Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 25042022

maandag 25 april 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

Wat hebben wij genoten van al jullie positieve energie de afgelopen weken tijdens de InhaalPoprondes. Natuurlijk sloten wij dit mooie avontuur af met een heerlijk eindfeest. Die avond stonden we ook stil bij de oorlog in Oekraïne en hielden we een veiling met bijzonder items, aangeboden door de spelende acts. Voor een aantal items loopt de veiling nog online door. Bieden kan via Instagram. Bijvoorbeeld op: 

- Een digitale date met Jadi D (wijn wordt thuisbezorgd)
- Een roadtrip door ‘Almercia’ met Juan Juan
- Contrabassles van Show Pony
- En nog veel meer!

 

Verder verheugen we ons op de bekendmaking van de nieuwe selectie op 3 mei! Zet je radio die dag op 3FM zodat je als eerste hoort wie er mogelijk naar jouw stad komt dit najaar. Voor nu genieten we nog even van een enorme berg aan nieuwe muziek, waaronder een hoop nieuwe EP’s en albums van de selectie van 2021.

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

Noa Lauryn & Josimar Gomes - Popronde 2021 - Head On

Weer zo’n heerlijke collab tussen twee deelnemers uit de 2021 selectie. Noa Lauryn is zodra de selectie bekend werd gaan zoeken tussen acts naar een match om mee samen te werken. Deze soulvolle, bouncy collab met Josimar Gomes is daaruit voortgekomen. Het nummer gaat over missende communicatie tussen geliefden. In de videoclip hebben ze dit thema uitvergroot en zie je hoe Noa Lauryn het heft in eigen handen neemt wanneer Josimar stopt met spreken. Verder gaan wij er niets over verklappen en verwijzen wij jullie graag naar Spotify en YouTube om deze videoclip en track zelf te ervaren!

 

LUCAS - Popronde 2021 - Geen Dank

Als er iemand is die met woorden magie kan maken is het LUCAS wel. Dat laat hij wederom weer horen in zijn nieuwe single Geen Dank dat gaat over het afstand nemen van iemand, omdat die je niet zo goed heeft behandeld. Het nummer is tot stand gekomen op een schrijverskamp in Zweden en is een voorproefje van zijn aankomende EP Bipolair die 27 mei wordt gereleased. LUCAS laat ons weten dat het EP een nieuwe sound heeft; meer four to the floor, dansbare grooves, maar ook veel blazers, strijkers en backing vocalisten, waardoor het een collectief kunstwerk is geworden. “Ik wil innovatieve combinaties maken die mensen verbazen, vermaken en laten nadenken.”LUCAS wil met zijn platform andere queers een stem geven die nog niet genoeg worden gehoord.

 

ANNNA - Popronde 2021 - Soda

Op het eindfeest in de Q factory mochten wij Soda, de nieuwe single van ANNNA, al in het echt beleven en wat top was dat! Soda brengt je zelfs op een regenachtige dag gelijk in de zomer stemming. Deze nieuwe zomerse banger, geïnspireerd op de 7 jaar alcoholvrije periode van ANNNA’s Madara, werd geschreven op een sombere dag in hartje Amsterdam. Ben je nu benieuwd naar de 'making off' van het nummer? Die kan je zien op haar instagram.  

 

 

Kalaallit Nunaat - Popronde 2021 - EP: Texoprint

Deze heerlijk energieke plaat is een aanrader voor iedereen met een liefde voor noise, post-punk en krautrock. De heren van Kalaallit Nunaat weten met zijn drieën een hypnotiserende ‘wall of sound’ neer te zetten. Velen hebben tijdens de afgelopen Poprondes de energie van Kalaallit Nunaat al ervaren, maar mocht je dat hebben gemist dan werkt deze EP thuis over je speakers net zo goed. 

 

Texoprint is de textielfabriek waar de vader van Redwin, de gitarist van Kalaallit Nunaat, vroeger werkzaam was. Deze naam is gekozen omdat de EP als overkoepelend thema onderwerpen heeft als werk, geld en de druk van de maatschappij. De onrustige, rauwe en opstandige nummers zijn voor Kalaallit Nunaat een uitlaatklep voor de stress die het leven in de 2020’s opwekt. De EP voelt als een geluid van een ontevreden generatie en zal hierdoor ook resoneren met veel luisteraars. 

 

 

Géonne Hartman- Popronde 2021 - Album: He Went To The Sea

De afgelopen weken trakteerde Géonne ons al op 5 singles in aanloop naar het album. Afgelopen vrijdag verscheen dan eindelijk het verwachte album. He Went To The Sea gaat over twee mensen die uit elkaar gaan, maar nog altijd erg in verbinding staan met elkaar. In het begin van het album zijn ze nog bij elkaar, naarmate het album vordert hoor je de scheuren langzaam ontstaan in wat ooit het perfecte plaatje was. Géonne is zoekende in hoe ze het leven verder alleen moet oppakken. Alles voelt in het begin nog grauw aan, maar langzamerhand verschijnt er licht aan het einde van de tunnel. Haar fascinatie rondom zeeën, rivieren en meren is ontstaan in haar jeugd. Haar beide opa’s waren schippers en die inspiratie heeft ze in haar nummers verwerkt. Afgelopen vrijdag vierde ze haar release in de EKKO en komende tijd staan er nog een aantal andere shows op de planning.

 

29 april - De Neushoorn, Leeuwarden
3 juni - ’T Paard café, Den Haag
24 juni - Duycker, Hoofddorp

 

 

LE MOTAT - Popronde 2021 - Naar de Klote

LE MOTAT is het alter ego van Tato Wesselo, waarmee hij Nederlandstalige alternatieve -en soms ietwat absurdistische- popsongs schrijft. Zijn nieuwe single Naar de Klote weerspiegelt de onmacht van een 20-er in de 21e eeuw. LE MOTAT vraagt zich af waar het heen gaat met de wereld, wat kunnen we er aan doen als alles naar de klote gaat? In alle onmacht zit er niks anders op dan naar de klote gaan met z’n allen. Het nummer is een blij uptempo nummer om al je zorgen even te vergeten!

 

 

Abel - Popronde 2021 - Weet Niet Hoe

Weet Niet Hoe is de tweede single van de in totaal drie live sessies in aanloop naar het album 'Lege Zaal' van de Arnhemse hiphop artiest Abel. Waar de eerste single ging over de persoonlijke groei die hij doormaakt gaat zijn nieuwe single over het onwetende gevoel van liefde en je best willen doen om het te laten lukken. “Uiteindelijk doet iedereen maar wat, en als het goed voelt is dat ook gewoon oké”. De EP belooft een persoonlijk verhaal te worden over zijn ervaring met verandering, liefde en het volwassen worden. 

 

 

Lucky Blue - Popronde 2021 - Album: Dog Days

Dog Days past perfect bij een druilerige dag als vandaag en doet ons verlangen naar warme zomerdagen. Het debuutalbum van Lucky Blue is aanstekelijke indie rock met energieke en vrolijke refreintjes. Het voelt als een mooie afsluiting en beloning voor een fantastisch avontuur met Popronde. Met een 17 shows heeft de band inmiddels een mooie live reputatie neergezet. De Rotterdammers weten live een goede balans te vinden tussen vrolijke energieke gitaarnummers en meer melancholische liedjes. Het doel is om het publiek te laten lachen, zingen, springen, huilen en iedere emotie te laten ervaren. De vraag is dan of zoiets zich ook vertaalt naar een studioalbum en dat doet het zeker! Lucky Blue is natuurlijk erg trots op wat ze hebben neergezet. Wij ook! Dus zet de plaat lekker op en geniet van Dog Days. 

 

 

Melle - Popronde 2021 - EP: When The Night Is Full Of Spies

Kenners weten dat Melle’s muziek een verhalend karakter heeft. Daarom is het altijd leuk als er een langer project met meerdere liedjes uitkomt zodat je daar helemaal in kan duiken. De muziek is overduidelijk geschreven en gemaakt met een hoop passie en liefde en krijgt daardoor een magisch en wonderbaarlijk randje. De verhalen hebben vaak een troostende boodschap en Melle is niet bang om emotionele teksten te schrijven. Om zijn emoties zo goed mogelijk over te brengen grijpt Melle naar zijn verzameling bijzondere instrumenten. Op deze EP dragen instrumenten als de theremin, cigarbox, bariton en strijkers bij aan het droomachtige karakter van de plaat, bijvoorbeeld op het nummer Clowns & Ghosts, waarin hij zingt over zorgen en gedachten die hem soms gek maken. 

 

Naast een succesvolle Popronde was hij afgelopen jaar ook veel op de radio te horen, hij bereikte de Viral 50 op Spotify en hij sleepte de Nobel Award Leiden en de ‘Mooie Noten Prijs’ in de wacht. Wij gaan ervan uit nog heel veel meer van hem te horen en zeker na het horen van deze plaat zijn wij ervan overtuigd dat er nog veel successen gaan volgen.

 

 

More Ease - Popronde 2021 - Nobody Wants To Die

Maurice van Meer, beter bekend als More Ease, bracht op 15 april zijn nieuwe single Nobody Wants To Die uit. De boodschap in het nummer is: iedereen gaat toch wel dood, dus laten we er het beste van maken terwijl we nog leven. More Ease; “Het leven is te kort om je zorgen te maken over de kleine dingen!” Door de herkenbare, relaxte en akoestische sfeer van het nummer laat More Ease wederom zijn talent zien en bovendien luistert het heerlijk weg.

 

 

SØWT - Popronde 2021 - Gimmie

We hebben een tijdje moeten wachten op een nieuwe single maar die is eindelijk hier! Gimmie is de eerste single van een nu al bijzondere plaat. Het aankomende album 'Kids Hurting Kids' is volgens de band “een beetje een vervloekt project”. Ze hebben het album nu namelijk voor de derde keer opgenomen, maar deze keer gaat het album dan eindelijk echt uitkomen. De Eindhovenaren zeggen dat we nog even geduldig moeten zijn voor het hele album daadwerkelijk te beluisteren is, maar deze eerste single belooft al veel goeds. De ‘noisy artrock’-band zet in op krachtige, kritische teksten, bizar en freaky geschreeuw met heftige explosies van geluid. Het is echter niet alleen een horrorshow aan geluid die het ondragelijke leven moet vormgeven want SØWT ondersteunt dit met prachtige melodieën die vechten tegen het duistere sentiment. 

 

 

The Ballet Bombs - Popronde 2021 - EP: Mutations (Live)

The Ballet Bombs hebben ondertussen een behoorlijke live reputatie opgebouwd. Ook de afgelopen inhaalPoprondes wisten ze weer een hoop zieltjes te winnen met hun kwaliteiten. Nu brengen ze het bewijs officieel uit met de live EP ‘Mutations’. Het project gaat over de veranderingen die de wereld, de culturele industrie, maar ook de band zelf hebben ondergaan de afgelopen jaren. Het project is een soort protest tegen de manier waarop de muziekindustrie wordt gezien; als een freakshow. Om dit tegen te gaan streven The Ballet Bombs naar het spelen van ‘the Greatest Show(s) On Earth’. Zelfs in tijden van zittend publiek en anderhalve meter afstand bleven The Ballet Bombs zoveel mogelijk shows spelen om hun kunsten te blijven vertonen. Nu, op deze opnames, brengen ze die energie, vreugde, liefde, glorieuze woede, opluchting en hoop opnieuw de wereld in. 

 

Liefhebbers van tastbare muziek kunnen hier een vette 10 inch vinyl scoren!

 

 

Tiziana - Popronde 2021 - Tell Me Why

De afgelopen maanden heeft Tiziana hard gewerkt aan haar sound en een marketingplan opgesteld om zo echt stappen te maken in haar muziekcarrière. Het begin was meteen goed met een bijdrage op de Virgil’s mixtape, geregisseerd door Winne, JBL en Virgil van Dijk. Dit gaf haar goede moed om door te pakken. Zo verscheen afgelopen week haar nieuwe single Tell Me Why. Het nummer gaat over de twijfels en vraagtekens die je soms in een relatie kan krijgen als de ander er niet echt serieus mee omgaat. Het gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden, maar door de liefde zo verblind bent dat je toch blijft hangen. Tiziana heeft veel plannen voor de toekomst en zegt ready te zijn voor wat er komen gaat! 

 

 

Bonna Nikki - Popronde 2020 - Empty Streets

Empty Streets is de tweede single van Bonna Nikki van zijn aanstaande debuut EP. Het nummer werd twee jaar geleden geschreven in een tijd waarin afstand, eenzaamheid en lege straten het dagelijks leven overheersten. In juni 2021 nam Bonna Nikki samen met zijn band en producent Angelo de Rijke de nummers voor zijn eerste EP op. Zo’n debuut is natuurlijk een uniek moment en de samenwerking met Angelo, oud gitarist van Anouk en Guus Meeuwis, maakt het nog bijzonderder. Die samenwerking was een droom die uitkwam en het belooft dus veel goeds voor de rest van de EP. 

 

 

MY BABY - Popronde 2013 - Album: Sake Sake Sake

Voor liefhebbers van de Chemical Brothers en the Prodigy zit er wellicht een herkenbaar tintje aan deze plaat. Dat komt door producer Steve Dub, die meewerkte aan de donkere, energieke en groovy sound van Sake Sake Sake. Die donkere sound van Steve Dub past feilloos bij de teksten over een ‘dystopian hollow future with threats of insurrection and ecological disaster.’

 

Het vijfde MY BABY album ontstond tijdens de wereldwijde pandemie. De impact van deze crisis op de ‘vele aspecten van onze levens en ons emotioneel welzijn’ is terug te horen in de thematiek en sound op het album. Hoewel het thema voor dit album al duidelijk was voor de pandemie, het onvermogen van onze wereld om te veranderen, heeft de pandemie wel degelijk bijgedragen aan het eindresultaat. Het gaf de band de kans om te reflecteren. Zo realiseerden ze zich hoe belangrijk de persoonlijke contacten in hun dagelijks leven waren. De lockdowns legde onzekerheden, angsten, eenzaamheid, veranderingen en verlies bloot en stelde de emotionele weerbaarheid van de leden op de proef. Op die manier gaf deze periode dus nieuwe inzichten en heeft het gezorgd voor een meer persoonlijke insteek van het album.

 

Instagram

popronde In de befaamde Wisseloord Studio's presenteerden onze mediapartners gisteravond de talenten die zij komend najaar met bijzondere interesse gaan volgen. Babs, FIEP, Rats & Daggers en Duimalot mochten alvast proeven van de Popronde, zij werden elk door een partner naar voren geschoven om hun eerste Poprondegig te spelen! Check alle mediapartnerselecties via blog.popronde.nl! ๐Ÿ“ธ: @tess_janssen_
14 jun. 2022
popronde Dit zijn de @funxfm Talents voor Popronde 2022! Check ze komend najaar in jouw stad, data via Popronde.nl๐Ÿ”ฅ
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @nmthype Talents voor Popronde 2022! Check ze in jouw stad, komend najaar. Data via www.popronde.nl!
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @oor.nl Talents voor Popronde 2022! Check ze komend najaar in a city near you. Data op popronde.nl!
13 jun. 2022
popronde Dit zijn de @3voor12 Talents voor Popronde 2022! Zie ze komend najaar in jouw stad, check de data op www.popronde.nl! โœจ
13 jun. 2022
popronde ๐Ÿ’ซ๐—ง๐—ต๐—ฟ๐—ผ๐˜„๐—ฏ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐Ÿ’ซ Zullen we samen even terugblikken naar #Popronde2021 ? Te beginnen met het Eindfeest in april. Dat was genieten๐Ÿ’ฏ Tijdens de tour hebben we weer fantastische artiesten mogen ontmoeten die wij in ieder geval blijven volgen. Welke act heb jij tijdens Popronde 2021 ontdekt? ๐ŸŒŸ ๐ŸŒŸ ๐Ÿ“ธ door @jessie_kamp @poprondeamsterdam @qfactory_adam @nonchelange @themdirtydimes @parhasardband @planetnicolaas @jadidiane #popwaarts #popronde #popronde2021 #popronde21 #popronde20212022 #poprondeeindfeest
27 mei 2022
popronde ๐˜ผ๐™–๐™ฃ๐™ ๐™ค๐™ฃ๐™™๐™ž๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™Ž๐™ฉ๐™š๐™ช๐™ฃ๐™›๐™ค๐™ฃ๐™™๐™จ ๐™ˆ๐™ช๐™ฏ๐™ž๐™ ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™™๐™–๐™œ โ€“ Muzikanten opgelet! Want er is een heel mooi nieuw fonds in het leven geroepen om jou te ondersteunen bij de creatie/vastlegging en-of uitvoering van nieuw werk: Het Steunfonds Muzikantendag! Het #SteunfondsMuzikantendag is een werkbijdrage voor jonge individuele makers โ€“ muzikanten die hun eigen nummers schrijven. Er zijn maar liefst 120 werkbijdragen van โ‚ฌ5.000,- beschikbaar. Klinkt dit als iets wat jij nodig hebt? Check dan snel de website van Het Steunfonds Muzikantendag om je in te lezen over de voorwaarden. Voldoe jij aan de eisen, dan kan je dus โ‚ฌ5.000,- aanvragen voor jouw muzikale ontwikkeling๐Ÿš€ Aanvragen voor een werkbijdrage kunnen vanaf zaterdag 21 mei 2022 via de website worden gedaan tot maandag 20 juni 2022. Een onafhankelijke beoordelingscommissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie bepaalt welke aanvragen gehonoreerd worden. Alle info lees je op www.steunfondsmuzikantendag.nl Houd ook de pagina van @muzikantendag in de gaten voor updates over het fonds. #muzikantendag #steunfondsmuzikantendag
12 mei 2022
popronde ๐—”๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—š๐—น๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป! Struinen door de Tuinen en @gluren_bij_de_buren gaan vanaf nu samen verder onder een naam #glurenbijdeburen. En dat betekent dat je op zondag 3 juli weer rond kan struinen door de buurt en in huiskamers en tuinen kunt genieten van optredens in een bijzondere en intieme sfeer. Je kunt je tot 22 mei aanmelden als locatie of als artiest. Check op de website welke steden er mee doen en of er in jouw buurt gestruind en gegluurd gaat worden! ๐ŸŽต๐Ÿ ๐ŸŒท www.glurenbijdeburen.nl
11 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 6/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @babsopdebeat - Die/Hun ๐Ÿ’› Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 5/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @ivyvoxmusic - TONIGHT ๐Ÿ’œ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 4/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @lucpustjens - Far Gone ๐Ÿงก Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @solomonmusicofficial - Nobody Knows โค๏ธ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 2/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @greatjoy_bangbang - They Will Kill Us All ๐Ÿ’š Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿโœจ๐ŸŽ‰ (deel 1/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts ๐ŸŽถ @zulugreen - Ancestors Chant ๐Ÿ’™ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde ๐Ÿ’ฅ๐˜ฟ๐™€ ๐˜ฝ๐™€๐™†๐™€๐™‰๐˜ฟ๐™ˆ๐˜ผ๐™†๐™„๐™‰๐™‚ 2022๐Ÿ’ฅ ๐—ฉ๐—”๐—ก๐—”๐—ฉ๐—ข๐—ก๐——!... Vanaf 21.00 uur tot 0.00 uur maken we tijdens @3voor12 radio op @npo3fm de namen van de nieuwe selectie bekend! En natuurlijk delen we die ook op onze socials! Het wachten is bijna voorbij! #zinin ๐Ÿคฉ
3 mei 2022
popronde ๐Ÿ’ฅ๐˜ฟ๐™€ ๐˜ฝ๐™€๐™†๐™€๐™‰๐˜ฟ๐™ˆ๐˜ผ๐™†๐™„๐™‰๐™‚ 2022๐Ÿ’ฅ Morgen weten we welke 100 acts er dit najaar mee op tour gaan๐ŸšŒ ๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ถ๐˜?๐Ÿ‘€ Tune in, morgenavond vanaf 21.00 uur op @npo3fm tijdens @3voor12 radio met @sagidcarter Of houd onze socials in de gaten๐Ÿ‘€ ๐™Ž๐™‹๐˜ผ๐™‰๐™‰๐™€๐™‰๐˜ฟ!!!!๐Ÿคฉ
2 mei 2022
popronde ๐Ÿ’ฅ๐˜ฟ๐™€ ๐˜ฝ๐™€๐™†๐™€๐™‰๐˜ฟ๐™ˆ๐˜ผ๐™†๐™„๐™‰๐™‚๐Ÿ’ฅ Het wachten is bijna voorbij... Aanstaande dinsdag 3 mei maken we de selectie van #popronde2022 bekend!! โญ๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜๐—ผ๐˜‚๐—ฟ?โญ @sagidcarter geeft antwoord op deze vraag, tijdens @3voor12 radio op @npo3fm Tune in vanaf 21.00 uur! #popronde #popronde2022 #popwaarts #debekendmaking #selectie2022
29 apr. 2022
popronde ๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ๐ž ๐ฏ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐Ž๐ž๐ค๐ซ๐šรฏ๐ง๐ž Tijdens het Eindfeest zijn we begonnen met een bijzondere veiling om geld op te halen voor vluchtelingen uit Oekraรฏne. De spelende acts hebben items ter veiling aangeboden. Valt jouw oog op een of meerdere van de items? Breng je bod uit in de comments. โญ ๐™๐Ž ๐–๐„๐‘๐Š๐“ ๐‡๐„๐“ โญ > Ieder item is genummerd in de foto's (slide) > In de comments hebben wij voor alle 4 de items een comment geplaatst > Breng jouw bod uit door de (laatste) comment te beantwoorden. Voorbeeld: '#6. 50 euro' Op sommige items is tijdens het Eindfeest al geboden, er geldt dan een startbod, die noemen wij in onze comment. ๐•๐จ๐จ๐ซ ๐Ž๐ž๐ค๐ซ๐šรฏ๐ง๐ž De opbrengst van de veiling wordt verdeeld over giro 555 en @dca_ukraine We doneren ook een deel van de ticketopbrengst van het Eindfeest en de laatste inhaalpoprondes aan deze doelen! Gister deelden we deel 1 van de veilingsitems. ๐™‡๐™€๐™ ๐™ƒ๐™€๐™ ๐˜ฝ๐™„๐™€๐˜ฟ๐™€๐™‰ ๐˜ฝ๐™€๐™‚๐™„๐™‰! ๐Ÿ”จ
21 apr. 2022
popronde ๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐ฅ๐ž ๐ฏ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐Ž๐ž๐ค๐ซ๐šรฏ๐ง๐ž - ๐ก๐จ๐ž๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐›๐ข๐ž๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ? Wie op het Eindfeest was heeft de veiling misschien al gespot. Om geld op te halen voor vluchtelingen uit Oekraรฏne hebben acts items ter veiling aangeboden. Een deel van die items heeft al een nieuwe eigenaar (de @luckyblue.official fiets bijvoorbeeld). Dit zijn de items waar je vanaf nu op kunt bieden! Valt jouw oog op een of meerdere van de items? Breng dan je bod uit in de comments. โญ ๐™๐Ž ๐–๐„๐‘๐Š๐“ ๐‡๐„๐“ โญ > Ieder item is genummerd in de foto's (slide) > In de comments hebben wij voor alle 5 de items een comment geplaatst > Breng jouw bod uit door de (laatste) comment bij dat item te beantwoorden. Voorbeeld: '#2. 250 euro' Op sommige items is tijdens het Eindfeest al geboden er geldt dan al een startbod - zie onze comment. ๐•๐จ๐จ๐ซ ๐Ž๐ž๐ค๐ซ๐šรฏ๐ง๐ž De opbrengst van de veiling wordt verdeeld over giro 555 en @dca_ukraine We doneren ook een deel van de ticketopbrengst van het Eindfeest en de laatste inhaalpoprondes aan deze doelen! ๐— ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐Ÿฎ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐Ÿฐ ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—บ๐˜€! ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜† ๐˜๐˜‚๐—ป๐—ฒ๐—ฑ! ๐™‡๐™€๐™ ๐™ƒ๐™€๐™ ๐˜ฝ๐™„๐™€๐˜ฟ๐™€๐™‰ ๐˜ฝ๐™€๐™‚๐™„๐™‰! ๐Ÿ”จ
20 apr. 2022
popronde Still buzzin'๐Ÿ’œ๐Ÿ’ซ Zijn jullie al een beetje bijgekomen van het Eindfeest? De afsluiter van Popronde 2021, de langste tour uit onze geschiedenis, maar een mooie was het zeker! We hebben veel bands in de afgelopen maanden zien groeien en nu vliegen ze uit๐Ÿš€ Naar festivals en andere mooie podia. Welke Popronde act blijf jij volgen en ga je sowieso nog een keer live zien??? Laqt het weten in de comments ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . ๐Ÿ“ธ @jessie_kamp #popronde #popronde2021 #pr2021 #popwaarts #poprondeeindfeest #poprondeamsterdam
17 apr. 2022
popronde ๐™‘๐™–๐™ฃ๐™–๐™ซ๐™ค๐™ฃ๐™™ ๐™ซ๐™ž๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™€๐™ž๐™ฃ๐™™๐™›๐™š๐™š๐™จ๐™ฉ! Dat doen we in @qfactory_adam Stippel alvast je route uit. Tot vanavond!๐ŸŽถ๐Ÿ’ƒ M. Lucky en Show Pony trappen de avond af om 19.30 uur, je kunt zappen langs allerlei genres, we houden een veiling met bijzondere items voor Oekraรฏne (waarover vanmiddag meer info) En we mogen dus door dansen tot diep in de nacht! Let's gooooo ๐ŸŽต ๐Ÿ‘‰ tickets: LINK IN BIO
15 apr. 2022
popronde ๐‡๐จ๐ž๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐›๐ข๐ž๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐œ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐จ๐ซ'๐ฌ ๐ข๐ญ๐ž๐ฆ๐ฌ? Tijdens het Eindfeest houden we een speciale veiling met bijzondere en unieke items, beschikbaar gesteld door de spelende acts. De opbrengst ervan, evenals een deel van de ticketopbrengst doneren we aan Giro 555 en DCA; Dutch Civilian Action for Ukraine, ten behoeve van de situatie in Oekraรฏne. . . Een greep uit de items van de veiling: ๐Ÿ’™een 5-gangendiner door @insta_stella_ ๐Ÿ’›@_ginge____ outfit die ze droeg in haar clip โ€˜Knuckles & Keysโ€™ ๐Ÿ’™een date met Groningse hiphop-ster @jadidiane ๐Ÿ’›De pluche Alpaca-mascotte van @wearekuzko ๐Ÿ’™Een contrabasles door @show_pony__ ๐Ÿ’›merchandise van verschillende acts ๐Ÿ’™maar het meest bijzondere item is misschien wel het originele werkscript van de tv-serie Rembo&Rembo uit 1994. Mรฉt aantekeningen van Theo Wesselo, dit jaar deelnemend onder de naam ACOUSTIC ASSHOLE. . . De veiling start op het Eindfeest in @qfactory_adam morgen, 15 april. De veiling van een deel van de items loopt online door tot vrijdag 22 april. Bieden kan via instagram. Verdere informatie over de veiling delen we morgen! ๐Ÿ’™Wil je graag meer weten over @dca_ukraine ga naar hun profiel om meer te lezen over hun activiteiten en missie ๐Ÿ’›Wil je graag bij het Eindfeest zijn? ๐Ÿ‘‰Tickets en info LINK IN BIO
14 apr. 2022
popronde ๐—ฉ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป Jazeker! Want @nonchelange geeft graag de microfoon door tijdens zijn karaokeshow. Tijdens het Eindfeest kun je dus volop meezingen! Het bewijs dat dat legendarisch gezellig is zie je op de foto's... . . Ook kan er 'lekker gefietst' worden bij @wieiskees. Onze Popronde productie-superheld @danielcanemusic, gehuld in toepasselijk blauwe trui, had het in ieder geval al heel erg naar zijn zin (en die houdt niet eens van fietsen) ๐Ÿ’™ . Het belooft met meer dan 30 shows verdeeld over 5 podia met de tofste Popronde acts niet zomaar een Goede Vrijdag te worden maar, ja echt... - DE BESTE GOEDE VRIJDAG - in in ieder geval 2 jaar tijd ๐Ÿ˜‰ . Aanstaande vrijdag 15 april sluiten we de Popronde tour dus af met Het Eindfeest in @qfactory_adam . Heb je zin in een avond vol optredens, sluit aan en proost, zing en dans mee! . tickets ๐Ÿ‘‰LINK IN BIO . . #popronde #popronde2021 #poprondeeindfeest #poprondeeindfeest2021 #popronde20212022 #popwaarts #bijzijnismeemaken . . . ๐Ÿ“ธ door @jessie_kamp tijdens @poprondehilversum
13 apr. 2022
popronde ๐™€๐™ž๐™ฃ๐™™๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™  ๐™ฌ๐™š๐™š๐™ง ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™€๐™ž๐™ฃ๐™™๐™›๐™š๐™š๐™จ๐™ฉ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™ฅ๐™ช๐™—๐™ก๐™ž๐™š๐™ ! De afgelopen twee weekenden hebben we de verplaatste Poprondes ingehaald en nu is er nog 1 halte over: Amsterdam. Aanstaande vrijdag 15 april is het dan eindelijk zo ver: Het Eindfeest! En wat hebben wij hier zin in! ๐Ÿคฉ 2019 was de laatste keer dat we met gevulde zalen de tour afsloten, dus wij hebben hier enorm naar uitgekeken. Samen met zo'n 30 acts uit de selectie sluiten we een turbulente maar fantastische Popronde tour af in @qfactory_adam Wil je een avond vol vette shows van opkomend talent? Scoor dan je ticket en laat je uit je sokken blazen door o.a. @le.motat @thisisloupe @kalaallitnunaatband @wearekuzko @cloudsurfersmusic @guyy_ @jadidiane @nabermusic @lunamorgensternmusic en nog heel veel meer! ๐Ÿงก๐Ÿ”ฅ๐Ÿ™Œ๐Ÿ’ƒโšก๐Ÿ•บ๐ŸŽธ๐Ÿ’œ . . ๐Ÿ‘‰ blokkenschema en tickets LINK IN BIO . . . . . . (het Eindfeest zou oorspronkelijk plaatsvinden in de @melkwegamsterdam op 27 november 2021 maar is door coronamaatregelen toentertijd verplaatst naar 15 april. Wegens een volle agenda in de Melkweg verplaatsen we voor een keertje naar de Q-factory. Als je al een ticket had gekocht voor 27 november dan is deze 15 april ook geldig) . . . #popronde #poprondeeindfeest #popronde2021 #popwaarts #qfactory #melkwegamsterdam #melkwegamsterdam #poprondetour #poprondeeindfeest2021
11 apr. 2022
popronde Thanks Popronde, dat ik de boel even mocht overnemen! X KEES ๐Ÿ’œ@wieiskees
11 apr. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen