Nieuws

Hoe gaat het met..? Tim Dawn

woensdag 28 april 2021

Tekst & foto's door Jessie Kamp

 

Hoe gaat het met..?

 

Tim Dawn

 

Ruim zeven jaar geleden was het zo ver. Thijs Vroegop gooide het roer om: van een goede positie in de arbeidsmarkt als jurist, koos hij ervoor in het diepe te springen en werd hij Tim Dawn. Na te hebben gereisd in Australië en Nieuw-Zeeland met zijn gitaar, besloot hij de zekerheid op te geven. Het was namelijk tijd om zijn droom na te jagen: het veroveren van een plekje in het muzikale landschap. Zijn deelname aan Popronde in 2016 was een mooie ervaring in het begin van zijn carrière. Nu, bijna vijf jaar later, is het tijd om terug te blikken, vooruit te kijken en stil te staan.
Ik zocht Tim Dawn thuis op: een idyllisch, monumentaal huisje op een molenerf tussen de dieren van de kinderboerderij in hartje Utrecht.

 

20210409_0080_PoprondeDaily_TimDawn_jessieKamp.jpg

 

Allereerst Tim, hoe gaat het met je?

"Goed hoor! Ik mag niet klagen. Er is veel gebeurd in die vijf jaar sinds Popronde. Zeker het laatste half jaar. Waar zal ik beginnen?"

 

Popronde was een supergoeie start voor Tim Dawn. Veel spelen met een band, alles regelen en organiseren, het was echt ervaring opdoen.

"Ik stond nog niet in de spotlights. Tuurlijk had ik dat wel gewild, maar toen had ik nog geen idee dat voor de optredens van Popronde beginnen, het eigenlijk al voor een heel groot deel duidelijk is wie er een beetje in de spotlights staan en wie er ‘opvulling’ zijn. Ik denk dat ik een soort van goeie opvulling was. Dat was gewoon waar ik toen stond. Blijkbaar was ik er misschien nog niet aan toe."

 

2016Popronde_Zutphen_RickDeVisser.jpg

Popronde Zutphen (2016) door Rick de Visser

 

Waar droomde je van toen je mee ging doen met Popronde?

"Een beetje waar iedereen van droomt. Dat je het eindfeest kan spelen en dan Noorderslag en dan de grote festivals en noem maar op. Wat momentum pakken. Dat bleef bij mij een beetje uit. Mensen vonden het volgens mij wel interessant, maar net niet helemaal. Daardoor hadden we wel alle tijd om heel low-key achter de schermen van alles in de studio te gaan proberen. Mijn sound nog verder te zoeken en ontwikkelen. Voor mijn gevoel duurde dat heel lang, maar we hebben zo wel zonder enige haast liedjes en opnames kunnen maken."

 

Voor zijn deelname aan Popronde had Tim zijn eerste EP uitgebracht:

"Ik had echt alles fout gedaan qua release. Geen singles van tevoren bijvoorbeeld, maar gewoon in één keer m’n hele EP online. Ook niet echt een promotieplan, maar wel een leuke release show in EKKO. Nu gaat dat wel anders."

 

2017_TimDawn_ AFASLive_JessieKamp.jpg

Aftershow Harry Styles in AFAS Live (2017)

 

Uiteindelijk zijn Tim Dawns liedjes bij Universal Music terecht gekomen. De match was daar en zo kreeg hij in 2018 zijn eerste platencontract. 

"Een grote stap, want veel grotere labels zijn er niet. Dus dat was supervet. Iedereen kijkt naar elkaar: als de een het goed vindt dan moet de ander er ook maar eens naar gaan luisteren. Universal was eigenlijk de eerste die er in durfde te stappen. Er kwam een booker bij en in 2019 een publisher. Zo is in het half jaar nadat ik getekend had het balletje gaan rollen."

 

Zijn nieuwe singles Walking On A Wire en Bite The Bullet werden opgepikt bij Radio 2 als TopSong, hij werd 3FM Talent en stapje voor stapje klom hij naar boven. Eén van de dingen die hij heeft mogen doen is meewerken aan het nummer ‘Satellites’ voor Serious Request. Hiervoor sloegen 3FM Talents de handen ineen om een nummer te schrijven en toevallig waren dit allemaal oud Popronde deelnemers: WIES, Tape Toy, Ten Times a Million, Áslaug, Queen’s Pleasure en Tim Dawn zelf.

 

 

Maar, je zou kunnen zeggen dat Tim Dawn afgelopen december pas echt doorbrak. Hij kreeg de kans om voor de kerstcommercial van PLUS een cover van de  Bee Gees op te nemen: To Love Somebody.

"Dat was wel een long shot, want er waren ook andere kandidaten. Ik weet nog wel dat mijn A&R manager me belde en zei dat ik er misschien niet heel veel aan zou hebben, maar het wel leuk was om te proberen. We hadden volgens mij allemaal niet verwacht dat het zo zou aanslaan. De commercial werd supermooi. Het werd heel veel geshazamd en opeens stond ik in de top 3 meest geshazamde liedjes in Nederland. Ik kwam bij Repeat of Niet bij Qmusic. Dat werd zo waanzinnig gerepeat waarna het de nieuwe Alarmschijf werd. Het was echt een verdere stap en er gingen wat deurtjes open. Vanaf Qmusic, ja hoe zeg je dat, werd het dus een hit, want het is een hitstation. Iedereen draaide het opeens."

 

 

"Hoe dichter ik bij mijn droom kom om een plekje in het muzikale landschap te veroveren, hoe meer ik snap hoe het werkt, wat er voor nodig is, wanneer je in de Top 40 komt en wat dat dan doet. Eigenlijk wat je allemaal wel niet moet bereiken voor je ook maar iemand bent."

 

Mooie uitdaging!

"Zeker! Ik ben er ook nog niet. Dus we zijn nu eerst bezig met een album, dan weer een tour in het najaar en dan blijft het gewoon bouwen, bouwen, bouwen, bouwen. Al jaren. Maar wel dat ik nu niet in de kleinste zaaltjes sta, maar in bijvoorbeeld de op één na kleinste van Tivoli. Zo gaat het dan een beetje."

 

Inmiddels heb je best veel geleerd en meegemaakt. Wat zou je de Tim Dawn van vijf jaar geleden willen meegeven?

"Ik weet niet of ik nou heel veel anders had willen doen. Wat ik misschien zou meegeven, als ik alvast kon verklappen van: ‘je komt steeds een stapje verder’. Dat had ik fijn gevonden om te weten. Maar tegelijkertijd ben ik er achteraf wel extra trots op dat ik ben blijven doorgaan zonder te weten of ik niet al m’n tijd, energie en geld in een bodemloze put aan het stoppen was.
Het chillste nu om te weten is dat ik ook niet helemaal gek was dat ik het wilde proberen. Er is een label dat vertrouwen in me heeft. Dus: ‘je bent niet gek’. Misschien had ik mezelf dat mee willen geven. ‘Je bent inderdaad niet kansloos.’ En hoe het dan verder afloopt dat moest ik dan maar verder ontdekken en dat moet ik nog steeds."

 

20210409_0040_PoprondeDaily_TimDawn_jessieKamp.jpg

 

Er is Tim ook wel iets opgevallen in de muziekindustrie:

"Het is niet specifiek Popronde, maar het hoort er zeker bij. Ik heb het gevoel dat er in de Nederlandse muziekscene, zeker de opkomende muziek, niet veel ruimte is voor echt mainstream popmuziek. Zo heb ik best vaak aan bandwedstrijden meegedaan, waaronder de Beste Singer-songwriter van Utrecht. Dan zaten er in de jury alternatievere muzikanten en kreeg ik te horen dat het iets spannender en alternatiever mag. Maar naar mijn idee hoeft dat niet altijd.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik een underdog was en moest opboksen tegen de coole acts. Het is ook wel lastiger om je te onderscheiden als mainstream artiest denk ik. Toch lijkt mij het ‘er vroeg bij zijn’ bij een mainstream talent heel waardevol. Het is de muziek die door het grote publiek beluisterd gaat worden en potentie voor de grote radiostations heeft. Ik hoop dat Popronde en andere platforms de ruimte blijven geven voor dat popelement."

 

20210409_0012_PoprondeDaily_TimDawn_jessieKamp.jpg

  

Je hebt rechten gestudeerd, bent gaan reizen en hebt toen het roer omgegooid en voor de muziek gekozen. In je nieuwste single Fell For You, zing je daarover. Een zin daaruit is: ‘Out of all the stupid things I could do, I fell for you’. Voelde het echt als een domme of een stomme keuze?

"Ja en nee. Bij de muziek moest ik gaan beginnen met het beklimmen van de ladder. Op de rechtenladder was ik al een paar treden hoger, waarbij het daarbij ook veel makkelijker is om een stabiel en welvarend leven op te bouwen. Dus in die zin was het misschien een super domme keuze om voor de muziek te kiezen. Mensen waren in het begin sceptisch en vroegen mij of ik het wel zeker wist. Uiteindelijk heb ik niet de slimme keuze gemaakt, maar de keuze waarvan ik dacht ‘dit wil ik gewoon gedaan hebben, dit wil ik geprobeerd hebben."

 

Tot slot gaan we weer even een sprongetje terug doen naar Popronde. Als je een nummer zou schrijven over je deelname van Popronde, wat zou dan de titel zijn?

"Goeie vraag. Er zijn natuurlijk heel veel insteken te bedenken. Misschien iets met ‘Paying My Dues’. In de zin van ‘ik moet het wel verdienen om ergens te komen’. Er zijn ook best veel muzikanten of bands die veel talent hebben en iets minder écht de drive om verder te komen. Die willen gewoon dat het aan komt waaien en als het dan niet meteen gebeurt dan raken ze een beetje ontmoedigd. Popronde was voor mij geen grote flop, want ik heb best veel gespeeld. Het was ook niet zo’n successtory dat ik mijzelf helemaal in de kijker heb gespeeld. Wat misschien wel mijn romantische beeld ervan was. Het zat er uiteindelijk tussenin. Het was werken, het was slecht betaald, ik heb er van genoten, het was leerzaam en ik was mijn sporen aan het verdienen en die ladder aan het beklimmen. Dus daar zou het denk ik over gaan. Die berg die ik op wilde die zag ik wel, maar ik moest eerst gewoon mijn ene voet voor de andere zetten en dat lang genoeg blijven doen. Anders kan je ook niet claimen dat je recht hebt om daar bovenop die berg te staan. Stapje voor stapje."

 

2016Popronde_Almere_Sharon&MaureenFotografie.jpg

Popronde Almere (2016) door Sharon & Maureen Fotografie

 

Nieuwsgierig geworden? Check hieronder de nieuwste single van Tim Dawn: ‘Fell For You’

 

 

 

 Naar welke artiest ben jij nieuwsgierig hoe het met diegene gaat? Laat het ons weten in de comments. We vinden het tof om van je te horen.

 

Bekijk de artiest uit deze blog

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Elke week delen we een greep uit de agenda van (oud) Popronde-acts 🙌🏼 Zo zie je deze week o.a. kersvers Popronde-talent Andro tweemaal in het voorprogramma van oud Popronde-act Chef’Special (2009) in Nijmegen 🔥 en viert Velocity Made Good (2023) vrijdag de release van hun debuut-EP in Leeuwarden 🥳 Bij welk concert ben jij te vinden deze week?! 👀 *UPDATE: @veulstevetfestival is helaas afgelast @anfrow @greatjoy_bangbang @veragroningen @femmefugazi @luxorlive @bowl.band @musicofsultan @fluor033 @leahryemusic @paard_denhaag @yanlaleyan @013poppodium @ratsanddaggers @hoofs_music @hayokaffeethof @velocitymadegood_ @neushoornlwd @cinetolamsterdam @anothernowband @simplonnl @fataboommusic @sowhatgouda @faskemuziek @taxitaxi050 @briekfestival @doornroosjenl @whoelsebutmicha @asnlopendvuurtje @baardvader @veulstevetfestival @hiqpyband @graspop_festival @cavoloneroband @veerlefiep @johnnyloevsme @maryncharlie_ @friesstraatfestival @texoprintband @prettypissedfest @droomdit @yes_inmybackyard @keenanmundane @effenaar @musicbyhistorian @chefspecialmusic @thames.band @stroomhuis @theindien @queenspleasure @meismuziek @pampuslive @navigateband @mezz_breda @hiigohiigo @thedirtydenims @komatsurock @bridge_festival_eindhoven #Popronde #Popronde2024
22 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuw Live After Popronde! 🎤 Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🫶🏼 Sta jij deze week mee te blèren met @maryncharlie_ ‘s aanstekelijke indiepopliedjes over de innerlijke worstelingen van GenZ, of droom je liever weg bij de Zuid-Amerikaanse grooves van @chicachicamusic met een lekkernij in je hand op @lepeltjelepeltjenl? ☀️ Check de complete agenda via de link in bio 🔗 @babsopdebeat @figgiemuziek @321astronaut @baardvader @komatsurock @supersonic_blues070 @leahryemusic @ratsanddaggers @hoofs_music @magneticspacemen @magictomenyuri @droomdit @taxitaxi050 @maxpoolmanmusic @bowl.band @hiqpyband @bongloardnl @cloudsurfersmusic @musicbyhistorian @keenanmundane @meauhewitt @bnnrboy @dawnbrothersmusic @gumbokings @tornfromoblivion @sockssportssocks @minorcitizenmusic @fataboommusic @meetthetambles @aminorproblemband @cavoloneroband @dorpsstraat3 @patronaathaerlem @skatecafeamsterdam @paard_denhaag @fluor033 @astrant_ede @nieuwenor @buitensooszutphen @devorstin @m_metropool @gigantapeldoorn @narcafederkunsten @rotownrotterdam @kattegatzwolle @zaalx_almere @ocaseys @wibar_leiden @asmfestival @ribsenblues @capsloccapelle @stathe_utrecht @cinetolamsterdam @podiumdepiek @bel_fest_official #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
15 mei 2024
popronde Dat de Popronde pas over dik vier maanden van start gaat, betekent niet dat jouw ontdekkingstocht naar nieuw muzikaal talent niet alvast kan beginnen! 💃🏼🕺🏻 Je luistert naar de kersverse selectie via onze Popronde 2024 Spotifyplaylist (link in bio) 🎶🎧 en vergeet zeker niet even op volgen te drukken, want de playlist wordt regelmatig aangevuld met nieuwe releases ✨ @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic #Popronde2024 #Popronde #Spotifyplaylist
9 mei 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van oud Popronde-acts 🎶 en vanaf deze week ook een beetje Live Before Popronde met een handjevol acts uit de 2024 selectie 🫶🏼 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @hoofs_music @johncoffeymusic @cocoboloband @dorpsstraat3 @peerofficial @bluedonnablue @callitoffnl @bonnanikkimusic @keenanmundane @kaboutertje_putlucht @hiqpyband @dawnbrothersmusic @teauverjas @leahryemusic @32elephants @bowl.band @babsopdebeat @gumbokings @moneyandtheman @cloudsurfersmusic @headfirst_band @tuskynl @moonloops_ @haevnmusic Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
8 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Dit zijn de laatste 14 namen 🙌🏼 en daarmee zijn alle 101 acts die dit najaar 3 maanden lang meetouren tijdens Popronde 2024 bekend ✨ Check de complete line-up op onze feed of popronde.nl 👀 @isabelvangelder @waakhondwaakhond @enjakuyoyo @jacob.drescher @wewantnore @fromoctober.official @sirocco.music @iamzoelow @hana_fatur @anfrow @cardiganinnstagram @navaronecole @zoliefmusic
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 We zijn bijnaaaaa compleet! 😱 Hierna nog één batch namen, dus blijf vooral luisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 💃🏼 @teauverjas @bandshoom @mathildebloom @jazzofficial @whereisdreamer @hesselmoeselaar @sofia.peters @robynflorence @blackbeachband @guusjewalstra @dehaze.music @milamaria.s @ikbenloen @aardeaandaan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Hoppa, weer een nieuwe batch! 🎉 Hebben jullie kersvers Poprondetalent @irisjeanmusic net ook zien schitteren in de livebox bij @npo3fm? 😍 @32elephants @lo.islois @meerkat.music @rijnbaart @degijsjaradijsjaband @thisisbug @melanieryanmusic @rinduemusic @taxitaxi050 @madouxmusic @carmenjacimusic @minxtaka @romy.liz.rose @irisjeanmusic 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Op de helft van het totaal aantal acts… 👀 en je hoort straks nog twee nieuwe Popronde-acts vanuit de @npo3fm livebox 🫣 @isaireiziger @floras.music @twodotsam @frerickdenhaanmusic @zwartewaterzw @thesimpletonshow @gespuys_ @reginaldsomai @jeanjacquesnl @parishollywoodofficial @viccens925 @amorvanrij @elsabirgittabekman @juliatan 🫶🏼 #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 🎶 Weer 14 nieuwe namen 👀 en we zijn nog lang niet klaar… 🙆🏼‍♀️ Blijf gezellig meeluisteren naar @3voor12 Radio op @npo3fm 🫶🏼 @skyfeliz @mobedickband @future.husband.forever_ @solpowerband @yanlaleyan @iamlateesha @geosy @levi.boon @iamjessyyasmeen @3some_band @tresnavy @thearrangerzlivebandofficial @absentchronicles @djerrajoan @songsbysams @itshannahyoung_ ✨ #Popronde2024 #Popronde
3 mei 2024
popronde POPRONDE SELECTIE 2024 We zijn (weer) los! 🔥 Het bekendmakingsfeest gaat door bij @npo3fm ✨ De eerste batch acts die mogen meetouren tijdens #Popronde2024 zijn: @jerry_scherry @zusterzonnebloem @jesse.hydro @_quanza @sofi.tofi.lofi @eveline.ypma @nienkeleone @howenjustin @willknoxmusic @reverienow @sono.shoeka @ccataleyax_ @halfcabband @zeevlinders ✨ #Popronde #Popronde2024
3 mei 2024
popronde Na vanavond weten we welke 101 acts dit najaar meetouren tijdens de Popronde 😱 Luister vanaf 21:00 naar @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman voor de bekendmaking van de volledige selectie 🎶 en misschien ook nog wat andere verrassingen… 👀 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
3 mei 2024
popronde Het bekendmakingsfeestje gaat nog even door 🎉Morgen maken we de Poprondeselectie van 2024 compleet met nog 84 namen! 🤩 Tune vanaf 21.00 in bij @3voor12 Radio op @npo3fm met @evakoreman, en ontdek welke acts jij dit najaar in 41 steden door heel Nederland kan gaan komen checken 🎶 #Popronde #Popronde2024 #3voor12 #3FM
2 mei 2024
popronde Het is mei, de zon schijnt, de lente is eindelijk echt begonnen ☀️ en dus is het weer tijd voor de eerste echte Festival Fri… Thursday 🫣 Aanstaande 5 mei zie je op bijna elk bevrijdingsfestival wel een oud Popronde-act! 👀 En ook de rest van de maand is de agenda goed gevuld 👉🏼 Swipe om te zien wie er in mei allemaal op de festivalpodia te zien zijn! Deze maand met o.a. @neomi.music @rommygabay @babsopdebeat @primaatband @johncoffeymusic @janetlivv @thecoolquest @fayvriens @indigopastelband @iknownoa @thames.band @droomdit @themocksofficial @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @bowl.band @kaboutertje_putlucht @staatseinde @meetthetambles @cocoboloband @_richiedagger_ @magneticspacemen @komatsurock @tricklebolt @anothernowband @veerlefiep @moneyandtheman @froknroll @wearethevices @theindien 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024 #FestivalFriday
2 mei 2024
popronde En nog 11 acts die dit najaar 3 maanden lang mogen meetouren door heel Nederland 🥳 De laatste 84 namen hoor je over twee dagen bij @3voor12 Radio op @npo3fm 👀 @misprint_muziekgroep @manasplagueofficial @navigateband @henkjohannes_ @changingtidesband @chicachicamusic @olafputkerandthescenicsound @heath.band @bracesband @roykingband @wortelband 🫶🏼 #Popronde #Popronde2024
1 mei 2024
popronde De eerste 6 acts van de Popronde selectie 2024 zijn een feit! 💥 Blijf luisteren naar KINK IN TOUCH voor nog meer namen en verassingen 👀 @loremipsummusic @outahead_ @mikkiwoodstagram @hunk.band @sonicwhip @statepowerhc 🎶 #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Wie mogen er dit najaar 3 maanden lang meetouren langs 41 steden? 🎸🥁🎤🎹🎶 Volg vanavond de bekendmaking van de allereerste namen vanaf 19:00 bij KINK IN TOUCH met @jasperleijdens 👀 @kinkpuntnl #Popronde2024 #Popronde
1 mei 2024
popronde Nog heel even geduld... 🕖 Tune morgenavond om 19.00 in bij KINK in Touch met @jasperleijdens voor de eerste lading namen die dit najaar mogen meetouren tijdens de Popronde 🎶 en misschien nog wel wat andere leuke verrassingen... 👀 #Popronde2024 #Popronde #KINK @kinkpuntnl
30 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde ✨ Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde-acts 🧡 En heb je nog geen plannen voor Koningsdag? Geen stress! Ook op Koningsdag staat er een hoop Popronde-talent op de planken, dus trek je oranje outfit maar vast uit de kast! 👑 Swipe om te zien wie je komende week door heel het land kan zien en met wie je aankomende zaterdag de verjaardag van onze Koning kan vieren! Zo zie je deze week o.a. @dawnbrothersmusic @danieltomaspianist @lowaddictsmusic @droomdit @djoeke__ @queenspleasure @pipblom @dekraaien @theindien @dotanmusic @ratsanddaggers @inge.lamboo @jesperjespermusic @subterraneanstreetsociety @moodboredband @_subfiction @marathon.ams @thames.band @magictomenyuri @hiqpyband @femmefugazi en @roodnoot 🤩 Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde2024 #Popronde #LiveAfterPopronde
24 apr. 2024
popronde The countdown is ON! 🤩 Wie gaan er mee op tour dit najaar? 👀 Nog maar 9 nachtjes slapen en dan maken we de allereerste namen van de Popronde 2024-selectie bekend bij KINK in Touch op @kinkpuntnl. En 2 dagen later, op vrijdag 3 mei om 21.00 uur, maken we de selectie compleet bij @3voor12 Radio op @npo3fm 🥳 Dus, pak jullie agenda’s er maar bij en tune in op woensdag 1 mei om 19.00 bij KINK en vrijdag 3 mei om 21.00 bij 3voor12 Radio 📻 #Popronde2024 #Popronde #3voor12 #3FM #KINK
22 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen