Spotify

Popronde presents - New Music Monday 28062021

maandag 28 juni 2021

NEW WEEK NEW MUSIC 

Met de zomervakantie vol in aantocht, hebben we deze week een bomvolle New Music Monday! Maar liefst 12 nieuwe releases van de huidige selectie én oudgedienden. Kortom, meer dan genoeg muziek om je week goed te beginnen en deze maandag door te komen.

 

Door onze New Music Monday Spotify playlist te volgen blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste releases in Poprondeland.

 

Bahghi - EP Sunshine Got The Blues

We trappen deze New Music Monday af met maar liefst 4 nieuwe EP releases uit de huidige selectie. Bahghi kwam afgelopen week met haar nieuwste EP; Sunshine Got The Blues. Een EP dat ze bijna twee jaar geleden al opgenomen heeft. Vlak na het afstuderen aan het conservatorium viel ze in een zwart gaat, waar ze al voor gewaarschuwd was door andere recent afgestudeerden. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak voelde ze zich een vis uit het water. 

 

Terwijl ze de grote, wijde wereld instapte kwam ze erachter wat het betekent om een creatieve, donkere vrouw te zijn in een, door blanke mensen, gedomineerde wereld. Tegelijkertijd kreeg ze ook nog te maken met een break-up. Een periode waarbij Bahghi veel onzekerheid, boosheid, verdriet en eenzaamheid ervaarde, en ze nog moest leren hoe ze hier mee om moest gaan. Met Sunshine Got The Blues hoopt ze mensen de mentale rust te geven waar ze zelf zo naar verlangde in moeilijke tijden.

 

 

MEAU - EP Kalmte

MEAU bracht vorige week haar debuut EP Kalmte uit. Een EP gevuld met 6 hele persoonlijke nummers. Één van de nummers van de EP is Kans, dat gaat over het terugvinden van geluk en fijne gevoelens door te denken aan mooie herinneringen. Daarnaast gaat het nummer Ouder over de struggle die we allemaal kennen bij het ouder worden. 

 

Kortom, Kalmte is een enorm persoonlijke EP van MEAU van geworden. Naast de eerder genoemde nummers, bestaat de EP ook nog uit Kalmte, Relativeren, Weet én Afgesloten. De verhalen achter die nummers mag je zelf gaan ervaren, bereid je in ieder geval voor op en emotionele reis door de persoonlijke gebeurtenissen van MEAU.

 

 

GINGE - EP Belly

De derde EP release van de huidige selectie is de debuut EP van GINGE, genaamd Belly. In het midden van RnB, Neo Soul en pop komt GINGE met 8 songs die gaan over gevoelens die allemaal uit haar buik komen. Vlinders, verlangen, vuur, leegte en meer passeren de revue in Belly. 

 

Een EP die mede geproduceerd is door Boudewijn Pleij en Clarx Kent, en waar een aantal features op staan met Multibeat. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat de nummers dansbaar en opzwepend worden, of juist klein en lieflijk zoals een lullaby. Zo maak je al dansend met hier en daar een traan kennis met GINGE. De EP bestaat uit de songs Molly, Do, Taste It, Knuckles & Keys, Trip Down, Stop Calling, In The End en Stranger.

 

 

KUZKO - Teardrops On The Dancefloor

Voordat we doorgaan met de single releases van deze week, hebben we nog één EP release voor je. KUZKO kwam namelijk afgelopen week ook met hun debuut EP; Teardrops On The Dancefloor. Nadat we de afgelopen weken al hebben genoten van My Mama Said, Party Till It’s Over en Pills, komt KUZKO nu met een EP. 

 

Teardrops on The Dancefloor is een muzikale reis langs vijf situaties waarbij ze tranen lieten vloeien op de dansvloer. Van liefdesdrama tussen bandleden tot onhandelbare werkdruk tot het je niet thuis voelen als Dutch kids in L.A. Dit doen ze echter niet in ballads, maar aan de hand van speelse en dansbare synthpop tracks. Teardrops On The Dancefloor staat vol met meezingbare refreinen en een flinke dosis humor. Precies wat je nodig hebt om een avondje even alles te laten gaan. Naast de drie bovengenoemde nummers staan ook Cali Girls en The Singer Wants The Drummer op de EP. 

 

 

Graeme James - The Wild

We gaan door met de nieuwste release van Graeme James. The Wild kwam afgelopen week uit en is in korte tijd de tweede release van Graeme. Een aantal weken geleden schreven we al over zijn single The Angel of St. George. In The Wild zingt Graeme over zijn verlangens naar wildernis en eenzaamheid. 

 

Daarnaast kondigt hij ook zijn nieuwste EP Field Notes On An Endless Day aan, de laatste in een reeks seizoensgebonden EP’s. Over The Wild vertelt Graeme; ‘’The Wild is een nummer dat geboren is uit het universele verlangen naar wildernis en eenzaamheid. Het is het tweede nummer van de zomer EP; Field Notes On An Endless Day, dat het verlangen beschrijft van de ziel naar het zich klein voelen onder een open lucht, het verloren voelen naast de gigantische bergen en het een worden met het bovenaardse in de stille pracht van de wildernis".

 

 

Nicolaas - Once Upon A Time In Amsterdam

Ook Nicolaas kwam afgelopen week met een nieuwe track. Once Upon A Time In Amsterdam. Een lekker Indie Pop track dat er voor zorgt dat je gelijk in zomerse vibes komt. Nicolaas komt ook in een aantal weken tijd met 2 tracks, want een aantal weken geleden behandelden we ook aan zijn single Lipstick Stains

 

Daarnaast is hij zich op dit moment volop aan het voorbereiden voor zijn EP release show, dat plaats zal vinden op 30 juli. Kortom Nicolaas is volop bezig om zich voor te bereiden voor Popronde en zijn muziek met de wereld te delen.

 

 

NONCHELANGE & LE MOTAT - Ben Ik Daar?

De laatste release van de huidige selectie van deze week is een samenwerking. NONCHELANGE en LE MOTAT komen met hun nieuwe single; Ben Ik Daar? Het is niet de eerste keer dat de twee artiesten samenwerken. Begin februari kwam namelijk hun single Symptomen uit en dat bleek goed te werken. 

 

Twee Indie artiesten die wederom de handen ineen hebben geslagen en met Ben Ik Daar? een lekker, swingende track hebben gemaakt. Een song waar je het gevoel hebt dat je in een park in het zonnetje zit te genieten van verkoeling samen met een aantal vrienden. Een nummer dat het goed zal doen in de zomer. 

 

 

Windup Space (2020) - The Words

Naast alle releases van de huidige selectie, hebben we ook nog 5 releases van oudgedienden voor je in petto. Windup Space kwam afgelopen week met hun nieuwe single The Words. Aankomende vrijdag komen ze ook nog met een live versie van The Words om de release te vieren. Het is tevens de eerste video van ‘The Endless Sky Sessions’, een live recording die ze een tijdje geleden hebben gedaan in de galloway recording studio. 

 

Windup Space is een Emo Rock band die met The Words een knallend nummer brengen. Een rock song waarin je alle zorgen er even uit kunt gooien. Niet te hard, maar precies goed voor de nodige portie rock op de maandagavond.

 

 

Cirrus Minor (2020) - Road To Ruin

Cirrus Minor bracht afgelopen week de nieuwe single Road To Ruin uit. De release hebben ze gevierd met een dikke liveshow in EM2 Groningen, met als support oa. The Desmonds (een band uit de huidige selectie van Popronde). Road To Ruin is een psychedelische Stonerrock song en tevens de tweede single van het debuutalbum van Cirrus Minor dat er aan zit te komen. 

 

Cirrus Minor heeft Road To Ruin laten filmen voor een vette videoclip. Deze is te checken via hun YouTube kanaal, dat doe je hier!

 

 

Fata Boom (2017) - Thick Skin

Van psychedelische Stonerrock gaan we door met elektronische Hip Hop. Fata Boom bracht afgelopen vrijdag hun nieuwe single Thick Skin uit. Een song dat een persoonlijke favoriet is van de band en gaat over hoe ze allemaal langzamerhand verknald werden door de maatschappij, maar toch proberen iemand te zijn die niet tevergeefs sterft. 

 

Op hun Instagram account hebben ze een toffe video online gezet op de dag van de release. Deze check je hier!

 

 

Shaemless (2019) - White Statues

Deze week hebben voor ieder wat wils, naast Hip Hop, Folk en Rock, hebben we ook nog een nieuwe Garage Punk release voor je. De mannen van Shaemless brachten vorige week hun nieuwe single White Statues uit. Een nummer die gelijk vanaf het begin uit je speakers knalt, en dat je gelijk mee laat deinen met je hoofd. 

 

Ruige vocals die je even helemaal wakker schudden. Opbouwende coupletten die al snel plaats maken voor een refrein waar alle frustraties eruit gegooid kunnen worden. Een goed nummer waarmee je alle maandagochtend frustraties in één klap los kunt laten. 

 

 

Lucas Hamming (2012) - Mr. Blue Sky

We sluiten deze New Music Monday af met een oude bekende. In 2012 tourde deze man al mee met Popronde en inmiddels is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Afgelopen week bracht hij zijn nieuwe single Mr. Blue Sky uit. Lucas zelf beschrijft het als een echte Ham rammer ‘’Cause he’s always high on energy!’’

 

Een vrolijke song waar je gelijk een bak aan energie van krijgt. Een nummer dat het goed gaat doen op de festivalzomer, waar iedereen bij het horen van de eerste klanken hun armen de lucht in zal gooien om mee te swingen met Mr. Blue Sky.

 

 

Vind jij het leuk om met ons mee te praten over de artikelen op de blog? Dat kan door je comment achter te laten. We vinden het tof om van je te horen!

 

Instagram

popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023
popronde Laat je horen voor de fantastische artiesten van Popronde 2023🤩👏 én voor de fotografen die de Popronde GEWELDIG in beeld hebben gebracht. Wauw! S/O naar @jessie_kamp en @lindedorenbos📣 Geef ze een digitale ovatie in de comments👇 👏🔥❤️🙌 👉de inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend (link in bio)
21 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat (2/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? We zochten hem op tijdens @poprondedenhaag voor een potje #RaadDePlaat In deel 1 haalde @jesperjespermusic al best een goede score, maar kan hij dat evenaren?👀 Welke song en artiest herkende jij sneller dan Jesper?🤓💥 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
18 dec. 2023
popronde 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗮 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗰𝗵! Socks - T's - Bling - CD's & Vinyl - ook dit jaar hadden de acts heel veel toffe merch bij zich. Heb jij een van hun merch items op het oog?👀 Of wil je je Popronde buddy verrassen met een Popronde souvenir?🎁 Support je nieuwe favo artiest - koop merch! Stuur ze een dm, check hun webshops, koop dat toffe item, zo simpel kan het zijn! Wil je de acts op een andere manier supporten? Dat kan ook door: ✨ ze te volgen op socials ✨ ze te volgen op (bijvoorbeeld) Spotify ✨ een ticket te kopen voor een show ✨ hun muziek te delen ✨ actief te reageren onder berichten Steek je liefde voor de artiesten en de muziek niet onder stoelen of banken! ❤️❤️❤️❤️ 🎶NEWT (@hi.im.newt) - In & Out
15 dec. 2023
popronde Een onvergetelijke avond van een legendarische tour!💯 Popronde 2023 zit erop en dat vierden we op 25 november met een Eindfeest in een uitverkochte Melkweg. We duiken terug in de tijd naar die avond, met fantastische shows van een diverse club Popronde acts. Er werd gedanst, gesprongen, meegezongen, en vooral keihard genoten! ❤️🕺🏾💥🔥 Tot volgend jaar! 🫶🥳 📸&📽️&✂️: @reneemeijer 2nd 📹: @thomblisto 🎶: @yaro.mila_ - Therapy ✨✨✨✨✨ 👉Inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend! (link in bio)
14 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat! (1/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? Hij tourde al meerdere keren mee als drummer / zanger / gitarist. Dus zochten we hem tijdens @poprondedenhaag op voor een potje #raaddeplaat Raad jij sneller welke nummers en welke ex-Popronde acts je hoort?🤓💥 Welke song herkende jij sneller dan Jesper?👀 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
12 dec. 2023
popronde Een radiohit scoren? Yes please?! 📻🤩 Maar, dan moet je eerst je muziek op de radio krijgen. Alleen, HOE krijg je je muziek op de radio?👀 Hugo Schaap (coördinator 3FM Talent & muzieksamensteller 3FM) en Guillaume Warmerdam (@l_a_b_m_u_s_i_c & @makewaves.fm) bespreken in de nieuwste Popronde Academy aflevering hoe opkomende artiesten hun tracks op de juiste plek kunnen krijgen. Guillaume geeft inzicht in de functies van boutique label en distributie services, waar Hugo vanaf de andere kant van de tafel uitlegt hoe een radiozender haar playlists opstelt. ✨️De aflevering is exclusief beschikbaar voor acts die geselecteerd zijn (geweest) voor Popronde. ✨️Popronde Academy is een (besloten) omgeving waarin geselecteerde acts van de Popronde door tips & tricks van verschillende sleutelfiguren uit de muziekindustrie worden voorbereid op hun deelname aan Popronde, en ondertussen leren over hoe de Nederlandse muzieksector in elkaar zit. Een goede reden dus om je in te schrijven voor Popronde 2024!🤩 👉 inschrijven en info: link in bio ✨️ ✨️ ✨️ 🎥 video & edit door Lorenzo Gentili @lorex.mov 🎶@thames.band
11 dec. 2023
popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen