Nieuws

Hoe gaat het met..? Tim Dawn

woensdag 28 april 2021

Tekst & foto's door Jessie Kamp

 

Hoe gaat het met..?

 

Tim Dawn

 

Ruim zeven jaar geleden was het zo ver. Thijs Vroegop gooide het roer om: van een goede positie in de arbeidsmarkt als jurist, koos hij ervoor in het diepe te springen en werd hij Tim Dawn. Na te hebben gereisd in Australië en Nieuw-Zeeland met zijn gitaar, besloot hij de zekerheid op te geven. Het was namelijk tijd om zijn droom na te jagen: het veroveren van een plekje in het muzikale landschap. Zijn deelname aan Popronde in 2016 was een mooie ervaring in het begin van zijn carrière. Nu, bijna vijf jaar later, is het tijd om terug te blikken, vooruit te kijken en stil te staan.
Ik zocht Tim Dawn thuis op: een idyllisch, monumentaal huisje op een molenerf tussen de dieren van de kinderboerderij in hartje Utrecht.

 

20210409_0080_PoprondeDaily_TimDawn_jessieKamp.jpg

 

Allereerst Tim, hoe gaat het met je?

"Goed hoor! Ik mag niet klagen. Er is veel gebeurd in die vijf jaar sinds Popronde. Zeker het laatste half jaar. Waar zal ik beginnen?"

 

Popronde was een supergoeie start voor Tim Dawn. Veel spelen met een band, alles regelen en organiseren, het was echt ervaring opdoen.

"Ik stond nog niet in de spotlights. Tuurlijk had ik dat wel gewild, maar toen had ik nog geen idee dat voor de optredens van Popronde beginnen, het eigenlijk al voor een heel groot deel duidelijk is wie er een beetje in de spotlights staan en wie er ‘opvulling’ zijn. Ik denk dat ik een soort van goeie opvulling was. Dat was gewoon waar ik toen stond. Blijkbaar was ik er misschien nog niet aan toe."

 

2016Popronde_Zutphen_RickDeVisser.jpg

Popronde Zutphen (2016) door Rick de Visser

 

Waar droomde je van toen je mee ging doen met Popronde?

"Een beetje waar iedereen van droomt. Dat je het eindfeest kan spelen en dan Noorderslag en dan de grote festivals en noem maar op. Wat momentum pakken. Dat bleef bij mij een beetje uit. Mensen vonden het volgens mij wel interessant, maar net niet helemaal. Daardoor hadden we wel alle tijd om heel low-key achter de schermen van alles in de studio te gaan proberen. Mijn sound nog verder te zoeken en ontwikkelen. Voor mijn gevoel duurde dat heel lang, maar we hebben zo wel zonder enige haast liedjes en opnames kunnen maken."

 

Voor zijn deelname aan Popronde had Tim zijn eerste EP uitgebracht:

"Ik had echt alles fout gedaan qua release. Geen singles van tevoren bijvoorbeeld, maar gewoon in één keer m’n hele EP online. Ook niet echt een promotieplan, maar wel een leuke release show in EKKO. Nu gaat dat wel anders."

 

2017_TimDawn_ AFASLive_JessieKamp.jpg

Aftershow Harry Styles in AFAS Live (2017)

 

Uiteindelijk zijn Tim Dawns liedjes bij Universal Music terecht gekomen. De match was daar en zo kreeg hij in 2018 zijn eerste platencontract. 

"Een grote stap, want veel grotere labels zijn er niet. Dus dat was supervet. Iedereen kijkt naar elkaar: als de een het goed vindt dan moet de ander er ook maar eens naar gaan luisteren. Universal was eigenlijk de eerste die er in durfde te stappen. Er kwam een booker bij en in 2019 een publisher. Zo is in het half jaar nadat ik getekend had het balletje gaan rollen."

 

Zijn nieuwe singles Walking On A Wire en Bite The Bullet werden opgepikt bij Radio 2 als TopSong, hij werd 3FM Talent en stapje voor stapje klom hij naar boven. Eén van de dingen die hij heeft mogen doen is meewerken aan het nummer ‘Satellites’ voor Serious Request. Hiervoor sloegen 3FM Talents de handen ineen om een nummer te schrijven en toevallig waren dit allemaal oud Popronde deelnemers: WIES, Tape Toy, Ten Times a Million, Áslaug, Queen’s Pleasure en Tim Dawn zelf.

 

 

Maar, je zou kunnen zeggen dat Tim Dawn afgelopen december pas echt doorbrak. Hij kreeg de kans om voor de kerstcommercial van PLUS een cover van de  Bee Gees op te nemen: To Love Somebody.

"Dat was wel een long shot, want er waren ook andere kandidaten. Ik weet nog wel dat mijn A&R manager me belde en zei dat ik er misschien niet heel veel aan zou hebben, maar het wel leuk was om te proberen. We hadden volgens mij allemaal niet verwacht dat het zo zou aanslaan. De commercial werd supermooi. Het werd heel veel geshazamd en opeens stond ik in de top 3 meest geshazamde liedjes in Nederland. Ik kwam bij Repeat of Niet bij Qmusic. Dat werd zo waanzinnig gerepeat waarna het de nieuwe Alarmschijf werd. Het was echt een verdere stap en er gingen wat deurtjes open. Vanaf Qmusic, ja hoe zeg je dat, werd het dus een hit, want het is een hitstation. Iedereen draaide het opeens."

 

 

"Hoe dichter ik bij mijn droom kom om een plekje in het muzikale landschap te veroveren, hoe meer ik snap hoe het werkt, wat er voor nodig is, wanneer je in de Top 40 komt en wat dat dan doet. Eigenlijk wat je allemaal wel niet moet bereiken voor je ook maar iemand bent."

 

Mooie uitdaging!

"Zeker! Ik ben er ook nog niet. Dus we zijn nu eerst bezig met een album, dan weer een tour in het najaar en dan blijft het gewoon bouwen, bouwen, bouwen, bouwen. Al jaren. Maar wel dat ik nu niet in de kleinste zaaltjes sta, maar in bijvoorbeeld de op één na kleinste van Tivoli. Zo gaat het dan een beetje."

 

Inmiddels heb je best veel geleerd en meegemaakt. Wat zou je de Tim Dawn van vijf jaar geleden willen meegeven?

"Ik weet niet of ik nou heel veel anders had willen doen. Wat ik misschien zou meegeven, als ik alvast kon verklappen van: ‘je komt steeds een stapje verder’. Dat had ik fijn gevonden om te weten. Maar tegelijkertijd ben ik er achteraf wel extra trots op dat ik ben blijven doorgaan zonder te weten of ik niet al m’n tijd, energie en geld in een bodemloze put aan het stoppen was.
Het chillste nu om te weten is dat ik ook niet helemaal gek was dat ik het wilde proberen. Er is een label dat vertrouwen in me heeft. Dus: ‘je bent niet gek’. Misschien had ik mezelf dat mee willen geven. ‘Je bent inderdaad niet kansloos.’ En hoe het dan verder afloopt dat moest ik dan maar verder ontdekken en dat moet ik nog steeds."

 

20210409_0040_PoprondeDaily_TimDawn_jessieKamp.jpg

 

Er is Tim ook wel iets opgevallen in de muziekindustrie:

"Het is niet specifiek Popronde, maar het hoort er zeker bij. Ik heb het gevoel dat er in de Nederlandse muziekscene, zeker de opkomende muziek, niet veel ruimte is voor echt mainstream popmuziek. Zo heb ik best vaak aan bandwedstrijden meegedaan, waaronder de Beste Singer-songwriter van Utrecht. Dan zaten er in de jury alternatievere muzikanten en kreeg ik te horen dat het iets spannender en alternatiever mag. Maar naar mijn idee hoeft dat niet altijd.
Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik een underdog was en moest opboksen tegen de coole acts. Het is ook wel lastiger om je te onderscheiden als mainstream artiest denk ik. Toch lijkt mij het ‘er vroeg bij zijn’ bij een mainstream talent heel waardevol. Het is de muziek die door het grote publiek beluisterd gaat worden en potentie voor de grote radiostations heeft. Ik hoop dat Popronde en andere platforms de ruimte blijven geven voor dat popelement."

 

20210409_0012_PoprondeDaily_TimDawn_jessieKamp.jpg

  

Je hebt rechten gestudeerd, bent gaan reizen en hebt toen het roer omgegooid en voor de muziek gekozen. In je nieuwste single Fell For You, zing je daarover. Een zin daaruit is: ‘Out of all the stupid things I could do, I fell for you’. Voelde het echt als een domme of een stomme keuze?

"Ja en nee. Bij de muziek moest ik gaan beginnen met het beklimmen van de ladder. Op de rechtenladder was ik al een paar treden hoger, waarbij het daarbij ook veel makkelijker is om een stabiel en welvarend leven op te bouwen. Dus in die zin was het misschien een super domme keuze om voor de muziek te kiezen. Mensen waren in het begin sceptisch en vroegen mij of ik het wel zeker wist. Uiteindelijk heb ik niet de slimme keuze gemaakt, maar de keuze waarvan ik dacht ‘dit wil ik gewoon gedaan hebben, dit wil ik geprobeerd hebben."

 

Tot slot gaan we weer even een sprongetje terug doen naar Popronde. Als je een nummer zou schrijven over je deelname van Popronde, wat zou dan de titel zijn?

"Goeie vraag. Er zijn natuurlijk heel veel insteken te bedenken. Misschien iets met ‘Paying My Dues’. In de zin van ‘ik moet het wel verdienen om ergens te komen’. Er zijn ook best veel muzikanten of bands die veel talent hebben en iets minder écht de drive om verder te komen. Die willen gewoon dat het aan komt waaien en als het dan niet meteen gebeurt dan raken ze een beetje ontmoedigd. Popronde was voor mij geen grote flop, want ik heb best veel gespeeld. Het was ook niet zo’n successtory dat ik mijzelf helemaal in de kijker heb gespeeld. Wat misschien wel mijn romantische beeld ervan was. Het zat er uiteindelijk tussenin. Het was werken, het was slecht betaald, ik heb er van genoten, het was leerzaam en ik was mijn sporen aan het verdienen en die ladder aan het beklimmen. Dus daar zou het denk ik over gaan. Die berg die ik op wilde die zag ik wel, maar ik moest eerst gewoon mijn ene voet voor de andere zetten en dat lang genoeg blijven doen. Anders kan je ook niet claimen dat je recht hebt om daar bovenop die berg te staan. Stapje voor stapje."

 

2016Popronde_Almere_Sharon&MaureenFotografie.jpg

Popronde Almere (2016) door Sharon & Maureen Fotografie

 

Nieuwsgierig geworden? Check hieronder de nieuwste single van Tim Dawn: ‘Fell For You’

 

 

 

 Naar welke artiest ben jij nieuwsgierig hoe het met diegene gaat? Laat het ons weten in de comments. We vinden het tof om van je te horen.

 

Bekijk de artiest uit deze blog

Instagram

popronde Once upon a Popronde (2022), a man in a beekeeper suit ๐Ÿ took the stage and blew everybody away. Some shocked, some absolutely mindblown by this somewhat chaotic blend of post-punk and theater. Now he is taking over festival season with his Bumble B. Boy show, including a performance at @bksfestival this Sunday!๐Ÿ’ฅ Join us as we dive into the extraordinary mind of this self called 'failed children's entertainer' for the @bumble_b_boy x Popronde Talk #bumblebboy #popronde #popronde2022 #poprondetalk #bks #bksfestival
9 jun. 2023
popronde ๐——๐—ฒ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐˜๐—ผ๐˜‚๐—ฟ โœจ Agenda's in de aanslag! Dit najaar reizen we met de Popronde acts langs al deze mooie steden. Waar komen we jou tegen?๐Ÿ‘€ En, welke act mag er voor jou echt niet ontbreken bij die ene Popronde? Tag de Popronde-stad en act in de comments om zo misschien wel je invloed uit te oefenen op de programmering ;) #popronde #popronde2023
8 jun. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @mellesongs @faskemuziek @ikbenforte @raderkraft @ratsanddaggers @barth.music @madouxmusic @ohwhale.official @estherdjd @gavran_band @cloudsurfersmusic @chauffeurband @themdirtydimes @droomdit
7 jun. 2023
popronde โœจ๏ธEen korte impressie van de Popronde Pre-partyโœจ๏ธ Bedankt @wisseloordstudios voor de gastvrijheid, bedankt aan alle acts die er waren, alle coรถrdinatoren, aan @musicdeclares_netherlands en @musicrightsontour en aan @marathon.ams voor de show๐Ÿ”ฅ De selectie is bekend, de talents zijn bekend, de data van de Popronde zijn bekend (popronde.nl) dat betekent: DE VOORPRET KAN BEGINNEN!๐Ÿ•บ๐Ÿฅณ๐Ÿณ๐Ÿ’œ Op naar Popronde 2023! #popronde2023 #popronde
6 jun. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐Ÿ‘๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐Ÿ๐Ÿ ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ @3voor12 Dit najaar vind je ze bij Poprondes door het hele land. Check de data en info over de acts op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde #popronde2023 #3voor12
5 jun. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐Œ๐ข๐ง๐ ๐“๐ก๐ž ๐‡๐ฒ๐ฉ๐ž ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ @nmthype Dit najaar vind je ze bij Poprondes door het hele land. Check de data en info over de acts op popronde.nl (link in bio naar de website) ๐ŸŽถ@bowl.band - Options, variables, shapes & angles #popronde #nevermindthehype #nmth #popronde2023
5 jun. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐…๐ฎ๐ง๐— ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ @funxfm Dit najaar vind je ze bij Poprondes door het hele land. Check de data en info over de acts op popronde.nl (link in bio naar de website) ๐ŸŽถ@jarlentji - Alleen maar hier #popronde #funx #funxradio #popronde2023
5 jun. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ž ๐Ž๐Ž๐‘ ๐ญ๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ @oor.nl Dit najaar vind je ze bij Poprondes door het hele land. Check de data en info over de acts op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde #OOR #oormagazine #popronde2023
5 jun. 2023
popronde Misschien zag je deze acts ooit voor het eerst bij Popronde, in juni staan ze te schitteren op de podia van al deze mooie festivals! ๐Ÿ•บ Bij welke act sta jij vooraan? Bij @johnnyloevsme @velocitymadegood_ @pitouou @evavanmanen @wijzijndetoegift @de_baron_music @indigopastelband @bumble_b_boy @dinokidsmusic @mybabymybabymybaby of.... keuze genoeg! ๐Ÿคฉ Ga ze checken op @vestrock @klikofest @dauwpop @pinkpopfest @kaaspop_edam kaderock @bksfestival @op_de_toffel @mananafestival @oerolterschelling @festivaltweetakt @pagefestival #popronde #festivalfriday
2 jun. 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @dorpsstraat3 @muylike @thevisualband @poodleband @iamkatiekoss @m.lucky.music @johnnyloevsme @sterreweldringmusic @marathon.ams @fennescholte @mayleafband @wastedyouthclubb @lolasdice @andyandtheantichrist @mauricevanhoek @mountaineyeband @undawn_official @meauhewitt @charadesnl @by_lionstorm @danhairmusic @wearelonewolf @barth.music @the_world_of_dust @by.roosmeijer @nevinmusic @ratsonrafts @greatjoy_bangbang Meegedaan aan Popronde en ga je binnenkort op tour? Meld het ons!
31 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @barth.music @mayleafband @wastedyouthclubb @mauricevanhoek @jeangu_macrooy @svenrossmusic @boter.bij.de.vis @lowaddictsmusic @iguanadeathcult @theoverslept @lasmedicinasmusic @lolasdice @talee_pressplay @iamkatiekoss @moodboredband @ratsanddaggers @alldogsgotoheavenpunx @neomi.music @nonchelange @cocoboloband Meegedaan aan Popronde en ga je binnenkort op tour? Meld het ons!
24 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @wijzijndetoegift @meismuziek @maxpoolmanmusic @kalaallitnunaatband @mayleafband @wastedyouthclubb @froknroll @iguanadeathcult @jeangu_macrooy @theindien @callitoffnl @anemonetheband @paracetamol.band @evavanmanen @kayslicemusic @johncoffeymusic @aneveningwithknives @iamkatiekoss @traumahelikopter @vic_willems @mauricevanhoek @magictomenyuri @lolasdice
17 mei 2023
popronde ๐——๐—ถ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐Ÿ“ข Laten we die samen herbeleven met deze ๐Ÿ”ฅvideo van @reneemeijer & @by.marj To refresh your memory: 2 weken geleden maakten we de nieuwe Popronde selectie bekend, tijdens een uitzending van @3voor12 radio op @npo3fm met 3 geweldige optredens van @yaro.mila_ @keenanmundane en @_subfiction Terugkijken? Check ze op (onze) YouTube (link in de bio) ๐Ÿ“บ Wil je kennismaken met de Popronde 2023 selectie? Check de Spotify playlist (link in bio)๐ŸŽง Heb jij al een nieuwe favoriete act ontdekt?๐Ÿงก๐Ÿ‘€ ๐ŸŽถ@yaro.mila_ #popronde #popronde2023 #yaromila #keenanmundane #subfiction #3fm #3voor12
12 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @theindien @jeangu_macrooy @iguanadeathcult @knifemassage010 @iamkatiekoss @moonloops_ @irrelephantmusic @daimylotus @youngrubbi @wastedyouthclubb @magneticspacemen @sockssportssocks @insta_stella_ @peerofficial @vic_willems
10 mei 2023
popronde Het festivalseizoen begint goed op gang te komen en deze maand mogen we weer genieten van Popronde alumni door het hele land! ๐ŸŒŸ In mei vind je ze op o.a. @bevrijdingsfestival.nijmegen @bevrijdingsfestivalgroningen @bevrijdingsfestivalutrecht @graspop_festival @mamaspridefest @popontopvalkenburg @sniester @klomppop Je ziet dan misschien wel @fredgoverde @wearekuzko @neomi.music @barth.music @solomonmusicofficial @ratsanddaggers of een van de andere acts ๐ŸŒŸ #festivalfriday #popronde #festivals
5 mei 2023
popronde โœจ๐——๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ผ๐—ป ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐˜๐—ถ๐—ณ๐˜†โœจ Give the Popronde 2023 playlist a spin and find out which acts are the ones to watch, who grabs your attention straight away?๐Ÿ’ฅ โœจWant to know more about the artists? Check out their profiles on our website for more music, video's and links to their social media! ๐Ÿ‘‰ Link in our bio to the website Spotify Playlist ๐Ÿ‘‰ Link in the bio #popronde #popronde2023 #spotifyplaylist #spotify
4 mei 2023
popronde Een nieuwe week, een nieuwe Live After Popronde! Iedere woensdag delen we een greep uit de touragenda van oud Popronde acts โœจ Komende week zie je o.a. @veerlefiep @sacheefam @sterreweldringmusic @electropoezie @neverbeentoberlin @sockssportssocks @moodboredband @knifemassage010 @talee_pressplay @gumbokings @iguanadeathcult @greatjoy_bangbang @thecoolquest @voltage_nl @jeangu_macrooy @solomonmusicofficial @froknroll @bongloardnl
3 mei 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 7/7) En daarmee is het rond en weten we welke acts er mee door het land gaan touren! @mayashanti_ @ioana.iorgu @lokiproject @bowl.band @martaarpini @fayvriens @jarlentji @radio_trapani @iknownoa @hi.im.newt @thereyougo_band @musicbyhistorian @ohwhale.official @_subfiction De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @radio_trapani - Growing Strong โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 6/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @pandaxnoir @silkeveld @pennyroox @toverberg_ @palepumaband @anne.wav @olivia.degen @seewolfmusic @thames_music @sheymarochdi @janetlivv @femmefugazi @music.of.ii @xa4music De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @palepumaband - Cigarette Still Burns โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 5/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @thesupersoakers_band @tomgreendale @nevinmusic @rommygabay @isgoedgoof @ruwhel @primaatband @loveth_besamoh @jesperjesperofficial @inge.lamboo @danielbrookemusic @themocksofficial @jespfur @akuma.jin @yaro.mila_ De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @thesupersoakers_band - One Minute Of Silence โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 4/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @velocitymadegood_ @subterraneanstreetsociety @oats.band @dorpsstraat3 @lolacedes @lomalomusic @benoit.blessed @gyokretz @neroth_band @tornfromoblivion @minorcitizenmusic @abel__1313 @tomasferdinand_official @ysa_bermejo De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @lomalomusic - Talking (feat. GINA VOCA) โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @Nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @danieltomaspianist - Equinox โœจArtwork @basterandthefunkybunch"
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 3/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @danieltomaspianist @laurasjinmusic @5etra.official @fretheband @stickfigsofficial @semrozendaal @liampek @daimylotus @ritaamaralsilva @toto.boroto @kaboutertje_putlucht @jamesburki @nohmi_official @moonloops_ @keenanmundane De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @danieltomaspianist - Equinox โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 2/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @max_hell @jeroen_antoine @amagukmusic @droomdit @imwynnm @aloysemusic @wlfskrs @elzita.7 @afusensi @sacheefam @leahryemusic @djoeke__ @maartje_cs @321astronaut De complete selectie staat vanaf 1.00 uur op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @sacheefam - Django/Brando โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023
popronde ๐ƒ๐ข๐ญ ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐๐จ๐ฉ๐ซ๐จ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘โœจ๐ŸŽ‰ (deel 1/7) Volg de bekendmaking nu live op radio @npo3fm (link in bio) @shamzon_music @whoelsebutmicha @martinjasperr @elliotboydmusic @cloudcukkoo @vain_louie @cocoboloband @hiqpyband @leela.rosa @abelnaturlich @lolo.music_ @hoofs_music @enma_band @neverbeentoberlin @maryncharlie_ De complete selectie staat vanaf 01:00 op popronde.nl (link in bio naar de website) #popronde2023 #popronde ๐ŸŽถ @cloudcukkoo - Remain the Same โœจArtwork @basterandthefunkybunch
28 apr. 2023

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen