Nieuws

Interview Honingbeer: “Het komt alleen als ik in een gevoel verdrink”

dinsdag 19 januari 2021

Citrine, Crève Coeur, Anemoia, Hazelgoud: Het zijn de vier titels die samen de debuut-EP van Marthe Lasthuis’ instrumentale ambient-project Honingbeer vormen. Een wereld op zich: pastel-getint, weemoedig, herfstig, singulier en bijna volledig geënt op de viool. “Het komt bij mij alleen als ik een gevoel verdrink”, vertelt ze. Honingbeer trekt een vreemdsoortige, eigen baan, een eind buiten het reguliere Popronde-stelsel.

 

Tekst Roelof Schipper

Foto Jessie Kamp

 

Zo rond de klok van één, op een zonnige, doordeweekse dag bel ik met Marthe. Omschakeling van twintig minuten herfstige vioolschetsen naar een open huis, in een straat, in Utrecht. “Mijn huis staat te koop en er zijn bezichtigingen vandaag.”Huisbazen, agenda’s, mensen. En vanmiddag geef ik vioolles."

 

Jouw viool -  een voor de hand liggende vraag, maar ik wil ‘m toch stellen - waar is het begonnen?

"Ik was acht, en mocht van mijn ouders een instrument kiezen, dus ik dacht: oh, ik wil viool spelen. Ik vond viool altijd al heel mooi. Thuis werd er niet veel klassiek gespeeld, behalve misschien de Vier Jaargetijden en Peter en de Wolf. Dat vond ik fantastisch. Ik had zelf een gitaar geknutseld van een doosje, en ik had een CD-speler, en toen ging ik met een potlood de Vier Jaargetijden playbacken. Mijn ouders vonden het heel leuk dat ik viool wilde spelen, ze kochten een viool van een docent, ik was helemaal excited."

 

Wat weet je nog van de eerste vioollessen?
"Eigenlijk heel erg weinig - behalve dat ik wat aan de snaren ging plukken en een liedje verzinnen. Beetje strijken, beetje liedjes maken. Als je begint met vioolspelen zijn er ook voorspeelavonden, zodat je de kinderen ziet spelen. Ik denk wel dat dat bijdraagt. En het zelf optreden, als kind al. Dan is het leuker - leuker dan als je alleen maar een beetje in je kamertje viool speelt."

 

Had je, toen je acht-negen was, ook je eigen viool-idool?

"Ik was heel erg gek op Alanis Morissette, echt waar, dus nee: niet echt dus. Toen ik pas een jaar of veertien was ging ik echt naar klassieke violisten luisteren. Toen kwam Janine Janssen in beeld. Dat is echt een viool-idool voor veel vioolmeisjes."

 

Ik was bang dat je ging zeggen André Rieu. Volgens mij vinden veel oma’s dat mooi.

"Haha, nee hoor."

 

Ik denk dat m’n achterliggende vraag-idee is, ik bedenk mij terwijl ik dit zeg, dat er nogal wat clichés en stereotyperingen om de viool hangen. Heb jij daar ‘last’ van?
Nou, ’last’ is een groot woord, maar ik moet het altijd wel uitleggen, dat ik niet op een klassieke manier met de viool bezig ben. Dat vind ik jammer: het in hokjes denken over muziek. En als je iets doet dat buiten een norm past, dan zit dat hokjesdenken ineens in de weg. Ik weet dat ik muziek maak die niet op de radio ‘past’, maar dan denk ik tegelijk: wat is dat voor raars, dat er blijkbaar zulke vormpjes verbonden zijn aan wat wel en niet op de radio kan."

 

 

 

Als ik op de website van Popronde kijk, dan zie ik dat er bij jouw profiel ambient staat als labeltje. Wel een behoorlijk breed hokje, maar toch.
"Ja, ik moest het bij mijn inschrijving voor Popronde zelf uitkiezen. Dat was lastig, maar ambient, dus."

 

Hoe vind je dat jouw muziek past bij dat genre?
"Dat vind ik lastig, de muziek die ik maak bestaat meer uit klankschetsen, dingen zonder een duidelijke vorm. Een beetje droney, ook wel. Die raakvlakken met ambient zie ik wel. En dat het niet zo super-catchy is. Mijn muziek heeft voor mij tot nu toe vooral de functie van zelf-psychologie. Ik vind het niet makkelijk om goede dingen te schrijven; dat komt bij mij alleen als ik in een gevoel verdrink. Het zijn zeldzame momenten. Alles wat ik tot nu toe heb geschreven is op die manier ontstaan."

 

Betekent ‘zelf-psychologie’ ook dat je het echt nodig hebt om muziek te maken?
"Ik heb het zeker nodig. Ik voel mij heel erg levend als ik muziek maak, ik ga er een beetje van bloeien. Al is de muziek heel verdrietig, ik word er zelf heel gelukkig van; het geeft mij goede energie als ik in muziek mijn eigen gevoel herken en ik vind het heel fijn om mijn eigen wereld te creëren met muziek."

 

Hoe belangrijk vind je het dan om die wereld te delen met anderen? Je zei eerder dat je het als kind al leuker vond om op te treden dan in je eigen kamertje te blijven?
"Ja, als je optreedt wordt de wereld die je zelf gemaakt hebt een beetje echter. Het is een beetje een wisselwerking, al is de basis alsnog dat ik het zelf nodig heb om muziek te maken. Aan de andere kant: natuurlijk wil ik mensen bereiken. Anders had ik niet de stap gezet om een EP uit te brengen en mezelf neer te zetten als artiest. Je neemt jezelf toch serieus door zoiets te doen."

 

Is het spannend om zo’n beslissing te maken, om jezelf als artiest te gaan presenteren?
"Ik weet niet of ik echt getwijfeld heb, maar ik vond het wel spannend. Ik kom uit de klassieke wereld, waarin mensen composities maken, studeren en iedereen heel erg onderbouwd bezig is met muziek. Er is een stigma binnen de klassieke wereld: de muziek moet theoretisch kloppen en dus was ik in het begin onzeker over mijn eigen muziek; ik wist niet of die goed genoeg was. Ik ben wat gaan rondsturen naar vrienden en kennissen, en het vertrouwen dat ik daarvan kreeg heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken."

 

Hoe voelt dat nu, aan de andere kant van de streep?

"Nou, wel heel anders. Het voelt als een veiligere omgeving, maar ook een omgeving die ik interessanter vind, qua publiek. En je hebt natuurlijk ook al namen die al behoorlijk ruimte hebben gemaakt voor meer populaire klassiek, Maarten Vos, Remy van Kesteren, Nils Frahm."

 

En dan Popronde: in toch wel een stroef en moeilijk jaar, wat verwacht je met je muziek te gaan bereiken?
"Ik heb in september een Popronde-show gespeeld in de P60. Dat was echt een hele fijne kans. Door alle maatregelen gaan dat soort dingen nu niet echt meer werken. Het is een beetje onzeker allemaal, wat er nog gaat kunnen. Ik hoop nog wat te kunnen spelen en mijn muziek te laten horen. Maar goed, we gaan zien wat er nog uit te halen valt."

 

Je klinkt… nuchter.
"Nou ja, Popronde is een hele goede kans om verder te komen, als je in het molentje terechtkomt: Popronde, Noorderslag, festivals. Ik kan niet zeggen dat ik mij er helemaal niet mee bezighoud. Het lijkt mij best interessant om met programmeurs en boekers te praten en dat soort dingen en dan op kleine festivals spelen, dat lijkt mij heel fijn, dat mijn eigen wereldje verder groeit. Dat is wel het ideaal."

Instagram

popronde Nagenieten van een fantastisch Eindfeest! Popronde Amsterdam wat was je mooi! Alle bezoekers, artiesten en @melkwegamsterdam BEDANKT!!! 🎶 @fredgoverde
4 dec. 2022
popronde 𝗛𝗲𝘁 𝗯𝗹𝗼𝗸𝗸𝗲𝗻𝘀𝗰𝗵𝗲𝗺𝗮 𝘃𝗮𝗻 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 𝗼𝗽 𝗧𝗶𝗺𝗲𝗦𝗾𝘂𝗮𝗿𝗲 Alle info over de artiesten en het blokkenschema van Het Eindfeest, morgen 3 december in @melkwegamsterdam , staat verzameld in de TimeSquare app! Zo kun je precies zien wie - waar - hoe laat speelt en of het een act is die jij niet wilt missen! ✨ww.tmsqr.com✨ (link in bio) // @timesquareapp Wil je er graag bij zijn morgen, scoor nog snel je ticket (link in bio) Tot morgen! 💜 @poprondeamsterdam #poprondeamsterdam #popronde #popronde2022 #poprondeamsterdam2022 #tmsqr #timesquareapp #melkweg #popwaarts
2 dec. 2022
popronde We hebben nog één naam toegevoegd aan het programma: @jetvdsteen In totaal spelen er zaterdag dus 26 acts in @melkwegamsterdam Proost je mee op de laatste Popronde van het jaar? Tickets (link in bio) #popronde #popronde2022 #poprondeamsterdam #poprondeamsterdam2022 #popwaarts #heteindfeest #jetvandersteen #melkweg
2 dec. 2022
popronde 𝐈𝐧𝐬𝐜𝐡𝐫𝐢𝐣𝐯𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐠𝐞𝐨𝐩𝐞𝐧𝐝!📣 Het is weer 1 december en dat betekent dat je je vanaf vandaag tot en met 1 maart kan inschrijven voor Popronde 2023. Wil jij stappen maken met je muziek? Tourervaring opdoen? Een groter publiek bereiken, ook buiten je eigen regio? Ga naar onze website (link in bio) voor alle info omtrent het inschrijven en schrijf je in! 🎺🎻🪕🥁📻🎸🪘🎹🎙🎶🎺🎷🪗🎤 Aanstaande zaterdag sluiten we de Popronde tour van 2022 af met de selectie van dit jaar. Kom gezellig langs om de sfeer te proeven. En wie weet tour jij volgend jaar wel mee! 🎶@poodleband #popronde #popronde2023 #schrijfjeinvoorpopronde #popwaarts
1 dec. 2022
popronde 𝐍𝐨 𝐏𝐨𝐩𝐫𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐨𝐧 𝐚 𝐃𝐞𝐚𝐝 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐞𝐭 Want op een dode planeet kan niets leven, zelfs Popronde niet! Daarom verbinden we ons aan Music Declares Emergency, om uit te dragen dat er echt dingen anders moeten om de aarde goed achter te laten voor volgende generaties. We gebruikten bijvoorbeeld afgelopen jaar ruim de helft minder papier (misschien mistte je de plattegronden in de programmaboekjes? Ook dat scheelde weer 2 pagina's!) en aten in bijna iedere stad vega(n) met de hele crew. We Declare Emergency, en daarom leggen we vast dat we de komende jaren willen verduurzamen als organisatie en als platform. En daarbij willen we de Popronde acts, crew én publiek inspireren om ook te verduurzamen. De koe bij de horens vatten? Op het Eindfeest is een delegatie van @musicdeclares_netherlands aanwezig om je te informeren, en om zo'n vette tattoo te plakken. Declare je mee? 🎶 @bumble_b_boy
29 nov. 2022
popronde De laatste van het jaar!🫶 Nog maar 5 nachtjes slapen voordat we de Popronde tour van dit jaar afsluiten met een knallend Eindfeest! 🥳 Het programma is rond, de acts hebben er zin in en er zijn nog tickets (link in bio) We maken er samen een mooi feestje van, tot zaterdag! ⭐️3 december - @poprondeamsterdam in @melkwegamsterdam ⭐️ @neomi.music @marathon.ams @babsopdebeat @oliverpeschmusic @barth.music @a.johanson_ @shaemlessofficial @boazmusicofficial @cowshiftz @cavoloneroband @fredgoverde @bumble_b_boy @listentojaro @veerlefiep @moodboredband @fuzzy.teeth @ratsanddaggers @charlot.music @faskemuziek @iamkatiekoss @hugoremmen @maluuumusic @wijzijndetoegift @413.baby @__duimalot__ 🎶DUIMALOT #popronde #popronde2022 #poprondeeindfeest #poprondeeindfeest2022 #poprondeamsterdam #poprondeamsterdam2022 #musicdeclares #popwaarts #musicdeclaresemergency
28 nov. 2022
popronde 𝗛𝗲𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮 𝗶𝘀 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝗲𝘁! 𝗢𝗼𝗸 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗮𝗰𝘁𝘀 𝘀𝗽𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗵𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁: : @maluuumusic ✨ @iamkatiekoss ✨ @duimalot✨@faskemuziek ✨@ratsanddaggers ✨ @CHARLOT.music ✨ @wijzijnDeToegift ✨ @413.baby ✨ @HugoRemmen ✨ ⭐3 december - @MelkwegAmsterdam⭐️ Scoor alvast je ticket voor een avond vol muziek van heel veel talentvolle acts en sluit samen met ons de Popronde 2022-tour af met een mooi feestje! tickets 👉 link in bio Kaartjes winnen? Luister dan straks tussen 19u en 22u naar @verasiemons bij #Veraontrack op radio @3fm 🎶 @wijzijndetoegift #popronde #popronde2022 #poprondeamsterdam #poprondeamsterdam2022 #poprondeeindfeest #popwaarts #melkweg
26 nov. 2022
popronde "𝘎𝘰𝘶𝘥 𝘪𝘴 𝘪𝘯 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬, 𝘤𝘭𝘦𝘢𝘯, 𝘴𝘵𝘢𝘵𝘪𝘴𝘤𝘩. 𝘐𝘬 𝘷𝘪𝘯𝘥 𝘣𝘳𝘰𝘯𝘴 𝘫𝘶𝘪𝘴𝘵 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘣𝘪𝘫𝘻𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘥𝘦𝘳. 𝘉𝘳𝘰𝘯𝘴 𝘷𝘦𝘳𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘬𝘭𝘦𝘶𝘳 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘵𝘪𝘫𝘥, 𝘩𝘦𝘵 𝘬𝘢𝘯 𝘢𝘢𝘯𝘨𝘦𝘵𝘢𝘴𝘵 𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘸𝘦𝘦𝘳𝘥 𝘻𝘪𝘫𝘯, 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘢𝘳𝘮𝘦𝘦 𝘳𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘮𝘪𝘫 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘥𝘪𝘦𝘱𝘦𝘳𝘦, 𝘮𝘰𝘰𝘪𝘦𝘳𝘦 𝘭𝘢𝘢𝘨 𝘥𝘢𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘨𝘰𝘶𝘥 𝘥𝘢𝘵 𝘥𝘰𝘦𝘵. 𝘋𝘢𝘢𝘳𝘰𝘮 𝘷𝘰𝘯𝘥 𝘪𝘬 𝘣𝘳𝘰𝘯𝘴 𝘫𝘶𝘪𝘴𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘮𝘰𝘰𝘪 𝘮𝘦𝘵𝘢𝘧𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘦𝘭𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘰𝘧 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘳𝘪𝘦𝘯𝘥𝘴𝘤𝘩𝘢𝘱.” Onze Elise sprak @@jachtmusic, de dag na hun show op Popronde Rotterdam over hun nieuwe single Brons, de EP die er aan zit te komen en hun fascinatie met tijd. Je leest het hele interview op Popronde Daily (Link in Bio)
25 nov. 2022
popronde 𝗪𝗘𝗘𝗞 𝗩𝗔𝗡 𝗛𝗘𝗧 𝗡𝗘𝗗𝗘𝗥𝗟𝗔𝗡𝗗𝗦 𝗣𝗢𝗣𝗧𝗔𝗟𝗘𝗡𝗧 Ook dit jaar slaan we de handen ineen met No Man's Land en Muzikantendag en roepen de eerste week van december uit tot #weekvanhetnederlandspoptalent. Die week staan jonge makers in de spotlight en zijn er verschillende evenementen die in het teken staan van de ontwikkeling, ontmoeting en presentatie van poptalent! 𝗠𝘂𝘇𝗶𝗸𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻𝗻𝗮𝗰𝗵𝘁 - 𝟭 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 De showcase avond van het Steunfonds @Muzikantendag. Deze avond treden er verschillende acts op in @melkwegamsterdam die een werkbijdrage hebben ontvangen uit dat fonds. De toegang is gratis en biedt jou als bezoeker de mogelijkheid om net als bij de Popronde heel veel toffe acts te checken op één avond. Met o.a. WIES, Gotu Jim, Waltzburg, TAPE TOY, Julia Sabaté, Josephine Odhil en la loye. 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 - 𝟯 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 Op zaterdag 3 december is de laatste Popronde van het jaar aan de beurt: @PoprondeAmsterdam. Dit jaar vieren we die weer op onze vertrouwde spot: Melkweg. Dit is dus jouw laatste kans om de selectie van dit jaar onder de Popronde vlag te bewonderen. De laatste namen maken we zaterdag bekend. Stay tuned👀✨Tickets koop je via de link in bio✨ 𝗡𝗼 𝗠𝗮𝗻’𝘀 𝗟𝗮𝗻𝗱 - 𝟳 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 Op deze dag is er naast de conferentie ook een showcaseprogramma te bezoeken. Aanstormende en gevestigde artiesten, muziekindustrieprofessionals, beleidsmakers en studenten komen deze dag met elkaar in contact. Er zijn seminars, demopanels, optredens en andere interessante activiteiten. Ga naar @enternomansland voor een overzicht van het programma. Zien we jou in de eerste week van december?⭐
24 nov. 2022
popronde "𝙞𝙩 𝙛𝙚𝙚𝙡𝙨 𝙠𝙞𝙣𝙙𝙖 𝙙𝙞𝙧𝙩𝙮 𝙖𝙛𝙩𝙚𝙧𝙬𝙖𝙧𝙙𝙨"... Wat? dat vertelde Hugo Remmen ons terwijl hij door de straten van Utrecht slenterde samen met videomaker Lorenzo. Voor de gelegenheid deed hij de muts van zijn monsterlijke outfit af en nam ons mee in zijn wereld tijdens zijn show in @ekko.nl en langs verschillende shows van andere acts. Het was alleen te druk om ergens binnen te komen...maar joh, we waren op pad met @hugoremmen en dat was al episch genoeg! check de video hier of via ons YouTube kanaal en support Hugo Remmen, luister- deel- bezoek- boek 'm! 📹video & edit: Lorenzo // @yunglorcash.png 🎶 @hugoremmen Tijdens @poprondeutrecht #popronde #poprondeutrecht #popronde2022 #poprondeutrecht2022 #hugoremmen #popwaarts
22 nov. 2022
popronde 𝗕𝗘𝗗𝗔𝗡𝗞𝗧 𝗕𝗥𝗘𝗗𝗔! 𝘖𝘱 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘦 𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘵𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘫𝘢𝘢𝘳🚀 Dit weekend waren we in Breda, Enschede en Den Haag. Het was het laatste reguliere Popronde weekend van het jaar, wat is de tijd weer ongelooflijk snel gegaan, maar wat hebben wij ervan genoten! Jullie ook?❤️ Wil je nog één keer Popronde'22 acts verzameld zien op een avond? Kom de tour samen met ons afsluiten bij @poprondeamsterdam tijdens het EINDFEEST in @melkwegamsterdam 👉3 december 👉Tickets link in bio bedankt @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag en iedereen die er bij was en de feestjes compleet maakte! 📸@jessie_kamp #popronde #poprondebreda #poprondebreda2022 #popronde2022 #poprondedenhaag #poprondedenhaag2022 #poprondenschede #poprondeenschede2022 #popwaarts
21 nov. 2022
popronde Jajaaaa vanavond neem ik (@danielnolet) jullie mee op de állerlaatste normale Popronde van dit jaar: in het prâchtige groen gele Den Haag! Het zit er gewoon alweer bijna op….. 🥲 Daarnaast is mijn nieuwe single “You” vanaf gisteren overal te beluisteren dus doe dat vooral 🧡 (Link in mijn bio) Wil je nou nog specifieke acts zien, slide in de dm’s!! De Haagse groeten, D.
19 nov. 2022
popronde 🐀🗡 Rats and Daggers takeover baby 🥵 wij, @ratsanddaggers verzieken om 00.45 de Sickhouse met heavy punk en verspreiden tot die tijd onze rattenstaarten door @popronde_enschede 🥵. Wie na de show de meeste staarten heeft krijgt ons debuut EP die vandaag uit is ❤️‍🔥. Volg de stories voor hints waar ze liggen ⚡️⚡️ 8 dec vieren we de release met een releaseshow in @dbs_utrecht met @musicofsultan en @knifemassage010 🔪🔪 Stay sick en zie je vanavond 🤮
18 nov. 2022
popronde Bedankt @poprondebreda & @poppodiumphoenix voor de leuke avond en @popronde voor de take over!! ❤️ Kom naar onze ALLERLAATSTE popronde show zaterdag bij @poprondedenhaag ❤️❤️❤️ 22:30 in @hetkoorenhuis ❤️ Voor meer shows volg ons @poodleband ❤️❤️❤️
18 nov. 2022
popronde 𝗪𝗼𝘄, 𝗱𝗶𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗮𝗹𝘄𝗲𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗣𝗼𝗽𝗿𝗼𝗻𝗱𝗲𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗷𝗮𝗮𝗿... We hebben dit weekend 3 Poprondes op het programma en op 3 december sluiten we de Popronde'22 tour alweer af. Oftewel: we gaan er een 𝘌𝘗𝘐𝘚𝘊𝘏-𝘖𝘕𝘝𝘌𝘙𝘎𝘌𝘛𝘌𝘓𝘐𝘑𝘒-𝘎𝘌𝘞𝘌𝘓𝘋𝘐𝘎-𝘓𝘌𝘎𝘌𝘕𝘋𝘈𝘙𝘐𝘚𝘊𝘏-𝘉𝘐𝘑𝘡𝘖𝘕𝘋𝘌𝘙-𝘖𝘕𝘞𝘐𝘑𝘚-𝘔𝘖𝘖𝘐 weekend van maken, ja toch?!🔥🔥🔥 Check de programma's op de website (link in bio) onder 'steden'. Wil je het programma bij de hand als je op stap gaat, download dan de @timesquareapp in je appstore of via de link in onze bio @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondeamsterdam tickets voor Het Eindfeest op 3 december in @melkwegamsterdam zijn te koop via de link in de bio Volgende week maken we de laatste namen van het programma bekend! Stay tuned👀 #popronde #popronde2022 #poprondebreda #poprondebreda2022 #poprondeenschede #poprondeenschede2022 #poprondedenhaag #poprondedenhaag2022 #poprondeamsterdam #poprondeamsterdam2022 #poprondetour #poprondeeindfeest #popwaarts
16 nov. 2022
popronde 𝗢𝗼𝗸 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗮𝗰𝘁𝘀 𝘀𝗽𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 𝗼𝗽 𝟯 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝗶𝗻 @melkwegamsterdam @bumble_b_boy 💫 @listentojaro 💫 @veerlefiep 💫 @moodboredband 💫 @fuzzy.teeth 💫 Dat maakte @jasperleijdens gister bekend tijdens KINK in touch op @kinkpuntnl Ben jij er ook bij? Scoor je ticket via de link in de bio #popronde #popronde2022 #poprondeamsterdam #poprondeeindfeest #popwaarts #poprondeamsterdam2022 #melkweg #jasperleijdens 🎶Jaro - At Night
16 nov. 2022
popronde 🚨28.01.2023🚨 SAVE THE DATE!!! • Met deze post wil ik mijn Instagram take-over afsluiten. 28 januari zal ik mijn album release party houden in @ekko.nl ! Hier een klein voorbeeld van hoe wij de tent afbreken. Zie je dan!!! • #DUIMSE4SON
11 nov. 2022
popronde 🌺SYNGA: ‘Wat. een. trip. 📣 waren de afgelopen weken. Popronde was voor mij weer terug naar de basis gaan en vanuit daar in een paar weken keihard groeien. 🙌🏻 Zoveel vette plekken gezien en mooie mensen mogen ontmoeten. Echt connecten. Goud! De track ‘Rise’ schreef ik voor iedereen (en stiekem vooral voor mezelf momenteel) die wel eens struggled met mental health. Een voorproefje van één van mijn nieuwe releases. Popronde bedankt! 🫶🏼📣’
10 nov. 2022
popronde Ze gaan van stad, naar stad, show naar show, en zijn een van de meest geboekte bands deze Popronde. Geen hoek van het land die ze niet gezien hebben. Ze slopen iedere tent en zijn zelf ook redelijk gesloopt na een mega intensieve tour die voor sommige in de band gewoon nog gecombineerd wordt met een fulltime(!) baan. Maar de (eindeloos oplaadbare) batterij die is nog lang niet op. Wat ze tot nu toe van de Popronde vinden? iets met F*CKING LEIP en F*CKING VET! 🤘 Één ding is zeker ze laten geen Popronde dag 'to waste' gaan, en geen show krijgt maar halve inzet, iedere druppel bier die ze drinken zweten ze er regelrecht weer uit. Het is frontman Sven meerdere keren gelukt om gesandwicht te worden tussen plafond en uitgestrekte armen van de crowd, en ze surfen nog wel even door nadat de Popronde tour voorbij is. Zorg dat je ze support als ze jou aangestoken hebben met hun energie en enthousiasme! Volg ze. luister- bezoek - boek ze, Wasted Youth Club, let's gooo! ⭐️@wastedyouthclubb ⭐️ 🎥edit: @natasjabokkerink.nl #popronde #popronde2022 #wastedyouthclub #poprondevlog #vlog #musicvlog #tourlife #popwaarts
10 nov. 2022
popronde 𝗡𝗼𝗴 𝘁𝘄𝗲𝗲 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲 𝗯𝗮𝗸 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗱𝗮𝘁 𝘄𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝘂𝗿 𝗮𝗳𝘀𝗹𝘂𝗶𝘁𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗛𝗲𝘁 𝗘𝗶𝗻𝗱𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁💯 Dit weekend staan @poprondemiddelburg @popronde.alkmaar @poprondedeventer en @poprondehilversum op de planning. Nog even keihard genieten dus! Check alle programma's op de website (link in bio) onder 'steden' en download de @timesquareapp (link in bio) voor als je op pad gaat en alle info bij de hand wil hebben🤳 En, houd onze stories in de gaten dit weekend, een aantal acts nemen je mee op pad! #poprondetakeover 🎬 #popronde #popronde2022 #poprondemiddelburg #poprondemiddelburg2022 #poprondealkmaar #poprondealkmaar2022 #poprondedeventer #poprondedeventer2022 #poprondehilversum #poprondehilversum2022 #popwaarts
9 nov. 2022
popronde Gisteravond maakte Jasper Leijdens op @kink_nl tijdens KINK in touch een nieuwe reeks namen bekend van acts die op Het Eindfeest spelen: @a.johanson_ ✨ @shaemlessofficial ✨ @boazmusicofficial ✨@cowshiftz ✨ @cavoloneroband ✨ @fredgoverde ✨ Op 3 december sluiten we de #Popronde2022 tour af met Het Eindfeest, en dat doen we weer op de vertrouwde spot: ⭐@MelkwegAmsterdan⭐️ Door het hele pand spelen die avond Popronde acts, deze namen maakten we vorige week al bekend: @neomi.music - @barth.music - @marathon.ams @babsopdebeat - @oliverpeschmusic volgende week delen we weer een nieuwe reeks namen 𝙨𝙩𝙖𝙮 𝙩𝙪𝙣𝙚𝙙! Scoor alvast je ticket voor een avond vol muziek van heel veel talentvolle acts 👉link in bio 🎶 A. Johanson #musicdeclaresemergency #popronde #popronde2022 #poprondeeindfeest #melkweg #heteindfeest #nomusiconadeadplanet
9 nov. 2022
popronde '𝗥𝗼𝘁𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗺 𝘄𝗮𝘀 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗶𝗹𝗹𝘂𝘀𝗶𝗲🖤' Rotterdam was hartstikke echt én hartstikke aan! 💯 we deelden extra liefde met de one love actie (zie vorige post) en natuurlijk heel veel muziek en energie! BEDANKT iedereen die er was en het compleet maakte. En dit weekend was het ook genieten bij @popronde_emmen @poprondezwolle en @poprondevenray. Nog maar 2 weekenden te gaan en dan sluiten we de tour alweer af, op 3 december om precies te zijn met Het Eindfeest in @melkwegamsterdam Vanavond kondigen we daarvoor nieuwe namen aan👀 📸@jessie_kamp #popronde #popronderotterdam #popronde2022 #popronderotterdam2022 #popwaarts #onelove
8 nov. 2022
popronde 𝙈𝙪𝙯𝙞𝙚𝙠 𝙫𝙚𝙧𝙗𝙞𝙣𝙙𝙩, 𝙚𝙣 𝙞𝙚𝙙𝙚𝙧𝙚𝙚𝙣 𝙞𝙨 𝙬𝙚𝙡𝙠𝙤𝙢 𝙗𝙞𝙟 𝙋𝙤𝙥𝙧𝙤𝙣𝙙𝙚! Tijdens @popronderotterdam droegen de frontpersonen van de acts de '𝗢𝗻𝗲 𝗟𝗼𝘃𝗲' aanvoerdersband. Ben Forte's idee, naar aanleiding van het weigeren van de band door de captain van Feyenoord. Hij mailde: "Als statement vóór inclusiviteit, leek het me ontzettend mooi als alle frontpersonen die op 5 november spelen in Rotterdam, hun shows spelen met een 𝗢𝗻𝗲 𝗟𝗼𝘃𝗲-aanvoerdersband om hun arm.  De 𝗢𝗻𝗲 𝗟𝗼𝘃𝗲 band staat voor acceptatie binnen het voetbal, met als basis de quote van Nelson Mandela 'Football has the power to unite people'. En als er iets is dat nog meer verbindend werkt dan voetbal, is het natuurlijk muziek!" Wij stelden daarom samen met Ben Forte speciaal voor Popronde Rotterdam 𝗢𝗻𝗲 𝗟𝗼𝘃𝗲-banden beschikbaar voor acts die de boodschap onderschrijven en de banden werden met trots gedragen door onder andere Fiep, Terence Goodmann, Headfirst, Babs en natuurlijk Ben Forte zelf. ❤️ 📸Jessie_kamp 🎶Ben Forte - Kleuren van de lucht 🌈 #popronde #popronde2022 #popronderotterdam #popronderotterdam2022 #benforte #onelove #poprondeonelove #alleenmaarliefde #popwaarts #feyenoord
7 nov. 2022
popronde Hallo allemaal! Wij zijn @penvriend en vandaag nemen we je mee in de wondere wereld van @poprondevenray ✨ Wij spelen we om 16:15 bij @omroepvenray en om 19:45 in de Klokkenluider! Hou de stories in de gaten en liefs 💛 #takeover #penvriend #venray
6 nov. 2022
popronde BEDANKT ROTTERDAM!🕺🙏 Wat een top avond en dag! De tour is gelukkig nog niet voorbij. Vandaag zijn we in Venray en op de planning staan ook nog: @poprondemiddelburg @poprondedeventer @popronde.alkmaar @poprondehilversum @poprondebreda @popronde_enschede @poprondedenhaag @poprondemeppel En natuurlijk de afsluiter in Amsterdam op ⭐️3 december in @melkwegamsterdam ⭐️ waarvoor je al een ticket kan kopen via de link in bio. Hopelijk tot binnenkort! #popronde #popronde2022 #popronderotterdam #popronderotterdam2022
6 nov. 2022

Reacties

Laat als eerste een reactie achter!

Inloggen