld waar je U tegen zegt. We raden je aan om het nummer alvast lekker op te zetten terwijl wij je vertellen wanneer je ze live kan gaan bewonderen. Paracetamøl staat 9 april op Palmpop (Weere), 21 april in Doka (Amsterdam), 12 mei op Preipop (Groningen) en 15 juli op de Zwarte Cross (Lichtenvoorde). Meer shows worden snel bekend gemaakt, naast de datum voor de release van het album zelf.

 

 

Lorrèn - Popronde 2019 - EP: In Time You’ll See

De singer-songwriter Lorrèn maakt een warme en pure crossover van jazz, soul en pop. De EP is prachtig geschreven, gecomponeerd en geproduceerd en voelt ‘niet-Nederlands’ aan. Het is een ambitieus project en de (internationale) successen die ze voor deze plaat al heeft behaald lijken slechts een begin van wat komen gaat. Lorrèn haalt inspiratie en eert met haar stijl grote namen als Amy Winehouse, Lianne La Havas en Corinne Bailey Rae. Het is dus zeker een fijne combinatie tussen verschillende invloeden in jazz en soul met eenzelfde toegankelijkheid en herkenbaarheid van popmuziek.

 

 

Jay-Way - Popronde 2018 - Shawty Goodnight

De Amsterdamse Rapper Jay-Way dropte afgelopen vrijdag een nieuwe track: Shawty Goodnight. Dit is de eerste single naar aanloop van zijn aankomende album. Het was even een tijdje stil rondom Jay-Way, maar dat betekent niet dat hij stil heeft gezeten. Het album wordt deze maand nog gereleased. Met Shawty Goodnight zet Jay-Way alvast de toon voor een beloftevol album.

 

 

Wakeem - Popronde 2018 - Boze Vlinder

De samenwerking tussen House495 en Wakeem is ondertussen een bekende formule en het gaat ook zeker niet de laatste keer zijn. ‘Charisma’, het laatste album van Wakeem, stamt alweer uit 2019, tijd voor nieuwe muziek dus. Na ‘Trance’ kunnen we vanaf nu genieten van ‘Boze Vlinder’, een rauwe track met een aanstekelijke flow. Het kort-maar-krachtige nummer zet de toon voor wat er komen gaat; Een flinke dosis nieuwe muziek die Wakeem de komende tijd gaat releasen in aanloop naar een nieuw project. Wij zijn benieuwd wat we allemaal gaan horen!.

 

 

Benjamin Fro - Popronde 2017 - HOLD UP

De lente is ook muzikaal gezien begonnen. ‘HOLD UP’ is een en al goede energie en vibes. Benjamin Fro voegt hiermee een heerlijke funky hip hop track aan zijn repertoire toe waarbij stilzitten voor ons geen optie is. We kunnen er kort over zijn: druk op play en ervaar het zelf maar. Genieten geblazen!

 

 

Judy Blank - Popronde 2016 - Confetti

‘’What if everyone was happy? Would our world still be the same?’’ 

Het prachtige nieuwe liedje van Judy Blank is om kippenvel van te krijgen. Het ingetogen en rustgevende nummer gaat over mentale gezondheid en is een klein inkijkje in de gevoelens van Judy zelf. Ze heeft de kunde om teksten te schrijven waarin je jezelf herkent en hiermee een speciale verbinding tussen haarzelf en de luisteraar te creëren. Op ‘Confetti’ weet Judy haar persoonlijke dieptepunten op een interessante en unieke manier te belichten waardoor het beladen onderwerp juist heel bespreekbaar voelt. ‘’Would I get tired of old confetti sticking to my clothes? /  If every day was like a party, it wouldn’t be as fun to go.‘’

 

De EP ‘Saddies’ komt op 22 april uit. Die staat in onze agenda!

 

 

GGGOLDDD - Popronde 2016 (als GOLD) - This Shame Should Not Be Mine

Weer een krachtige single van GGGOLDDD. Deze keer is het de titeltrack van het album dat op 1 april uit komt; This Shame Should Not Be Mine. Het nummer wordt vergezeld met een onheilspellende videoclip waarin Milena (Zangers GGGOLDDD) in een talkshow tegenover haar ‘misbruiker’ wordt geplaatst. Het voelt alsof de makers van Black Mirror achter deze video zitten, maar het is Joris Weerts, die ook met onder andere Ronnie Flex, Maan en Glen Faria heeft gewerkt. 

 

Milena zegt over het nummer dat de elektronische, donkere en griezelige geluiden de angsten in haar weergeven. Het heeft haar jaren gekost om deze angsten überhaupt te accepteren en te begrijpen wat er met haar aan de hand was. Haar depressie en het gevoel van eenzaamheid dat hieruit ontstond werden constant onderschat en tenietgedaan door doktoren en door haarzelf. De traumatische ervaring werd verergerd door de reacties die Milena kreeg. Met dit nummer wil ze voorkomen dat slachtoffers van misbruik zichzelf de schuld gaan/blijven geven. Het nummer dat ontstaan is uit pijn en schaamte geeft Milena nu juist kracht en is een mantra geworden die haar blijft herinneren aan het feit dat die nare gebeurtenis niet haar fout was. De open- en eerlijkheid van Milena in dit nummer is bewonderenswaardig en voelt als haar manier om alle slachtoffers van misbruik een hart onder de riem te steken.

 

 

JB Meijers - Popronde van voor de Archieven - Gimme Shelter

Het is alweer een lange tijd geleden dat JB Meijers de podia van Popronde heeft beklommen en met ons mee tourde. Maar nog altijd is hij een naam in de Nederlandse muziekindustrie. JB is een multi-instrumentalist, producer, songwriter en zanger die ons in de afgelopen jaren heeft getrakteerd op tal van platen Afgelopen vrijdag bracht hij het nummer Gimme Shelter uit, een remake van het nummer van de Rolling Stones, maar dan op zijn JB’s en met een net zo goede energie als het origineel vinden wij!

 

Instagram

popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen