De Acts van Popronde 2022: Johnny loves me

donderdag 14 juli 2022

Credits: Jessie Kamp Fotografie

Introducing: Johnny loves me

Johnny loves me werd in 2019 geselecteerd voor Popronde. Nu, een pandemie en een heleboel persoonlijke groei later, gaat Jonathan Bergsma, aka Johnny loves me, weer met ons op tour. In de aanloop naar zijn nieuwe album, blikken we samen met hem terug op zijn deelname in 2019 en praten we over zijn persoonlijke ontwikkelingen en het gedachtegoed van zijn werk. Leer het Popronde 2022 talent alvast beter kennen door het openhartige gesprek dat we met hem hadden over kwetsbaarheid, liefde en het wegrennen voor problemen.

 

 

Laten we beginnen bij het begin: wie is Johnny loves me?

Ik ben Jonathan Bergsma, 25 jaar en mijn artiestennaam is Johnny loves me. Ik luisterde vroeger veel naar Ronnie Flex, Drake en De Jeugd van Tegenwoordig, dat soort dingen, en ben daardoor begonnen met rappen. In 2019 heb ik een EP’tje gedropt, die heet Swavy Baby, dat is afgeleid van het collectief ‘Swavement’ waar ik toen mee begonnen ben. Ja, nu ben ik nog steeds Johnny loves me maar maak ik wel vanuit een hele andere insteek muziek. Ik ben gegroeid van een jongetje naar iemand die veel meer bezig is met psychologie en filosofie. Ik probeer meer vanuit mezelf conceptuele muziek te maken met een duidelijk narratief daarin. Ik heb nu minder één stijltje of dingetje dat ik probeer na te doen, ik maak nu gewoon een soort fusion van alle stijlen en geluiden die ik vet vind. Dus ik noem het daarom ook gewoon pop. Je kan er wel hiphop onder zetten, maar is het echt hiphop? Dat weet ik ook niet meer. Ik heb dat een beetje losgelaten.

 

Je had het net over psychologie, filosofie en conceptuele muziek. Wat horen we daarvan terug in jouw muziek?

Ik ben nu heel veel bezig met kwetsbaarheid, omdat ik geloof dat dat cruciaal is als je kijkt naar een van de belangrijkste dingen in een mensenleven: liefde. Ik heb altijd, en ik denk dat dat voor iedereen eigenlijk wel geldt, gehoopt op liefde. Maar ik denk dat de meeste mensen niet meer durven te hopen op liefde, geluk of écht leven, zoals ik dat dan noem. En volgens mij is de enige manier om daar een greintje van te zien in je leven door je kwetsbaar op te stellen. Daar gaat mijn nieuwe album ook over, of eigenlijk gaat tweederde van het album over hoe ik heel erg bang ben voor kwetsbaarheid en er de hele tijd voor wegren. En vervolgens, vervormt de werkelijkheid steeds verder totdat ik helemaal niet meer weet wat er echt is en wat niet, omdat ik niet durf te uiten wat ik voel en wat ik wil. Totdat ik mijzelf confronteer, omdat ik zoveel heb weggerend van die confrontatie, en vervolgens na ga wat er eigenlijk is gebeurd en waarom ik zo bang ben. Dat is de stap die ik maak in het album. Ik probeer het te accepteren, maar dat is natuurlijk een langer proces. 

 

Was jij bij je vorige deelname aan Popronde ook al zoveel bezig met kwetsbaarheid of is dat een recentere ontwikkeling?

Bij mijn vorige deelname, in 2019, had ik gewoon een EP’tje gemaakt. Ik wilde gewoon rap-, trap-achtige muziek maken, maar dan een klein beetje alternatiever dan sommige anderen. Ik was wel bezig met kwetsbaarheid, maar het voelde meer als een act. Ik ging gewoon sad-boy-type liedjes maken over heartbreak, als Post Malone, en dan had ik het wel over dingen die mij aan het hart lagen, maar ik kon daar niet echt bij. Ik durfde dat niet echt te voelen en daarom voelde het ook niet echt als een deel van mij. Het was meer bedacht. Ik had pas net mijn eerste EP gedropt en we wilden gewoon alles pakken wat we pakken konden dus ik had me aangemeld voor Popronde en de Grote Prijs van Nederland. Daar werden we voor geselecteerd en dat was super vet, maar als ik terugkijk wist ik toen nog helemaal niet wat ik aan het doen was en wat ik wilde. Ik had gewoon iets gemaakt met vrienden en toen gingen we optreden met een DJ-set en synthesizer erbij, maar ik wist nog heel weinig over optreden en dergelijke. Ik heb nu veel meer controle en ben meer een artistiek leider van Johnny loves me. Ik weet beter hoe ik het wil hebben en hoe het eruit moet zien. Het is belangrijk voor me dat het hele gevoel, het verhaal, de ‘brand’ of hoe je het wilt noemen allemaal op elkaar aansluit. Ik ben ook veel bezig met de visualisatie van mijn muziek; hoe ziet dat er dan uit en welke kleuren horen daarbij? Bij de show denk ik ook aan het licht, welke visual, wat voor decor, hoe speel ik dat met de band en hoe en waar zet ik die neer? Het is een alomvattend stuk en niet alleen liedjes. Dat is ook wat ik het vetste vind bij de artiesten waar ik naar opkijk. 

 

Aan welke artiesten moeten we dan denken?

Tyler, the Creator, Frank Ocean, Kanye West, André 3000, Kendrick Lamar, Mac Miller. Daarbij zie ik dat terug. Binnen Nederland kijk ik naar Fresku, Ares of Spinvis, dat vind ik heel vet qua sound en qua gevoel wat daar altijd in zit. Maar als ik kijk naar die productie-value, dan zie ik dat vooral bij die Amerikaanse artiesten. Ik wil eigenlijk dat dat ook meer een ding wordt in Nederland, dat je ook vooruit probeert te streven in het gedachtegoed. Dat het niet alleen een liedje is zodat je ‘popping’ blijft. Maarja, dat is misschien ook een beetje wishful-thinking.

 

Maar dat mag! Hoe heeft deze verandering, in je aanpak en denkwijze, voor jou plaatsgevonden? Heeft de pandemie, dus een tijd lang niet kunnen optreden tussen je twee Popronde deelnames in, daar nog een rol in gespeeld?

Ik vind het moeilijk om de pandemie daar in te betrekken. Vanuit confrontatie in mijn afgelopen relatie, of mijzelf, met de boeken die ik las en wat ik zie en luister is het allemaal gewoon langzamerhand vorm gaan krijgen. Op een gegeven moment besefte ik dat ik niet mezelf durfde te zijn. Dat werd steeds belangrijker voor mij, om daar een vorm of woord voor te vinden. Waarom is dat nou zo? Ik heb toen een aantal dingen gezien, zoals de ‘Boys won’t be boys’ voorstelling of het boekje van een stripmaker, Stijn Schenk, ‘Wij Mannen’. Ik luisterde naar de Dissect podcast over Frank Ocean, Kendrick Lamar en dat soort artiesten, waarin ze helemaal worden ontleed. Ik kwam er achter dat er zoveel in zit, in muziek. Dat is wat ik ook wil. Ik word niet warm genoeg van een liedje dat goed klinkt. Het moet iets betekenen. Dus ja, het is onderdeel van een groter proces. 

 

De pandemie heeft aan de ene kant geholpen omdat ik meer op mezelf was aangewezen en daarin heb gemerkt dat ik eerder probeerde de verantwoordelijkheid bij anderen te leggen. Ik merkte dat ik helemaal niet kan rekenen op dat iemand anders het proces gaat starten. Op een gegeven moment was het ook uit met mijn ex, later ook weer aan, maar toen heb ik een tijdje bij mijn producer gewoond en geprobeerd muziek te maken maar dat werkte uiteindelijk ook helemaal niet want we konden niet goed communiceren. Toen zat ik ineens weer thuis en voelde ik mij voor het eerst een beetje depressief in mijn leven, ik had dat nooit toegelaten. Ik schoof het altijd aan de kant. Toen besefte ik mij dat kwetsbaarheid ook zit in het creëren en in het durven om iets te proberen zonder dat je weet of het gaat lukken of niet. Dat is eigenlijk super eng. Het lukt steeds vaker, dat ik wel op mezelf kan vertrouwen daarin, want het is okay om iets te maken en gewoon te zien wat het wordt. Ik probeer die boodschap ook uit te stralen.

 

Je hebt het veel over liefde en een diepere betekenis achter je muziek. Ook zit ‘love’ natuurlijk in je artiestennaam. Wat betekent liefde voor jou?

Het is wel grappig want toen ik begon met Johnny loves me had het de betekenis: Johnny houdt van jou en van mij. Het moest een positiviteit uitstralen en bevorderen. Dat deed ik dan ook door thema’s te behandelen die wat moeilijker of zwaarder waren, bijvoorbeeld dat ik niet meer durfde te huilen en niet weet waarom, liefdesverdriet of geen geld hebben. Over de tijd heen is dat veel meer uitgediept en zit er veel meer diepte in het woordje ‘liefde’ in mijn naam; het accepteren van je kwetsbaarheid en durven iets te doen of je ergens over uit te spreken en gewoon te accepteren dat je niet altijd kan beïnvloeden wat er gebeurt. Het is gewoon een stukje ‘openness to experience’. Volgens mij is dat de enige manier om dat échte leven te leven. Probeer gewoon te accepteren, welke uitkomst er maar mag komen, want die pijn waar je waarschijnlijk bang voor bent is minder erg dan de pijn die je voelt door je te laten leiden door die angst en niks te doen.

 

Ik hoor dat je veel nadenkt over de boodschap en dat de onderwerpen die je bespreekt echt diep vanuit jezelf komen. Waar ligt de grens tussen Jonathan en Johnny loves me? Wat zijn de verschillen tussen die twee karakters?

Ik denk dat Johnny loves me een uitvergroting is van aspecten van mij. Als ik muziek maak kan ik iets heftiger in het emotionele of het wegrennen duiken en dat groter maken dan mij alleen. Elk persoon heeft duizenden, al dan niet miljoenen kanten van zichzelf. Een artiest, al helemaal aan het begin, moet toch een iets versimpeld gevoel of verhaal uitstralen voor de mensen om daar in mee te komen. 

 

Je vertelde net dat je twee jaar geleden nog onervaren was en ambities hebt met hoe je je op het podium wil presenteren. Dit jaar doe je weer mee met Popronde, heb je al ideeën over hoe je het nu anders gaat aanpakken en wat we kunnen verwachten?

Ik ben sinds vorige december met een band aan het spelen en ik merk dat we steeds beter de producties live kunnen neerzetten. Deze zomer ga ik nog werken aan mijn liveshow waarvoor ik nu een opzetje heb gemaakt, een prototype, zeg maar, met decor, lichtplan en eigen geluidsmensen. Het wordt een complete performance waarin ik een heel verhaal wil vertellen. Dat album is nu bijna af dus hopelijk kan ik daar volgende januari echt mee gaan spelen. 

 

Tijdens Popronde wil ik elke maand/anderhalve maand een single gaan droppen en dan hopelijk in januari het geheel releasen. Omdat ik nog niet mijn hele album kan spelen en het complete verhaal van begin tot eind kan vertellen is mijn doel voor Popronde om gewoon lekker te spelen, goeie shows neer te zetten en nog meer ervaring op te doen met de band en het publiek kennis te laten maken met Johnny loves me & the lovebirds.

 

Wat ik ook wil doen is ‘colour coding’. Mijn album wordt oranje en blauw. Ik heb twee versies van mijzelf die ik uitlicht. Johnny loves me probeert zich kwetsbaar op te stellen en hij probeert een positieve verandering in zichzelf en de wereld te inspireren, en je hebt Sjonnie, dat is de versie van mijzelf die bang is maar dat niet toe kan geven en dus de hele tijd wegrent van zijn emoties. “Ik ben Sjonnie, ik ben blij en ik heb nergens last van!” Als ik het op zo’n manier kan vertellen kan ik mensen, denk ik, in een half uur kennis laten maken met wie ik ben als artiest. 

 

Okay, wow! Het klinkt alsof het een hele beleving gaat worden voor het publiek. Wat kunnen wij verwachten als we naar jouw show gaan? 

Om mijn eigen liedje maar even te quoten, wat ik heel vaak doe: “een rollercoaster aan emoties”. Ik vind het fijn als mensen gewoon meegenomen kunnen worden. Ik wil proberen om een heleboel kanten van mijzelf te laten zien en het publiek echt mee te nemen in mijn verhalen en mee te slepen in de verschillende emoties. Dus van heel klein en kwetsbaar naar heel groot en luid, alle kanten op kunnen gaan. Veelzijdig, doch samenhangend. Een meeslepende live ervaring. Dat lijkt me heel leuk. We gaan gewoon rocken. Ik heb er zin in!

Bekijk de artiest uit deze blog

Instagram

popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen