Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 31102022

maandag 31 oktober 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!
 

Daar zijn we weer met een gloednieuwe New Music Monday. We hebben een gezellig weekend erop zitten met shows in Tilburg, Arnhem, Sittard en Hoorn. Zoals iedere week schotelen we de nieuwste tracks uit Popronde-land aan je voor. Dat betekent dat we de nieuwe releases van zowel oud-Popronde acts met je doornemen als die van de nieuwe selectie. aankomend weekend zijn we in Emmen, Zwolle, Rotterdam en Venray. Maar nu eerst, net als iedere maandag, alle nieuwe releases voor je op een rijtje. Met muziek van onder andere Fred Goverde, Philine en The Visual. Dus lees snel verder!

 

Wil je iedere week op de hoogte zijn van alle nieuwe releases van Popronde deelnemers van dit jaar en voorgaande jaren? Volg dan onze New Music Monday Spotify playlist!

 

 

Fred Goverde - Popronde 2022 - JE MAG BEST WETEN DAT IK NOOIT AAN JE DENK

Van dit nieuwste nummer van Fred Goverde hoef je maar twee refreintjes te horen voordat het in je hoofd blijft plakken. En dat is misschien ook wel het handelsmerk van deze Groningse artiest, want ook IN 1X GOED en HUISMUS STRAATKAT KUTWIJF hebben zo’n effect. Fred Goverde blijft de mensen boeien met zijn energieke en eigenwijze performance en menig publiek zingt de woorden al vrolijk mee tijdens de Popronde optredens. Het nummer werd opgenomen in de thuisstudio van toetsenist Rob Stefano om zo de tijd te kunnen nemen om de sound van het nummer echt uit te werken.

“Het nummer gaat over mensen van vroeger. Mensen uit de kerk, die ik gewoon niks meer te zeggen heb.

Ik heb weleens gelezen dat niet haat, maar onverschilligheid het tegenovergestelde is van liefde. 

Daar gaat ‘JE MAG BEST WETEN DAT IK NOOIT AAN JE DENK’ over.”

 

 

Philine - Popronde 2022 - all we got

Single all we got is de eerste van een verzameling van vijf nummers die in het voorjaar van 2023 uitkomen en samen haar tweede EP vormen.

Na haar eerste EP Somewhere Else nam Philine de tijd voor het schrijven van nieuwe muziek en het zoeken naar de volgende stap in haar sound. “Het schrijven van de EP was voor mij dé uitlaatklep om te verwerken wat ik meemaakte in die periode, en all we got was het begin daarvan”. Philine zoende voor de grap met haar beste vriendin en werd per ongeluk verliefd op haar. Hierdoor kwam ze erachter dat ze op meisjes valt.

“Het nummer gaat over in het moment zelf zo bang te zijn dat degene met wie je het moment deelt, de dag erna zal zeggen dat het niks voorstelde. En op hopen dat je allebei hetzelfde voelt” vertelt Philine.

Met haar heldere stem en oprechte teksten trekt de 23-jarige zangeres uit Rotterdam al snel je aandacht. Ze opende al shows voor artiesten als Froukje, We Three en Matt Simons. Al vroeg in haar leven kwam Philine in aanraking met songwriting. “Mijn moeder schreef altijd haar eigen liedjes, ze verzon bijvoorbeeld slaapliedjes voor mijn zussen en mij, voor als we gingen slapen. Ik denk dat dat de reden is waarom het schrijven van liedjes al op zeer jonge leeftijd iets heel natuurlijks voor me werd.” Hoe ouder Philine werd, hoe sterker haar liefde voor zingen en schrijven werd. Ze leerde piano spelen en besteedde het grootste deel van haar tijd aan het schrijven van liedjes over alles wat haar inspireerde. Bijna alles Philine schrijft is gebaseerd op persoonlijke ervaringen. En zo ook all we got.

Aankomend weekend speelt Philine in maar liefst 3 Popronde steden! Check hier waar.

 

 

JOLENE - Popronde 2022 - EP: 5 stages of love 

Zoals de titel misschien al verraadt, neemt JOLENE je in haar nummers mee door de vijf liefdes stadia. Van de onzekerheid in het begin (Pretty), het ongeloof hoe perfect iemand voor je is (Like A Dream), de angst om die persoon te verliezen (Losing My Mind), moeten toegeven dat de persoon niet degene is (Emotionally Damaged) om pijnlijk achtergelaten te worden na te zijn bedrogen (You Are My Worst Goodbye).

Als zesjarig meisje begon de indie-pop zangeres en songwriter met het maken van muziek. Eerst leerde ze piano spelen en zingen. Enkele jaren later ontdekt JOLENE de gitaar waar ze haar muzikale grenzen verder verkent. Niet veel later volgen zelf geschreven songs. Gecombineerd met de nieuwe sound die JOLENE heeft gevonden, creëert ze sterke, pakkende pop melodieën en dus keigoede songs. En met die muzikaliteit en haar talent weet ze ook nog eens in haar teksten haar gevoelens universeel én oprecht te laten klinken. 

 

 

Throwing Bricks - Popronde 2021 - Album: The Burden

Debuutalbum What Will Be Lost bewees dat het Utrechtse Throwing Bricks niet bang is om nieuwe geluiden en invloeden uit te proberen en een eigen pad te creëren. Tweede album The Burden duwt dit idee nog verder. Producer Tim de Gieter (Amenra, Doodseskader) hielp Throwing Bricks om het meeste uit hun muziek te halen door te experimenteren met geluiden, songstructuren en het bekijken van rare YouTube-video's.

In de 9 nummers op The Burden, serveert Throwing Bricks opnieuw hun kenmerkende mix van sludge, hardcore en black metal. Dit keer echter met een moderner geluid, zoals te horen is op album opener Bricks of Grace bijvoorbeeld. Tracks als Hall Of Mirrors en False Promises neigen naar een meer post-hardcore geluid. Sommige elementen zullen de luisteraars zeker verrassen, zoals extra spoken word-performances van de Utrechtse kunstenaar Shira van der Wouden. 

Throwing Bricks is een meester in het maken van muziek in combinatie van hoop en verdriet. The Burden is een perfect totaalplaatje; van artwork tot muziek. 

 

 

YVES - Popronde 2021 - Ineens

De deelname van YVES en GINGE aan de Popronde vorig jaar, liep synchroon want beiden deden mee en deelden ook nog eens het podium regelmatig wanneer GINGE het podium betrad als achtergrondzangeres bij YVES. Vandaag verlopen hun releases ook synchroon want beiden hebben muziek uitgebracht. YVES releast single Ineens, een samenwerking met Ruskey, een laid back hiphop track die door de emotie die YVES erin legt voelt alsof hij een persoonlijke ervaring met ons deelt. “zelfs rozen komen met brandnetels” en “trips naar jouw place voelen niet meer de same” klinken als de pijn die je voelt wanneer een relatie vastloopt. 

 

 

GINGE - Popronde 2021 - EP: Bummer 

Zoals we net al zeiden was GINGE vorig jaar niet alleen met haar solo act te zien tijdens Popronde maar stond ze ook regelmatig op het podium met YVES. 

Sinds haar deelname aan Popronde vorig jaar is GINGE keihard doorgegaan met het delen en maken van haar muziek. Zo verscheen vorig jaar al album Belly, en nu, iets meer dan een jaar later brengt ze alweer een nieuwe uit. Haar songs werden al in meerdere Spotify playlists opgenomen zoals New Music Friday. Single Jewels in the Night is sinds de release in juni al meer dan een half miljoen keer gestreamd op Spotify. En dat bewijst maar dat de oldskool R&B sound van GINGE de weg weet te vinden naar heel veel luisteraars. 

 

 

puntjudith - Popronde 2021 - EP: Lawines

puntjudith maakte vorig jaar indruk op ons tijdens haar deelname aan Popronde. Aan haar repertoire voegt ze nu 6 nummers toe met EP Lawines. Eerder maakten we al kennis met singles Parels, Paradijs en Lawines. En nu ook met de rest van deze ijzersterke plaat. De verrassende tempowisselingen in Ademloos geven net even een andere energie halverwege de EP. Verder wordt de hele plaat gekenmerkt door diepe bassynths, blazers, arpeggiators en de prachtige melodieën die daaroverheen dansen en de diepte en rauwheid van Judiths stem die ons de ene keer toezingt en dan weer toespreekt. puntjudith klinkt precies zoals 3voor12 het omschreef: op het raakvlak van S10, Eefje de Visser, Froukje en Wende. 

De titels op de plaat geven eigenlijk een mooi voorzetje voor hoe wij de plaat beleven: iets wat je over je heen moet laten komen als ‘Lawines', en die keihard binnenkomt als ie binnenkomt - als een ‘Buldozer’ over je heen rolt, als een trip waar je 'ademloos' in belandt, een luister 'parel' als je het ons vraagt. 

 

 

Cashmyra - Popronde 2021 - Los Vast

In Los Vast bezingt Cashmyra het gevoel te willen voldoen aan het beeld van anderen; “Ik wil mijzelf weggeven aan een ander zodat diegene kan bepalen wat er met mijn vorm, met mijn menszijn moet gebeuren. Maar uiteindelijk gaat dat toch nét niet lukken. Ik kan nooit zijn zoals jij verwacht dat ik ben.” 

Los Vast is het eerste nummer dat het licht ziet van de te verschijnen EP Privé, die in het voorjaar van volgend jaar uitkomt. Het duistere wat ook op de vorige plaat klonk klinkt nog steeds op de komende plaat en ook in Los Vast doorklinkt iets onheilspellends en duisters. Precies zoals we dat van Cashmyra gewend zijn. Dit keer is er ook een extra rol weggelegd voor drummer Djai Mae Wolthof, wiens stem we in het nummer horen!

Er wordt ruimte gegeven aan de verhalende tekst en langzaam bouwt het nummer op tot een ontploffing van het opgekropte en drukkende gevoel dat in het nummer voelbaar is. En als het eenmaal explodeert bij Cashmyra, dan knalt het goed uit elkaar en wordt er met scherpe punt ook even flink buiten de lijntjes gekleurd, of eigenlijk: gekrast.

 

 

Suzy V - Popronde 2019 - New Moon 

Handen en voeten gereed, it’s flamengo time! Als je New Moon aanzet weet je meteen wat we bedoelen. Veel van de flamengo elementen hoor je namelijk terug in het nummer: het geklap, het ritme, de achtergrondzangers, de hey’s en ho’s, de trompetten. We horen "let’s celebrate cause we’re alive", en dat is precies wat doorklinkt in dit liedje: het is een feestje!

 

 

The Visual - Popronde 2017 - Flying Angels 

De inmiddels in Antwerpen gevestigde Amor van Rij, de stem van The Visual, blijft ons intrigeren. Wederom in de nieuwste van de band: Flying Angels. Een nummer dat langzaam opbouwt en waarin geleidelijk instrumenten en accenten toegevoegd worden. Beginnend met de gitaar strum, Amors stem die eroverheen zingt, in lichtere klanken dan we gewend zijn. Vervolgens blijft het wat meer bovengronds dan voorgaande nummers. De altijd in melancholie gedrenkte muziek van The Visual heeft een hoge ‘zuigkracht’: het eindigt veelal in een melancholische trip waarin je opgezogen wordt. Maar Flying Angels staat op zichzelf als een meer lichtvoetige song waarin de liefde bezongen wordt met woorden als “Love is a waste if you don’t have faith” het stukje “all I want all I see is a change for you and me”, klinkt alsof het uit een 80’s ballad is overgelopen naar dit nummer. Inspiratie voor het nummer was dan ook ABBA en Marvin Gaye, wat niet direct terug te horen is in Flying Angels, maar wat zeker een interessant gegeven is die uitnodigt om nog een keer te luisteren. 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts. Komende week zie je o.a. @wearerhevices @meauhewitt @amberarcades @robinkester @leahryemusic @orangeskylineofficial @ivyvoxmusic @magneticspacemen @kalaallitnunaatband @foriamking @anothernowband @oliverpeschmusic @haevnmusic @iris.penning @cashmyra @heyteam.official @boazmusicofficial @pitouou @kaineedie Ook Popronde gedaan en ga je komende maanden shows spelen? Tag of dm ons met jouw tourdata!
22 mrt. 2023
popronde De 3FM Awards zijn er weer ๐Ÿ’ซ En er zijn weer verschillende oud-Popronde acts genomineerd! De stembus is t/m woensdag 22 maart geopend dus grijp je kans nu het nog kan! BESTE GROEP @rondemusic @hetiseenwies BESTE SONG @froknroll @rondemusic @wearethevices BESTE INDIE ACT @hetiseenwies @wearethevices BESTE SAMENWERKING @froknroll BESTE NIEUWKOMER @thisisloupe @neomi.music Op wie stem jij? @npo3fm
21 mrt. 2023
popronde NIEUWE RUBRIEK โœจ Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts. Komende week zie je o.a. @gyokrezts @toadelaide @eut.band @danielnolet @jetvdsteen @ikbenforte @aisha.wav @wastedyouthclubb @wijzijndetoegift @noa.lauryn.music @nonchelange @kalaallitnunaatband @amberarcades @robinkester @johncoffeymusic @orangeskylineofficial @ingevancalkar @voltage_nl @by_lionstorm @portofcallnl @maxpoolmanmusic @imremakesmusic @haevnmusic Ook Popronde gedaan en ga je komende maanden shows spelen? Tag of dm ons met jouw tourdata!
15 mrt. 2023
popronde ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป! Vandaag zijn de #provincialestatenverkiezingen en de #waterschapsverkiezingen. Vergeet niet te stemmen, laat je stem horen want die telt!
15 mrt. 2023
popronde ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ—ฏ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™ซ๐™ง๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ๐™ซ๐™ช๐™ช๐™ง๐™ฉ๐™Ÿ๐™š๐Ÿ—ฏ๐Ÿ”ฅ Een throwback naar @poprondeutrecht toen videoqueen๐Ÿ‘ธ @reneemeijer deze "levensvragen" afvuurde op o.a. @wearekuzko โœจ๏ธ @kalaallitnunaatband โœจ๏ธ en @guyy_ โœจ๏ธ Die soms nog best lastig te beantwoorden zijn... Of hebben jullie je antwoorden al paraat? ๐Ÿ‘€ #poprondeutrecht #popronde #popronde2021
14 mrt. 2023
popronde ๐–๐จ๐ซ๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž๐ฌ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐‚๐จรถ๐ซ๐๐ข๐ง๐š๐ญ๐จ๐ซ ๐๐ซ๐จ๐๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐ž? ๐ŸŽบVACATURE ALERT๐ŸŽบ We zijn op zoek naar een coรถrdinator productie, voor 38 uur p.w. - van 1 augustus tot 1 december. Klinkt dit als een job voor jou? Check de vacature op popronde.nl/vacatures Ben je enthousiast? Reageer dan voor 1 april en mail een korte motivatie en je cv naar chris@popronde.nl #vacature #popronde #werkenbijpopronde
9 mrt. 2023
popronde ๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป. ๐™€๐™ฃ ๐™ฃ๐™ช?! Er hebben zich meer dan 1100 acts ingeschreven voor Popronde 2023, wauw! ๐Ÿ’ฅ Heb jij je ingeschreven voor Popronde, dan breekt er een spannende tijd aan van wachten en duimen. Maarja, wat gaat er nu eigenlijk gebeuren? En wanneer komt het verlossende woord? Daar vertellen we je meer over op Popronde Daily (link in bio) #popronde #popronde2023 #poprondedaily
3 mrt. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด!โœจ De laatste 24 uur om je aan te melden zijn ingegaanโฐ๏ธ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐Ÿฎ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป - ๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป!โœจ Aanmelden voor Popronde 2023 kan nog t/m morgen 1 maart! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daar de 100 acts uit die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ ๐Ÿ‘‰ www.popronde.nl/inschrijven-acts Link in de bio #popronde #popronde2023
28 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฏ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Zorg dat je inschrijving uiterlijk 1 maart compleet is! โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
27 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด 4 ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
26 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฑ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Inschrijven voor Popronde 2023 kan nog t/m 1 maart. Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (link in bio)
25 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ปโœจ Het aftellen is begonnen!โฐ Graag meer info lezen over het inschrijven? ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq (Link in bio naar de website) โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-acts (Link in bio)
24 feb. 2023
popronde โœจ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!โœจ De deadline komt in zicht, je hebt nog 1 week de tijd om je in te schrijven voor Popronde 2023! Daarna buigt de selectiecommissie zich over alle aanmeldingen en selecteert daaruit de 100 acts die dit najaar mee op tour gaan๐Ÿš€ Is jouw inschrijving al compleet? Werken de linkjes? Heb je je tracks geupload? Zorg dat het uiterlijk 1 maart compleet is! Graag meer info lezen over het inschrijven? (Link in bio naar de website) ๐Ÿ‘‰info: www.popronde.nl/inschrijven-info ๐Ÿ‘‰FAQ: www.popronde.nl/faq ๐Ÿ‘‰check de Q&A in de insta highlights โœจInschrijvenโœจ www.popronde.nl/inschrijven-act (link in bio) #popronde2023 #schrijfjeinvoorpopronde
22 feb. 2023
popronde In 2021 deed hij mee met de Popronde en de rem is er inmiddels wel af: hij stond afgelopen januari op @esns.nl en heeft inmiddels een debuutplaat op zak โœจ het is Nonchelange! Wil je net als @nonchelange Nederland veroveren? Schrijf je dan uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ
16 feb. 2023
popronde Graag willen wij vandaag aandacht vragen voor het initiatief van podia, artiesten en organisaties in de muziekindustrie om samen geld in te zamelen voor de slachtoffers van de allesvernietigende aardbeving in Turkije en Syriรซ. De hele week worden er verschillende benefietconcerten georganiseerd waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan #giro555 Wil jij bijdragen? Bezoek een van de concerten of doneer een bedrag op giro555.nl Op Popronde Daily (link in bio) hebben we de concerten voor je op een rijtje gezet. (Ontbreekt er volgens jou nog een initiatief? Laat het ons vooral weten via de dm of mail naar online@popronde.nl dan voegen we deze eraan toe)
14 feb. 2023
popronde Nog 20 dagen te gaan om je in te schrijven! โœจ @_itsmaxine_ deed in 2019 mee en was zelfs geselecteerd als een van de @oor.nl talents! Wil jij dit jaar ook mee op tour met de Popronde? Schrijf je uiterlijk 1 maart in op popronde.nl (link in bio) โœจ ๐ŸŽถ MAXINE - KINDA WANNA
9 feb. 2023
popronde โœจ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐&๐€โœจ Heb jij een prangende vraag over Popronde? Deze week gooien we onze Instagram stories open voor jullie vragen! Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? De Popronde tour? De steden? Over je promo? Over een act die je ooit ergens zag spelen maar waarvan je de naam bent vergeten? Stel je vragen in de Instagram stories en lees mee met de antwoorden. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl โœจDe inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn nog open t/m 1 maart (link in de bio) #popronde #popronde2023 #Q&A #vraagmaarraak #durftevragen
6 feb. 2023
popronde ๐—๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐Ÿญ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป!๐Ÿ“ฃ Wil jij dit najaar mee op tour met de Popronde? Veel spelen, veel kilometers maken met je muziek, een groter publiek bereiken, veel leren, je netwerk uitbreiden en veel leuke nieuwe mensen leren kennen? Schrijf je in voor Popronde 2023! Meer info & inschrijven: โญlink in de bio ๐Ÿ“ธ @jessie_kamp #popronde #popronde2023
1 feb. 2023
popronde Popronde wint 'Beste Festival' bij IJzeren Podiumdieren!๐ŸŽ‰ WAUW! Wat zijn we trots en vereerd om deze prijs in ontvangst te mogen nemen๐Ÿ’œ Bedankt voor de stemmen, bedankt VNPF en BEDANKT aan iรฉdereen die onderdeel is van de Popronde: coรถrdinatoren, vrijwilligers & locaties in alle steden en natuurlijk alle artiesten en bezoekers. Deze is voor jullie๐Ÿซถ ๐Ÿ“ธ@jessie_kamp #ijzerenpodiumdieren #bestefestival #popronde #vnpf #popronde2022
21 jan. 2023
popronde ๐Ÿ’ซOnze @esns.nl tips๐Ÿ’ซ Trek jij deze week ook naar het noorden voor Eurosonic Noorderslag? Breng vooral een bezoekje aan deze acts, allemaal fantastische bands en artiesten die de afgelopen jaren met de Popronde meetourde! Daarnaast zijn er ook nog een heleboel oud-Popronde acts te vinden in de overige programmering zoals bij de showcases van @pinguinradio en @nmthype We wensen iedereen onwijs veel plezier op muzikale ontdekkingstocht in Groningen! ๐Ÿ‘‡We taggen alle acts in de comment๐Ÿ‘‡ #popronde #esns #esns2023 #esns23 #eurosonic #eurosonicnoorderslag
17 jan. 2023
popronde '๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ' ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—•๐—ฎ๐—ฏ๐˜€ was jij bij een van haar Popronde shows dan is de kans groot dat jij ook hebt meegezongen met deze Babs song. In de zaal was het keer op keer een feestje bij haar shows, maar hoe gaat het er backstage aan toe? We mochten mee op pad naar haar show tijdens @PoprondeRotterdam bij de Doelen, waar ze de auto parkeerden op de meest originele "parkeerplek" van de Popronde'22 tour...๐Ÿ‘€ ๐ŸŽฅ Lorenzo Gentili // @yunglorcash.png ๐ŸŽถ @babsopdebeat โœจ Zaterdag 21 januari speelt Babs tijdens @esns.nl !โœจ ๐Ÿ‘‰ Oosterpoort Foyer Grote Zaal - 19:15-20:00 Wil je net als Babs door heel Nederland touren met je muziek? Schrijf je in voor Popronde 2023! (Meer info via de link in de bio) #popronde #babs #popronde2022 #popronderotterdam #popronderotterdam2022
13 jan. 2023
popronde โœจ๐ŸŽฌPOPRONDE ACADEMY X POSSIBILIZE๐ŸŽฌโœจ Wist je dat we met Popronde de deelnemers ondersteunen in hun ontwikkeling dmv het Popronde Academy platform? Voor de nieuwste video van Popronde Academy zijn we een samenwerking aangegaan met @discoverrevelland (een platform van @possibilize ). In deze leerzame video delen zij veel bruikbare kennis, persoonlijke ervaringen & concrete tips over het toegankelijker maken van je liveshow. Hiermee verbreed je niet alleen je doelgroep, maar voeg je ook een extra beleving toe voor het publiek dat je al hebt bereikt. Samen werken we toe naar een zo toegankelijk mogelijke live sector โค๏ธ Wil je de hele video zien? Schrijf je dan in voor Popronde (link in bio)! Als je geselecteerd wordt, heb je voor altijd toegang tot alle leerzame content van het Academy platform waaronder deze en nog meer video's! Meer weten over @discoverrevelland en @possibilize en hun projecten? Neem vooral een kijkje op hun profiel! #discoverrevelland #revelland #possibilize #popronde #poprondeacademy Credits: ๐ŸŽฅ @yunglorcash.png ๐ŸŽต @boter.bij.de.vis ๐ŸŽฌ @fiieeke & @joaodegroot ๐Ÿ—ฃ๏ธ @discoverrevelland
10 jan. 2023
popronde ๐…๐ˆ๐„๐-๐ฏ๐ฅ๐จ๐ ! FIEP, Popronde act van 2022, speelde in alle hoeken van het land en maakte zo in korte tijd flink wat kilometers. Hoe het is om met @veerlefiep op pad te zijn? Check de FIEP-vlog! (ook terug te vinden op ons YouTube kanaal via de link in de bio) Na hun deelname aan Popronde'22 stoten ze meteen door naar het podium van Eurosonic Noorderslag! Ga ze checken op @esns.nl zaterdag 21 januari Oosterpoort - 20.00 uur Wil jij je eigen Popronde-avontuur beleven? De inschrijvingen voor Popronde 2023 zijn geopend t/m 1 maart! ๐Ÿ’ซ #FIEP #esns23 #popronde #popronde2022 #eurosonicnoorderslag #poprondevlog #vlog Wil jij meer FIEP๐Ÿงก volg, support, deel, bezoek ze! ๐ŸŽฅ @natasjabokkerink.nl
9 jan. 2023
popronde Namens iedereen bij Popronde ontzettend fijne feestdagen en een heel fijn 2023 gewenst. Onwijs bedankt aan iedereen die er zoโ€™n fantastische Popronde tour van heeft gemaakt afgelopen jaar! โค๏ธ Team Popronde ๐ŸŽถ @destaat
23 dec. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen