Spotify

Popronde presents - New Music Monday 22032021

maandag 22 maart 2021

NEW WEEK NEW MUSIC

 

Een nieuwe maandag is aangebroken, dus tijd voor een nieuwe New Music Monday! Met de uitslag van de verkiezingen nog vers in ons geheugen, trakteren we je weer op een verse lading topmuziek. Op welke partij je ook gestemd hebt, deze nieuwe releases vindt iedereen fantastisch. Zo kun jij uitgerust aan je week beginnen en hard naar het weekend toe werken!

 

Sinds kort is het mogelijk om te reageren op onze blog! Wil jij graag met ons delen wat je van de muziek vindt? Dat kan onderaan de artikelen.

 

Volg jij onze New Music Monday playlist op Spotify al? Zo blijf jij altijd op de hoogte van de tofste nieuwe muziek van de Popronde selectie en oud-gedienden.

 

Sterre Weldring (Popronde 2019) - Not With Me

We trappen af met de 22-jarige folk/pop singer-songwriter Sterre Weldring. 3 dagen geleden kwam haar nieuwe single Not With Me uit. Een rustige ballad waarbij je door de minimalistische beat naar Sterre's stem getrokken wordt die het verhaal vertelt van een vriend/geliefde die haar verlaten heeft. 'How can you leave, if you never were here?'

 

Eén eenzijdige relatie die uiteindelijk tot een einde komt. Een prachtig nummer dat je recht in de ziel raakt.

 

 

Feitenfabriek - Bomen

Een constructief, kritische pop-track. Dat is de nieuwe track Bomen van Feitenfabriek. De eerste muziek waarin we Feitenfabriek inclusief volledige band kunnen horen. Bomen is de eerste single van een reeks singles die de komende maanden gereleased worden.

 

Een Nederlandstalige feelgood popsong met een swingende beat, die je op repeat wilt zetten. 

 

 

Zoë Low - Out Of My Head
Zoë Low komt met haar debuut EP Out Of My Head. De plaat kwam uit op 19 maart en bestaat uit 5 tracks. Naast Out Of My Head, bestaat de EP uit; Who Cares, Holy, Better Without You én One of These Days.

 

De teksten van de EP heeft Zoë samen met Vic Willems & Erik Brouwer geschreven, die ook de plaat produceerden. Sebastian Kamae was verantwoordelijk voor het mixen en masteren van Out Of My Head en het prachtige artwork is gemaakt door Jorah Sarah. Wil je zien hoe Zoë haar release gevierd heeft? Dat kan hier.

 

 

LowaddictsSoundsystem - Night & Day

We sluiten af met de nieuwste single van LowaddictsSoundsystem; Night & Day. Voor deze single hebben ze samengewerkt met upcoming producer Storm Metis. Het is de eerste single in de nieuwe formatie en zoals ze het zelf zeggen ‘’This is the first step into a new era!’’.

 

De opbouw is perfect gebalanceerd. Ze werken echt naar een hoogtepunt toe. Het nummer gaat over de huidige polarisatie die plaatsvindt waarbij mensen tegenover elkaar lijken te staan en er alleen maar sprake is van goed of slecht, en niets daar tussenin. De band heeft hoop voor betere tijden en sluiten het nummer af met een climax wat het een ware festivalbanger maakt.  

 

 

Vanaf nu kun je op onze blog reageren! Wil jij graag van je laten horen en met ons in gesprek over de artikelen op de blog? Dat kan hieronder. Wij vinden het tof om van je te horen! 

 

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen