Podcast

de Voorronde - Music Maker podcast op weg naar Popronde 2021

vrijdag 02 juli 2021

de Voorronde - Aflevering 4

In deze aflevering vertellen Popronde deelnemers Leah Rye en Tim Roos (leadzanger van Indigo Pastel) over hoe het muziek maken ooit voor hen begon, hoe ze het maken, beschouwen, creëren en beleven. De twee artiesten gaan samen met de hosts in gesprek over hun muzikale paden tot nu toe en wat hen beweegt als artiesten. 

Een mooi inkijkje in hun processen...

 

 

De Voorronde
De Voorronde is een wekelijkse podcast door Music Maker in aanloop naar de Popronde tour in het najaar. In De Voorronde spreken hosts Rick Lemmens en Koen van Druten met deelnemers van Popronde 2021. Vanaf donderdag 10 juni verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering, opgenomen in het Aquarium in de Q-Factory in Amsterdam.

De Voorronde is beschikbaar op verschillende streamingsdiensten, zoals Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Anchor.fm.

De Voorronde podcast is ook te bekijken via Youtube

 

In deze aflevering

 

Leah Rye

Leah Rye laat zich inspireren door artiesten als Lianne la Havas, Jordan Rakei, maar ook elektronische bands als radiohead en het folky Bon Iver. In haar muziek komt veel diepte en donkerte naar boven en dat resulteert in melodische, alternatieve popliedjes met elektronische invloeden. Volgende week presenteert ze haar debuut EP met een release show in Bitterzoet.

 

Indigo Pastel

Met maar een single op Spotify werd deze 'beachwave' band opgenomen tot de selectie van Popronde 2021. Inmiddels is ook de tweede single uit en krijgen we steeds meer te zien en te horen van de sound van Indigo Pastel. Een veelzijdige sound met aan de ene kant een lichtvoetige, wavy 'loveboat' sound en anderzijds een donkere, melancholische bijna dark folk sound. Tim Roos de zanger van de band vertelt meer over hun muziek in de podcast!

 

 

Wil je graag meepraten over de artikelen op de blog? Dat kan door je reactie achter te laten. Wij vinden het tof om van je te horen!Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen