Nieuws

Hoe gaat het met..? Massi

woensdag 14 juli 2021

Tekst & foto's door Jessie Kamp

  

Hoe gaat het met..? 

 

Massi

 

Massi was één van de meest geboekte hiphopacts tijdens Popronde 2017. Samen met zijn liveband vertaalt hij zijn emoties en ervaringen naar muziek, hij neemt je mee met zijn autobiografische teksten en zet je aan het denken. Het is een tijdje stil geweest vanwege een gebroken relatie en depressie, maar afgelopen voorjaar bracht hij zijn eerste album uit: Samen Alleen. Ik ben benieuwd hoe het met Massi gaat. We zoeken een plekje op in de verkoelende schaduw in de achtertuin en een openhartig gesprek begint.

 

Hoe gaat het met je?
“Het gaat goed met me. Ik heb er echt minstens vijftig keer helemaal doorheen gezeten het afgelopen jaar. Net zoals de rest van de wereld. Maar nu gaat het eigenlijk wel heel goed. Het begint weer een beetje te lopen, ik ben veel muziek aan het maken, lekker met mijn gezondheid bezig en er komen weer shows aan. Dus daar heb ik heel veel zin in!”

 

In februari 2021 kwam je eerste album uit. Hoe was dat?
“Het ding was dat we drie singles hadden gepland om vervolgens het album uit te brengen vorig jaar mei 2020. Corona was een beetje aan het opkomen, maar het viel allemaal nog mee. We wisten allemaal nog niet zo goed waar het heen ging. Ik had een meeting met mijn online distributeur en hij adviseerde om meer singles uit te brengen en zo meer uit het album te halen. Ik was namelijk twee jaar stil geweest, waardoor er niet zo veel ogen meer op me gericht waren. Hij dacht dus dat het slim zou zijn om het te stretchen. Maar ik wilde dat niet, ik had een heel plan: de releaseparty stond in 013, we waren vol aan het repeteren, videoclips waren geschoten, alles was gewoon ready to go. Helaas veranderde dat een paar dagen erna. We zouden toevallig die dag in het voorprogramma van Fresku in MEZZ Breda staan en toen ging alles in één keer plat, niets ging meer door. Het hele plan was niet meer haalbaar, dus toen hebben we besloten om zeven singles uit te brengen in plaats van drie. Ik wilde niet mijn hele album als singles uitbrengen, dus in februari moesten we hem wel releasen.  Alles independent en zonder te kunnen spelen. Het was heel gek en er hadden betere omstandigheden kunnen zijn, maar als ik kijk naar hoe we het hebben gedaan en hoe het jaar is gelopen, ben ik heel erg blij.”

 

Check het album Samen Alleen hier:

 

Even een hele stap terug. Hoe ben jij begonnen met het maken van muziek?
“Op mijn veertiende ben ik uit huis geplaatst. Het ging heel slecht en ik had een groot probleem met autoriteit. Niemand kon mij echt vertellen wat ik moest doen. Op een gegeven moment heb ik twee jaar in een internaat gezeten. Je moest daar twee activiteiten kiezen om te doen, ik ging basketballen en naar de muziekkelder. Dat was een soort studio waar allemaal vrienden van mij waren en waar we gewoon gingen zitten en muziek maken. Op mijn zevende zei ik al tegen mijn moeder dat ik rapper wilde worden, maar ik wist nog helemaal niet wat dat inhield. Ik zette Eminem en 50 Cent op en dacht ‘dat wil ik ook’. Zeven jaar later begon ik dus daadwerkelijk met muziek maken. Ik heb echt vuilniszakken vol geschreven en ging daarmee de studio in. Het sloeg natuurlijk nergens op, ik was veertien, maar dat was echt het moment dat ik verliefd ben geworden op schrijven. Mijn eerste liedje heette ‘Problemen’ en ging over alle problemen die ik had als 14-jarige. Het was eigenlijk een soort therapie.”

 

 20190716_Massi_Shoot_JessieKamp_02_06.jpg

 

De nummers die je nu uitbrengt zijn autobiografisch, je stelt je kwetsbaar op. Hoe is het voor jou om dat aan anderen te laten horen?
“Ik ben gewoon brutally honest. Ik kan me ook voorstellen dat sommige dingen die ik zeg pijn kunnen doen, dat die heel erg hard binnen kunnen komen of dat je die niet verwacht. Heel Samen Alleen, gaat over mijzelf: mijzelf kwijtraken en daarna het terugvinden van mijzelf. Het gaat ongeveer over de periode van 2016 tot 2019. In die jaren was ik vooral bezig met het verwerken van een relatie die kapot was gegaan. Dat ging heel erg met ups en downs. Alle liedjes die over liefde of heartbreak gaan, die gaan over haar. De eerste keer dat ik ze haar liet horen was wel spannend, maar het is zo normaal geworden om daar muziek over te maken.”

 

Ben je begonnen in je eentje en heb je daarna de overstap gedaan naar een band?
“Ik zat altijd in een hiphopduo: Exclamation. Dat was met een vriend van mij, Wolf. Samen zijn we begonnen met muziek maken en uitbrengen. Uiteindelijk wilden we andere dingen en zijn we uit elkaar gegaan. We speelden wel eens met een gitarist of saxofonist en ik wist toen al dat ik heel graag met een liveband wilde werken. Die mensen had ik niet om mij heen, dus toen ben ik naar de Rockacademie in Tilburg gegaan. Op een gegeven moment wilde ik mij aanmelden voor De Grote Prijs van Nederland en had ik op het schoolplein gezegd dat ik dat met een liveband wilde doen. Er kwamen meteen allemaal mensen ‘hey cool, let’s go!’. Dus zo is het gegaan. Alleen mijn bassist is nog uit die originele band en voor de rest is het door de jaren heen geswitcht. Soms vind ik dat ook een beetje gek. Ik ben Massi, het is mijn act en ik heb een vaste liveband, maar als ik op een tof festival kan spelen en mijn drummer kan bijvoorbeeld niet. Dan bel ik wel een andere drummer. Dus het zit een beetje tussen een ‘echte band’ en een solo act in.”

 

2017_Massi_PoprondeZutphen_Sharon&Maureen_02.jpg

Popronde Zutphen (2017) door Sharon & Maureen Fotografie

 

Waar droomde je van toen je meedeed met Popronde in 2017?
“Dezelfde dingen waar ik nog steeds van droom denk ik. Het afgelopen jaar heb ik geleerd in het moment te leven. Ik heb heel lang alleen maar gestreefd naar meer, waardoor ik nooit echt gelukkig was met wat ik had. Ambities zijn goed, maar je moet jezelf wel terugzetten in het moment. Als ik kijk naar waar ik vijf jaar geleden van droomde, dan ben ik dat nu aan het doen. Maar de big dreams zijn natuurlijk mijn eigen uitverkochte tour in grote zalen en op grote festivals. Dat soort dingen lijken mij gewoon heel gaaf om te doen.”

 

Wat heeft Popronde bijgedragen aan van het waarmaken van je droom?
“Ik vind Popronde echt geweldig, ik heb echt een hele leuke tijd gehad. We hebben negen shows gedaan. Niet eens zo heel veel, maar volgens mij waren we wel één van de meest geboekte hiphopacts dat jaar. We hadden een band van zes man, dus dat was soms wel lastig op bepaalde plekken. Van die negen shows, waren de meeste echt sick: helemaal vol en met moshpits. Wat het ons heeft gebracht is sowieso een hechtere band met de band. We waren veel onderweg met z’n allen en aan het repeteren. We hebben veel meters gemaakt, op de meest crappy geluidsinstallaties gespeeld en ons nog steeds staande weten te houden. Verder bracht het ook een nieuw netwerk. Tijdens Popronde zijn we getekend bij een boekingskantoor waar we een tijdje hebben gezeten. Het was echt een introductie in het tourleven. Het was heel tof.”

 

2017_Massi_PoprondeHaarlem_Sharon&Maureen_01.jpg

Popronde Haarlem (2017) door Sharon & Maureen

 

En toen was Popronde klaar..
“Het jaar aansluitend hebben we veel gespeeld en daarna, de periode voor m’n album, zat ik echt niet lekker in m’n vel. Dat hoor je ook wel aan sommige nummers van het album. Ik zat aan de grond, wist niet meer wat ik wilde en heb zelfs wel eens getwijfeld om te stoppen met muziek. Ik was heel erg depressief en heb een tijdje bij een psycholoog gelopen. Het kon zo niet meer door, dus ik ben gaan zorgen dat ik mijzelf weer op de rit kreeg, nadenken over wat ik wilde: ‘ik ben al jaren bezig, maar wat wil ik nou echt?’. Ik wilde al jaren met een liveband spelen, want daar geniet ik bij andere artiesten ook zo van. Op een gegeven moment dacht ik fack it en ben de studio ingegaan met mijn band en gaan schrijven.”

 

20190515_Massi_Studio_JessieKamp_52b.jpg

 

Hoe heb je dat aangepakt?
“Ik ging een MASTER-traject bij De Coöperatie volgen en kon daar terecht met al mijn vragen, er werd subsidie aangevraagd en ik werd begeleid door professionals. Zo heb ik een week met mijn band, A.R.T. en James Castelijn in een studio in een studio in België gezeten om mijn album op te nemen. Ik raad het echt aan om de expertise van anderen in te schakelen en hulp te vragen. Het heeft me extreem veel geholpen in die tijd. Zonder hen had ik dit niet kunnen doen. We hebben toen in een half jaar, in my opinion, een supertof album weten te maken. Het album Samen Alleen is echt wat Massi is. De essentie. Dus al die shit die is gebeurd en al die dingen die fout zijn gegaan hebben mij wel in laten zien wat ik echt wil.”

 

Waar staat Massi voor?
“Massi staat voor hoop en geloof in jezelf. Ik heb heel veel meegemaakt en heel veel gezien. Moeilijke periodes gehad, heel vaak erdoorheen gezeten en mijzelf afgevraagd waar doe ik het eigenlijk nog voor. Niet suïcidaal, maar meer ‘what de f*ck ben ik nou aan het doen en word ik hier wel gelukkig van’. Elke keer als ik er dan uitklim, kom ik er achter dat ik al veel doe van wat ik leuk vind, maar er meer van moet genieten. Mijn message in mijn muziek kan soms best wel zwaar zijn, maar tegelijkertijd straalt er in elke track wel een soort hoop doorheen. ‘I wanna do this. Ik wil gelukkig zijn, ik verdien het ook om gelukkig te zijn.”

 

20190515_Massi_Studio_JessieKamp_39.jpg

 

Is dat ook wat je de jongere Massi zou willen meegeven?
“Ja, geloof in jezelf. Ik heb mezelf jarenlang heel erg slecht gevoeld en heel erg het idee gehad dat ik liefde niet waard was, dat ik geluk niet waard was, dat ik een slecht persoon was. Dat heeft me helemaal opgevreten en daar ben ik aan onderdoor gegaan. Nu maak ik nog steeds fouten en heb ik nog steeds dingen die ik liever niet zie gebeuren, like every human being, maar het verschil is dat ik nu kan zien dat het mij geen slecht persoon maakt. Dat het niet definieert wie ik ben. Dus ik zou willen zeggen: laat los, accepteer wat er gebeurt, werk hard aan hetgeen waar je iets kan veranderen en waar je niks aan kan veranderen laat het los. En blijf geen sorry zeggen voor dingen waar je niks meer aan kan doen, want je maakt jezelf gek.”

 

Weer even een sprong naar Popronde. Wat is je het meeste bijgebleven?
“Het bandgevoel, het samen-gevoel. We waren gewoon superveel onderweg. Mijn tourmanager was ook een goeie vriend van me en we waren heel close met z’n allen. Bepaalde shows zijn mij ook erg bijgebleven, zoals de eerste in Nijmegen in de HiFi-Klubben. De stroom viel ineens gedeeltelijk uit en dat was het beste wat had kunnen gebeuren. De gitaar en bas versterker bleven aan, het drumstel hoorde je sowieso nog, maar de toetsen en versterkte vocalen deden het niet meer. We hebben doorgepakt en hadden op een gegeven moment een hele jamsessie. Een tijdje later ging al het geluid weer aan en aan het einde van de show had iedereen echt zoiets van ‘wow wat is hier gebeurd’. Dat is echt één van m’n favoriete Popronde momenten.”

 

Als je een nummer zou schrijven over je deelname aan Popronde, wat zou dan de titel zijn?
“Dat is een moeilijke, ik ben nooit zo goed in titels. Ik schrijf gewoon een liedje en dan wat het meest prominent is dat pak ik als titel. ‘Saamhorigheid’ ik zou een liedje niet zo snel zo noemen, maar dat is wel wat stond voor mijn Popronde ervaring. Het was één grote gezellige vibe. Dat gevoel zou het liedje hebben.”

 

2021_PoprondeDaily_Massi_JessieKamp-0058.jpg

 

Naar welke artiest ben jij nieuwsgierig hoe het met diegene gaat? Laat het ons weten in de comments. We vinden het tof om van je te horen.

 

Bekijk de artiest uit deze blog

Instagram

popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023
popronde Morgen mogen we!✨️🎆 En als het aan @femmefugazi ligt dan verandert de Oude zaal van @melkwegamsterdam morgennacht om 2.00 uur in één grote moshpit💥💥💥 Verwacht scherpe punk, explosieve songs en een kolkende zaal. Scoor nog snel je ticket voordat ze erdoorheen zijn gevlogen🚀 Tot morgen?! Check het complete programma en koop je kaartje🎫 op www.popronde.nl/steden/amsterdam (Link in de bio)
24 nov. 2023
popronde Bij welke show sta jij linksvoor?👀 Check het programma van morgen alvast in de slides en stippel je route uit. Morgen duiken we weer @melkwegamsterdam in voor de Popronde afsluiter van het jaar - Het Eindfeest💯🥳🕺 Eventjes weg van de buitenwereld, dansen we ons samen in het zweet, dromen weg, genieten en ontdekken! Zien we je daar?🤩 Nog geen ticket? 👉www.popronde.nl (link in bio) @poprondeamsterdam
24 nov. 2023
popronde Heb jij je ticket voor zaterdag al?✨️ Een band die in de afgelopen weken diepe indruk maakte op Popronde bezoekers is @droomdit Met hun Nederlandstalige melancholische en dromerige liedjes wisten ze het publiek te raken en bewegen! 🕺 Zaterdag staan ze om 0.00 uur in de Oude zaal van @melkwegamsterdam te schitteren✨️💫 Ben jij erbij?👀 Tickets: 👉www.popronde.nl (link in bio) 🎶 Droom Dit
23 nov. 2023
popronde Kom samen, vier de kunst, de cultuur, de muziek en het talent. Sinds gisteren lijkt Nederland een stuk kouder en killer geworden, maar daar gaan wij niet in mee. Het Eindfeest is voor iedereen, Popronde is voor iedereen en Melkweg Amsterdam is voor iedereen❤️ Zolang er een podium is blijven wij er talent op zetten! 💪 Zaterdagavond ontsnappen we voor even, samen, aan de realiteit en duiken we @melkwegamsterdam in voor het Popronde Eindfeest. Zien we je daar? 🫶 💫tickets & info: www.popronde.nl / link in bio
23 nov. 2023
popronde What a ride🚀❤️‍🔥💥🚂💫 Dit was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023. De tour is bijna afgelopen, de cirkel bijna rond. Nog eentje te gaan, deze zaterdag, Het Eindfeest van @poprondeamsterdam in @melkwegamsterdam Dans je nog één keer mee?🙏🕺 Dankjewel aan iedereen die er afgelopen weekend bij was! En SO naar @poprondebreda ✨️ @popronde_enschede ✨️ @poprondedenhaag en ✨️ @poprondebergenopzoom 🙏🙏🙏 Tot zaterdag?!🤩 🎶@keenanmundane - 2DIE4
21 nov. 2023
popronde 🚗🎤 Get ready for a Popronde X Slinger Carpool Karaoke! We saved you a seat on a very special and musical ride 🎶🌟 Watch as these four Pop(ronde) stars - @inge.lamboo - @janetlivv - @maartje_cs and @laurasjinmusic hit the road to @popronderotterdam answering questions from Laura Sjin's friend book and unleashing their vocals in a carpool karaoke session (with some cool classics👀)🤩✨ in the name of promoting 'Slinger,' the app that makes event carpooling a breeze. 🚗So if you're searching for a ride to the Popronde Amsterdam Eindfeest Nov 25th? Or perhaps got a spare seat in your car? Check out the #Slinger widget on popronde.nl and you might carpool karaoke your way to @melkwegamsterdam this Saturday! 🚀 🎉 Janet Livv and Laura Sjin will perform at Het Eindfeest, the closing party of Popronde. So get your tickets (link in bio)! But first things first: check out the roadtrip adventures of these ladies and make sure to support them on their future musical journeys💙 🎥&📸: @reneemeijer 🎶: Laura Sjin - buikpijn Laura Sjin - als het weer weggaat #Popronde #CarpoolKaraoke #SlingerApp #PoprondeAmsterdam 🎵✨
21 nov. 2023
popronde Het was herfstachtig fris buiten, maar binnen was het warm en zat de sfeer er goed in bij @poprondebreda ❤️‍🔥 We zagen fans die de teksten al uit volle borst meezongen, dansend en springend publiek, en geboeide muisstille luisteraars. BREDA BEDANKT!!🙏 Wat was jullie hoogtepunt van Popronde Breda?🤩 📸 @jessie_kamp ✨️✨️✨️✨️ Afgelopen weekend was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023🤯 Aanstaande zaterdag vieren we nog één laatste Popronde feestje - @poprondeamsterdam Het Eindfeest in @melkwegamsterdam Kom jij ook?🧡 Tickets en info ✨️popronde.nl / link in de bio
20 nov. 2023
popronde Dit was popronde voor ons @321astronaut 🚀 Wat een rit! 24 steden en telkens bomvol enthousiaste mensen. Bedankt voor het luisteren en het kopen van onze merch! Wij zijn pas net op stoom want 25 brengen wij ons debuutalbum uit in @ekko.nl kaartjes zijn nu te koop. Dank popronde en dank @3voor12 dit waren fijne vleugels 🪽Shout out naar alle crewleden van Popronde en shout naar mijn mede-astronauten! Xx Pelle
19 nov. 2023
popronde Heyaaa! Wij van @thereyougo_band doen vandaag een Popronde Takeover bij onze allerallerallerlaatste Popronde show in Den Haag!❤️‍🔥🌼 Houd vooral de stories van Popronde in de gaten voor leuke feitjes over Den Haag en hoe onze gig vanavond gaat. Zien we jullie om 20:30 in @thesocialhub.thehague ? 🌻💃
18 nov. 2023
popronde Popronde X Ioana Iorgu - As our Popronde tour is slowly coming to an end, here’s some of our favourite moments. Tonight we’ll be in Enschede (22:45, Café Rocks) and tomorrow in Den Haag (22:15, De Zwarte Ruiter). We had a blast, Popronde! ❤️Alongside these awesome shows, I’m also working on recording my 4th album, so keep an ear out! ⚡️ • 📸 @veerledevos20
17 nov. 2023
popronde Welke acts blazen jou tijdens 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 nog méer uit je sokken?👀 Deze acts voegen we toe aan de line-up van het laatste Popronde feestje van het jaar, @poprondeamsterdam : ✨@JanetLivv ✨ ✨️ @Toverberg_ ✨ ✨️ @laurasjinmusic ✨️ ✨ @iknownoa ✨ ✨️ @Sheymarochdi ✨ ✨️ @Jespfur ✨ ✨️ @silkeveld ✨ Check de video slides voor een muzikale impressie👉 Gisteravond tijdens #KINKinTouch op @kinkpuntnl maakte @jasperleijdens bekend dat ook ✨️ @themocksofficial ✨️ en ✨️ @bowl.band ✨️ erbij zijn! Nóg twee shows waarbij je je in het zweet kan dansen dus. De early birds zijn al gevlogen🕊️ Grijp niet mis en koop je kaartje via www.melkweg.nl of op popronde.nl (link in de bio) De volledige line-up vind je op de website 👉 link in bio 'Eindfeest programma'' Samen maken we er een onvergetelijk feestje van!💥🤩🕺🏾 🎶 @iknownoa - Paradise
17 nov. 2023
popronde Dunne Lijn IS UIT. ✨🌈 Ze is nu overal te beluisteren! Gisteren speelden we onze laatste popronde show bij @poprondebreda en vierden we de release in de take over. Popronde bedankt voor het avontuur! 💖 OP NAAR MEER 🌈
17 nov. 2023
popronde Time flies! We have officially landed in our last ‘regular’ weekend.. 🥹 we can’t believe it either! It is week 11! Take your chance and come visit us in your city before it’s all over: 👉 @poprondebreda 👉 @popronde_enschede 👉 @poprondedenhaag 👉 @poprondebergenopzoom Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
15 nov. 2023
popronde Weekend #10 recap💥🙌 We hebben weer een fantastisch weekend gehad bij @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedeventer en @poprondehilversum Jullie trotseerden regen en wind, en werden gelukkig ook getrakteerd op een zonnetje, en uiteraard heeeel veel muziek! Welke act heeft jou omver geblazen?👀🙂 Nog 5 Poprondes te gaan!😵 Aankomend weekend zijn we bij: @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondebergenopzoom En op 25 november sluiten we de tour af met Het Eindfeest - @poprondeamsterdam - in @melkwegamsterdam ✨️voor info over de programma's en artiesten ga naar popronde.nl (link in bio) Don't miss out! Grijp je kans om er in 2023 nog een keertje bij te zijn🥳 🎶 @bowl.band
14 nov. 2023
popronde Lovely Day-venter🌈 We had a blast at @poprondedeventer last Saturday, hope you did too! Swipe to see a snippet of the Deventer-experience and for what probably is the smallest stage of the entire Popronde👀 The countdown has started for the last Popronde : @poprondeamsterdam Only one more weekend on the road to @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag and @poprondebergenopzoom before the big closing party on the 25th of November. Grab your tickets for @poprondeamsterdam at @melkwegamsterdam before they're sold out! 👉 Tickets on popronde.nl / link in bio 📸 @jessie_kamp
14 nov. 2023
popronde SUPERKRACHT 💪 the movie! Tijdens @poprondedenbosch, @popronde_haarlem, @poprondeutrecht (en deze week nog @poprondedenhaag) kreeg het Popronde team versterking van Team Superkracht🦸‍♂️ @Superkracht.club ontwikkelt de talenten van jongeren met een licht verstandelijke beperking en maakt dit talent zichtbaar in de culturele sector. Ze maken ruimte voor de unieke kwaliteiten en inspirerende karakters. Tessa, Hans, Arzu, Özlem, Ruud en Dave van #TeamSuperkracht stortten zich vol overgave en enthousiasme op hun rol als artist host, content creator en techniekassistent en kregen zo niet alleen een kijkje achter de schermen, maar mochten ook echt meedraaien om hun talenten in te zetten. Dat zorgde voor heel veel blije gezichten! 🫶 Het was een super geslaagde en leuke samenwerking die we de komende jaren zeker nog zullen voortzetten en misschien zelfs wel uitbreiden! 📽️ & 📸 @reneemeijer 🎶 5etra - Inside My Head Primaat - Roze Bril 🔊 @bssmen #possibilize #popronde #superkracht #deweekvandetoegankelijkheid
13 nov. 2023
popronde Hier een mini popronde dump als afsluiter van onze takeover, het was ons een genoegen💓💗💕💞 Kom volgende week in Breda nog een laatste keer samen dansen, en dan zien we elkaar daarna in 2024; got a lotta tunes almost ready for the world !!! 🫡 Love, Leela Rosa xx
12 nov. 2023
popronde 🔥🔥 Oi oi! THAMES here 🔥🔥 Oh my giddy aunt. Popronde has been a blessing. I can’t believe it’s almost over. We’ve met so many of you and did SO MANY crazy gigs! Well it’s not over yet! The craziest one is yet to come. The biggest stage at the Melkweg will be ours at Popronde Eindfeest on November 25th 21.30h. So take out your calendar and come and see what it’s all about. Can’t wait to see you all in the crowd ♥️ Excited? Can’t wait either? Well you can stream us everywhere! And even more good news: from the 29th on you can listen to our BRAND NEW single Astonishment 🥵 It’s the third single of our EP “Lessons For The Patriarchy” Still want more? Then come to our release show at Paradiso on January 17th. This will be the kick-off of our VERY OWN TOUR. So get your hands on those tickets and we’ll see you soon ♥️♥️ X Merlyn
10 nov. 2023
popronde Only a few weeks left, folks! 👏👏👏 swipe for a sneak peek of our program & join us this weekend before it’s too late! 👏👏👏 It is week 10! We’re tapping into double digits, will it be double the fun? Come see your favourite new acts and find out in: 👉 @poprondemiddelburg 👉 @popronde.alkmaar 👉 @poprondedeventer 👉 @poprondehilversum Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
8 nov. 2023
popronde Inmiddels weer een beetje geland na het Popronde weekend? We pakken een momentje om terug te blikken op @popronde_arnhem met deze toffe foto's✨🕺 In Arnhem kwamen jullie samen bij de stationshuiskamer, tussen de bierbrouwketels en andere knusse en drukke plekken, hopelijk hebben jullie toffe artiesten ontdekt! @lindedorenbos was erbij om de avond vast te leggen. Check de foto's in de slides👉👉👉 We zijn alweer aangekomen bij de laatste 9 Poprondes van het jaar (Ja, echt waar!) Dit weekend zijn we bij: ✨@poprondemiddelburg ✨@popronde.alkmaar ✨@poprondedeventer ✨@poprondehilversum check de programma's op de website (link in de bio) #popronde #popronde2023
7 nov. 2023
popronde BLISS✨️❤️ Seeing people in the crowd dance together, enjoying the Popronde shows, crowded locations when it's pouring rain outside; just makes us feel so happy and grateful. Thank you to everybody who came out to dance, listen and party at @popronde_emmen ✨️ @poprondezwolle ✨️ @popronderotterdam ✨️ @poprondevenray ✨️ We hope all of you had a great time! Hopefully you have discovered some new favourites throughout this Popronde tour! Make sure to follow your Popronde discoveries on their socials and Spotify, buy their merch and buy tickets for their upcoming shows! 🙏 Only 9 Poprondes to go😵 come catch the talented artists at one of the popronde cities near you👀 Find all Popronde dates on our website (link in bio) ✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️ 🎶@5etra.official #popronde #popronde2023
6 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen