Podcast

De Voorronde - de Musicmaker podcast op weg naar Popronde 2021

vrijdag 11 juni 2021

De Voorronde - Aflevering 1 


In deze eerste aflevering van de Voorronde vertellen Tosca van der Waals (Stella) en Youp Boelens (Joey's Midnight Club) over waar ze zoal mee bezig zijn geweest in het afgelopen jaar, over hun toekomstplannen en hun deelname aan Popronde 2021.

 

"Het is helemaal niet motiverend om een jaar lang tijd te investeren in iets dat op het moment nergens heen gaat. Ik heb wel gewoon hard gewerkt maar ik heb ook de tijd genomen om juist andere dingen de doen."

 

 

De Voorronde
In De Voorronde spreken hosts Rick Lemmens en Koen van Druten met deelnemers van Popronde 2021. Vanaf donderdag 10 juni verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering, opgenomen in het Aquarium in de Q-Factory in Amsterdam.

De Voorronde is beschikbaar op verschillende streamingsdiensten, zoals Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.fm.

 

In deze aflvering: 

 

Stella
Stella ken je misschien van hun deelname aan Popronde 2020. Vanwege de lockdown hebben ze maar een keer kunnen spelen tijdens Popronde, maar ze zijn ook dit jaar weer geselecteerd, dus dit najaar touren ze eindelijk echt mee met de Popronde karavaan. De band bestaat uit vier leden: Tosca van der Waals (zang en gitaar), Jasmine van der Waals (leadgitaar), Kasper de Boer (drums) en Eszl de Vois (bas).

Onlangs bracht Stella de eerste single uit op Spotify, Kiss Me, inclusief videoclip waarin Tosca baddert in een bad in de sneeuw. 

 

 

Joey's Midnight Club

De band bestaat iets meer dan een jaar en bracht zo voornamelijk hun bandbestaan in coronatijden door. Desalniettemin wisten ze zich in de kijkert te spelen op Stream Sonic van Eurosonic, zijn ze geselecteerd voor Popronde 2021 en zijn ze flink aan het schrijven geslagen met een debuut EP in het verschiet. Joey's Midnight Club is een trio dat zich laat inspireren door 90's rock, met sterke melodielijnen, puntige gitaarriffs en dreunende baslijnen, bestaande uit Youp Boelens (gitaar en zang), Nanne Hatzman (drums) en Jelle Beumer (bas). 

 

 

 

 

 

 Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen