Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 31102022

maandag 31 oktober 2022

Nieuwe week, nieuwe muziek!
 

Daar zijn we weer met een gloednieuwe New Music Monday. We hebben een gezellig weekend erop zitten met shows in Tilburg, Arnhem, Sittard en Hoorn. Zoals iedere week schotelen we de nieuwste tracks uit Popronde-land aan je voor. Dat betekent dat we de nieuwe releases van zowel oud-Popronde acts met je doornemen als die van de nieuwe selectie. aankomend weekend zijn we in Emmen, Zwolle, Rotterdam en Venray. Maar nu eerst, net als iedere maandag, alle nieuwe releases voor je op een rijtje. Met muziek van onder andere Fred Goverde, Philine en The Visual. Dus lees snel verder!

 

Wil je iedere week op de hoogte zijn van alle nieuwe releases van Popronde deelnemers van dit jaar en voorgaande jaren? Volg dan onze New Music Monday Spotify playlist!

 

 

Fred Goverde - Popronde 2022 - JE MAG BEST WETEN DAT IK NOOIT AAN JE DENK

Van dit nieuwste nummer van Fred Goverde hoef je maar twee refreintjes te horen voordat het in je hoofd blijft plakken. En dat is misschien ook wel het handelsmerk van deze Groningse artiest, want ook IN 1X GOED en HUISMUS STRAATKAT KUTWIJF hebben zo’n effect. Fred Goverde blijft de mensen boeien met zijn energieke en eigenwijze performance en menig publiek zingt de woorden al vrolijk mee tijdens de Popronde optredens. Het nummer werd opgenomen in de thuisstudio van toetsenist Rob Stefano om zo de tijd te kunnen nemen om de sound van het nummer echt uit te werken.

“Het nummer gaat over mensen van vroeger. Mensen uit de kerk, die ik gewoon niks meer te zeggen heb.

Ik heb weleens gelezen dat niet haat, maar onverschilligheid het tegenovergestelde is van liefde. 

Daar gaat ‘JE MAG BEST WETEN DAT IK NOOIT AAN JE DENK’ over.”

 

 

Philine - Popronde 2022 - all we got

Single all we got is de eerste van een verzameling van vijf nummers die in het voorjaar van 2023 uitkomen en samen haar tweede EP vormen.

Na haar eerste EP Somewhere Else nam Philine de tijd voor het schrijven van nieuwe muziek en het zoeken naar de volgende stap in haar sound. “Het schrijven van de EP was voor mij dé uitlaatklep om te verwerken wat ik meemaakte in die periode, en all we got was het begin daarvan”. Philine zoende voor de grap met haar beste vriendin en werd per ongeluk verliefd op haar. Hierdoor kwam ze erachter dat ze op meisjes valt.

“Het nummer gaat over in het moment zelf zo bang te zijn dat degene met wie je het moment deelt, de dag erna zal zeggen dat het niks voorstelde. En op hopen dat je allebei hetzelfde voelt” vertelt Philine.

Met haar heldere stem en oprechte teksten trekt de 23-jarige zangeres uit Rotterdam al snel je aandacht. Ze opende al shows voor artiesten als Froukje, We Three en Matt Simons. Al vroeg in haar leven kwam Philine in aanraking met songwriting. “Mijn moeder schreef altijd haar eigen liedjes, ze verzon bijvoorbeeld slaapliedjes voor mijn zussen en mij, voor als we gingen slapen. Ik denk dat dat de reden is waarom het schrijven van liedjes al op zeer jonge leeftijd iets heel natuurlijks voor me werd.” Hoe ouder Philine werd, hoe sterker haar liefde voor zingen en schrijven werd. Ze leerde piano spelen en besteedde het grootste deel van haar tijd aan het schrijven van liedjes over alles wat haar inspireerde. Bijna alles Philine schrijft is gebaseerd op persoonlijke ervaringen. En zo ook all we got.

Aankomend weekend speelt Philine in maar liefst 3 Popronde steden! Check hier waar.

 

 

JOLENE - Popronde 2022 - EP: 5 stages of love 

Zoals de titel misschien al verraadt, neemt JOLENE je in haar nummers mee door de vijf liefdes stadia. Van de onzekerheid in het begin (Pretty), het ongeloof hoe perfect iemand voor je is (Like A Dream), de angst om die persoon te verliezen (Losing My Mind), moeten toegeven dat de persoon niet degene is (Emotionally Damaged) om pijnlijk achtergelaten te worden na te zijn bedrogen (You Are My Worst Goodbye).

Als zesjarig meisje begon de indie-pop zangeres en songwriter met het maken van muziek. Eerst leerde ze piano spelen en zingen. Enkele jaren later ontdekt JOLENE de gitaar waar ze haar muzikale grenzen verder verkent. Niet veel later volgen zelf geschreven songs. Gecombineerd met de nieuwe sound die JOLENE heeft gevonden, creëert ze sterke, pakkende pop melodieën en dus keigoede songs. En met die muzikaliteit en haar talent weet ze ook nog eens in haar teksten haar gevoelens universeel én oprecht te laten klinken. 

 

 

Throwing Bricks - Popronde 2021 - Album: The Burden

Debuutalbum What Will Be Lost bewees dat het Utrechtse Throwing Bricks niet bang is om nieuwe geluiden en invloeden uit te proberen en een eigen pad te creëren. Tweede album The Burden duwt dit idee nog verder. Producer Tim de Gieter (Amenra, Doodseskader) hielp Throwing Bricks om het meeste uit hun muziek te halen door te experimenteren met geluiden, songstructuren en het bekijken van rare YouTube-video's.

In de 9 nummers op The Burden, serveert Throwing Bricks opnieuw hun kenmerkende mix van sludge, hardcore en black metal. Dit keer echter met een moderner geluid, zoals te horen is op album opener Bricks of Grace bijvoorbeeld. Tracks als Hall Of Mirrors en False Promises neigen naar een meer post-hardcore geluid. Sommige elementen zullen de luisteraars zeker verrassen, zoals extra spoken word-performances van de Utrechtse kunstenaar Shira van der Wouden. 

Throwing Bricks is een meester in het maken van muziek in combinatie van hoop en verdriet. The Burden is een perfect totaalplaatje; van artwork tot muziek. 

 

 

YVES - Popronde 2021 - Ineens

De deelname van YVES en GINGE aan de Popronde vorig jaar, liep synchroon want beiden deden mee en deelden ook nog eens het podium regelmatig wanneer GINGE het podium betrad als achtergrondzangeres bij YVES. Vandaag verlopen hun releases ook synchroon want beiden hebben muziek uitgebracht. YVES releast single Ineens, een samenwerking met Ruskey, een laid back hiphop track die door de emotie die YVES erin legt voelt alsof hij een persoonlijke ervaring met ons deelt. “zelfs rozen komen met brandnetels” en “trips naar jouw place voelen niet meer de same” klinken als de pijn die je voelt wanneer een relatie vastloopt. 

 

 

GINGE - Popronde 2021 - EP: Bummer 

Zoals we net al zeiden was GINGE vorig jaar niet alleen met haar solo act te zien tijdens Popronde maar stond ze ook regelmatig op het podium met YVES. 

Sinds haar deelname aan Popronde vorig jaar is GINGE keihard doorgegaan met het delen en maken van haar muziek. Zo verscheen vorig jaar al album Belly, en nu, iets meer dan een jaar later brengt ze alweer een nieuwe uit. Haar songs werden al in meerdere Spotify playlists opgenomen zoals New Music Friday. Single Jewels in the Night is sinds de release in juni al meer dan een half miljoen keer gestreamd op Spotify. En dat bewijst maar dat de oldskool R&B sound van GINGE de weg weet te vinden naar heel veel luisteraars. 

 

 

puntjudith - Popronde 2021 - EP: Lawines

puntjudith maakte vorig jaar indruk op ons tijdens haar deelname aan Popronde. Aan haar repertoire voegt ze nu 6 nummers toe met EP Lawines. Eerder maakten we al kennis met singles Parels, Paradijs en Lawines. En nu ook met de rest van deze ijzersterke plaat. De verrassende tempowisselingen in Ademloos geven net even een andere energie halverwege de EP. Verder wordt de hele plaat gekenmerkt door diepe bassynths, blazers, arpeggiators en de prachtige melodieën die daaroverheen dansen en de diepte en rauwheid van Judiths stem die ons de ene keer toezingt en dan weer toespreekt. puntjudith klinkt precies zoals 3voor12 het omschreef: op het raakvlak van S10, Eefje de Visser, Froukje en Wende. 

De titels op de plaat geven eigenlijk een mooi voorzetje voor hoe wij de plaat beleven: iets wat je over je heen moet laten komen als ‘Lawines', en die keihard binnenkomt als ie binnenkomt - als een ‘Buldozer’ over je heen rolt, als een trip waar je 'ademloos' in belandt, een luister 'parel' als je het ons vraagt. 

 

 

Cashmyra - Popronde 2021 - Los Vast

In Los Vast bezingt Cashmyra het gevoel te willen voldoen aan het beeld van anderen; “Ik wil mijzelf weggeven aan een ander zodat diegene kan bepalen wat er met mijn vorm, met mijn menszijn moet gebeuren. Maar uiteindelijk gaat dat toch nét niet lukken. Ik kan nooit zijn zoals jij verwacht dat ik ben.” 

Los Vast is het eerste nummer dat het licht ziet van de te verschijnen EP Privé, die in het voorjaar van volgend jaar uitkomt. Het duistere wat ook op de vorige plaat klonk klinkt nog steeds op de komende plaat en ook in Los Vast doorklinkt iets onheilspellends en duisters. Precies zoals we dat van Cashmyra gewend zijn. Dit keer is er ook een extra rol weggelegd voor drummer Djai Mae Wolthof, wiens stem we in het nummer horen!

Er wordt ruimte gegeven aan de verhalende tekst en langzaam bouwt het nummer op tot een ontploffing van het opgekropte en drukkende gevoel dat in het nummer voelbaar is. En als het eenmaal explodeert bij Cashmyra, dan knalt het goed uit elkaar en wordt er met scherpe punt ook even flink buiten de lijntjes gekleurd, of eigenlijk: gekrast.

 

 

Suzy V - Popronde 2019 - New Moon 

Handen en voeten gereed, it’s flamengo time! Als je New Moon aanzet weet je meteen wat we bedoelen. Veel van de flamengo elementen hoor je namelijk terug in het nummer: het geklap, het ritme, de achtergrondzangers, de hey’s en ho’s, de trompetten. We horen "let’s celebrate cause we’re alive", en dat is precies wat doorklinkt in dit liedje: het is een feestje!

 

 

The Visual - Popronde 2017 - Flying Angels 

De inmiddels in Antwerpen gevestigde Amor van Rij, de stem van The Visual, blijft ons intrigeren. Wederom in de nieuwste van de band: Flying Angels. Een nummer dat langzaam opbouwt en waarin geleidelijk instrumenten en accenten toegevoegd worden. Beginnend met de gitaar strum, Amors stem die eroverheen zingt, in lichtere klanken dan we gewend zijn. Vervolgens blijft het wat meer bovengronds dan voorgaande nummers. De altijd in melancholie gedrenkte muziek van The Visual heeft een hoge ‘zuigkracht’: het eindigt veelal in een melancholische trip waarin je opgezogen wordt. Maar Flying Angels staat op zichzelf als een meer lichtvoetige song waarin de liefde bezongen wordt met woorden als “Love is a waste if you don’t have faith” het stukje “all I want all I see is a change for you and me”, klinkt alsof het uit een 80’s ballad is overgelopen naar dit nummer. Inspiratie voor het nummer was dan ook ABBA en Marvin Gaye, wat niet direct terug te horen is in Flying Angels, maar wat zeker een interessant gegeven is die uitnodigt om nog een keer te luisteren. 

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen