Podcast

De Voorronde - Music Maker podcast op weg naar Popronde 2021

vrijdag 25 juni 2021

De Voorronde - Aflevering 3

 

Juan Juan en Son de Aquí zijn allebei acts die sterk beïnvloed worden door de Latijns-Amerikaanse cultuur. Maar of ze er ook hetzelfde over denken?... Je hoort er meer over in aflevering 3 van de wekelijkse podcast van Music Maker - De Voorronde.

 

 

De Voorronde
De Voorronde is een wekelijkse podcast door Music Maker in aanloop naar de Popronde tour in het najaar. In De Voorronde spreken hosts Rick Lemmens en Koen van Druten met deelnemers van Popronde 2021. Vanaf donderdag 10 juni verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering, opgenomen in het Aquarium in de Q-Factory in Amsterdam.

De Voorronde is beschikbaar op verschillende streamingsdiensten, zoals Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.fm.

De Voorronde podcast is ook te bekijken via Youtube

 

In deze aflevering

Juan Juan

Luisterend naar zijn op een vier sporen cassetterecorder opgenomen debuutplaat New Mexico waan je je even in woestijnig Latijns-Amerikaans territorium op een broeierige road trip. Precies daar waar frontman Gertjan van de Geer ook zijn inspiratie opdeed. In zijn muziek hoor je invloeden terug van Kevin Morby, Velvet Underground en Devendra Banhart. 

Op 3 juli staat Juan Juan samen met mede Popronde acts M. Lucky in Cinetol. Er zijn nog tickets

 

Son de aquí

Oorspronkelijk komt deze Rotterdamse formatie die wereldmuziek maakt uit Mexico Stad. Drummer Daan Arets schoof aan tijdens de podcast om de band te representen. Mocht je dit najaar nog niet klaar zijn met de zomer, duik dan een kroegje of andere locatie in waar Son de Aquí speelt want deze band staat garant voor heerlijke zomerse klanken!

 

 

 

Wil jij graag mee praten over de artikelen? Dat kan door je comment achter te laten. Wij vinden het tof om van je te horen!Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen