Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 25042022

maandag 25 april 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

Wat hebben wij genoten van al jullie positieve energie de afgelopen weken tijdens de InhaalPoprondes. Natuurlijk sloten wij dit mooie avontuur af met een heerlijk eindfeest. Die avond stonden we ook stil bij de oorlog in Oekraïne en hielden we een veiling met bijzonder items, aangeboden door de spelende acts. Voor een aantal items loopt de veiling nog online door. Bieden kan via Instagram. Bijvoorbeeld op: 

- Een digitale date met Jadi D (wijn wordt thuisbezorgd)
- Een roadtrip door ‘Almercia’ met Juan Juan
- Contrabassles van Show Pony
- En nog veel meer!

 

Verder verheugen we ons op de bekendmaking van de nieuwe selectie op 3 mei! Zet je radio die dag op 3FM zodat je als eerste hoort wie er mogelijk naar jouw stad komt dit najaar. Voor nu genieten we nog even van een enorme berg aan nieuwe muziek, waaronder een hoop nieuwe EP’s en albums van de selectie van 2021.

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

Noa Lauryn & Josimar Gomes - Popronde 2021 - Head On

Weer zo’n heerlijke collab tussen twee deelnemers uit de 2021 selectie. Noa Lauryn is zodra de selectie bekend werd gaan zoeken tussen acts naar een match om mee samen te werken. Deze soulvolle, bouncy collab met Josimar Gomes is daaruit voortgekomen. Het nummer gaat over missende communicatie tussen geliefden. In de videoclip hebben ze dit thema uitvergroot en zie je hoe Noa Lauryn het heft in eigen handen neemt wanneer Josimar stopt met spreken. Verder gaan wij er niets over verklappen en verwijzen wij jullie graag naar Spotify en YouTube om deze videoclip en track zelf te ervaren!

 

LUCAS - Popronde 2021 - Geen Dank

Als er iemand is die met woorden magie kan maken is het LUCAS wel. Dat laat hij wederom weer horen in zijn nieuwe single Geen Dank dat gaat over het afstand nemen van iemand, omdat die je niet zo goed heeft behandeld. Het nummer is tot stand gekomen op een schrijverskamp in Zweden en is een voorproefje van zijn aankomende EP Bipolair die 27 mei wordt gereleased. LUCAS laat ons weten dat het EP een nieuwe sound heeft; meer four to the floor, dansbare grooves, maar ook veel blazers, strijkers en backing vocalisten, waardoor het een collectief kunstwerk is geworden. “Ik wil innovatieve combinaties maken die mensen verbazen, vermaken en laten nadenken.”LUCAS wil met zijn platform andere queers een stem geven die nog niet genoeg worden gehoord.

 

ANNNA - Popronde 2021 - Soda

Op het eindfeest in de Q factory mochten wij Soda, de nieuwe single van ANNNA, al in het echt beleven en wat top was dat! Soda brengt je zelfs op een regenachtige dag gelijk in de zomer stemming. Deze nieuwe zomerse banger, geïnspireerd op de 7 jaar alcoholvrije periode van ANNNA’s Madara, werd geschreven op een sombere dag in hartje Amsterdam. Ben je nu benieuwd naar de 'making off' van het nummer? Die kan je zien op haar instagram.  

 

 

Kalaallit Nunaat - Popronde 2021 - EP: Texoprint

Deze heerlijk energieke plaat is een aanrader voor iedereen met een liefde voor noise, post-punk en krautrock. De heren van Kalaallit Nunaat weten met zijn drieën een hypnotiserende ‘wall of sound’ neer te zetten. Velen hebben tijdens de afgelopen Poprondes de energie van Kalaallit Nunaat al ervaren, maar mocht je dat hebben gemist dan werkt deze EP thuis over je speakers net zo goed. 

 

Texoprint is de textielfabriek waar de vader van Redwin, de gitarist van Kalaallit Nunaat, vroeger werkzaam was. Deze naam is gekozen omdat de EP als overkoepelend thema onderwerpen heeft als werk, geld en de druk van de maatschappij. De onrustige, rauwe en opstandige nummers zijn voor Kalaallit Nunaat een uitlaatklep voor de stress die het leven in de 2020’s opwekt. De EP voelt als een geluid van een ontevreden generatie en zal hierdoor ook resoneren met veel luisteraars. 

 

 

Géonne Hartman- Popronde 2021 - Album: He Went To The Sea

De afgelopen weken trakteerde Géonne ons al op 5 singles in aanloop naar het album. Afgelopen vrijdag verscheen dan eindelijk het verwachte album. He Went To The Sea gaat over twee mensen die uit elkaar gaan, maar nog altijd erg in verbinding staan met elkaar. In het begin van het album zijn ze nog bij elkaar, naarmate het album vordert hoor je de scheuren langzaam ontstaan in wat ooit het perfecte plaatje was. Géonne is zoekende in hoe ze het leven verder alleen moet oppakken. Alles voelt in het begin nog grauw aan, maar langzamerhand verschijnt er licht aan het einde van de tunnel. Haar fascinatie rondom zeeën, rivieren en meren is ontstaan in haar jeugd. Haar beide opa’s waren schippers en die inspiratie heeft ze in haar nummers verwerkt. Afgelopen vrijdag vierde ze haar release in de EKKO en komende tijd staan er nog een aantal andere shows op de planning.

 

29 april - De Neushoorn, Leeuwarden
3 juni - ’T Paard café, Den Haag
24 juni - Duycker, Hoofddorp

 

 

LE MOTAT - Popronde 2021 - Naar de Klote

LE MOTAT is het alter ego van Tato Wesselo, waarmee hij Nederlandstalige alternatieve -en soms ietwat absurdistische- popsongs schrijft. Zijn nieuwe single Naar de Klote weerspiegelt de onmacht van een 20-er in de 21e eeuw. LE MOTAT vraagt zich af waar het heen gaat met de wereld, wat kunnen we er aan doen als alles naar de klote gaat? In alle onmacht zit er niks anders op dan naar de klote gaan met z’n allen. Het nummer is een blij uptempo nummer om al je zorgen even te vergeten!

 

 

Abel - Popronde 2021 - Weet Niet Hoe

Weet Niet Hoe is de tweede single van de in totaal drie live sessies in aanloop naar het album 'Lege Zaal' van de Arnhemse hiphop artiest Abel. Waar de eerste single ging over de persoonlijke groei die hij doormaakt gaat zijn nieuwe single over het onwetende gevoel van liefde en je best willen doen om het te laten lukken. “Uiteindelijk doet iedereen maar wat, en als het goed voelt is dat ook gewoon oké”. De EP belooft een persoonlijk verhaal te worden over zijn ervaring met verandering, liefde en het volwassen worden. 

 

 

Lucky Blue - Popronde 2021 - Album: Dog Days

Dog Days past perfect bij een druilerige dag als vandaag en doet ons verlangen naar warme zomerdagen. Het debuutalbum van Lucky Blue is aanstekelijke indie rock met energieke en vrolijke refreintjes. Het voelt als een mooie afsluiting en beloning voor een fantastisch avontuur met Popronde. Met een 17 shows heeft de band inmiddels een mooie live reputatie neergezet. De Rotterdammers weten live een goede balans te vinden tussen vrolijke energieke gitaarnummers en meer melancholische liedjes. Het doel is om het publiek te laten lachen, zingen, springen, huilen en iedere emotie te laten ervaren. De vraag is dan of zoiets zich ook vertaalt naar een studioalbum en dat doet het zeker! Lucky Blue is natuurlijk erg trots op wat ze hebben neergezet. Wij ook! Dus zet de plaat lekker op en geniet van Dog Days. 

 

 

Melle - Popronde 2021 - EP: When The Night Is Full Of Spies

Kenners weten dat Melle’s muziek een verhalend karakter heeft. Daarom is het altijd leuk als er een langer project met meerdere liedjes uitkomt zodat je daar helemaal in kan duiken. De muziek is overduidelijk geschreven en gemaakt met een hoop passie en liefde en krijgt daardoor een magisch en wonderbaarlijk randje. De verhalen hebben vaak een troostende boodschap en Melle is niet bang om emotionele teksten te schrijven. Om zijn emoties zo goed mogelijk over te brengen grijpt Melle naar zijn verzameling bijzondere instrumenten. Op deze EP dragen instrumenten als de theremin, cigarbox, bariton en strijkers bij aan het droomachtige karakter van de plaat, bijvoorbeeld op het nummer Clowns & Ghosts, waarin hij zingt over zorgen en gedachten die hem soms gek maken. 

 

Naast een succesvolle Popronde was hij afgelopen jaar ook veel op de radio te horen, hij bereikte de Viral 50 op Spotify en hij sleepte de Nobel Award Leiden en de ‘Mooie Noten Prijs’ in de wacht. Wij gaan ervan uit nog heel veel meer van hem te horen en zeker na het horen van deze plaat zijn wij ervan overtuigd dat er nog veel successen gaan volgen.

 

 

More Ease - Popronde 2021 - Nobody Wants To Die

Maurice van Meer, beter bekend als More Ease, bracht op 15 april zijn nieuwe single Nobody Wants To Die uit. De boodschap in het nummer is: iedereen gaat toch wel dood, dus laten we er het beste van maken terwijl we nog leven. More Ease; “Het leven is te kort om je zorgen te maken over de kleine dingen!” Door de herkenbare, relaxte en akoestische sfeer van het nummer laat More Ease wederom zijn talent zien en bovendien luistert het heerlijk weg.

 

 

SØWT - Popronde 2021 - Gimmie

We hebben een tijdje moeten wachten op een nieuwe single maar die is eindelijk hier! Gimmie is de eerste single van een nu al bijzondere plaat. Het aankomende album 'Kids Hurting Kids' is volgens de band “een beetje een vervloekt project”. Ze hebben het album nu namelijk voor de derde keer opgenomen, maar deze keer gaat het album dan eindelijk echt uitkomen. De Eindhovenaren zeggen dat we nog even geduldig moeten zijn voor het hele album daadwerkelijk te beluisteren is, maar deze eerste single belooft al veel goeds. De ‘noisy artrock’-band zet in op krachtige, kritische teksten, bizar en freaky geschreeuw met heftige explosies van geluid. Het is echter niet alleen een horrorshow aan geluid die het ondragelijke leven moet vormgeven want SØWT ondersteunt dit met prachtige melodieën die vechten tegen het duistere sentiment. 

 

 

The Ballet Bombs - Popronde 2021 - EP: Mutations (Live)

The Ballet Bombs hebben ondertussen een behoorlijke live reputatie opgebouwd. Ook de afgelopen inhaalPoprondes wisten ze weer een hoop zieltjes te winnen met hun kwaliteiten. Nu brengen ze het bewijs officieel uit met de live EP ‘Mutations’. Het project gaat over de veranderingen die de wereld, de culturele industrie, maar ook de band zelf hebben ondergaan de afgelopen jaren. Het project is een soort protest tegen de manier waarop de muziekindustrie wordt gezien; als een freakshow. Om dit tegen te gaan streven The Ballet Bombs naar het spelen van ‘the Greatest Show(s) On Earth’. Zelfs in tijden van zittend publiek en anderhalve meter afstand bleven The Ballet Bombs zoveel mogelijk shows spelen om hun kunsten te blijven vertonen. Nu, op deze opnames, brengen ze die energie, vreugde, liefde, glorieuze woede, opluchting en hoop opnieuw de wereld in. 

 

Liefhebbers van tastbare muziek kunnen hier een vette 10 inch vinyl scoren!

 

 

Tiziana - Popronde 2021 - Tell Me Why

De afgelopen maanden heeft Tiziana hard gewerkt aan haar sound en een marketingplan opgesteld om zo echt stappen te maken in haar muziekcarrière. Het begin was meteen goed met een bijdrage op de Virgil’s mixtape, geregisseerd door Winne, JBL en Virgil van Dijk. Dit gaf haar goede moed om door te pakken. Zo verscheen afgelopen week haar nieuwe single Tell Me Why. Het nummer gaat over de twijfels en vraagtekens die je soms in een relatie kan krijgen als de ander er niet echt serieus mee omgaat. Het gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden, maar door de liefde zo verblind bent dat je toch blijft hangen. Tiziana heeft veel plannen voor de toekomst en zegt ready te zijn voor wat er komen gaat! 

 

 

Bonna Nikki - Popronde 2020 - Empty Streets

Empty Streets is de tweede single van Bonna Nikki van zijn aanstaande debuut EP. Het nummer werd twee jaar geleden geschreven in een tijd waarin afstand, eenzaamheid en lege straten het dagelijks leven overheersten. In juni 2021 nam Bonna Nikki samen met zijn band en producent Angelo de Rijke de nummers voor zijn eerste EP op. Zo’n debuut is natuurlijk een uniek moment en de samenwerking met Angelo, oud gitarist van Anouk en Guus Meeuwis, maakt het nog bijzonderder. Die samenwerking was een droom die uitkwam en het belooft dus veel goeds voor de rest van de EP. 

 

 

MY BABY - Popronde 2013 - Album: Sake Sake Sake

Voor liefhebbers van de Chemical Brothers en the Prodigy zit er wellicht een herkenbaar tintje aan deze plaat. Dat komt door producer Steve Dub, die meewerkte aan de donkere, energieke en groovy sound van Sake Sake Sake. Die donkere sound van Steve Dub past feilloos bij de teksten over een ‘dystopian hollow future with threats of insurrection and ecological disaster.’

 

Het vijfde MY BABY album ontstond tijdens de wereldwijde pandemie. De impact van deze crisis op de ‘vele aspecten van onze levens en ons emotioneel welzijn’ is terug te horen in de thematiek en sound op het album. Hoewel het thema voor dit album al duidelijk was voor de pandemie, het onvermogen van onze wereld om te veranderen, heeft de pandemie wel degelijk bijgedragen aan het eindresultaat. Het gaf de band de kans om te reflecteren. Zo realiseerden ze zich hoe belangrijk de persoonlijke contacten in hun dagelijks leven waren. De lockdowns legde onzekerheden, angsten, eenzaamheid, veranderingen en verlies bloot en stelde de emotionele weerbaarheid van de leden op de proef. Op die manier gaf deze periode dus nieuwe inzichten en heeft het gezorgd voor een meer persoonlijke insteek van het album.

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts 🙌🏼 Zo zie je deze week o.a. kersvers Popronde-talent Andro tweemaal in het voorprogramma van oud Popronde-act Chef’Special (2009) in Nijmegen 🔥 en viert Velocity Made Good (2023) vrijdag de release van hun debuut-EP in Leeuwarden 🥳 Bij welk concert ben jij te vinden deze week?! 👀 *UPDATE: @veulstevetfestival is helaas afgelast @anfrow @greatjoy_bangbang @veragroningen @femmefugazi @luxorlive @bowl.band @musicofsultan @fluor033 @leahryemusic @paard_denhaag @yanlaleyan @013poppodium @ratsanddaggers @hoofs_music @hayokaffeethof @velocitymadegood_ @neushoornlwd @cinetolamsterdam @anothernowband @simplonnl @fataboommusic @sowhatgouda @faskemuziek @taxitaxi050 @briekfestival @doornroosjenl @whoelsebutmicha @asnlopendvuurtje @baardvader @veulstevetfestival @hiqpyband @graspop_festival @cavoloneroband @veerlefiep @johnnyloevsme @maryncharlie_ @friesstraatfestival @texoprintband @prettypissedfest @droomdit @yes_inmybackyard @keenanmundane @effenaar @musicbyhistorian @chefspecialmusic @thames.band @stroomhuis @theindien @queenspleasure @meismuziek @pampuslive @navigateband @mezz_breda @hiigohiigo @thedirtydenims @komatsurock @bridge_festival_eindhoven #Popronde #Popronde2024
22 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! 🎤 Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🫶🏼 Sta jij deze week mee te blèren met @maryncharlie_ ‘s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? ☀️ Check de complete agenda via de link in bio 🔗 @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! 💃🏼🕺🏻 Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) 🎶🎧 en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases ✨ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van oud Popronde-acts 🎶 en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie 🫶🏼 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Dit zijn de laatste 14 namen 🙌🏼 en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend ✨ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl 👀 @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 We zijn bijnaaaaa compleet! 😱 Hierna nog één batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 💃🏼 @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Hoppa, weer een nieuwe batch! 🎉 Hebben jullie kersvers Poprondetalent @irisjeanmusic net ook zien schitteren in de livebox bij @npo3fm? 😍 @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Op de helft van het totaal aantal acts… 👀 en je hoort straks nog twee nieuwe Popronde-acts vanuit de @npo3fm livebox 🫣 @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Weer 14 nieuwe namen 👀 en we zijn nog lang niet klaar… 🙆🏼‍♀️ Blijf gezellig meeluisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 🫶🏼 @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ ✨ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 We zijn (weer) los! 🔥 Het bekendmakingsfeest gaat door bij @npo3fm ✨ De eerste batch acts die mogen meetouren tijdens #Popronde2024 zijn: @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders ✨ #Popronde #Popronde2024
3 mei 2024
popronde Na vanavond weten we welke 101 acts dit najaar meetouren tijdens de Popronde 😱 Luister vanaf 21:00 naar @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman voor de bekendmaking van de volledige selectie 🎶 en misschien ook nog wat andere verrassingen… 👀 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
3 mei 2024
popronde Het bekendmakingsfeestje gaat nog even door 🎉Morgen maken we de Poprondeselectie van 2024 compleet met nog 84 namen! 🤩 Tune vanaf 21.00 in bij @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman, en ontdek welke acts jij dit najaar in 41 steden door heel Nederland kan gaan komen checken 🎶 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
2 mei 2024
popronde Het is mei, de zon schijnt, de lente is eindelijk echt begonnen ☀️ en dus is het weer tijd voor de eerste echte Festival Fri… Thursday 🫣 Aanstaande 5 mei zie je op bijna elk bevrijdingsfestival wel een oud Popronde-act! 👀 En ook de rest van de maand is de agenda goed gevuld 👉🏼 Swipe om te zien wie er in mei allemaal op de festivalpodia te zien zijn! Deze maand met o.a. @neomi.music @rommygabay @babsopdebeat @primaatband @johncoffeymusic @janetlivv @thecoolquest @fayvriens @indigopastelband @iknownoa @thames.band @droomdit @themocksofficial @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @bowl.band @kaboutertje_putlucht @staatseinde @meetthetambles @cocoboloband @_richiedagger_ @magneticspacemen @komatsurock @tricklebolt @anothernowband @veerlefiep @moneyandtheman @froknroll @wearethevices @theindien 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024 #FestivalFriday
2 mei 2024
popronde En nog 11 acts die dit najaar 3 maanden lang mogen meetouren door heel Nederland 🥳 De laatste 84 namen hoor je over twee dagen bij @3voor12 Radio op @npo3fm 👀 @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024
1 mei 2024
popronde De eerste 6 acts van de Popronde selectie 2024 zijn een feit! 💥 Blijf luisteren naar KINK IN TOUCH voor nog meer namen en verassingen 👀 @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc 🎶 #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Wie mogen er dit najaar 3 maanden lang meetouren langs 41 steden? 🎸🥁🎤🎹🎶 Volg vanavond de bekendmaking van de allereerste namen vanaf 19:00 bij KINK IN TOUCH met @jasperleijdens 👀 @kinkpuntnl #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Nog heel even geduld... 🕖 Tune morgenavond om 19.00 in bij KINK in Touch met @jasperleijdens voor de eerste lading namen die dit najaar mogen meetouren tijdens de Popronde 🎶 en misschien nog wel wat andere leuke verrassingen... 👀 #Popronde2024 #Popronde #KINK @kinkpuntnl
30 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen