Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 26072021

maandag 26 juli 2021

Nieuwe week, nieuwe muziek!

 

Terwijl Mark Rutte en Hugo de Jonge net het (zoveelste) slechte nieuws brachten voor de evenementensector, hebben wij iets om je hopelijk een beetje op te vrolijken: onze New Music Monday. Met deze week 3 nieuwe releases uit Poprondeland. Hopelijk brengt het wat zout op de wonden en weerhoudt het slechte nieuws voor de festivals jullie er niet van om een epische zomer te hebben. Laten we genieten van alles dat nog wél kan en vooral van elkaar en vergeet niet om nieuwe muziek te blijven ontdekken!

 

 

 

Volg jij onze New Music Monday playlist al op Spotify? Iedere week vullen we deze aan met de nieuwste releases van de huidige Popronde selectie en oudgedienden. 

 

 

The Desmonds - Suffocation

Suffocation, is het een knipoog naar corona en de vrijheid-belemmerdende-maatregelen? Wie zal het zeggen? Wat we wel weten is dat het de eerste single is van de debuutplaat van The Desmonds en dat het een heerlijke plaat is om even al je frustratie op te ventileren. We raden je aan om deze band door de speakers te blasten en de raggende fuzz gitaren en strakke drums pompen regelrecht de adrenaline door je lijf, en dat voelt heerlijk!

In de komende weken worden we getrakteerd op een aantal singles, op 10 september komt het album uit en in het najaar touren de mannen mee met de Popronde karavaan. De eerste shows zijn al bekend, waaronder bij de festivalprimeur in Nijmegen op 11 september. Zien we je daar?

 

 

 

Casey's Call - Stereotypical

Ook Casey's Call's eerste Popronde shows staan al gepland, waaronder die in Nijmegen en Leiden. Mocht je wat vooronderzoek gaan doen voor de Popronde, dan vind je van deze band al een aantal singles op Spotify en sinds een paar dagen is de nieuwste single Stereotypical aan hun repetoire toegevoegd! Een tof nummer mét catchy refrein zoals Liam Gallagher ze graag hoort. Het zal je ook niet verbazen dat deze band zich laat inspireren door bands als Oasis en Arctic Monkeys, want dat hoor je terug en daardoor zal het voor fans van bovenstaanden (maar voor die niet alleen) heerlijk in het gehoor liggen!

 

 

GIAN (Popronde 2019) ft. Ray Fuego - Suicide Club

En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste release van deze week. GIAN deed in 2019 mee met Popronde en speelde toen maar liefst 11 shows. GIAN is de band van producer, muzikant/vocalist Johnny Ray en vocalist Eddie Dukan. Het duo mixt dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten en ging voor hun nieuwste single een samenwerking aan met Ray Fuego. De track is vernoemd naar de voormalige rooftop bar The Suicide Club, die zich op het dak van het Rotterdamse Groot Handelsgebouw bevond. Het duo beleefde daar vele lange nachten en blikt in het nummer terug op de avonturen die ze op deze memorabele plek beleefden.

 

 

Volgende week zijn we er weer met een nieuwe New Music Monday en wordt de Spotify playlist aangevuld met de nieuwste releases. Tot volgende week!

 

 

Wil jij graag meepraten over de artikelen op onze blog? Dat dat kan door je reactie achter te laten. Wij vinden het tof om van je te horen!Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen