Nieuws

Hoe gaat het met..? Massi

woensdag 14 juli 2021

Tekst & foto's door Jessie Kamp

  

Hoe gaat het met..? 

 

Massi

 

Massi was één van de meest geboekte hiphopacts tijdens Popronde 2017. Samen met zijn liveband vertaalt hij zijn emoties en ervaringen naar muziek, hij neemt je mee met zijn autobiografische teksten en zet je aan het denken. Het is een tijdje stil geweest vanwege een gebroken relatie en depressie, maar afgelopen voorjaar bracht hij zijn eerste album uit: Samen Alleen. Ik ben benieuwd hoe het met Massi gaat. We zoeken een plekje op in de verkoelende schaduw in de achtertuin en een openhartig gesprek begint.

 

Hoe gaat het met je?
“Het gaat goed met me. Ik heb er echt minstens vijftig keer helemaal doorheen gezeten het afgelopen jaar. Net zoals de rest van de wereld. Maar nu gaat het eigenlijk wel heel goed. Het begint weer een beetje te lopen, ik ben veel muziek aan het maken, lekker met mijn gezondheid bezig en er komen weer shows aan. Dus daar heb ik heel veel zin in!”

 

In februari 2021 kwam je eerste album uit. Hoe was dat?
“Het ding was dat we drie singles hadden gepland om vervolgens het album uit te brengen vorig jaar mei 2020. Corona was een beetje aan het opkomen, maar het viel allemaal nog mee. We wisten allemaal nog niet zo goed waar het heen ging. Ik had een meeting met mijn online distributeur en hij adviseerde om meer singles uit te brengen en zo meer uit het album te halen. Ik was namelijk twee jaar stil geweest, waardoor er niet zo veel ogen meer op me gericht waren. Hij dacht dus dat het slim zou zijn om het te stretchen. Maar ik wilde dat niet, ik had een heel plan: de releaseparty stond in 013, we waren vol aan het repeteren, videoclips waren geschoten, alles was gewoon ready to go. Helaas veranderde dat een paar dagen erna. We zouden toevallig die dag in het voorprogramma van Fresku in MEZZ Breda staan en toen ging alles in één keer plat, niets ging meer door. Het hele plan was niet meer haalbaar, dus toen hebben we besloten om zeven singles uit te brengen in plaats van drie. Ik wilde niet mijn hele album als singles uitbrengen, dus in februari moesten we hem wel releasen.  Alles independent en zonder te kunnen spelen. Het was heel gek en er hadden betere omstandigheden kunnen zijn, maar als ik kijk naar hoe we het hebben gedaan en hoe het jaar is gelopen, ben ik heel erg blij.”

 

Check het album Samen Alleen hier:

 

Even een hele stap terug. Hoe ben jij begonnen met het maken van muziek?
“Op mijn veertiende ben ik uit huis geplaatst. Het ging heel slecht en ik had een groot probleem met autoriteit. Niemand kon mij echt vertellen wat ik moest doen. Op een gegeven moment heb ik twee jaar in een internaat gezeten. Je moest daar twee activiteiten kiezen om te doen, ik ging basketballen en naar de muziekkelder. Dat was een soort studio waar allemaal vrienden van mij waren en waar we gewoon gingen zitten en muziek maken. Op mijn zevende zei ik al tegen mijn moeder dat ik rapper wilde worden, maar ik wist nog helemaal niet wat dat inhield. Ik zette Eminem en 50 Cent op en dacht ‘dat wil ik ook’. Zeven jaar later begon ik dus daadwerkelijk met muziek maken. Ik heb echt vuilniszakken vol geschreven en ging daarmee de studio in. Het sloeg natuurlijk nergens op, ik was veertien, maar dat was echt het moment dat ik verliefd ben geworden op schrijven. Mijn eerste liedje heette ‘Problemen’ en ging over alle problemen die ik had als 14-jarige. Het was eigenlijk een soort therapie.”

 

 20190716_Massi_Shoot_JessieKamp_02_06.jpg

 

De nummers die je nu uitbrengt zijn autobiografisch, je stelt je kwetsbaar op. Hoe is het voor jou om dat aan anderen te laten horen?
“Ik ben gewoon brutally honest. Ik kan me ook voorstellen dat sommige dingen die ik zeg pijn kunnen doen, dat die heel erg hard binnen kunnen komen of dat je die niet verwacht. Heel Samen Alleen, gaat over mijzelf: mijzelf kwijtraken en daarna het terugvinden van mijzelf. Het gaat ongeveer over de periode van 2016 tot 2019. In die jaren was ik vooral bezig met het verwerken van een relatie die kapot was gegaan. Dat ging heel erg met ups en downs. Alle liedjes die over liefde of heartbreak gaan, die gaan over haar. De eerste keer dat ik ze haar liet horen was wel spannend, maar het is zo normaal geworden om daar muziek over te maken.”

 

Ben je begonnen in je eentje en heb je daarna de overstap gedaan naar een band?
“Ik zat altijd in een hiphopduo: Exclamation. Dat was met een vriend van mij, Wolf. Samen zijn we begonnen met muziek maken en uitbrengen. Uiteindelijk wilden we andere dingen en zijn we uit elkaar gegaan. We speelden wel eens met een gitarist of saxofonist en ik wist toen al dat ik heel graag met een liveband wilde werken. Die mensen had ik niet om mij heen, dus toen ben ik naar de Rockacademie in Tilburg gegaan. Op een gegeven moment wilde ik mij aanmelden voor De Grote Prijs van Nederland en had ik op het schoolplein gezegd dat ik dat met een liveband wilde doen. Er kwamen meteen allemaal mensen ‘hey cool, let’s go!’. Dus zo is het gegaan. Alleen mijn bassist is nog uit die originele band en voor de rest is het door de jaren heen geswitcht. Soms vind ik dat ook een beetje gek. Ik ben Massi, het is mijn act en ik heb een vaste liveband, maar als ik op een tof festival kan spelen en mijn drummer kan bijvoorbeeld niet. Dan bel ik wel een andere drummer. Dus het zit een beetje tussen een ‘echte band’ en een solo act in.”

 

2017_Massi_PoprondeZutphen_Sharon&Maureen_02.jpg

Popronde Zutphen (2017) door Sharon & Maureen Fotografie

 

Waar droomde je van toen je meedeed met Popronde in 2017?
“Dezelfde dingen waar ik nog steeds van droom denk ik. Het afgelopen jaar heb ik geleerd in het moment te leven. Ik heb heel lang alleen maar gestreefd naar meer, waardoor ik nooit echt gelukkig was met wat ik had. Ambities zijn goed, maar je moet jezelf wel terugzetten in het moment. Als ik kijk naar waar ik vijf jaar geleden van droomde, dan ben ik dat nu aan het doen. Maar de big dreams zijn natuurlijk mijn eigen uitverkochte tour in grote zalen en op grote festivals. Dat soort dingen lijken mij gewoon heel gaaf om te doen.”

 

Wat heeft Popronde bijgedragen aan van het waarmaken van je droom?
“Ik vind Popronde echt geweldig, ik heb echt een hele leuke tijd gehad. We hebben negen shows gedaan. Niet eens zo heel veel, maar volgens mij waren we wel één van de meest geboekte hiphopacts dat jaar. We hadden een band van zes man, dus dat was soms wel lastig op bepaalde plekken. Van die negen shows, waren de meeste echt sick: helemaal vol en met moshpits. Wat het ons heeft gebracht is sowieso een hechtere band met de band. We waren veel onderweg met z’n allen en aan het repeteren. We hebben veel meters gemaakt, op de meest crappy geluidsinstallaties gespeeld en ons nog steeds staande weten te houden. Verder bracht het ook een nieuw netwerk. Tijdens Popronde zijn we getekend bij een boekingskantoor waar we een tijdje hebben gezeten. Het was echt een introductie in het tourleven. Het was heel tof.”

 

2017_Massi_PoprondeHaarlem_Sharon&Maureen_01.jpg

Popronde Haarlem (2017) door Sharon & Maureen

 

En toen was Popronde klaar..
“Het jaar aansluitend hebben we veel gespeeld en daarna, de periode voor m’n album, zat ik echt niet lekker in m’n vel. Dat hoor je ook wel aan sommige nummers van het album. Ik zat aan de grond, wist niet meer wat ik wilde en heb zelfs wel eens getwijfeld om te stoppen met muziek. Ik was heel erg depressief en heb een tijdje bij een psycholoog gelopen. Het kon zo niet meer door, dus ik ben gaan zorgen dat ik mijzelf weer op de rit kreeg, nadenken over wat ik wilde: ‘ik ben al jaren bezig, maar wat wil ik nou echt?’. Ik wilde al jaren met een liveband spelen, want daar geniet ik bij andere artiesten ook zo van. Op een gegeven moment dacht ik fack it en ben de studio ingegaan met mijn band en gaan schrijven.”

 

20190515_Massi_Studio_JessieKamp_52b.jpg

 

Hoe heb je dat aangepakt?
“Ik ging een MASTER-traject bij De Coöperatie volgen en kon daar terecht met al mijn vragen, er werd subsidie aangevraagd en ik werd begeleid door professionals. Zo heb ik een week met mijn band, A.R.T. en James Castelijn in een studio in een studio in België gezeten om mijn album op te nemen. Ik raad het echt aan om de expertise van anderen in te schakelen en hulp te vragen. Het heeft me extreem veel geholpen in die tijd. Zonder hen had ik dit niet kunnen doen. We hebben toen in een half jaar, in my opinion, een supertof album weten te maken. Het album Samen Alleen is echt wat Massi is. De essentie. Dus al die shit die is gebeurd en al die dingen die fout zijn gegaan hebben mij wel in laten zien wat ik echt wil.”

 

Waar staat Massi voor?
“Massi staat voor hoop en geloof in jezelf. Ik heb heel veel meegemaakt en heel veel gezien. Moeilijke periodes gehad, heel vaak erdoorheen gezeten en mijzelf afgevraagd waar doe ik het eigenlijk nog voor. Niet suïcidaal, maar meer ‘what de f*ck ben ik nou aan het doen en word ik hier wel gelukkig van’. Elke keer als ik er dan uitklim, kom ik er achter dat ik al veel doe van wat ik leuk vind, maar er meer van moet genieten. Mijn message in mijn muziek kan soms best wel zwaar zijn, maar tegelijkertijd straalt er in elke track wel een soort hoop doorheen. ‘I wanna do this. Ik wil gelukkig zijn, ik verdien het ook om gelukkig te zijn.”

 

20190515_Massi_Studio_JessieKamp_39.jpg

 

Is dat ook wat je de jongere Massi zou willen meegeven?
“Ja, geloof in jezelf. Ik heb mezelf jarenlang heel erg slecht gevoeld en heel erg het idee gehad dat ik liefde niet waard was, dat ik geluk niet waard was, dat ik een slecht persoon was. Dat heeft me helemaal opgevreten en daar ben ik aan onderdoor gegaan. Nu maak ik nog steeds fouten en heb ik nog steeds dingen die ik liever niet zie gebeuren, like every human being, maar het verschil is dat ik nu kan zien dat het mij geen slecht persoon maakt. Dat het niet definieert wie ik ben. Dus ik zou willen zeggen: laat los, accepteer wat er gebeurt, werk hard aan hetgeen waar je iets kan veranderen en waar je niks aan kan veranderen laat het los. En blijf geen sorry zeggen voor dingen waar je niks meer aan kan doen, want je maakt jezelf gek.”

 

Weer even een sprong naar Popronde. Wat is je het meeste bijgebleven?
“Het bandgevoel, het samen-gevoel. We waren gewoon superveel onderweg. Mijn tourmanager was ook een goeie vriend van me en we waren heel close met z’n allen. Bepaalde shows zijn mij ook erg bijgebleven, zoals de eerste in Nijmegen in de HiFi-Klubben. De stroom viel ineens gedeeltelijk uit en dat was het beste wat had kunnen gebeuren. De gitaar en bas versterker bleven aan, het drumstel hoorde je sowieso nog, maar de toetsen en versterkte vocalen deden het niet meer. We hebben doorgepakt en hadden op een gegeven moment een hele jamsessie. Een tijdje later ging al het geluid weer aan en aan het einde van de show had iedereen echt zoiets van ‘wow wat is hier gebeurd’. Dat is echt één van m’n favoriete Popronde momenten.”

 

Als je een nummer zou schrijven over je deelname aan Popronde, wat zou dan de titel zijn?
“Dat is een moeilijke, ik ben nooit zo goed in titels. Ik schrijf gewoon een liedje en dan wat het meest prominent is dat pak ik als titel. ‘Saamhorigheid’ ik zou een liedje niet zo snel zo noemen, maar dat is wel wat stond voor mijn Popronde ervaring. Het was één grote gezellige vibe. Dat gevoel zou het liedje hebben.”

 

2021_PoprondeDaily_Massi_JessieKamp-0058.jpg

 

Naar welke artiest ben jij nieuwsgierig hoe het met diegene gaat? Laat het ons weten in de comments. We vinden het tof om van je te horen.

 

Bekijk de artiest uit deze blog

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen