Nieuws

ALLSTARS #4 Thijs van Zutphen

woensdag 24 februari 2021

Thijs van zutphen

 

 

Na zijn afstuderen aan het conservatorium in Utrecht speelde Thijs in verschillende bands waarmee hij in 2019 en 2020 meedeed met Popronde. Zo werd de ambitieuze bassist een bekend gezicht voor ons. Waarschijnlijk is het niet de laatste keer dat we hem zien rondtrekken met de Popronde caravaan want ook voor 2021 staat hij weer met twee acts ingeschreven. Een goed moment om met hem te bellen en te praten over zijn drukke muzikale bestaan, ‘bass faces’ en het leven na corona.

 

Leuk om je te spreken! Je deed met een heleboel bands mee, de afgelopen twee jaar zagen we je als onderdeel van 4 bands. Vertel, hoe was dat Popronde avontuur voor jou? 

"In 2019 deed ik mee met TESSEL en MUDDY GREASE. Twee compleet verschillende bands en het was sowieso al gestoord dat we met de maffe jazz-fusion-shit die we maken met MUDDY GREASE geselecteerd werden voor Popronde! Het was een drukke tour. Met TESSEL speelden we 26 shows en als we met MUDDY GREASE ook nog een show hadden, viel dat altijd samen met een TESSEL show, dus dan hadden we er twee op een dag.

Ik weet nog dat we in Nijmegen speelden, dat was sick want toen moest ik vroeg de deur uit, een show spelen in de kerk, daarna moest ik door rushen naar de volgende show en daarna nog sneller door naar nóg een show. Dat was echt heel leuk, maar man, ik was na die eerste dag al fucking moe... Maar het geeft wel een goed beeld van hoe Popronde kan zijn.” 

 

TESSEL_Popronde_JessieKAmp_2019.jpg

 

En hoe was de rest van de tour?

“Dat is best wel een blur geworden, omdat we zoveel hebben gespeeld, wat best zwaar was. Maar het is één lange slinger aan leuke herinneringen. We hebben zoveel vette shows mogen doen, heel veel coole mensen leren kennen en ik ben daardoor in heel veel steden geweest waar ik überhaupt nog nooit was geweest."

 

 

Zoals?

“Nou, Zutphen bijvoorbeeld. Best grappig, want mijn achternaam is van Zutphen.”

 

 

Daar moet je wel een keer geweest zijn dan ja!

“haha ja eigenlijk wel he.”

 

 

Bas van Dalen van KINK FM zei laatst in de Q&A voor de inschrijvingen dat bands er wel goed op voorbereid moeten zijn zo’n Popronde, en dat je er dus wel tegen moet kunnen om zoveel met elkaar opgescheept te zitten, zeker als je veel speelt.

Hoe ging dat bij jullie?

“Heel natuurlijk wel. Met TESSEL hadden we natuurlijk heel veel shows samen, maar we hebben nooit issues gehad. We zijn allemaal gewoon chill. En met de drummer, Jens, had ik bijvoorbeeld de afspraak dat we om en om reden, zodat de ander een keer een biertje kon drinken, dus dat ging ook soepel. En het leuke was dat we aan het einde van de tour als band bizar op elkaar ingespeeld waren.”

 

 

Hebben jullie met TESSEL momentum gehad na jullie deelname aan Popronde?

“We hebben best veel shows gehad en zijn veel gaan schrijven en subsidies gaan werven en uiteindelijk zijn we de studio ingegaan om de EP te maken. We zijn daarvoor 2 weken lang in de studio geweest bij Simon Akkermans in Epic Rainbow Unicorn Studio, dat was een mega vette ervaring. En net toen de plaat af was, kwam de lockdown."

 

 

Waar was je vóór corona en naast TESSEL  zoal mee bezig?

“Produceren en overleven. Dus kijken hoe ik rondkom van muziek: geen stufi meer krijgen en wel huur en rekeningen moeten betalen. Na mijn afstuderen ben ik 2 keer in de week gaan lesgeven, best leuk om te doen! Ik speelde daarnaast veel op bruiloften en met verschillende bandjes. Mijn modus was pakken wat ik pakken kon om de carrière een beetje draaiende te houden. Ik was wel veel aan het spelen, misschien wel iets te veel. Ik was best overwerkt, dus de rust die corona bracht was stiekem wel welkom. En na Popronde 2019 had ik best een fikse kater, daar was ik behoorlijk moe van en tijd voor een vakantie’tje tussendoor was er natuurlijk niet, ik moest gewoon weer door.” 

 

 

En toen kwam Corona...

“Ja en toen was er even helemaal niksssss. In de week van de eerste lockdown viel de ene gig na de andere weg. Mijn agenda was van het ene op het ander moment leeg. Dat vond ik in het begin wel kut. We waren net lekker bezig met TESSEL maar toen zei Corona: “nee je gaat helemaal niks doen, je mag op je reet gaan zitten!” Wat in het begin toch wel relaxed was, omdat ik daardoor even tot rust kon komen.

Ik heb tussendoor wel een keer op de binnenplaats bij een verzorgingstehuis gespeeld, voor oude mensen die vanuit hun stoel meeklapten en meezongen. Het was mooi om te doen en om die mensen even die ervaring te geven en te zien opleven.”

 

 

En je bent dus aan het produceren geslagen. Dat lijkt me wel te combineren met lockdown-leven...

“Sinds corona ben ik dat actiever gaan doen ja. Ik heb geïnvesteerd in goede samples en microfoons. Ik ben de studio die ik met Jens deel aan het uitbouwen tot een soort makers hol, waar iedereen dingen aan het maken, schrijven en produceren is. Het is heel inspirerend om in een omgeving te zitten met anderen die allemaal muziek maken.”

 

 

Cool! Wat heeft jou er ooit toe bewogen om te gaan bassen?

“Ik denk zoals bij iedere bassist: niet goed genoeg gitaar kunnen spelen en mee willen doen aan een talentenavond op school. We hadden en drummer en mijn vriend was ook gitarist en toen zei hij: “twee gitaren is niet echt nodig, kun jij niet bassen voor een keertje?” Ik dacht ‘fack it, ik ga het gewoon proberen’. En dat voelde meteen goed. Het zit denk ik toch in mijn bloed want ik ben er altijd bij gebleven.”

 

 

Hoe heb jij daarna je skills ontwikkeld?

“Op de middelbare school speelden we altijd musicals na in best wel grote producties, met een heel orkest erbij. Het laatste jaar deden we Jesus Christ Superstar, wat muzikaal echt helemaal de shit is. Maar dat was best pittig, dus toen ben ik toch maar basles gaan volgen. Ik ben nooit zo erg van het naspelen geweest, ik oefende ook niet echt, ik denk er vooral veel over na. Dat nadenken werkt heel erg voor mij. Het leeft gewoon in mijn hoofd. 

En ik speel altijd veel mee met muziek en bedenk er zelf een vette baslijn over.”

 

 

Ik krijg dus als ik naar muziek luister en er komt een hele lekkere baslijn in, een “OEMPF” gevoel, zo’n ‘vies-maar-lekker-gevoel’. Herken je dat gevoel?

“Ja, heel erg! Bij de meeste muziek ben je wel op zoek naar dat “OEMPF” gevoel en bij het minste “oempfje” trek ik al de “bass-face”, zo’n vies-lekker gezicht.

En dat doe ik echt vaak. Ik zoek zelf ook heel erg in muziek naar dat gevoel. Dat zit hem voor mij heel erg in groove: dat het op een bepaalde manier rolt waardoor je je hoofd moét bewegen op het ritme.”

 

 

Bij welke muziek of artiest krijg jij dat gevoel?

“Mijn grootste held daarin is Pino Palladino van D’Angelo. Hij speelt steady, maar sloppy, maar dan goed sloppy waardoor het een soort swing krijgt en daardoor moet je gewoon je hoofd bewegen, dat is cool!”

 

"Dat is niet hetzelfde als mensen die zwetend bij elkaar in een ruimte staan"

 

Je hebt met veel verschillende bands gespeeld, hip hop, folk, surf, pop, indie, jazz, heel divers. Wat heeft jouw voorkeur?

“Dat vind ik echt moeilijk. Maar ik weet het denk ik wel... Alles waar groove en jazz harmony samenkomt. Dus dat is dan in hip hop, vooral de meer old school hip hop.”

 

 

In 2020 deed je aan Popronde mee met een hip hop act, YVES. Het was natuurlijk een gek jaar, zeker in vergelijking met het vele spelen in 2019...

“Popronde 2020 is heel raar geweest, ja. We hebben gelukkig nog wel mogen spelen tijdens de pre-parties in Doornroosje, Nijmegen. Dat was mega leuk om te doen, dat was ook de eerste keer dat we echt live speelden met YVES. het ging heel goed en het was heel vet. Het was ook wel raar omdat iedereen zat en niet mocht joelen. Dat is niet hetzelfde als mensen die zwetend bij elkaar in een ruimte staan. 

Met Roodnoot hebben we in Harderwijk gespeeld. Dat was ook leuk. 

En daarna het Eindfeest. Daar hing zo’n fijne Popronde vibe, waardoor ik me realiseerde ‘wow dit heb ik gemist’. Spelen, haasten, soundchecken, het ging allemaal heel snel. Het was heel vet om in de Melkweg te staan.”

 

 

Ik heb jullie zien spelen in Doornroosje en de Melkweg en het viel mij op dat jullie een hele fijne energie hebben op het podium!

“Nice, dat voelen wij zelf ook. Het geeft een hele andere vibe om met band live te spelen dan wanneer je met een backing track mee rapt. Natuurlijk heb je dan vaak hele vette beats die door de zaal knallen, maar het kan voor mij niet op tegen het gevoel van een band live zien en horen. De band van YVES is een samenwerking van verschillende bands, GINGE (achtergrond zangeres) en .multibeat. Die laatste is ontstaan omdat we merkten dat mensen muziek maken en uiteindelijk geen live band hebben om het mee te spelen. Wij zeggen dan: wij toveren die backing track helemaal om tot een live band arrangement en dan gaan we gewoon knallen. Dat hebben we bij GINGE en YVES en Waakhond gedaan, en dat gaat heel lekker.”

 

 

 

Ga je in de toekomst nog meedoen met Popronde?

“Ik ben er bang voor ja, haha. Ik ben nu ingeschreven met GINGE en Waakhond. We moeten natuurlijk nog even afwachten of we geselecteerd worden, maar weer een Popronde zou ik wel leuk vinden! Daarnaast staan er mooie dingen op de planning; een EP release met Waakhond, een EP met TESSEL, clips met .multibeat, mooie dingen! Ik blijf lekker bezig, zodat, als corona is gaan liggen, ik niet met lege handen sta!”

 

 

 

Ben jij benieuwd of Thijs geselecteerd gaat worden voor de komende Popronde editie in het najaar van 2021 houd dan onze website en socials in de gaten. Daar maken we begin mei de nieuwe selectie bekend!

 

 

Wil je graag iets met ons delen? Laat het ons weten in de comments. We vinden het leuk om van je te horen!

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen