Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 31102022

maandag 31 oktober 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!
 

Daar zijn we weer met een gloednieuwe New Music Monday. We hebben een gezellig weekend erop zitten met shows in Tilburg, Arnhem, Sittard en Hoorn. Zoals iedere week schotelen we de nieuwste tracks uit Popronde-land aan je voor. Dat betekent dat we de nieuwe releases van zowel oud-Popronde acts met je doornemen als die van de nieuwe selectie. aankomend weekend zijn we in Emmen, Zwolle, Rotterdam en Venray. Maar nu eerst, net als iedere maandag, alle nieuwe releases voor je op een rijtje. Met muziek van onder andere Fred Goverde, Philine en The Visual. Dus lees snel verder!

 

Wil je iedere week op de hoogte zijn van alle nieuwe releases van Popronde deelnemers van dit jaar en voorgaande jaren? Volg dan onze New Music Monday Spotify playlist!

 

 

Fred Goverde - Popronde 2022 - JE MAG BEST WETEN DAT IK NOOIT AAN JE DENK

Van dit nieuwste nummer van Fred Goverde hoef je maar twee refreintjes te horen voordat het in je hoofd blijft plakken. En dat is misschien ook wel het handelsmerk van deze Groningse artiest, want ook IN 1X GOED en HUISMUS STRAATKAT KUTWIJF hebben zo’n effect. Fred Goverde blijft de mensen boeien met zijn energieke en eigenwijze performance en menig publiek zingt de woorden al vrolijk mee tijdens de Popronde optredens. Het nummer werd opgenomen in de thuisstudio van toetsenist Rob Stefano om zo de tijd te kunnen nemen om de sound van het nummer echt uit te werken.

“Het nummer gaat over mensen van vroeger. Mensen uit de kerk, die ik gewoon niks meer te zeggen heb.

Ik heb weleens gelezen dat niet haat, maar onverschilligheid het tegenovergestelde is van liefde. 

Daar gaat ‘JE MAG BEST WETEN DAT IK NOOIT AAN JE DENK’ over.”

 

 

Philine - Popronde 2022 - all we got

Single all we got is de eerste van een verzameling van vijf nummers die in het voorjaar van 2023 uitkomen en samen haar tweede EP vormen.

Na haar eerste EP Somewhere Else nam Philine de tijd voor het schrijven van nieuwe muziek en het zoeken naar de volgende stap in haar sound. “Het schrijven van de EP was voor mij dé uitlaatklep om te verwerken wat ik meemaakte in die periode, en all we got was het begin daarvan”. Philine zoende voor de grap met haar beste vriendin en werd per ongeluk verliefd op haar. Hierdoor kwam ze erachter dat ze op meisjes valt.

“Het nummer gaat over in het moment zelf zo bang te zijn dat degene met wie je het moment deelt, de dag erna zal zeggen dat het niks voorstelde. En op hopen dat je allebei hetzelfde voelt” vertelt Philine.

Met haar heldere stem en oprechte teksten trekt de 23-jarige zangeres uit Rotterdam al snel je aandacht. Ze opende al shows voor artiesten als Froukje, We Three en Matt Simons. Al vroeg in haar leven kwam Philine in aanraking met songwriting. “Mijn moeder schreef altijd haar eigen liedjes, ze verzon bijvoorbeeld slaapliedjes voor mijn zussen en mij, voor als we gingen slapen. Ik denk dat dat de reden is waarom het schrijven van liedjes al op zeer jonge leeftijd iets heel natuurlijks voor me werd.” Hoe ouder Philine werd, hoe sterker haar liefde voor zingen en schrijven werd. Ze leerde piano spelen en besteedde het grootste deel van haar tijd aan het schrijven van liedjes over alles wat haar inspireerde. Bijna alles Philine schrijft is gebaseerd op persoonlijke ervaringen. En zo ook all we got.

Aankomend weekend speelt Philine in maar liefst 3 Popronde steden! Check hier waar.

 

 

JOLENE - Popronde 2022 - EP: 5 stages of love 

Zoals de titel misschien al verraadt, neemt JOLENE je in haar nummers mee door de vijf liefdes stadia. Van de onzekerheid in het begin (Pretty), het ongeloof hoe perfect iemand voor je is (Like A Dream), de angst om die persoon te verliezen (Losing My Mind), moeten toegeven dat de persoon niet degene is (Emotionally Damaged) om pijnlijk achtergelaten te worden na te zijn bedrogen (You Are My Worst Goodbye).

Als zesjarig meisje begon de indie-pop zangeres en songwriter met het maken van muziek. Eerst leerde ze piano spelen en zingen. Enkele jaren later ontdekt JOLENE de gitaar waar ze haar muzikale grenzen verder verkent. Niet veel later volgen zelf geschreven songs. Gecombineerd met de nieuwe sound die JOLENE heeft gevonden, creëert ze sterke, pakkende pop melodieën en dus keigoede songs. En met die muzikaliteit en haar talent weet ze ook nog eens in haar teksten haar gevoelens universeel én oprecht te laten klinken. 

 

 

Throwing Bricks - Popronde 2021 - Album: The Burden

Debuutalbum What Will Be Lost bewees dat het Utrechtse Throwing Bricks niet bang is om nieuwe geluiden en invloeden uit te proberen en een eigen pad te creëren. Tweede album The Burden duwt dit idee nog verder. Producer Tim de Gieter (Amenra, Doodseskader) hielp Throwing Bricks om het meeste uit hun muziek te halen door te experimenteren met geluiden, songstructuren en het bekijken van rare YouTube-video's.

In de 9 nummers op The Burden, serveert Throwing Bricks opnieuw hun kenmerkende mix van sludge, hardcore en black metal. Dit keer echter met een moderner geluid, zoals te horen is op album opener Bricks of Grace bijvoorbeeld. Tracks als Hall Of Mirrors en False Promises neigen naar een meer post-hardcore geluid. Sommige elementen zullen de luisteraars zeker verrassen, zoals extra spoken word-performances van de Utrechtse kunstenaar Shira van der Wouden. 

Throwing Bricks is een meester in het maken van muziek in combinatie van hoop en verdriet. The Burden is een perfect totaalplaatje; van artwork tot muziek. 

 

 

YVES - Popronde 2021 - Ineens

De deelname van YVES en GINGE aan de Popronde vorig jaar, liep synchroon want beiden deden mee en deelden ook nog eens het podium regelmatig wanneer GINGE het podium betrad als achtergrondzangeres bij YVES. Vandaag verlopen hun releases ook synchroon want beiden hebben muziek uitgebracht. YVES releast single Ineens, een samenwerking met Ruskey, een laid back hiphop track die door de emotie die YVES erin legt voelt alsof hij een persoonlijke ervaring met ons deelt. “zelfs rozen komen met brandnetels” en “trips naar jouw place voelen niet meer de same” klinken als de pijn die je voelt wanneer een relatie vastloopt. 

 

 

GINGE - Popronde 2021 - EP: Bummer 

Zoals we net al zeiden was GINGE vorig jaar niet alleen met haar solo act te zien tijdens Popronde maar stond ze ook regelmatig op het podium met YVES. 

Sinds haar deelname aan Popronde vorig jaar is GINGE keihard doorgegaan met het delen en maken van haar muziek. Zo verscheen vorig jaar al album Belly, en nu, iets meer dan een jaar later brengt ze alweer een nieuwe uit. Haar songs werden al in meerdere Spotify playlists opgenomen zoals New Music Friday. Single Jewels in the Night is sinds de release in juni al meer dan een half miljoen keer gestreamd op Spotify. En dat bewijst maar dat de oldskool R&B sound van GINGE de weg weet te vinden naar heel veel luisteraars. 

 

 

puntjudith - Popronde 2021 - EP: Lawines

puntjudith maakte vorig jaar indruk op ons tijdens haar deelname aan Popronde. Aan haar repertoire voegt ze nu 6 nummers toe met EP Lawines. Eerder maakten we al kennis met singles Parels, Paradijs en Lawines. En nu ook met de rest van deze ijzersterke plaat. De verrassende tempowisselingen in Ademloos geven net even een andere energie halverwege de EP. Verder wordt de hele plaat gekenmerkt door diepe bassynths, blazers, arpeggiators en de prachtige melodieën die daaroverheen dansen en de diepte en rauwheid van Judiths stem die ons de ene keer toezingt en dan weer toespreekt. puntjudith klinkt precies zoals 3voor12 het omschreef: op het raakvlak van S10, Eefje de Visser, Froukje en Wende. 

De titels op de plaat geven eigenlijk een mooi voorzetje voor hoe wij de plaat beleven: iets wat je over je heen moet laten komen als ‘Lawines', en die keihard binnenkomt als ie binnenkomt - als een ‘Buldozer’ over je heen rolt, als een trip waar je 'ademloos' in belandt, een luister 'parel' als je het ons vraagt. 

 

 

Cashmyra - Popronde 2021 - Los Vast

In Los Vast bezingt Cashmyra het gevoel te willen voldoen aan het beeld van anderen; “Ik wil mijzelf weggeven aan een ander zodat diegene kan bepalen wat er met mijn vorm, met mijn menszijn moet gebeuren. Maar uiteindelijk gaat dat toch nét niet lukken. Ik kan nooit zijn zoals jij verwacht dat ik ben.” 

Los Vast is het eerste nummer dat het licht ziet van de te verschijnen EP Privé, die in het voorjaar van volgend jaar uitkomt. Het duistere wat ook op de vorige plaat klonk klinkt nog steeds op de komende plaat en ook in Los Vast doorklinkt iets onheilspellends en duisters. Precies zoals we dat van Cashmyra gewend zijn. Dit keer is er ook een extra rol weggelegd voor drummer Djai Mae Wolthof, wiens stem we in het nummer horen!

Er wordt ruimte gegeven aan de verhalende tekst en langzaam bouwt het nummer op tot een ontploffing van het opgekropte en drukkende gevoel dat in het nummer voelbaar is. En als het eenmaal explodeert bij Cashmyra, dan knalt het goed uit elkaar en wordt er met scherpe punt ook even flink buiten de lijntjes gekleurd, of eigenlijk: gekrast.

 

 

Suzy V - Popronde 2019 - New Moon 

Handen en voeten gereed, it’s flamengo time! Als je New Moon aanzet weet je meteen wat we bedoelen. Veel van de flamengo elementen hoor je namelijk terug in het nummer: het geklap, het ritme, de achtergrondzangers, de hey’s en ho’s, de trompetten. We horen "let’s celebrate cause we’re alive", en dat is precies wat doorklinkt in dit liedje: het is een feestje!

 

 

The Visual - Popronde 2017 - Flying Angels 

De inmiddels in Antwerpen gevestigde Amor van Rij, de stem van The Visual, blijft ons intrigeren. Wederom in de nieuwste van de band: Flying Angels. Een nummer dat langzaam opbouwt en waarin geleidelijk instrumenten en accenten toegevoegd worden. Beginnend met de gitaar strum, Amors stem die eroverheen zingt, in lichtere klanken dan we gewend zijn. Vervolgens blijft het wat meer bovengronds dan voorgaande nummers. De altijd in melancholie gedrenkte muziek van The Visual heeft een hoge ‘zuigkracht’: het eindigt veelal in een melancholische trip waarin je opgezogen wordt. Maar Flying Angels staat op zichzelf als een meer lichtvoetige song waarin de liefde bezongen wordt met woorden als “Love is a waste if you don’t have faith” het stukje “all I want all I see is a change for you and me”, klinkt alsof het uit een 80’s ballad is overgelopen naar dit nummer. Inspiratie voor het nummer was dan ook ABBA en Marvin Gaye, wat niet direct terug te horen is in Flying Angels, maar wat zeker een interessant gegeven is die uitnodigt om nog een keer te luisteren. 

 

Instagram

popronde πŸ”₯ Heb je gehoord van @ysa_bermejo ? πŸ’ƒπŸ½ Ze treedt vanavond, 1 Oktober, op in de Sterzaal van het Stadhuis van Gouda om 19.45 uur. Ysa Bermejo (Rotterdam) is een Spaanse zangeres, songwriter en multi-instrumentalist met een persoonlijke benadering van Hip Hop, Elektronische en Latin muziek. Met haar krachtige stem en in samenwerking met producer en gitarist @okkiomusic , verzorgen ze een energieke performance die het publiek zeker aan het dansen krijgt. Ysa is gekozen als de β€˜Talent Artiest’ door radiostation @funxfm πŸ’ͺ🏽 πŸ‘‰πŸ½ Check out her upcoming dates! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ @popronde_gouda @poprondegroningen @poprondedenbosch @poprondeheerlen @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedenhaag @okkiomusic @ysa_bermejo @funxfm
1 okt. 2023
popronde Leuke gezellige reel van @kaboutertje_putlucht
29 sep. 2023
popronde Time flies when you’re having fun πŸ‘€ we’re almost one month in! Swipe for a selection of what week 4 has in store for us πŸ‘€ Head over to the website (link in bio) to prepare for an amazing weekend at: ✨ @_popronde_wageningen_ ✨ @popronde_eindhoven ✨ @poprondealmere ✨ @popronde_gouda πŸ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
27 sep. 2023
popronde Met zoveel toffe acts die meetouren met Popronde is de keuze reuze! En dat maakt je route uitstippelen soms best een opgave. Herkenbaar? Gelukkig touren er heel veel artiesten met ons mee die graag hΓΊn Popronde tips met je delen. Vandaag komt Pelle 'to the rescue'πŸ¦Έβ€β™‚οΈ van @321astronaut Wie je volgens hem echt in je route moet opnemen: @toverberg_ 🎢 die dit weekend in alle (!) Popronde steden speelt. #popronde
26 sep. 2023
popronde What a weekend!πŸ’₯ Weekend #3 is a wrap! Big shoutout to @poprondedelft ✨️ @poprondeleeuwarden ✨️ @poprondeamersfoort ✨️ and @poprondewoerden All the locations, artists, and of course to everybody who came out to support, discover, dance and sing alongπŸ•ΊπŸŽΆ So far so good! 🎢 @thames_music Next up: @_popronde_wageningen_ @popronde_eindhoven @poprondealmere @popronde_gouda
25 sep. 2023
popronde Wow @poprondewoerden dat was TE GEK!! ❀️‍πŸ”₯ Thanks dat jullie met zoveel waren, aandachtig luisterden en zΓ³ enthousiast waren! En jullie verklappen het geheim niet he? 🀭 Swipe voor ALLE showdates op een rijtje :)! Shoutout naar m'n fanastische live band en geluidsman πŸ’₯ En @bistro_lokaal jullie wisten er een geweldig feest van te maken met ons! <3 Bedankt voor deze topdag :) Xx @inge.lamboo #popronde #popronde2023 #poprondewoerden #ingelamboo
24 sep. 2023
popronde Dankjewel dat wij vandaag de instagram van Popronde over mochten nemen!! Hoop dat jullie het leuk vonden, volg ons op @neverbeentoberlin als je het gezellig vond ❀ Volgende keer bij ons!
24 sep. 2023
popronde Yo yo yo! Mijn naam is MICHA (@whoelsebutmicha) en ik ben een singer-songwriter uit Zwolle. Vanavond neem ik het popronde insta account over voor @poprondeleeuwarden! Ik speel zelf om 22:00 uur in @kantelaarcafe. Kom je niet uit Leeuwarden? Geen stress, je kunt me ook checken in andere steden. Hopelijk tot dan! xxx MICHA (Song : β€œDo Me Like You Do” by MICHA) πŸ“Έ: @thomas.bartelds English : Yo yo yo! My name is MICHA (@whoelsebutmicha) and I’m a singer-songwriter from the Netherlands. Tonight, I’ll be taking over the popronde insta account for @poprondeleeuwarden! I’ll be performing at @kantelaarcafe at 10:00 PM. Not from Leeuwarden? No worries, you can also catch me in other cities. Hope to see you there! xxx MICHA (Song : β€œDo Me Like You Do” by MICHA)
22 sep. 2023
popronde Come catch these butterflies before they fly out! πŸ¦‹ πŸ‘‰ Swipe for some snippets of this weekend’s program πŸ‘‰ Great news: the music is good and all the shows are free! Head over to the website (link in bio) to prep yourself on which artists are your β€˜must-sees’ and join the Popronde this weekend: ✨ @poprondedelft ✨ @poprondeleeuwarden ✨ @poprondeamersfoort ✨ @poprondewoerden πŸ‘‰ Download the Timesquare app (link in bio) on your phone for timetables, info about the artists, Popronde dates & more! See you soon? #popronde #popronde2023
20 sep. 2023
popronde π—”π—³π˜π—²π—Ώπ—³π˜‚π—»πŸŽ¬ Jullie stonden in rijen om binnen te komen, wurmden je door de menigte naar voren, stonden of zaten muisstil te luisteren, terwijl de Popronde talenten een voor een schitterden✨ en dat allemaal met die o zo zomerse temperaturen (die ineens alweer heel ver weg voelen...) Dus, de perfecte timing om die hete avond van @poprondenijmegen te herbeleven met de aftermovieπŸ•Ί Welke act heeft jou omver geblazen?πŸ’―πŸ‘€ πŸŽ₯: Lorenzo @yunglorcash.png & @reneemeijer πŸ“Έ: @jessie_kamp 🎢: @laurasjinmusic
19 sep. 2023
popronde Van π˜Ώπ™š π™π™‘π™žπ™šπ™§π™šπ™›π™‘π™ͺπ™žπ™©π™šπ™§ naar π˜Ώπ™š π™†π™–π™©π™šπ™§ afgelopen vrijdag werd er geproost, gesjanst, gedanst, maar vooral genoten van de Poprondetalenten in deze en nog meer toffe locaties in hartje Apeldoorn. Wie heeft er al een nieuwe favo band of artiest ontdekt?πŸ‘€β€οΈβ€πŸ”₯ Dit weekend brengt de Popronde tour ons bijπŸ“ @poprondedelft @poprondeleeuwarden @poprondeamersfoort @poprondewoerden Zien we je snel?🀩 πŸ“Έ@jessie_kamp
18 sep. 2023
popronde Dankjewel @poprondealmelo! Wij hebben genoten! Kom jij naar een van onze volgende shows kijken? πŸ‘€πŸ’™ We zijn pas net begonnen! ✨ Tot daar! 23.09.23 Amersfoort, Lapart 24.09.23 Woerden, Tosti's en Toetjes 28.09.23 Wageningen, The Pub '61 01.10.23 Gouda, So What! 05.10.23 Groningen, Sports Bar De Groote Griet 07.10.23 Haarlem, De Zwaan 08.10.23 Dordrecht, De Beren 13.10.23 Uden, Sergeant Peppers 20.10.23 Doetinchem, Kompaan 22.10.23 Zutphen, Bubbels 28.10.23 Sittard, De Hollande 02.11.23 Emmen, No Limit Events 03.11.23 Zwolle, De Kuiperij 04.11.23 Rotterdam, Bibliotheek Rotterdam 05.11.23 Venray, Hulsman 09.11.23 Middelburg, Zanzi Diner 19.11.23 Bergen op Zoom, Gebouw-T En wie weet nog meer! 🀝
16 sep. 2023
popronde @poprondeapeldoorn was top! Thanks voor alle stunt verzoekjes. We hebben geprobeerd er zo veel mogelijk te verwezenlijken. We hebben genoten van alle shows die we gezien hebben en natuurlijk ons eigen optreden. Slaap lekker en tot morgen bij @poprondealmelo Kusjes, @bowl.band
15 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?βœ¨οΈπŸ•Ί This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekendπŸŽΆπŸ•Ί Swipe to see a selection of the artists that will be playingπŸ‘€ πŸ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables πŸ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's gooooπŸš€πŸ€©
13 sep. 2023
popronde Any plans this weekend?βœ¨οΈπŸ•Ί This Thursday, Friday and Saturday you can find us at @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo The Popronde acts are serving you some sweet tunes, so if you feel like discovering new talent (of course you do) come catch one of these parties this weekendπŸŽΆπŸ•Ί Swipe to see a selection of the artists that will be playingπŸ‘€ πŸ‘‰ download the timesquare app (website//link in our bio) for info on artists and the timetables πŸ‘‰ head over to the website (link in bio) for more popronde dates, artist info and of course music! Let's gooooπŸš€πŸ€©
13 sep. 2023
popronde Nimma❀️‍πŸ”₯ Afgelopen zaterdag trok er pas Γ©cht een hittegolf door Nijmegen. De damp droop van de ramen en muren, en of je nu wel of niet danste, zweten deed je toch wel. De vlammen.. die kwamen van het podium πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Dit was @poprondenijmegen πŸ“ΈMet dank aan @jessie_kamp Die dit jaar weer met ons meetourt om de Popronde in beeld te brengen met fantastische foto'sπŸ‘ We maken ons op voor het volgende weekend met @poprondeleiden @poprondeapeldoorn @poprondealmelo #popronde #popronde2023
11 sep. 2023
popronde Wat een dag!βœ¨οΈπŸ™ Hebben jullie mooie ontdekkingen gedaan tijdens #poprondenijmegen? πŸ‘€πŸŽΆπŸ•Ί Bedankt aan iedereen die er was gisteren! Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij!πŸ’― We trekken langs nog 40 steden dit najaar. Wil je weten wanneer we waar zijn? Check het alle data op de website (link in de bio) 🎢 @themocksofficial #popronde
10 sep. 2023
popronde Nijmegen!✨️Trek je mooiste schoenen aan, de app of het programmaboekje bij de hand en duik de stad in!πŸŽΆπŸ•Ί De avond is begonnen! Heel veel plezier!✨️ #popronde #popronde2023
9 sep. 2023
popronde We zijn losπŸš€πŸŽ‰ Zien we je vandaag bij @poprondenijmegen ? Tot 17:00 zijn er shows in @debasisnijmegen en vanaf 19:00 uur verplaatsen we het festivalterrein naar de binnenstad. Het programma vind je op de website en in de timesquare app (link in bio) Heel veel plezier vandaag aan alle bezoekers, locaties en artiesten! #popronde 🎢@maryncharlie_
9 sep. 2023
popronde πŸ‘β“οΈπŸ‘β“οΈπŸ‘β“οΈ Wij willen dat iedereen een fijne tijd heeft tijdens de Popronde en tolereren geen enkele vorm van agressie. Met de Ben Je Oke-campagne willen we bewustwording creΓ«ren, maar je vooral handvaten geven als je zelf in een nare situatie terecht komt of ziet dat er iets in je omgeving gebeurt. Dus zie je iets gebeuren dat niet pluis lijkt?πŸ‘€ Vertrouw op je gevoel en stel de vraag: 'Ben Je OkΓ©?'πŸ‘β“οΈ Meer informatie over hoe te handelen in een situatie, of hoe deze te herkennen vind je op www.benjeoke.nl #benjeoke #popronde
8 sep. 2023
popronde Bijna bijna bijna!...πŸ₯ Kruip extra vroeg je bed in vanvavond zodat het sneller morgen is want dan, zaterdag 9 september, trappen we de Popronde 2023 tour af in Nijmegen! Om 14.00 uur starten we de dag met Previews in het voormalige @doornroosjenl pand, nu muzikale broedplaats @debasisnijmegen In verschillende ruimtes waaronder de studio van @destaat spelen deze artiesten hun eerste Popronde show: 14:00 - @yaro.mila_ 14:15 - @whoelsebutmicha 14:30 - @Maryncharlie_ 15:00 - @DroomDit 15:15 - @Ysa_Bermejo 15:30 - @Loveth_Besamoh 16:00 - @SilkeVeld 16:15 - @ANNE.wav 16:30 - @Ioana.Iorgu Om 19.00 uur wordt Popronde 2023 officieel geopend in het hart van Nijmegen de @stevenskerknijmegen door voormalig Popronde deelnemer @meauhewitt en Nijmeegs Tweede Kamerlid en lid van de #gitarencoalitie @lisawesterveld In de Stevenskerk vullen @sheymarochdi✨️ @danielthomaspianist ✨️ en @xa4music de grootse akoestiek met hun muziek. Met 40 locaties en 100 shows is er heel veel te ontdekken. Tot morgen! 🀩 πŸ‘‰download de timesquare app via de link in de bio // website en duik de stad in! #popronde #poprondenijmegen #popronde2023
8 sep. 2023
popronde Na dit jaar zijn we 𝟐𝟏𝟎 π›π¨π¦πžπ§ dichterbij een heus 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐬! 🌿🌳🌴 Kilometers vreten, dat kunnen we wel bij Popronde. Ieder najaar doorkruisen we in 3 maanden tijd het hele land om publiek kennis te laten maken met muziek van de nieuwe generatie poptalenten. Daar staat helaas wel tegenover dat we met onze reisbewegingen veel CO2 uitstoten. Omdat we graag onze voetafdruk willen verkleinen sluiten we ons aan bij European Festivals Forest ✨️ @festivalsforest ✨️ We hebben berekend hoeveel CO2 we uitstoten en zorgen ervoor dat we jaarlijks genoeg bomen planten om dat ruim te compenseren. Daarnaast doen we natuurlijk ons best om elk jaar de uitstoot te verkleinenπŸ™‚ #NoPoprondeOnADeadPlanet Wil je meer lezen over de EFF organisatie of zelf ook doneren? Kijk op https://festivalsforest.eu // @festivalsforest 🎢@thesupersoakers_band (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #festivalforests
7 sep. 2023
popronde π™Šπ™₯ π™₯𝙖𝙙 π™’π™šπ™© π™™π™š π™π™žπ™’π™šπ™¨π™¦π™ͺπ™–π™§π™š 𝙖π™₯π™₯ Ook dit jaar kun je met je digitale programmaboekje de stad door. Download de @tmsqr.app app (via de website of link in bio) en mis nooit meer een optreden. Plan van te voren je route, like de artiesten die je echt niet wil missen, check de timetable en je bent klaar om de stad in te gaan! 🎢 @cocoboloband (Popronde 2023) #popronde #popronde2023 #timesquare #tmsqr
6 sep. 2023
popronde π—‘π—Άπ—²π˜‚π˜„π—² 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲, π—»π—Άπ—²π˜‚π˜„π—² π˜„π—²π—―π˜€π—Άπ˜π—²!✨️ www.popronde.nl (link in bio) is vernieuwd! Webdevelopers Zoso en ontwerper Studio Bas Koopmans πŸ‘‰@basterandthefunkybunch hebben de site een grondige make over gegeven met veel aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Zo vind je natuurlijk alle informatie over de optredens in de steden, download je makkelijk de Timesquare app (@tmsqr.app) en luister je de Spotify playlist vanaf de homepage. Op de stadspagina's vind je een helder overzicht van de programma's, Γ©n zie je in één oogopslag welke locaties rolstoeltoegankelijk zijn en/of een rolstoeltoegankelijk toilet hebben. In de archieven kun je tot 2010 terugvinden waar bijvoorbeeld @ChefSpecialmusic, @Rondemusic, @TheCosmicCarnaval en @Zanillya speelden tijdens hun deelname. En via de medewerkerspagina vind je de coΓΆrdinatoren die ervoor zorgen dat Popronde jaarlijks plaatsvindt. Wij zijn onwijs blij met de nieuwe site, wat vinden jullie ervan?🀩 🎢 @jeroen_antoine (popronde 2023) #popronde
5 sep. 2023
popronde βœ¨οΈπŸš™Lift nodig?πŸš™βœ¨οΈ We werken dit jaar samen met Slinger, een applicatie die het mogelijk maakt om een stoel in je auto aan te bieden of om juist mee te liften. Op die manier kun je benzinekosten delen, kun je misschien toch wΓ©l tot de afterparty blijven en samen rijden is natuurlijk veel leuker! Op de stedenpagina's op de website is te zien of er ritten aangeboden worden via de button 'beschikbare ritten' en kun je kiezen voor 'ritten aanbieden' of 'meerijden'. In de video laten we zien hoe het werktπŸ‘† #popronde #slinger #popronde2023
5 sep. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen