Nieuws

De Acts van Popronde 2022: ZULU GREEN

woensdag 29 juni 2022

Introducing: ZULU GREEN

ZULU GREEN werd in 2020 geselecteerd voor de Popronde, maar die tour verliep natuurlijk heel anders dan gepland. Na een pandemie en de nodige tegenslagen krijgt een opgeleefde ZULU GREEN nu nog een keer de kans om haar boodschap met Popronde door Nederland te verspreiden. In een openhartig gesprek vertelt ze over persoonlijke groei, tegenslagen en haar muziek.

 

Laten we beginnen bij het begin. Wie is ZULU GREEN en wat voor muziek maak je?

Ja, damn, wie is ZULU GREEN. Ik vind het soms moeilijk om te beantwoorden want ZULU GREEN is heel veel. Met heel veel bedoel ik; I’m a mother, a sister, I’m a boy and a girl and an artist. ZULU is een vertaler van vibraties. Ik heb ook geen genre omdat ik er niet in geloof dat mensen een hele dag boos, verliefd of in een feeststemming kunnen zijn. Mijn muziek is een vertaling van mijn leven en als je je daar in kan vinden dan ben je voor mij ook een deel van ZULU GREEN. 

Maar kort gezegd is ZULU GREEN een Amsterdam raised and based artist die neo-soul maakt, geboren uit hiphop, maar mijn stijl is eigenlijk meer een samenvatting van genres en invloeden. Ik probeer experimenteel te zijn met mijn geluiden en muziek, want ik ben ook experimenteel met mijn leven. Zulu staat voor de black heritage en Green voor de hart chakra, want alles komt uit het hart. Ik noem mijzelf ook wel een vibe vertaler die het leven vertaalt door een roze, rauwe, trippy, spiritual bril. 

 

Verder is het voor mij belangrijk dat ik mijzelf terug kan zien in de art die ik maak. ZULU GREEN is eigenlijk een verlenging van wat en wie ik ben. Ik vind ZULU GREEN soms meer mij dan Nashedy (haar officiële naam). Als Nashedy keer ik heel erg naar binnen en als ZULU juist naar buiten. Bij ZULU GREEN zie je dus meer van wie ik ben. 

 

Je haalt inspiratie uit genres en invloeden, zei je. Uit welke muziek haal je inspiratie?

Ik haal inspiratie uit alles dat goed is. Maakt niet uit uit welk genre of welke tijd deze muziek vandaan komt. Ik haal mijn inspiratie uit amapiano tot trap, r&b tot rock. Het moet gewoon goed zijn en het moet raken.

 

Mijn muziek vind ik zelf niet echt te vergelijken met iets of iemand anders.. Ik hoor soms van fans dat mijn stijl invloeden heeft van Kendrick Lamar, The Internet of Missy Elliot, dit vind ik een groot compliment, want dit zijn zeker mensen waar ik naar op kijk in de game. 

 

Je zei inderdaad al eerder dat je veel inspiratie haalt uit je eigen leven. Zijn er persoonlijke boodschappen in de muziek die jij aan je luisteraars meegeeft?

Kijk, ik ben een queer artist. Dat is een deel van mij, maar aan de andere kant is mijn seksuele voorkeur maar een klein deel van wie ik ben. Mijn boodschap is wel dat er te weinig ruimte is voor queer artiesten om zichzelf uit te drukken. Ik hoop dus dat mijn muziek kracht geeft aan mensen die het moeilijk hebben met hun coming-out en mensen die hun coming-out hebben gehad en zich in mijn muziek kunnen vinden. Maar ook is het voor mensen die het verfrissend vinden om een ander perspectief te horen in muziek. Er zit een stukje activisme is mijn muziek. Dat is gewoon being here, being queer, being out, being loud en dat hoor je wel terug. 

 

In 2020 hebben we helaas maar weinig van je kunnen zien tijdens Popronde vanwege het coronajaar. Hoe heb je de pandemie ervaren?

Goed en slecht. De wereld stond natuurlijk op z’n kop, shows werden gecanceld maar daarmee werd wel een nieuw balans gevonden voor mezelf denk ik. Als artiest voelt het eigenlijk altijd alsof je leeft op het leveltje ‘pandemie’. Maar nu ging de wereld eindelijk op mijn tempo, wat me ruimte gaf om me te verdiepen in mijn creativiteit zonder de 'fomo' van het missen van een event. 

 

Daarnaast heb ik toch wel wat mooie shows mogen doen in Corona tijd. Het was natuurlijk jammer dat het er niet zoveel waren als je van Popronde gewend bent. Een vette show die ik wel heb kunnen doen was in Cinetol. Dat was ook mijn eerste show als headliner, dus niet als support of deel van een programma. Een andere show die heel tof was was aan het einde van Popronde in Groningen. Ik heb daar een hele toffe grote muurtekening aan over gehouden die nu in Groningen staat, dus daar ben ik echt heel trots op. 

 

Dit jaar ben je gelukkig weer geselecteerd voor Popronde en kunnen we je hopelijk op veel meer plekken bewonderen. Welke ontwikkelingen heb je sinds de vorige keer dat je geselecteerd was doorgemaakt?

Spirituele ontwikkelingen, ontwikkeling als mens natuurlijk. Ik ben in 2021 door een burn-out gegaan en in een depressie geraakt en de mensen die dat hebben meegemaakt weten dat dit altijd iets is waarvoor je bang blijft om in terug te vallen. Dat heeft er wel voor gezorgd dat ik dichter bij mij spiritualiteit kwam. En in mijn muziek ben ik meer gaan experimenteren met verschillende sounds. Als artiest plaats je jezelf soms zonder dat je het door hebt in een hokje, ook al wil je niet dat mensen dit doen, doe je het soms onbewust zelf door je aan een bepaalde sound te houden of aan een bepaalde image. Ik heb daar wat meer schijt aan gekregen en durf meer mijn veelzijdigheid te laten zien, zowel in mijn sound als mijn persona. 

 

Ik moet denken aan een nummer dat je schreef over je voorouders (ANCESTORS CHANT). Is die connectie met hen ook iets wat is ontstaan tijdens de pandemie?

Grappig dat je het daarover hebt want dat heb ik dus tijdens mijn burn-out geschreven. Toen zat ik echt, het is gek om er over te praten en er op terug te kijken, in een soort van tunnel. Ik ben toen begonnen met mediteren, want ik had ook last van een writers-block. Dat was irritant en eigenlijk zat mijn creativiteit heel 2021 op slot. Ik hoorde steeds een mantra in mijn hoofd die zei dat ik werd geleid door mijn voorouders. Ik werd beschermd door mijn ancestors. Dat begon ik op te schrijven en zo, over een jaar tijd, heb ik ANCESTORS CHANT geschreven. 

 

 

Je gaat natuurlijk na een moeilijke tijd eindelijk weer echt kunnen optreden. Hoe kijk je uit naar de aankomende optredens? 

Weetje, de stage is altijd mijn thuis geweest. Ik voel mij op de stage het meest comfortabel. Ik ben best een socially-awkward-being maar de stage is gewoon mijn thuis, het is mijn kerk. Ik ben dus super excited, ook om mijn shows nog meer uit te bouwen, mensen mee te nemen op de reis die ik heb doorgemaakt, want dat is het eigenlijk. Artistry is eigenlijk gewoon door je eigen persoonlijke proces gaan en de wereld laten meekijken. Ik wil laten zien hoe ik verliefd ben geworden, maar ook hoe die relatie weer eindigde. Ik wil mijn leven laten zien. Ik zeg altijd: “you can relate to the life or you can't, and the people that can relate zijn gewoon een deel van de ZULU - krrrr - Nation”. 

 

Over Popronde gesproken, wat verwacht en hoop je van Popronde 2022?

Mooie, betekenisvolle shows en natuurlijk Eurosonic Noorderslag daarna! 

 

En wat kunnen wij van jou verwachten op Popronde?

Dat wordt zeker een out-of-world-ervaring en een ervaring die al je zintuigen prikkelt. Ik doe vooraf ook een ritueel dat we de stage blessen, een sage ritueel. Het wordt een spirituele experience en wat je daar uithaalt is aan jou. You will see a whole lot of blackness, a whole lot of queerness and spirituality and a whole lot of alien shit. Je kan altijd het onverwachte van mij verwachten, maar ga er altijd vanuit that it’s gonna be a whole lotta VIBES.

 

Bekijk de artiest uit deze blog

Instagram

popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023
popronde Laat je horen voor de fantastische artiesten van Popronde 2023🤩👏 én voor de fotografen die de Popronde GEWELDIG in beeld hebben gebracht. Wauw! S/O naar @jessie_kamp en @lindedorenbos📣 Geef ze een digitale ovatie in de comments👇 👏🔥❤️🙌 👉de inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend (link in bio)
21 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat (2/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? We zochten hem op tijdens @poprondedenhaag voor een potje #RaadDePlaat In deel 1 haalde @jesperjespermusic al best een goede score, maar kan hij dat evenaren?👀 Welke song en artiest herkende jij sneller dan Jesper?🤓💥 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
18 dec. 2023
popronde 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗮 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗰𝗵! Socks - T's - Bling - CD's & Vinyl - ook dit jaar hadden de acts heel veel toffe merch bij zich. Heb jij een van hun merch items op het oog?👀 Of wil je je Popronde buddy verrassen met een Popronde souvenir?🎁 Support je nieuwe favo artiest - koop merch! Stuur ze een dm, check hun webshops, koop dat toffe item, zo simpel kan het zijn! Wil je de acts op een andere manier supporten? Dat kan ook door: ✨ ze te volgen op socials ✨ ze te volgen op (bijvoorbeeld) Spotify ✨ een ticket te kopen voor een show ✨ hun muziek te delen ✨ actief te reageren onder berichten Steek je liefde voor de artiesten en de muziek niet onder stoelen of banken! ❤️❤️❤️❤️ 🎶NEWT (@hi.im.newt) - In & Out
15 dec. 2023
popronde Een onvergetelijke avond van een legendarische tour!💯 Popronde 2023 zit erop en dat vierden we op 25 november met een Eindfeest in een uitverkochte Melkweg. We duiken terug in de tijd naar die avond, met fantastische shows van een diverse club Popronde acts. Er werd gedanst, gesprongen, meegezongen, en vooral keihard genoten! ❤️🕺🏾💥🔥 Tot volgend jaar! 🫶🥳 📸&📽️&✂️: @reneemeijer 2nd 📹: @thomblisto 🎶: @yaro.mila_ - Therapy ✨✨✨✨✨ 👉Inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend! (link in bio)
14 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat! (1/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? Hij tourde al meerdere keren mee als drummer / zanger / gitarist. Dus zochten we hem tijdens @poprondedenhaag op voor een potje #raaddeplaat Raad jij sneller welke nummers en welke ex-Popronde acts je hoort?🤓💥 Welke song herkende jij sneller dan Jesper?👀 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
12 dec. 2023
popronde Een radiohit scoren? Yes please?! 📻🤩 Maar, dan moet je eerst je muziek op de radio krijgen. Alleen, HOE krijg je je muziek op de radio?👀 Hugo Schaap (coördinator 3FM Talent & muzieksamensteller 3FM) en Guillaume Warmerdam (@l_a_b_m_u_s_i_c & @makewaves.fm) bespreken in de nieuwste Popronde Academy aflevering hoe opkomende artiesten hun tracks op de juiste plek kunnen krijgen. Guillaume geeft inzicht in de functies van boutique label en distributie services, waar Hugo vanaf de andere kant van de tafel uitlegt hoe een radiozender haar playlists opstelt. ✨️De aflevering is exclusief beschikbaar voor acts die geselecteerd zijn (geweest) voor Popronde. ✨️Popronde Academy is een (besloten) omgeving waarin geselecteerde acts van de Popronde door tips & tricks van verschillende sleutelfiguren uit de muziekindustrie worden voorbereid op hun deelname aan Popronde, en ondertussen leren over hoe de Nederlandse muzieksector in elkaar zit. Een goede reden dus om je in te schrijven voor Popronde 2024!🤩 👉 inschrijven en info: link in bio ✨️ ✨️ ✨️ 🎥 video & edit door Lorenzo Gentili @lorex.mov 🎶@thames.band
11 dec. 2023
popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen