Nieuws

ALLSTARS #5 Martin Scheppink

dinsdag 30 maart 2021

Foto Sharon & Maureen Fotografie. Popronde 2017 @ Hilversum

 

ALLSTARS #5 

 

Martin Scheppink

 

Toetsenist Martin Scheppink is een bekend gezicht bij Popronde. We zagen hem in verschillende bands voorbij komen de afgelopen jaren. Maar hoe gaat het nu met deze rasmuzikant? En hoe heeft zijn muzikale avontuur zich ontwikkeld? 

Ik spreek hem op de middag na de zoveelste persconferentie met slecht nieuws. We praten over Popronde blunders, het muzikantenbestaan en zijn nieuwe piano project.

 

The Silverfaces (2014 & 2017) - Fata Boom (2017)  - Gyo Kretz (2018) - A.M. Sam (2019) - Dan August (2019)

 

 A.M.Sam_Popronde2019_MartinScheppink_JessieKamp.jpg

Martin Scheppink met A.M. Sam tijdens Popronde 2019. Foto: Jessie Kamp

 

Je hebt een flink Popronde track record. Je deed mee met vier verschillende bands en met The Silverfaces tourde je zelfs twee keer mee. Wat was het verschil tussen die eerste en tweede keer?

“De eerste keer waren we sowieso jonger, er zat drie jaar tussen. Wij rolden vanuit het festivalseizoen door in Popronde en hadden er toen al een Paaspop en Noorderslag op zitten. We hadden het eigenlijk omgedraaid want normaal gesproken doe je als band eerst Popronde en daarna festivals. We waren dat jaar OOR talent, dus we speelden op toffe plekken, maar we hebben maar acht shows kunnen spelen, omdat ik toendertijd ook nog een theatertour deed met Hadewych Minis. 

De tweede keer met The Silverfaces was echt een leuke Popronde! Het is een rockband en we stonden ook op de ‘rock-plekken’ waar het publiek van het gehalte “SPEULEN!” roepen is. Dat was altijd super leuk. Zelfs op zondagmiddag ging het dan helemaal los, dampend en zwetend.“

 

Welke Popronde shows zijn jou het meest bijgebleven?

“We hebben toen in Zwolle een aparte show gehad in de Bommel met Fata Boom (2017). Het geluid kraakte en buiten stond een rij met allemaal tieners zonder jas in de kou, waarvan bleek dat ze 50 cent voor de garderobe wilden besparen. Die kwamen ook niet voor een Popronde show maar meer voor een avond zuipen. Fata Boom is natuurlijk wel een extravagante show, daar waren ze niet op voorbereid. Je kunt je voorstellen hoe dat ging. Maar, achteraf is dat toch wel een leuke ervaring.

En van The Silverfaces staat Alkmaar 2014 in Koekenbier me nog bij. Dat was zo’n show waar het allemaal niet zo goed geregeld was: het geluid was niet goed, er stonden maar drie mensen. We waren misschien ook wel wat verwend omdat het bij andere shows wel altijd vol stond met mensen. Het waren allebei van die shows waarvan je denkt ‘oja, dit is dus waar je het anderen over hoort hebben,’ maar dat hoort ook bij Popronde.”

 

Dat soort shows zitten er inderdaad wel eens tussen bij Popronde, maar ik kan me voorstellen dat je andere verwachtingen hebt.

“Het grappige is dat je soms zoiets hebt ‘Popronde, ik ga het niet meer doen’, maar een half jaar later sta je er weer en is het hartstikke gezellig.”

 

 

Nou ja, in 2017, 2018 EN 2019 stond je er toch maar weer!

“Klopt, in 2017 speelde ik met Fata Boom en The Silverfaces. Ik heb maar een paar shows met Fata Boom meegespeeld omdat ik in die tijd ook moest afstuderen aan Conservatorium en om dan iedere afterparty te moeten spelen met Fata Boom, dat was me iets te veel. Misschien ben ik wel een iets te verstandige muzikant haha. In 2019 deed ik mee met Dan August en tussendoor moest ik ook nog een keer invallen bij A.M. Sam. Dat was rennen en haasten. Een Popronde classic wel - dat deden een heleboel jongens van bijvoorbeeld Palmsy en Radio Eliza ook - van het ene naar het andere optreden vliegen.”

 

Je studeerde zowel aan de Herman Brood Academie als aan het Conservatorium. Wat hebben deze opleidingen jou gebracht?

“Op de Herman Brood Academie kwam ik Jesse tegen, waarmee ik later in The Silverfaces speelde. Voor het eerst ontmoette ik toen iemand die ook een hoed op had en een stropdas droeg. Voor mij ging er een wereld open ik dacht ‘er zijn dus meer types die dat doen’. 

We hadden meteen een klik, we hielden allebei van Led Zeppelin, Jack White, Raconteurs. De persoonlijke ontwikkeling die ik op HBA heb doorgemaakt is echt goud waard. Na HBA zijn Jesse en ik allebei doorgestroomd naar Conservatorium.”

 

En hoe is het dan na zeven jaar studeren: je bent klaar en dan moet je het allemaal zelf doen?

“Ja, dan heb je geen geld haha, maar dat is eigenlijk best oké gegaan. Ik mag niet klagen. Sinds 2017 ben ik als invaller begonnen bij Douwe Bob in de band. Daardoor kon ik na mijn studie een volledige zomer invallen voor Thijs Boontjes, die toen met zijn Dans-en Showorkest bij Margriet speelde. Ik had toen een heel vol festivalseizoen. En na de zomer ben ik begonnen met pianolessen geven."

 

"Bij The Silverfaces ging bij ieder optreden een stekkertje los"

 

Dat klinkt alsof het allemaal perfect in elkaar overvloeide

“Ik geloof dat alles met een reden gebeurt. Bij mij loopt het op een of andere manier toch altijd goed, ook als ik even denk ‘oh shit, wat nu’, komt het toch altijd goed. In april 2019 kwam ik vast in de band van Douwe en toen had ik ineens meer vastigheid naast de losse dingen, de optredentjes, schrijfsessies en studio dingetjes.”

 

Je bent altijd onderdeel van een band, of in dienst van bijvoorbeeld Douwe. 

Stel jij zit in je eentje achter je piano, wat komt er dan uit jou zelf?

“Grappig dat je dat vraagt want ik heb nog nooit zoveel achter mijn piano gezeten als afgelopen jaar. Ik ben begonnen met vanuit huis lesgeven, dus dan ben ik de hele dag aan het Zoomen en aan het wachten, terwijl ik dus achter de piano zit. Daardoor ben ik mijn eigen pianoliedjes gaan schrijven en uitbouwen. Niet helemaal volgens planning, maar het gebeurde gewoon, dus ik omarm het dan ook. Mijn plan is om deze pianomuziek uit te brengen komend jaar.”

 

‘Dankzij’ corona, mogen we dat stellen?

“Ik denk het wel. Het is een combinatie van de rust door corona, het wegvallen van optredens en het feit dat ik voor het eerst sinds mijn twaalfde ‘bandloos’ ben. Dit piano project is toch wel iets positiefs wat uit deze periode voortgevloeid is. Corona mag van mij wel klaar zijn hoor trouwens. Laat mij maar lekker spelen."

 

Wat is er zo leuk aan het muzikantenbestaan?

“Ik vergeet soms dat ik nu muzikant ben, iets wat ik altijd wilde zijn. Ik kon nooit iets anders verzinnen wat ik wilde worden. Het leukste vind ik het optreden. Als muzikant kom je elkaar tegen bij optredens en festivals, super gezellig. Ik vind het een hele leuke wereld. Spelen en muziek maken met anderen en dat naar de mensen toe brengen, het maken, alles is er leuk aan. Bij The Silverfaces ging bij ieder optreden een stekkertje los, dat was zo vet. Dat je met zijn vieren op het podium zo’n gevoel kan creëren, ongeacht waar je staat, op een festival of in een klein kroegje, is het mooiste wat er is.”

 

Zie je jezelf ooit het roer nog omgooien? Een boerderij in Frankrijk ofzo?

“Nou, dat zou dan eerder een boerderij in Italië zijn. Maar nee, ik heb eigenlijk gemerkt dat optreden echt een big deal voor mij is. Ik wil weer op dat podium staan, weer mensen zien en publiek door het dolle heen zien gaan, daar krijg ik zo’n kick van. Dat doet heel veel met me. Ik zal dus denk ik altijd muzikant blijven. Misschien dat het ooit een managementfunctie wordt, maar het zal altijd wel in de muziekindustrie blijven.”

 

Dus je hebt wel echt iets gevonden waar je gelukkig van wordt, bijzonder toch!

“Ja ik heb nooit anders gedaan of gewild. Het was altijd duidelijk: ik wil muzikant worden.

Mensen vroegen mij weleens heb je een plan b? Ik dacht alleen maar: Hoezo plan b? Daar heb ik nooit over nagedacht, er is voor mij geen plan b, dit is het gewoon. En het is tot nu toe aardig gelukt. Zelfs in deze crisis lukt het me om de huur nog te betalen, dus het gaat gewoon goed.”

 

Gaan we je nog eens tegenkomen bij Popronde? 

“Als bezoeker sowieso! Ieder jaar probeer ik wel drie steden mee te pakken. Die sfeer als bezoeker is super leuk en heel anders dan wanneer je speelt natuurlijk. Plus je hebt niet die stress: oh shit, het paaltje moet naar beneden en hoe komen we het centrum in en weer uit? En dan de truc met een fiets voor de paaltjes leggen, zodat de metaaldetector hem oppikt en de boom naar beneden gaat en je erdoor kunt.”

 

Haha wauw, creatief! 

“Ja, dat gebeurde vaak. Tegenwoordig kun je gewoon bellen.”

 

Wat zijn je ambities voor de toekomst?

“Dit jaar mijn pianomuziek releasen, en ooit nog een solo-project. Verder wil ik me niet teveel vastpinnen op dingen, ik ben nu gewoon lekker muziek aan het maken. Me nu focussen op optredens heeft weinig zin want dan komt er weer een persconferentie en ben je weer teleurgesteld. Geen concrete plannen verder dus. Het komt altijd wel goed en ik zie het wel.”

 

 

 

Welke Allstar zouden wij volgens jou eens moeten interviewen? Laat het ons weten in de comments. We vinden het tof om van je te horen.

Instagram

popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023
popronde Laat je horen voor de fantastische artiesten van Popronde 2023🤩👏 én voor de fotografen die de Popronde GEWELDIG in beeld hebben gebracht. Wauw! S/O naar @jessie_kamp en @lindedorenbos📣 Geef ze een digitale ovatie in de comments👇 👏🔥❤️🙌 👉de inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend (link in bio)
21 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat (2/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? We zochten hem op tijdens @poprondedenhaag voor een potje #RaadDePlaat In deel 1 haalde @jesperjespermusic al best een goede score, maar kan hij dat evenaren?👀 Welke song en artiest herkende jij sneller dan Jesper?🤓💥 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
18 dec. 2023
popronde 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗮 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗰𝗵! Socks - T's - Bling - CD's & Vinyl - ook dit jaar hadden de acts heel veel toffe merch bij zich. Heb jij een van hun merch items op het oog?👀 Of wil je je Popronde buddy verrassen met een Popronde souvenir?🎁 Support je nieuwe favo artiest - koop merch! Stuur ze een dm, check hun webshops, koop dat toffe item, zo simpel kan het zijn! Wil je de acts op een andere manier supporten? Dat kan ook door: ✨ ze te volgen op socials ✨ ze te volgen op (bijvoorbeeld) Spotify ✨ een ticket te kopen voor een show ✨ hun muziek te delen ✨ actief te reageren onder berichten Steek je liefde voor de artiesten en de muziek niet onder stoelen of banken! ❤️❤️❤️❤️ 🎶NEWT (@hi.im.newt) - In & Out
15 dec. 2023
popronde Een onvergetelijke avond van een legendarische tour!💯 Popronde 2023 zit erop en dat vierden we op 25 november met een Eindfeest in een uitverkochte Melkweg. We duiken terug in de tijd naar die avond, met fantastische shows van een diverse club Popronde acts. Er werd gedanst, gesprongen, meegezongen, en vooral keihard genoten! ❤️🕺🏾💥🔥 Tot volgend jaar! 🫶🥳 📸&📽️&✂️: @reneemeijer 2nd 📹: @thomblisto 🎶: @yaro.mila_ - Therapy ✨✨✨✨✨ 👉Inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend! (link in bio)
14 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat! (1/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? Hij tourde al meerdere keren mee als drummer / zanger / gitarist. Dus zochten we hem tijdens @poprondedenhaag op voor een potje #raaddeplaat Raad jij sneller welke nummers en welke ex-Popronde acts je hoort?🤓💥 Welke song herkende jij sneller dan Jesper?👀 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
12 dec. 2023
popronde Een radiohit scoren? Yes please?! 📻🤩 Maar, dan moet je eerst je muziek op de radio krijgen. Alleen, HOE krijg je je muziek op de radio?👀 Hugo Schaap (coördinator 3FM Talent & muzieksamensteller 3FM) en Guillaume Warmerdam (@l_a_b_m_u_s_i_c & @makewaves.fm) bespreken in de nieuwste Popronde Academy aflevering hoe opkomende artiesten hun tracks op de juiste plek kunnen krijgen. Guillaume geeft inzicht in de functies van boutique label en distributie services, waar Hugo vanaf de andere kant van de tafel uitlegt hoe een radiozender haar playlists opstelt. ✨️De aflevering is exclusief beschikbaar voor acts die geselecteerd zijn (geweest) voor Popronde. ✨️Popronde Academy is een (besloten) omgeving waarin geselecteerde acts van de Popronde door tips & tricks van verschillende sleutelfiguren uit de muziekindustrie worden voorbereid op hun deelname aan Popronde, en ondertussen leren over hoe de Nederlandse muzieksector in elkaar zit. Een goede reden dus om je in te schrijven voor Popronde 2024!🤩 👉 inschrijven en info: link in bio ✨️ ✨️ ✨️ 🎥 video & edit door Lorenzo Gentili @lorex.mov 🎶@thames.band
11 dec. 2023
popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen