Nieuws

Tips van de selectiecommissie: Doortje Hiddema

woensdag 16 september 2020

Doortje Hiddema is alweer een paar jaartjes assistent-programmeur bij TivoliVredenburg, maar mogelijk ken je haar eerder van acts als Euroboy of Real Derek, de band die vorig jaar nog meedeed aan Popronde. Ook dit jaar ging Hiddema als lid van de selectiecommissie voor ons door de vele Popronde-aanmeldingen heen en geeft deze insider drie niet-te-missen-tips.

 
Severin Bells
Ik vind 'Seasons' een enorm fijn liedje, met een net zo fijne video. Het is een beetje alsof je naar een klassieker luistert, die gitaarhook is echt cool ook en ik ben zeer benieuwd naar het album dat eraan zit te komen. Als ik dit aan mijn vader zou laten horen, dan zou hij het te gek vinden. En dat is best een groot compliment. Ik heb de band drie jaar geleden een keer zien spelen, tijdens Popronde zelfs geloof ik! En dat vond ik toen erg goed. Zin om deze band weer een keer live in actie te zien.

 

 Eva Serena
Wild idee: kunnen we kijken of Eva Serena een liedje kan gaan maken samen met David Lynch? Lijkt mij een waanzinnige combinatie. Eva heeft een hele mooie en heldere stem die zowel mysterieus als betoverend werkt. Wat ik persoonlijk erg sterk vind aan Eva Serena, is dat dat de visuele output het audio-gedeelte aan alle kanten weet te ondersteunen. 

 

 

 

POM
Deze band scoort bij mij persoonlijk alleen al wat punten met de naam. Een van de twee katten van mijn huisgenoot draagt namelijk deze naam, en Pom is stiekem mijn favoriet. Los van dit feitje, maakt deze band gewoon slimme liedjes, het zit allemaal goed in elkaar en heeft een sterke sound. De productie van de single' Down the Rabbit Hole' vind ik te gek. De band is onlangs getekend bij Mattan Records, dus dat belooft wat voor de toekomst. Ik heb ze zelf nog niet zien spelen, maar ze staan 27 november bij ons in TivoliVredenburg, dus dan ben ik er lachend bij.

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen