Spotify

Popronde presents - New Music Monday 02082021

maandag 02 augustus 2021

NEW WEEK NEW MUSIC

 

Het weekend is weer voorbij en de Olympische Spelen zijn in volle gang. Tijd voor een gloednieuwe New Music Monday! Bij ons geen medailles, alleen maar gouden platen van de huidige selectie van Popronde én oudgedienden die we je voorschotelen. We hebben maar liefst 13 platen voor je in de aanbieding, dus genoeg muziek om je week goed van start te gaan! 

 

Volg jij onze New Music Monday playlist al op Spotify? Iedere week vullen we deze aan met de nieuwste releases van de huidige Popronde selectie en oudgediende

 

GIRLSGIRLSGIRLS - Oh fuck it’s Saturday already and I’m probably gonna do it all over again. 

We trappen deze New Music Monday af met de nieuwe single van GIRLSGIRLSGIRLS; Oh fuck it’s Saturday already and I’m probably gonna do it all over again. Speciaal voor deze track hebben ze een achtergrond gemaakt die je zelf ook kunt krijgen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ze een bericht sturen via IG, dat doe je hier

 

Oh fuck it’s Saturday already and I’m probably gonna do it al over again is een lekkere rocktrack met een catchy melodie en ritme. Na het nummer een paar keer te hebben geluisterd kun je het refrein perfect meezingen, ideaal voor wanneer je ze gaat bekijken tijdens Popronde 2021!

 

 

 

Frontstreet - Slow Burn

Fronstreet kwam gisteren met hun nieuwe single Slow Burn. Frontstreet heeft tijdens de pandemie niet stilgezeten, Slow Burn is namelijk alweer de tweede release van 2021, naast F.R.E.E die eerder dit jaar verscheen. Slow Burn is een nummer met een diepe betekenis. Het gaat namelijk over de momenten dat je niet lekker in je vel zit. Iets waar je heel lang van hield en waar je al je passie in hebt gestopt, maar waar je langzaam maar zeker de liefde voor voelt verdwijnen. Zanger Martijn heeft zijn grenzen verlegd op de nieuwe track door de betekenis van het nummer meer diepte te geven door het gebruik van een mix aan screams, clean vocals en spoken word. 

 

Frontstreet heeft ook een videoclip opgenomen voor Slow Burn. Wil je die checken? Dat kan hier!

 

 

Josimar Gomes - Make My Heart Go

Make My Heart Go is het nieuwe pareltje van Josimar Gomes. Josimar zelf noemt het een van zijn favoriete nummers die hij ooit heeft gereleased. Met de nieuwe single komt Josimar met een swingende Hip-Hop track waar je gelijk van gaat dansen. Door de zomerse vibes krijg je gelijk zin om in de ondergaande zon op een strandfeest te staan. 

 

De afwisseling van zang en rap zorgt ervoor dat je constant met je aandacht erbij blijft. Met Make My Heart Go neemt Josimar de zomer mee naar Popronde in het najaar. Dan zal hij ongetwijfeld zorgen voor stralende optredens. 

 

 

DADA - Lacht naar Men

DADA kwam afgelopen vrijdag met zijn nieuwste single, Lacht Naar Men. Voor deze single ging hij de samenwerking aan met Bjorn van der Doelen. De reden voor deze samenwerking is vrij simpel, Bjorn is volgens Daan Rijkers (DADA) een ware Brabantse held. Bjorn zag de samenwerking wel zitten, maar dan moest het wel meer de bluesy kant op. Dat kwam goed uit, want DADA wil op zijn nieuwe album niet alleen maar Hip Hop samenwerkingen. 

 

Op Lacht naar Men is die combinatie fantastisch te horen. Een heerlijke samenwerking tussen twee Brabantse giganten. Het nummer gaat over de ergernissen die je soms kunt hebben bij je vriendin, maar uiteindelijk smelten die als sneeuw voor de zon op het moment dat ze naar je lacht. Met Lacht naar Men laat DADA nog maar eens zien hoe veelzijdig hij is. 

 

 

Kretzsch - Beach

Kretzsch bracht afgelopen week zijn nieuwe single Beach uit als onderdeel van een compilatiealbum. Kretzsch is de artiestennaam van Thomas Kretzschmar. Hij treed op met een gitaar, synthesizer, drum machine, full pedalboard en een sp404 sampler. Waar hij begon als lofi HipHop artiest met een jazzy gitaar, zit er inmiddels een flinke dosis electronica doorheen. 

 

Beach is weliswaar maar een nummer van anderhalve minuut, hij weet in die korte tijd wel het gevoel van op het strand liggen te creëren. Door het gebruik van de zee en vogels op de achtergrond en de jazzy gitaar heb je gelijk het gevoel dat je in de zon ligt te bakken met een cocktail in je hand.

 

 

 

Leah Rye - EP Elusive

De volgende release van deze week is voor Leah Rye, een artiest die gefascineerd is door dromen. Met haar muziek bevindt ze zich in een surrealistische wereld vol mysterie en melancholie met invloeden uit de Jazz en Indie wereld. Dat is met haar nieuwe EP Elusive niet anders. De EP staat vol met songs die gaan over de dingen in het leven waar je geen grip op kunt krijgen. 

 

Naast de titeltrack Elusive bestaat de EP ook nog uit de nummers: Mind Me, Movement, Foreign, Red Water en Agrypnia. Wil je meer informatie over de achtergronden van de songs? Dat kan, check dan haar Instagram, dat doe je hier!

 

 

Nicolaas - EP Once Upon A Time In Amsterdam - Chapter I

Once Upon A Time In Amsterdam - Chapter I is de nieuwe EP van Nicolaas. Op de EP neemt wordt je meegenomen in grappige anekdotes, ondersteunt door dromerige melodieën en lofi drumbeats. Nicolaas staat erom bekend dat zijn songs vaak grappige verhaaltjes met een vleugje sarcamse bevatten. Ergens zijn het een soort sprookjes die worden gedragen door dromerige melodieën. 

 

Once Upon A Time In Amsterdam - Chapter I is volledig geschreven gedurende de Corona pandemie. De nummers nemen je mee naar een zwoele Amsterdamse zomer, begeleid door Steelguitars en laid back drumbeats. In de New Music Monday hebben we twee van de nummers van de EP al behandeld, Once Upon A Time In Amsterdam en Lipstick Stains. Verder bevat de EP nog vier gloednieuwe nummers die klaar staan om ontdekt te worden!  

 

 

 

Graeme James - EP Field Notes On An Endless Day

We sluiten de nieuwe releases van de huidige selectie af met de nieuwe EP van Graeme James; Field Notes On An Endless Day. De afgelopen maanden hebben we al vaker over Graeme geschreven, aangezien hij elk seizoen een nieuwe EP heeft uitgebracht. Field Notes On An Endless Day is de laatste van het viertal, de zomer. 

 

Over de nieuwste EP zegt Graeme zelf het volgende: ‘’Field Notes On An Endless Day verkent de tijdloosheid van de zomer. Wanneer het geflirt van de lente overgaat in de romantiek van de zomer krijgt het leven een eindeloze kwaliteit. De zomer is een seizoen van overvloed, vervulling en vreugde, waarin de dagen in elkaar overvloeien en het leven stil komt te staan onder de slome zomerzon.’

 

 

 

Ben Forte (2019) - EP Rusten

Naast de zeven releases van de huidige selectie, hebben we ook nog zes van oudgedienden in de aanbieding. De eerste is de nieuwe EP van Ben Forte; Rusten. De afgelopen maanden hebben we al drie singles van deze debuut EP mogen bewonderen (Monsters, Woord, Tijdloos), maar zijn de laatste twee dan ook eindelijk de wereld in geslingerd; Laat Me Niet Los en Rusten. De EP gaat over het klein durven zijn bij iemand en daar tot rust komen. 

 

In totaal is de EP goed voor 16 minuten aan muziek. Op Instagram plaatste Ben nog een leuke video op de dag van de release, deze check je hier!

 

 

Lionstorm (2020) - Triogamie ft. Merol

We gaan door met een samenwerking tussen Lionstorm en Merol. Triogamie is een zoete track over zomerliefde met de unieke twist dat het over een trio tussen drie vrouwen gaat. Volgens Lionstorm en Merol wordt seks tussen vrouwen veelal afgebeeld als een fetisj voor de straight male gaze. Met Triogamie willen de dames een nieuw perspectief bieden. 

 

Over de song zeggen ze het volgende: ‘’De track is melodieus en zacht om de vrouwelijke ervaring te benadrukken en zodat de luisteraar meer in de verliefde zomer-date terecht komt dan dat het pornografisch wordt.’’ Hiermee draaien Lionstorm en Merol het narratief om en vertellen ze over seks tussen vrouwen, vanuit de vrouw zelf.''

 

 

 

Dr. Justice (2019) - Body Positivity

Afgelopen vrijdag kwam de eerste zomer single van Dr. Justice uit, genaamd Body Positivity. Dr. Justice staat bekend om hun Disco Pop en ze hebben maar één doel, ‘Make You Dance!’ Het nummer is geschreven pre-corona, waarin de band op een meer organische, al jammende manier tot nummers is gekomen. 

 

Body Positivity gaat precies over hetgeen je zou verwachten; lekker in je vel zitten. ''Aint nobody telling you now what you're supposed to be, case you got that body positivity.'' Speciaal voor het nummer hebben ze een videoclip gemaakt, deze check je hier

 

 

Ami Miyu (2020) - Friends

Ami Miyu kwam afgelopen week met haar nieuwe single Friends. Het nummer is een samenwerking met Nostalgix. De nieuwe single past precies in het beeld dat we van haar kennen. Een combinatie van Hip Hop, Trap en een vleugje Vogue. Een lekkere track die het goed zal doen in de clubs. 

 

Naast de release van haar single geeft ze volgende week ook een livestream. Daar zijn nog een aantal kaarten voor te verkrijgen! Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Check dan even haar Instagram, dat doe je hier

 

 

Judy Blank (2016) - Anyone’s Favourite Guy

Judy Blank kwam afgelopen vrijdag met haar nieuwste track Anyone’s Favourite Guy. Eén nummer dat ze schreef samen met goede vriend Danny van Tiggele (Mister and Mississippi) voor zijn aankomende album, genaamd La Belle Époque. Zelf omschrijft ze het nummer als een dromerige, ruimte-achtige samenwerking. 

 

Voor de release op vrijdag speelde Judy Blank nog bij 3FM op de donderdag. Op Spotify is het nummer inmiddels al meer dan 2.000 keer gestreamd. 

 

 

Madoux (2020) - EP Leave Me Blind

We sluiten de New Music Monday van deze week af met de debuut EP van Madoux; Leave Me Blind. De EP is een collectie aan nummers die ze heeft geschreven en opgenomen tot nu toe. Voor Madoux voelt het alsof ze in de spiegel kijkt en en jongere versie van haarzelf daarin ziet. 

 

Leave Me Blind is voor haar een reflectie van een heleboel dingen waar ze doorheen is gegaan de afgelopen jaren, en waar ze enorm veel van heeft geleerd. Over Leave Me Blind én Unchained Melody hebben we al geschreven in de New Music Monday, maar naast deze twee nummers bevat de EP ook nog de nummers Runner, Neon én Wildfire. Bijna 18 minuten aan nieuwe muziek, ideaal aan het einde van een lange werkdag. 

 

 

 

Wil jij graag meepraten over de artikelen op onze blog? Dat dat kan door je reactie achter te laten. Wij vinden het tof om van je te horen!

 

Instagram

popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023
popronde Let's talk about the 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲-𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲! Wat zijn de 𝙙𝙤'𝙨 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙙𝙤𝙣'𝙩𝙨? In de Popronde sessie op No Man's Land krijgen de bezoekers - acts die ready zijn voor de volgende stap in hun muzikale carrière🚀 - een spoedcursus van 'onze' Fieke. Eerst komt de aanmelding aan bod met concrete tips & tricks om geselecteerd te worden: hoe ziet het aanmeldingsformulier eruit, waar kijkt de selectiecommissie naar en hoe zorg je dat je opvalt? 👀 Vervolgens gaat Fieke in gesprek met twee acts die net een Popronde-tour achter de rug hebben Sam van Kuzko (KUZKO) en Abir van Hiqpy (@hiqpyband). Hoe hebben zij dit ervaren? Waar hebben zij het meest van geleerd en hoe hadden zij er zelfs nog meer uit kunnen halen? Alles zodat jij straks optimaal voorbereid de Popronde in kan gaan!✨😎 Het complete programma van No Man's Land vind je op hun website www.enternomansland.nl
5 dec. 2023
popronde 🎁Wij mogen trakteren op iets leuks!🎁 December is begonnen, de knusse feestmaand, en die trappen wij af met een mooi cadeautje voor onze volgers! Op 3 december spelen deze oud-Popronde helden tijdens het festival 'Tankstation' in @hedonzwolle Wil jij zondag genieten van een avondje Nederlandse indie-pop? Vul bij het kopen van je ticket kortingscode POPRONDEX2023 in en scoor je ticket voor maar 10 euro! @Hiigo ✨ @faskemuziek ✨ @hetiseenwies ✨ @laurasjinmusic ✨ @maartje_cs ✨ Igor Wij wensen iedereen een fijn weekend en voor wie een kaartje voor zondag heeft heel veel plezier!🧡
1 dec. 2023
popronde Inschrijvingen voor Popronde’24 zijn NU geopend! Het is 1 december, en dat betekent dat de inschrijvingen voor Popronde 2024 officieel geopend zijn! Wil jij op heel veel plekken in Nederland spelen, en je muziek aan een nieuw publiek laten horen? Je muziek laten horen aan een selectiecommissie bestaande uit allerlei sleutelfiguren uit de Nederlandse popsector? Oftewel: Tour jij volgend jaar mee met de Popronde? Schrijf je dan nu in via popronde.nl of link in bio. De inschrijvingen sluiten op 1 maart 2024.
1 dec. 2023
popronde Hou ze in de gaten! ❤️‍🔥👀 Deze (en nog veel meer) talenten schitterden afgelopen zaterdag in @melkwegamsterdam en daarmee is de Popronde 2023 cirkel rond 💫 We kijken met TROTS terug op een fantastische editie! Welke act heeft jou omver geblazen dit jaar? 🤩
28 nov. 2023
popronde WHAT A NIGHT💥💯❤️‍🔥 Wow! Now thát is what we call an epic closing party! Starting with jazz and ending with raw Dutch hardcore house, where the crowd trew themselves in moshpits or either lost themselves dreaming away over the words or instruments that poured from the stages. To everyone who was part of the final Popronde party of the year: THANK YOU🙏❤️ And thank you to all the artists who gave their all, ánd took the stage to speak out about equality and tolerance, and spread love! 🏳️‍🌈🙏❤️ What was your highlight of @poprondeamsterdam? 📸@jessie_kamp
27 nov. 2023
popronde Morgen mogen we!✨️🎆 En als het aan @femmefugazi ligt dan verandert de Oude zaal van @melkwegamsterdam morgennacht om 2.00 uur in één grote moshpit💥💥💥 Verwacht scherpe punk, explosieve songs en een kolkende zaal. Scoor nog snel je ticket voordat ze erdoorheen zijn gevlogen🚀 Tot morgen?! Check het complete programma en koop je kaartje🎫 op www.popronde.nl/steden/amsterdam (Link in de bio)
24 nov. 2023
popronde Bij welke show sta jij linksvoor?👀 Check het programma van morgen alvast in de slides en stippel je route uit. Morgen duiken we weer @melkwegamsterdam in voor de Popronde afsluiter van het jaar - Het Eindfeest💯🥳🕺 Eventjes weg van de buitenwereld, dansen we ons samen in het zweet, dromen weg, genieten en ontdekken! Zien we je daar?🤩 Nog geen ticket? 👉www.popronde.nl (link in bio) @poprondeamsterdam
24 nov. 2023
popronde Heb jij je ticket voor zaterdag al?✨️ Een band die in de afgelopen weken diepe indruk maakte op Popronde bezoekers is @droomdit Met hun Nederlandstalige melancholische en dromerige liedjes wisten ze het publiek te raken en bewegen! 🕺 Zaterdag staan ze om 0.00 uur in de Oude zaal van @melkwegamsterdam te schitteren✨️💫 Ben jij erbij?👀 Tickets: 👉www.popronde.nl (link in bio) 🎶 Droom Dit
23 nov. 2023
popronde Kom samen, vier de kunst, de cultuur, de muziek en het talent. Sinds gisteren lijkt Nederland een stuk kouder en killer geworden, maar daar gaan wij niet in mee. Het Eindfeest is voor iedereen, Popronde is voor iedereen en Melkweg Amsterdam is voor iedereen❤️ Zolang er een podium is blijven wij er talent op zetten! 💪 Zaterdagavond ontsnappen we voor even, samen, aan de realiteit en duiken we @melkwegamsterdam in voor het Popronde Eindfeest. Zien we je daar? 🫶 💫tickets & info: www.popronde.nl / link in bio
23 nov. 2023
popronde What a ride🚀❤️‍🔥💥🚂💫 Dit was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023. De tour is bijna afgelopen, de cirkel bijna rond. Nog eentje te gaan, deze zaterdag, Het Eindfeest van @poprondeamsterdam in @melkwegamsterdam Dans je nog één keer mee?🙏🕺 Dankjewel aan iedereen die er afgelopen weekend bij was! En SO naar @poprondebreda ✨️ @popronde_enschede ✨️ @poprondedenhaag en ✨️ @poprondebergenopzoom 🙏🙏🙏 Tot zaterdag?!🤩 🎶@keenanmundane - 2DIE4
21 nov. 2023
popronde 🚗🎤 Get ready for a Popronde X Slinger Carpool Karaoke! We saved you a seat on a very special and musical ride 🎶🌟 Watch as these four Pop(ronde) stars - @inge.lamboo - @janetlivv - @maartje_cs and @laurasjinmusic hit the road to @popronderotterdam answering questions from Laura Sjin's friend book and unleashing their vocals in a carpool karaoke session (with some cool classics👀)🤩✨ in the name of promoting 'Slinger,' the app that makes event carpooling a breeze. 🚗So if you're searching for a ride to the Popronde Amsterdam Eindfeest Nov 25th? Or perhaps got a spare seat in your car? Check out the #Slinger widget on popronde.nl and you might carpool karaoke your way to @melkwegamsterdam this Saturday! 🚀 🎉 Janet Livv and Laura Sjin will perform at Het Eindfeest, the closing party of Popronde. So get your tickets (link in bio)! But first things first: check out the roadtrip adventures of these ladies and make sure to support them on their future musical journeys💙 🎥&📸: @reneemeijer 🎶: Laura Sjin - buikpijn Laura Sjin - als het weer weggaat #Popronde #CarpoolKaraoke #SlingerApp #PoprondeAmsterdam 🎵✨
21 nov. 2023
popronde Het was herfstachtig fris buiten, maar binnen was het warm en zat de sfeer er goed in bij @poprondebreda ❤️‍🔥 We zagen fans die de teksten al uit volle borst meezongen, dansend en springend publiek, en geboeide muisstille luisteraars. BREDA BEDANKT!!🙏 Wat was jullie hoogtepunt van Popronde Breda?🤩 📸 @jessie_kamp ✨️✨️✨️✨️ Afgelopen weekend was het laatste reguliere weekend van Popronde 2023🤯 Aanstaande zaterdag vieren we nog één laatste Popronde feestje - @poprondeamsterdam Het Eindfeest in @melkwegamsterdam Kom jij ook?🧡 Tickets en info ✨️popronde.nl / link in de bio
20 nov. 2023
popronde Dit was popronde voor ons @321astronaut 🚀 Wat een rit! 24 steden en telkens bomvol enthousiaste mensen. Bedankt voor het luisteren en het kopen van onze merch! Wij zijn pas net op stoom want 25 brengen wij ons debuutalbum uit in @ekko.nl kaartjes zijn nu te koop. Dank popronde en dank @3voor12 dit waren fijne vleugels 🪽Shout out naar alle crewleden van Popronde en shout naar mijn mede-astronauten! Xx Pelle
19 nov. 2023
popronde Heyaaa! Wij van @thereyougo_band doen vandaag een Popronde Takeover bij onze allerallerallerlaatste Popronde show in Den Haag!❤️‍🔥🌼 Houd vooral de stories van Popronde in de gaten voor leuke feitjes over Den Haag en hoe onze gig vanavond gaat. Zien we jullie om 20:30 in @thesocialhub.thehague ? 🌻💃
18 nov. 2023
popronde Popronde X Ioana Iorgu - As our Popronde tour is slowly coming to an end, here’s some of our favourite moments. Tonight we’ll be in Enschede (22:45, Café Rocks) and tomorrow in Den Haag (22:15, De Zwarte Ruiter). We had a blast, Popronde! ❤️Alongside these awesome shows, I’m also working on recording my 4th album, so keep an ear out! ⚡️ • 📸 @veerledevos20
17 nov. 2023
popronde Welke acts blazen jou tijdens 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 nog méer uit je sokken?👀 Deze acts voegen we toe aan de line-up van het laatste Popronde feestje van het jaar, @poprondeamsterdam : ✨@JanetLivv ✨ ✨️ @Toverberg_ ✨ ✨️ @laurasjinmusic ✨️ ✨ @iknownoa ✨ ✨️ @Sheymarochdi ✨ ✨️ @Jespfur ✨ ✨️ @silkeveld ✨ Check de video slides voor een muzikale impressie👉 Gisteravond tijdens #KINKinTouch op @kinkpuntnl maakte @jasperleijdens bekend dat ook ✨️ @themocksofficial ✨️ en ✨️ @bowl.band ✨️ erbij zijn! Nóg twee shows waarbij je je in het zweet kan dansen dus. De early birds zijn al gevlogen🕊️ Grijp niet mis en koop je kaartje via www.melkweg.nl of op popronde.nl (link in de bio) De volledige line-up vind je op de website 👉 link in bio 'Eindfeest programma'' Samen maken we er een onvergetelijk feestje van!💥🤩🕺🏾 🎶 @iknownoa - Paradise
17 nov. 2023
popronde Dunne Lijn IS UIT. ✨🌈 Ze is nu overal te beluisteren! Gisteren speelden we onze laatste popronde show bij @poprondebreda en vierden we de release in de take over. Popronde bedankt voor het avontuur! 💖 OP NAAR MEER 🌈
17 nov. 2023
popronde Time flies! We have officially landed in our last ‘regular’ weekend.. 🥹 we can’t believe it either! It is week 11! Take your chance and come visit us in your city before it’s all over: 👉 @poprondebreda 👉 @popronde_enschede 👉 @poprondedenhaag 👉 @poprondebergenopzoom Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
15 nov. 2023
popronde Weekend #10 recap💥🙌 We hebben weer een fantastisch weekend gehad bij @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedeventer en @poprondehilversum Jullie trotseerden regen en wind, en werden gelukkig ook getrakteerd op een zonnetje, en uiteraard heeeel veel muziek! Welke act heeft jou omver geblazen?👀🙂 Nog 5 Poprondes te gaan!😵 Aankomend weekend zijn we bij: @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondebergenopzoom En op 25 november sluiten we de tour af met Het Eindfeest - @poprondeamsterdam - in @melkwegamsterdam ✨️voor info over de programma's en artiesten ga naar popronde.nl (link in bio) Don't miss out! Grijp je kans om er in 2023 nog een keertje bij te zijn🥳 🎶 @bowl.band
14 nov. 2023
popronde Lovely Day-venter🌈 We had a blast at @poprondedeventer last Saturday, hope you did too! Swipe to see a snippet of the Deventer-experience and for what probably is the smallest stage of the entire Popronde👀 The countdown has started for the last Popronde : @poprondeamsterdam Only one more weekend on the road to @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag and @poprondebergenopzoom before the big closing party on the 25th of November. Grab your tickets for @poprondeamsterdam at @melkwegamsterdam before they're sold out! 👉 Tickets on popronde.nl / link in bio 📸 @jessie_kamp
14 nov. 2023
popronde SUPERKRACHT 💪 the movie! Tijdens @poprondedenbosch, @popronde_haarlem, @poprondeutrecht (en deze week nog @poprondedenhaag) kreeg het Popronde team versterking van Team Superkracht🦸‍♂️ @Superkracht.club ontwikkelt de talenten van jongeren met een licht verstandelijke beperking en maakt dit talent zichtbaar in de culturele sector. Ze maken ruimte voor de unieke kwaliteiten en inspirerende karakters. Tessa, Hans, Arzu, Özlem, Ruud en Dave van #TeamSuperkracht stortten zich vol overgave en enthousiasme op hun rol als artist host, content creator en techniekassistent en kregen zo niet alleen een kijkje achter de schermen, maar mochten ook echt meedraaien om hun talenten in te zetten. Dat zorgde voor heel veel blije gezichten! 🫶 Het was een super geslaagde en leuke samenwerking die we de komende jaren zeker nog zullen voortzetten en misschien zelfs wel uitbreiden! 📽️ & 📸 @reneemeijer 🎶 5etra - Inside My Head Primaat - Roze Bril 🔊 @bssmen #possibilize #popronde #superkracht #deweekvandetoegankelijkheid
13 nov. 2023
popronde Hier een mini popronde dump als afsluiter van onze takeover, het was ons een genoegen💓💗💕💞 Kom volgende week in Breda nog een laatste keer samen dansen, en dan zien we elkaar daarna in 2024; got a lotta tunes almost ready for the world !!! 🫡 Love, Leela Rosa xx
12 nov. 2023
popronde 🔥🔥 Oi oi! THAMES here 🔥🔥 Oh my giddy aunt. Popronde has been a blessing. I can’t believe it’s almost over. We’ve met so many of you and did SO MANY crazy gigs! Well it’s not over yet! The craziest one is yet to come. The biggest stage at the Melkweg will be ours at Popronde Eindfeest on November 25th 21.30h. So take out your calendar and come and see what it’s all about. Can’t wait to see you all in the crowd ♥️ Excited? Can’t wait either? Well you can stream us everywhere! And even more good news: from the 29th on you can listen to our BRAND NEW single Astonishment 🥵 It’s the third single of our EP “Lessons For The Patriarchy” Still want more? Then come to our release show at Paradiso on January 17th. This will be the kick-off of our VERY OWN TOUR. So get your hands on those tickets and we’ll see you soon ♥️♥️ X Merlyn
10 nov. 2023
popronde Only a few weeks left, folks! 👏👏👏 swipe for a sneak peek of our program & join us this weekend before it’s too late! 👏👏👏 It is week 10! We’re tapping into double digits, will it be double the fun? Come see your favourite new acts and find out in: 👉 @poprondemiddelburg 👉 @popronde.alkmaar 👉 @poprondedeventer 👉 @poprondehilversum Check www.popronde.nl (link in bio) for the complete line up and use @tmsqr.app for your schedule 👈 See you there!
8 nov. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen