Spotify

Popronde presents - New Music Monday 02082021

maandag 02 augustus 2021

NEW WEEK NEW MUSIC

 

Het weekend is weer voorbij en de Olympische Spelen zijn in volle gang. Tijd voor een gloednieuwe New Music Monday! Bij ons geen medailles, alleen maar gouden platen van de huidige selectie van Popronde én oudgedienden die we je voorschotelen. We hebben maar liefst 13 platen voor je in de aanbieding, dus genoeg muziek om je week goed van start te gaan! 

 

Volg jij onze New Music Monday playlist al op Spotify? Iedere week vullen we deze aan met de nieuwste releases van de huidige Popronde selectie en oudgediende

 

GIRLSGIRLSGIRLS - Oh fuck it’s Saturday already and I’m probably gonna do it all over again. 

We trappen deze New Music Monday af met de nieuwe single van GIRLSGIRLSGIRLS; Oh fuck it’s Saturday already and I’m probably gonna do it all over again. Speciaal voor deze track hebben ze een achtergrond gemaakt die je zelf ook kunt krijgen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ze een bericht sturen via IG, dat doe je hier

 

Oh fuck it’s Saturday already and I’m probably gonna do it al over again is een lekkere rocktrack met een catchy melodie en ritme. Na het nummer een paar keer te hebben geluisterd kun je het refrein perfect meezingen, ideaal voor wanneer je ze gaat bekijken tijdens Popronde 2021!

 

 

 

Frontstreet - Slow Burn

Fronstreet kwam gisteren met hun nieuwe single Slow Burn. Frontstreet heeft tijdens de pandemie niet stilgezeten, Slow Burn is namelijk alweer de tweede release van 2021, naast F.R.E.E die eerder dit jaar verscheen. Slow Burn is een nummer met een diepe betekenis. Het gaat namelijk over de momenten dat je niet lekker in je vel zit. Iets waar je heel lang van hield en waar je al je passie in hebt gestopt, maar waar je langzaam maar zeker de liefde voor voelt verdwijnen. Zanger Martijn heeft zijn grenzen verlegd op de nieuwe track door de betekenis van het nummer meer diepte te geven door het gebruik van een mix aan screams, clean vocals en spoken word. 

 

Frontstreet heeft ook een videoclip opgenomen voor Slow Burn. Wil je die checken? Dat kan hier!

 

 

Josimar Gomes - Make My Heart Go

Make My Heart Go is het nieuwe pareltje van Josimar Gomes. Josimar zelf noemt het een van zijn favoriete nummers die hij ooit heeft gereleased. Met de nieuwe single komt Josimar met een swingende Hip-Hop track waar je gelijk van gaat dansen. Door de zomerse vibes krijg je gelijk zin om in de ondergaande zon op een strandfeest te staan. 

 

De afwisseling van zang en rap zorgt ervoor dat je constant met je aandacht erbij blijft. Met Make My Heart Go neemt Josimar de zomer mee naar Popronde in het najaar. Dan zal hij ongetwijfeld zorgen voor stralende optredens. 

 

 

DADA - Lacht naar Men

DADA kwam afgelopen vrijdag met zijn nieuwste single, Lacht Naar Men. Voor deze single ging hij de samenwerking aan met Bjorn van der Doelen. De reden voor deze samenwerking is vrij simpel, Bjorn is volgens Daan Rijkers (DADA) een ware Brabantse held. Bjorn zag de samenwerking wel zitten, maar dan moest het wel meer de bluesy kant op. Dat kwam goed uit, want DADA wil op zijn nieuwe album niet alleen maar Hip Hop samenwerkingen. 

 

Op Lacht naar Men is die combinatie fantastisch te horen. Een heerlijke samenwerking tussen twee Brabantse giganten. Het nummer gaat over de ergernissen die je soms kunt hebben bij je vriendin, maar uiteindelijk smelten die als sneeuw voor de zon op het moment dat ze naar je lacht. Met Lacht naar Men laat DADA nog maar eens zien hoe veelzijdig hij is. 

 

 

Kretzsch - Beach

Kretzsch bracht afgelopen week zijn nieuwe single Beach uit als onderdeel van een compilatiealbum. Kretzsch is de artiestennaam van Thomas Kretzschmar. Hij treed op met een gitaar, synthesizer, drum machine, full pedalboard en een sp404 sampler. Waar hij begon als lofi HipHop artiest met een jazzy gitaar, zit er inmiddels een flinke dosis electronica doorheen. 

 

Beach is weliswaar maar een nummer van anderhalve minuut, hij weet in die korte tijd wel het gevoel van op het strand liggen te creëren. Door het gebruik van de zee en vogels op de achtergrond en de jazzy gitaar heb je gelijk het gevoel dat je in de zon ligt te bakken met een cocktail in je hand.

 

 

 

Leah Rye - EP Elusive

De volgende release van deze week is voor Leah Rye, een artiest die gefascineerd is door dromen. Met haar muziek bevindt ze zich in een surrealistische wereld vol mysterie en melancholie met invloeden uit de Jazz en Indie wereld. Dat is met haar nieuwe EP Elusive niet anders. De EP staat vol met songs die gaan over de dingen in het leven waar je geen grip op kunt krijgen. 

 

Naast de titeltrack Elusive bestaat de EP ook nog uit de nummers: Mind Me, Movement, Foreign, Red Water en Agrypnia. Wil je meer informatie over de achtergronden van de songs? Dat kan, check dan haar Instagram, dat doe je hier!

 

 

Nicolaas - EP Once Upon A Time In Amsterdam - Chapter I

Once Upon A Time In Amsterdam - Chapter I is de nieuwe EP van Nicolaas. Op de EP neemt wordt je meegenomen in grappige anekdotes, ondersteunt door dromerige melodieën en lofi drumbeats. Nicolaas staat erom bekend dat zijn songs vaak grappige verhaaltjes met een vleugje sarcamse bevatten. Ergens zijn het een soort sprookjes die worden gedragen door dromerige melodieën. 

 

Once Upon A Time In Amsterdam - Chapter I is volledig geschreven gedurende de Corona pandemie. De nummers nemen je mee naar een zwoele Amsterdamse zomer, begeleid door Steelguitars en laid back drumbeats. In de New Music Monday hebben we twee van de nummers van de EP al behandeld, Once Upon A Time In Amsterdam en Lipstick Stains. Verder bevat de EP nog vier gloednieuwe nummers die klaar staan om ontdekt te worden!  

 

 

 

Graeme James - EP Field Notes On An Endless Day

We sluiten de nieuwe releases van de huidige selectie af met de nieuwe EP van Graeme James; Field Notes On An Endless Day. De afgelopen maanden hebben we al vaker over Graeme geschreven, aangezien hij elk seizoen een nieuwe EP heeft uitgebracht. Field Notes On An Endless Day is de laatste van het viertal, de zomer. 

 

Over de nieuwste EP zegt Graeme zelf het volgende: ‘’Field Notes On An Endless Day verkent de tijdloosheid van de zomer. Wanneer het geflirt van de lente overgaat in de romantiek van de zomer krijgt het leven een eindeloze kwaliteit. De zomer is een seizoen van overvloed, vervulling en vreugde, waarin de dagen in elkaar overvloeien en het leven stil komt te staan onder de slome zomerzon.’

 

 

 

Ben Forte (2019) - EP Rusten

Naast de zeven releases van de huidige selectie, hebben we ook nog zes van oudgedienden in de aanbieding. De eerste is de nieuwe EP van Ben Forte; Rusten. De afgelopen maanden hebben we al drie singles van deze debuut EP mogen bewonderen (Monsters, Woord, Tijdloos), maar zijn de laatste twee dan ook eindelijk de wereld in geslingerd; Laat Me Niet Los en Rusten. De EP gaat over het klein durven zijn bij iemand en daar tot rust komen. 

 

In totaal is de EP goed voor 16 minuten aan muziek. Op Instagram plaatste Ben nog een leuke video op de dag van de release, deze check je hier!

 

 

Lionstorm (2020) - Triogamie ft. Merol

We gaan door met een samenwerking tussen Lionstorm en Merol. Triogamie is een zoete track over zomerliefde met de unieke twist dat het over een trio tussen drie vrouwen gaat. Volgens Lionstorm en Merol wordt seks tussen vrouwen veelal afgebeeld als een fetisj voor de straight male gaze. Met Triogamie willen de dames een nieuw perspectief bieden. 

 

Over de song zeggen ze het volgende: ‘’De track is melodieus en zacht om de vrouwelijke ervaring te benadrukken en zodat de luisteraar meer in de verliefde zomer-date terecht komt dan dat het pornografisch wordt.’’ Hiermee draaien Lionstorm en Merol het narratief om en vertellen ze over seks tussen vrouwen, vanuit de vrouw zelf.''

 

 

 

Dr. Justice (2019) - Body Positivity

Afgelopen vrijdag kwam de eerste zomer single van Dr. Justice uit, genaamd Body Positivity. Dr. Justice staat bekend om hun Disco Pop en ze hebben maar één doel, ‘Make You Dance!’ Het nummer is geschreven pre-corona, waarin de band op een meer organische, al jammende manier tot nummers is gekomen. 

 

Body Positivity gaat precies over hetgeen je zou verwachten; lekker in je vel zitten. ''Aint nobody telling you now what you're supposed to be, case you got that body positivity.'' Speciaal voor het nummer hebben ze een videoclip gemaakt, deze check je hier

 

 

Ami Miyu (2020) - Friends

Ami Miyu kwam afgelopen week met haar nieuwe single Friends. Het nummer is een samenwerking met Nostalgix. De nieuwe single past precies in het beeld dat we van haar kennen. Een combinatie van Hip Hop, Trap en een vleugje Vogue. Een lekkere track die het goed zal doen in de clubs. 

 

Naast de release van haar single geeft ze volgende week ook een livestream. Daar zijn nog een aantal kaarten voor te verkrijgen! Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Check dan even haar Instagram, dat doe je hier

 

 

Judy Blank (2016) - Anyone’s Favourite Guy

Judy Blank kwam afgelopen vrijdag met haar nieuwste track Anyone’s Favourite Guy. Eén nummer dat ze schreef samen met goede vriend Danny van Tiggele (Mister and Mississippi) voor zijn aankomende album, genaamd La Belle Époque. Zelf omschrijft ze het nummer als een dromerige, ruimte-achtige samenwerking. 

 

Voor de release op vrijdag speelde Judy Blank nog bij 3FM op de donderdag. Op Spotify is het nummer inmiddels al meer dan 2.000 keer gestreamd. 

 

 

Madoux (2020) - EP Leave Me Blind

We sluiten de New Music Monday van deze week af met de debuut EP van Madoux; Leave Me Blind. De EP is een collectie aan nummers die ze heeft geschreven en opgenomen tot nu toe. Voor Madoux voelt het alsof ze in de spiegel kijkt en en jongere versie van haarzelf daarin ziet. 

 

Leave Me Blind is voor haar een reflectie van een heleboel dingen waar ze doorheen is gegaan de afgelopen jaren, en waar ze enorm veel van heeft geleerd. Over Leave Me Blind én Unchained Melody hebben we al geschreven in de New Music Monday, maar naast deze twee nummers bevat de EP ook nog de nummers Runner, Neon én Wildfire. Bijna 18 minuten aan nieuwe muziek, ideaal aan het einde van een lange werkdag. 

 

 

 

Wil jij graag meepraten over de artikelen op onze blog? Dat dat kan door je reactie achter te laten. Wij vinden het tof om van je te horen!

 

Instagram

popronde 𝘼𝙖𝙣𝙠𝙤𝙣𝙙𝙞𝙜𝙞𝙣𝙜 𝙎𝙩𝙚𝙪𝙣𝙛𝙤𝙣𝙙𝙨 𝙈𝙪𝙯𝙞𝙠𝙖𝙣𝙩𝙚𝙣𝙙𝙖𝙜 – Muzikanten opgelet! Want er is een heel mooi nieuw fonds in het leven geroepen om jou te ondersteunen bij de creatie/vastlegging en-of uitvoering van nieuw werk: Het Steunfonds Muzikantendag! Het #SteunfondsMuzikantendag is een werkbijdrage voor jonge individuele makers – muzikanten die hun eigen nummers schrijven. Er zijn maar liefst 120 werkbijdragen van €5.000,- beschikbaar. Klinkt dit als iets wat jij nodig hebt? Check dan snel de website van Het Steunfonds Muzikantendag om je in te lezen over de voorwaarden. Voldoe jij aan de eisen, dan kan je dus €5.000,- aanvragen voor jouw muzikale ontwikkeling🚀 Aanvragen voor een werkbijdrage kunnen vanaf zaterdag 21 mei 2022 via de website worden gedaan tot maandag 20 juni 2022. Een onafhankelijke beoordelingscommissie bestaande uit professionals uit de muziekindustrie bepaalt welke aanvragen gehonoreerd worden. Alle info lees je op www.steunfondsmuzikantendag.nl Houd ook de pagina van @muzikantendag in de gaten voor updates over het fonds. #muzikantendag #steunfondsmuzikantendag
12 mei 2022
popronde 𝗔𝗿𝘁𝗶𝗲𝘀𝘁𝗲𝗻, 𝗵𝘂𝗶𝘀𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝘀 𝗲𝗻 𝘁𝘂𝗶𝗻𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗚𝗹𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗕𝘂𝗿𝗲𝗻! Struinen door de Tuinen en @gluren_bij_de_buren gaan vanaf nu samen verder onder een naam #glurenbijdeburen. En dat betekent dat je op zondag 3 juli weer rond kan struinen door de buurt en in huiskamers en tuinen kunt genieten van optredens in een bijzondere en intieme sfeer. Je kunt je tot 22 mei aanmelden als locatie of als artiest. Check op de website welke steden er mee doen en of er in jouw buurt gestruind en gegluurd gaat worden! 🎵🏠🌷 www.glurenbijdeburen.nl
11 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 6/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @babsopdebeat - Die/Hun 💛 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 5/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @ivyvoxmusic - TONIGHT 💜 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 4/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @lucpustjens - Far Gone 🧡 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 3/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @solomonmusicofficial - Nobody Knows ❤️ Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 2/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @greatjoy_bangbang - They Will Kill Us All 💚 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟐✨🎉 (deel 1/6) Volg de bekendmaking nu live op @3voor12 radio op @npo3fm (link in bio) De complete selectie staat vanaf middernacht op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2022 #popronde #popwaarts 🎶 @zulugreen - Ancestors Chant 💙 Artwork @basterandthefunkybunch
3 mei 2022
popronde 💥𝘿𝙀 𝘽𝙀𝙆𝙀𝙉𝘿𝙈𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂 2022💥 𝗩𝗔𝗡𝗔𝗩𝗢𝗡𝗗!... Vanaf 21.00 uur tot 0.00 uur maken we tijdens @3voor12 radio op @npo3fm de namen van de nieuwe selectie bekend! En natuurlijk delen we die ook op onze socials! Het wachten is bijna voorbij! #zinin 🤩
3 mei 2022
popronde 💥𝘿𝙀 𝘽𝙀𝙆𝙀𝙉𝘿𝙈𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂 2022💥 Morgen weten we welke 100 acts er dit najaar mee op tour gaan🚌 𝗪𝗶𝗲 𝗵𝗼𝗼𝗽 𝗷𝗶𝗷 𝗱𝗮𝘁 𝗲𝗿𝗯𝗶𝗷 𝘇𝗶𝘁?👀 Tune in, morgenavond vanaf 21.00 uur op @npo3fm tijdens @3voor12 radio met @sagidcarter Of houd onze socials in de gaten👀 𝙎𝙋𝘼𝙉𝙉𝙀𝙉𝘿!!!!🤩
2 mei 2022
popronde 💥𝘿𝙀 𝘽𝙀𝙆𝙀𝙉𝘿𝙈𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂💥 Het wachten is bijna voorbij... Aanstaande dinsdag 3 mei maken we de selectie van #popronde2022 bekend!! ⭐𝗪𝗶𝗲 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝗲𝗿 𝗱𝗶𝘁 𝗻𝗮𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗺𝗲𝗲 𝗼𝗽 𝘁𝗼𝘂𝗿?⭐ @sagidcarter geeft antwoord op deze vraag, tijdens @3voor12 radio op @npo3fm Tune in vanaf 21.00 uur! #popronde #popronde2022 #popwaarts #debekendmaking #selectie2022
29 apr. 2022
popronde 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 Tijdens het Eindfeest zijn we begonnen met een bijzondere veiling om geld op te halen voor vluchtelingen uit Oekraïne. De spelende acts hebben items ter veiling aangeboden. Valt jouw oog op een of meerdere van de items? Breng je bod uit in de comments. ⭐ 𝐙𝐎 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓 𝐇𝐄𝐓 ⭐ > Ieder item is genummerd in de foto's (slide) > In de comments hebben wij voor alle 4 de items een comment geplaatst > Breng jouw bod uit door de (laatste) comment te beantwoorden. Voorbeeld: '#6. 50 euro' Op sommige items is tijdens het Eindfeest al geboden, er geldt dan een startbod, die noemen wij in onze comment. 𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 De opbrengst van de veiling wordt verdeeld over giro 555 en @dca_ukraine We doneren ook een deel van de ticketopbrengst van het Eindfeest en de laatste inhaalpoprondes aan deze doelen! Gister deelden we deel 1 van de veilingsitems. 𝙇𝙀𝙏 𝙃𝙀𝙏 𝘽𝙄𝙀𝘿𝙀𝙉 𝘽𝙀𝙂𝙄𝙉! 🔨
21 apr. 2022
popronde 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐞𝐢𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 - 𝐡𝐨𝐞𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐛𝐢𝐞𝐝 𝐣𝐢𝐣? Wie op het Eindfeest was heeft de veiling misschien al gespot. Om geld op te halen voor vluchtelingen uit Oekraïne hebben acts items ter veiling aangeboden. Een deel van die items heeft al een nieuwe eigenaar (de @luckyblue.official fiets bijvoorbeeld). Dit zijn de items waar je vanaf nu op kunt bieden! Valt jouw oog op een of meerdere van de items? Breng dan je bod uit in de comments. ⭐ 𝐙𝐎 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓 𝐇𝐄𝐓 ⭐ > Ieder item is genummerd in de foto's (slide) > In de comments hebben wij voor alle 5 de items een comment geplaatst > Breng jouw bod uit door de (laatste) comment bij dat item te beantwoorden. Voorbeeld: '#2. 250 euro' Op sommige items is tijdens het Eindfeest al geboden er geldt dan al een startbod - zie onze comment. 𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐎𝐞𝐤𝐫𝐚ï𝐧𝐞 De opbrengst van de veiling wordt verdeeld over giro 555 en @dca_ukraine We doneren ook een deel van de ticketopbrengst van het Eindfeest en de laatste inhaalpoprondes aan deze doelen! 𝗠𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗹𝗴𝘁 𝗱𝗲𝗲𝗹 𝟮 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗻𝗼𝗴 𝟰 𝗶𝘁𝗲𝗺𝘀! 𝘀𝘁𝗮𝘆 𝘁𝘂𝗻𝗲𝗱! 𝙇𝙀𝙏 𝙃𝙀𝙏 𝘽𝙄𝙀𝘿𝙀𝙉 𝘽𝙀𝙂𝙄𝙉! 🔨
20 apr. 2022
popronde Still buzzin'💜💫 Zijn jullie al een beetje bijgekomen van het Eindfeest? De afsluiter van Popronde 2021, de langste tour uit onze geschiedenis, maar een mooie was het zeker! We hebben veel bands in de afgelopen maanden zien groeien en nu vliegen ze uit🚀 Naar festivals en andere mooie podia. Welke Popronde act blijf jij volgen en ga je sowieso nog een keer live zien??? Laqt het weten in de comments 👇👇👇👇👇 . . 📸 @jessie_kamp #popronde #popronde2021 #pr2021 #popwaarts #poprondeeindfeest #poprondeamsterdam
17 apr. 2022
popronde 𝙑𝙖𝙣𝙖𝙫𝙤𝙣𝙙 𝙫𝙞𝙚𝙧𝙚𝙣 𝙬𝙚 𝙃𝙚𝙩 𝙀𝙞𝙣𝙙𝙛𝙚𝙚𝙨𝙩! Dat doen we in @qfactory_adam Stippel alvast je route uit. Tot vanavond!🎶💃 M. Lucky en Show Pony trappen de avond af om 19.30 uur, je kunt zappen langs allerlei genres, we houden een veiling met bijzondere items voor Oekraïne (waarover vanmiddag meer info) En we mogen dus door dansen tot diep in de nacht! Let's gooooo 🎵 👉 tickets: LINK IN BIO
15 apr. 2022
popronde 𝐇𝐨𝐞𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐛𝐢𝐞𝐝 𝐣𝐢𝐣 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐜𝐨𝐥𝐥𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫'𝐬 𝐢𝐭𝐞𝐦𝐬? Tijdens het Eindfeest houden we een speciale veiling met bijzondere en unieke items, beschikbaar gesteld door de spelende acts. De opbrengst ervan, evenals een deel van de ticketopbrengst doneren we aan Giro 555 en DCA; Dutch Civilian Action for Ukraine, ten behoeve van de situatie in Oekraïne. . . Een greep uit de items van de veiling: 💙een 5-gangendiner door @insta_stella_ 💛@_ginge____ outfit die ze droeg in haar clip ‘Knuckles & Keys’ 💙een date met Groningse hiphop-ster @jadidiane 💛De pluche Alpaca-mascotte van @wearekuzko 💙Een contrabasles door @show_pony__ 💛merchandise van verschillende acts 💙maar het meest bijzondere item is misschien wel het originele werkscript van de tv-serie Rembo&Rembo uit 1994. Mét aantekeningen van Theo Wesselo, dit jaar deelnemend onder de naam ACOUSTIC ASSHOLE. . . De veiling start op het Eindfeest in @qfactory_adam morgen, 15 april. De veiling van een deel van de items loopt online door tot vrijdag 22 april. Bieden kan via instagram. Verdere informatie over de veiling delen we morgen! 💙Wil je graag meer weten over @dca_ukraine ga naar hun profiel om meer te lezen over hun activiteiten en missie 💛Wil je graag bij het Eindfeest zijn? 👉Tickets en info LINK IN BIO
14 apr. 2022
popronde 𝗩𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝗷𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗲𝗺𝗮𝗮𝗹 𝗹𝗮𝘁𝗲𝗻 𝗴𝗮𝗮𝗻 Jazeker! Want @nonchelange geeft graag de microfoon door tijdens zijn karaokeshow. Tijdens het Eindfeest kun je dus volop meezingen! Het bewijs dat dat legendarisch gezellig is zie je op de foto's... . . Ook kan er 'lekker gefietst' worden bij @wieiskees. Onze Popronde productie-superheld @danielcanemusic, gehuld in toepasselijk blauwe trui, had het in ieder geval al heel erg naar zijn zin (en die houdt niet eens van fietsen) 💙 . Het belooft met meer dan 30 shows verdeeld over 5 podia met de tofste Popronde acts niet zomaar een Goede Vrijdag te worden maar, ja echt... - DE BESTE GOEDE VRIJDAG - in in ieder geval 2 jaar tijd 😉 . Aanstaande vrijdag 15 april sluiten we de Popronde tour dus af met Het Eindfeest in @qfactory_adam . Heb je zin in een avond vol optredens, sluit aan en proost, zing en dans mee! . tickets 👉LINK IN BIO . . #popronde #popronde2021 #poprondeeindfeest #poprondeeindfeest2021 #popronde20212022 #popwaarts #bijzijnismeemaken . . . 📸 door @jessie_kamp tijdens @poprondehilversum
13 apr. 2022
popronde 𝙀𝙞𝙣𝙙𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠 𝙬𝙚𝙚𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙀𝙞𝙣𝙙𝙛𝙚𝙚𝙨𝙩 𝙢𝙚𝙩 𝙥𝙪𝙗𝙡𝙞𝙚𝙠! De afgelopen twee weekenden hebben we de verplaatste Poprondes ingehaald en nu is er nog 1 halte over: Amsterdam. Aanstaande vrijdag 15 april is het dan eindelijk zo ver: Het Eindfeest! En wat hebben wij hier zin in! 🤩 2019 was de laatste keer dat we met gevulde zalen de tour afsloten, dus wij hebben hier enorm naar uitgekeken. Samen met zo'n 30 acts uit de selectie sluiten we een turbulente maar fantastische Popronde tour af in @qfactory_adam Wil je een avond vol vette shows van opkomend talent? Scoor dan je ticket en laat je uit je sokken blazen door o.a. @le.motat @thisisloupe @kalaallitnunaatband @wearekuzko @cloudsurfersmusic @guyy_ @jadidiane @nabermusic @lunamorgensternmusic en nog heel veel meer! 🧡🔥🙌💃⚡🕺🎸💜 . . 👉 blokkenschema en tickets LINK IN BIO . . . . . . (het Eindfeest zou oorspronkelijk plaatsvinden in de @melkwegamsterdam op 27 november 2021 maar is door coronamaatregelen toentertijd verplaatst naar 15 april. Wegens een volle agenda in de Melkweg verplaatsen we voor een keertje naar de Q-factory. Als je al een ticket had gekocht voor 27 november dan is deze 15 april ook geldig) . . . #popronde #poprondeeindfeest #popronde2021 #popwaarts #qfactory #melkwegamsterdam #melkwegamsterdam #poprondetour #poprondeeindfeest2021
11 apr. 2022
popronde Thanks Popronde, dat ik de boel even mocht overnemen! X KEES 💜@wieiskees
11 apr. 2022
popronde 𝗪𝗶𝗻𝗱𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝟭𝟬 𝗶𝗻 𝗕𝗿𝗲𝗱𝗮! Gister waren we bij @poprondebreda en wat was het fijn! 💙💙💙💙💙 En we mogen nog 3 keer dit weekend! Op naar: @poprondeamersfoort @poprondedenhaag @poprondehilversum Scoor je passe-partouts op www.popronde.nl (Link in bio naar de website) Let's go! Laatste Popronde'21 inhaalweekend voordat we de allerlaatste stop van de de tour maken in Amsterdam volgende week 👉 15 april, Het Eindfeest in @qfactory_adam 👉 tickets link in bio! 🎶bijzijn=meemaken! 📸 @jessie_kamp
8 apr. 2022
popronde Afgelopen weekend voelde zowaar even aan als een vertrouwde Popronde in het najaar. Door de lentekou trokken jullie van locatie naar locatie, om je ergens binnen weer op te warmen met een biertje en muziek. Zeg nou zelf, dat is genieten toch? ❤️ 📸 door Ron van Rutten Dit weekend vieren we nog 4 mooie feestjes in 𝗕𝗿𝗲𝗱𝗮 - 𝗔𝗺𝗲𝗿𝘀𝗳𝗼𝗼𝗿𝘁 - 𝗗𝗲𝗻 𝗛𝗮𝗮𝗴 - 𝗛𝗶𝗹𝘃𝗲𝗿𝘀𝘂𝗺. 👉 tickets en programma op de website (link in bio) - 'steden' . . . . ...En volgende week vrijdag sluiten we de tour alweer af met 💫Het Eindfeest💫 Dus wil je dan nog een keer de selectie van Popronde 2021 zien shinen? Dat kan, 15 april in de Q-factory, Amsterdam ⭐🎶⭐🎶⭐🎶 Tickets & programma 👉 link in bio
6 apr. 2022
popronde 𝐕𝐚𝐧𝐝𝐚𝐚𝐠 𝐡𝐚𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐯𝐥𝐚𝐠 𝐮𝐢𝐭 𝐢𝐧 𝔻𝔼𝕍𝔼ℕ𝕋𝔼ℝ Een aantal van de acts die je vandaag (en bij nog meer Poprondes) kunt bewonderen 👉 SWIPE Passe-partouts en het complete programma van vandaag staan op de website (link in bio) 👉 'steden' - 'Deventer 2021' Morgen rijden we door naar Popronde Meppel! 👉 'steden' - 'Meppel 2021' 𝙂𝙤𝙚𝙙 𝙬𝙚𝙚𝙠𝙚𝙣𝙙 𝙖𝙡𝙡𝙚𝙢𝙖𝙖𝙡! Hopelijk tot ziens bij een Popronde, al dansend, genietend💜🎵 #popronde #popronde2021 #poprondedeventer #poprondemeppel #popwaarts
2 apr. 2022
popronde Veel liefs en Popronde-plezier van @minorcitizenmusic ❤️💜💛
31 mrt. 2022
popronde 𝐕𝐚𝐧𝐚𝐟 𝐦𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧 𝐜𝐫𝐨𝐬𝐬𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐡𝐞𝐭 𝐥𝐚𝐧𝐝! ...en parkeren we de bus bij @poprondedelft @popronde_enschede @poprondedeventer en @poprondemeppel Wil je weten wat je ongeveer te wachten staat?.... HEEL VEEL MUZIEK! ❤️ 👉Swipe voor een greep uit het weekendprogramma 👉 de complete programma's en tickets vind je op de 'steden' pagina's op de website 👉link in bio naar de website 📸foto's door Jessie Kamp #popronde #popronde2021 #popwaarts #poprondedelft #poprondeenschede #poprondedeventer #poprondemeppel
30 mrt. 2022
popronde 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 - 𝙙𝙚 𝙚𝙚𝙧𝙨𝙩𝙚 𝙣𝙖𝙢𝙚𝙣... . Natuurlijk sluiten we de Popronde'21 tour ook af met een Eindfeest! Niet in @melkwegamsterdam dit keer, maar op 𝟭𝟱 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 keren we voor één keertje terug in @qfactory_adam Op maar liefst 5 podia zorgen ruim 30 acts uit de selectie van afgelopen jaar voor het Eindfeest dat we zo hebben gemist! . . De acts die je op het Eindfeest sowieso ziet zijn: @wearekuzko - @LEMOTAT - @josimarjgomes - @nanamrose - @jadidiane - @sondeaqui - @cloudsurfersmusic - @youngrubbi - @themdirtydimes - @_ginge____ - @yvesxavierr - @minka_nl - @annnabelike - @nabermusic . . Jij kunt al zappend van zaal naar zaal heel veel toffe shows zien; zo sta je de ene keer te springen in een moshpit, gooi je in de andere zaal je beste buchata moves in de strijd bij Son de Aqui, zing je vrolijk mee met de powerpop van KUZKO en droom je weg bij de engelachtige stem van Nana M. Rose. Het kan allemaal! . . 👉Tickets via (link in bio) 👉10 euro in de voorverkoop, 15 euro aan de deur. . Het volledige programma maken we vrijdag bekend en staat vanaf dan op onze website (link in bio) www.popronde.nl/steden/amsterdam-2021 👉popronde.nl 👉 'steden' 👉 Amsterdam 2021 . . . Zien we jou de 15e? 🤩 #popronde #popronde2021 #pr2021 #popwaarts #poprondeamsterdam #poprondeeindfeeest
23 mrt. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen