Nieuws

ALLSTARS #4 Thijs van Zutphen

woensdag 24 februari 2021

Thijs van zutphen

 

 

Na zijn afstuderen aan het conservatorium in Utrecht speelde Thijs in verschillende bands waarmee hij in 2019 en 2020 meedeed met Popronde. Zo werd de ambitieuze bassist een bekend gezicht voor ons. Waarschijnlijk is het niet de laatste keer dat we hem zien rondtrekken met de Popronde caravaan want ook voor 2021 staat hij weer met twee acts ingeschreven. Een goed moment om met hem te bellen en te praten over zijn drukke muzikale bestaan, ‘bass faces’ en het leven na corona.

 

Leuk om je te spreken! Je deed met een heleboel bands mee, de afgelopen twee jaar zagen we je als onderdeel van 4 bands. Vertel, hoe was dat Popronde avontuur voor jou? 

"In 2019 deed ik mee met TESSEL en MUDDY GREASE. Twee compleet verschillende bands en het was sowieso al gestoord dat we met de maffe jazz-fusion-shit die we maken met MUDDY GREASE geselecteerd werden voor Popronde! Het was een drukke tour. Met TESSEL speelden we 26 shows en als we met MUDDY GREASE ook nog een show hadden, viel dat altijd samen met een TESSEL show, dus dan hadden we er twee op een dag.

Ik weet nog dat we in Nijmegen speelden, dat was sick want toen moest ik vroeg de deur uit, een show spelen in de kerk, daarna moest ik door rushen naar de volgende show en daarna nog sneller door naar nóg een show. Dat was echt heel leuk, maar man, ik was na die eerste dag al fucking moe... Maar het geeft wel een goed beeld van hoe Popronde kan zijn.” 

 

TESSEL_Popronde_JessieKAmp_2019.jpg

 

En hoe was de rest van de tour?

“Dat is best wel een blur geworden, omdat we zoveel hebben gespeeld, wat best zwaar was. Maar het is één lange slinger aan leuke herinneringen. We hebben zoveel vette shows mogen doen, heel veel coole mensen leren kennen en ik ben daardoor in heel veel steden geweest waar ik überhaupt nog nooit was geweest."

 

 

Zoals?

“Nou, Zutphen bijvoorbeeld. Best grappig, want mijn achternaam is van Zutphen.”

 

 

Daar moet je wel een keer geweest zijn dan ja!

“haha ja eigenlijk wel he.”

 

 

Bas van Dalen van KINK FM zei laatst in de Q&A voor de inschrijvingen dat bands er wel goed op voorbereid moeten zijn zo’n Popronde, en dat je er dus wel tegen moet kunnen om zoveel met elkaar opgescheept te zitten, zeker als je veel speelt.

Hoe ging dat bij jullie?

“Heel natuurlijk wel. Met TESSEL hadden we natuurlijk heel veel shows samen, maar we hebben nooit issues gehad. We zijn allemaal gewoon chill. En met de drummer, Jens, had ik bijvoorbeeld de afspraak dat we om en om reden, zodat de ander een keer een biertje kon drinken, dus dat ging ook soepel. En het leuke was dat we aan het einde van de tour als band bizar op elkaar ingespeeld waren.”

 

 

Hebben jullie met TESSEL momentum gehad na jullie deelname aan Popronde?

“We hebben best veel shows gehad en zijn veel gaan schrijven en subsidies gaan werven en uiteindelijk zijn we de studio ingegaan om de EP te maken. We zijn daarvoor 2 weken lang in de studio geweest bij Simon Akkermans in Epic Rainbow Unicorn Studio, dat was een mega vette ervaring. En net toen de plaat af was, kwam de lockdown."

 

 

Waar was je vóór corona en naast TESSEL  zoal mee bezig?

“Produceren en overleven. Dus kijken hoe ik rondkom van muziek: geen stufi meer krijgen en wel huur en rekeningen moeten betalen. Na mijn afstuderen ben ik 2 keer in de week gaan lesgeven, best leuk om te doen! Ik speelde daarnaast veel op bruiloften en met verschillende bandjes. Mijn modus was pakken wat ik pakken kon om de carrière een beetje draaiende te houden. Ik was wel veel aan het spelen, misschien wel iets te veel. Ik was best overwerkt, dus de rust die corona bracht was stiekem wel welkom. En na Popronde 2019 had ik best een fikse kater, daar was ik behoorlijk moe van en tijd voor een vakantie’tje tussendoor was er natuurlijk niet, ik moest gewoon weer door.” 

 

 

En toen kwam Corona...

“Ja en toen was er even helemaal niksssss. In de week van de eerste lockdown viel de ene gig na de andere weg. Mijn agenda was van het ene op het ander moment leeg. Dat vond ik in het begin wel kut. We waren net lekker bezig met TESSEL maar toen zei Corona: “nee je gaat helemaal niks doen, je mag op je reet gaan zitten!” Wat in het begin toch wel relaxed was, omdat ik daardoor even tot rust kon komen.

Ik heb tussendoor wel een keer op de binnenplaats bij een verzorgingstehuis gespeeld, voor oude mensen die vanuit hun stoel meeklapten en meezongen. Het was mooi om te doen en om die mensen even die ervaring te geven en te zien opleven.”

 

 

En je bent dus aan het produceren geslagen. Dat lijkt me wel te combineren met lockdown-leven...

“Sinds corona ben ik dat actiever gaan doen ja. Ik heb geïnvesteerd in goede samples en microfoons. Ik ben de studio die ik met Jens deel aan het uitbouwen tot een soort makers hol, waar iedereen dingen aan het maken, schrijven en produceren is. Het is heel inspirerend om in een omgeving te zitten met anderen die allemaal muziek maken.”

 

 

Cool! Wat heeft jou er ooit toe bewogen om te gaan bassen?

“Ik denk zoals bij iedere bassist: niet goed genoeg gitaar kunnen spelen en mee willen doen aan een talentenavond op school. We hadden en drummer en mijn vriend was ook gitarist en toen zei hij: “twee gitaren is niet echt nodig, kun jij niet bassen voor een keertje?” Ik dacht ‘fack it, ik ga het gewoon proberen’. En dat voelde meteen goed. Het zit denk ik toch in mijn bloed want ik ben er altijd bij gebleven.”

 

 

Hoe heb jij daarna je skills ontwikkeld?

“Op de middelbare school speelden we altijd musicals na in best wel grote producties, met een heel orkest erbij. Het laatste jaar deden we Jesus Christ Superstar, wat muzikaal echt helemaal de shit is. Maar dat was best pittig, dus toen ben ik toch maar basles gaan volgen. Ik ben nooit zo erg van het naspelen geweest, ik oefende ook niet echt, ik denk er vooral veel over na. Dat nadenken werkt heel erg voor mij. Het leeft gewoon in mijn hoofd. 

En ik speel altijd veel mee met muziek en bedenk er zelf een vette baslijn over.”

 

 

Ik krijg dus als ik naar muziek luister en er komt een hele lekkere baslijn in, een “OEMPF” gevoel, zo’n ‘vies-maar-lekker-gevoel’. Herken je dat gevoel?

“Ja, heel erg! Bij de meeste muziek ben je wel op zoek naar dat “OEMPF” gevoel en bij het minste “oempfje” trek ik al de “bass-face”, zo’n vies-lekker gezicht.

En dat doe ik echt vaak. Ik zoek zelf ook heel erg in muziek naar dat gevoel. Dat zit hem voor mij heel erg in groove: dat het op een bepaalde manier rolt waardoor je je hoofd moét bewegen op het ritme.”

 

 

Bij welke muziek of artiest krijg jij dat gevoel?

“Mijn grootste held daarin is Pino Palladino van D’Angelo. Hij speelt steady, maar sloppy, maar dan goed sloppy waardoor het een soort swing krijgt en daardoor moet je gewoon je hoofd bewegen, dat is cool!”

 

"Dat is niet hetzelfde als mensen die zwetend bij elkaar in een ruimte staan"

 

Je hebt met veel verschillende bands gespeeld, hip hop, folk, surf, pop, indie, jazz, heel divers. Wat heeft jouw voorkeur?

“Dat vind ik echt moeilijk. Maar ik weet het denk ik wel... Alles waar groove en jazz harmony samenkomt. Dus dat is dan in hip hop, vooral de meer old school hip hop.”

 

 

In 2020 deed je aan Popronde mee met een hip hop act, YVES. Het was natuurlijk een gek jaar, zeker in vergelijking met het vele spelen in 2019...

“Popronde 2020 is heel raar geweest, ja. We hebben gelukkig nog wel mogen spelen tijdens de pre-parties in Doornroosje, Nijmegen. Dat was mega leuk om te doen, dat was ook de eerste keer dat we echt live speelden met YVES. het ging heel goed en het was heel vet. Het was ook wel raar omdat iedereen zat en niet mocht joelen. Dat is niet hetzelfde als mensen die zwetend bij elkaar in een ruimte staan. 

Met Roodnoot hebben we in Harderwijk gespeeld. Dat was ook leuk. 

En daarna het Eindfeest. Daar hing zo’n fijne Popronde vibe, waardoor ik me realiseerde ‘wow dit heb ik gemist’. Spelen, haasten, soundchecken, het ging allemaal heel snel. Het was heel vet om in de Melkweg te staan.”

 

 

Ik heb jullie zien spelen in Doornroosje en de Melkweg en het viel mij op dat jullie een hele fijne energie hebben op het podium!

“Nice, dat voelen wij zelf ook. Het geeft een hele andere vibe om met band live te spelen dan wanneer je met een backing track mee rapt. Natuurlijk heb je dan vaak hele vette beats die door de zaal knallen, maar het kan voor mij niet op tegen het gevoel van een band live zien en horen. De band van YVES is een samenwerking van verschillende bands, GINGE (achtergrond zangeres) en .multibeat. Die laatste is ontstaan omdat we merkten dat mensen muziek maken en uiteindelijk geen live band hebben om het mee te spelen. Wij zeggen dan: wij toveren die backing track helemaal om tot een live band arrangement en dan gaan we gewoon knallen. Dat hebben we bij GINGE en YVES en Waakhond gedaan, en dat gaat heel lekker.”

 

 

 

Ga je in de toekomst nog meedoen met Popronde?

“Ik ben er bang voor ja, haha. Ik ben nu ingeschreven met GINGE en Waakhond. We moeten natuurlijk nog even afwachten of we geselecteerd worden, maar weer een Popronde zou ik wel leuk vinden! Daarnaast staan er mooie dingen op de planning; een EP release met Waakhond, een EP met TESSEL, clips met .multibeat, mooie dingen! Ik blijf lekker bezig, zodat, als corona is gaan liggen, ik niet met lege handen sta!”

 

 

 

Ben jij benieuwd of Thijs geselecteerd gaat worden voor de komende Popronde editie in het najaar van 2021 houd dan onze website en socials in de gaten. Daar maken we begin mei de nieuwe selectie bekend!

 

 

Wil je graag iets met ons delen? Laat het ons weten in de comments. We vinden het leuk om van je te horen!

Instagram

popronde Once upon a Popronde (2022), a man in a beekeeper suit ๐Ÿ took the stage and blew everybody away. Some shocked, some absolutely mindblown by this somewhat chaotic blend of post-punk and theater. Now he is taking over festival season with his Bumble B. Boy show, including a performance at @bksfestival this Sunday!๐Ÿ’ฅ Join us as we dive into the extraordinary mind of this self called 'failed children's entertainer' for the @bumble_b_boy x Popronde Talk #bumblebboy #popronde #popronde2022 #poprondetalk #bks #bksfestival
9 jun. 2023
popronde ๐——๐—ฒ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐˜๐—ผ๐˜‚๐—ฟ โœจ Agenda's in de aanslag! Dit najaar reizen we met de Popronde acts langs al deze mooie steden. Waar komen we jou tegen?๐Ÿ‘€ En, welke act mag er voor jou echt niet ontbreken bij die ene Popronde? Tag de Popronde-stad en act in de comments om zo misschien wel je invloed uit te oefenen op de programmering ;) #popronde #popronde2023
8 jun. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @mellesongs @faskemuziek @ikbenforte @raderkraft @ratsanddaggers @barth.music @madouxmusic @ohwhale.official @estherdjd @gavran_band @cloudsurfersmusic @chauffeurband @themdirtydimes @droomdit
7 jun. 2023
popronde โœจ๏ธEen korte impressie van de Popronde Pre-partyโœจ๏ธ Bedankt @wisseloordstudios voor de gastvrijheid, bedankt aan alle acts die er waren, alle coรถrdinatoren, aan @musicdeclares_netherlands en @musicrightsontour en aan @marathon.ams voor de show๐Ÿ”ฅ De selectie is bekend, de talents zijn bekend, de data van de Popronde zijn bekend (popronde.nl) dat betekent: DE VOORPRET KAN BEGINNEN!๐Ÿ•บ๐Ÿฅณ๐Ÿณ๐Ÿ’œ Op naar Popronde 2023! #popronde2023 #popronde
6 jun. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐Ÿ‘๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐Ÿ๐Ÿ ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ @3voor12 Dit najaar vind je ze bij Poprondes door het hele land. Check de data en info over de acts op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde #popronde2023 #3voor12
5 jun. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐Œ๐ข๐ง๐ ๐“๐ก๐ž ๐‡๐ฒ๐ฉ๐ž ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ @nmthype Dit najaar vind je ze bij Poprondes door het hele land. Check de data en info over de acts op popronde.nl (link in bio naar de website) ๐ŸŽถ@bowl.band - Options, variables, shapes & angles #popronde #nevermindthehype #nmth #popronde2023
5 jun. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐…๐ฎ๐ง๐— ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ @funxfm Dit najaar vind je ze bij Poprondes door het hele land. Check de data en info over de acts op popronde.nl (link in bio naar de website) ๐ŸŽถ@jarlentji - Alleen maar hier #popronde #funx #funxradio #popronde2023
5 jun. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐Ž๐Ž๐‘ ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ @oor.nl Dit najaar vind je ze bij Poprondes door het hele land. Check de data en info over de acts op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde #OOR #oormagazine #popronde2023
5 jun. 2023
popronde Misschien zag je deze acts ooit voor het eerst bij Popronde, in juni staan ze te schitteren op de podia van al deze mooie festivals! ๐Ÿ•บ Bij welke act sta jij vooraan? Bij @johnnyloevsme @velocitymadegood_ @pitouou @evavanmanen @wijzijndetoegift @de_baron_music @indigopastelband @bumble_b_boy @dinokidsmusic @mybabymybabymybaby of.... keuze genoeg! ๐Ÿคฉ Ga ze checken op @vestrock @klikofest @dauwpop @pinkpopfest @kaaspop_edam kaderock @bksfestival @op_de_toffel @mananafestival @oerolterschelling @festivaltweetakt @pagefestival #popronde #festivalfriday
2 jun. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @dorpsstraat3 @muylike @thevisualband @poodleband @iamkatiekoss @m.lucky.music @johnnyloevsme @sterreweldringmusic @marathon.ams @fennescholte @mayleafband @wastedyouthclubb @lolasdice @andyandtheantichrist @mauricevanhoek @mountaineyeband @undawn_official @meauhewitt @charadesnl @by_lionstorm @danhairmusic @wearelonewolf @barth.music @the_world_of_dust @by.roosmeijer @nevinmusic @ratsonrafts @greatjoy_bangbang Meegedaan aan Popronde en ga je binnenkort op tour? Meld het ons!
31 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @barth.music @mayleafband @wastedyouthclubb @mauricevanhoek @jeangu_macrooy @svenrossmusic @boter.bij.de.vis @lowaddictsmusic @iguanadeathcult @theoverslept @lasmedicinasmusic @lolasdice @talee_pressplay @iamkatiekoss @moodboredband @ratsanddaggers @alldogsgotoheavenpunx @neomi.music @nonchelange @cocoboloband Meegedaan aan Popronde en ga je binnenkort op tour? Meld het ons!
24 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @wijzijndetoegift @meismuziek @maxpoolmanmusic @kalaallitnunaatband @mayleafband @wastedyouthclubb @froknroll @iguanadeathcult @jeangu_macrooy @theindien @callitoffnl @anemonetheband @paracetamol.band @evavanmanen @kayslicemusic @johncoffeymusic @aneveningwithknives @iamkatiekoss @traumahelikopter @vic_willems @mauricevanhoek @magictomenyuri @lolasdice
17 mei 2023
popronde ๐——๐—ถ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐Ÿ“ข Laten we die samen herbeleven met deze ๐Ÿ”ฅvideo van @reneemeijer & @by.marj To refresh your memory: 2 weken geleden maakten we de nieuwe Popronde selectie bekend, tijdens een uitzending van @3voor12 radio op @npo3fm met 3 geweldige optredens van @yaro.mila_ @keenanmundane en @_subfiction Terugkijken? Check ze op (onze) YouTube (link in de bio) ๐Ÿ“บ Wil je kennismaken met de Popronde 2023 selectie? Check de Spotify playlist (link in bio)๐ŸŽง Heb jij al een nieuwe favoriete act ontdekt?๐Ÿงก๐Ÿ‘€ ๐ŸŽถ@yaro.mila_ #popronde #popronde2023 #yaromila #keenanmundane #subfiction #3fm #3voor12
12 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @theindien @jeangu_macrooy @iguanadeathcult @knifemassage010 @iamkatiekoss @moonloops_ @irrelephantmusic @daimylotus @youngrubbi @wastedyouthclubb @magneticspacemen @sockssportssocks @insta_stella_ @peerofficial @vic_willems
10 mei 2023
popronde Het festivalseizoen begint goed op gang te komen en deze maand mogen we weer genieten van Popronde alumni door het hele land! ๐ŸŒŸ In mei vind je ze op o.a. @bevrijdingsfestival.nijmegen @bevrijdingsfestivalgroningen @bevrijdingsfestivalutrecht @graspop_festival @mamaspridefest @popontopvalkenburg @sniester @klomppop Je ziet dan misschien wel @fredgoverde @wearekuzko @neomi.music @barth.music @solomonmusicofficial @ratsanddaggers of een van de andere acts ๐ŸŒŸ #festivalfriday #popronde #festivals
5 mei 2023
popronde โœจ๐——๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ผ๐—ป ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ณ๐˜†โœจ Give the Popronde 2023 playlist a spin and find out which acts are the ones to watch, who grabs your attention straight away?๐Ÿ’ฅ โœจWant to know more about the artists? Check out their profiles on our website for more music, video's and links to their social media! ๐Ÿ‘‰ Link in our bio to the website Spotify Playlist ๐Ÿ‘‰ Link in the bio #popronde #popronde2023 #spotifyplaylist #spotify
4 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @veerlefiep @sacheefam @sterreweldringmusic @electropoezie @neverbeentoberlin @sockssportssocks @moodboredband @knifemassage010 @talee_pressplay @gumbokings @iguanadeathcult @greatjoy_bangbang @thecoolquest @voltage_nl @jeangu_macrooy @solomonmusicofficial @froknroll @bongloardnl
3 mei 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 7/7) En daarmee is het rond en weten we welke acts er mee door het land gaan touren! @mayashanti_ @ioana.iorgu @lokiproject @bowl.band @martaarpini @fayvriens @jarlentji @radio_trapani @iknownoa @hi.im.newt @thereyougo_band @musicbyhistorian @ohwhale.official @_subfiction De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @radio_trapani - Growing Strong โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 6/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @pandaxnoir @silkeveld @pennyroox @toverberg_ @palepumaband @anne.wav @olivia.degen @seewolfmusic @thames_music @sheymarochdi @janetlivv @femmefugazi @music.of.ii @xa4music De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @palepumaband - Cigarette Still Burns โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 5/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @thesupersoakers_band @tomgreendale @nevinmusic @rommygabay @isgoedgoof @ruwhel @primaatband @loveth_besamoh @jesperjesperofficial @inge.lamboo @danielbrookemusic @themocksofficial @jespfur @akuma.jin @yaro.mila_ De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @thesupersoakers_band - One Minute Of Silence โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 4/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @velocitymadegood_ @subterraneanstreetsociety @oats.band @dorpsstraat3 @lolacedes @lomalomusic @benoit.blessed @gyokretz @neroth_band @tornfromoblivion @minorcitizenmusic @abel__1313 @tomasferdinand_official @ysa_bermejo De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @lomalomusic - Talking (feat. GINA VOCA) โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @Nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @danieltomaspianist - Equinox โœจArtwork @basterandthefunkybunch"
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @danieltomaspianist - Equinox โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 2/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @max_hell @jeroen_antoine @amagukmusic @droomdit @imwynnm @aloysemusic @wlfskrs @elzita.7 @afusensi @sacheefam @leahryemusic @djoeke__ @maartje_cs @321astronaut De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @sacheefam - Django/Brando โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 1/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @shamzon_music @whoelsebutmicha @martinjasperr @elliotboydmusic @cloudcukkoo @vain_louie @cocoboloband @hiqpyband @leela.rosa @abelnaturlich @lolo.music_ @hoofs_music @enma_band @neverbeentoberlin @maryncharlie_ De complete selectie staat vanaf 01:00 op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @cloudcukkoo - Remain the Same โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen