Spotify

Popronde Presents - New Music Monday 05072021

maandag 05 juli 2021

NEW WEEK NEW MUSIC

Het weekend zit erop, sterker nog de eerste helft van het jaar zit er weer op én Popronde komt steeds dichter bij! Hoog tijd voor een gloednieuwe New Music Monday op deze maandag 5 juli 2021. Met releases van de huidige selectie én oud gedienden kun jij ongestoord je werkweek doorkomen!.

 

Door onze New Music Monday Spotify playlist te volgen blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste releases in Poprondeland.

 

Tres Navy - Go Go Girl

We trappen de week af met de nieuwe track van Tres Navy. Afgelopen donderdag bracht het Hip Hop duo Go Go Girl uit, met een heerlijke beat waarvan je gelijk gaat dansen. De combinatie van stemmen zorgt voor een lekker afwisseling, waardoor iedere keer opnieuw je aandacht wordt gegrepen. 

 

Tijdens de release waren de mannen van Tres Navy live op Instagram om de nieuwe track met iedereen te vieren. Die video check je hier! Ze zijn zich aan het voorbereiden, zodat iedereen in het najaar staat te dansen tijdens Popronde 2021! Zorg dat je ze niet mist!

 

 

YVES - Call Nobody

Deze week hebben we twee releases van de huidige selectie. Naast Tres Navy, kwam ook YVES vorige week met een nieuwe track; Call Nobody. Voor deze track werkte hij samen met Shy. Call Nobody is een heerlijke off beat track, wat ervoor zorgt dat je gelijk gaat bewegen. 

 

De afwisseling van de zang in het refrein en de rap in het couplet zorgt voor een aangename feel. Een heerlijk chill nummer met een laid back vibe, het ideale nummer om tijdens een chill avond in het weekend met vrienden naar te luisteren onder het genot van een drankje. Ook YVES maakt zich klaar om dit gevoel over te brengen in het najaar tijdens Popronde 2021.

 

 

Ben Forte (2019) - Dit Is Wat Ik Nodig Had

Ben Forte is volop bezig met het werken aan een EP, maar heeft daarnaast nog tijd over voor een single tussendoor. Afgelopen week bracht hij het nummer Dit Is Wat Ik Nodig Had uit. Een song met een positieve boodschap. Na een lange periode waarin dingen allemaal fout leken te gaan, komt dan eindelijk het moment dat het beter gaat en je met een fijn persoon je tijd kan deelt. Dat bleek precies te zijn wat Ben nodig had. 

 

Ben Forte timmert lekker aan de weg, afgelopen week maakte hij namelijk ook bekend dat hij het voorprogramma van  Chef’s Special zal verzorgen tijdens 5 shows. Aangezien Ben al vanaf zijn 14de groot fan is van de band, voelt dit als een enorme eer. Wil je de post zien die Ben Forte hier aan wijdde? Dat kan hier

 

 

Ella East (2020) - Lost In The Unknown

Ella East bracht vorige week een ware tranentrekker uit; Lost In The Unknown. Een ongelooflijk emotioneel nummer, waarbij ze beschrijft verloren te zijn in het onbekende, veel te ver van het vertrouwde gevoel. Een nummer dat vraagt om je volledige aandacht, waardoor de tekst je tot in je ziel raakt. 

 

Tijdens het luisteren vraag ik me af of het nummer over Corona gaat. De hele maatschappij heeft de afgelopen tijd in het onbekende geleefd, niet wetend hoe lang het nog zal duren. Wat het verhaal achter het nummer ook precies is, het is er hoe dan ook een die binnenkomt.  

 

 

The Great Communicators (2014) - Whispering Voice

Whispering Voice is het nieuwe pareltje van The Great Communicators. Een heerlijke Indie/Garage song waarvan ik denk dat hij het goed doet op de festivals. Een dromerig couplet, met een catchy refrein, een strakke groove, melodieuze gitaren en fluwelen vocalen. 

 

The Great Communicators is een Indie/Garage/Rock band die zich laat inspireren door bands als Bombay Bicycle Club, Autolux en Yeah Yeah Yeah’s. Nu de pandemie op zijn einde lijkt te lopen, zijn de eerste shows van The Great Communicators aangekondigd. Check hun Instagram voor meer informatie! 

 

 

Amartey (2017) - Self Love

We gaan door met de nieuwe track van Amartey. Vorige week bracht hij in samenwerking met Guilda het nummer Self Love uit. Een song die gaat over hoe belangrijk het is om van jezelf te houden.Je moet altijd op jezelf moet kunnen vertrouwen. Zolang je van jezelf houdt komt alles uiteindelijk weer goed. 

 

Self Love is een Hip Hop track met urban vibes. Een simpele beat met een afwisseling tussen zang en rap. Wanneer je na een drukke dag even lekker wilt relaxen, dan is Self Love zeker een aanrader!

 

 

Lorrèn (2019) - EP Pieces

We sluiten deze New Music Monday af met een EP release van Lorrèn. Afgelopen week bracht ze Pieces uit. Een EP van 5 nummers, goed voor 17 minuten aan muziek! Haar songs gaan dan ook over alles wat het leven te bieden heeft; De zoektocht naar geluk en vrijheid, ups en downs, liefde en de kracht van een positieve mindset. 

 

Haar laatste singles Pieces, Someone To Love, Alone en Tell Me hebben al heel wat streams opgeleverd en worden regelmatig gedraaid op radiostations zoals Radio 1, 2, 5, Q-Music, Sublime FM en op internationale radiostations in Portugal, België, Oostenrijk en Denemarken. Op Pieces staat naast bovengenoemde nummers ook haar nieuwe single Tropical Commotion, waarvan ze zelf denkt dat het wel eens de zomerhit van 2021 zou kunnen worden. Kortom, genoeg reden om de EP te gaan luisteren! 

 

 

 

Vind jij het leuk om met ons mee te praten over de artikelen op de blog? Dat kan door je comment achter te laten. We vinden het tof om van je te horen!

 

 Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen