Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 25042022

maandag 25 april 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!

Wat hebben wij genoten van al jullie positieve energie de afgelopen weken tijdens de InhaalPoprondes. Natuurlijk sloten wij dit mooie avontuur af met een heerlijk eindfeest. Die avond stonden we ook stil bij de oorlog in Oekraïne en hielden we een veiling met bijzonder items, aangeboden door de spelende acts. Voor een aantal items loopt de veiling nog online door. Bieden kan via Instagram. Bijvoorbeeld op: 

- Een digitale date met Jadi D (wijn wordt thuisbezorgd)
- Een roadtrip door ‘Almercia’ met Juan Juan
- Contrabassles van Show Pony
- En nog veel meer!

 

Verder verheugen we ons op de bekendmaking van de nieuwe selectie op 3 mei! Zet je radio die dag op 3FM zodat je als eerste hoort wie er mogelijk naar jouw stad komt dit najaar. Voor nu genieten we nog even van een enorme berg aan nieuwe muziek, waaronder een hoop nieuwe EP’s en albums van de selectie van 2021.

 

Wil jij iedere week als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste tracks uit Poprondeland? Volg dan de New Music Monday playlist. Iedere week vullen wij de lijst aan met al het nieuws van Popronde acts van nu en oudgedienden.

 

Noa Lauryn & Josimar Gomes - Popronde 2021 - Head On

Weer zo’n heerlijke collab tussen twee deelnemers uit de 2021 selectie. Noa Lauryn is zodra de selectie bekend werd gaan zoeken tussen acts naar een match om mee samen te werken. Deze soulvolle, bouncy collab met Josimar Gomes is daaruit voortgekomen. Het nummer gaat over missende communicatie tussen geliefden. In de videoclip hebben ze dit thema uitvergroot en zie je hoe Noa Lauryn het heft in eigen handen neemt wanneer Josimar stopt met spreken. Verder gaan wij er niets over verklappen en verwijzen wij jullie graag naar Spotify en YouTube om deze videoclip en track zelf te ervaren!

 

LUCAS - Popronde 2021 - Geen Dank

Als er iemand is die met woorden magie kan maken is het LUCAS wel. Dat laat hij wederom weer horen in zijn nieuwe single Geen Dank dat gaat over het afstand nemen van iemand, omdat die je niet zo goed heeft behandeld. Het nummer is tot stand gekomen op een schrijverskamp in Zweden en is een voorproefje van zijn aankomende EP Bipolair die 27 mei wordt gereleased. LUCAS laat ons weten dat het EP een nieuwe sound heeft; meer four to the floor, dansbare grooves, maar ook veel blazers, strijkers en backing vocalisten, waardoor het een collectief kunstwerk is geworden. “Ik wil innovatieve combinaties maken die mensen verbazen, vermaken en laten nadenken.”LUCAS wil met zijn platform andere queers een stem geven die nog niet genoeg worden gehoord.

 

ANNNA - Popronde 2021 - Soda

Op het eindfeest in de Q factory mochten wij Soda, de nieuwe single van ANNNA, al in het echt beleven en wat top was dat! Soda brengt je zelfs op een regenachtige dag gelijk in de zomer stemming. Deze nieuwe zomerse banger, geïnspireerd op de 7 jaar alcoholvrije periode van ANNNA’s Madara, werd geschreven op een sombere dag in hartje Amsterdam. Ben je nu benieuwd naar de 'making off' van het nummer? Die kan je zien op haar instagram.  

 

 

Kalaallit Nunaat - Popronde 2021 - EP: Texoprint

Deze heerlijk energieke plaat is een aanrader voor iedereen met een liefde voor noise, post-punk en krautrock. De heren van Kalaallit Nunaat weten met zijn drieën een hypnotiserende ‘wall of sound’ neer te zetten. Velen hebben tijdens de afgelopen Poprondes de energie van Kalaallit Nunaat al ervaren, maar mocht je dat hebben gemist dan werkt deze EP thuis over je speakers net zo goed. 

 

Texoprint is de textielfabriek waar de vader van Redwin, de gitarist van Kalaallit Nunaat, vroeger werkzaam was. Deze naam is gekozen omdat de EP als overkoepelend thema onderwerpen heeft als werk, geld en de druk van de maatschappij. De onrustige, rauwe en opstandige nummers zijn voor Kalaallit Nunaat een uitlaatklep voor de stress die het leven in de 2020’s opwekt. De EP voelt als een geluid van een ontevreden generatie en zal hierdoor ook resoneren met veel luisteraars. 

 

 

Géonne Hartman- Popronde 2021 - Album: He Went To The Sea

De afgelopen weken trakteerde Géonne ons al op 5 singles in aanloop naar het album. Afgelopen vrijdag verscheen dan eindelijk het verwachte album. He Went To The Sea gaat over twee mensen die uit elkaar gaan, maar nog altijd erg in verbinding staan met elkaar. In het begin van het album zijn ze nog bij elkaar, naarmate het album vordert hoor je de scheuren langzaam ontstaan in wat ooit het perfecte plaatje was. Géonne is zoekende in hoe ze het leven verder alleen moet oppakken. Alles voelt in het begin nog grauw aan, maar langzamerhand verschijnt er licht aan het einde van de tunnel. Haar fascinatie rondom zeeën, rivieren en meren is ontstaan in haar jeugd. Haar beide opa’s waren schippers en die inspiratie heeft ze in haar nummers verwerkt. Afgelopen vrijdag vierde ze haar release in de EKKO en komende tijd staan er nog een aantal andere shows op de planning.

 

29 april - De Neushoorn, Leeuwarden
3 juni - ’T Paard café, Den Haag
24 juni - Duycker, Hoofddorp

 

 

LE MOTAT - Popronde 2021 - Naar de Klote

LE MOTAT is het alter ego van Tato Wesselo, waarmee hij Nederlandstalige alternatieve -en soms ietwat absurdistische- popsongs schrijft. Zijn nieuwe single Naar de Klote weerspiegelt de onmacht van een 20-er in de 21e eeuw. LE MOTAT vraagt zich af waar het heen gaat met de wereld, wat kunnen we er aan doen als alles naar de klote gaat? In alle onmacht zit er niks anders op dan naar de klote gaan met z’n allen. Het nummer is een blij uptempo nummer om al je zorgen even te vergeten!

 

 

Abel - Popronde 2021 - Weet Niet Hoe

Weet Niet Hoe is de tweede single van de in totaal drie live sessies in aanloop naar het album 'Lege Zaal' van de Arnhemse hiphop artiest Abel. Waar de eerste single ging over de persoonlijke groei die hij doormaakt gaat zijn nieuwe single over het onwetende gevoel van liefde en je best willen doen om het te laten lukken. “Uiteindelijk doet iedereen maar wat, en als het goed voelt is dat ook gewoon oké”. De EP belooft een persoonlijk verhaal te worden over zijn ervaring met verandering, liefde en het volwassen worden. 

 

 

Lucky Blue - Popronde 2021 - Album: Dog Days

Dog Days past perfect bij een druilerige dag als vandaag en doet ons verlangen naar warme zomerdagen. Het debuutalbum van Lucky Blue is aanstekelijke indie rock met energieke en vrolijke refreintjes. Het voelt als een mooie afsluiting en beloning voor een fantastisch avontuur met Popronde. Met een 17 shows heeft de band inmiddels een mooie live reputatie neergezet. De Rotterdammers weten live een goede balans te vinden tussen vrolijke energieke gitaarnummers en meer melancholische liedjes. Het doel is om het publiek te laten lachen, zingen, springen, huilen en iedere emotie te laten ervaren. De vraag is dan of zoiets zich ook vertaalt naar een studioalbum en dat doet het zeker! Lucky Blue is natuurlijk erg trots op wat ze hebben neergezet. Wij ook! Dus zet de plaat lekker op en geniet van Dog Days. 

 

 

Melle - Popronde 2021 - EP: When The Night Is Full Of Spies

Kenners weten dat Melle’s muziek een verhalend karakter heeft. Daarom is het altijd leuk als er een langer project met meerdere liedjes uitkomt zodat je daar helemaal in kan duiken. De muziek is overduidelijk geschreven en gemaakt met een hoop passie en liefde en krijgt daardoor een magisch en wonderbaarlijk randje. De verhalen hebben vaak een troostende boodschap en Melle is niet bang om emotionele teksten te schrijven. Om zijn emoties zo goed mogelijk over te brengen grijpt Melle naar zijn verzameling bijzondere instrumenten. Op deze EP dragen instrumenten als de theremin, cigarbox, bariton en strijkers bij aan het droomachtige karakter van de plaat, bijvoorbeeld op het nummer Clowns & Ghosts, waarin hij zingt over zorgen en gedachten die hem soms gek maken. 

 

Naast een succesvolle Popronde was hij afgelopen jaar ook veel op de radio te horen, hij bereikte de Viral 50 op Spotify en hij sleepte de Nobel Award Leiden en de ‘Mooie Noten Prijs’ in de wacht. Wij gaan ervan uit nog heel veel meer van hem te horen en zeker na het horen van deze plaat zijn wij ervan overtuigd dat er nog veel successen gaan volgen.

 

 

More Ease - Popronde 2021 - Nobody Wants To Die

Maurice van Meer, beter bekend als More Ease, bracht op 15 april zijn nieuwe single Nobody Wants To Die uit. De boodschap in het nummer is: iedereen gaat toch wel dood, dus laten we er het beste van maken terwijl we nog leven. More Ease; “Het leven is te kort om je zorgen te maken over de kleine dingen!” Door de herkenbare, relaxte en akoestische sfeer van het nummer laat More Ease wederom zijn talent zien en bovendien luistert het heerlijk weg.

 

 

SØWT - Popronde 2021 - Gimmie

We hebben een tijdje moeten wachten op een nieuwe single maar die is eindelijk hier! Gimmie is de eerste single van een nu al bijzondere plaat. Het aankomende album 'Kids Hurting Kids' is volgens de band “een beetje een vervloekt project”. Ze hebben het album nu namelijk voor de derde keer opgenomen, maar deze keer gaat het album dan eindelijk echt uitkomen. De Eindhovenaren zeggen dat we nog even geduldig moeten zijn voor het hele album daadwerkelijk te beluisteren is, maar deze eerste single belooft al veel goeds. De ‘noisy artrock’-band zet in op krachtige, kritische teksten, bizar en freaky geschreeuw met heftige explosies van geluid. Het is echter niet alleen een horrorshow aan geluid die het ondragelijke leven moet vormgeven want SØWT ondersteunt dit met prachtige melodieën die vechten tegen het duistere sentiment. 

 

 

The Ballet Bombs - Popronde 2021 - EP: Mutations (Live)

The Ballet Bombs hebben ondertussen een behoorlijke live reputatie opgebouwd. Ook de afgelopen inhaalPoprondes wisten ze weer een hoop zieltjes te winnen met hun kwaliteiten. Nu brengen ze het bewijs officieel uit met de live EP ‘Mutations’. Het project gaat over de veranderingen die de wereld, de culturele industrie, maar ook de band zelf hebben ondergaan de afgelopen jaren. Het project is een soort protest tegen de manier waarop de muziekindustrie wordt gezien; als een freakshow. Om dit tegen te gaan streven The Ballet Bombs naar het spelen van ‘the Greatest Show(s) On Earth’. Zelfs in tijden van zittend publiek en anderhalve meter afstand bleven The Ballet Bombs zoveel mogelijk shows spelen om hun kunsten te blijven vertonen. Nu, op deze opnames, brengen ze die energie, vreugde, liefde, glorieuze woede, opluchting en hoop opnieuw de wereld in. 

 

Liefhebbers van tastbare muziek kunnen hier een vette 10 inch vinyl scoren!

 

 

Tiziana - Popronde 2021 - Tell Me Why

De afgelopen maanden heeft Tiziana hard gewerkt aan haar sound en een marketingplan opgesteld om zo echt stappen te maken in haar muziekcarrière. Het begin was meteen goed met een bijdrage op de Virgil’s mixtape, geregisseerd door Winne, JBL en Virgil van Dijk. Dit gaf haar goede moed om door te pakken. Zo verscheen afgelopen week haar nieuwe single Tell Me Why. Het nummer gaat over de twijfels en vraagtekens die je soms in een relatie kan krijgen als de ander er niet echt serieus mee omgaat. Het gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden, maar door de liefde zo verblind bent dat je toch blijft hangen. Tiziana heeft veel plannen voor de toekomst en zegt ready te zijn voor wat er komen gaat! 

 

 

Bonna Nikki - Popronde 2020 - Empty Streets

Empty Streets is de tweede single van Bonna Nikki van zijn aanstaande debuut EP. Het nummer werd twee jaar geleden geschreven in een tijd waarin afstand, eenzaamheid en lege straten het dagelijks leven overheersten. In juni 2021 nam Bonna Nikki samen met zijn band en producent Angelo de Rijke de nummers voor zijn eerste EP op. Zo’n debuut is natuurlijk een uniek moment en de samenwerking met Angelo, oud gitarist van Anouk en Guus Meeuwis, maakt het nog bijzonderder. Die samenwerking was een droom die uitkwam en het belooft dus veel goeds voor de rest van de EP. 

 

 

MY BABY - Popronde 2013 - Album: Sake Sake Sake

Voor liefhebbers van de Chemical Brothers en the Prodigy zit er wellicht een herkenbaar tintje aan deze plaat. Dat komt door producer Steve Dub, die meewerkte aan de donkere, energieke en groovy sound van Sake Sake Sake. Die donkere sound van Steve Dub past feilloos bij de teksten over een ‘dystopian hollow future with threats of insurrection and ecological disaster.’

 

Het vijfde MY BABY album ontstond tijdens de wereldwijde pandemie. De impact van deze crisis op de ‘vele aspecten van onze levens en ons emotioneel welzijn’ is terug te horen in de thematiek en sound op het album. Hoewel het thema voor dit album al duidelijk was voor de pandemie, het onvermogen van onze wereld om te veranderen, heeft de pandemie wel degelijk bijgedragen aan het eindresultaat. Het gaf de band de kans om te reflecteren. Zo realiseerden ze zich hoe belangrijk de persoonlijke contacten in hun dagelijks leven waren. De lockdowns legde onzekerheden, angsten, eenzaamheid, veranderingen en verlies bloot en stelde de emotionele weerbaarheid van de leden op de proef. Op die manier gaf deze periode dus nieuwe inzichten en heeft het gezorgd voor een meer persoonlijke insteek van het album.

 

Instagram

popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen