Spotify

Popronde presents - New Music Monday 02082021

maandag 02 augustus 2021

NEW WEEK NEW MUSIC

 

Het weekend is weer voorbij en de Olympische Spelen zijn in volle gang. Tijd voor een gloednieuwe New Music Monday! Bij ons geen medailles, alleen maar gouden platen van de huidige selectie van Popronde én oudgedienden die we je voorschotelen. We hebben maar liefst 13 platen voor je in de aanbieding, dus genoeg muziek om je week goed van start te gaan! 

 

Volg jij onze New Music Monday playlist al op Spotify? Iedere week vullen we deze aan met de nieuwste releases van de huidige Popronde selectie en oudgediende

 

GIRLSGIRLSGIRLS - Oh fuck it’s Saturday already and I’m probably gonna do it all over again. 

We trappen deze New Music Monday af met de nieuwe single van GIRLSGIRLSGIRLS; Oh fuck it’s Saturday already and I’m probably gonna do it all over again. Speciaal voor deze track hebben ze een achtergrond gemaakt die je zelf ook kunt krijgen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ze een bericht sturen via IG, dat doe je hier

 

Oh fuck it’s Saturday already and I’m probably gonna do it al over again is een lekkere rocktrack met een catchy melodie en ritme. Na het nummer een paar keer te hebben geluisterd kun je het refrein perfect meezingen, ideaal voor wanneer je ze gaat bekijken tijdens Popronde 2021!

 

 

 

Frontstreet - Slow Burn

Fronstreet kwam gisteren met hun nieuwe single Slow Burn. Frontstreet heeft tijdens de pandemie niet stilgezeten, Slow Burn is namelijk alweer de tweede release van 2021, naast F.R.E.E die eerder dit jaar verscheen. Slow Burn is een nummer met een diepe betekenis. Het gaat namelijk over de momenten dat je niet lekker in je vel zit. Iets waar je heel lang van hield en waar je al je passie in hebt gestopt, maar waar je langzaam maar zeker de liefde voor voelt verdwijnen. Zanger Martijn heeft zijn grenzen verlegd op de nieuwe track door de betekenis van het nummer meer diepte te geven door het gebruik van een mix aan screams, clean vocals en spoken word. 

 

Frontstreet heeft ook een videoclip opgenomen voor Slow Burn. Wil je die checken? Dat kan hier!

 

 

Josimar Gomes - Make My Heart Go

Make My Heart Go is het nieuwe pareltje van Josimar Gomes. Josimar zelf noemt het een van zijn favoriete nummers die hij ooit heeft gereleased. Met de nieuwe single komt Josimar met een swingende Hip-Hop track waar je gelijk van gaat dansen. Door de zomerse vibes krijg je gelijk zin om in de ondergaande zon op een strandfeest te staan. 

 

De afwisseling van zang en rap zorgt ervoor dat je constant met je aandacht erbij blijft. Met Make My Heart Go neemt Josimar de zomer mee naar Popronde in het najaar. Dan zal hij ongetwijfeld zorgen voor stralende optredens. 

 

 

DADA - Lacht naar Men

DADA kwam afgelopen vrijdag met zijn nieuwste single, Lacht Naar Men. Voor deze single ging hij de samenwerking aan met Bjorn van der Doelen. De reden voor deze samenwerking is vrij simpel, Bjorn is volgens Daan Rijkers (DADA) een ware Brabantse held. Bjorn zag de samenwerking wel zitten, maar dan moest het wel meer de bluesy kant op. Dat kwam goed uit, want DADA wil op zijn nieuwe album niet alleen maar Hip Hop samenwerkingen. 

 

Op Lacht naar Men is die combinatie fantastisch te horen. Een heerlijke samenwerking tussen twee Brabantse giganten. Het nummer gaat over de ergernissen die je soms kunt hebben bij je vriendin, maar uiteindelijk smelten die als sneeuw voor de zon op het moment dat ze naar je lacht. Met Lacht naar Men laat DADA nog maar eens zien hoe veelzijdig hij is. 

 

 

Kretzsch - Beach

Kretzsch bracht afgelopen week zijn nieuwe single Beach uit als onderdeel van een compilatiealbum. Kretzsch is de artiestennaam van Thomas Kretzschmar. Hij treed op met een gitaar, synthesizer, drum machine, full pedalboard en een sp404 sampler. Waar hij begon als lofi HipHop artiest met een jazzy gitaar, zit er inmiddels een flinke dosis electronica doorheen. 

 

Beach is weliswaar maar een nummer van anderhalve minuut, hij weet in die korte tijd wel het gevoel van op het strand liggen te creëren. Door het gebruik van de zee en vogels op de achtergrond en de jazzy gitaar heb je gelijk het gevoel dat je in de zon ligt te bakken met een cocktail in je hand.

 

 

 

Leah Rye - EP Elusive

De volgende release van deze week is voor Leah Rye, een artiest die gefascineerd is door dromen. Met haar muziek bevindt ze zich in een surrealistische wereld vol mysterie en melancholie met invloeden uit de Jazz en Indie wereld. Dat is met haar nieuwe EP Elusive niet anders. De EP staat vol met songs die gaan over de dingen in het leven waar je geen grip op kunt krijgen. 

 

Naast de titeltrack Elusive bestaat de EP ook nog uit de nummers: Mind Me, Movement, Foreign, Red Water en Agrypnia. Wil je meer informatie over de achtergronden van de songs? Dat kan, check dan haar Instagram, dat doe je hier!

 

 

Nicolaas - EP Once Upon A Time In Amsterdam - Chapter I

Once Upon A Time In Amsterdam - Chapter I is de nieuwe EP van Nicolaas. Op de EP neemt wordt je meegenomen in grappige anekdotes, ondersteunt door dromerige melodieën en lofi drumbeats. Nicolaas staat erom bekend dat zijn songs vaak grappige verhaaltjes met een vleugje sarcamse bevatten. Ergens zijn het een soort sprookjes die worden gedragen door dromerige melodieën. 

 

Once Upon A Time In Amsterdam - Chapter I is volledig geschreven gedurende de Corona pandemie. De nummers nemen je mee naar een zwoele Amsterdamse zomer, begeleid door Steelguitars en laid back drumbeats. In de New Music Monday hebben we twee van de nummers van de EP al behandeld, Once Upon A Time In Amsterdam en Lipstick Stains. Verder bevat de EP nog vier gloednieuwe nummers die klaar staan om ontdekt te worden!  

 

 

 

Graeme James - EP Field Notes On An Endless Day

We sluiten de nieuwe releases van de huidige selectie af met de nieuwe EP van Graeme James; Field Notes On An Endless Day. De afgelopen maanden hebben we al vaker over Graeme geschreven, aangezien hij elk seizoen een nieuwe EP heeft uitgebracht. Field Notes On An Endless Day is de laatste van het viertal, de zomer. 

 

Over de nieuwste EP zegt Graeme zelf het volgende: ‘’Field Notes On An Endless Day verkent de tijdloosheid van de zomer. Wanneer het geflirt van de lente overgaat in de romantiek van de zomer krijgt het leven een eindeloze kwaliteit. De zomer is een seizoen van overvloed, vervulling en vreugde, waarin de dagen in elkaar overvloeien en het leven stil komt te staan onder de slome zomerzon.’

 

 

 

Ben Forte (2019) - EP Rusten

Naast de zeven releases van de huidige selectie, hebben we ook nog zes van oudgedienden in de aanbieding. De eerste is de nieuwe EP van Ben Forte; Rusten. De afgelopen maanden hebben we al drie singles van deze debuut EP mogen bewonderen (Monsters, Woord, Tijdloos), maar zijn de laatste twee dan ook eindelijk de wereld in geslingerd; Laat Me Niet Los en Rusten. De EP gaat over het klein durven zijn bij iemand en daar tot rust komen. 

 

In totaal is de EP goed voor 16 minuten aan muziek. Op Instagram plaatste Ben nog een leuke video op de dag van de release, deze check je hier!

 

 

Lionstorm (2020) - Triogamie ft. Merol

We gaan door met een samenwerking tussen Lionstorm en Merol. Triogamie is een zoete track over zomerliefde met de unieke twist dat het over een trio tussen drie vrouwen gaat. Volgens Lionstorm en Merol wordt seks tussen vrouwen veelal afgebeeld als een fetisj voor de straight male gaze. Met Triogamie willen de dames een nieuw perspectief bieden. 

 

Over de song zeggen ze het volgende: ‘’De track is melodieus en zacht om de vrouwelijke ervaring te benadrukken en zodat de luisteraar meer in de verliefde zomer-date terecht komt dan dat het pornografisch wordt.’’ Hiermee draaien Lionstorm en Merol het narratief om en vertellen ze over seks tussen vrouwen, vanuit de vrouw zelf.''

 

 

 

Dr. Justice (2019) - Body Positivity

Afgelopen vrijdag kwam de eerste zomer single van Dr. Justice uit, genaamd Body Positivity. Dr. Justice staat bekend om hun Disco Pop en ze hebben maar één doel, ‘Make You Dance!’ Het nummer is geschreven pre-corona, waarin de band op een meer organische, al jammende manier tot nummers is gekomen. 

 

Body Positivity gaat precies over hetgeen je zou verwachten; lekker in je vel zitten. ''Aint nobody telling you now what you're supposed to be, case you got that body positivity.'' Speciaal voor het nummer hebben ze een videoclip gemaakt, deze check je hier

 

 

Ami Miyu (2020) - Friends

Ami Miyu kwam afgelopen week met haar nieuwe single Friends. Het nummer is een samenwerking met Nostalgix. De nieuwe single past precies in het beeld dat we van haar kennen. Een combinatie van Hip Hop, Trap en een vleugje Vogue. Een lekkere track die het goed zal doen in de clubs. 

 

Naast de release van haar single geeft ze volgende week ook een livestream. Daar zijn nog een aantal kaarten voor te verkrijgen! Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Check dan even haar Instagram, dat doe je hier

 

 

Judy Blank (2016) - Anyone’s Favourite Guy

Judy Blank kwam afgelopen vrijdag met haar nieuwste track Anyone’s Favourite Guy. Eén nummer dat ze schreef samen met goede vriend Danny van Tiggele (Mister and Mississippi) voor zijn aankomende album, genaamd La Belle Époque. Zelf omschrijft ze het nummer als een dromerige, ruimte-achtige samenwerking. 

 

Voor de release op vrijdag speelde Judy Blank nog bij 3FM op de donderdag. Op Spotify is het nummer inmiddels al meer dan 2.000 keer gestreamd. 

 

 

Madoux (2020) - EP Leave Me Blind

We sluiten de New Music Monday van deze week af met de debuut EP van Madoux; Leave Me Blind. De EP is een collectie aan nummers die ze heeft geschreven en opgenomen tot nu toe. Voor Madoux voelt het alsof ze in de spiegel kijkt en en jongere versie van haarzelf daarin ziet. 

 

Leave Me Blind is voor haar een reflectie van een heleboel dingen waar ze doorheen is gegaan de afgelopen jaren, en waar ze enorm veel van heeft geleerd. Over Leave Me Blind én Unchained Melody hebben we al geschreven in de New Music Monday, maar naast deze twee nummers bevat de EP ook nog de nummers Runner, Neon én Wildfire. Bijna 18 minuten aan nieuwe muziek, ideaal aan het einde van een lange werkdag. 

 

 

 

Wil jij graag meepraten over de artikelen op onze blog? Dat dat kan door je reactie achter te laten. Wij vinden het tof om van je te horen!

 

Instagram

popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen