Nieuws

Vrijwilligers gezocht!

woensdag 06 oktober 2021

We zijn weer volop op Popronde-tour t/m 27 november en daarvoor kunnen wij hier en daar nog wel wat handjes gebruiken, help jij mee?

 

De afgelopen maanden zijn de coördinatoren kei hard bezig geweest het programma van hun Popronde rond te krijgen. Door de versoepelingen betekende dit dat er extra shows toegevoegd konden worden. En je snapt het, extra shows betekent: extra vrijwilligers.

 

We hebben voor veel steden nog enthousiaste mensen nodig voor ticketcontrole en stagemanagement. 

Ervaring hoef je niet te hebben, alleen maar goede zin!

 

Vrijwilligen1.jpeg

 

Ticketcontrole

Dit jaar koopt de bezoeker een passe-partout waarmee ze naar alle shows in de Popronde stad kunnen. Aan de deur worden ze ook gevraagd om hun coronatoegangsbewijs te laten zien. Als ticketcontroleur heet je de bezoekers met je mooiste glimlach een warm welkom. Je scant de QR-codes van de passe-partout en je checkt hun coronatoegangsbewijs en ID, als alles compleet is krijgen ze van jou een polsbandje OF je checkt of ze al een polsbandje hebben gekregen en laat ze de zaal binnen.

 

Stagemanagers

Backstage ben jij onmisbaar. Jij verwelkomt de acts en zorgt ervoor dat zij op tijd op het podium staan en op tijd beginnen. Een super gezellige taak waarbij je veel nieuwe mensen ontmoet en met heel veel excited (en soms een tikkeltje chaotische) muzikanten contact hebt.  Een vette show begint natuurlijk bij blije artiesten! 

 

Ben jij enthousiast en zien we jou binnenkort shinen in ons felbegeerde bordeaux rode crew shirt? LEUK! 

 

vrijwilligen7.jpeg

 

Hieronder vind je een overzicht van alle steden. Check het programma en de locaties. 

Wil jij graag een handje helpen? Stuur dan een mailtje naar de Popronde in de desbetreffende stad > 'steden'@popronde.nl (voor Haarlem is dat dus haarlem@popronde.nl je snapt het ;))

 

 

 

28 - 31 OKTOBER

Tilburg Arnhem Sittard Hoorn

 

4 - 7 NOVEMBER

Emmen Zwolle Rotterdam Venray

11 - 14 NOVEMBER

Middelburg Alkmaar Deventer Hilversum

18 - 21 NOVEMBER

Breda Enschede Den Haag Meppel

25 - 26 NOVEMBER

Delft Amersfoort

 

 

Wil jij veel liever tussen het publiek staan? Ook dat vinden wij alleen maar gezellig! Passe-partouts en info vind je via de 'steden' pagina's op de website

 

 

 vrijwilligen6.jpeg

 

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen