Nieuws

Hoe gaat het met..? Tim Dawn

woensdag 28 april 2021

Tekst & foto's door Jessie Kamp

 

Hoe gaat het met..?

 

Tim Dawn

 

Ruim zeven jaar geleden was het zo ver. Thijs Vroegop gooide het roer om: van een goede positie in de arbeidsmarkt als jurist, koos hij ervoor in het diepe te springen en werd hij Tim Dawn. Na te hebben gereisd in Australië en Nieuw-Zeeland met zijn gitaar, besloot hij de zekerheid op te geven. Het was namelijk tijd om zijn droom na te jagen: het veroveren van een plekje in het muzikale landschap. Zijn deelname aan Popronde in 2016 was een mooie ervaring in het begin van zijn carrière. Nu, bijna vijf jaar later, is het tijd om terug te blikken, vooruit te kijken en stil te staan.
Ik zocht Tim Dawn thuis op: een idyllisch, monumentaal huisje op een molenerf tussen de dieren van de kinderboerderij in hartje Utrecht.

 

20210409_0080_PoprondeDaily_TimDawn_jessieKamp.jpg

 

Allereerst Tim, hoe gaat het met je?

"Goed hoor! Ik mag niet klagen. Er is veel gebeurd in die vijf jaar sinds Popronde. Zeker het laatste half jaar. Waar zal ik beginnen?"

 

Popronde was een supergoeie start voor Tim Dawn. Veel spelen met een band, alles regelen en organiseren, het was echt ervaring opdoen.

"Ik stond nog niet in de spotlights. Tuurlijk had ik dat wel gewild, maar toen had ik nog geen idee dat voor de optredens van Popronde beginnen, het eigenlijk al voor een heel groot deel duidelijk is wie er een beetje in de spotlights staan en wie er ‘opvulling’ zijn. Ik denk dat ik een soort van goeie opvulling was. Dat was gewoon waar ik toen stond. Blijkbaar was ik er misschien nog niet aan toe."

 

2016Popronde_Zutphen_RickDeVisser.jpg

Popronde Zutphen (2016) door Rick de Visser

 

Waar droomde je van toen je mee ging doen met Popronde?

"Een beetje waar iedereen van droomt. Dat je het eindfeest kan spelen en dan Noorderslag en dan de grote festivals en noem maar op. Wat momentum pakken. Dat bleef bij mij een beetje uit. Mensen vonden het volgens mij wel interessant, maar net niet helemaal. Daardoor hadden we wel alle tijd om heel low-key achter de schermen van alles in de studio te gaan proberen. Mijn sound nog verder te zoeken en ontwikkelen. Voor mijn gevoel duurde dat heel lang, maar we hebben zo wel zonder enige haast liedjes en opnames kunnen maken."

 

Voor zijn deelname aan Popronde had Tim zijn eerste EP uitgebracht:

"Ik had echt alles fout gedaan qua release. Geen singles van tevoren bijvoorbeeld, maar gewoon in één keer m’n hele EP online. Ook niet echt een promotieplan, maar wel een leuke release show in EKKO. Nu gaat dat wel anders."

 

2017_TimDawn_ AFASLive_JessieKamp.jpg

Aftershow Harry Styles in AFAS Live (2017)

 

Uiteindelijk zijn Tim Dawns liedjes bij Universal Music terecht gekomen. De match was daar en zo kreeg hij in 2018 zijn eerste platencontract. 

"Een grote stap, want veel grotere labels zijn er niet. Dus dat was supervet. Iedereen kijkt naar elkaar: als de een het goed vindt dan moet de ander er ook maar eens naar gaan luisteren. Universal was eigenlijk de eerste die er in durfde te stappen. Er kwam een booker bij en in 2019 een publisher. Zo is in het half jaar nadat ik getekend had het balletje gaan rollen."

 

Zijn nieuwe singles Walking On A Wire en Bite The Bullet werden opgepikt bij Radio 2 als TopSong, hij werd 3FM Talent en stapje voor stapje klom hij naar boven. Eén van de dingen die hij heeft mogen doen is meewerken aan het nummer ‘Satellites’ voor Serious Request. Hiervoor sloegen 3FM Talents de handen ineen om een nummer te schrijven en toevallig waren dit allemaal oud Popronde deelnemers: WIES, Tape Toy, Ten Times a Million, Áslaug, Queen’s Pleasure en Tim Dawn zelf.

 

 

Maar, je zou kunnen zeggen dat Tim Dawn afgelopen december pas echt doorbrak. Hij kreeg de kans om voor de kerstcommercial van PLUS een cover van de  Bee Gees op te nemen: To Love Somebody.

"Dat was wel een long shot, want er waren ook andere kandidaten. Ik weet nog wel dat mijn A&R manager me belde en zei dat ik er misschien niet heel veel aan zou hebben, maar het wel leuk was om te proberen. We hadden volgens mij allemaal niet verwacht dat het zo zou aanslaan. De commercial werd supermooi. Het werd heel veel geshazamd en opeens stond ik in de top 3 meest geshazamde liedjes in Nederland. Ik kwam bij Repeat of Niet bij Qmusic. Dat werd zo waanzinnig gerepeat waarna het de nieuwe Alarmschijf werd. Het was echt een verdere stap en er gingen wat deurtjes open. Vanaf Qmusic, ja hoe zeg je dat, werd het dus een hit, want het is een hitstation. Iedereen draaide het opeens."

 

 

"Hoe dichter ik bij mijn droom kom om een plekje in het muzikale landschap te veroveren, hoe meer ik snap hoe het werkt, wat er voor nodig is, wanneer je in de Top 40 komt en wat dat dan doet. Eigenlijk wat je allemaal wel niet moet bereiken voor je ook maar iemand bent."

 

Mooie uitdaging!

"Zeker! Ik ben er ook nog niet. Dus we zijn nu eerst bezig met een album, dan weer een tour in het najaar en dan blijft het gewoon bouwen, bouwen, bouwen, bouwen. Al jaren. Maar wel dat ik nu niet in de kleinste zaaltjes sta, maar in bijvoorbeeld de op één na kleinste van Tivoli. Zo gaat het dan een beetje."

 

Inmiddels heb je best veel geleerd en meegemaakt. Wat zou je de Tim Dawn van vijf jaar geleden willen meegeven?

"Ik weet niet of ik nou heel veel anders had willen doen. Wat ik misschien zou meegeven, als ik alvast kon verklappen van: ‘je komt steeds een stapje verder’. Dat had ik fijn gevonden om te weten. Maar tegelijkertijd ben ik er achteraf wel extra trots op dat ik ben blijven doorgaan zonder te weten of ik niet al m’n tijd, energie en geld in een bodemloze put aan het stoppen was.
Het chillste nu om te weten is dat ik ook niet helemaal gek was dat ik het wilde proberen. Er is een label dat vertrouwen in me heeft. Dus: ‘je bent niet gek’. Misschien had ik mezelf dat mee willen geven. ‘Je bent inderdaad niet kansloos.’ En hoe het dan verder afloopt dat moest ik dan maar verder ontdekken en dat moet ik nog steeds."

 

20210409_0040_PoprondeDaily_TimDawn_jessieKamp.jpg

 

Er is Tim ook wel iets opgevallen in de muziekindustrie:

"Het is niet specifiek Popronde, maar het hoort er zeker bij. Ik heb het gevoel dat er in de Nederlandse muziekscene, zeker de opkomende muziek, niet veel ruimte is voor echt mainstream popmuziek. Zo heb ik best vaak aan bandwedstrijden meegedaan, waaronder de Beste Singer-songwriter van Utrecht. Dan zaten er in de jury alternatievere muzikanten en kreeg ik te horen dat het iets spannender en alternatiever mag. Maar naar mijn idee hoeft dat niet altijd.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik een underdog was en moest opboksen tegen de coole acts. Het is ook wel lastiger om je te onderscheiden als mainstream artiest denk ik. Toch lijkt mij het ‘er vroeg bij zijn’ bij een mainstream talent heel waardevol. Het is de muziek die door het grote publiek beluisterd gaat worden en potentie voor de grote radiostations heeft. Ik hoop dat Popronde en andere platforms de ruimte blijven geven voor dat popelement."

 

20210409_0012_PoprondeDaily_TimDawn_jessieKamp.jpg

  

Je hebt rechten gestudeerd, bent gaan reizen en hebt toen het roer omgegooid en voor de muziek gekozen. In je nieuwste single Fell For You, zing je daarover. Een zin daaruit is: ‘Out of all the stupid things I could do, I fell for you’. Voelde het echt als een domme of een stomme keuze?

"Ja en nee. Bij de muziek moest ik gaan beginnen met het beklimmen van de ladder. Op de rechtenladder was ik al een paar treden hoger, waarbij het daarbij ook veel makkelijker is om een stabiel en welvarend leven op te bouwen. Dus in die zin was het misschien een super domme keuze om voor de muziek te kiezen. Mensen waren in het begin sceptisch en vroegen mij of ik het wel zeker wist. Uiteindelijk heb ik niet de slimme keuze gemaakt, maar de keuze waarvan ik dacht ‘dit wil ik gewoon gedaan hebben, dit wil ik geprobeerd hebben."

 

Tot slot gaan we weer even een sprongetje terug doen naar Popronde. Als je een nummer zou schrijven over je deelname van Popronde, wat zou dan de titel zijn?

"Goeie vraag. Er zijn natuurlijk heel veel insteken te bedenken. Misschien iets met ‘Paying My Dues’. In de zin van ‘ik moet het wel verdienen om ergens te komen’. Er zijn ook best veel muzikanten of bands die veel talent hebben en iets minder écht de drive om verder te komen. Die willen gewoon dat het aan komt waaien en als het dan niet meteen gebeurt dan raken ze een beetje ontmoedigd. Popronde was voor mij geen grote flop, want ik heb best veel gespeeld. Het was ook niet zo’n successtory dat ik mijzelf helemaal in de kijker heb gespeeld. Wat misschien wel mijn romantische beeld ervan was. Het zat er uiteindelijk tussenin. Het was werken, het was slecht betaald, ik heb er van genoten, het was leerzaam en ik was mijn sporen aan het verdienen en die ladder aan het beklimmen. Dus daar zou het denk ik over gaan. Die berg die ik op wilde die zag ik wel, maar ik moest eerst gewoon mijn ene voet voor de andere zetten en dat lang genoeg blijven doen. Anders kan je ook niet claimen dat je recht hebt om daar bovenop die berg te staan. Stapje voor stapje."

 

2016Popronde_Almere_Sharon&MaureenFotografie.jpg

Popronde Almere (2016) door Sharon & Maureen Fotografie

 

Nieuwsgierig geworden? Check hieronder de nieuwste single van Tim Dawn: ‘Fell For You’

 

 

 

 Naar welke artiest ben jij nieuwsgierig hoe het met diegene gaat? Laat het ons weten in de comments. We vinden het tof om van je te horen.

 

Bekijk de artiest uit deze blog

Instagram

popronde Op pad met M. Lucky op Record Store Day: “dit kan echt niet”
20 apr. 2024
popronde @m.lucky_____ neemt je vandaag op reis door Noord Holland tijdens @recordstoredaynl om de release van de nieuwe single te releasen! 15:00 Dwars Vinyl, Edam 17:00 Concerto, Amsterdam 20:00 Patronaat, Haarlem
20 apr. 2024
popronde De bekendmaking van de Popronde 2024-selectie nadert… 👀 Maar waar let de selectiecommissie, bestaande uit zo’n 190 sleutelfiguren uit de muziekindustrie, eigenlijk op? Wat maakt een act Popronde-waardig? Selectiecommissieleden @jasperleijdens, @martijncr, Marije van Veen en @ingmargriffioen onthullen waar zij op letten tijdens het maken van een selectie in de nieuwste aflevering van de KINK Popronde Podcast! Benieuwd? Luister de hele aflevering via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde2024
19 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🔥Iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts, én met het festivalseizoen voor de deur ook alvast een handjevol Popronde acts die komend weekend op Motel Mozaïque, Roadburn en (het gratis toegankelijke) OFFROAD te vinden zijn 💃🏼 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @tuskynl @inge.lamboo @ioana.iorgu @nevinmusic @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @pipblom @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @femmefugazi @ratsanddaggers @queenspleasure @boskatofficial @vain_louie @mobedickband @kaboutertje_putlucht @musicofsultan @maluuumusic @muylike @moneyandtheman @joeldomingos @meismuziek @magictomenyuri @johnnyloevsme @cocoboloband @radio_trapani @lunamorgensternmusic @alisonjutta @leahryemusic @loveth_besamoh @_subfiction @spillgold @throwingbricksband @radeloosziedend @raderkraft @bongloardnl & @enma_band Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio 🔗 #Popronde #Popronde24
17 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a.@moonloops_ @queenspleasure @moneyandtheman @mobedickband @jetvdsteen @lolacedes @droomdit @inge.lamboo @djoeke__ @pipblom @theindien @@combo_qazam @sowt.band @joeldomingos @jeroen_antoine @roodnoot @voltage_nl @changingtidesband @dawnbrothersmusic @jesperjespermusic @cloudsurfersmusic @tuskynl @boskatofficial @rondemusic @birdonthewiremusic @cocoboloband @hoofs_music Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
10 apr. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @joeldomingos @droomdit @graeme_james @orphax @rondemusic @pipblom @djoeke__ @musicbyhistorian @moneyandtheman @tricklebolt @theindien @voltage_nl @froknroll @joe_madman @dawnbrothersmusic @stickfigsofficial @inge.lamboo @moonloops_ @tuskynl @boskatofficial @subterraneanstreetsociety @jetvdsteen @lolacedes @magictomenyuri @dekraaien @iris.penning @insta_stella_ @dorpsstraat3 @hiqpyband @benoit.blessed @roodnoot Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in bio.
3 apr. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio. #popronde #popronde2024
18 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdag delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @max_hell, @wowibl, @benoit.blessed, @rondemusic, @meismuziek, @stevefrenchbay, @marathon.ams, @cavoloneroband, @primaatband, @bluedonnablue, @hoofs_music, @bowl.band, @thames.band, @themocksofficial, @ioana.iorgu, @bumble_b_boy, @abelnaturlich, @sowt.band, @amagukmusic, @thegrandeast, @martaarpini, @leelarosa_, @maryncharlie_, @inge.lamboo Voor meer shows, check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
13 mrt. 2024
popronde Je hebt je ingeschreven voor Popronde 2024, en nu? Nu is het aan de selectiecommissie om een keuze te maken: wíe worden de nieuwe lichting? Waar letten de commissieleden op bij het maken van hun beslissing? En wie zitten er eigenlijk in de commissie? Swipe om daarachter te komen! Wil je álle commissieleden kunnen zien? Dat kan op onze website 👉 link in bio #popronde #popronde2024
11 mrt. 2024
popronde Het is weer tijd voor Grasnapolsky dit weekend! De line-up is goed gekleurd met oud Popronde acts 🫶 Uit deze lijst nemen @keenanmundane @maluuumusic en @cashmyra jullie dit weekend mee in hun Grasnapolsky ervaring! Vrijdag 👉 Keenan Mundane (Popronde 2023) Zaterdag 👉 MALU (Popronde 2022) Zondag 👉 Cashmyra (Popronde 2021) Volg onze socials voor hun takeovers! 🙌
8 mrt. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @cavoloneroband @themocksofficial @cloudcukkoo @bowl.band @fuzzy.teeth @muylike @keenanmundane @bumble_b_boy @froknroll @throwingbricksband @voltage_nl @bluedonnablue @thehomesick0519 @velocitymadegood_ @marathon.ams @moonloops_ @ioana.iorgu @abelnaturlich @wastedyouthclubb @droomdit @321astronaut @neomi.music @iknownoa @leahryemusic @maluuumusic @rommygabay @_subfiction @teddyshitmusic @drunkendolly @sowt.band @meismuziek @cashmyra @hiqpyband @indigopastelband @sarahjulia @kruidkoekband @toverberg_ Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
6 mrt. 2024
popronde Vandaag is de laatste dag om je in te schrijven voor Popronde 2024! Je hebt nog tot 00:00 vanavond! 👈 Inschrijven doe je via de link in onze bio.
1 mrt. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024, je hebt nog 2 dagen! De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via https://account.popronde.nl/inschrijven-acts
29 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @bongloardnl @headfirst_band @meismuziek @thehomesick0519 @mooonband @whoelsebutmicha @moonloops_ @maartje_cs @cavoloneroband @de_baron_music @the_fire_harvest @froknroll @wearethevices @abel__1313 @wastedyouthclubb @thames.band @magictomenyuri @wowibl @themocksofficial @droomdit @combo_qazam Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
28 feb. 2024
popronde Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven voor Popronde 2024! 🙌 De inschrijvingen zijn geopend t/m vrijdag 1 maart. De hele vrijdag telt dus mee! Schrijf je in via de link in onze bio 👈
28 feb. 2024
popronde Pak je agenda er maar bij!✍️📅 Dit zijn de data van alle Poprondes van 2024! En weet je wat mooi is?... voor Popronde hoef je geen tickets te kopen. Geen gedoe met bots, wachtrijen, geld opzij zetten, en noem maar op, nee, Popronde is gratis! 🧡 Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat jij die dag of avond geen andere plannen hebt, zodat jij heel veel toffe nieuwe muziek kan ontdekken. De programma's van de Poprondes worden tussen augustus en oktober bekendgemaakt. Tot dan!🤩 ✨Kans maken om als een van de 100 acts mee te touren dit najaar? Inschrijven kan nog t/m aanstaande vrijdag 1 maart #popronde #popronde2024
27 feb. 2024
popronde Twijfel je nog om je in te schrijven voor Popronde 2024? Wat houdt meedoen nou precies in? Om het makkelijk te maken hebben wij alle feiten voor je op een rijtje gezet! 👉 Zie jij deze cijfers wel zitten? Schrijf je in, je hebt nog één week! Je kan je nog inschrijven t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio. 🎶 @_subfiction - switch/glitch ✂️ animatie: @natasjabokkerink.nl
23 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @froknroll @keenanmundane @foriamking @mooonband @wowibl @seewolfmusic @cavoloneroband @wearethevices @fuzzy.teeth @magictomenyuri @meismuziek @ritesritesrites @pomopinternet @moodboredband @max_hell @loveth_besamoh @jaywaythealien @sheymarochdi @fusus.music @mayleafband @ivyvoxmusic @therobinborneman @shaemlessofficial Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
21 feb. 2024
popronde De selectiecommissie mag bijna aan de slag! Is jouw inschrijving er klaar voor om beoordeeld te worden?🧐 Je hebt nog twee weken om de puntjes op de 'i' te zetten. Met behulp van deze tips geven we je inzicht in hoe de selectiecommissieleden te werk gaan bij het selecteren, ieder op hun eigen manier en vanuit hun expertise. ✨ Inschrijven kan t/m 1 maart ✨ Info & inschrijven: link in de bio
19 feb. 2024
popronde Meer tips! Eerder deze week deelden we een aantal tips van leden van de selectiecommissie, om jullie een beter beeld te geven van hun kijk op het selecteren. Waar letten ze op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de ‘i’. ✨ Inschrijven kan nog t/m 1 maart Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
16 feb. 2024
popronde Enquete - Hoe denk jij over donaties? Je hebt ze vast zien hangen tijdens Popronde'23, de posters met QR-codes, 'Support Popronde Artists'. Vorig jaar voerden we een pilot uit om doormiddel van een bijdrage van het publiek de deelnemende acts tegemoet te komen in hun kosten. Maar, dat was geen groot succes. Daarom doet Maarten, student aan de Hanzehogeschool in Groningen nu onderzoek naar donaties, en hij is erg benieuwd naar de ervaringen en gedachten van de Popronde-bezoeker. Je kunt hem erg helpen door een korte enquete in te vullen die je vindt in onze bio. Invullen duurt 5 minuten en is anoniem. Onder alle respondenten verloten we 2x2 tickets voor het Eindfeest, op 30 november in Melkweg Amsterdam.
15 feb. 2024
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde 🙌 iedere woensdagavond delen we een greep uit de concertagenda’s van (oud) Popronde acts! 👉 Swipe om te zien wie je komende week allemaal door heel het land kan zien! Zo zie je deze week o.a. @fuzzy.teeth @bowl.band @droomdit @the_apologist_ @starfish_band @moneyandtheman @nohmi_official @shaemlessofficial @thehubschrauber @charldelemarre @mooonband @thames.band @traumahelikopter @jaywaythealien @laura_palmer_band @tiigre_band @magictomenyuri @froknroll Voor meer shows check onze Live After Popronde pagina via de link in onze bio.
14 feb. 2024
popronde Een beetje extra liefde nodig deze Valentijnsdag? ❤️ We hebben onze Lovelist op Spotify weer aangevuld met de liefste liefdesliedjes uit de Popronde geschiedenis! Met welke artiest zou jij wel op date willen? Maar Valentijnsdag is niet alleen een dag om lief te hebben, ook een dag om lief te zijn. De mensen in Gaza verdienen onze liefde, steun daarom Oxfam Novib, Save the Children of een van de andere goede doelen die zich inzetten voor humanitaire hulp. Laat liefde winnen, elke dag van het jaar.
14 feb. 2024
popronde Waar letten de leden van de selectiecommissie op? Hoe gaan ze te werk? Hoe bepalen zij of een act er klaar voor is om Popronde te doen? We vroegen het aan de leden van de commissie zelf! Een ding is zeker: ze gaan allemaal op hun eigen manier te werk. Vanuit hun expertise, ervaring en ieder hun eigen bril op gaan zij door de aanmeldingen heen op zoek naar de parels 🧐 Dus, ben jij nog bezig met je aanmelding? Maak je inschrijving compleet met deze tips en zet nog even de laatste puntjes op de 'i'. Wacht niet te lang want de deadline nadert... je hebt nog t/m 1 maart om je in te schrijven. Meer info en de inschrijflink 👉 link in bio
13 feb. 2024
popronde Schrijf je in voor Popronde 2024 👉 Dit najaar touren 100 geselecteerde acts in 12 weken langs 42 steden in heel Nederland. En wij zoeken nieuw talent! 👉 Inschrijven kan t/m 1 maart 2024. Ga naar www.popronde.nl via de link in onze bio.
9 feb. 2024

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen