YouTube

YouTube
Solomon geeft een geweldig mooi optreden in de bunker van KINK // Solomon betoverde ons meteen al bij hun eerste Popronde show en wist dat in de shows erna bij nog heel veel meer bezoekers te doen. Onlangs werden ze uitgenodigd in de bunker van KINK en namen daar een prachtige sessie op, kijk het hier terug
YouTube
Visueel pareltje van puntjudith // Laat je meenemen in Lawines, de korte film bij de gelijknamige EP van puntjudith. Een verhaal over vluchten en ontdekking op prachtige wijze vertaald in dans, film en muziek.
YouTube
FIEP-vlog! // FIEP, Popronde act van 2022 neemt ons mee op pad tijdens hun laatste Poprondes. We krijgen een exclusief kijkje achter te schermen bij hun avonturen in Hilversum, Breda, Den Haag en Amsterdam.
YouTube
Popronde Amsterdam 2022 Aftermovie // Nagenieten van het Eindfeest met de aftermovie! 3 december vierden we het laatste Popronde feestje van het jaar in Melkweg Amsterdam, met het Eindfeest van 2022. Na een fantastische tour schitterden zo'n 30 acts voor een laatste keertje in de Amsterdamste Poptempel. Lorenzo Gentili was erbij om de avond vast te leggen.
YouTube
De avonturen van Wasted Youth Club // We vroegen deze party-punkers om met de camera in de hand op stap te gaan en verslag te doen van hun hectische Popronde weekend. Wil jij weten hoe het er achter de schermen aan toegaat bij Wasted Youth Club? Check hier de ongecensureerde avonturen...
YouTube
Aftermovie Eindfeest 15 april 2022 - throwback! // Op 15 april vierden we met het Eindfeest, het einde van de langste Popronde tour ooit. Tijd om terug te blikken naar die avond in de Q-factory met de aftermovie!
YouTube
Wasted Youth Club - Worth it video // De Arnhemse band Wasted Youth Club, geselecteerd voor Popronde 2022, heeft een doel - zo veel mogelijk Popronde shows spelen. Ze luiden hun Popronde jaar meteen goed in en releasen een vette video bij hun nummer Worth it. Maak kennis met Wasted Youth Club
YouTube
De ESNS avonturen van CLOUDSURFERS // Na de Popronde tour stoten veel acts door naar het Eurosonic Noorderslag podium. Ook surfpunkband CLOUDSURFERS veroverde een spot op het Groningse festival. Speciaal voor Popronde maakten zij een backstage vlog. Benieuwd naar hun avonturen? Je ziet het hier in de vlog video...
YouTube
#PoprondeTalk - The Desmonds // Meet The Desmonds! Een garage rockband uit Groningen. Speciaal voor de #PoprondeTalk praten ze ons bij over hun nieuwe plaat Good Morning America.
YouTube
ROSELAAR - The Movie // Martijn Roselaar, de redder in nood, ridder in de gele bus, techniek-tovenaar en alleskunner van de Popronde. Al 20 jaar de schrik van iedere act die te weinig stekkerdozen meeneemt en de grote held van iedere act bij wie de rook uit de versterkers komt, of een piep in de speakers heeft. Als er iets mis gaat is Martijn er om het op te lossen. Twee brillen op het hoofd, draaiboek in de ene en de klok in de andere hand. Altijd gekleed in het zwart, want 'het gaat om het bandje, ik moet vooral niet opvallen op het podium'. Martijn's eigen uitleg van zijn werk? 'een band heeft een droom, spelen op een podium, en ik help die droom waar te maken' Tijdens Popronde Utrecht 2019 volgde Joost Klapmuts Martijn op de voet, de fiets en in de auto om dit portret te schieten. ROSELAAR -The Movie.
YouTube
A Day in the Life of..... Gumbo Kings! // Opstaan, tandenpoetsen, de auto in en dan...? Hoe ziet een dag in het leven van een Popronde-act er uit? Popronde Video Queen Renee Meijer stapte in de bus bij Gumbo Kings tijdens Popronde 2019 en beleefde hun dag tijdens Popronde Groningen.