Nieuws

Schrijf je nu in voor Popronde 2022!

woensdag 01 december 2021

Maak net als De Staat, Chef'Special, Lucas Hamming, WIES, Rondé, The Vices, Jeangu Macrooy en Foxlane ooit deden, vlieguren en doe waardevolle podiumervaring op met de Popronde! Tour met je gear en/of je bandleden het hele land door, speel voor muziekliefhebbend publiek en doe naamsbekendheid op, oftewel:

 

Schrijf je in voor Popronde 2022!

Inschrijven kan t/m 1 maart.

 

De Popronde is een reizend festival dat elk najaar gedurende 12 weken plaatsvindt. In 2022 vinden er van 10 september tot en met 26 november ieder weekend Poprondes plaats in de 42 Popronde steden. Popronde strijkt op de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag telkens neer in een andere stad.

 

Ben jij een ambitieuze artiest of wil je stappen maken samen met je band? Kijk dan of jullie aan de voorwaarden voldoen om je op te geven voor Popronde.

Nadat de inschrijvingen gesloten zijn buigt de selectiecommissie van circa 170 sleutelfiguren uit de Nederlandse muzieksector zich over deze selectie. Aan de hand van de demo’s en artiestenprofielen van alle aanmeldingen bepalen zij wie volgens hen klaar zijn voor deelname aan Popronde. Daar komt een selectie uit van ca. 100 acts die dat najaar mee op Popronde tour gaan. Alle muziekstijlen zijn welkom! Kijk voor meer info over Popronde op onze website bij 'info'

 

Kijk voor een sfeerimpressie van Popronde op ons YouTube kanaal voor video's van backstage footage, interviews en aftermovies.

 

 

 

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen