Spotify

Popronde presents - New Music Monday 02082021

maandag 02 augustus 2021

NEW WEEK NEW MUSIC

 

Het weekend is weer voorbij en de Olympische Spelen zijn in volle gang. Tijd voor een gloednieuwe New Music Monday! Bij ons geen medailles, alleen maar gouden platen van de huidige selectie van Popronde én oudgedienden die we je voorschotelen. We hebben maar liefst 13 platen voor je in de aanbieding, dus genoeg muziek om je week goed van start te gaan! 

 

Volg jij onze New Music Monday playlist al op Spotify? Iedere week vullen we deze aan met de nieuwste releases van de huidige Popronde selectie en oudgediende

 

GIRLSGIRLSGIRLS - Oh fuck it’s Saturday already and I’m probably gonna do it all over again. 

We trappen deze New Music Monday af met de nieuwe single van GIRLSGIRLSGIRLS; Oh fuck it’s Saturday already and I’m probably gonna do it all over again. Speciaal voor deze track hebben ze een achtergrond gemaakt die je zelf ook kunt krijgen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ze een bericht sturen via IG, dat doe je hier

 

Oh fuck it’s Saturday already and I’m probably gonna do it al over again is een lekkere rocktrack met een catchy melodie en ritme. Na het nummer een paar keer te hebben geluisterd kun je het refrein perfect meezingen, ideaal voor wanneer je ze gaat bekijken tijdens Popronde 2021!

 

 

 

Frontstreet - Slow Burn

Fronstreet kwam gisteren met hun nieuwe single Slow Burn. Frontstreet heeft tijdens de pandemie niet stilgezeten, Slow Burn is namelijk alweer de tweede release van 2021, naast F.R.E.E die eerder dit jaar verscheen. Slow Burn is een nummer met een diepe betekenis. Het gaat namelijk over de momenten dat je niet lekker in je vel zit. Iets waar je heel lang van hield en waar je al je passie in hebt gestopt, maar waar je langzaam maar zeker de liefde voor voelt verdwijnen. Zanger Martijn heeft zijn grenzen verlegd op de nieuwe track door de betekenis van het nummer meer diepte te geven door het gebruik van een mix aan screams, clean vocals en spoken word. 

 

Frontstreet heeft ook een videoclip opgenomen voor Slow Burn. Wil je die checken? Dat kan hier!

 

 

Josimar Gomes - Make My Heart Go

Make My Heart Go is het nieuwe pareltje van Josimar Gomes. Josimar zelf noemt het een van zijn favoriete nummers die hij ooit heeft gereleased. Met de nieuwe single komt Josimar met een swingende Hip-Hop track waar je gelijk van gaat dansen. Door de zomerse vibes krijg je gelijk zin om in de ondergaande zon op een strandfeest te staan. 

 

De afwisseling van zang en rap zorgt ervoor dat je constant met je aandacht erbij blijft. Met Make My Heart Go neemt Josimar de zomer mee naar Popronde in het najaar. Dan zal hij ongetwijfeld zorgen voor stralende optredens. 

 

 

DADA - Lacht naar Men

DADA kwam afgelopen vrijdag met zijn nieuwste single, Lacht Naar Men. Voor deze single ging hij de samenwerking aan met Bjorn van der Doelen. De reden voor deze samenwerking is vrij simpel, Bjorn is volgens Daan Rijkers (DADA) een ware Brabantse held. Bjorn zag de samenwerking wel zitten, maar dan moest het wel meer de bluesy kant op. Dat kwam goed uit, want DADA wil op zijn nieuwe album niet alleen maar Hip Hop samenwerkingen. 

 

Op Lacht naar Men is die combinatie fantastisch te horen. Een heerlijke samenwerking tussen twee Brabantse giganten. Het nummer gaat over de ergernissen die je soms kunt hebben bij je vriendin, maar uiteindelijk smelten die als sneeuw voor de zon op het moment dat ze naar je lacht. Met Lacht naar Men laat DADA nog maar eens zien hoe veelzijdig hij is. 

 

 

Kretzsch - Beach

Kretzsch bracht afgelopen week zijn nieuwe single Beach uit als onderdeel van een compilatiealbum. Kretzsch is de artiestennaam van Thomas Kretzschmar. Hij treed op met een gitaar, synthesizer, drum machine, full pedalboard en een sp404 sampler. Waar hij begon als lofi HipHop artiest met een jazzy gitaar, zit er inmiddels een flinke dosis electronica doorheen. 

 

Beach is weliswaar maar een nummer van anderhalve minuut, hij weet in die korte tijd wel het gevoel van op het strand liggen te creëren. Door het gebruik van de zee en vogels op de achtergrond en de jazzy gitaar heb je gelijk het gevoel dat je in de zon ligt te bakken met een cocktail in je hand.

 

 

 

Leah Rye - EP Elusive

De volgende release van deze week is voor Leah Rye, een artiest die gefascineerd is door dromen. Met haar muziek bevindt ze zich in een surrealistische wereld vol mysterie en melancholie met invloeden uit de Jazz en Indie wereld. Dat is met haar nieuwe EP Elusive niet anders. De EP staat vol met songs die gaan over de dingen in het leven waar je geen grip op kunt krijgen. 

 

Naast de titeltrack Elusive bestaat de EP ook nog uit de nummers: Mind Me, Movement, Foreign, Red Water en Agrypnia. Wil je meer informatie over de achtergronden van de songs? Dat kan, check dan haar Instagram, dat doe je hier!

 

 

Nicolaas - EP Once Upon A Time In Amsterdam - Chapter I

Once Upon A Time In Amsterdam - Chapter I is de nieuwe EP van Nicolaas. Op de EP neemt wordt je meegenomen in grappige anekdotes, ondersteunt door dromerige melodieën en lofi drumbeats. Nicolaas staat erom bekend dat zijn songs vaak grappige verhaaltjes met een vleugje sarcamse bevatten. Ergens zijn het een soort sprookjes die worden gedragen door dromerige melodieën. 

 

Once Upon A Time In Amsterdam - Chapter I is volledig geschreven gedurende de Corona pandemie. De nummers nemen je mee naar een zwoele Amsterdamse zomer, begeleid door Steelguitars en laid back drumbeats. In de New Music Monday hebben we twee van de nummers van de EP al behandeld, Once Upon A Time In Amsterdam en Lipstick Stains. Verder bevat de EP nog vier gloednieuwe nummers die klaar staan om ontdekt te worden!  

 

 

 

Graeme James - EP Field Notes On An Endless Day

We sluiten de nieuwe releases van de huidige selectie af met de nieuwe EP van Graeme James; Field Notes On An Endless Day. De afgelopen maanden hebben we al vaker over Graeme geschreven, aangezien hij elk seizoen een nieuwe EP heeft uitgebracht. Field Notes On An Endless Day is de laatste van het viertal, de zomer. 

 

Over de nieuwste EP zegt Graeme zelf het volgende: ‘’Field Notes On An Endless Day verkent de tijdloosheid van de zomer. Wanneer het geflirt van de lente overgaat in de romantiek van de zomer krijgt het leven een eindeloze kwaliteit. De zomer is een seizoen van overvloed, vervulling en vreugde, waarin de dagen in elkaar overvloeien en het leven stil komt te staan onder de slome zomerzon.’

 

 

 

Ben Forte (2019) - EP Rusten

Naast de zeven releases van de huidige selectie, hebben we ook nog zes van oudgedienden in de aanbieding. De eerste is de nieuwe EP van Ben Forte; Rusten. De afgelopen maanden hebben we al drie singles van deze debuut EP mogen bewonderen (Monsters, Woord, Tijdloos), maar zijn de laatste twee dan ook eindelijk de wereld in geslingerd; Laat Me Niet Los en Rusten. De EP gaat over het klein durven zijn bij iemand en daar tot rust komen. 

 

In totaal is de EP goed voor 16 minuten aan muziek. Op Instagram plaatste Ben nog een leuke video op de dag van de release, deze check je hier!

 

 

Lionstorm (2020) - Triogamie ft. Merol

We gaan door met een samenwerking tussen Lionstorm en Merol. Triogamie is een zoete track over zomerliefde met de unieke twist dat het over een trio tussen drie vrouwen gaat. Volgens Lionstorm en Merol wordt seks tussen vrouwen veelal afgebeeld als een fetisj voor de straight male gaze. Met Triogamie willen de dames een nieuw perspectief bieden. 

 

Over de song zeggen ze het volgende: ‘’De track is melodieus en zacht om de vrouwelijke ervaring te benadrukken en zodat de luisteraar meer in de verliefde zomer-date terecht komt dan dat het pornografisch wordt.’’ Hiermee draaien Lionstorm en Merol het narratief om en vertellen ze over seks tussen vrouwen, vanuit de vrouw zelf.''

 

 

 

Dr. Justice (2019) - Body Positivity

Afgelopen vrijdag kwam de eerste zomer single van Dr. Justice uit, genaamd Body Positivity. Dr. Justice staat bekend om hun Disco Pop en ze hebben maar één doel, ‘Make You Dance!’ Het nummer is geschreven pre-corona, waarin de band op een meer organische, al jammende manier tot nummers is gekomen. 

 

Body Positivity gaat precies over hetgeen je zou verwachten; lekker in je vel zitten. ''Aint nobody telling you now what you're supposed to be, case you got that body positivity.'' Speciaal voor het nummer hebben ze een videoclip gemaakt, deze check je hier

 

 

Ami Miyu (2020) - Friends

Ami Miyu kwam afgelopen week met haar nieuwe single Friends. Het nummer is een samenwerking met Nostalgix. De nieuwe single past precies in het beeld dat we van haar kennen. Een combinatie van Hip Hop, Trap en een vleugje Vogue. Een lekkere track die het goed zal doen in de clubs. 

 

Naast de release van haar single geeft ze volgende week ook een livestream. Daar zijn nog een aantal kaarten voor te verkrijgen! Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Check dan even haar Instagram, dat doe je hier

 

 

Judy Blank (2016) - Anyone’s Favourite Guy

Judy Blank kwam afgelopen vrijdag met haar nieuwste track Anyone’s Favourite Guy. Eén nummer dat ze schreef samen met goede vriend Danny van Tiggele (Mister and Mississippi) voor zijn aankomende album, genaamd La Belle Époque. Zelf omschrijft ze het nummer als een dromerige, ruimte-achtige samenwerking. 

 

Voor de release op vrijdag speelde Judy Blank nog bij 3FM op de donderdag. Op Spotify is het nummer inmiddels al meer dan 2.000 keer gestreamd. 

 

 

Madoux (2020) - EP Leave Me Blind

We sluiten de New Music Monday van deze week af met de debuut EP van Madoux; Leave Me Blind. De EP is een collectie aan nummers die ze heeft geschreven en opgenomen tot nu toe. Voor Madoux voelt het alsof ze in de spiegel kijkt en en jongere versie van haarzelf daarin ziet. 

 

Leave Me Blind is voor haar een reflectie van een heleboel dingen waar ze doorheen is gegaan de afgelopen jaren, en waar ze enorm veel van heeft geleerd. Over Leave Me Blind én Unchained Melody hebben we al geschreven in de New Music Monday, maar naast deze twee nummers bevat de EP ook nog de nummers Runner, Neon én Wildfire. Bijna 18 minuten aan nieuwe muziek, ideaal aan het einde van een lange werkdag. 

 

 

 

Wil jij graag meepraten over de artikelen op onze blog? Dat dat kan door je reactie achter te laten. Wij vinden het tof om van je te horen!

 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts 🙌🏼 Zo zie je deze week o.a. kersvers Popronde-talent Andro tweemaal in het voorprogramma van oud Popronde-act Chef’Special (2009) in Nijmegen 🔥 en viert Velocity Made Good (2023) vrijdag de release van hun debuut-EP in Leeuwarden 🥳 Bij welk concert ben jij te vinden deze week?! 👀 *UPDATE: @veulstevetfestival is helaas afgelast @anfrow @greatjoy_bangbang @veragroningen @femmefugazi @luxorlive @bowl.band @musicofsultan @fluor033 @leahryemusic @paard_denhaag @yanlaleyan @013poppodium @ratsanddaggers @hoofs_music @hayokaffeethof @velocitymadegood_ @neushoornlwd @cinetolamsterdam @anothernowband @simplonnl @fataboommusic @sowhatgouda @faskemuziek @taxitaxi050 @briekfestival @doornroosjenl @whoelsebutmicha @asnlopendvuurtje @baardvader @veulstevetfestival @hiqpyband @graspop_festival @cavoloneroband @veerlefiep @johnnyloevsme @maryncharlie_ @friesstraatfestival @texoprintband @prettypissedfest @droomdit @yes_inmybackyard @keenanmundane @effenaar @musicbyhistorian @chefspecialmusic @thames.band @stroomhuis @theindien @queenspleasure @meismuziek @pampuslive @navigateband @mezz_breda @hiigohiigo @thedirtydenims @komatsurock @bridge_festival_eindhoven #Popronde #Popronde2024
22 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! 🎤 Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🫶🏼 Sta jij deze week mee te blèren met @maryncharlie_ ‘s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? ☀️ Check de complete agenda via de link in bio 🔗 @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! 💃🏼🕺🏻 Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) 🎶🎧 en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases ✨ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van oud Popronde-acts 🎶 en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie 🫶🏼 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Dit zijn de laatste 14 namen 🙌🏼 en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend ✨ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl 👀 @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 We zijn bijnaaaaa compleet! 😱 Hierna nog één batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 💃🏼 @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Hoppa, weer een nieuwe batch! 🎉 Hebben jullie kersvers Poprondetalent @irisjeanmusic net ook zien schitteren in de livebox bij @npo3fm? 😍 @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Op de helft van het totaal aantal acts… 👀 en je hoort straks nog twee nieuwe Popronde-acts vanuit de @npo3fm livebox 🫣 @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Weer 14 nieuwe namen 👀 en we zijn nog lang niet klaar… 🙆🏼‍♀️ Blijf gezellig meeluisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 🫶🏼 @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ ✨ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 We zijn (weer) los! 🔥 Het bekendmakingsfeest gaat door bij @npo3fm ✨ De eerste batch acts die mogen meetouren tijdens #Popronde2024 zijn: @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders ✨ #Popronde #Popronde2024
3 mei 2024
popronde Na vanavond weten we welke 101 acts dit najaar meetouren tijdens de Popronde 😱 Luister vanaf 21:00 naar @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman voor de bekendmaking van de volledige selectie 🎶 en misschien ook nog wat andere verrassingen… 👀 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
3 mei 2024
popronde Het bekendmakingsfeestje gaat nog even door 🎉Morgen maken we de Poprondeselectie van 2024 compleet met nog 84 namen! 🤩 Tune vanaf 21.00 in bij @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman, en ontdek welke acts jij dit najaar in 41 steden door heel Nederland kan gaan komen checken 🎶 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
2 mei 2024
popronde Het is mei, de zon schijnt, de lente is eindelijk echt begonnen ☀️ en dus is het weer tijd voor de eerste echte Festival Fri… Thursday 🫣 Aanstaande 5 mei zie je op bijna elk bevrijdingsfestival wel een oud Popronde-act! 👀 En ook de rest van de maand is de agenda goed gevuld 👉🏼 Swipe om te zien wie er in mei allemaal op de festivalpodia te zien zijn! Deze maand met o.a. @neomi.music @rommygabay @babsopdebeat @primaatband @johncoffeymusic @janetlivv @thecoolquest @fayvriens @indigopastelband @iknownoa @thames.band @droomdit @themocksofficial @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @bowl.band @kaboutertje_putlucht @staatseinde @meetthetambles @cocoboloband @_richiedagger_ @magneticspacemen @komatsurock @tricklebolt @anothernowband @veerlefiep @moneyandtheman @froknroll @wearethevices @theindien 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024 #FestivalFriday
2 mei 2024
popronde En nog 11 acts die dit najaar 3 maanden lang mogen meetouren door heel Nederland 🥳 De laatste 84 namen hoor je over twee dagen bij @3voor12 Radio op @npo3fm 👀 @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024
1 mei 2024
popronde De eerste 6 acts van de Popronde selectie 2024 zijn een feit! 💥 Blijf luisteren naar KINK IN TOUCH voor nog meer namen en verassingen 👀 @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc 🎶 #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Wie mogen er dit najaar 3 maanden lang meetouren langs 41 steden? 🎸🥁🎤🎹🎶 Volg vanavond de bekendmaking van de allereerste namen vanaf 19:00 bij KINK IN TOUCH met @jasperleijdens 👀 @kinkpuntnl #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Nog heel even geduld... 🕖 Tune morgenavond om 19.00 in bij KINK in Touch met @jasperleijdens voor de eerste lading namen die dit najaar mogen meetouren tijdens de Popronde 🎶 en misschien nog wel wat andere leuke verrassingen... 👀 #Popronde2024 #Popronde #KINK @kinkpuntnl
30 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen