Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 25042022

maandag 25 april 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

Wat hebben wij genoten van al jullie positieve energie de afgelopen weken tijdens de InhaalPoprondes. Natuurlijk sloten wij dit mooie avontuur af met een heerlijk eindfeest. Die avond stonden we ook stil bij de oorlog in Oekraïne en hielden we een veiling met bijzonder items, aangeboden door de spelende acts. Voor een aantal items loopt de veiling nog online door. Bieden kan via Instagram. Bijvoorbeeld op: 

- Een digitale date met Jadi D (wijn wordt thuisbezorgd)
- Een roadtrip door ‘Almercia’ met Juan Juan
- Contrabassles van Show Pony
- En nog veel meer!

 

Verder verheugen we ons op de bekendmaking van de nieuwe selectie op 3 mei! Zet je radio die dag op 3FM zodat je als eerste hoort wie er mogelijk naar jouw stad komt dit najaar. Voor nu genieten we nog even van een enorme berg aan nieuwe muziek, waaronder een hoop nieuwe EP’s en albums van de selectie van 2021.

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

Noa Lauryn & Josimar Gomes - Popronde 2021 - Head On

Weer zo’n heerlijke collab tussen twee deelnemers uit de 2021 selectie. Noa Lauryn is zodra de selectie bekend werd gaan zoeken tussen acts naar een match om mee samen te werken. Deze soulvolle, bouncy collab met Josimar Gomes is daaruit voortgekomen. Het nummer gaat over missende communicatie tussen geliefden. In de videoclip hebben ze dit thema uitvergroot en zie je hoe Noa Lauryn het heft in eigen handen neemt wanneer Josimar stopt met spreken. Verder gaan wij er niets over verklappen en verwijzen wij jullie graag naar Spotify en YouTube om deze videoclip en track zelf te ervaren!

 

LUCAS - Popronde 2021 - Geen Dank

Als er iemand is die met woorden magie kan maken is het LUCAS wel. Dat laat hij wederom weer horen in zijn nieuwe single Geen Dank dat gaat over het afstand nemen van iemand, omdat die je niet zo goed heeft behandeld. Het nummer is tot stand gekomen op een schrijverskamp in Zweden en is een voorproefje van zijn aankomende EP Bipolair die 27 mei wordt gereleased. LUCAS laat ons weten dat het EP een nieuwe sound heeft; meer four to the floor, dansbare grooves, maar ook veel blazers, strijkers en backing vocalisten, waardoor het een collectief kunstwerk is geworden. “Ik wil innovatieve combinaties maken die mensen verbazen, vermaken en laten nadenken.”LUCAS wil met zijn platform andere queers een stem geven die nog niet genoeg worden gehoord.

 

ANNNA - Popronde 2021 - Soda

Op het eindfeest in de Q factory mochten wij Soda, de nieuwe single van ANNNA, al in het echt beleven en wat top was dat! Soda brengt je zelfs op een regenachtige dag gelijk in de zomer stemming. Deze nieuwe zomerse banger, geïnspireerd op de 7 jaar alcoholvrije periode van ANNNA’s Madara, werd geschreven op een sombere dag in hartje Amsterdam. Ben je nu benieuwd naar de 'making off' van het nummer? Die kan je zien op haar instagram.  

 

 

Kalaallit Nunaat - Popronde 2021 - EP: Texoprint

Deze heerlijk energieke plaat is een aanrader voor iedereen met een liefde voor noise, post-punk en krautrock. De heren van Kalaallit Nunaat weten met zijn drieën een hypnotiserende ‘wall of sound’ neer te zetten. Velen hebben tijdens de afgelopen Poprondes de energie van Kalaallit Nunaat al ervaren, maar mocht je dat hebben gemist dan werkt deze EP thuis over je speakers net zo goed. 

 

Texoprint is de textielfabriek waar de vader van Redwin, de gitarist van Kalaallit Nunaat, vroeger werkzaam was. Deze naam is gekozen omdat de EP als overkoepelend thema onderwerpen heeft als werk, geld en de druk van de maatschappij. De onrustige, rauwe en opstandige nummers zijn voor Kalaallit Nunaat een uitlaatklep voor de stress die het leven in de 2020’s opwekt. De EP voelt als een geluid van een ontevreden generatie en zal hierdoor ook resoneren met veel luisteraars. 

 

 

Géonne Hartman- Popronde 2021 - Album: He Went To The Sea

De afgelopen weken trakteerde Géonne ons al op 5 singles in aanloop naar het album. Afgelopen vrijdag verscheen dan eindelijk het verwachte album. He Went To The Sea gaat over twee mensen die uit elkaar gaan, maar nog altijd erg in verbinding staan met elkaar. In het begin van het album zijn ze nog bij elkaar, naarmate het album vordert hoor je de scheuren langzaam ontstaan in wat ooit het perfecte plaatje was. Géonne is zoekende in hoe ze het leven verder alleen moet oppakken. Alles voelt in het begin nog grauw aan, maar langzamerhand verschijnt er licht aan het einde van de tunnel. Haar fascinatie rondom zeeën, rivieren en meren is ontstaan in haar jeugd. Haar beide opa’s waren schippers en die inspiratie heeft ze in haar nummers verwerkt. Afgelopen vrijdag vierde ze haar release in de EKKO en komende tijd staan er nog een aantal andere shows op de planning.

 

29 april - De Neushoorn, Leeuwarden
3 juni - ’T Paard café, Den Haag
24 juni - Duycker, Hoofddorp

 

 

LE MOTAT - Popronde 2021 - Naar de Klote

LE MOTAT is het alter ego van Tato Wesselo, waarmee hij Nederlandstalige alternatieve -en soms ietwat absurdistische- popsongs schrijft. Zijn nieuwe single Naar de Klote weerspiegelt de onmacht van een 20-er in de 21e eeuw. LE MOTAT vraagt zich af waar het heen gaat met de wereld, wat kunnen we er aan doen als alles naar de klote gaat? In alle onmacht zit er niks anders op dan naar de klote gaan met z’n allen. Het nummer is een blij uptempo nummer om al je zorgen even te vergeten!

 

 

Abel - Popronde 2021 - Weet Niet Hoe

Weet Niet Hoe is de tweede single van de in totaal drie live sessies in aanloop naar het album 'Lege Zaal' van de Arnhemse hiphop artiest Abel. Waar de eerste single ging over de persoonlijke groei die hij doormaakt gaat zijn nieuwe single over het onwetende gevoel van liefde en je best willen doen om het te laten lukken. “Uiteindelijk doet iedereen maar wat, en als het goed voelt is dat ook gewoon oké”. De EP belooft een persoonlijk verhaal te worden over zijn ervaring met verandering, liefde en het volwassen worden. 

 

 

Lucky Blue - Popronde 2021 - Album: Dog Days

Dog Days past perfect bij een druilerige dag als vandaag en doet ons verlangen naar warme zomerdagen. Het debuutalbum van Lucky Blue is aanstekelijke indie rock met energieke en vrolijke refreintjes. Het voelt als een mooie afsluiting en beloning voor een fantastisch avontuur met Popronde. Met een 17 shows heeft de band inmiddels een mooie live reputatie neergezet. De Rotterdammers weten live een goede balans te vinden tussen vrolijke energieke gitaarnummers en meer melancholische liedjes. Het doel is om het publiek te laten lachen, zingen, springen, huilen en iedere emotie te laten ervaren. De vraag is dan of zoiets zich ook vertaalt naar een studioalbum en dat doet het zeker! Lucky Blue is natuurlijk erg trots op wat ze hebben neergezet. Wij ook! Dus zet de plaat lekker op en geniet van Dog Days. 

 

 

Melle - Popronde 2021 - EP: When The Night Is Full Of Spies

Kenners weten dat Melle’s muziek een verhalend karakter heeft. Daarom is het altijd leuk als er een langer project met meerdere liedjes uitkomt zodat je daar helemaal in kan duiken. De muziek is overduidelijk geschreven en gemaakt met een hoop passie en liefde en krijgt daardoor een magisch en wonderbaarlijk randje. De verhalen hebben vaak een troostende boodschap en Melle is niet bang om emotionele teksten te schrijven. Om zijn emoties zo goed mogelijk over te brengen grijpt Melle naar zijn verzameling bijzondere instrumenten. Op deze EP dragen instrumenten als de theremin, cigarbox, bariton en strijkers bij aan het droomachtige karakter van de plaat, bijvoorbeeld op het nummer Clowns & Ghosts, waarin hij zingt over zorgen en gedachten die hem soms gek maken. 

 

Naast een succesvolle Popronde was hij afgelopen jaar ook veel op de radio te horen, hij bereikte de Viral 50 op Spotify en hij sleepte de Nobel Award Leiden en de ‘Mooie Noten Prijs’ in de wacht. Wij gaan ervan uit nog heel veel meer van hem te horen en zeker na het horen van deze plaat zijn wij ervan overtuigd dat er nog veel successen gaan volgen.

 

 

More Ease - Popronde 2021 - Nobody Wants To Die

Maurice van Meer, beter bekend als More Ease, bracht op 15 april zijn nieuwe single Nobody Wants To Die uit. De boodschap in het nummer is: iedereen gaat toch wel dood, dus laten we er het beste van maken terwijl we nog leven. More Ease; “Het leven is te kort om je zorgen te maken over de kleine dingen!” Door de herkenbare, relaxte en akoestische sfeer van het nummer laat More Ease wederom zijn talent zien en bovendien luistert het heerlijk weg.

 

 

SØWT - Popronde 2021 - Gimmie

We hebben een tijdje moeten wachten op een nieuwe single maar die is eindelijk hier! Gimmie is de eerste single van een nu al bijzondere plaat. Het aankomende album 'Kids Hurting Kids' is volgens de band “een beetje een vervloekt project”. Ze hebben het album nu namelijk voor de derde keer opgenomen, maar deze keer gaat het album dan eindelijk echt uitkomen. De Eindhovenaren zeggen dat we nog even geduldig moeten zijn voor het hele album daadwerkelijk te beluisteren is, maar deze eerste single belooft al veel goeds. De ‘noisy artrock’-band zet in op krachtige, kritische teksten, bizar en freaky geschreeuw met heftige explosies van geluid. Het is echter niet alleen een horrorshow aan geluid die het ondragelijke leven moet vormgeven want SØWT ondersteunt dit met prachtige melodieën die vechten tegen het duistere sentiment. 

 

 

The Ballet Bombs - Popronde 2021 - EP: Mutations (Live)

The Ballet Bombs hebben ondertussen een behoorlijke live reputatie opgebouwd. Ook de afgelopen inhaalPoprondes wisten ze weer een hoop zieltjes te winnen met hun kwaliteiten. Nu brengen ze het bewijs officieel uit met de live EP ‘Mutations’. Het project gaat over de veranderingen die de wereld, de culturele industrie, maar ook de band zelf hebben ondergaan de afgelopen jaren. Het project is een soort protest tegen de manier waarop de muziekindustrie wordt gezien; als een freakshow. Om dit tegen te gaan streven The Ballet Bombs naar het spelen van ‘the Greatest Show(s) On Earth’. Zelfs in tijden van zittend publiek en anderhalve meter afstand bleven The Ballet Bombs zoveel mogelijk shows spelen om hun kunsten te blijven vertonen. Nu, op deze opnames, brengen ze die energie, vreugde, liefde, glorieuze woede, opluchting en hoop opnieuw de wereld in. 

 

Liefhebbers van tastbare muziek kunnen hier een vette 10 inch vinyl scoren!

 

 

Tiziana - Popronde 2021 - Tell Me Why

De afgelopen maanden heeft Tiziana hard gewerkt aan haar sound en een marketingplan opgesteld om zo echt stappen te maken in haar muziekcarrière. Het begin was meteen goed met een bijdrage op de Virgil’s mixtape, geregisseerd door Winne, JBL en Virgil van Dijk. Dit gaf haar goede moed om door te pakken. Zo verscheen afgelopen week haar nieuwe single Tell Me Why. Het nummer gaat over de twijfels en vraagtekens die je soms in een relatie kan krijgen als de ander er niet echt serieus mee omgaat. Het gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden, maar door de liefde zo verblind bent dat je toch blijft hangen. Tiziana heeft veel plannen voor de toekomst en zegt ready te zijn voor wat er komen gaat! 

 

 

Bonna Nikki - Popronde 2020 - Empty Streets

Empty Streets is de tweede single van Bonna Nikki van zijn aanstaande debuut EP. Het nummer werd twee jaar geleden geschreven in een tijd waarin afstand, eenzaamheid en lege straten het dagelijks leven overheersten. In juni 2021 nam Bonna Nikki samen met zijn band en producent Angelo de Rijke de nummers voor zijn eerste EP op. Zo’n debuut is natuurlijk een uniek moment en de samenwerking met Angelo, oud gitarist van Anouk en Guus Meeuwis, maakt het nog bijzonderder. Die samenwerking was een droom die uitkwam en het belooft dus veel goeds voor de rest van de EP. 

 

 

MY BABY - Popronde 2013 - Album: Sake Sake Sake

Voor liefhebbers van de Chemical Brothers en the Prodigy zit er wellicht een herkenbaar tintje aan deze plaat. Dat komt door producer Steve Dub, die meewerkte aan de donkere, energieke en groovy sound van Sake Sake Sake. Die donkere sound van Steve Dub past feilloos bij de teksten over een ‘dystopian hollow future with threats of insurrection and ecological disaster.’

 

Het vijfde MY BABY album ontstond tijdens de wereldwijde pandemie. De impact van deze crisis op de ‘vele aspecten van onze levens en ons emotioneel welzijn’ is terug te horen in de thematiek en sound op het album. Hoewel het thema voor dit album al duidelijk was voor de pandemie, het onvermogen van onze wereld om te veranderen, heeft de pandemie wel degelijk bijgedragen aan het eindresultaat. Het gaf de band de kans om te reflecteren. Zo realiseerden ze zich hoe belangrijk de persoonlijke contacten in hun dagelijks leven waren. De lockdowns legde onzekerheden, angsten, eenzaamheid, veranderingen en verlies bloot en stelde de emotionele weerbaarheid van de leden op de proef. Op die manier gaf deze periode dus nieuwe inzichten en heeft het gezorgd voor een meer persoonlijke insteek van het album.

 

Instagram

popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023
popronde Morgen mogen we!✨️🎆 En als het aan @femmefugazi ligt dan verandert de Oude zaal van @melkwegamsterdam morgennacht om 2.00 uur in één grote moshpit💥💥💥 Verwacht scherpe punk, explosieve songs en een kolkende zaal. Scoor nog snel je ticket voordat ze erdoorheen zijn gevlogen🚀 Tot morgen?! Check het complete programma en koop je kaartje🎫 op www.popronde.nl/steden/amsterdam (Link in de bio)
24 nov. 2023
popronde Bij welke show sta jij linksvoor?👀 Check het programma van morgen alvast in de slides en stippel je route uit. Morgen duiken we weer @melkwegamsterdam in voor de Popronde afsluiter van het jaar - Het Eindfeest💯🥳🕺 Eventjes weg van de buitenwereld, dansen we ons samen in het zweet, dromen weg, genieten en ontdekken! Zien we je daar?🤩 Nog geen ticket? 👉www.popronde.nl (link in bio) @poprondeamsterdam
24 nov. 2023
popronde Heb jij je ticket voor zaterdag al?✨️ Een band die in de afgelopen weken diepe indruk maakte op Popronde bezoekers is @droomdit Met hun Nederlandstalige melancholische en dromerige liedjes wisten ze het publiek te raken en bewegen! 🕺 Zaterdag staan ze om 0.00 uur in de Oude zaal van @melkwegamsterdam te schitteren✨️💫 Ben jij erbij?👀 Tickets: 👉www.popronde.nl (link in bio) 🎶 Droom Dit
23 nov. 2023
popronde Kom samen, vier de kunst, de cultuur, de muziek en het talent. Sinds gisteren lijkt Nederland een stuk kouder en killer geworden, maar daar gaan wij niet in mee. Het Eindfeest is voor iedereen, Popronde is voor iedereen en Melkweg Amsterdam is voor iedereen❤️ Zolang er een podium is blijven wij er talent op zetten! 💪 Zaterdagavond ontsnappen we voor even, samen, aan de realiteit en duiken we @melkwegamsterdam in voor het Popronde Eindfeest. Zien we je daar? 🫶 💫tickets & info: www.popronde.nl / link in bio
23 nov. 2023
popronde What a ride🚀❤️‍🔥💥🚂💫 Dit was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023. De tour is bijna afgelopen, de cirkel bijna rond. Nog eentje te gaan, deze zaterdag, Het Eindfeest van @poprondeamsterdam in @melkwegamsterdam Dans je nog één keer mee?🙏🕺 Dankjewel aan iedereen die er afgelopen weekend bij was! En SO naar @poprondebreda ✨️ @popronde_enschede ✨️ @poprondedenhaag en ✨️ @poprondebergenopzoom 🙏🙏🙏 Tot zaterdag?!🤩 🎶@keenanmundane - 2DIE4
21 nov. 2023
popronde 🚗🎤 Get ready for a Popronde X Slinger Carpool Karaoke! We saved you a seat on a very special and musical ride 🎶🌟 Watch as these four Pop(ronde) stars - @inge.lamboo - @janetlivv - @maartje_cs and @laurasjinmusic hit the road to @popronderotterdam answering questions from Laura Sjin's friend book and unleashing their vocals in a carpool karaoke session (with some cool classics👀)🤩✨ in the name of promoting 'Slinger,' the app that makes event carpooling a breeze. 🚗So if you're searching for a ride to the Popronde Amsterdam Eindfeest Nov 25th? Or perhaps got a spare seat in your car? Check out the #Slinger widget on popronde.nl and you might carpool karaoke your way to @melkwegamsterdam this Saturday! 🚀 🎉 Janet Livv and Laura Sjin will perform at Het Eindfeest, the closing party of Popronde. So get your tickets (link in bio)! But first things first: check out the roadtrip adventures of these ladies and make sure to support them on their future musical journeys💙 🎥&📸: @reneemeijer 🎶: Laura Sjin - buikpijn Laura Sjin - als het weer weggaat #Popronde #CarpoolKaraoke #SlingerApp #PoprondeAmsterdam 🎵✨
21 nov. 2023
popronde Het was herfstachtig fris buiten, maar binnen was het warm en zat de sfeer er goed in bij @poprondebreda ❤️‍🔥 We zagen fans die de teksten al uit volle borst meezongen, dansend en springend publiek, en geboeide muisstille luisteraars. BREDA BEDANKT!!🙏 Wat was jullie hoogtepunt van Popronde Breda?🤩 📸 @jessie_kamp ✨️✨️✨️✨️ Afgelopen weekend was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023🤯 Aanstaande zaterdag vieren we nog één laatste Popronde feestje - @poprondeamsterdam Het Eindfeest in @melkwegamsterdam Kom jij ook?🧡 Tickets en info ✨️popronde.nl / link in de bio
20 nov. 2023
popronde Dit was popronde voor ons @321astronaut 🚀 Wat een rit! 24 steden en telkens bomvol enthousiaste mensen. Bedankt voor het luisteren en het kopen van onze merch! Wij zijn pas net op stoom want 25 brengen wij ons debuutalbum uit in @ekko.nl kaartjes zijn nu te koop. Dank popronde en dank @3voor12 dit waren fijne vleugels 🪽Shout out naar alle crewleden van Popronde en shout naar mijn mede-astronauten! Xx Pelle
19 nov. 2023
popronde Heyaaa! Wij van @thereyougo_band doen vandaag een Popronde Takeover bij onze allerallerallerlaatste Popronde show in Den Haag!❤️‍🔥🌼 Houd vooral de stories van Popronde in de gaten voor leuke feitjes over Den Haag en hoe onze gig vanavond gaat. Zien we jullie om 20:30 in @thesocialhub.thehague ? 🌻💃
18 nov. 2023
popronde Popronde X Ioana Iorgu - As our Popronde tour is slowly coming to an end, here’s some of our favourite moments. Tonight we’ll be in Enschede (22:45, Café Rocks) and tomorrow in Den Haag (22:15, De Zwarte Ruiter). We had a blast, Popronde! ❤️Alongside these awesome shows, I’m also working on recording my 4th album, so keep an ear out! ⚡️ • 📸 @veerledevos20
17 nov. 2023
popronde Welke acts blazen jou tijdens 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 nog méer uit je sokken?👀 Deze acts voegen we toe aan de line-up van het laatste Popronde feestje van het jaar, @poprondeamsterdam : ✨@JanetLivv ✨ ✨️ @Toverberg_ ✨ ✨️ @laurasjinmusic ✨️ ✨ @iknownoa ✨ ✨️ @Sheymarochdi ✨ ✨️ @Jespfur ✨ ✨️ @silkeveld ✨ Check de video slides voor een muzikale impressie👉 Gisteravond tijdens #KINKinTouch op @kinkpuntnl maakte @jasperleijdens bekend dat ook ✨️ @themocksofficial ✨️ en ✨️ @bowl.band ✨️ erbij zijn! Nóg twee shows waarbij je je in het zweet kan dansen dus. De early birds zijn al gevlogen🕊️ Grijp niet mis en koop je kaartje via www.melkweg.nl of op popronde.nl (link in de bio) De volledige line-up vind je op de website 👉 link in bio 'Eindfeest programma'' Samen maken we er een onvergetelijk feestje van!💥🤩🕺🏾 🎶 @iknownoa - Paradise
17 nov. 2023
popronde Dunne Lijn IS UIT. ✨🌈 Ze is nu overal te beluisteren! Gisteren speelden we onze laatste popronde show bij @poprondebreda en vierden we de release in de take over. Popronde bedankt voor het avontuur! 💖 OP NAAR MEER 🌈
17 nov. 2023
popronde Time flies! We have officially landed in our last ‘regular’ weekend.. 🥹 we can’t believe it either! It is week 11! Take your chance and come visit us in your city before it’s all over: 👉 @poprondebreda 👉 @popronde_enschede 👉 @poprondedenhaag 👉 @poprondebergenopzoom Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
15 nov. 2023
popronde Weekend #10 recap💥🙌 We hebben weer een fantastisch weekend gehad bij @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedeventer en @poprondehilversum Jullie trotseerden regen en wind, en werden gelukkig ook getrakteerd op een zonnetje, en uiteraard heeeel veel muziek! Welke act heeft jou omver geblazen?👀🙂 Nog 5 Poprondes te gaan!😵 Aankomend weekend zijn we bij: @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondebergenopzoom En op 25 november sluiten we de tour af met Het Eindfeest - @poprondeamsterdam - in @melkwegamsterdam ✨️voor info over de programma's en artiesten ga naar popronde.nl (link in bio) Don't miss out! Grijp je kans om er in 2023 nog een keertje bij te zijn🥳 🎶 @bowl.band
14 nov. 2023
popronde Lovely Day-venter🌈 We had a blast at @poprondedeventer last Saturday, hope you did too! Swipe to see a snippet of the Deventer-experience and for what probably is the smallest stage of the entire Popronde👀 The countdown has started for the last Popronde : @poprondeamsterdam Only one more weekend on the road to @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag and @poprondebergenopzoom before the big closing party on the 25th of November. Grab your tickets for @poprondeamsterdam at @melkwegamsterdam before they're sold out! 👉 Tickets on popronde.nl / link in bio 📸 @jessie_kamp
14 nov. 2023
popronde SUPERKRACHT 💪 the movie! Tijdens @poprondedenbosch, @popronde_haarlem, @poprondeutrecht (en deze week nog @poprondedenhaag) kreeg het Popronde team versterking van Team Superkracht🦸‍♂️ @Superkracht.club ontwikkelt de talenten van jongeren met een licht verstandelijke beperking en maakt dit talent zichtbaar in de culturele sector. Ze maken ruimte voor de unieke kwaliteiten en inspirerende karakters. Tessa, Hans, Arzu, Özlem, Ruud en Dave van #TeamSuperkracht stortten zich vol overgave en enthousiasme op hun rol als artist host, content creator en techniekassistent en kregen zo niet alleen een kijkje achter de schermen, maar mochten ook echt meedraaien om hun talenten in te zetten. Dat zorgde voor heel veel blije gezichten! 🫶 Het was een super geslaagde en leuke samenwerking die we de komende jaren zeker nog zullen voortzetten en misschien zelfs wel uitbreiden! 📽️ & 📸 @reneemeijer 🎶 5etra - Inside My Head Primaat - Roze Bril 🔊 @bssmen #possibilize #popronde #superkracht #deweekvandetoegankelijkheid
13 nov. 2023
popronde Hier een mini popronde dump als afsluiter van onze takeover, het was ons een genoegen💓💗💕💞 Kom volgende week in Breda nog een laatste keer samen dansen, en dan zien we elkaar daarna in 2024; got a lotta tunes almost ready for the world !!! 🫡 Love, Leela Rosa xx
12 nov. 2023
popronde 🔥🔥 Oi oi! THAMES here 🔥🔥 Oh my giddy aunt. Popronde has been a blessing. I can’t believe it’s almost over. We’ve met so many of you and did SO MANY crazy gigs! Well it’s not over yet! The craziest one is yet to come. The biggest stage at the Melkweg will be ours at Popronde Eindfeest on November 25th 21.30h. So take out your calendar and come and see what it’s all about. Can’t wait to see you all in the crowd ♥️ Excited? Can’t wait either? Well you can stream us everywhere! And even more good news: from the 29th on you can listen to our BRAND NEW single Astonishment 🥵 It’s the third single of our EP “Lessons For The Patriarchy” Still want more? Then come to our release show at Paradiso on January 17th. This will be the kick-off of our VERY OWN TOUR. So get your hands on those tickets and we’ll see you soon ♥️♥️ X Merlyn
10 nov. 2023
popronde Only a few weeks left, folks! 👏👏👏 swipe for a sneak peek of our program & join us this weekend before it’s too late! 👏👏👏 It is week 10! We’re tapping into double digits, will it be double the fun? Come see your favourite new acts and find out in: 👉 @poprondemiddelburg 👉 @popronde.alkmaar 👉 @poprondedeventer 👉 @poprondehilversum Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
8 nov. 2023
popronde Inmiddels weer een beetje geland na het Popronde weekend? We pakken een momentje om terug te blikken op @popronde_arnhem met deze toffe foto's✨🕺 In Arnhem kwamen jullie samen bij de stationshuiskamer, tussen de bierbrouwketels en andere knusse en drukke plekken, hopelijk hebben jullie toffe artiesten ontdekt! @lindedorenbos was erbij om de avond vast te leggen. Check de foto's in de slides👉👉👉 We zijn alweer aangekomen bij de laatste 9 Poprondes van het jaar (Ja, echt waar!) Dit weekend zijn we bij: ✨@poprondemiddelburg ✨@popronde.alkmaar ✨@poprondedeventer ✨@poprondehilversum check de programma's op de website (link in de bio) #popronde #popronde2023
7 nov. 2023
popronde BLISS✨️❤️ Seeing people in the crowd dance together, enjoying the Popronde shows, crowded locations when it's pouring rain outside; just makes us feel so happy and grateful. Thank you to everybody who came out to dance, listen and party at @popronde_emmen ✨️ @poprondezwolle ✨️ @popronderotterdam ✨️ @poprondevenray ✨️ We hope all of you had a great time! Hopefully you have discovered some new favourites throughout this Popronde tour! Make sure to follow your Popronde discoveries on their socials and Spotify, buy their merch and buy tickets for their upcoming shows! 🙏 Only 9 Poprondes to go😵 come catch the talented artists at one of the popronde cities near you👀 Find all Popronde dates on our website (link in bio) ✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️ 🎶@5etra.official #popronde #popronde2023
6 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen