Spotify

Popronde presents - New Music Monday 26042021

maandag 26 april 2021

NEW WEEK NEW MUSIC

 

De maandag is wederom onder ons, en dat betekent weer een gloednieuwe New Music Monday! Deze week hebben we een bomvolle editie met maar liefst acht releases van de huidige selectie! Tel daar vier bij op van oudgedienden en we hebben een recept waar je je vingers bij aflikt! Met twaalf releases kun je vol gas aan de nieuwe week beginnen!

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek van de Popronde selectie en oud-deelnemers? Volg onze New Music Monday Spotify playlist.

 

Show Pony - Oyster In The Sun

We trappen de week af met de nieuwe single van Show Pony; Oyster In The Sun. Het is alweer de tweede single van haar aankomende debuut EP. Na Unsaid is het nu de beurt aan Oyster In The Sun. Het nummer is een lief nummer over haar overleden hond ‘Indigo’ en de nostalgie naar warme zomer dagen van toen ze een kind was. 

 

Houd haar socials in de gaten, want 6 mei is het eindelijk zo ver, dan komt haar debuut EP uit! Haar Instagram account check je hier!

 

 

Benedict - EP Here's What I Forgot

Benedict kwam vorige week met een verrassing. Zijn nieuwe EP Here’s What I Forgot kwam uit, met daarop een verrassing. Er staat namelijk ook een nieuwe single op, die tegelijkertijd uitkwam met de EP genaamd The Letter. Speciaal voor deze single is er een videoclip gemaakt, waar een stoere 11-jarige voor het eerst in een clip schittert. De teaser van de videoclip check je hier!

 

Naast The Letter bestaat de EP ook nog uit: Sweet Sister, Leave A Light On én Finish The Wine - Accoustic. Kortom 13 minuten aan nieuwe muziek, genoeg reden om te gaan luisteren!

 

 

Philippine - Did You

Did You is de eerste track van de debuut EP van Philippine. Donderdag 22 april kwam dan eindelijk een droom uit voor Philippine, haar eerste single werd gereleased. Zoals ze het zelf zei op haar Instagram: ‘Het schrijven van dit nummer voelde als een enorme opluchting, en ik had enorm veel plezier in het opnemen van de song.’

 

Did You gaat over de grote ‘Wat als’ vraag. Ze voelde zich een tijdje geleden verloren en alleen en was benieuwd of iemand uit haar verleden degene zou zijn die snapte waar ze doorheen ging. Om alles te kunnen verwerken waar ze doorheen ging, schreef ze Did You voor iedereen die het herkent om achtervolgt te worden door de grote ‘Wat als’ vraag.

 

 

Luna Morgenstern - In My Head

We knallen door met een debuutsingle van de lieftallige Luna Morgenstern. Haar eerste song In My Head kwam afgelopen week uit op alle streaming platforms. Op haar Instagram account laat ze op de dag van de release weten dat ze een aantal dagen goed zenuwachtig is geweest. Niet alleen vanwege haar eerste release ooit, maar ook omdat het nummer zoveel voor haar betekent. 

 

Na de release op 21 april ging het hard. Zo was In My Head op 23 april al opgenomen in de New Music Friday van Spotify Duitsland én is het meegenomen in de rotatie lijst van NPO 3FM. Dat lijkt me genoeg redenen om het nummer te gaan checken! 

 

 

MINKA - Linkervoet, Rechtervoet

We gaan door met de nieuwe single van MINKA; Linkervoet, Rechtervoet. Het is een ware ode aan de jaren 90. Wat nou correctheid? Soms moet je gewoon even heerlijk egoïstisch zijn. Want eerlijk, als je verliefd bent, dan kan de hele wereld je toch even gestolen worden?, aldus MINKA.

 

In Linkervoet, Rechtervoet ga je mee in de tunnelvisie van MINKA. De premiere van de song was live op 3FM op 23 april. Die beelden check je hier!

 

 

KY. - This Lonely Night

Van een liefdesnummer gaan we door met een slow ballad van KY. Zijn nieuwe nummer This Lonely Night kwam vorige week vrijdag uit. Het nummer is de eerste song van een EP dat er binnenkort aan zit te komen. Op zijn Instagram kun je een teaser video zien van de song én een aantal beelden bij de video op de dag dat hij gereleased werd! 

 

Houd New Music Monday in de gaten, want zodra zijn EP uitkomt gaan we hem uiteraard behandelen!

 

 

Mayleaf - Just Breathe

De helden van Mayleaf komen deze week met een nieuwe track genaamd, Just Breathe. Naast dit nummer hebben ze ook nog twee live tracks gereleased! Voor Just Breathe hebben ze een hele vette live video opgenomen! Die check je hier! Just Breathe heeft een duidelijke boodschap verborgen in de tekst: ‘’Step back for a minute and see, It might not be as bad as it seems. Take me by the hand and just breathe.’’ Daarnaast bevat de videoclip beelden van het eindfeest van Popronde 2020 live uit de Melkweg! 

 

Twee maanden geleden schreven we ook al over Mayleaf, toen over het nummer Found You Out. Als ze dit ritme doorzetten kunnen we over twee maanden genieten van het volgende nieuwe nummer van de band! Voor nu eerst allemaal Just Breathe streamen!

 

 

A Minor Problem - EP Good Grief

De laatste release van de huidige selectie voor deze week, is van A Minor Problem. Na lang wachten en vele singles is daar dan eindelijk de EP Good Grief! Het is alweer de derde release van de Heerlense band, na een eerdere EP én een album. 

 

Good Grief staat in het teken van de vijf fases van rouwverwerking. Ieder nummer correspondeert dan ook met de daarbij behorende gevoelens. Naast de EP release, brengen ze ook een videoclip uit van het laatste nummer op de EP, genaamd Sunk Cost Fallacy. Die videoclip check je hier!

 

 

WIES (Popronde 2019) - Meisje

Na 8 releases van de huidige selectie, is het tijd voor wat muziek van de oudgedienden. Allereerst is het de beurt aan Wies. Zij kwamen afgelopen vrijdag met hun nieuwe single Meisje. Een nummer dat ze op een hele toffe manier hebben geteased. Om hun achterban alvast na te laten denken hebben ze een ware kruiswoordpuzzel gemaakt. Het antwoord? De titel van de song; Meisje

 

Wil je de kruiswoordpuzzel of andere vette content zien omtrent de single? Check dan vooral hun Instagram account, dat doe je hier!

 

 

Sofie Winterson (Popronde 2016) - Lisbon

In maart 2020 zat Sofie Winterson samen met de Australische producer Golden Vessel (Max) in een studio in Los Angeles. Sofie was heel erg benieuwd of haar muzikale smaak overeenkwam met die van de getalenteerde producer. Op die dag kwamen ze achter de gemeenschappelijke liefde voor Big Thief. Ze schreven samen het nummer Lisbon, dat afgelopen week uitkwam. Allebei waren ze gelijk op slag verliefd op het nummer. 

 

Hoewel de pandemie kwam, zijn ze vastberaden gebleven om samen door te schrijven met een oceaan tussen hen in. In de toekomst zit er dus nog veel meer mooie muziek aan te komen, maar nu kunnen we eerst genieten van Lisbon.

 

 

Tim Dawn (Popronde 2016) - Fell For You (Accoustic)

Drie weken geleden schreven we al over de release van Fell For You, van Tim Dawn. Drie dagen geleden was daar dan de akoestische versie. Hoewel het nummer qua tekst gelijk blijft, wordt je nu nog meer aangetrokken door het stemgeluid van Tim. 

 

De achterliggende gedachte van het nummer; liefde en de liefde voor de muziek van Tim komen met deze akoestische versie nog mooier tot zijn recht.

 

 

Black Monsoon (Popronde 2019) - Losing

We sluiten deze New Music Monday af met een speciale release van Black Monsoon. In 2019 kwam het nummer Losing al uit als voorproefje op het album Pantomine. Dit album verscheen eind 2020. Helaas konden ze vanwege de Corona pandemie geen release tour doen. Speciaal hiervoor bedachten ze een alternatief! 

 

Voor elke track van het album brengen ze een unieke live-video opname uit. Afgelopen week verscheen de live-video van het nummer Losing. Hoewel het nummer zelf al stamt uit 2019, is dit een nieuwe manier om alsnog promotie en aandacht aan het nummer te geven. De speciale videoclip die ze hebben opgenomen, zie je hier!

 

 

Wil jij meepraten over de artikelen op Popronde Daily? Dat kan door je comment te delen onder de artikelen. We vinden het tof om van je te horen! 

Instagram

popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024
popronde Live After Popronde is terug! 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @ikbenforte @aestridband @ohwhale.official @staatseinde @dorpsstraat3 @bowl.band @themdirtydimes @fuzzy.teeth @pocketknifearmy @supersonic_blues070 @seewolfmusic @voltage_nl @mayashanti_ @whoelsebutmicha Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
7 feb. 2024
popronde 👀❗️Vacature alert❗️👀 Popronde is op zoek naar een Social media coördinator ☆ 0,8 fte Kent Meta Business geen geheimen voor jou, zijn TikTok en Instagram een vanzelfsprekend onderdeel van je leven en is jouw agenda ingedeeld als contentkalender? Dan zoekt Popronde jou! Wil jij als Social Media Coördinator aan de slag voor het grootste en leukste rondreizende muziekfestival van Nederland?! Dit is je kans! Check de vacature op popronde.nl/vacatures (link in de bio) en reageer voor 28 februari. ✨️✨️✨️
5 feb. 2024
popronde Tour jij dit najaar mee met Popronde 2024? Met jouw muziek het hele land door reizen, veel leren, je netwerk uitbreiden en vooral heel veel shows spelen? Schrijf je in voor Popronde 2024! Je hebt nog één maand! 👏👏👏 Inschrijven doe je op www.popronde.nl of via de link in de bio. Inschrijven kan t/m 1 maart 2024.
31 jan. 2024
popronde Vraagje?!☝️ Vraag maar raak! Deze week kun je al je vragen op ons afvuren in de stories en meelezen met de antwoorden. Wil je meer weten over bijvoorbeeld inschrijven? meetouren met Popronde? Popronde steden? Locaties? Promotie? Stel je vragen van woensdag t/m zondag in onze stories. Je mag ons natuurlijk ook een DM sturen of mailen via online@popronde.nl / info@popronde.nl ✨️De inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn nog open t/m 1 maart. (Link in de bio) #popronde
23 jan. 2024
popronde Onze tips voor @esns.nl✨️🙂 Voor eenieder die naar Groningen afreist voor het showcasefestival, maken wij de keuze tussen al die shows graag wat makkelijker. Voor toffe acts van Nederlandse bodem zit je bij deze talenten helemaal goed🤩🔥 Ze tourden in de afgelopen jaren mee met de Popronde en zullen deze week gegarandeerd nog veel meer harten veroveren❤️‍🔥 @pipblom ✨️ @primaatband ✨️ @queenspleasure ✨️ @rommygabay ✨️ @sarahjulia ✨️ @_subfiction ✨️ @thames.band ✨️ @theindien ✨️ @wearethevices ✨️ @yaro.mila_ ✨️ (overige tags in video☝️) ✨️Ga ook zeker even kijken bij de 'HEAVY showcase' van @nmthype & @pinguinradio in de Drie Gezusters voor shows van o.a. @ioana.iorgu  @danielbrookemusic en @bowl.band ✨️Het complete ESNS programma met overzicht van data - locaties en tijden vind je op esns.nl ✨️Op de website van @3voor12 vind je een artikel met daarin info over alle randevents en gratis te bezoeken showcases. Veel plezier in het noorden en tot daar!🕺 🎶@kayslicemusic #esns #esns2024
16 jan. 2024
popronde Lieve mensen, wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!✨️🎄 En daarmee sluiten we ons jaar en Popronde 2023 af🎀 We kijken met trots en dankbaarheid terug op een fantastische tour! BEDANKT AAN IEDEREEN DIE DAAR AAN HEEFT BIJGEDRAGEN❤️🙏 ✨️Wij gaan even twee weken offline op de socials, en daarna richten we onze blik op de toekomst: Popronde 2024, het jaar waarin we ons 30 jarig bestaan vieren🥳 👉 meedoen met Popronde 2024? De inschrijvingen zijn open! Op onze website (via de link in de bio) vind je meer informatie. TOT VOLGEND JAAR!❤️👋 🎶@judyblankmusic
22 dec. 2023
popronde Laat je horen voor de fantastische artiesten van Popronde 2023🤩👏 én voor de fotografen die de Popronde GEWELDIG in beeld hebben gebracht. Wauw! S/O naar @jessie_kamp en @lindedorenbos📣 Geef ze een digitale ovatie in de comments👇 👏🔥❤️🙌 👉de inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend (link in bio)
21 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat (2/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? We zochten hem op tijdens @poprondedenhaag voor een potje #RaadDePlaat In deel 1 haalde @jesperjespermusic al best een goede score, maar kan hij dat evenaren?👀 Welke song en artiest herkende jij sneller dan Jesper?🤓💥 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
18 dec. 2023
popronde 𝗚𝗼𝘁𝘁𝗮 𝗹𝗼𝘃𝗲 𝗺𝗲𝗿𝗰𝗵! Socks - T's - Bling - CD's & Vinyl - ook dit jaar hadden de acts heel veel toffe merch bij zich. Heb jij een van hun merch items op het oog?👀 Of wil je je Popronde buddy verrassen met een Popronde souvenir?🎁 Support je nieuwe favo artiest - koop merch! Stuur ze een dm, check hun webshops, koop dat toffe item, zo simpel kan het zijn! Wil je de acts op een andere manier supporten? Dat kan ook door: ✨ ze te volgen op socials ✨ ze te volgen op (bijvoorbeeld) Spotify ✨ een ticket te kopen voor een show ✨ hun muziek te delen ✨ actief te reageren onder berichten Steek je liefde voor de artiesten en de muziek niet onder stoelen of banken! ❤️❤️❤️❤️ 🎶NEWT (@hi.im.newt) - In & Out
15 dec. 2023
popronde Een onvergetelijke avond van een legendarische tour!💯 Popronde 2023 zit erop en dat vierden we op 25 november met een Eindfeest in een uitverkochte Melkweg. We duiken terug in de tijd naar die avond, met fantastische shows van een diverse club Popronde acts. Er werd gedanst, gesprongen, meegezongen, en vooral keihard genoten! ❤️🕺🏾💥🔥 Tot volgend jaar! 🫶🥳 📸&📽️&✂️: @reneemeijer 2nd 📹: @thomblisto 🎶: @yaro.mila_ - Therapy ✨✨✨✨✨ 👉Inschrijvingen voor Popronde 2024 zijn geopend! (link in bio)
14 dec. 2023
popronde 📀Raad de Plaat! (1/2)📀 Doe je mee? Hoe is het gesteld met de Popronde kennis van @jesperjespermusic ? Hij tourde al meerdere keren mee als drummer / zanger / gitarist. Dus zochten we hem tijdens @poprondedenhaag op voor een potje #raaddeplaat Raad jij sneller welke nummers en welke ex-Popronde acts je hoort?🤓💥 Welke song herkende jij sneller dan Jesper?👀 #popronde #popronde2023 #jesperjesper
12 dec. 2023
popronde Een radiohit scoren? Yes please?! 📻🤩 Maar, dan moet je eerst je muziek op de radio krijgen. Alleen, HOE krijg je je muziek op de radio?👀 Hugo Schaap (coördinator 3FM Talent & muzieksamensteller 3FM) en Guillaume Warmerdam (@l_a_b_m_u_s_i_c & @makewaves.fm) bespreken in de nieuwste Popronde Academy aflevering hoe opkomende artiesten hun tracks op de juiste plek kunnen krijgen. Guillaume geeft inzicht in de functies van boutique label en distributie services, waar Hugo vanaf de andere kant van de tafel uitlegt hoe een radiozender haar playlists opstelt. ✨️De aflevering is exclusief beschikbaar voor acts die geselecteerd zijn (geweest) voor Popronde. ✨️Popronde Academy is een (besloten) omgeving waarin geselecteerde acts van de Popronde door tips & tricks van verschillende sleutelfiguren uit de muziekindustrie worden voorbereid op hun deelname aan Popronde, en ondertussen leren over hoe de Nederlandse muzieksector in elkaar zit. Een goede reden dus om je in te schrijven voor Popronde 2024!🤩 👉 inschrijven en info: link in bio ✨️ ✨️ ✨️ 🎥 video & edit door Lorenzo Gentili @lorex.mov 🎶@thames.band
11 dec. 2023
popronde Wij zijn jet van der steen & Lola Cedès. We hebben allebei meegedaan aan de Popronde en zijn nu zelf op clubtour. Morgen doen wij een Popronde insta take-over tijdens onze clubtour. Wil je dit niet missen, check dan morgen zeker de story's van Popronde! Of kom live kijken, dat is natuurlijk veel leuker! Mocht je erbij willen zijn haal dan je kaartjes nu het nog kan! 08/12/2023 Luxor Live, Arhnem 16/12/2023 Melkweg, Amsterdam Tot morgen 🤍
7 dec. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen