Nieuws

Hoe gaat het met..? PYN

woensdag 04 augustus 2021

Tekst & foto’s door Jessie Kamp

 

Hoe gaat het met..? 

 

PYN

 

PYN staat bekend om haar dansbare eighties indiepop en vrolijke, felle kleuren. Tenminste dat was tijdens haar deelname aan Popronde in 2016. Nu is ze meer de disco en elektronische kant op geslagen, heeft de productie van haar nieuwe en eerste album net afgerond en is er klaar voor om de wereld opnieuw kennis te laten maken met PYN. Hoe gaat het nu met haar en welke ontwikkelingen heeft ze doorgemaakt? Haar studio bevindt zich in de bruisende Broedplaats BOGOTÁ. Ik schuif aan in haar studio en krijg een kijkje in haar muzikale reis en creatieve proces.

 

Hoe gaat het met je?
“Het gaat heel goed, ik heb corona overleefd. Gelukkig hoefde ik geen shows te cancelen in die tijd, omdat ik midden in het maken van mijn debuutplaat zat. Die wilde ik zelf produceren en dat was best wel een tocht: zelf gitaar opnemen, zelf bas spelen, zelf inzingen, alles eigenlijk. Ik ben er twee jaar mee bezig geweest en het laatste half jaar echt full time. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar nu is mijn album af! Ik ben aan het kijken of ik nog wat samenwerkingen kan vinden voor het uitbrengen en dan vermoed ik dat hij in het voorjaar uitkomt. Dan is er nog tijd genoeg om een goed plan te maken en alles voor te bereiden.”

 

Waar en wanneer is bij jou de liefde voor muziek ontstaan?
“Toen mijn juf in groep 3 haar gitaar meenam en ging spelen, dacht ik ‘wow dat is vet, dat wil ik ook’. Dus ik ben op gitaarles gegaan en ben begonnen met pingelen. Eigenlijk deed ik nooit wat er gevraagd werd in de les, maar was ik altijd dingen aan het bedenken. Daar is het echt begonnen.”

 

Wat heb je daarna voor stappen gezet om te komen waar je nu bent?
“Ik heb thuis heel veel gepingeld en ook liedjes geschreven. Met de musical van groep 8 heb ik mijn eerste Engelstalige liedje gezongen. Het wat echt een vreselijke tekst, want ik kon toen nog geen Engels, maar het was wel geinig. Tot mijn 18e heb ik veel geschreven en zat ik meer in de singer-songwriter hoek. Op het conservatorium is het verder gaan ontwikkelen. Ik heb Pop & Zang gedaan in Haarlem, dan ben je natuurlijk alleen maar met muziek bezig en wordt het serieuzer. Achteraf gezien had ik ook wel de producersopleiding willen doen, maar toen was ik nog niet helemaal daar. Sinds ik meedeed aan Popronde 2016 is er veel gebeurd. De band die ik toen had stopte op een natuurlijk manier, mensen gingen solo en andere kanten op. Op dat moment had ik geen duidelijk plan voor optredens dus het was niet zo erg. In 2018 had ik toffe shows als voorprogramma van Kraak & Smaak en daarna bij Kim Wilde. Ik zag dat zij in Patronaat kwam en had gemaild of ik het voorprogramma kon doen, haar manager had me gecheckt en stelde voor dat ik alle shows mee ging in Nederland en België. Dat was echt een superleuk! Ik was alleen met een drummer en speelde zelf bas, gitaar en ik zong. Toen was ik al een beetje aan het experimenteren en het ging al steeds elektronischer. Nu, met mijn nieuwe plaat, gaat het nog weer een stukje elektronischer. Zo ben ik ook bezig met het maken van een liveset waarbij ik sampling vanuit Ableton doe, samen speel met een percussioniste en met backings. Het wordt weer een hele andere setting dan met een echte band, maar dat past goed omdat het best wel dancy is. Daarnaast ben ik gaan draaien als DJ. Dat deed ik tijdens Popronde nog niet, maar ik heb er al veel uren in gemaakt waardoor ik nu een liveset kan spelen, maar ook een dj-set.”  

 

Je hebt je dus flink ontwikkeld, wat kunnen we verwachten op je nieuwe plaat?
“Mijn muziek is nu de overgang van de dag naar de nacht op een festival, precies daar tussenin, geen dj, maar ook geen band meer. Het is dansbaar met een melancholisch tintje, die melancholie zit in mijn stem. Je kan het ook wel nu-disco noemen: de nieuwe disco die ontstaan is vanuit de dance.”

 

20210625_PoprondeDaily_PYN_JessieKamp (3).jpg

 

Hoe ziet jouw schrijfproces eruit?
“Nou, dat is ook best wel veranderd, want eerst zat ik veel met mijn gitaar een beetje te spelen en dan kwam er een liedje. Nu is het veel meer op beats gedreven en kom ik vaak met ideeën vanuit een productie: bezig met een beat, sounds bepalen, synths erbij en dan op een gegeven moment vaak weer naar de gitaar. Als het zich leent voor een liedje, dan boorduur ik daar op voort en probeer ik steeds meer elementen toe te voegen zonder dat ik de song verlies. Met mijn plaat heb ik soms een chorus wel zes keer herschreven om het zo te krijgen zoals ik wilde. Vroeger was ik daar makkelijker in, maar nu moet het echt het allerbeste zijn.”

 

Heb je dan een bepaalde boodschap die je over wil brengen?
“Dat verschilt heel erg, ik probeer altijd boodschapjes te droppen in de tekst, maar niet heel direct. Ik probeer dan de grens op te zoeken, dat iets nog wel een verhaal vertelt, maar dat er ook nog wel wat layers onder kunnen en het ook op een andere manier geïnterpreteerd kan worden. Ik leun veel naar de eighties qua sounds en songwriting, maar qua boodschap probeer ik er wel wat vager in te zijn zodat het niet heel erg straight forward liefdesliedjes zijn. Terwijl het dat vaak wel zijn, maar net wat anders verpakt.”

 

2016_PYN_PoprondeAlmere_LisaBoels_01.jpg

Popronde Almere (2016) door Lisa Boels

 

Waar droomde je van toen je meedeed aan Popronde vijf jaar geleden?
“Dat is eigenlijk nog steeds hetzelfde als nu: ik wil mijzelf ontwikkelen, ik wil muziek uitbrengen en steeds een stapje erbij, dat vind ik heel fijn. Ik heb nooit de ambitie gehad om beroemd te worden. Ik wil juist beter worden in instrumenten en in producties. Als ik daar dan mee kan optreden en steeds wat meer mensen bereik, dan vind ik dat vet. Ik kom uit luisterpubliek en ga nu meer naar danspubliek, dus ik moet nog uitvinden hoe dat werkt, maar het zou heel tof zijn als mensen heerlijk gaan dansen.”

 

Inmiddels geef je workshops voor Ableton en produceer je je eigen muziek. Allemaal self-taught?
“Ja, eigenlijk ben ik thuis al begonnen met andere software om dingen op te nemen. Op een gegeven moment ben ik naar Logic gegaan omdat het standaard op de Mac staat. Zo’n zes jaar geleden heb ik Ableton geleerd en daar ben ik nooit meer uitgegaan. Het werkt gewoon heel fijn. Op school heb ik er wel iets les in gekregen, maar je moet dan nog wel echt uren maken om het onder de knie te krijgen. Dat is nu hetzelfde met produceren. Het is echt bizar veel doen en dan word je goed, hetzelfde als met een instrument natuurlijk. Ik denk dat ik 80% van m’n nieuwe plaat heb geproduceerd. Eén track heb ik samen met anderen gemaakt en ik heb wat geschreven met de toetsenist van Kraak en Smaak, maar het meeste heb ik zelf gedaan.”

 

Welke rol heeft Popronde gespeeld in het waarmaken van je droom om een stap verder te gaan?
“Popronde was sowieso super intens. Ik denk dat iedereen dat wel vind. Je gaat echt door pieken en dalen, soms sta je voor een lege zaal en soms heb je superleuk publiek. Ik weet nog wel dat wij naar Oss gingen, we hadden echt geen idee, geen verwachtingen. Toen kwamen we ineens in een mega popzaal wat we totaal niet hadden verwacht. We dachten aan een kroegje, maar het was echt heel goed geregeld, het geluid was fijn en er was best wel veel publiek dus we waren echt verbaasd. Dat zijn dan echt leuke dingen, maar soms heb je echt een vreselijke show. Daar leer je ook wel heel veel van, dan voelt het soms als een repetitie en probeer je er toch nog een goede draai aan te geven. Het is echt kilometers maken en je kan veel uitproberen en experimenteren.”

 

Wat is je het meeste bijgebleven van Popronde?
“In Den Bosch hadden we een hele vette show. Dat was in een soort theater en het is wel grappig hoe ik toen werd aangekondigd. Die mevrouw zei Pin in plaats van PYN, we hadden al tien keer uitgelegd dat het PYN alsin Pien was, maar dat kwam er niet in. Dus iedereen kwam daarna ‘Kan ik pinnen?’.. Maar ik weet niet, iedere show was al een avontuur op zich. Dat maakt het rondje wel af, dat je van alles wat hebt. Ik vond het super gezellig om zo op tour te gaan. Het heeft mij ook wel geleerd dat ik niet per se het type ben dat zeventien shows wil spelen door het hele land. Ik denk dat mijn muziek zich daar ook niet helemaal voor leent. Dat is anders dan met een band, als je een vuige band hebt zet je die wel overal neer, maar bij mij is dat iets moelijker. Ik ben misschien ook niet zo’n tourmonster zoals andere bands dat wel zijn: van we moeten spelen, we moeten touren. Ik ben er juist achter gekomen dat ik liever wat specifieke shows heb om naar toe te werken of misschien een tourtje van tien shows en dan gaan we weer wat anders doen.”

 

2016_PYN_PoprondeAlmere_LisaBoels_03.jpg

Popronde Almere (2016) door Lisa Boels

 

Je hebt een duidelijke branding met felle, vrolijke kleuren en een modisch tintje. Waar komt dat vandaan naast dat het bij je muziek past?
“Goeie vraag, dat is een beetje zo gegroeid, ik heb daar gewoon echt interesse in. Ik heb veel de Vogue gelezen en doe dat nog steeds, ik houd veel van analoge fotografie en fotografie in het algemeen, dus dan ga je er toch wel iets specifieker naar kijken. Ik vind het leuk om het altijd net een randje te geven en het als een soort kunstvorm te zien. Dat zie je denk ik wel terug, dat ik overal een bepaald stijltje in probeer te vinden en het in combinatie met mijn muziek een passend totaalplaatje wordt.”

 

20210625_PoprondeDaily_PYN_JessieKamp (4).jpg

 

Je hebt de afgelopen tijd veel geleerd. Wat zou je de PYN van vijf jaar geleden mee willen geven?
“Op je eigen kunnen durven te vertrouwen, want ik had toen altijd zoiets van ‘ik kan wel produceren, maar een producer moet het afmaken’. Maar dat had misschien helemaal niet gehoeven, ik had er zelf gewoon even doorheen moeten gaan en het moeten leren. Dat is wat ik het afgelopen jaar heb gedaan, heel veel uren gemaakt. De mix en master laat ik sowieso wel door iemand anders doen, omdat ik wil dat iemand anders er met nieuwe oren naar luistert, maar in principe het produceren zelf kan ik prima. Ik ben er naartoe gegroeid, toen was ik daar te bescheiden voor omdat ik dacht dat ik het niet kon.

En durven toegeven dat bepaalde dingen die standaard zijn, niet voor mij hoeven te zijn. Dat bepaalde bands bijvoorbeeld alleen maar op tour willen, is bij mij dus niet zo. Ik had het gevoel dat ik dat moest doen omdat het de geijkte paden zijn, maar ik heb daar nu meer schijt aan en doe het op mijn manier. Touren moet voor mij echt met een concept in een bepaalde periode en dan wil ik ook weer wat nieuws. Ik heb niet het geduld om bijvoorbeeld twee jaar hetzelfde te doen.”

 

Een leuk feitje:
“Ik heb schapen, drie bij m’n ouders in Friesland! Mijn eigen platenlabel heet My Sheep Records, dus dat is een referentie naar ze en ze houden mij ook altijd met de voetjes op de grond. Als ik bij ze ben is het altijd weer even back to basic. Ze heten Ella, Etta en Prince.”

 

Je grote inspiratiebronnen?
“Zeker, Ella Fitzgerald, Etta James en Prince: ik luister veel naar Prince, de melodieën die Ella Fitzgerald zingt zijn geniaal en de intentie en heftigheid van Etta James. Voor mijn nieuwe plaat heb ik mij veel laten inspireren door Madonna’s eerste plaat. Sheila E. is ook een heel groot inspiratiebron. Zij was eventjes het vriendinnetje van Prince, zijn percussioniste en drumster: een echte powervrouw. In de eighties had zij een grote solocarrière en twee jaar geleden heb ik haar in Alkmaar gezien, echt heel vet. En Donna Summer natuurlijk! In één van m’n nieuwe liedjes zit een referentie naar haar.”

 

20210625_PoprondeDaily_PYN_JessieKamp (2).jpg

 

Welke PYN gaan we over 5 jaar zien denk je?
“Ik heb nu alleen nog maar m’n debuutplaat, dus ik ga weer veel muziek maken, zowel draaien als livesets doen en dan hoop ik steeds weer een nieuwe kant van mijzelf te belichten. Bij The Rider was het nog wat jonger, speelser en ging het alle kanten op. Bij The Water EP was het duister, die heb ik er op een geven moment ook afgehaald omdat ik het achteraf toch niet voelde en die kant niet op wilde gaan. Alleen het nummer The Water staat nog online. En nu heb ik het idee dat ik aan het landen ben qua stijl, weet waar ik me in thuis voel en durf te zeggen wat ik nu doe, dat vond ik eerder ook lastig. Ik ga verder uitspitten waar ik nu mee bezig ben, er op voortborduren en experimenteren.”

 

Als afsluiter weer terug naar Popronde: stel je zou over je deelname van Popronde een liedje schrijven, wat zou dan de titel zijn?
“Hurricane.”

 

Cool! Die weet je snel.
“Ja, zo voelde het wel, als een soort wervelwind: super heftig, intens, maar ook heel veel geleerd.”

 

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar PYN’s nieuwe plaat? Houd haar social media in de gaten en in de tussentijd kan je alvast warmdraaien met haar muziek die tot nu toe is uitgebracht:

 

 

Naar welke artiest ben jij nieuwsgierig hoe het met diegene gaat? Laat het ons weten in de comments. We vinden het tof om van je te horen.

 

Bekijk de artiest uit deze blog

Instagram

popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen